GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αλήθεια των γεγονότων...

. "Εξαφανίστηκαν" τώρα οι κουκουλοφόροι... . Από τον Θύμιο Παπανικολάου Πηγή: http://www.resaltomag.gr . Η πραγματικότητα τιμωρεί...

.
"Εξαφανίστηκαν" τώρα οι κουκουλοφόροι...
.
Από τον Θύμιο Παπανικολάου
Πηγή:
http://www.resaltomag.gr
.
Η πραγματικότητα τιμωρεί σκληρά αυτούς που την χλευάζουν. Η λογική των πραγμάτων σκορπάει στον αέρα τις κατασκευασμένες «απόψεις» των κρατικών, παρακρατικών και γραφειοκρατικών κομματικών κλικών, καθώς και των προπαγανδιστικών τους διαύλων: ΜΜΕ. Δεν μπορεί κανείς να επικαλύψει για πολύ την αλήθεια των πραγμάτων.
Ζήσαμε ένα ψυχωτικό κύμα καταστροφών και πλιάτσικου. Οι κουκουλοφόροι, με ασπίδα μαθητικές μειοψηφίες χαβαλέδικης ανταρσίας, πυρπόλησαν την Αθήνα, και τα καθεστωτικά φερέφωνα, από κοινού με τους «αριστερούς» του κολωνακίου και τους «υπερεπαναστάτες» της φράσης, ΜΙΛΗΣΑΝ, κόντρα στην αλήθεια των πραγμάτων, για «λαϊκή εξέγερση»!!!
Να, όμως, που ήρθε ένα καταλυτικό γεγονός για να σκορπίσει στους πέντε ανέμους, το επιμελώς κατασκευασμένο και χολιγουντιανό σενάριο της «εξέγερσης»: Η πολεμική θηριωδία του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων!
Μπροστά σε αυτή την ιμπεριαλιστική κακουργία η «εξέγερση» έγινε καπνός!!! Οι «υπερεπαναστάτες» κουκκουλοφόροι κρύφτηκαν στα λαγούμια τους.
Ούτε μια μολότοφ (!) εναντίον του Ισραήλ!!!
Ούτε μια έκκληση των υστερικών της «εξέγερσης» εναντίον της ιμπεριαλιαστικής κτηνωδίας του Ισραήλ.
Ούτε ένας μαθητής από αυτούς που κλείνανε τους δρόμους και επιτίθονταν στα αστυνομικά τμήματα δεν κατέβηκε να συμπαρασταθεί και να εκδηλώσει το «επαναστατικό» του πνεύμα για τις μαζικές δολοφονίες παιδιών στην Παλαιστίνη.
Αυτοί που οργίαζαν στις «επαναστατικές» μέρες της πυρπόλησης και της καταστροφής της Αθήνας, ιδεολογικοί κήρυκες και «εκτελεστές» με τις μολότοφ, μαθητές και αλλοδαποί μασκοφόροι, ΟΛΟΙ, εξαφανίστηκαν, λες και τους κατάπιε η γης.
Και ο Αλαβάνος και η παρέα του που σκούζανε για την «εξέγερση» και θορυβούσαν καθημερινά, κατάπιαν τη γλώσσα τους και τρέχουν στη Ντόρα για να συζητήσουν για την ειρήνευση στη Γάζα!!! Με την Ντόρα!!!
Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και τόσο καταλυτικά που περισσεύουν τα σχόλια.
Οι έμποροι της λαϊκής οργής, οι πυροδότες και οι καθοδηγητές των κουκουλοφόρων και των μαθητικών ψυχώσεων, καθώς και τα εκτελεστικά τους όργανα (κουκουλοφόροι και μυστικές υπηρεσίες), ΟΛΟΙ αυτοί οι πρωταγωνιστές της «λαϊκής εξέγερσης», χάθηκαν από προσώπου γης!!!
Μια «εξέγερση» χωρίς ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμία ευαισθησία στις σφαγές των Παλαιστινίων!!!
Μια «εξέγερση» που δεν έχυσε ούτε ένα δάκρυ για τα παιδιά που δολοφονούνται από τις σφαίρες των ισραηλινών ιμπεριαλιστών.
Μια «εξέγερση» που καίει την ελληνική σημαία και εγκωμιάζεται, αλλά για τους Παλαιστίνιους που συλλαμβάνονται επειδή καίγανε την σημαία των δολοφόνων του, ούτε λέξη.
ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ, για χιλιοστή φορά…
-----------------------------------

41 σχόλια

  1. Οι εξεγερμένοι της Παλαιστίνης έχουν μια βασική διαφορά απ'τους δικούς μας: δεν φοράνε κουκούλες. Δείχνουν τα πρόσωπά τους στους ισραηλινούς στρατιώτες.Συμφωνώ με το άρθρο.Αποδείχτηκαν τζάμπα μάγκες.Και φτάνουμε να νιώθουμε περήφανοι έστω και με τον μεγάλο τραγουδιστή που τους έφτυσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πολλοστή φορα οι γνωστες μπούρδες του Θύμιου Παπανικολαου από το Ρεσάλτο.
    Τις σχέση έχουν οι προβληματισμοί και τα αιτήματα των μαθητών/φοιτητών της Ελλάδος με τους αγιατολλάδες του Iran, χαμάς, κόμμα του θεού κα αντισημίτες.
    Η μήπως πρέπει η ελληνική νεολαία να περιμένει την αλληλεγγύη αν όχι την λύση των προβλημάτων της από τους προαναφερθέντες αντιιμπεριαλιστές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oi koukouloforoi einai tora stin elvetia gia diakopes

    otan gyrisoun me tis mamades tous piso, tha synexisoune..

    kali xronia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ απλά, εξαφανίστηκαν γιατί τώρα πήραν νέα εντολή: να φυλάνε ...την Ισραηλινή Πρεσβεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ
    Τζάκ Ρούμπυ και Επαμεινώνδας Κορκονέας.

    Τον Νοέμβριο του 1963 , 45 χρόνια πίσω , ο νέος και εξαιρετικά δημοφιλής Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζών Κένεντυ , αποφάσισε στην ανά την επικράτεια περιοδεία του να συμπεριλάβει και το Ντάλλας του Τέξας.
    Το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο της πολιτεία του Τέξας , ήταν σφόδρα αντίθετο στην πολιτική του , τόσο που οι φραστικές απειλές κατά της ζωής του να έχουν διαπεράσει τους τοίχους σκοτεινών δωματίων και να αιωρούνται στην πολιτική ατμόσφαιρα.
    Αυτός όμως επέμενε να πάει στο Ντάλλας και μάλιστα να κινηθεί στους δρόμους της πόλης μέσα σε ανοικτό αυτοκίνητο, παρά τις περί του αντιθέτου προτροπές της υπηρεσίας ασφαλείας του.
    Μπαίνοντας στο στόμα του λύκου δίχως προφύλαξη , ήταν εύκολος στόχος και το κακό έγινε. Τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ.
    Επαγγελματικά στημένη δουλειά . Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι από δύο τουλάχιστον διαφορετικές θέσεις .
    Η παγκόσμια συγκίνηση και η λαϊκή οργή , πραγματικά πρωτόγνωρη .
    Ο λαός των ΗΠΑ , αλλά και η οικουμενική κοινότητα, είχαν εναποθέσει
    πολλές ελπίδες στο πρόσωπο του.
    Λίγες ώρες μετά τη δολοφονία , συνελήφθη ο Λή Χάρβευ Όσβαλντ , ως
    ο σκοπευτής που πυροβόλησε τον Πρόεδρο στο κεφάλι από πίσω , από
    τον έκτο όροφο του κτιρίου της δημοτικής βιβλιοθήκης , και ως προς το παρόν ο μόνος ύποπτος.
    O Όσβαλντ ήτανε ένα άτομο που είχε αλλάξει πολλά επαγγέλματα , βρισκόμενο στα όρια του περιθωρίου .
    Είχε φάκελο αριστερού, είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην ΕΣΣΔ και υπήρχε κινηματογραφικό υλικό που τον έδειχνε να μοιράζει φυλλάδια υπέρ του Κάστρο κατά την διάρκεια της κρίσης των πυραύλων στη Κούβα , στο κέντρο της Νέας Ορλεάνης , στις Canal και Bourbon streets.
    Καλλίτερη περίπτωση από αυτήν , για να χρεωθεί η δολοφονία σε εξωτερικούς εχθρούς που είχαν τον άνθρωπο τους μέσα στις ΗΠΑ, δεν υπήρχε.
    Ναι , αλλά αν αυτός ο άνθρωπος μιλούσε , η ιστορία θα είχε άλλη εξέλιξη ,το σκηνικό θα κατέρρεε , οι ανακρίσεις θα έπαιρναν άλλο δρόμο και ο κίνδυνος να φθάσουν στην κορυφή της πυραμίδας μεγάλος.
    Έτσι επιστρατεύτηκε ο Τζάκ Ρούμπυ . Μεσήλικας , άνθρωπος της νύχτας, ιδιοκτήτης μπάρ , με καλές σχέ- σεις με την Αστυνομία του Ντάλλας.
    Ο Τζάκ , χωρίς δυσκολία και μέσα από το πλήθος, πλησίασε τον Όσβαλντ κατά την μεταγωγή του από το δικαστικό μέγαρο στην
    αστυνομία και τον πυροβόλησε επανειλημμένως στη κοιλιακή χώρα ,
    όπως ακριβώς πολύ αργότερα η 17Ν δολοφονούσε τα θύματα της.
    Τι και αν ο θύτης-θύμα ήταν σιδηροδέσμιος ανάμεσα σε πανύψηλους αστυνομικούς, τι και αν υπήρχε πολύς κόσμος , τι και αν τηλεοπτικές και κινηματογραφικές κάμερες τραβάγανε , ο Τζάκ έκλεισε το στόμα του Όσβαλντ φωνάζοντας, να δεις τι θα πάθεις γαμημένε κερατά που πείραξες τον αγαπημένο μου Πρόεδρο !!!!!!!
    Να δείτε τι θα πάθετε τσογλάνια!!!!!!!!, φώναζε και ο Επαμεινώνδας Κορκονέας , από τη άκρη του πεζόδρομου με το πιστόλι προτεταμένο.
    Ο Τζάκ σίγουρα παρενέβη βίαια στην Ιστορία και την άλλαξε, ο Επαμει-νώνδας μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει.
    Ο Τζάκ πυροβόλησε για κουκούλωμα και για να καλύψει τους εντολείς του φονικού , ο Επαμεινώνδας πυροβόλησε για να εκθέσει και να βάλει στην άκρη ανθρώπους που δεν είναι υποτελείς .
    Ο Τζάκ επιστρατεύτηκε για να διευθέτηση υποθέσεις και ενδιαφέροντα της χώρας του , ο Επαμεινώνδας για κάνει την ίδια δουλειά πάλι για λογαριασμό της χώρας του Τζάκ και όχι για τα συμφέροντα της πατρίδας του.
    Είναι η πρώτη φορά πού έχουμε δολοφονία αόπλου νεαρού από αστυνομικό που δεν ακούστηκε τίποτα για τη CIA ,για πρεσβείες , για Αμερικάνους, για τους εδώ τσανακογλείφτες των Αμερικάνων και όλα τα γνωστά , ως επίσης και το περίφημο Αμερικάνοι φονιάδες των Λαών!!!!
    Η ιστορία κάνει κύκλους , αλλά ομόκεντρους, για αυτό και οι μαθητές μας, οι φοιτητές μας, η νεολαία μας , καλούνται επειγόντως να εγκαταλείψουν αμέσως τις τάξεις των ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ.


    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΜΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΞΕΓΕΡΣΗ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ,ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ...

    ΚΑΙ ΠΕΡΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ,ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ!

    ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ ΚΡΑΞΙΜΟ,ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ...

    ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ Ο SOROS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστος ο Θυμιος με τις επισημανσεις του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΣΙΤΣΙΡΙΣΤΗΚΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πες τα Χρυσόστομε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι ρε με την Ντόρα κι αν σου αρέσει! κι αν δεν σου αρέσει λαδόξιδο! και σκόρδο και πάπρικα να σου καεί η γλώσσα όταν μιλάς για την Ντόρα μας.
    Την είδες ρε αχρείε χθες βράδυ στην τηλεόραση στις δηλώσεις της για την γενοκτονία που γίνετε στην Γάζα; πόσο χαριτωμένη, τι χαριτωμενιές έκανε, πόσο γλυκιά ήταν; και εκείνο το απίθανα κομψό μικρό συγκεκαλυμένο χαμογελάκι της, που το βάζεις;
    Να τρέχει αίμα ρε και αυτή η καημενούλα να προσπαθεί να μας δώσει να καταλάβουμε το αυτονόητο για αυτήν και για την εξωτερική μας πολιτική, και πιο είναι αυτό;
    Ότι άλλο σπίτι καίγεται! Συνηθισμένοι είναι εκεί κάτω…. Θα περάσει και αυτό……μην σκάσετε…
    Χαμογελάστε και σεις λιγουλάκι μαζί μου, έτσι μπράβο! Έτσι όπως χαμογελά και ο μπαμπάς μου καμιά φορά, και δίνει ευχές στην κυβέρνηση μας και προσωπικά στον Ηγέτη Καραμανλή.
    Ξέρεις τι πόνο έχει ρε κόπανε να μιλάς για τέτοια ζητήματα, και να έχεις δει πιο μπροστά στην τηλεόραση ένα πατέρα εξαθλιωμένο, να έχει μπροστά του νεκρά τα μικρά ανήλικα παιδιά του, και συγχρόνως να πρέπει να δείχνεις πόσο γοητευτικό, ελκυστικό, θυληκό είσαι για να τραβήξεις τον κόσμο με το μέρος σου;
    Ξέρεις βρε ηλίθιε τι σημαίνει να είσαι υπουργός που θέλει να γίνει πρωθυπουργός, και να πρέπει να δώσεις στον άλλο να καταλάβει ακόμη και μπροστά σε τόσο αίμα που τρέχει ότι αυτό που προέχει για σένα είναι η για μια ακόμη φορά σωστή αυτοπροβολή σου;
    Άϊντε λοιπόν και χάσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όποιος πίστεψε ότι η "εξέγερση" των κουκουλοφόρων είχε οποιαδήποτε ιδεολογική χροιά είναι άξιος της μοίρας του. Ένα τσούρμο ρεμπεσκέδες που τη μια τα σπάζουν στα γήπεδα και την άλλη στις πορείες ήταν. Thats all!!!! Η όποια μαγκιά τους βασίζεται στην ατιμωρησία που διακατέχει τα πάντα στην Ελλάδα. Αμφιβάλλω αν το 1/10 των κουκουλοφόρων ξέρει κατά που πέφτει η Γάζα.... Αυτά και χρόνια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια «εξέγερση» χωρίς ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμία ευαισθησία στις σφαγές των Παλαιστινίων!!!
    Μια «εξέγερση» που δεν έχυσε ούτε ένα δάκρυ για τα παιδιά που δολοφονούνται από τις σφαίρες των ισραηλινών ιμπεριαλιστών.
    Μια «εξέγερση» που καίει την ελληνική σημαία και εγκωμιάζεται, αλλά για τους Παλαιστίνιους που συλλαμβάνονται επειδή καίγανε την σημαία των δολοφόνων του, ούτε λέξη.
    ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ, για χιλιοστή φορά…
    .....................................


    ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΥΜΙΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ!
    ΠΩΣ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΓΚΛΑΒΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΥΦΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ!!
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΙΘΑΝΟ,ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ!
    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΒΛΗΜΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΆΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ;ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΟΤΑΝ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΑΝ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΡΓΑ ΣΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.ΑΪΝΤΕ ΒΟΥΡΛΟ!ΤΡΑΒΑ ΠΕΣ ΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ!
    ΓΚΕ ΓΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια «εξέγερση» χωρίς ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμία ευαισθησία στις σφαγές των Παλαιστινίων!!!
    Μια «εξέγερση» που δεν έχυσε ούτε ένα δάκρυ για τα παιδιά που δολοφονούνται από τις σφαίρες των ισραηλινών ιμπεριαλιστών.
    Μια «εξέγερση» που καίει την ελληνική σημαία και εγκωμιάζεται, αλλά για τους Παλαιστίνιους που συλλαμβάνονται επειδή καίγανε την σημαία των δολοφόνων του, ούτε λέξη.
    ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ, για χιλιοστή φορά…
    .....................................


    ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΥΜΙΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ!
    ΠΩΣ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΓΚΛΑΒΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΥΦΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ!!
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΙΘΑΝΟ,ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ!
    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΒΛΗΜΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΆΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ;ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΟΤΑΝ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΑΝ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΡΓΑ ΣΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.ΑΪΝΤΕ ΒΟΥΡΛΟ!ΤΡΑΒΑ ΠΕΣ ΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ!
    ΓΚΕ ΓΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οταν ανέλαβε ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ το 1981 στην Αθήνα, περιττό να μιλήσουμε για άλλες πόλεις, όλα τα σπίτια είχανε βόθρους και δουλεύανε τα βοθρατζίδικα από το πρωϊ μέχρι το βράδυ. Νοσοκομεία, σχολεία, δρόμοι,σε άθλια κατάσταση, κοινωνικό κράτος μηδέν.Η επαρχία εγκαταλελειμένη στη μοίρα της. Δεν υπήρχαν κέντρα υγείας οι αγρότες δεν είχαν καμμία ασφάλεια. Θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες.

    Η Ελλάδα ήταν σχεδόν τριτοκοσμικό κράτος με πληθωρισμό 25%. Εάν δεν στήλωνε τα πόδια ο μεγάλος ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου για τα ολοκληρωμένα Μεσογειακά Προγράμματα, τα λεγόμενα τώρα κοινοτικά προγράμματα θα είμασταν να μας κλαίνε οι ρεγγες.

    Μην ακούτε τη δεξιά προπαγάνδα. Είναι ψεύτες, κλέφτες,συκοφάντες, προδότες, λαμόγια και εχθροί της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βρήκαν ευκαιρία τα φερέφωνα του ΚΚΕ να χύσουν τη χολή τους κατά των μαθητών και όποιου δεν καθοδηγείται και δεν ελέγχεται από τους ίδιους.
    Το εδώ και μιά σχεδόν εικοσαετία σήριγμα της Δεξιάς (βλέπε ΚΚΕ), χύνει κορκοδείλια δάκρυα για τη σφαγή των Παλαιστίνιων που όλοι την καταδικάζουμε και όλοι συμπαραστεκόμαστε στον ταλαιπωρημένο και διωκόμενο λαό της Παλαιστινής.
    Αναγορεύει όμως αυτό το θέμα σε μείζον το ΚΚΕ, στην απέλπιδα προσπάθειά του , να αποσπάσει τον Ελληνικό λαό από τα τεράστια προβλήματά του, τη φτώχεια (οικονομική-πολιτική-ηθική)και την απελπισία στην οποία τον έχει ρίξει η πολιτική της Δεξιάς και με την ευκαιρία να χύσει και τη χολή του προς τον χώρο της άλλης Αριστεράς που δεν τον ελέγχει.
    Ντροπή σας, ο ρόλος του προβοκάτορα, του συνεργάτη και του στηρίγματος της Δεξιάς δεν ταιριάζει σε ένα τέτοιο ιστορικό κόμα.
    Ντροπή σας κύριοι της νομενκλατούρας του ΚΚΕ έτσι όπως το καταντήσατε, κολαούζο της Δεξιάς.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα παιδιά που κάναν τις διαδηλώσεις τώρα λένε τα κάλαντα. Οι κουκουλοφόροι τώρα ξεκουράζονται. Θα παίξουνε και το χαρτάκι τους. Μετά των Φώτων βλέπουμε. Εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες. Βρε ούστ αχρείοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. - Πώς καταφέρατε μέσα σε 5 χρόνια να αυξήσετε το δημόσιο χρέος πάνω από 80 δις ευρώ; Η παράταξη που χρεώνει διαχρονικά την Ελλάδα είναι η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Στο 70% του ΑΕΠ, σας παραδώσαμε το χρέος του ’89. Στο 110% του ΑΕΠ, μας το παραδώσατε το ’93. Καταφέρατε να το αυξήσετε κατά 40 μονάδες του ΑΕΠ σε τέσσερα χρόνια. Από το 2004 μέχρι σήμερα, χρεώσατε επιπλέον 7.000 ευρώ σε κάθε Έλληνα πολίτη…
    - Ποιοι ξεπούλησαν τα αναπτυξιακά μας εργαλεία, όπως τον ΟΤΕ και τα Λιμάνια, κι έκαναν τη ΔΕΗ ζημιογόνα;
    - Ποιοι σχεδίασαν τη νέα φορολογική επιδρομή των 7,1 δις ευρώ, που δίνει τη χαριστική βολή στους μικρομεσαίους και επιδεινώνει την κατάσταση των μεσαίων και χαμηλών εισοδηματικά στρωμάτων;
    - Πόσο ακόμα νομίζετε ότι μπορείτε να εμπαίζετε τη νεολαία, την εργαζόμενη μητέρα, τα άτομα με αναπηρία, τον άνεργο, που βρίσκεται στο δρόμο στα πενήντα πέντε του και δεν μπορεί, ούτε να δουλέψει, ούτε να συνταξιοδοτηθεί; Ξέρουν πολύ καλά οι Έλληνες εργαζόμενοι ότι τα πραγματικά ποσοστά της ανεργίας, στο σύνολο των νομών και των περιφερειών της χώρας, είναι διψήφια, διπλάσια και τριπλάσια από τις δικές σας επίσημες εκτιμήσεις…”
    Τι σημαίνουν όλα αυτά; Σημαίνουν ότι την ώρα που άλλες χώρες αντιμετωπίζουν την κρίση με σχέδιο, η πατρίδα μας μένει ουραγός, παραπαίει…
    “Ξέρετε τι σημαίνουν όλα αυτά; Σημαίνουν ότι, την ώρα που άλλες χώρες θα αντιμετωπίσουν την κρίση με σχέδιο και αξιοπιστία, θα επενδύσουν στην καινοτομία και στην «πράσινη ανάπτυξη», εμείς, η Ελλάδα, η πατρίδα μας, μένουμε ουραγοί χωρίς σχέδιο, με κίνδυνο να φαλιρίσει η ελληνική οικονομία. Τη στιγμή που χρειάζεται η στήριξη της πραγματικής οικονομίας, ο δικός σας προϋπολογισμός συρρικνώνει το κοινωνικό κράτος, συνθλίβει τον αγροτικό κόσμο, υπονομεύει την προοπτική των μικρομεσαίων επιχειρήσεων…”
    Ζούμε μία αλλαγή εποχής. Οι σοσιαλιστές, σε όλο τον κόσμο, θα ανατρέψουμε τον εργασιακό μεσαίωνα, θα επενδύσουμε στον εργαζόμενο, στην ποιότητα. Στην Πώς από τη μια μεριά, η κυβέρνηση είναι πολύ αποδοτική, όταν θέλει να λεηλατεί τα χρήματα του Ελληνικού λαού και, από την άλλη, όταν μιλάμε για τους φτωχούς, καθυστερεί και αναβάλλει;“
    Η Ελλάδα πορεύεται χωρίς πυξίδα, χωρίς σταθερό χέρι στο τιμόνι της, ακυβέρνητο καράβι, από τις ανεύθυνες πολιτικές της τελευταίας πενταετίας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιατί ρε ;Λίγες φορές έχει συνεργαστεί με την Ντόρα και τον κατηγορείς τώρα; Μια χαρά τα πάνε,μην τους ματιάσουμε και δεν γίνει η Ντόρα πρωθυπουργός σύντομα, και ο Αλαβάνος πρόεδρος Δημοκρατίας, κάποτε...Τι εξέργεση θα είναι και αυτή εεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 31-12-2008

    Ο ΛΑΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΙ!!!

    Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Αρχηγός του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κος Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, από το βήμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κάλεσε την Γενική Γραμματέα του Κ.Κ.Ε κα ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ και τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κο ΑΛΕΚΟ ΑΛΑΒΑΝΟ σε ξεχωριστές συναντήσεις, για να συζητήσουν την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και να εξετάσουν αν υπάρχουν συγκλίνουσες απόψεις, ώστε να δρομολογηθούν από κοινού συντονισμένες πολιτικές δράσεις.

    Δυστυχώς όμως, με σημερινή ανακοίνωση του Κ.Κ.Ε. πληροφορηθήκαμε ότι η κα Αλέκα Παπαρήγα δεν πρόκειται να προσέλθει με το αστείο πρόσχημα «τι θα μπορούσαμε να συζητήσουμε με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τον Πρόεδρό του»?

    • Προφανώς για την κα Παπαρήγα και το κόμμα της, ο ελληνικός λαός βιώνει τις καλύτερες μέρες της ιστορίας του.
    • Προφανώς για την κα Παπαρήγα και το κόμμα της, ο ελληνικός λαός βιώνει τον χρυσό αιώνα του «καταλληλότερου» (sik).
    • Προφανώς η κα Παπαρήγα και το κόμμα της, μετά τα ντολμαδάκια, τα κευτεδάκια και τα ζαρζαβατικά του βρώμικου 1989 έχουν εκτιμήσει ότι η όποια συζήτηση με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα διαταράξει τις σχέσεις τους με τη Ν.Δ. Άλλωστε έχει εξοικειωθεί πλέον το Κ.Κ.Ε να παριστάνει τον αριστερό «ψάλτη» της δεξιάς.

    Στις εκλογές όμως, επειδή ο ελληνικός λαός έχει και μνήμη και κρίση, θα ανταμείψει με την ψήφο του το κάθε κόμμα ανάλογα.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οταν οι νέοι αντιδρούν και τα κάνουν μπάχαλο σκούζετε σαν τις γεροντοκόρες που σας χαλάνε τον ύπνο και την βιτρίνα , όταν δεν μπαχαλεύουν το σύμπαν "υπάρχει πρόβλημα" και είναι υποκριτές υποκινούμενοι .

    Ρε ουστ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. παντα αυτο συμβαινει το εχουμε δει πολλες φορες απο το 1980 και μετα.οι καιροι αλλαξαν αλλα καποια πραγματα παραμενουν ιδια προσωπικα εχουν δει τα ματια μου περιπου 500 πορειες και σαν ιστορικος γεγονοτων καταγραφω οτ αυτα τα ατομα που φωναζουν για δηθεν ελευθερη διακινηση ιδεων και λοιπα κουραφεξαλα κοιτανε μονο την παρτη τουςκαι τιποτα αλλο .εχουν ολοι βολευτη σε διαφορες υπηρεσιες σε κομματικους μηχανισμους της εξουσιας και ο μηνας εχει ΄΄9΄΄αν θελη η πολιτεια που δεν θελη ουσιαστικα το προβλημα τελειωνη και σημερα.θυμηθειται οτι παντα μετα απο τετοια γεγονοτα που ζησαμε ολα μα ολα τα υπολοιπα σκανδαλα που εχουν λαβη χωρα ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ


    3. TO ANAΠTYΞIAKO MAΣ OPAMA: ANAΠTYΞH -AΠAΣXOΛHΣH - KOINΩNIKH ΔIKAIOΣYNH

    Tο όραμά μας για την Eλλάδα του 21ου αιώνα συνοψίζεται στο τρίπτυχο: ανάπτυξη - απασχόληση - κοινωνική συνοχή.

    H εμπειρία δείχνει ότι μόνο με ισχυρή οικονομία μπορεί να στηριχτεί βιώσιμα η κοινωνική συνοχή και να κατανέμεται δίκαια και σε όλους το κοινωνικό μέρισμα από την ανάπτυξη. H αξιοποίηση εξάλλου των ευκαιριών από τη συμμετοχή στην ONE απαιτεί μεγαλύτερο άνοιγμα της οικονομίας και εμβάθυνση της ενσωμάτωσής της στην Eυρωζώνη. Tο άνοιγμα αυτό προϋποθέτει νέες αντιλήψεις και μεθόδους άσκησης της κρατικής δραστηριότητας.

    Για να μπορεί να αξιοποιεί η Eλλάδα τα πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες της ενιαί¬ας αγοράς και του κοινού νομίσματος, πρέπει να βελτιώνει με σταθερά και γρήγορα βήματα την ανταγωνιστική της θέση σε όλους τους τομείς. Έτσι και μόνο θα επιταχύνει την πραγματική σύγκλιση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

    H κύρια επιδίωξη του Προγράμματός μας είναι η πραγματική οικονομική και κοινωνική σύγκλιση στον ταχύτατο δυνατό χρόνο. Πραγματική σύγκλιση σημαίνει σύγκλιση σε όλους τους τομείς και όλα τα επίπεδα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής. H πραγματική σύγκλιση υπεισέρχεται σε πληθώρα δεικτών, που αθροιστικά απεικονίζουν το βιοτικό επίπεδο, την ποιότητα και τη διατηρησιμότητα της ανάπτυξης, το βαθμό της κοινωνικής συνοχής και προόδου, τη συμμετοχή της χώρας στο παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι κ.ά.

    Eπιδίωξή μας είναι μια ισχυρή και αναπτυσσόμενη οικονομία, αφού έτσι μόνο ενισχύεται η κοινωνική συνοχή. Eύρωστη οικονομία σημαίνει, ακόμη, ισχυρή Eλλάδα με αξιοσέβαστη παρουσία διεθνώς.

    Στόχος μας είναι η επίτευξη υψηλού ρυθμού ανάπτυξης που να υπερβαίνει το 5%. Για να το πετύχουμε, θα στηριχτούμε στη δημιουργικότητα του Έλληνα. Δεν φτάνει όμως να κινητοποιηθεί το εθνικό δυναμικό. Xρειάζεται να προσελκύσουμε, με το κατάλληλο επιχειρηματικό περιβάλλον και ξένες επενδύσεις. H επιδίωξή μας αυτή επιβάλλει την κατάλληλη προσαρμογή της οικονομικής πολιτικής. Προϋποθέτει συγκεκριμένους στόχους, ποσοτικούς και ποιοτικούς, δεσμευτικές προτεραιότητες και κυρίως ένα ευρύτατο πρόγραμμα μακροοικονομικών και διαρθρωτικών παρεμβάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

    Για να κλείσουμε με γρήγορο βηματισμό την απόσταση που μας χωρίζει από τους λοιπούς εταίρους στην E.E., πρέπει να αναλάβουμε δράση. Tο έργο είναι δύσκολο, όμως η κυβέρνηση της Nέας Δημοκρατίας θα το πραγματοποιήσει, με τη βεβαιότητα που της δίνει το ρεαλιστικό Πρόγραμμά της για την οικονομία και η ικανότητά της να διαμορφώνει αναπτυξιακές συνθήκες, με βάση την οικονομική και κοινωνική ιδεολογία της.

    Ποιες είναι οι κύριες επιδιώξεις μας:

    • H ταχύρυθμη ανάπτυξη της οικονομίας με συνθήκες σταθερότητας των τιμών. Aνάπτυξη σημαίνει αύξηση του πραγματικού κατά κεφαλήν εισοδήματος, βελτίωση της κατανομής του εθνικού εισοδήματος μεταξύ των συντελεστών της παραγωγής, μεταξύ των ατόμων και μεταξύ των περιφερειών της χώρας.

    • H αύξηση της απασχόλησης και η μείωση της ανεργίας με γοργό ρυθμό, ώστε στο τέλος της τετραετίας να έχει υποχωρήσει κατά 2,5-3 ποσοστιαίες μονάδες δηλ. κάτω του μέσου όρου της E.E. και η αύξηση της απασχόλησης από το 56,7% του συνολικού πληθυσμού σε άνω του 60%, ώστε μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού να συμμετάσχει ενεργά στην παραγωγική διαδικασία.

    • H αύξηση της απασχόλησης και η μείωση της ανεργίας θα προέλθουν κυρίως από την ταχεία ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας. Oι νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν στους τομείς της παραγωγής, σε αντίθεση μ’ αυτό που κάνει η σημερινή Kυβέρνηση, δηλαδή να προχωρεί σε πρόσκαιρες ψευτοαπασχολήσεις και ημιαπασχόληση στο δημόσιο, στους O.T.A. και σε επιδοτούμενες μη βιώσιμες θέσεις εργασίας, που χάνονται μόλις σταματήσει η επιδότηση.

    • H σύγκλιση μέσα σε 8-10 χρόνια των μισθών και των συντάξεων προς το μέσο όρο της E.E.

    Eιδικότερος στόχος είναι:

    α) H αύξηση του EKAΣ από 140 ευρώ που είναι σήμερα, σε 230 ευρώ στο τέλος του 2008 και

    β) η αύξηση της προνοιακής σύνταξης του αργότη από 200 ευρώ που είναι σήμερα, σε 330 ευρώ στο τέλος του 2008.

    • H παροχή σε όλους τους πολίτες κοινωνικών υπηρεσιών και υπηρεσιών δημόσιας ωφέλειας υψηλού επιπέδου (υγείας, παιδείας, κοινωνικής μέριμνας και ασφάλισης, δημόσιας ασφάλειας, υποδομής κ.λπ.). Για την επίτευξη του στόχου της σύγκλισης με τις άλλες χώρες της E.E. δεν αρκεί μόνο η αύξηση του κατά κεφαλήν εισοδήματος στα επίπεδα των άλλων χωρών της E.E. Xρειάζεται να γίνει ένα τεράστιο ποιοτικό και ποσοτικό άλμα σε κρίσιμους τομείς της κοινωνικής ζωής, ιδίως στην παιδεία, την υγεία και την κοινωνική ασφάλιση, για να μπορέσει η χώρα μας να προσεγγίσει τις άλλες χώρες της E.E. και ως προς το επίπεδο ευημερίας.

    • H προστασία του περιβάλλοντος, των φυσικών πόρων και της εθνικής μας κληρονομιάς και η εξασφάλιση αειφόρου ανάπτυξης, προς όφελος και των μελλοντικών γενεών. Mε το εθνικό χωροταξικό σχέδιο που θα εφαρμόσουμε, θα επιτευχθεί η κατανομή στο χώρο των ανθρώπινων και παραγωγικών δραστηριοτήτων κατά τρόπο συμβατό με την προστασία του περιβάλλοντος. Όσον αφορά τις ρυπαίνουσες παραγωγικές δραστηριότητες υιοθετούμε τη δίκαιη αρχή: “ο ρυπαίνων πληρώνει το κόστος της περιβαλλοντικής προστασίας και της απορρύπανσης”.


    ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΤΣΙ??
    ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΝΔΟΥΛΗΔΕΣ
    ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΑ ΧΑ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΛΕΜΕ
    Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΔ


    Oι προτAσειΣ μαΣ:

    H Eλλάδα χρειάζεται μια δικαιοσύνη ανεξάρτητη, γρήγορη, ακριβοδίκαιη, αυστηρή, εμπνέουσα εμπιστοσύνη, ελπίδα και βεβαιότητα ότι θα προασπίσει το δίκαιο και τα νόμιμα συμφέροντα του πολίτη και έναντι του οικονομικά, πολιτικά κοινωνικά ισχυρού αντιπάλου του ακόμη. Mια δικαιοσύνη ανεπηρέαστη από κομματικές παρεμβάσεις και με διασφαλισμένη την προσωπική και τη λειτουργική ανεξαρτησία των δικαστών.

    Eίναι ανάγκη να εμπεδωθεί στο λαό μας κλίμα εμπιστοσύνης στη δικαστική λειτουργία και στην ελεύθερη και ανεξάρτητη κρίση της.

    Γι’ αυτό προβλέπεται:

    • Eπιμονή στις γνωστές προτάσεις μας κατά την Aναθεώρηση του Συντάγματος το 2000 ως προς την επιλογή της ηγεσίας της Δικαιοσύνης και μέχρι της Aναθεωρήσεως του Συντάγματος. Eπιλογή με βάση την αρχαιότητα και την αξιοκρατία και μετά από απλή γνώμη των Oλομελειών των Aνωτάτων Δικαστηρίων. Στόχος μας είναι να επιλέγουν την ηγεσία τους οι ίδιοι οι δικαστές.

    • Aναβάθμιση του Aνωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου με επαύξηση των αρμοδιοτήτων του για την πληρέστερη διασφάλιση της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης.

    • Eπανακαθορισμός των οργανικών θέσεων των δικαστών και των δικαστικών υπαλλήλων με βάση τον αριθμό των εκδικαζόμενων υποθέσεων και σε σύγκριση με τον αριθμό εκείνων που υπήρχαν όταν καθορίσθηκαν σε βασικές οργανικές θέσεις.

    • Ίδρυση και λειτουργία Διοικητικού Πρωτοδικείου σε κάθε έδρα νομού.

    • Mηχανογραφική διασύνδεση δικαστηρίων, δικαστών, δικηγορικών συλλόγων, αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και παρακολούθηση και ενημέρωση για πορεία υποθέσεων μέσω διαδικτύου.

    • Δημιουργία Δικαστικής Aστυνομίας υπό Aνώτατο Δικαστικό Λειτουργό που θα πλαισιώνεται και από ιατροδικαστές, λογιστές, οικονομολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους για τη διευκόλυνση του έργου των δικαστών και την επιτάχυνση του έργου της ποινικής δικαιοσύνης.

    • Aποποινικοποίηση των πταισμάτων με εξαίρεση εκείνων που έχουν ιδιαίτερη κοινωνική απαξία και επανεξέταση πολλών άλλων αδικημάτων υπό το πρίσμα της αποποινικοποίησης και της επιβολής κυρώσεων, διοικητικού χαρακτήρα.

    • Δημιουργία νέων σωφρονιστικών καταστημάτων, με ιδιαίτερη έμφαση σε καταστήματα για εξαρτημένα από ναρκωτικές ουσίες άτομα, με σύγχρονους όρους διαβίωσης των κρατουμένων και κατανομή τους σε αυτά ανάλογα με το ύψος της ποινής, το φύλο, την ηλικία, το είδος του αδικήματος κ.λπ. και εφαρμογή σύγχρονων μέτρων και μεθόδων αντιεγκληματικής και σωφρονιστικής πολιτικής.

    • Aντιμετώπιση του προβλήματος της δυσχερούς λειτουργίας των δικαστηρίων πρώτου βαθμού της Aττικής ύστερα από ευρύτατο διάλογο με όλους τους παράγοντες της Δικαιοσύνης για την ίδρυση 2-3 νέων δικαστηρίων πρώτου βαθμού εγγύς των σταθμών του METPO.

    • Λήψη μέτρων για την επιτάχυνση της απονομής της δικαιοσύνης (πολιτικής, ποινικής, διοικητικής) με στόχο την έκδοση οριστικής απόφασης μέσα σε ένα έτος και τελεσίδικης σε δύο χρόνια από την κατάθεση του εισαγωγικού δικογράφου.

    • Λήψη νομοθετικών μέτρων για τη δικονομική και ουσιαστική εξίσωση του Δημοσίου και των NΠΔΔ με τον ιδιώτη διάδικο (κατάργηση τεκμηρίων, τοκοδοσία, εκτέλεση αποφάσεων, απόδειξη κ.λπ.).

    • Διασφάλιση πραγματικών αποδοχών στους δικαστικούς λειτουργούς ανάλογων με το λειτούργημά τους και επίλυση όλων των οικονομικών και των θεσμικών προβλημάτων τους και αποκατάσταση των μέχρι τώρα αδικιών.

    • Aντιμετώπιση μετά από ειλικρινή διάλογο των προβλημάτων των δικηγόρων, των συμβολαιογράφων, των υποθηκοφυλάκων και των δικαστικών επιμελητών.

    • Aναβάθμιση του ρόλου του Eλεγκτικού Συνεδρίου για να καταστεί ο κύριος φορέας ελέγχου της διαφάνειας και της χρηστής διαχείρισης όλου του ευρύτερου δημόσιου τομέα και όλων όσοι διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα.
    ...ΚΙ ΑΥΤΟ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

    ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
    ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ


    Oι επιλογές της εκπαιδευτικής πολιτικής πρέπει να χαρακτηρίζονται από συνέπεια και συνέχεια, να μην εμπνέονται από κομματική μονομέρεια και να συγκεντρώνουν την ευρύτερη δυνατή αποδοχή. Γι’ αυτό, κατά την εναλλαγή των κομμάτων στην εξουσία, πρέπει να διατηρούνται όλα τα θετικά επιτεύγματα της προηγούμενης κυβερνητικής πολιτικής και οι ενδεχόμενες μεταβολές να γίνονται με υπευθυνότητα και χωρίς άσκοπους αιφνιδιασμούς και πειραματισμούς.

    Bασικός στόχος της εκπαιδευτικής πολιτικής είναι η συμβολή στον εκδημο κρατισμό του πολίτη. O στόχος αυτός θα πρέπει να αγκαλιάζει κάθε μορφή εκπαιδευτικής δραστηριότητας, καθιστώντας το άτομο ενεργό και υπεύθυνο πολίτη που σέβεται τα δικαιώματα των άλλων. H επιτυχία του στόχου αυτού αποτελεί κύριο παράγοντα κοινωνικής συνοχής, αμοιβαίας κατανόησης, διαπολιτισμικού και διαθρησκευτικού διαλόγου και αλληλεγγύης, και συμβάλλει στην προάσπιση και την ανάπτυξη μιας δημοκρατικής κοινωνίας.

    H εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να χαρακτηρίζεται, κυρίως, από την προσπάθεια, την άμιλλα και την αξιοκρατία. Γι’ αυτό η Πολιτεία έχει καθήκον με τη δική της στάση να εμπνεύσει σε όλους τους παράγοντες της Eκπαίδευσης - διδάσκοντες, διδασκόμενους, γονείς, κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς - να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία με βαθύ αίσθημα ευθύνης. Παράλληλα, η αξιολόγηση πρέπει να διατρέχει όλο το σύστημα της εκπαίδευσης. Πρέπει να αξιολογούνται όλοι οι φορείς και όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, ώστε η αξιολόγηση να λειτουργεί ως ο αναγκαίος ανατροφοδοτικός μηχανισμός για τη βελτίωση του εκπαιδευτικού συστήματος.

    H διάρθρωση του εκπαιδευτικού συστήματος πρέπει να δίνει διεξόδους σε όλους και η εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να θεωρείται μια λειτουργία που διαρκεί “διά βίου”. H διά βίου μάθηση αποτελεί θεμελιώδη αρχή των συστημάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης και επιτυγχάνεται μόνο με την παροχή στέρεων θεωρητικών βάσεων, οι οποίες διευκολύνουν και τις αναγκαίες και συνεχείς προσαρμογές. Γι’ αυτό οι πρόωρες υπερεξειδικεύσεις πρέπει να αποφεύγονται. Iδιαίτερα η υποχρεωτική εκπαίδευση αποτελεί βασικό πυρήνα της διά βίου εκπαίδευσης.

    Tην εποχή της παγκοσμιοποίησης και σε μια κοινωνία της γνώσης και της πληροφορίας, η αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών είναι εντελώς απαραίτητη για ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό εκπαιδευτικό σύστημα. Oι νέες τεχνολογίες αλλάζουν ριζικά το τοπίο της εκπαίδευσης: τον τρόπο διδασκαλίας και μάθησης, τον τρόπο μελέτης, αλλά και τον τρόπο έρευνας και αξιολόγησης.

    H διαρκής σύνδεση της εκπαίδευσης με την παραγωγική διαδικασία και την αγορά εργασίας, πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού του περιεχομένου σπουδών.

    Η ΝΔ ΠΕΤΥΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ
    ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΗΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ??
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ 1993 ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝ ¨ΑΠΟΣΤΑΤΗ¨ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    Ο ¨ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ¨Ο ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, Η ΝΔ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΝΔ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ 10ΕΤΙΑ ΜΟΛΙΣ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ Ν ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ.
    ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ ΔΗΛΑΔΗ!!!
    ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ...
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. panta ayto ginete ksexastikan ola ta alla skandala giati ? giati ayta ta kalopeda panta einai ekei poy prepei thn katalili ora kai mera nomizoyn oti tha allaksoyn thn kinonia spazontas kai kaigontas toys blepoyme apo to 1980 afoy toys xaidevoyn ta aftia oloitoys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ρε παπανικολάου δεν πήγε ο συριζα και το κκε και οι άλλοι ακροαριστεροί στην εβραικ'η πρεσβεία τη δευτέρα για να φάνε και νέα χημικά από την αστυνομία?Οποιος ήθελε κατέβαινε τη δευτέρα στην πρεσβεία.Η αριστερά και κάλεσε και πήγε.Και σήμερα έχει ρεβεγιόν συγκέντρωση στο συνταγμα στις 11 μμ όσοι θέλουνε ας πάνε ,τι άλλο να κάνει η αριστερά?ΑΞΙΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ .ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΤΙΜΗΜΕΝΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. sto bathos piso apo ta kapnogona
    einai o dr koytsoykos
    me ton antoni kara...
    xeri xeri..
    pasokara!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. sas to eipe o dr koutsoukos den yparxei anasximatismos o karamanlis sas doulevei kai to paizete
    ...dimosiogrfoi...
    ante valte kanena ar8ro toy dr koutsoukou....na ginei xamos!

    31 Δεκέμβριος 2008 2:03 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο κείμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΙ ΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΗ ΚΟΠΡΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  29. τα Ρε-Κάλαντα του Ρε-Θύμιου...


    Τα πιο ασυνάρτητα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, ψάλλονται για το πιο ασυνάρτητο και το πιο σαλταρισμένο περιοδικό, το κινέζικο Θυμιατό του Ρε-σαλταρισμένου κυρ-Θύμιου.

    Χρόνια Πολλά Θύμιο κόπανε, (κακό χρόνο να 'χεις).
    Να ζήσεις, να γράφεις και το 2009.

    ...πάντα να γελάμε μαζί σου διαβάζοντας τις ασυναρτησίες σου!

    (τα βάλαμε στην εισαγωγή του audio stream)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. re paparogamida
    esi pou proskinas ton evraio giesoua eisai kaliteros?
    okso re karkiniari.
    eimaste evraioi kai eimaste perifanoi giayto.
    gamame kai esas toys ellines.
    malaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μα τι λες ανθρωπέ μου,θέλεις να πάνε κόντρα στα ΑΦΕΝΤΙΚΑ τους και να μείνουν άνεργοι χρονιάρες μέρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. (Ας διαβάσουμε και την άλλη άποψη, θα μας κάνει καλό...
    Κίτσος).

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΑΚΚΕ
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ Η ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΑΜΑΣ


    Την αποκλειστική ευθύνη για τον πόλεμο και τους θανάτους των αμάχων της Γάζας την έχουν οι ισλαμοναζιστές της Χαμάς. Αυτοί δεν κρύβουν ότι θέλουν να εξαφανίσουν το κράτος του Ισραήλ από το χάρτη και στα πλαίσια αυτής της στρατηγικής εξαπολύουν συστηματικά και εντελώς απρόκλητα πυραυλικές επιθέσεις από τη Γάζα εναντίον των πόλεων του Ισραήλ, επιθέσεις που κλιμακώθηκαν πρόσφατα μετά τη λήξη της εκεχειρίας.
    Η τακτική τους είναι να χρησιμοποιούν τον άμαχο παλαιστινιακό πληθυσμό σαν πολιτική ασπίδα των πυραύλων τους που τους εξαπολύουν από βάσεις που επίτηδες εγκαθιστούν μέσα στις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας. Έτσι θέτουν διαρκώς το Ισραήλ μπροστά στο εξής δίλημμα: Αν δεν προστατεύσει το έδαφός του και τους κατοίκους του από τους όλο και πιο μεγάλου βεληνεκούς πυραύλους της Χαμάς είναι καταδικασμένο είτε να δεχτεί τον μαρασμό του, είτε να φέρει στην εξουσία τους ισραηλινούς επεκτατιστές-αρνητές του ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους οι οποίοι θα το απομονώσουν παγκόσμια και θα το οδηγήσουν σε συντριβή. Αν απαντήσει με βομβαρδισμό των βάσεων της Χαμάς είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν πολλά θύματα και μεταξύ των αμάχων οπότε το Ισραήλ θα κατηγορηθεί από τους ισλαμοναζιστές σαν αιμοδιψές τέρας που επιβεβαιώνει την αντισημιτική τους προπαγάνδα για την αναγκαιότητα της εξαφάνισής του από τον χάρτη. Επίσης σε κάθε περίπτωση, όποια δηλαδή απάντηση και αν δώσει το Ισραήλ, οι ισλαμοναζιστές της Χαμάς με την προβοκάτσιά τους θα προσπαθήσουν να απομονώσουν όσες παλαιστινιακές και αραβικές πολιτικές δυνάμεις θέλουν την συνύπαρξη του Παλαιστινιακού και του Ισραηλινού κράτους και την ειρήνη σε όλο τον αραβικό και μουσουλμανικό χώρο.

    Η κυβέρνηση του Ισραήλ αποφάσισε να απαντήσει στους προβοκάτορες χτυπώντας τις θέσεις τους με το δεύτερο τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι η ισλαμοναζιστική προπαγάνδα, που πίσω της έχει την παγκόσμια προπαγανδιστική μηχανή της μεγάλης προστάτιδας της Χαμάς, της Ρωσίας του Πούτιν, θα οργιάσει για μια ακόμα φορά σε μοντέρνο αντισημιτικό, δηλαδή σε τάχα αντισιονιστικό και αντιδυτικό μένος. Το αποτέλεσμα θα είναι ότι η Ρωσία θα προχωρήσει παραπέρα τα πιόνια της στον χώρο των πετρελαίων και γενικότερα. Στην προκειμένη περίπτωση ο κύριος στόχος της ρώσικης διπλωματίας, είναι να εμφανιστεί σαν ο πιο αναγκαίος και πιο αποτελεσματικός ενδιάμεσος ανάμεσα στη Χαμάς και στο Ισραήλ και έτσι να αποσπάσει από τις ΗΠΑ την ηγεμονία στο κουαρτέτο (ΗΠΑ, Ευρώπη, Ρωσία, ΟΗΕ) που διαχειρίζεται ως τώρα την ισραηλο-παλαιστινιακή σύγκρουση. Η επικείμενη ταυτόχρονη κυριαρχική παρουσία τριών ανθρώπων του Κρεμλίνου στην υποτίθεται δυτική πλευρά της ισραηλοπαλαιστινιακής σύγκρουσης, της Χίλαρυ Κλίντον σαν υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ, του Τόνυ Μπλερ σαν εκπροσώπου του ΟΗΕ για την «εγκαθίδρυση νέων παλαιστινιακών θεσμών» στη Δυτική όχθη και του Μαχμούντ Αμπάς σαν προέδρου της παλαιστινιακής αρχής, δίνει στη Ρωσία τρομακτικά πλεονεκτήματα απέναντι σε μια κυριολεκτικά παραλυμένη δυτική διπλωματία. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια καλή ανάφλεξη για να μπορέσει ο εμπρηστής να εμφανιστεί σαν επικεφαλής των πυροσβεστών.

    Από τα παραπάνω μπορούμε εύκολα να συμπεράνουμε ότι μια νικηφόρα απάντηση στην προβοκατόρικη πολιτική της Χαμάς και του Κρεμλίνου δεν μπορεί σήμερα να προέλθει από μια οποιαδήποτε ισραηλινή αντίδραση αν δεν έχει προηγηθεί μία παγκόσμια πολιτική εκστρατεία διαφώτισης των λαών για το τι πραγματικά εκπροσωπεί η Χαμάς, το Ιράν, η Συρία και πίσω και πάνω από όλους αυτούς ο συντονιστής κάθε αιματηρής προβοκάτσιας στον κόσμο, ο ρώσικος σοσιαλιμπεριαλισμός. Μια τέτοια εκστρατεία δεν είναι ωστόσο προ των θυρών γιατί οι δυτικές χώρες ικανοποιώντας τα πιο κοντοπρόθεσμα ιμπεριαλιστικά συμφέροντά τους παραδίδουν τη μια μετά την άλλη τις χώρες του τρίτου κόσμου που δέχονται επίθεση από το σοσιαλιμπεριαλισμό, ανάμεσα τους και το Ισραήλ, στον δήμιο τους. Στην προκειμένη περίπτωση θα ρίχνουν σταδιακά την κύρια ευθύνη του πολέμου στο Ισραήλ, όπως έκαναν και στην περίπτωση της προβοκάτσιας της Χεζμπολάχ στο Λίβανο. Οι μόνες χώρες που έχουν αρχίσει να δίνουν πραγματικά πολιτικά πλήγματα στους ισλαμοφασίστες αρνούμενες να τους υποστηρίξουν ουσιαστικά στο προβοκατόρικο παιχνίδι τους είναι οι μεσανατολικές χώρες που απειλούνται από αυτούς, όπως είναι η Αίγυπτος, η Ιορδανία και η Σαουδική Αραβία. Αυτή η τάση σταδιακά θα δυναμώνει όσο και να δουλεύει ακόμα μέσα στις αστικές τάξεις και στους λαούς αυτών των χωρών η ισλαμοναζιστική και σοσιαλιμπεριαλιστική γραμμή.

    Αθήνα 29/12/2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οπως αγαπητε φιλε και κανενα επαναστατικο κοπροσκυλο εδω μεσα δεν ειχε τα αρχιδια να απαντησει....Διοτι εν μερει εδω μεσα εχουμε να κανουμε με φλωρους τελευταιας τρυπας του ζουρνα ψευδοαναρχοσυνασπιστομαλακες που μας επρηξαν τα σωθικα τοσο καιρο και τωρα δεν τολμουν ουτε κιχ να κανουν.Γιατι ειναι ολοι τους φιλοεβραιοι και τομαριστες...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ..Για αυτο το λογο ή ΝΔ Ή ΠΑΣΟΚ.Τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. αμ γι αυτό βρε Θύμιο δε σε είδα στους δρόμους; επειδή ήταν όλα ένα τίποτα; κι είχα ανησυχήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. συγνωμη που θα σε ξαφνιασω
    αλλα σημερα-περσυ αν θες-το βραδυ καλυτερα στις 11,30 υπηρχε συγκεντρωση στο συνταγμα γι'αυτο το λογο,οπως πορεια εγινε και στις 3μμ.
    Αλλα δεν εγιναν επεισοδια ωστε να ειναι εμπορευσιμα για να μπουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  36. τα Ρε-Κάλαντα του Ρε-Θύμιου...

    snb

    Τα πιο ασυνάρτητα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, ψάλλονται για το πιο ασυνάρτητο και το πιο σαλταρισμένο περιοδικό, το κινέζικο Θυμιατό του Ρε-σαλταρισμένου κυρ-Θύμιου.

    Χρόνια Πολλά Θύμιο κόπανε, (που κακό χρόνο να 'χεις).
    Να ζήσεις, να γράφεις και το 2009.

    ...πάντα να γελάμε μαζί σου διαβάζοντας τις ασυναρτησίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο ΘΥΜΙΟΣ ΠΡΙΝ 33 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ << ΝΕΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ>> (ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ) ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ '' ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ'' ΕΔΙΝΑΝ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΕΝΩ ΟΙ ΡΕΦΟΡΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ ''ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ'' ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΟΤΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΛΟΒΟ,ΜΕΤΑΛΛΗΝΟ,ΝΑΤΣΙΟ,ΠΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΡΕΣΑΛΤΟ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΦΙΛΕ 4,32 μμ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΡΕΣΑΛΤΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΡΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ,ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ.Ο ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΘΥΜΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ, ΚΑΨΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΕ ΒΙΤΡΙΝΕΣ. ΟΤΑΝ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ( ΤIS ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΙΣ 20:00 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ LIVE) ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ , ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΛΑ ΚΛΠ. ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΤΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. "Οπως αγαπητε φιλε και κανενα επαναστατικο κοπροσκυλο εδω μεσα δεν ειχε τα αρχιδια να απαντησει.[....]
    Για αυτο το λογο ή ΝΔ Ή ΠΑΣΟΚ.Τιποτα αλλο.

    1 Ιανουάριος 2009 1:28 πμ"


    έτσι δικαιολογείται ότι είσαι τέτοια ώρα μόνος σου και βρίζεις στο press-gr.

    από ότι βλέπω ο αποτυχημένος νεοέλληνας μεσοαστός πλέον δεν κοιμάται ήσυχος τα βράδυα...

    κανένα βράδυ για την ακρίβεια δεν θα ξανακοιμηθεί ήσυχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΘΥΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΟΤΑΝ Ο ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΣ ΝΕΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΜΙΑ ΜΟΛΟΤΟΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ '' ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ'',ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!ΩΡΑΙΑ ΤΑΞΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!
    ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΓΙΓΑΝΤΑ'' ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ (ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ) ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΡΑΦΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση