GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βlogger στα...92!

. Από την Αφροδίτη Πανουργιά Για περισσότερο από 60 χρόνια ο διάσημος Kirk Douglas υποδυόταν ήρωες στο σινεμά, όπως ο περίφημος "Σπάρ...

.
Από την Αφροδίτη Πανουργιά

Για περισσότερο από 60 χρόνια ο διάσημος Kirk Douglas υποδυόταν ήρωες στο σινεμά, όπως ο περίφημος "Σπάρτακος", και τώρα στην ηλικία των 92 χρόνων φαίνεται ότι δεν το βάζει κάτω. Τώρα σερφάρει στο Internet ως ο γηραιότερος και διασημότερος blogger. Ακόμα και αν δεν γνωρίζει την διαφορά μεταξύ ενός καλού βιβλίου και του Facebook, ο Douglas πιστεύει ότι το Διαδίκτυο είναι ένας χώρος που διεγείρει την συζήτηση μεταξύ αυτού και των άλλων ανθρώπων. "Εγώ εκφράζω την γνώμη μου ελεύθερα και συζητώ με τους άλλους για ό,τι συμφωνώ ή διαφωνώ, αφού ζω σε μία ελεύθερη χώρα, οι δε απαντήσεις και τα σχόλια των συνομιλητών μου είναι άκρως ενδιαφέροντα και συναπαρστικά", δήλωσε ο Kirk Douglas, ο οποίος είναι ο πατέρας του επίσης ηθοποιού Michael Douglas.

----------------------

7 σχόλια

  1. Οι πολιτικάντηδες με τις μίζες, τις offshore, τα εξοχικά με τις πισίνες στη Μύκονο και τα σαλέ στην Αράχωβα, τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα (δωρεά του ελληνικού λαού), τις ατέλειες και τα δωρεάν εισητήρια (και αυτά δωρεά δική μας)και τις τερατώδεις καταθέσεις- για να μη μιλήσω και για τις επιχειρήσεις των συζύγων τους αλλά και "αχυρανθρώπων" που χρησιμοποιούν, οι πολιτικάντηδες αυτοί μας κάνουν μάθημα φορολογικής συνείδησης.

    Να πληρώσω φόρο για ποιόν ρε καραγκιόζηδες;

    Για τα δημόσια σχολεία-στρατώνες με τα σπασμένα παράθυρα και τη ελλειπή θέρμανση που έτσι κι αλλοιώς πληρώνουμε οι γονείς με έξτρα συνδρομές;

    Για τα νοσοκομεία του ράντζου και της έλλειψης προσωπικού και ιατρικού υλικού;

    Για τους άθλιους δρόμους-καρμανιόλες με τα σαμαράκια και τις λακούβες-πηγάδια (πληρώνουμε ήδη στα διόδια του Μπόμπολα αέρα πατέρα)

    Για τις άθλιες δημόσιες υπηρεσίες των εκατοντάδων χιλιάδων αργόμισθων κηφήνων που αντι να υπηρετούν τον πολίτη μας κάνουν τη ζωή δύσκολη (και τη δική τους ευκολότερη);

    Πάρτε το χαμπάρι ρε λαμόγια κλέφτες πολιτικάντηδες της δεκάρας. Ξέρουμε οτι τα λεφτά μας ως φορολογούμενοι πάνε στις τσέπες σας, γίνονται πισίνες, ακίνητα και επιχειρήσεις δικές σας και των παιδιών σας μέχρι και των δισέγγονών σας.

    Ουστ λοιπόν. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΦΡΑΓΚΟ ΤΣΑΚΙΣΤΟ ΠΑΛΙΟΠΟΎΣΤΗΔΕΣ.

    ΟΣΟ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΤΕ , ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΑΪΖΕΤΕ ΤΟΥς ΚΛΕΦΤΕΣ.

    Νέμεσις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ

    ΕΓΙΝΑ BLOGER

    ΣΤΑ 57 ΜΟΥ ΑΦΟΥ

    ΓΥΡΙΣΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΠΕΡΑΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

    ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΚΡΙΒΩΣ 144

    ΧΩΡΕΣ

    ΑΡΧΙΖΩ ΑΠΟ 1-1-2009!!

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    Diaporon-BL.MadioNews!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η άποψη του ΣΚΕ.ΠΟ

    Μερικά πολιτικά ..φαντάσματα από το χρονοντούλαπο της ιστορίας δεν μπορούν να καταλάβουν Ότι η βούληση του λαού έχει οριστεί με ψήφο και ο λαός με τη ψήφο του θα τους στείλει στης επόμενες εκλογές σπίτι τους ,και στα τάρταρα της πολίτικης ανυποληψίας.
    Αγαπητά ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.. Ο λαός με τη ψήφο του στης επόμενες εκλογές θα εκλέξουν για πρωθυπουργό της Ελλάδας τον Γιώργο Παπανδρέου και αυτό δεν αλλάζει όσο και να προσπαθείτε να στοιχειώσετε την βούληση και τη σκέψη του Έλληνα μέσω των ελεγχόμενων μεσών που διαθέτετε.
    Ο ΛΑΟΣ πλέων έχει ένα ανεξάρτητο όπλο στα χεριά του.. το οποίο ονομάζετε ελεύθερο
    ΙΝΤΕΡΝΕΤ BLOCK..και αυτό αγαπητά ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 19-12-2008

    ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

    Χτες στο Ρέθυμνο, ο άλλοτε σύμβουλος του πρωθυπουργού Γιάννης Κεφαλογιάννης, καταδικάσθηκε σε δεύτερο βαθμό μάλιστα, σε 5 μήνες για υπόθαλψη εγκληματία και πρόκληση τέλεσης ψευδορκίας κατά συρροή.
    Ο καταδικαστείς Ιωάννης Κεφαλογιάννης, για πολλά χρόνια βουλευτής Ρεθύμνου και μπαμπάς της βουλευτού Ρεθύμνου Όλγας Κεφαλογιάννη, πλέον μπορεί να «καμαρώνει» και σαν προστάτης εμπόρων ναρκωτικών.
    Με απλά λόγια ο εν λόγο «κύριος» είναι ηθικός αυτουργός, αλλά και προστάτης όσων δολοφονούν τα παιδιά μας/σου.

    Τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, εκτός από το ΣΚΑΪ και το ΕΧΤΡΑ, την έθαψαν την είδηση………… ΓΙΑΤΙ «κύριοι»???........... επειδή είναι πολλά τα λεφτά τόσο από το χασισεμπόριο, όσο και από τις κρατικές διαφημίσεις και σας στόμωσαν???

    Όσο για τον «καταλληλότερο» sik, όπως και στις άλλες περιπτώσεις που απασχολούν τη χώρα, μετά από δυο τρεις μήνες, (αν ακόμη παριστάνει των πρωθυπουργό), θα μας απευθύνει το εξής διάγγελμα:

    Έλληνες, Ελληνίδες για τον προστάτη των δολοφόνων των παιδιών σας, αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί.

    Καθυστέρησα να αντιληφθώ τι συνέβαινε, γιατί είχα ελλιπή ενημέρωση από το σύμβουλό μου, αφού όπως αποδείχθηκε και με τη βούλα του Δευτεροβάθμιου Δικαστηρίου ήταν μπλεγμένος μέχρι τα μπούνια.

    Καθυστέρησα να αντιληφθώ τι συνέβαινε, γιατί όπως γνωρίζεται τον περισσότερο χρόνο μου τον σπαταλώ στο αγαπημένο μου Play station.

    Καθυστέρησα να αντιληφθώ τι συνέβαινε, γιατί όπως γνωρίζεται δεν είμαι και ο εξυπνότερος των Ελλήνων.

    Επίσης θέλω να σας εκμυστηρευτώ και μια υπόνοια που έχω για τον προστάτη των ναρκωεμπόρων Μάλλον με τάιζε και μένα με χασισόχορτο ο καταδικασθείς σύμβουλός μου και μες στη μαστούρα μου τα έχω σκατώσει παντού.

    Έλληνες, Ελληνίδες μετά την ανάληψη των ευθυνών που μου αναλογούν και την παραπάνω ανάλυση, σας ζητώ σεμνά και ταπεινά συγνώμη.


    Εμείς όμως «καταλληλότερε» sik, σου διαλαλούμε ότι δεν ανεχόμαστε άλλο την κοροϊδία και δεν αντέχουμε άλλο την ανεργία, ανασφάλεια, ακρίβεια, ανέχεια, φτώχεια, δυστυχία.

    Εμείς όμως «καταλληλότερε» sik, δεν ανεχόμαστε άλλο το σύστημα εξουσίας που εφαρμόζεις το οποίο παράγει, κουμπάρους, κομπιναδόρους, χρυσά (καλό)παιδα, κρατική βία και καταστολή που σκοτώνει τα παιδιά μας/σου, «άνθηση» του παρακράτους, πρωθυπουργικούς συμβούλους που προστατεύουν εμπόρους ναρκωτικών.

    Εμείς όμως «καταλληλότερε» sik, σου βροντοφωνάζουμε ότι απέτυχες παταγωδώς και είσαι ανίκανος και επικίνδυνος για τη χώρα.

    Εμείς όμως «καταλληλότερε» sik, απαιτούμε εδώ και τώρα κάνε εκλογές, για να δώσει τη λύση ο λαός.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΝΕΑΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ. Η ΖΩΗ ΠΑΡΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ.΄ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΙ, ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΥΝΑΜΗ, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ. ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΠΟ ΦΤΩΧΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ, ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ
    Εαν η σφαιρα χτυπαγε εντελως τυχαια το παιδι του κ. Κουγια θα ελεγε ο ιδιος τα ιδια??

    Μαλλον θα ετρεχε στα καναλια για να δικασει τους "κακους μπατσους"!!

    Αυτα ελεγαν οι πρασινοφρουροι στην Μηλιωνη σημερα το απογευμα.
    Ο καθε αστυνομικος γνωριζει εκ των προτερων οτι οταν πυροβολησει η σφαιρα ειναι πιθανον να "εξοστρακιστει" και να γυρισει και εναντιον του ακομα!! Αρα ειναι εκ προμελετης εγκλημα!!
    Καλα θα κανει ο Κουγιας να χαμηλωσει τους τονους και να περιορισει τις βλακειες στα καναλια γιατι δεν μπορει να προσβαλει βαναυσα την μνημη ενος νεκρου παιδιου και την νοημοσυνη των πολιτων. Μαθευτηκε επισης οτι ο Κουγιας ειναι δικηγορος κι σε αλλες υποθεσεις βασανισμου με ηλεκτροσοκ πολιτων απο "αστυνομικους".
    Οι αστυνομικοι που βασανιζουν πολιτες δεν εχουν καμια θεση μεσα στο σωμα της αστυνομιας και θα δικαζονται οπως οι χουντικοι για βασανιστηρια...

    19 Δεκέμβριος 2008 11:04 μμ

    19 Δεκέμβριος 2008 11:12 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *