GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σχετικα με τα γεγονοτα...

. Εγινε μια εγκληματικη ενεργεια. Ενταξει.Ουτε η πρωτη ηταν ουτε η τελευταια (που μακαρι να ειναι!) Ειχαμε αλλες ΠΟΛΛΕΣ (αλλα μικροτερες) τ...

.
Εγινε μια εγκληματικη ενεργεια. Ενταξει.Ουτε η πρωτη ηταν ουτε η τελευταια (που μακαρι να ειναι!) Ειχαμε αλλες ΠΟΛΛΕΣ (αλλα μικροτερες) τετοιες ενεργειες. Καταστροφες περουσιων αθωων πολιτων. Ελληνες εναντιον Ελληνων! Ή μηπως στην αστυνομια υπηρετουν... μεταναστες;
Το ερωτημα ειναι ΓΙΑΤΙ συνεχιζονται οι "διαμαρτυριες"; ΠΟΥ το πανε; ΤΙ ζητανε; Το παιδι ΔΕΝ προκειται να ερθει πισω. Η δικαιοσυνη εχει αναλαβει το θεμα. Δεν εχουμε εμπιστοσυνη στη δικαιοσυνη; Θελουμε να ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ τη δικια μας; Τον τρομονόμο; Αλλοι ζητανε εκλογες.
Δηλαδη, καθε φορα που θα γινεται (διαβαζε υποκινειται...) ενα εκτακτο γεγονος (απο κομματα της αντιπολιτευσης...) θα ζηταμε να γινονται ...εκλογες;
Τι ειναι η Δημοκρατια; Ο φουρνος του Χοτζα;Για να σοβαρευτουμε λιγακι.
ΝΑΤΕΛΑ
καθηγητρια
http://natelagr.blogspot.com/
--------------------------

77 σχόλια

  1. 12-12-2008

    Επείγουσα ενημέρωση για τον «καταλληλότερο» (sik), και την παρέα του που υποδύονται τους κυβερνώντες της χώρα!!! ………….. ρε ούστ από ΄δωωωωωω…...

    Έπειτα από αλλεπάλληλες αναβολές, το νέο εικονικό σύμπαν του PlayStation 3 τέθηκε την Πέμπτη σε ανοιχτή δοκιμαστική λειτουργία.

    Περίπου ενάμισι χρόνο μετά την αρχική ανακοίνωση της Sony, το Home (Σπίτι) άνοιξε τις πόρτες του για τους εκατομμύρια χρήστες που έχουν συνδέσει την κονσόλα τους στο Διαδίκτυο.

    Όπως και το δημοφιλές Second Life, ο τρισδιάστατος κόσμος του Home επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εικονικές εκδοχές του εαυτού τους, γνωστές ως άβαταρ, οι οποίες ζουν στον ηλεκτρονικό κόσμο περίπου όπως οι άνθρωποι ζουν την καθημερινότητά τους.

    Μπορούν να καλούν ο ένας τον άλλο στα σπίτια τους, να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο, ακόμα και να βλέπουν ταινίες στην εικονική τηλεόραση του εικονικού τους σπιτιού.

    Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν, ωστόσο η Sony δεν χάνει την ευκαιρία να αντλεί επιπλέον έσοδα από προϊόντα που θα πωλούνται μέσα στο Home, αναφέρει το BBC. Οι χρήστες θα μπορούν να αγοράζουν πολυτελή διαμερίσματα, να ανανεώνουν με το αζημίωτο την εικονική γκαρνταρόμπα τους και να κατεβάζουν παιχνίδια και μουσική.

    Υπάρχουν ακόμα σχέδια για την προβολή διαφημίσεων στις εικονικές διαφημιστικές πινακίδες.

    Newsroom ΔΟΛ

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λες... Μαζί σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11-12-2008

    Η ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

    Η δεξιά (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΕΡΕ, ΝΔ) και οι «ΗΓΈΤΕΣ» της (ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, θείος του «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ» sik).
    Όταν καταλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας, παραπλανώντας τον Ελληνικό λαό τάζοντάς του λαγούς με πετραχήλια και σπιλώνοντας τους πολιτικούς της αντιπάλους.

    • Επιδίδεται μετά μανίας στην καταλήστευση του δημοσίου πλούτου, αδιαφορώντας για την ευημερία των πολιτών.
    • Εκχωρεί με αδιαφανείς διαδικασίες τις Δημόσιες Επιχειρήσεις στα ντόπια και ξένα αφεντικά της, με μοναδικό σκοπό τον γρήγορο και παράνομο πλουτισμό.
    • Συρρικνώνει τα αγαθά της Δημόσιας Παιδείας και του Κοινωνικού Κράτους.
    • Περιορίζει τα ατομικά δικαιώματα.
    • Περιορίζει ή καταργεί εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
    • Διαγράφει έννοιες, όπως, ισονομία, ισοπολιτεία, αξιοκρατία, κοινωνική ευημερία.
    • Θεωρεί το κράτος λάφυρό της και το χρησιμοποιεί για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των ολίγων και ημετέρων.
    • Χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ για να παραπληροφορούν το λαό.

    Η δεξιά (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΕΡΕ, ΝΔ) και οι «ΗΓΈΤΕΣ» της (ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, θείος του «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ» sik).
    Όταν βρίσκεται στο πηδάλιο διακυβέρνησης της χώρας.

    • Για να κουκουλώσει τα σκάνδαλα (Υποκλοπές. Πακιστανοί, Δομημένα Ομόλογα, Κουμπάροι, Βατοπέδι, κ.λ.π.), και τις ανομίες της.
    • Για να μην αποκαλυφθεί η αδιαφορία, η αναλγησία και η ανεπάρκειά της, στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων (ανεργία, ακρίβεια, ανέχεια, ανασφάλεια, αναξιοκρατία) που απασχολούν-ταλαιπωρούν τους πολίτες.
    • Για να συνεχίσει ανεμπόδιστα το «θεάρεστο» έργο της, (τρομάρα της),

    Με ψεύτικα συνθήματα (επανίδρυση του κράτος), συγνώμη επανίδρυση του παρακράτους ήθελα να γράψω. Και με ψεύτικα διλήμματα (Καραμανλής ή χάος), και πάλι συγνώμη ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ είναι το ΧΑΟΣ.
    Χρησιμοποιεί το παρακράτος σε αγαστή συνεργασία με τις δυνάμεις καταστολής, για να φοβίσει και να αποπροσανατολίσει το λαό.

    Ο λαός όμως απαντάει στον «καταλληλότερο» (sik) και τον ανίκανο δεξιό συρφετό (κουμπάροι, κομματοσκυλολόι, χρυσά καλόπαιδα).

    • Συγνώμη «κύριοι» σας πήραμε χαμπάρι και δεν τσιμπάμε άλλο.
    • Η συνταγή σας δεν είναι μόνο παρωχημένη, αλλά και άκρως επικίνδυνη, (σκοτώνει τα παιδιά μας, σκοτώνει τα όνειρά μας, καταστρέφει τις περιουσίες μας, ξεφτιλίζει, διεθνώς, τη χώρα μας).
    Ο λαός απαιτεί από τον «καταλληλότερο» (sik) και τον ανίκανο δεξιό συρφετό (κουμπάροι, κομματοσκυλολόι, χρυσά καλόπαιδα), να μας αδειάσουν τη γωνιά, «κύριοι» δεν είστε μόνο δεξιοί, αλλά όπως έλεγε και ο Αείμνηστος ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ είστε και αδέξιοι.
    «Κύριοι» ξεκουμπιστείτε και φύγετε, γιατί είστε άκρως επικίνδυνοι.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12-12-2008


    ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ


    Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο «καταλληλότερος» (sik) σήμερα στις Βρυξέλες , μας αποκάλυψε ότι, μετά τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή από τους πραίτορές του, απαρνήθηκε πρόσκαιρα το αγαπημένο του PlayStation και αφιέρωσε το χρόνου παίζοντας με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής, παρακολουθώντας σε απευθείας μετάδοση από τις τηλεσυχνότητες, τα «κατορθώματά» του!!!!!
    μετά και από αυτό, οι πολίτες έχουν άδικο που του φωνάζουν, να μαζέψει την παρέα του και να μας αδειάσουν τη γωνιά????? ΌΟΟΧΙ.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω τι είναι η Δημοκρατία κυρά μου γιατι δεν την έζησα ποτες. Ούτε κι εσείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν κυρία μου δεν καταλαβαίνεις ούτε εσύ γιατί όλα αυτά και μιλάς για δικαιοσύνη (ωραίο ανέκδοτο έ;)και "μούγκα στη στρούγκα" γιατί χαλάμε την ησυχία του "καταλληλότερου", ερμηνεύεται γιατί ένας ανύπαρκτος Πρωθυπουργός και ένα ασκέρι που κουβαλάει μαζί του, δυστυχώς, μας κυβερνάει ακόμη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Bre NATELA UFO eisai?

    Siga min tous pira3e o xamos tou Ale3!

    Sxediasmena itane olla!

    Mia aformi psaxnane kai isws AUTOI NA DHNIOURGISAME!

    Einai wra i pleiopsifia na parei to BOURDOULA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δικαιοσύνη?
    Δημοκρατία?
    Πού, με τον ηλίθιο Παυλόπουλο, που τον στήριξε το 2004 ο Κούγιας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αφού αναρωτιέσαι λοιπόν μάθε οτι ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους ξεσηκώθηκε η νεολαία, είναι γιατί έχει τέτοιους καθηγητές σαν κι εσένα.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. to provlima den einai oi dieftharmenoi kai poromenoi daskaloi tis trotsikikis aristeras pou odigoun tous neous ston olethro tis amathias.einai oi instructores tous pou dimiourgoun xaos GIA TA PSIFALAKIA TOU TIXODIOKTISMOU KAI TOU OPORTOUNISMOU pou panta xaraktirize to aygo tou fidiou tis akras aristeras.EINAI ORA NA KSEKATHARISOUN TIN STASI TOUS.OSES SINISTOSES TIS AKRAS ARISTERAS IPO TIN OBRELA TOU SIRIZA I OXI DEN APODEXONTAI TIN ASTIKI KINOVOULEYTIKI DIMOKRATIA KAI TIS ARXES LEITOURGIAS TIS N A T E T H O U N T O R A E K T O S N O M O Y KATA TO PROTIPO TON NAZISTIKON KOMATON STIN GERMANIA.TORA EPISIS KATARGISI TOU PSEDEPIGRAFOU ''ASILOU''. TORA DIALISI KATHE KOMATIKIS ORGANOSIS APO OLES TIS VATHMIDES TIS PAIDEIAS.EKSO TA KOMATA APO DIMOTIKA GIMNASIA LIKIA KAI PANEPISTIMIA.EKSO I PROPAGANDA KAI O PROSILITISMOS TRIFERON PSIXON.TORA EINAI I ORA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. to provlima den einai oi dieftharmenoi kai poromenoi daskaloi tis trotsikikis aristeras pou odigoun tous neous ston olethro tis amathias.einai oi instructores tous pou dimiourgoun xaos GIA TA PSIFALAKIA TOU TIXODIOKTISMOU KAI TOU OPORTOUNISMOU pou panta xaraktirize to aygo tou fidiou tis akras aristeras.EINAI ORA NA KSEKATHARISOUN TIN STASI TOUS.OSES SINISTOSES TIS AKRAS ARISTERAS IPO TIN OBRELA TOU SIRIZA I OXI DEN APODEXONTAI TIN ASTIKI KINOVOULEYTIKI DIMOKRATIA KAI TIS ARXES LEITOURGIAS TIS N A T E T H O U N T O R A E K T O S N O M O Y KATA TO PROTIPO TON NAZISTIKON KOMATON STIN GERMANIA.TORA EPISIS KATARGISI TOU PSEDEPIGRAFOU ''ASILOU''. TORA DIALISI KATHE KOMATIKIS ORGANOSIS APO OLES TIS VATHMIDES TIS PAIDEIAS.EKSO TA KOMATA APO DIMOTIKA GIMNASIA LIKIA KAI PANEPISTIMIA.EKSO I PROPAGANDA KAI O PROSILITISMOS TRIFERON PSIXON.TORA EINAI I ORA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ, ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΟ: ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΥΡΙΑ ΝΑΤΕΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΔΥΝΑΜΟΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΟΧΕΥΣΟΥΝ-ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Daskale pou dida3es kai gramma den kratouses!

    Pou isouna kura mou otan ta anrxika p'proodeutika' skulia kanane resalto sta paidia mas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η δικαιοσυνη εχει αναλαβει το θεμα. Δεν εχουμε εμπιστοσυνη στη δικαιοσυνη;

    Μά πού ζείς καλή μου,υπάρχει καί τέτοιος θεσμός "στόν φούρνο τού χότζα......

    Τι ειναι η Δημοκρατια; Ο φουρνος του Χοτζα;Για να σοβαρευτουμε λιγακι.

    Μά πού ζείς καλή μου,υπάρχει Δημοκρατία "στόν φούρνο τού χότζα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Που κάνεις πιάτσα κοπελάρα μου; Τον πάτο τον δίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ορθή η άποψη σας! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ ΤΑΧΑ ΜΕ ΑΦΕΛΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ, ΕΝΑ ΜΟΝΟ: ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ (ΑΝ ΕΙΣΑΙ...)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητη Νατελα,σ'αυτη την κριση η κυβερνηση ηταν θεατης,ανικανη,χωρις σχεδιο δρασης να προστατευσει τους πολιτες.Νομιζω δε οτι ο θανατος του μικρου Αλεξη , αποτελεσε τη θρυαλλιδα για να ανδειχθουν τα τεραστια προβληματα της κοινωνιας μας (υγεια,παιδεια,οικονομια,κοινωνικη δικαιοσυνη κ.τ.λ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  20. ΟΧΙ στη κοινωνική αδικία

    ΝΑΙ στη ταξική επανάσταση


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΙ ΛΕΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΗΠΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ BLOG?
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΣΠΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΑΛΛΟ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΗΣΑΝ.
    ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ? ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ? Η ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑΚΙΑ ΤΟΥΣ?
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΜΕ.
    ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΥΠΑΤΑΙ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΖΩΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΕΤΕ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΑΛΛΟΥ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

    ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ:
    1) ΜΠΑΤΣΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ 15 ΧΡΟΝΟ
    2) ΜΠΑΤΣΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ.
    3) Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ
    4) ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

    ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΜΙΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ.
    ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θα μας πει καποιος γιατι ο Χατζηνικολαου συνεστιαζεται με τον Παπανδρεου και μαλιστα κατω απο τις σημερινες συνθηκες? Θελει να γινει ο νεος Λαμπρακης η ο νεος Μπομπολας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ.

    ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ?(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΦΤΑΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.)


    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΑΤΕΛΑ
    καθηγητρια

    ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ?
    ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ?
    ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΗ
    ΚΑΙ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ.
    ΚΡΙΣΗ- ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΗΔΕΝ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ,
    ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ?
    Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
    ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΣΕΞΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΒΩ.
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ,
    ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΔΙΝΩ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. κωστακηδες, γιωργακηδες, περιεργα αλαβανοειδη, τατουληδες και ντορουλες, κουκουλοφλωροι, ροζ τσιπροειδη , καμπουρακειος δημοσιοκαφρια , κουνιστολαζογκες , βρωμοεπουσηδες, ελιαμεπαδες, βασιλοκομουνιστοκανελληδες ....... Ε ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ, Ε ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΙ ΣΟΥ ΦΥΛΑΓΑΝ ΚΡΥΦΟ ΟΙ ΡΥΠΑΡΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ' ...

    εγω ξερω απλα πραγματα.. ΟΤΙ Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΡΙΑΣΜΕΝΗ... ξεχυλη οργης ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΚΗΔΕΣ και ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΥΣ και με τα ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ του κινητου και των SMS.. και οπου ναναι θα ξεσπασει τσουναμι.. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ , ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΠΡΙΤΑΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ... και θα ειμαστε πολλοι για να μας βαφτισουν χρυσαυγιτες...

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.. καποιοι αρχισαν ηδη να πακεταρουν , αλλοι να ξεθαβουν τα δευτερα διαβατηρια τους.. και καποιοι αλλοι αδουν ως γνησιοι ηλιθιοι την ωρα που το πλοιο βυθιζεται..

    Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΑΠΟ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ, ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΚΑΜΩΜΑΤΕΛΕΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΠΙΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ...
    (ΣΣ παραθυρα δεν υπαρχουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΙ ΛΕΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ !!!!!

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΙΣ.
    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ.

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΚΕΠΤΟΣΟΥΝ?

    ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ.

    ΑΥΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ?
    ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΛΙΣΕ ΤΟΥ ΣΑΒΟΥΑΡ ΒΙΒΡ.

    ΑΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΟΜΑΤΑ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ?
    ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ?
    ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΑΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ ΜΑΣ.

    ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.

    ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
    ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΝΙΑ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΤΙΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ.

    ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπητή Νατέλα όταν με το καλό επιστρέψεις στην Ελλάδα τα λέμε....γιατί τώρα κάπου αλλού ζείς μου φαίνεται...Ακου εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη...να είσαι καλά μου έφτιαξες τη μέρα

    ΟΠΛΟΝΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ
    ΠΑΙΡΝΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ
    ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
    ΜΕΓΑ-ΑΛΦΑ-ΣΚΑΙ-ΑΝΤΕΝΝΑ-ΑΛΤΕΡ-ΣΤΑΡ
    ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΗ
    ΧΩΡΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ κ.ο.κ
    ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ
    ΤΩΡΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥΣ?
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ
    ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΗΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
    ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ
    ΙΣΧΥΡΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ
    ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ?
    ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΕΣ
    ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΝΟΧΩΝ Η ΑΘΩΩΝ
    ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ
    ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΟΚΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕ ΓΚΑΛΛΟΠ ΚΑΙ ΦΤΗΝΗ
    ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ
    ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ
    ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΟΥΜΕ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ
    ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
    ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΩΡΕΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ
    ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
    ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ Η ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΑ
    ΜΠΛΟΓΚΣ ΘΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΜΑΣΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καθηγητρια του σεξ, εσύ! Τρελό κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το έκτακτο γεγονός κυρά μου δεν το προκάλεσε η αντιπολίτευση. Το προκάλεσαν τα παλικάρια της φασιστοπαρέας σου,για την οποία έχει πλέον αηδιάσει ο κόσμος. Έχουν γυρίσει την Ελλάδα πολλές δεκαετίες πίσω στην εποχή του Γκοζαμάνη, της "καρφίτσας" , του Λαμπράκη, του Πέτρουλα. Έχουν βάλει χέρι στο Δημόσιο πλούτο, στα ταμεία των εργαζομένων και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα , που θα λειτουργούσε στοιχειωδώς η Δικαιοσύνη, θα ήταν ήδη φυλακή πολλοί , ξεκινώντας απο την κορυφή της κυβερνητικής πυραμίδας. Η Ελλάδα του 2008 θυμίζει κάτι απο την Ελλάδα των Ολυμπιακών αγώνων, απο την Ελλάδα του 2004; Δυστυχώς η "σεμνότητα και ταπεινότητά σας" την ώρα της ελεύθερης πτώσης μετατρέπεται σε περίσσεια θράσσους και επικίνδυνης κρατικής βίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κα Καθηγήτρια,

    Από ότι πιθανός γνωρίζεται δεν είναι ένας ο λόγος που έχει εξαγρίωση τον λαό. Αυτή η κρίση έχει προέλθει από μια αλληλουχία γεγονότων. Χωρίς να είμαι ο ίδιος έξω στους δρόμους καταλαβαίνω ότι ο θάνατος του παιδιού χρησιμοποιείτε ως αφορμή για την εκδήλωση μια γενικότερης απέχθειας προς το μοντέρνο ελληνικό σύστημα. Το ροιτερς προμηνύει ένα νέο κίνημα αντιπαγκοσμοιοποίησης. Όσο και αν αυτό είναι δύσκολο προσπαθήστε να δείτε τα δρώμενα από άλλη γωνία. Ίσως έτσι να καταλάβετε γιατί ο κόσμος είναι έξω στους δρόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κυρία μου είστε αυτή της φωτογραφίας; Και εκπαιδευτικός;
    Δεν ξέρω αν είσαι μάνα ; αλλά αν σου πουν έτσι ξαφνικά ότι σου σκότωσαν τον γιο γιατί βρέθηκε σε λάθος σημείο και λάθος ώρα τι θα πεις; η αντίστροφα αν ήσουν η μάνα ενός αστυνομικού π.χ εκείνου που ήταν στην επιχείρηση ζωνιανών και σου τον άφηναν φυτό , πάλι θα το δεχτής έτσι ελαφρά και θα πεις ήταν σε λάθος σημείο και λάθος ώρα;
    Όλοι τον Αλέξανδρο βάζομε μπροστά ,αλλά η αλήθεια είναι αλλού .
    Τον θάνατο του εμποράκου τον έφεραν τα (500-1000 ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ;) δεν γράφετε για της μυστικές υπηρεσίες που ήταν πάντα ,και είναι μέσα στης διαδηλώσεις και δρουν όπως συνεφέρει αυτούς που τους έχουνε διατάξει ,(εγώ λέω ότι από αυτούς άλλοι σπούσανε , και άλλοι κλέβανε για να προβοκάρουνε ) και άντε και πιάσαμε και δέκα πλιατσικολόγους έτσι κάναμε το καθήκον στην πατρίδα; .Ο ΧΙ .το νεκρό παιδί ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι από τα σκατά, έτσι βγήκανε από τα ρούχα τους οι μαθητές, προσέξατε οι μαθητές που εσείς θα πάτε να διδάξετε ,και σου λένε τι και αν μάθω γράμματα; Όταν βλέπουνε και ακούνε τον πρωθυπουργό να λέει ότι όλα είναι νόμιμα στην έκθεση Θεσσαλονίκης και να καλύπτει όπως και σήμερα υπουργούς με ωφ σορ εταιρείες , και μετά τους βάζει διαφημίσει για φορολογική συνείδηση ; Η όταν βλέπουνε παπάδες με πολιτικούς ,δικαστές ,συμβολαιογράφους, δικηγόρους, και λοιπούς συγγενείς να λυμαίνονται την ελληνική γη, τι θα τους πεις; όταν βλέπουνε ότι το ρουσφέτι ζει και βασιλεύει τι θα τους πεις , όταν βλέπουνε ότι οι κουμπάροι κάνουν ότι θέλουνε τι θα τους πεις; , όταν βλέπουνε τα καρτέλ να έχουνε στήσει χορό στην πλάτη των γονιών τους και τον παππούδων τους τι θα τους πεις; αυτά πάμε κύρια μου να τους παραδώσουμε και ζητάμε να τα δεχτούνε χωρίς να αντιδράσουνε; Πάτε καλά κύρια μου; Εδώ ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ; Άνθρωποι με μπλοκάκια δηλαδή χωρίς δικαίωμα να αρρωστήσουν, χωρίς ταμείο ανεργίας, χωρίς Δώρο, χωρίς άδεια, και παρά πολλά άλλα, και λέω αν σας ερωτήσουνε οι μαθητές σας γι αυτά τα λίγα τι θα τους πείτε κυρία μου ;
    Ένα μικρό παράδειγμα για εσάς προσωπικά (Θα θέλατε αύριο να σας πουν ότι θα εργάζεστε τρεις μέρες την εβδομάδα γιατί υπάρχουνε χιλιάδες καθηγητές χωρίς εργασία; Και ότι θα θέλατε 58 χρόνια τέτοιας εργασίας για να πάρετε σύνταξη εσείς τι θα πείτε;) θα θέλατε να πείσετε ότι αυτές είναι λύσεις σοβαρής πολιτείας; Και θέλομε αυτά τα παιδιά να σας- μας σεβαστούνε; Η θα τους απαιτείται εσείς Κύρια μου ; Εκεί έχουνε φτάσει τα πράγματα που ζείτε εσείς; Εκτός αν είστε από χόμπι καθηγήτρια όπως λέτε και με καλή προίκα.
    Ας σκεφτούμε οι (ΜΕΓΑΛΟΙ ) γιατί τα μικρά παιδιά θα μας δέρνουνε κατά ηλικία όλους μας όπως πάμε .Και είμαι σε κακή ηλικία κοντεύω στα πενήντα θα φάω πολύ ξύλο, και θα έχουνε και δίκιο γιατί δεν έκανα τίποτα για τα παραπάνω ώστε να τους δώσω λίγο Όνειρο ζωής. ΤΟΥ 26 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑ ΕΓΩ ΚΥΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ.
    Μπούντζουκας Τηλέμαχος
    ΤΗΛΕΦΩΝΑ 2810-258188—2810 371079

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Έ, όχι να υφιστάμεθα και το κάθε ηλίθιο φασισταριό, που ξερνοβολάει την πληρωμένη χρυσαυγίτικη αθλιότητά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καθηγήτρια...του "συνωστισμού στην Σμύρνη" είσαι?

    Αμ τώρα καταλαβαίνω γιατί τα παιδιά λένε δεν μαθαίνουν στα σχολεία.

    Γιατί μπερδεύεις τους αλήτες που καίνε με την διαμαρτυρία των μαθητών? ή μήπως τα μπερδεύεις σκόπιμα?

    Τι είναι η Δημοκρατία? Αν δεν έμαθες εκεί που πήγες εμείς δεν μπορούμε να σου δώσουμε μαθήματα. Αλλά άκουσα ότι αφήνουν τους πιο ηλικιωμένους στο Πανεπιστήμιο να παρακολουθούν μαθήματα. Άντε άλλη μια φορά μπας και μάθεις κάτι τις.

    Όταν λοιπόν ξαναμάθεις περί Δημοκρατίας θα μάθεις (αν προσέχεις τον καθηγητή και δεν κοιμάσαι στην αίθουσα όπως την πρώτη φορά που πήγες) ότι στην Δημοκρατία οι αστυνομικοί δεν σκοτώνουν παιδιά 15 ετών.
    Στην Δημοκρατία δεν κλέβουν τον λαό με χρηματιστήρια και Βατοπαίδια
    Στην Δημοκρατία το Κράτος περιθάλπτει τον πολίτη και δεν τον κυνηγά για να δεί "τι μπορούμε να του πάρουμε" στους φόρους.
    κοκ
    Κουράστηκα και είναι και αργά....
    Καλές σπουδές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. τι λες βρε μαλακισμενη; ετσι ευκολα πρεπει να κλείσουν όλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Είδα το μπλόγκ σου και κατάλαβα γιατί λες τέτοια...τέτοια μαλλιά έχεις, τοσο καταλαβαίνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΝΑΤΕΛΑ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΝΤΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ!
    ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ?
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?
    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΥΠΟΧΟΝΤΡΙΟΙ? ΤΟΣΟ ΣΚΥΛΟΠΕΤΣΟΙ?
    ΔΗΛΑΔΗ ΒΡΕ ΝΑΤΕΛΙΤΣΑ,ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΜΝΙΑΛΟ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΕΙΝΑΙ??
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ?
    ΜΟΝΟ Η ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΣΟΥ?
    ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΩΤΗΣΕΣ? ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΖΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ, ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ?
    ΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΥΘΕΡΕΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ, ΜΕ ΠΡΩΤΥΠΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ,"ΚΑΝΤΕ ΟΦΦΣΟΡ" ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΦΟΡΟ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ "ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΑ", ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ?
    ΑΝ Η ΚΑΘΕ ΠΕΛΕΚΗ, ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ 5.5 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ ΑΔΥΛΩΤΑ, ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ?
    ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ,ΤΟΤΕ ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ??
    ΑΝ ΤΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ, ΟΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΟΥ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΕΞΟΥΣΙΕΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ, ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ?
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ(ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ 5,6 ΔΙΣ ΕΓΙΝΑΝ 2.1ΔΙΣ),ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΛΠΙΔΑ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ??
    ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΝΟΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ??
    ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ!!!
    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΡΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΟΥΝΕ, ΝΕΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ(ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ, ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΣ κλπ), ΜΕ 400 Η 500 Η 600 ΕΥΡΩ, ΤΟΤΕ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ???
    ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 500 Η 600 ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΥΡΕΛΙΑ,ΜΕ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΥΠΟΥ ΜΙΧΑΛΟΥ,ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ???
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΠΑΤΙΣΗ ΚΑΙ ΣΚΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙ "ΥΨΥΛΟΥΣ"ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ(ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ), ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΣΑΙ, ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ??
    ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΜΕ,ΠΟΥ ΣΚΩΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ,ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ,ΤΙ ΠΡΩΤΥΠΑ ΓΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ??
    ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΣΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΤΥΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ Η ΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΖΕΙ ΒΙΤΡΙΝΕΣ(ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΙΟΨΙΦΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΩΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ, ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΗΣ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ, ΕΔΩ ΑΠΕΤΥΧΕΣ!!
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μεγάλη πόρνη η μανδάμ!!!
    Δεν συμφωνείτε φίλοι αναγνώστες του Blog;;;
    Μεγάλη πόρνη...
    Που μας κατσαδιάζει κιόλας, γιατί της θίξαμε τη μακάρια "γαλήνη" της!
    Μας βάζει τις φωνές: "Για να σοβαρευτουμε λιγακι", μας λέει...
    Και εμείς τι πρέπει να κάνουμε;
    Εμείς που δεν βολευόμαστε με τον μακάριο ύπνο που επιζητούν οι "Νατέλες", οι πόρνες που δεν ξεκολλάνε από τα κρεβάτια τους;
    Ένα μόνο, μπορούμε να κάνουμε: Να της πούμε απλά "άντε γαμήσου στην ησυχία σου μανδάμ" κι άσε εμάς να αλλάξουμε τον κόσμο σου το μαύρο, μανδάμ.
    Έστω να προσπαθήσουμε, για να μην έχουμε τύψεις μανδάμ! 'Αντε και γαμήσου λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΡΕ ΤΗΝ ΝΑΤΕΛΑ
    ΒΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΩΡΗ ΝΑΤΕΛΑ
    ΒΡΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΖΕΙΣ ΜΑΛ.....?
    ΒΡΕ ΟΥΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΕΙΔΕΣ?
    ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Κας ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ?
    ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ?
    ΑΧ ΒΡΕ ΝΑΤΕΛΑ
    ΑΧ ΒΡΕ ΝΑΤΕΛΑ
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τα επιχειρήματα της Νατέλας μου φαίνονται πολύ λογικά. Παράλογα και σχιζοφρενικά είναι τα σχόλια και οι βωμολοχίες των αφιονισμένων αριστεριστών που δεν ανέχονται να κυβερνούν άλλοι (γιατί όχι και δεξιοί αφού πλειοψηφούν).
    Σε τελική ανάλυση η κυβέρνηση φταίει για τον φόνο του νεαρού από έναν ειδικό φρουρό;
    Έως πότε θα είναι σε αναστάτωση η χώρα;
    Μήπως οι αναρχοαριστεριστές θέλουν να εφαρμοστεί αναρχο-αταξική κοινωνία;
    Τρελάθηκαμε εντελώς μου φαίνεται!
    Η κυβέρνηση φταίει που δεν έχει συλλάβει όλους τους ταραξίες που πετούνε βόμβες μολότωφ (αυτές δεν είναι δολοφονική προσπάθεια;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. esy pou koutoklebeis tous sympolites sou thn eforia to prosopiko nsou thn idia sou thn yparxh giti exeis t thrassos na theoreis to kolomagazo sou kai ton eauto sou athoo???tha sto kapso pali kai pali kai pali an den gineis polemisths enantion tou prblhmatos eisai apla meros tou!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 12.3.06

    Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ Κ.Γ ΕΤΩΝ 53ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑθΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΙΣΗ ΣΚΛΗΡΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ.

    ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΑΔΟΣ ΣΥΡΙΖΑ!
    ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
    ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΒΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ένα αφιέρωμα στο Γιωργάκη
    (το παιντί).........

    Άντε Μεγάλε Γιώργαρε,

    τής Μάνας σου καμάρι,

    ακόμη άλλη μια φορά

    σε πήρανε χαμπάρι.

    Πως ,είσαι, εσυ και το κόμμα σου,

    σε δήθεν ,αδικία και μια

    Μεγάλη έκανες άκόμη Μαλακία.

    Αυτό που κάνεις Αδερφέ, είναι

    ανοησία

    και δινεις άλλη μια φορά,

    ανάδειξη Μεγάλου κόμματος

    τη Νέα Δημοκρατία.

    Ξέρω, όπου, βρίσκεσαι πολιτικά

    στόν πάτο κι έκανες το κόμμα

    σαν σκατό .δικό σου. είναι φάτο.

    Εκεί που είσαι, χαμηλά, κι΄αλλοι

    απο πάνω , εσύ αρχίδια

    έπιασες τ΄Αλέκου Αλαβάνου.

    Κι΄αυτός , ούτε για λίγο έχασε

    αυτήν την ευκαιρία και στα

    κανάλια εβγήκε εμπρός

    με τη γνωστή σε όλους μας

    ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΗΤΕΊΑ.

    Γι΄αυτό Γιωργάκη ,πρόσεχε,

    όχι αλλη μαλακία αρκετά

    σε πλήρωσε η Νέα Δημοκρατία,

    γιατί στο βάθος εκεί μακρυάααααα

    στο πρωτόκολλο, που έχει και μια

    ρήτρα, σε περιμένει η ψωνάρα,ο

    Γλυφεύς,Τσίπρας ο Ακέκος, όστις,

    είναι μια λευκή ψυχή,με πτέρυγας

    όχι μεγάλας ,της αναρχίας μαυλιτής,

    της φούμας ειν΄αθλητής και της

    πισωκαβάλλας.

    ΧΕΊΛΩΝ
    13-12-2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Να σου πω που το πάνε, αφού ρώτησες. Πάνε να διώξουν πυξ λαξ όλα τα νεκρωμένα μυαλά και τα ζόμπι που καθορίζουν την ζωή τους όπως εσένα την εκπαιδευτικό, τους περισσότερους πολιτικούς, τους τραπεζίτες και κάθε φασιστοειδές του οποίου τα ενδιαφέροντα περιορίζοντε μεταξύ των νυχιών των ποδιών τους και των μαλλιών τους. Κάνε μια χάρη στην ελληνική νεολαία και άμε παραιτήσου...Ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Είμαι 15άρης και θέλω
    1) να μην κουράζομαι
    2) να έχω χρήματα, κινητά και ακριβά ρούχα
    ... ουά-ουά (με συγχωρείτε συγκινήθηκα και μ' έπιασαν τα κλάματα)
    3) να μην ζορίζομαι στο σχολείο (κατά προτίμηση ιδιωτικό)
    4) να έχω καλούς καθηγητές στα ιδιαίτερα που χρυσοπληρώνει ο μπαμπάς
    5) να μπορώ να βρίζω και να πετώ μολότωφ όπου και όταν γουστάρω
    6) και φυσικά να μένω σε καλή περιοχή, πχ Π. Ψυχικό.

    Πολλά είναι; (ουά-ουά με παράπονο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ποια δικαιωσύνη κυρί ντέλα μου,που αθώωσε το μελίστα που αθώωσε το δολοφόνο του μαραγκάκη?30 δολοφονίες ανθρώπων από αστυνομικούς είχαμε σε 10 χρόνια και οι 30 δολοφόνοι μπάτσοι αθωωθήκανε.ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ και κάνουν την επανάστασή τους.Από την άλλη η αστυνομία κάνει χρήση απαγορευμένα από τον οηε και τη συνθήκη της γενεύης πάνω σε 13χρονα παιδάκια,τα βαράνε τους σπάνε τα χέρια τους καίνε δέστε στο www.athens.indymedia.org την κοπέλα που την κάψανε στο λαιμό με νέες χημικές ουσίες,και κινδυνεύουν όλοι οι διαδηλωτές και μπορούμε να έχουμε πολλούς θανάτους ακόμα ,ατιμώρητους βέβαια.
    Η ΓΣΕΕ Η ΑΔΕΔΥ Η ΟΛΜΕ ΚΑΙ ΔΟΕ να οργανώνουνε τις αντιδρΆΣΕΙς να μην αφεθούν τα παιδάκια να δολοφονηθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΚΥΡΙΑ ΝΑΤΕΛΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΙ ΑΠ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΜΕ! ΤΗΝ ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΛΗΣΑΝ ,ΤΗΝ ΞΕΦΤΗΛΗΣΑΝ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ ΜΙΚΡΟΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΑΠΕΛΥΑΝ ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ,ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΟΚΤΑΩΡΟ,ΔΕΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗΖΑΝ,ΠΡΟΤΕΙΜΩΝΤΑΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ)ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΠ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ Η ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΙΕΞΗΓΑΓΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ).ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ (ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΙΜΩΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΥΝΟΜΟΤΕΣ,ΚΑΙ ΥΠΟΚΗΝΙΤΕΣ) ΝΑΙ ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕ ΛΕΩ,ΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ,ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ?ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΑ ΝΑΤΕΛΑ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΙ Ή ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ,ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΡΕΖΗΛΙ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΑΤΟΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΗΨΙΜΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΩΣ ΑΛΛΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ,ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΩΛΟΣ ΚΥΡΙΑ ΝΑΤΕΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΟ ΣΚΑΤΟΔΟΛΛΑΡΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΙΣ ΧΙΛΤΟΝ (Η ΔΥΣΗ),ΞΟΔΕΥΕΙ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΗΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ!ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΗΣΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΝΑΤΕΛΑ
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ .

    ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΙΑ ΜΙΑΣ ,ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΟΥ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ .

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ,ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ,ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ?

    ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ?

    ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ,ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ ,ΑΥΤΟΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ,ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΙΣΟΥΝ ,ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΙΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ?


    ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΗΨΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ?

    ΤΙ Σ' ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΝΑ ,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ,ΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ TV ,ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΟΥ ,ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. "Επαγγελματικός τομέας: ΜΟΔΑ
    Επάγγελμα: ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
    Ενδιαφέροντα: Μ' ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ
    Αγαπημένη μουσική: ΡΟΥΒΑΣ
    Αγαπημένα βιβλία: ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - Δ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ"

    Το προφίλ της εξωγήινης - απ' το Μπλόγκ της -.
    Ας μην ασχολούμαστε με τον/την κάθε παπάρα και τις παπαριές του..

    Lupo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Όταν διαβάζω κάτι τέτοια σχόλια σκέφτομαι πάντα πόσο δίκιο είχε αυτός που σκέφτηκε για πρώτη φορά το γνωμικό "Η ηλιθιότητα είναι αήττητη"..
    Είναι προφανές ότι η κυρά Νατέλα είναι μια ματαιόδοξη περσόνα χουντικής νοοτροπίας η οποία το μόνο που προσπαθεί να κάνει με τα σχόλια που αφήνει ανά καιρούς σε αυτό το blog είναι να δελεάσει χρήστες να μπούνε στην ιστοσελίδα της και να την δούνε (άλλωστε έχει κοτσάρει εκεί κοτζάμ φωτό με σεμνό total black look και διακριτικό μακιγιάζ) μπας και έχει κανένα τυχερό και της την πέσει κανένας λιγούρης γιατί με τα άδεια μυαλά που κουβαλάει ούτε βιαστής δεν θα καταδεχόταν να της την πέσει..
    Λυπάμαι κυρά μου...είστε κατάπτυστη..Α! και σίγουρα αγάμητη επίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Η αυθόρμητη συμμετοχή των νέων παιδιών στις διαδηλώσεις φαίνεται φυσικά από το "πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας" που κυκλοφορεί σαν δελτίο τύπου σε όλους τους "ενημερωτικούς" σταθμούς και σελίδες .....

    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=967369&lngDtrID=244

    http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=12.12.2008,id=35205524

    http://www.avgi.gr/NavigateActiongo.action?articleID=424083

    Οι δε πολίτες που αντιδρούν την καταστροφή της περιουσίας τους (απόντος του κράτους) είναι Χρυσαυγίτες και συντονίζονται (άκου τους αλήτες) με SMS.
    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&tag=8400&pubid=2012746

    Από την άλλη η Κουμουνδούρου, που συγκέντρωνε τα κινητά των μαθητών (με τη βοήθεια των 15μελών που ελέγχει), απλώς έστελνε στα παιδιά μαζικά προσκλήσεις για τσάι....


    Ευχαριστουμε τους ταγούς της ενημέρωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι.
    Ας παραδεχτούμε ότι αυτοί οι 5000 που κατέβηκαν και τα έσπαγαν στην Αθήνα ήταν η οργισμένη νεολαία μας κι όχι αμερικανο-ισραηλινοί πράκτορες ,λαθρομετανάστες και πρεζόνια. Ας πούμε ότι άλλοι 2.500 νέοι έκαψαν της πόλεις της επαρχίας .Σύνολο 7.500 . Να υπερβάλλω και να πω ότι δεν ήταν 7.500 αλλά 15.000 οργισμένοι νέοι.

    Σύμφωνα με τις δημογραφικές αναλύσεις για συνολικό ελληνικό πληθυσμό 11.000.000 ο πληθυσμός για τις ηλικίες 15 – 24 ετών είναι στρογγυλά 1.500.000 άτομα.

    Συνεπώς οι οργισμένοι νέοι που τα έκαναν λαμπόγυαλο ήταν το 1% των νέων πανελλαδικά .

    Άρα οι “δημοσιογράφοι / υπάλληλοι” των Μπόμπολα (Mega, Έθνος, Πρώτο Ψέμμα), Λαμπράκη (Νέα, Βήμα, Mega), Κοντομηνά (Alpha), Αλαφούζου (Skai, Καθημερινή), Κυριακού (Ant-1) έπρεπε για να είναι ακριβείς να μας πουν :

    «ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ τι προσπαθούμε να μαγειρέψουμε αλλά ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΝΕ, διότι το 99% αυτών προτιμάει να κάνει αθλήματα ,να κάνει έρωτα ,να διαβάσει ,να πάει cinema, να πάει clubbing να παει…να πάει …..»

    Παρομοίως οι κύριοι ΑΛΑΒΑΝΟΣ και ΤΣΙΠΡΑΣ για να είναι ακριβείς έπρεπε στις δηλώσεις τους να πουν :

    « Καλέσαμε τους νέους σε μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις άλλα το 99% αυτών μας έγραψε στους γεννητικούς αδένες του»

    (εξαιρετικό, το «έκλεψα» από σχολιασμό στον wolf)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.
    Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.
    Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.
    Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.
    Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.
    Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε,πονάνε το ίδιο.
    Ποιος είναι ο αστυνομικός;Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό...."Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσίαμέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,(σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχεισυμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικήςστις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκληταδολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου. Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις ταοποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους,λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες. Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής,πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενοςσε καταστολή.Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής. Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά. Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και‘‘καταδρομών’’ που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα τηςσωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ‘‘άτομα’’ που ασκούνται στη βία, μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ‘‘πολιτική παρέμβαση’’. Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Για ποια παιδιά της λέτε ρε μάγκες; Ψυχολόγος δέν είμαι, αλλά ειμαι σίγουρος οτι πρόκειται για ΑΓΗΜΗΤΟ ατομο με ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ και ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΑ που το μονο που βλέπει ειναι η παρτυ της. Σκεφτείτε τι θα μαθαίνει στα παιδάκια του κόσμου. Τί τους λέει για την ευθύνη ποιών; που γυρίζουν τα παιδια σπιτι και είναι όλα μαύρα. Ή τους ορμηνεύει οτι αφου ξοδεψουν (οι γονείς τους) οτι έχουν και δεν έχουν για την δήθεν δωρεάν παιδεία τους, θα βρουν το καταπληκτικό μισθό των 700 € και τότε θα κάνουν την δική τους οικογενειά, θα βοηθήσουν τους γονείς τους που φτυσαν αιμα και τώρα δεν έχουν ουτε τα φαρμακά τους να πάρουν, θα θρέψουν και θα μορφωσουν τα παιδιά τους και η ατμόσφαιρα στο σπίτι θα είναι κι εκει μαύρη. Δηλαδη οτι η ιστορία θα επαναλαμβανεται συνεχώς και θα πηγαίνουν όλα προς το χειρότερο. Τί λέει ρε. Ισως πετύχατε(;) στους βαθμούς του συστήματος, αλλα έχετε αποτύχει στη ζωή και σε αυτο που καλείστε να μεταδώσετε στους νέους. Μήπως ειναι και στο Π. Φάληρο να ψαχτώ (περισσότερο) για τα δικά μου παιδιά;

    ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΜΕΣΗΛΙΞ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. καθηγητρια του εισαι μανδαμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Και η "κυρια" της ανάρτησης...

    Εντάξει.. Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία ηλίθια είναι, (που μακάρι να ήταν...και είναι μάλιστα καθηγήτρια, μπράβο!..),
    Αφού το παιδί δεν πρόκειται νάρθει πίσω, γιατί ν'ασχολιόμαστε?
    Και κάθε φορά που θα συμβαίνει ένα "έκτακτο" γεγονός, (έτσι τα είδε αυτή), θα ζητάμε ..εκλογές?
    Πρακτικό πνεύμα..

    Μόνο δε μας είπε τι να ζητήσουμε, να πιάσει τόπο...

    Ο κ. Υπουργός παιδείας, αντί να την έχει να διδάσκει τα παιδιά μας, θα έπρεπε να την παίρνει μαζί του στα μπουζούκια...
    Αφού "το παιδί δεν θάρθει πίσω", γιατί να στενοχωριόμαστε?
    Για να σοβαρευτούμε λιγάκι!...
    (παραίνεση από την "σοβαρή" καθηγήτρια νατέλα... )
    ΘΑΥΜΑΣΤΕ!...
    Πνεύμα και ποιότητα Νεοδημοκρατών "δημοκρατών"!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αγαπητή Νατέλα:
    το τίμιο και το ηθικό σε μια δημοκρατία είναι να βγαίνουν τα κόμματα που διεκδικούν την εξουσία και την ψήφο μας, (όλα μικρά-μεγάλα)προεκλογικά και να παρουσιάζουν τις βασικές γραμμές που θα κινηθούν επάνω σε βασικά θέματα π.χ υγεία,ασφαλιστικό,παιδεία.....και όχι με μισόλογα να βγάζουν κυβέρνηση και μετά να μας λένε ότι έχουν την λαική εντολη.
    εννοείται ότι δεν μιλάω για έκτακτα προβλήματα που παρουσιάζονται κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης του Α και για τισ αποφάσεις που πήρε θα κριθεί στις επόμενες εκλογές.
    -είπα τίμιο και ηθικό και όχι νόμιμο και ηθικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Βλέπω από προηγούμενα σχόλια ότι το Blog έχει γεμίσει με κουράδες και εμετούς Φασιστικών Σκυλιών, Χρυσαυγιτών και Λοιπόν Ακροδεξιών Καθαρμάτων ΟΙΚΤΡΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ???

    Προέρχονται από τις χειρότερες εποχές που έζησε ο λαός μας!

    Είναι οι μελανοχιτώνες του Φασίστα Μεταξά.
    Είναι οι δοσίλογοι παππούδες τους, που ήταν κατά 99% (με εξαίρεση το 1% των δεξιών, που την κοπάνησε στη Μεση Ανατολή) ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.

    Είναι τα πιό νοητικά καθυστερημένα τμήματα του ελληνικού λαού -οι χωριάτες που τους κατέβασαν στις πόλεις για να κυνηγήσουν την αριστερή διανοήση, είναι οι ταγματασφαλίτες, οι ΜΑΥδες, οι αγροφύλακες, οι χωροφύλακες της εποχής των Ράλλη-Τσολάκογλου, είναι οι ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ- οι διερμηνείς και δοσίλογοι που φορώντας την κουκούλα κατεδείκνυαν στην ΓΚΕΣΤΑΠΟ τους αγωνιστές του λαού.

    Είναι οι λαδέμποροι και οι μαυραγορίτες, επίσης ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ-συνεργάτες των Γερμανών, που ενώ ο λαός λοιμοκτονούσε και έπεφταν νεκροί, στους δρόμους της Αθήνας και άλλων πόλεων, από την πείνα και την δυστυχία, αυτά τα Βρωμερά Σκουλίκια θησαύριζαν πάνω στα πτώματά τους!!
    Είναι τα ίδια καθάρματα, που μετά την απελευθέρωση της χώρας από το ΕΑΜ, ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ – ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΟΥΡΓΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!

    Είναι τα ίδια τσογλάνια, που στον εμφύλιο πόλεμο και μετέπειτα , την ώρα που χιλιάδες αριστεροί και δημοκράτες,- ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΖΥΓΟ - στιβάζονταν στα ξερονήσια και την πολιτική προσφυγιά, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΑΡΣΑΛ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ «ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΗ» ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Νιάρχοι, Λάτσηδες, Αγγελοπουλαίοι, Τσάτσοι και λοιποί Αιμορουφήχτρες του Λαού) !!

    Είναι αυτά τα τομάρια- οι φασίστες, που δημιούργησαν το παρακράτος, που βασάνιζαν με μεσαιωνικά βασανιστήρια αγωνιστές, που εφηύραν τη φάλαγγα (διαβάστε τους «Ανθρωποφύλακες» του Περικλή Κοροβέση και θα καταλάβετε), που σκοτώσαν τον Πέτρουλα, τον Γρηγόρη Λαμπράκη, τον Χαλκίδη, τον Μουστακλή, τον Παναγούλη, που έφτιαξαν το Ελλάς-Ελλήνων-Χριστανών, την Χούντα, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ 7-ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΓΕΛΟΙΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ-ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ , με τις Γελοίες Φιέστες τους στα γήπεδα και τις αρχαιοελληνικές στολές, που τα φορούσαν τα ίδια αυτά καθάρματα- οι απόγονοι των μελανοχιτών, των δοσιλογων και λοιπόν καθυστερημένων ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΤΟΥ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΤΟΥ «ΛΑΟΣ» ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ» ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ......


    ΦΤΥΝΩ ΚΑΙ ΧΕΖΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ- ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΣΑΣ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ.....
    «ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ» ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.....

    Χέζω τους παππούδες σας - τους ταγματα(σφα)λήτες, λαδέμπορους, ρουφιάνους, συνεργατών των Ναζί και Μαυραγοριτών, την ώρα που ο μισός λαός λοιμοκτονούσε και ο άλλος μισός ήταν στο ΕΑΜ, στην Εθνική Αντίσαταση.....
    Χέζω την Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών σας, την ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ!!

    Να φοβάστε καθάρματα!!
    Θά'ρθει η ώρα που θα ασχοληθεί το κίνημα και μαζί σας!!
    Ουστ βρωμοφασίστες, εθνικιστές, ρουφιάνοι, δοσίλογοι, ρατσιστές και λαμόγια.......


    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΝΑΤΕΛΑ, ΝΑΤΕΛΑ, ΝΑΤΕΛΑ,

    ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΝ ΠΙΑΤΕΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΕΧΕΤΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕ ..ΜΗΠΩΣ..ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ...

    ΟΙ ‘ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ’ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ????

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙΓΑΝΑΙ ΒΙΒΛΙ!
    ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ..

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΠΑΓΑΝΕ ΚΑΤΑΣΡΤΕΦΑΝΕ..
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΡΙΖΟ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ
    ...ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛ ΝΑΧΤ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ???

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ!!
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ, Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!


    ΜΗΠΩΣ...ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ..

    ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ?
    ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΕΛΑΠΑ/?
    ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ???
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ‘ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ’ ΣΟΡΟ-ΛΥΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΑΝΑΡΧΙΑΣ????
    ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΕΛΕΥθΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. LAE ANTISTASOY STHN ANARXOFASISTIKH LELAPA!

    OXI STO PAIDOMAZWMA TOU SYRIZA


    Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
    τις πόρτες σπάσαν οι οχτροί
    κι εμείς γελούσαμε στις γειτονιές
    την πρώτη μέρα

    Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
    αδέρφια πήραν οι οχτροί
    κι εμείς κοιτούσαμε τις κοπελιές
    την άλλη μέρα

    Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
    φωτιά μας ρίξαν οι οχτροί
    κι εμείς φωνάζαμε στα σκοτεινά
    την τρίτη μέρα

    Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
    σπαθιά κρατούσαν οι οχτροί
    κι εμείς τα πήραμε για φυλαχτά
    την άλλη μέρα

    Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
    μοιράσαν δώρα οι οχτροί
    κι εμείς γελούσαμε σαν τα παιδιά
    την πέμπτη μέρα

    Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
    κρατούσαν δίκιο οι οχτροί
    κι εμείς φωνάζαμε ζήτω και γεια
    σαν κάθε μέρα

    Στίχοι-Γιώργος Σκούρτης
    Μουσική-Γιάννης Μαρκόπουλος
    εκτέλεση-Νίκος Ξυλούρης



    LAE ANTISTASOY STHN ANARXOFASISTIKH LELAPA!

    PES OXI STOYS KATASTROFEIS THS PATRIDAS MAS!
    PES OXI STA 3ENA SXEDIA YPODOULWSHS THS XWRAS MAS ME AIXMH TOU DWRATOS TOUS SYRIZO-PROODEYTIKOUS ANARXIKOUS ES-ES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ποιός θυμάται τους νεκρούς(που πολλοί ήταν και αστυνομικοί) της 17ης Νοέμβρη ? Και πότε έγινε διαδήλωση των φοιτητών των συνδικαλιστικών οργανώσεων κλπ του λαού γενικά γι΄αυτούς τους νεκρούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Προσκλητήριο

    Σύντροφοι και συντρόφισσες
    Σηµερα το απόγευµα θα πραγµατοποιηθεί συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 6 το απόγευµα µε την παρουσία των εργατικών συνδικάτων , φοιτητών αλλά και µαθητών Συγκέντρωση την ίδια ώρα στην Οµόνοια, κατά την οποία θα µιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, για το ΚΚΕ.
    Όσοι θέλουν να προµηθευτούν τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα κάνουν αλλά και να καλύψουν τις προσωπικές µας ανάγκες σε ηλεκτρικές συσκευές ,µετρητά αλλά και ρουχισµό η πορεία θα περάσει :

    6.15 ΚΟΤΣΟΒΟΛΟΣ - ΠΑΤΗΣΙΩΝ για τα ηλεκτρικά µας ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΙΜΕ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΑ...
    6.35 ΝΟΤΟS GALLERY για τα απαραίτητα του χειµώνα... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΙΜΕ
    7.00 Σύνταγµα αλλά και Οµόνοια οι τράπεζες θα εχουν ανοιχτεί και θα µπορείτε να κάνετε υπέρ αναλήψεις ....ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΙΜΕ
    7.30 τρώµε γρήγορα στα MAC DONALTS γιατί θα έχουµε δύσκολη νύχτα ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΙΜΕ
    8.00 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΝΥΧΤΑ.

    Μην λείψει κανείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Τι γραφεις μωρη ξεμωραμενη ? Ποσες δολοφονιες εχουν κανει οι μπατσοι ? Πηγε ποτε κανεις τους φυλακη ? Συνεχεια τα "κουκουλωνουν". Για αυτο εξεγερθηκαν οι νεοι. Για την αδικια που τη ζουν καθημερινα. Μακαρι να επερνες παραδειγμα απο τα παιδια π[ου βρισκοκονται στους δρομους και να ξυπναγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. οι σημερινοί ενήλικοι Έλληνες απέδειξαν οτι αγαπούν την περιουσία τους περισσότερο απο τα παιδιά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΕΧΕΤΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ..ΜΗΠΩΣ..ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ...

    ΟΙ ‘ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ’ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ????

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙΓΑΝΑΙ ΒΙΒΛΙΑ!
    ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ..

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΠΑΝΕ ΚΑΤΑΣΡΤΕΦΟΥΝ..
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ
    ...ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛ ΝΑΧΤ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ???

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ!!
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ, Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!


    ΜΗΠΩΣ...ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ...

    ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ?
    ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ?
    ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ???
    ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ‘ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ’ ΣΟΡΟ-ΛΥΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΑΝΑΡΧΙΑΣ????
    ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΕΛΕΥθΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?

    LAE ANTISTASOY STHN ANARXOFASISTIKH LELAPA!

    OXI STO PAIDOMAZWMA TOU SYRIZA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Η Δημοκρατία είναι η άποψη των πολλών.
    Είτε σας αρέσει είτε όχι αυτή είναι.
    Αυτούς εκπροσωπεί και η δικαιοσύνη , η Αστυνομία ο Στρατός κοκ.

    Εσείς έχετε άλλη άποψη επειδή μείνατε στο περιθώριο , την πείνα, γιατί μπλέξατε με την πρέζα , είστε άσχημοι και δεν έχετε πουθενά τύχη , επειδή είστε προβληματικοί από κούνια.

    ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Μια σφαίρα στην πόλη δεν μπορεί να σκοτώσει κάποιον που δεν είναι ζωντανός. Και γύρω μας κυκλοφορούν πολλοί που κουβαλάνε το πτώμα τους και νομίζουν πως είναι ζωντανοί.
    Καμία σφαίρα δεν μπορεί να σκοτώσει κανέναν από αυτούς τους αδίστακτους που θέλουν να ζήσουν μια ήσυχη ζωή, που θα έκαναν οτιδήποτε για να συνεχίσουν να κουβαλούν στην πόλη αυτό το κουφάρι. Kαμία σφαίρα δεν μπορεί να τους σκοτώσει, και δεν έχει λόγο να τους σκοτώσει. Δεν διαταράσσουν καμία ομαλότητα που χτίζεται καθημερινά με τη βία, καμία κανονικότητα που κρύβει το φόβο.

    Μόνο που η σφαίρα πέτυχε τον Αλέξανδρο που ήταν ζωντανός. Είναι ζωντανός. Γιατί η ζωή δεν είναι αναπνοή κι η απώλειά της δεν μπορεί να διαπιστωθεί στο νοσοκομείο. Γιατί η ζωή αναπνέει στη σύγκρουση. Γιατί η ζωή αναπνέει όταν τρέχει πάνω από τους ακίνητους απ’ τον φόβο δρόμους του εγώ, να βρει τους έρωτες στα παγκάκια, το βλέμμα των συντρόφων στις δύσκολες στιγμές, τα τσιγάρα στις λούφες, τις βόλτες στις σκοτεινές γωνιές, τα όνειρα και τα θέλω του εμείς.

    Όσοι θέλουν να λένε ότι αυτό ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό είναι σαν να κρύβουν ότι τα εγκατεστημένα στις δυτικές μητροπόλεις τάγματα του κράτους ασφαλείας είναι εκεί για να στοχεύουν με τις σφαίρες τους σε σώματα που εξακολουθούν να κινούνται άτακτα στην πόλη, σε μυαλά που εξακολουθούν να βρίσκουν λόγους να μισούν.

    Σε σώματα που η ιδεολογία της μηδενικής ανοχής ποινικοποιεί επειδή φτύνουν την κυρίαρχη αποσωματικοποιημένη κουλτούρα των cyber σχέσεων και των προκαθορισμένων διαδρομών. Σε σώματα που δεν μπορούν να ελεγχθούν ιδεολογικά παρά μόνο βίαια.

    Όσοι επιλέγουν να μιλάνε μόνο για την «απανθρωπιά» της δολοφονίας ενός 16χρονου, όσοι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα σάλια τους που τους προκαλεί η κρυφή ηδονή του να παρακολουθούν ένα πιο πραγματικό σήριαλ στην τηλεόραση είναι όσοι δεν έχουν λόγους να αντιλαμβάνονται εμφυλιο-πολεμικά αυτό το γεγονός.

    Είναι όσοι έχουν λόγους να μη νιώθουν ασφάλεια γι’ αυτούς και την περιουσία τους και την ψάχνουν στο κράτος. Είναι όσοι γεμίζουν τα καταστήματα με κάμερες, όσοι πιστεύουν ότι αυτές στο δρόμο δεν είναι αρκετές. Κι αυτοί που νομίζουν ότι αυτές θα τους σώσουν. Είναι όσοι στρέφουν τις καραμπίνες τους στους μετανάστες εκεί που οι δυνάμεις του στρατιωτικό-αστυνομικού συμπλέγματος δεν επαρκούν. Είναι οι τηλεθεατές που μπροστά στη δολοφονία του Μοντασέρ Μοχάμεντ Ασράφ στην υποδιεύθυνση αλλοδαπών της Πέτρου Ράλλη, απλά αλλάζουν κανάλι. Είναι όσοι στις εκτεταμένες συγκρούσεις που ακολούθησαν τις επόμενες μέρες, που έδειξαν ότι υπάρχουν πολλοί ακόμα «ζωντανοί» που διαταράσσουν την φαινομενική ομαλότητα, που έδειξαν πώς η τάξη βασιλεύει αλλά δεν κυβερνά, που διεκδίκησαν ότι καμία καταδίκη ή ρύθμιση δεν δίνει πίσω τις κλεμμένες ζωές, κατέβηκαν στο δρόμο μόνο για να μετρήσουν υλικές απώλειες.

    Και είναι όλοι τους συνένοχοι του ελληνικού κράτους που τη νύχτα στις 6/12/08, δια χειρός του μπάτσου Επαμεινώνδα Κορκονέα, στόχευσε, πυροβόλησε και σκότωσε τον 16χρονο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ.

    Το μόνο που τους αξίζει είναι η οργή.

    Το μόνο που μας αξίζει είναι η οργή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Μαθήματα ήθους έδωσαν δύο από τους μαθητές που αυτές τις ημέρες διαμαρτύρονται για τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Τα παιδιά βρήκαν και παρέδωσαν στην Αστυνομία πακέτο με 100.000 ευρώ.
    Το ποσό πιθανολογείται πως έπεσε από τους δράστες ληστείας που είχε σημειωθεί λίγη ώρα πριν σε χρηματαποστολή. Ο ένας εκ των δύο μαθητών ενημέρωσε αμέσως τον πατέρα του και στη συνέχεια τα χρήματα παραδόθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Αργυρούπολης. Η αστυνομία εκτιμά πως η συνολική λεία της ληστείας ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΤΡΑΒΑ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΜΙΖΑΜΠΛΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ!ΑΝΤΕ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ:
    1) ΜΠΑΤΣΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ 15 ΧΡΟΝΟ
    2) ΜΠΑΤΣΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ.
    3) Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ
    4) ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

    ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΜΙΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ.
    ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

    12 Δεκέμβριος 2008 11:09 μμ

    ΣΩΣΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΝΑΤΕΛΑ
    καθηγητρια

    ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ?
    ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ?
    ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΗ
    ΚΑΙ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ.
    ΚΡΙΣΗ- ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΗΔΕΝ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ,
    ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ?
    Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
    ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΣΕΞΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΒΩ.
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ,
    ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΔΙΝΩ ΠΟΛΛΑ.
    EIMAI KAI EMΦANIΣIMOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ρε παιδιά ο συριζα δεν έχει καμιά σχέση με τα επεισόδια τα σπασίματα και τα καψίματα.Τα μικρά μαγαζάκια τα καίει η αστυνιμία ,κουκουλοφόροι αλλα με αστυνομική ταυτότητα.Εκατοντάδες κουκουλοφόρους που σπάγανε και καίγανε έπιανε η αστυνομια και τους άφησε γιατί ήταν συνάδερφοί τους .Μπείτε σε κανένα μπλογκ να διαβάσετε τι λένε αυτόπτες μάρτυρες.Οι αναρχικοί καίνε τράπεζες και μεγάλες επιχειρήσεις.Αυτό φυσικά είναι λάθος δεν το υποστηρίζει κανένα κόμμα ή άλλος πολιτικός χώρος.Στην πορεία του 4 κοινωνικού φόρουμ οργανωμένοι στου συνασπισμού δώσανε κουκουλοφόρους στην αστυνομία όπως γράφτηκε και στο www.athens.indymedia.org από αυτόπτες μάρτυρες.Την Τετάρτη που συμμετείχε ο συριζα με 20000 κόσμο στο συλλαλητήριο της γσεε από κλαθμώνος μέχρι σύνταγμα που έκανε πορεία ο συριζα και στο σύνταγμα ούτε επεισόδια γίνανε ούτε βιτρίνες σπαστήκανε.ΝΔ ΛΑΟΣ ΚΚΕ και από πίσω και το πασοκ ,χέρι χέρι προσπαθούνε να σώσουνε τον παχουλό κωστάκη από την κατακραυγή μην τσιμπάτε στην προπαγάνδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Καθηγήτρια?? Ζήτω που καήκαμε..
    Για αυτήν την εκπαίδευση με εκπροσώπους σαν κι εσάς εξαγριονόμαστε. Κατανοήστε λίγο την κατάσταση εαν δυνασθε. Το γεγονός είναι η αφορμή. Εμείς κοιτάμε τισ αιτίες. Εσείς να μείνετε σιωπηλοί και σοβαροί. Εμείς ζητάμε να ζήσουμε λέφτεροι και δέν θα προσαρμοστούμε σε αυτό το άρρωστο σύστημα, όσο και αν θέλετε να μας δείχνετε οτι είναι υγιές. Δέν χρειαζόμαστε την καθοδήγηση σας, ούτε και η δήθεν σοβαρότητα σας μετράει πολυ, εγω θα το έλεγα δειλία. Μπορείτε να υπομένετε ανεκτικά μεχρι να έρθει ο θάνατος σας, εφόσον αυτό το ανέχεστε απο τον εαυτό σας.
    Οι νέοι σήμερα δέν έχουμε όνειρα..
    Έχουμε όραμα, και θα κάνουμε τα πάντα ατομικά και συλλογικά για να το πετύχουμε.
    Είναι προτιμότερο να πεθάνεις για μια ιδέα, παρά να ζείς κενος αφου πάλι νεκρός εισαι.
    Οι δρόμοι του κόσμου μας περιμένουν και περιμένουν και σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. kala tin fagate tin fola kolo neo dimokrates apo ton giorgaki
    keros itan

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση