GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η διολίσθηση από τον μεσαίο χώρο...

. Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης . Τα λένε είτε απο πολιτική ηληθιοτητα είτε απο εναν ανέξοδο αλλά επικινδυνο πολιτικό συντηρητισμό. Δεν μπορούν...

.
Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης
.
Τα λένε είτε απο πολιτική ηληθιοτητα είτε απο εναν ανέξοδο αλλά επικινδυνο πολιτικό συντηρητισμό. Δεν μπορούν να εξηγηθούν με βάση την πολιτική λογική οι δηλώσεις των τελευταιών ημερών. Χθες ο κ. Χατζηγάκης μέσα στην αγωνιώδη προσπάθεια του να νομιμοποιήσει ηθικά την Κυβέρνηση όχι μόνο πρόεβη σε μια άστοχη και ανιστόρητη δήλωση που προδίδει άγνοια αλλά κινδυνέυει να καταστεί ο υπαιτίος για την εκ νέου πυροδότηση επεισοδίων. Όχι γιατί η στάση της Αστυνομίας στο Λονδίνο δεν ήταν απαράδεκτη. Όχι γιατί η παραίτηση του Αρχηγού της Αστυνομίας καθυστέρησε κάτι χρόνια, αλλά ήρθε, αλλά για τον απλούστατο λόγο ότι δεν δικαιολογείς μια βάρβαρη, αποκρουστική και αυτοκτονική ενέργεια ενός ανεκπαίδευτου αστυνομικού με μια άλλη εξισου επιβλαβή και άστοχη ενέργεια απο δυνάμεις καταστολής σε άλλη χώρα.
Αλλά ας δεχθούμε οτι υποκύπτεις στον πειρασμό να συγκρίνεις τα ανόμοια. Αποδεκτό στα δημοκρατικά πλαίσια. Απλά θα πρέπει να επιλέξεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις. Και ο κ. Χατζηγάκης χθες στο όνομα της κυβέρνησης, έκανε επιλογή.
--------------------------------------

12 σχόλια

  1. 19-12-2008

    ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

    Χτες στο Ρέθυμνο, ο άλλοτε σύμβουλος του πρωθυπουργού Γιάννης Κεφαλογιάννης, καταδικάσθηκε σε δεύτερο βαθμό μάλιστα, σε 5 μήνες για υπόθαλψη εγκληματία και πρόκληση τέλεσης ψευδορκίας κατά συρροή.
    Ο καταδικαστείς Ιωάννης Κεφαλογιάννης, για πολλά χρόνια βουλευτής Ρεθύμνου και μπαμπάς της βουλευτού Ρεθύμνου Όλγας Κεφαλογιάννη, πλέον μπορεί να «καμαρώνει» και σαν προστάτης εμπόρων ναρκωτικών.
    Με απλά λόγια ο εν λόγο «κύριος» είναι ηθικός αυτουργός, αλλά και προστάτης όσων δολοφονούν τα παιδιά μας/σου.

    Τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, εκτός από το ΣΚΑΪ και το ΕΧΤΡΑ, την έθαψαν την είδηση………… ΓΙΑΤΙ «κύριοι»???........... επειδή είναι πολλά τα λεφτά τόσο από το χασισεμπόριο, όσο και από τις κρατικές διαφημίσεις και σας στόμωσαν???

    Όσο για τον «καταλληλότερο» sik, όπως και στις άλλες περιπτώσεις που απασχολούν τη χώρα, μετά από δυο τρεις μήνες, (αν ακόμη παριστάνει των πρωθυπουργό), θα μας απευθύνει το εξής διάγγελμα:

    Έλληνες, Ελληνίδες για τον προστάτη των δολοφόνων των παιδιών σας, αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί.

    Καθυστέρησα να αντιληφθώ τι συνέβαινε, γιατί είχα ελλιπή ενημέρωση από το σύμβουλό μου, αφού όπως αποδείχθηκε και με τη βούλα του Δευτεροβάθμιου Δικαστηρίου ήταν μπλεγμένος μέχρι τα μπούνια.

    Καθυστέρησα να αντιληφθώ τι συνέβαινε, γιατί όπως γνωρίζεται τον περισσότερο χρόνο μου τον σπαταλώ στο αγαπημένο μου Play station.

    Καθυστέρησα να αντιληφθώ τι συνέβαινε, γιατί όπως γνωρίζεται δεν είμαι και ο εξυπνότερος των Ελλήνων.

    Επίσης θέλω να σας εκμυστηρευτώ και μια υπόνοια που έχω για τον προστάτη των ναρκωεμπόρων Μάλλον με τάιζε και μένα με χασισόχορτο ο καταδικασθείς σύμβουλός μου και μες στη μαστούρα μου τα έχω σκατώσει παντού.

    Έλληνες, Ελληνίδες μετά την ανάληψη των ευθυνών που μου αναλογούν και την παραπάνω ανάλυση, σας ζητώ σεμνά και ταπεινά συγνώμη.


    Εμείς όμως «καταλληλότερε» sik, σου διαλαλούμε ότι δεν ανεχόμαστε άλλο την κοροϊδία και δεν αντέχουμε άλλο την ανεργία, ανασφάλεια, ακρίβεια, ανέχεια, φτώχεια, δυστυχία.

    Εμείς όμως «καταλληλότερε» sik, δεν ανεχόμαστε άλλο το σύστημα εξουσίας που εφαρμόζεις το οποίο παράγει, κουμπάρους, κομπιναδόρους, χρυσά (καλό)παιδα, κρατική βία και καταστολή που σκοτώνει τα παιδιά μας/σου, «άνθηση» του παρακράτους, πρωθυπουργικούς συμβούλους που προστατεύουν εμπόρους ναρκωτικών.

    Εμείς όμως «καταλληλότερε» sik, σου βροντοφωνάζουμε ότι απέτυχες παταγωδώς και είσαι ανίκανος και επικίνδυνος για τη χώρα.

    Εμείς όμως «καταλληλότερε» sik, απαιτούμε εδώ και τώρα κάνε εκλογές, για να δώσει τη λύση ο λαός.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεωρω οτι ,και ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ δημοκρατικο, οι πασοκοσκυλαιοι να περασουν απο λαικο δικαστηριο..

    "ποθεν εσχες" ,
    σκυλοπασοκοσκυλαιικα σκυλια ..

    και ΚΡΕΜΑΛΑ ...

    (για ..οσους κριθουν ενοχοι.Δηλαδη ΟΛΟΙ!)

    Λαιμητομος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά 147 άδειες κυκλοφορίας στο δακτύλιο της πρωτεύουσας, ζήτησε με έγγραφό του προς το υπουργείο Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης ο κ. Αντώνης Σαμαράς, προς εξυπηρέτηση των φίλων και ψηφοφόρων του.
    Θα ήταν πολύ φυσικό να ζητήσει, ο κατά τας δημοσιογραφικάς γραφάς, "υποψήφιος" για υπουργός στον επερχόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης, κάποιες άδειες για την εξυπηρέτηση των άμεσων συνεργατών του, στο πολιτικό του γραφείο. Κανένας πολιτικός ή βουλευτής, ακόμη και υπουργός, δε διαθέτει 147 άμεσους συνεργάτες. Για να υπάρχει και κάποιο μέτρο σύγκρισης, κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών, που μίλησαν στη zougla.gr, αποκαλύπτουν πως ούτε οι τηλεοπτικοί σταθμοί, στους οποίους εργάζονται εκατοντάδες δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι, δεν τόλμησαν ποτέ να αιτηθούν αδειών ελεύθερης κυκλοφορίας στο δακτύλιο, για ένα τόσο μεγάλο αριθμό ατόμων.



    Εν βέβαια τόσους Αλβανούς έχει φέρει στην Ελλάδα ,δεν δικαιούται και μερικές άδειες παραπάνω ? εάν είχαν ψήφο οι Αλβανοί πρωθυπουργός θα γίνονταν ο σαμαράς
    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τωρα η διαφορα ειναι 12 % !!!!
    Που ειναι τα αρθρα του δρ Κουτσουκου??? καινε και τα "κοψατε"???
    ΤΩΡΑ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕI ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!

    "ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ"!!

    -------

    17/12/2008

    Συλλήψεις και πολιτικών για διαφθορά στην Ιταλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χημικά από το Ισραήλ.

    Αυτό που θα αποκτήσει άμεσα η Αστυνομία είναι κι άλλα δακρυγόνα. Οι απανωτές ρίψεις χημικών έχουν αδειάσει τις αποθήκες της ΕΛ.ΑΣ. και ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα νέα «αποκτήματα» από το Ισραήλ, τα οποία χαρακτηρίζονται από τους διαδηλωτές ως «ιδιαίτερα δυσάρεστα σε σύγκριση με αυτά που χρησιμοποιούσε η δική μας Αστυνομία». Πολλοί πάντως από τους ανώτερους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. είναι υπέρ της προμήθειας μεγάλων ποσοτήτων χημικών πιπεριού, όπως ονομάζονται, και τα οποία θεωρούνται ιδιαίτερα δραστικά ενάντια των διαδηλωτών. Επισημαίνεται πως ακόμη και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των αστυνομικών έχουν ζητήσει επανειλημμένα επιστημονικά στοιχεία για τα χημικά που χρησιμοποιούνται χωρίς ποτέ να πάρουν απάντηση, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Χρήστος Φωτόπουλος.


    Πλαστικές σφαίρες και όπλα... paintball

    Η αναφορά του προεδρικού διατάγματος για προμήθεια άλλου σύγχρονου και κατάλληλου εξοπλισμού χωρίς να περιγράφεται με σαφήνεια έδωσε την ευκαιρία στους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. να επαναφέρουν τη συζήτηση και στη χρήση πλαστικών σφαιρών ή χρωμοσφαιριδίων από την Αστυνομία.

    Η πρόταση για τον εξοπλισμό ΕΛ.ΑΣ. με πλαστικές σφαίρες είχε τεθεί για πρώτη φορά ανοικτά από τον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης Β. Πολύδωρα τον Μάιο του 2007. Τότε το υπουργείο διέρρεε πως είχε εξασφαλισθεί η έγκριση του Πρωθυπουργού, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε συναινέσει στη χρήση χρωμοσφαιριδίων, οι οποίες θα μάρκαραν τους ταραξίες. Σύμφωνα με την αστυνομική λογική όποιος διαδηλωτής έχει χρωματιστεί και δεν έχει συλληφθεί αμέσως από την Αστυνομία, θα αναγνωρίζεται και θα συλλαμβάνεται λίγο αργότερα. Μάλιστα λίγες ημέρες πριν από το τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Μίλαν και της Λίβερπουλ ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Θοδωρής Ρουσόπουλος είχε αφήσει ανοικτό το παράθυρο για τη χρησιμοποίηση αυτών των όπλων από την ΕΛ.ΑΣ. λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μέτρα που λαμβάνονται σε άλλες χώρες για την αντιμετώπιση αυτού του είδους της βίας μπορούν να ληφθούν και στη χώρα μας». Ωστόσο είχε αποκλειστεί η χρήση πλαστικών σφαιρών.

    Όπλα από το Βέλγιο.

    Στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ τελικά δόθηκαν για πρώτη φορά σε έξι διμοιρίες ειδικά όπλα που θα μπορούσαν να ρίξουν χρωμόσφαιρες.
    Τα όπλα ήταν μια προσφορά της βελγικής εταιρείας Fabrique Νationale, μαζί με δέκα κιβώτια με πλαστικές σφαίρες- επίσης προσφορά της βελγικής εταιρείας στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.
    Τα όπλα είχαν σταλεί λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όταν η χρήση πλαστικών σφαιρών είχε ξαναπέσει στο τραπέζι χωρίς όμως να προχωρήσει.
    Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. τα 6 όπλα που βρίσκονται στη διάθεση της Αστυνομίας μεταφέρθηκαν στα γραφεία της ΔΑΕΑ που βρίσκονται στην Καισαριανή και μπορούν να χρησιμοποιούν χρωμόσφαιρες και στρογγυλές πλαστικές σφαίρες, τις αποκαλούμενες και τάπες, αλλά δεν μπορούν χρησιμοποιήσουν κωνικές πλαστικές σφαίρες. Κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών ωστόσο διαβεβαιώνουν πως ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει εκφράσει την αντίθεσή του στη χρήση των πλαστικών σφαιρών φοβούμενος επιπλέον αντιδράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ
    Εαν η σφαιρα χτυπαγε εντελως τυχαια το παιδι του κ. Κουγια θα ελεγε ο ιδιος τα ιδια??

    Μαλλον θα ετρεχε στα καναλια για να δικασει τους "κακους μπατσους"!!

    Αυτα ελεγαν οι πρασινοφρουροι στην Μηλιωνη σημερα το απογευμα.
    Ο καθε αστυνομικος γνωριζει εκ των προτερων οτι οταν πυροβολησει η σφαιρα ειναι πιθανον να "εξοστρακιστει" και να γυρισει και εναντιον του ακομα!! Αρα ειναι εκ προμελετης εγκλημα!!
    Καλα θα κανει ο Κουγιας να χαμηλωσει τους τονους και να περιορισει τις βλακειες στα καναλια γιατι δεν μπορει να προσβαλει βαναυσα την μνημη ενος νεκρου παιδιου και την νοημοσυνη των πολιτων. Μαθευτηκε επισης οτι ο Κουγιας ειναι δικηγορος κι σε αλλες υποθεσεις βασανισμου με ηλεκτροσοκ πολιτων απο "αστυνομικους".
    Οι αστυνομικοι που βασανιζουν πολιτες δεν εχουν καμια θεση μεσα στο σωμα της αστυνομιας και θα δικαζονται οπως οι χουντικοι για βασανιστηρια...

    19 Δεκέμβριος 2008 11:04 μμ

    19 Δεκέμβριος 2008 11:12 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άλλο ένα "Λουτραδοκαμπινέδιο" μνημείο ΤΕΡΑΤΩΔΟΥΣ πασοκικού αυνανισμού.



    Ρε συ Λουτραδοκαμπινέ,


    η μπαταρία μπάνιου που έχεις βάλει στον κώλο σου για να αναβαθμιστείς από "Λουτραδοκαμπινές του πασοκ" σε "αντικειμενικό μαλάκα" σε έχει κάνει πολύ ευκοίλιο στη σκέψη...


    έτσι εξηγείται γιατί γράφεις τέτοιες μαλακίες....


    ΚΑΙ από πολιτική ηληθιοτητα (sic) ΚΑΙ απο εναν ανέξοδο αλλά επικινδυνο πολιτικό φασισμό......


    διολισθαίνεις προς το φυσικό σου χώρο (Δικαίωση: Ο Λουτραδοκαμπινές στον καμπινέ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θεωρω οτι ,και ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ δημοκρατικο, οι πασοκοσκυλαιοι να περασουν απο λαικο δικαστηριο..

    "ποθεν εσχες" ,
    σκυλοπασοκοσκυλαιικα σκυλια ..

    και ΚΡΕΜΑΛΑ ...

    (για ..οσους κριθουν ενοχοι.Δηλαδη ΟΛΟΙ!)

    Λαιμητομος

    20 Δεκέμβριος 2008 2:04 μμ
    kremala se sena poutanas gie paliomalaka sou gamiete i mana kwproskulo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τωρα η διαφορα ειναι 12 % !!!!
    Που ειναι τα αρθρα του δρ Κουτσουκου??? καινε και τα "κοψατε"???
    ΤΩΡΑ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕI ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!

    "ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ"!!

    -------

    17/12/2008

    Συλλήψεις και πολιτικών για διαφθορά στην Ιταλία

    20 Δεκέμβριος 2008 2:18 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ σαν τον Ανδιανόπουλο, αφιερωμένο εξαιρετικά:

    -------

    Όταν ένας γελοίος γραφικός τύπος σαν τον Ανδριανόπουλο, ιδεολόγος του νεοφιλελευθερισμού που ως πολιτικό καθεστώς έφερε τη χώρα στα σημερινά χάλια, δίνει εύσημα στο ΚΚΕ, τι σημαίνει;;;
    - Σημαίνει πως το ΚΚΕ παίζει καλά το ρόλο του δεκανικιού στο σύστημα.

    Όταν το ίδιο αυτό γελοίο υποκείμενο, το λαμόγιο Ανδριανόπουλος, κάθεται και γράφει ένα τεράστιο άρθρο - παπάρα, μόνο και μόνο για να χτυπήσει τη νεολαία της χώρας μας και τον ΣΥΡΙΖΑ, τι σημαίνει;
    - Σημαίνει πως η νεολαία μας, μαθητές και φοιτητές (που ξεσηκώθηκαν και βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από το νεοφιλελεύθερο σύστημα των Ανδριανόπουλων) και ο ΣΥΡΙΖΑ (που στέκεται στο πλευρό αυτής της νεολαίας) "ΧΑΛΑΝΕ τη ΣΟΥΠΑ"!!! Γι' αυτό πρέπει να φύγουν από τη μέση… (αυτό δεν κάνουν άλλωστε και οι πάσης φύσεως Πρετεντέρηδες της τηλεόρασης και οι εκδότες των μεγάλων εφημερίδων το τελευταίο διάστημα σε μια προσπάθεια να αναστηλώσουν το δικομματσιμό;;;)

    Καλύτερα, λοιπόν, ένα ήσυχο ΚΚΕ που γαυγίζει καμιά φορά για τα "μάτια του κόσμου" αλλά στηρίζει αποφασιστικά και σταθερά το σάπιο σύστημα, παρά ένας επαναστατικός ΣΥΡΙΖΑ που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και μια νεολαία αποφασισμένη να ανατρέψει τα πάντα, να γκρεμίσει τα παλάτια των ΝουΔουΠΑΣΟΚων και των τεμπελχανάδων Ανδριανόπουλων, που δεν άφησαν τίποτα όρθιο στη χώρα μας!

    -- Πούσαι βρε παλιόπουστα Ανδριανόπουλε, να μας πεις τη γνώμη σου για τα Βατοπαίδια, τα Ομόλογα, τη Ζήμενς, τη Ζαχοπουλειάδα, τους κουμπάρους και όλα τα σόγια της φάρας σας, καρακαριόληδες του κερατά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση