GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Βουλή η αποκάλυψη του Press-gr...

. . Κατατέθηκε Ερώτηση στην Ντόρα Μπακογιάννη για το αν υποθηκεύθηκε περιουσία της  Μονής Βατοπεδίου ώστε να αποκτήσει ρευστό ο Εφραίμ και ...

. .
Κατατέθηκε Ερώτηση στην Ντόρα Μπακογιάννη για το αν υποθηκεύθηκε περιουσία της Μονής Βατοπεδίου ώστε να αποκτήσει ρευστό ο Εφραίμ και να παίζει στο Χρηματιστήριο...
..
Άλλη μια φορά, οι αποκαλύψεις μας γίνονται αντικείμενο συζήτησης στη Βουλή!
Συγκεκριμένα, η χθεσινή αποκάλυψη του Press-gr ότι υποθηκεύτηκαν περιουσιακά στοιχεία της Μονής Βατοπεδίου για να αποκτήσει ρευστό από ιδιωτική Τράπεζα και να παίζει στο Χρηματιστήριο
(διαβάστε αναλυτικά εδώ), έρχεται στην Εθνική Αντιπροσωπεία μέσω της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου και της κατάθεσης Ερώτησης.

Την Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μιχάλης Καρχιμάκης προς την υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη η οποία και θα πρέπει τώρα ως αρμόδια υπουργός να απαντήσει. Συγκεκριμένα ο βουλευτής τονίζει:
"Θέμα: Σύμφωνα με καταγγελία περιουσιακά στοιχεία της ίδιας της Μονής Βατοπεδίου υποθηκεύθηκαν προκειμένου να εξασφαλιστεί ρευστότητα με δανειοδότηση από χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για επενδύσεις της Μονής στο Χρηματιστήριο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του διαδικτύου, η Μονή Βατοπεδίου προχώρησε σε υποθήκευση περιουσιακών στοιχείων του ίδιου του Αγιορείτικου Μοναστηρίου προκειμένου να λάβει ως δάνειο από χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, τεράστια ποσά που χρησιμοποίησε για την αγορά μετοχών στο Χρηματιστήριο αξίας εκατομμυρίων ευρώ.
Επειδή, η Μοναστηριακή περιουσία περιλαμβάνει στοιχεία ανυπολόγιστης αξίας που συνιστούν μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του Ελληνικού Λαού, η υποθήκευση των οποίων συνιστά πράξη αδιανόητη.
Επειδή ήδη το σκάνδαλο του Βατοπεδίου έχει αναδείξει ότι οι αδιανόητες πρακτικές ήταν η συνήθης διαδικασία διαχείρισης των οικονομικών της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου με την ανοχή και την σύμπραξη της πολιτικής ηγεσίας της Κυβέρνησης Καραμανλή.
Και επειδή, η καταγγελία αυτή αφορά ζήτημα σοβαρότατο, όχι μόνο από την άποψη της οικονομικής διαχείρισης της περιουσίας ενός Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου, αλλά και της ίδιας της πολιτιστικής κληρονομιάς του λαού μας.
Καλείσθε:
Να διερευνήσετε, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας, σχετικά με τις Ιερές Μονές του Αγίου Όρους, την καταγγελία αυτή και να ενημερώσετε σχετικά την Ελληνική Βουλή, προκειμένου εν συνεχεία, εφόσον αληθεύει, να κινητοποιηθούν και οι αρμόδιες αρχές οικονομικού ελέγχου, αλλά και εποπτείας του εμπλεκόμενου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος.
Ο ερωτών Βουλευτής
Μιχάλης Καρχιμάκης"

------------------------

24 σχόλια

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ
    ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ
    ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
    ΠΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
    ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ
    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ Κ.ΤΣΟΥΚΑΤΟ.
    ΑΥΤΟ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ
    ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ . ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ
    ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η
    ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΕΡ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ
    ΞΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ???
    ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ
    ΒΟΥΛΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ
    ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ
    ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΤΙΣ
    ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ
    ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέτρα - σοκ έρχονται το ?δίσεκτο 2009.

    ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΞΙΟΙ ΜΑΣ ΓΑΜΙΣΑΤΕ
    ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΜΟΥΝΙ
    ΜΟΝΟ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ ΕΞΙΛΕΩΝΕΙ
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ


    Η δημοσιονομική εκτροπή και οι υπέρογκες δανειακές ανάγκες του Δημοσίου οι οποίες είναι πιθανό να μη καταστεί δυνατό να εξυπηρετηθούν καθώς οι ξένοι επενδυτές γυρνούν την πλάτη στα ελληνικά ομόλογα οδηγώντας στα ύψη τα επιτόκια φέρνουν προ των πυλών αυστηρή κοινοτική επιτήρηση με όρους ΔΝΤ.

    Πάγωμα προσλήψεων, σφιχτή εισοδηματική πολιτική με οριακές αυξήσεις μισθών , ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων , ανατροπές στο ασφαλιστικό με εξίσωση των ορίων συνταξιοδότησης ανδρών ? γυναικών στο Δημόσιο και κατάργηση φοροαπαλλαγών είναι μέρος μόνο των μέτρων που αναμένεται να υποδείξει η Κομισιόν.

    Οι πληροφορίες από τις Βρυξέλλες μιλούν για βέβαιη επιτήρηση κάτι που έχουν αρχίσει να αποδέχονται και εντός της κυβέρνησης καθώς από την μία έχουμε την υπέρβαση του 3% και για το έλλειμμα του τρέχοντος έτους μετά το 3,5% του 2007 και από την άλλη το ισχυρό ενδεχόμενο η Ελλάδα να καταφύγει στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προκειμένου να αγοράσει ελληνικά ομόλογα και να χρηματοδοτήσει έτσι το δημόσιο χρέος.

    Και στις δύο αυτές περιπτώσεις η Κομισιόν θα προτείνει δέσμη μέτρων και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τους.

    Θα πρέπει να αναφερθεί ότι αυτές της ημέρες η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με την Κομισιόν με στόχο να υπάρξει πολιτική συμφωνία και η απόφαση για υπαγωγή σε καθεστώς επιτήρησης να ληφθεί μετά τις Ευρωεκλογές.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες η επιτήρηση θα είναι πιο αυστηρή από την αντίστοιχη του 2005 και θα έχει «άρωμα» ΔΝΤ μιας και συνεκτιμάται η πολύ κακή εικόνα των δημόσιων οικονομικών.

    Γι΄ αυτό και πιστεύεται ότι θα γίνουν και συστάσεις για ακόμη πιο σκληρά μέτρα όπως έκτακτη εισφορά ή αύξηση συντελεστών ΦΠΑ αλλά και πάγωμα μισθών που λόγω του αυξημένου πολιτικού κόστους θα κρατηθούν ως εφεδρείες.

    Η αύξηση του ΦΠΑ (στην οποία η παρούσα κυβέρνηση κατέφυγε το 2005 κατά την διάρκεια της πρώτης επιτήρησης) θεωρείται ότι θα «στραγγαλίσει» την ήδη παγωμένη κατανάλωση και θα επιβαρύνει υπέρμετρα μεσαία και χαμηλά στρώματα.

    Άλλωστε ποτέ τα τελευταία τέσσερα χρόνια το υπουργείο Οικονομίας δεν κατάφερε να εισπράξει τα έσοδα από ΦΠΑ που είχε προϋπολογίσει.

    Αλλά και τα υπόλοιπα μέτρα που θα υποχρεωθεί να λάβει η κυβέρνηση εξαιτίας των άστοχων χειρισμών της οι οποίοι έφεραν την οικονομία ένα βήμα πριν την ?.πτώχευση θα προκαλέσουν ισχυρές πολιτικές αναταράξεις και κοινωνικές αντιδράσεις.

    Στην παρούσα φάση που η κυβέρνηση εμφανίζεται ανίσχυρη και η δημοτικότητα της έχει πέσει στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων ετών όπως μαρτυρούν και οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις δεν αποκλείεται η λήψη έκτακτων μέτρων να πυροδοτήσει πολιτικές εξελίξεις ακόμη και εκλογές.

    Πιο αναλυτικά οι πληροφορίες από τις Βρυξέλλες συγκλίνουν ότι θα γίνουν συστάσεις για τα ακόλουθα μέτρα:

    -«Πάγωμα» προσλήψεων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Μέχρι στιγμής η κυβέρνηση παρά τις εξαγγελίες περί «νοικοκυρέματος» του δημοσίου έχει προβεί σε αθρόες προσλήψεις οι οποίες υπολογίζεται πως από το 2004 μέχρι και σήμερα έχουν ξεπεράσει τις 100.000 επιβαρύνοντας υπέρμετρα τις κρατικές δαπάνες.

    -Εξαιρετικά σφιχτή εισοδηματική πολιτική με αυξήσεις κάτω και από τον προβλεπόμενο πληθωρισμό γεγονός που θα οδηγήσει σε σημαντική μείωση των πραγματικών εισοδημάτων.

    -Ελαστικοποίηση εργασιακών σχέσεων με έμφαση στην ημιαπασχόληση. Μάλιστα εκτιμάται ότι η πρόσφατη πρόταση του προέδρου του ΕΒΕΑ κ. Κ. Μίχαλου για εργασία τριών ή τεσσάρων ημερών την εβδομάδα με παράλληλη μείωση των αποδοχών δεν έγινε τυχαία αλλά προκειμένου να σταθμιστούν οι αντιδράσεις.

    -Ανατροπές στο ασφαλιστικό σύστημα με πρώτο θύμα τις γυναίκες δημοσίους υπαλλήλους καθώς η προωθούμενη εξίσωση των ορίων συνταξιοδότησης με τους άνδρες θα τις υποχρεώσει σε 5 με 15 χρόνια επιπλέον δουλειάς.. Η εξίσωση των ορίων αποτελεί πάγιο αίτημα της Κομισιόν και το θέμα συζητήθηκε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στις αρχές του μήνα. Η απόφαση αναμένεται τον Ιούνιο και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα είναι καταδικαστική για την χώρα μας.

    -Κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών που μειώνουν τα έσοδα του προϋπολογισμού.

    --Αυστηρή εκτέλεση του προϋπολογισμού ως προς το σκέλος των εσόδων με φορολογικό «σαφάρι» προκειμένου να εισπραχθούν τα επιπλέον 7,1 δις ευρώ σύμφωνα με τον στόχο που έχει τεθεί.

    -Άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων για την ενίσχυση του ανταγωνισμού στην αγορά. Η κυβέρνηση έχει εξαγγείλει κατ΄ επανάληψη το άνοιγμα σειράς επαγγελμάτων αλλά δεν προχωρά λόγω του αυξημένου πολιτικού κόστους.

    -«Πάγωμα» εξοπλιστικών προγραμμάτων και γενικότερα των δαπανών του υπουργείου Άμυνας. Κρίνεται ότι σε περίοδο κρίσης το κονδύλι των 2,2 δις ευρώ για εξοπλισμούς εντός του 2009 είναι υπερβολικά υψηλό.

    -Εκτεταμένες αποκρατικοποιήσεις και ιδιωτικοποιήσεις σε μια κατεύθυνση να «ανοίξουν» αγορές και να μικρύνει ο δημόσιος τομέας.

    Τέλος σε περίπτωση που τα μέτρα αυτά δεν φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα υπάρχουν και «εφεδρείες» όπως αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ κατά δύο με τρεις μονάδες ή έκτακτη εφάπαξ εισφορά συνδυασμένα με μηδενικές αυξήσεις στους μισθούς.

    Οι παρεμβάσεις αυτές όπως είναι φυσικό αναμένεται να προκαλέσουν την «επανάσταση» των συνδικάτων.

    ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΞΙΟΙ ΜΑΣ ΓΑΜΙΣΑΤΕ
    ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΜΟΥΝΙ
    ΜΟΝΟ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ ΕΞΙΛΕΩΝΕΙ
    Θ Α Ν Α Τ Ο Σ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. α ρε που φτασαμε...

    να μιλαει το ΠΑΣΟΚ για σκανδαλα με τετοιο θρασος και υποκρισια.

    ποιοι??

    αυτοι που και ο τελευταιος βοσκος στην κορφη ενος ξεχασμενου χωριου, ξερει οτι φαγανε και διελυσαν τα παντα.

    αλλα ητανε επαγγελματιες και κρυψανε καλα τα ιχνη τους

    ενω οι ΝΔ ειναι τελειως ερασιτεχνες κλεφτες και γι'αυτο τωρα πρεπει να τιμωρηθουν και να ερθουν παλι πισω οι επαγγελματιες κλεφτες για τιμωρια.

    Αλλωστε αυτο θα χαροποιουσε και τους παιδικους μας και καλους φιλους αμερικανους.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ.
    καθεστε και τσακωνεστε για τις χοντροκοιλιες των κλεφτων.
    Σας βλεπουν και απορουν καθε μερα για το ποσο πιο μαλακες και χαφτες απο οτι υπολογιζανε αυτοι ειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο μπάσταρδος
    Εάν ζευγαρώσουμε ένα κανίς με ένα πεκινουά τι θα βγάλουμε ? ένα μπάσταρδο ,άρα και το Γιωργάκη που ο μπάσταρδος πατέρας του είχε έλληνα πατέρα και πολωνέζα μάνα ,ζευγάρωσε με αμερικάνα ,είναι ένα μπάσταρδο , και εμείς περιμένουμε από ένα μπάσταρδο να σωθούμε , να γίνει πρωθυπουργός , ε δεν πάμε καθόλου καλά , το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να σηκωθεί να φύγει από την Ελλάδα , όπως έπραξε και η αδερφή του , ρε ουστ από την Ελλάδα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ.
    ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    Π.Χ. Ο ΥΠΠΕΠΘ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΠΗΓΕ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ
    ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ.
    ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ
    ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4 ΕΠΟΧΕΣ [ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ
    Ο ΑΚΗΣ.]
    ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΟΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
    ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ
    ΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ
    Κ.ΡΕΠΟΥΣΗ .
    ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ
    ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΝΤΙ
    ΤΟΥ ΠΟΙΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΡΙΤΣΟΥ.
    ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ
    ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΜΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ Κ.Λ.Π.
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΗΓΑΓΕ
    ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΜΕ ΤΗΝ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
    ΡΩΤΗΣΤΕ
    ΕΥΤΥΧΩΣ
    ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    Ο ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑΣ
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ????
    ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ
    ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kala sas kanei o efrem kai sas pidaei lene otoi eine kai kolompos ala eseis palio mounopana tis europis tha valate mechri kai tin akropoli enechiro gia na ta bgalete pera opos pate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ κύριοι Μπόμπολα, Κοντομηνά, Λαμπράκη, Αλαφούζο και Κουρή.

    Δεν θέλουμε να μας λέτε τί να σκεπτόμαστε, μπορούμε και μόνοι μας.

    Έχουμε την ελευθερία της μπλογκόσφαιρας και έτσι σπάσαμε το φασισμό σας.

    Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ΣKAI σας, δεν θέλουμε το Alter σας.

    Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε την Καθημερινή σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας, ούτε την Αυριανή σας.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κοιτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

    Ακούς Γιωργάκη, ακούς Ντορούλα;

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Εάν δεν ακούσατε ακόμα, κακό του κεφαλιού σας.

    Ανοχή τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΩΠΑ!

    ΛΕΣ να αρχίσουνε τα όργανα;

    ΑΝ ποτέ, προκύψει απάντηση,
    (επι της ουσίας, όχι επι του διαδικαστικού)

    ΜΑΣ ΛΕΤΕ, Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καρχιμακης ο ΜΕΣΣΙΑΣ. Ο ΣΩΤΗΡ που θα μας απαλαξει απο το διεφθαρμενο Βατοπαιδι και ετσι η Ελλας θα παει μπροστα, θα φυγουν οι αναρχο αριστερο αλητες, θα ανεβει το βιοτικο επιπεδο και αλλα καλα. Και μετα ξυπνησε και κρατουσε αγκαλια το ξυλινο ποδι του κρεβατιου του. Να ταν αληθινο
    Απο αυτη την αποκαλυψη του inspector Clouseau Καρχιμακη θα επελθει η λυτρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ,ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !!!ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ε αφού την επερώτηση την έκανε ο λασπολόγος και αναμεμιγμένος στο σκάνδαλο Μονής Τοπλού Καρχιμάκης και την ανάρτησε ο αποτυχημένος βουλευτής σύντροφός του Γιομπαζολιάς....



    η αξιοπιστία της πλάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΡΕ ΜΠΡΕ ΜΠΡΕ ΠΑΛΙ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΑΣ.ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ? ΑΜΑΝ ΡΕ.ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΤΟΥ 1.09 ΕΓΩ ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΠΗΔΗΞΑ ΑΚΟΜΗ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΤΟ ΤΣΑΡΔΙ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θ Α Ν Α Τ Ο Σ Σ Τ Ο Υ Σ Α Ρ Α Β Ε Σ Π Α Τ Ρ Ι Ω Τ Ε Σ??? Ε ΑΛΕΚΟ ???? Α Ρ Α Β Α Σ Ε Ι Σ Α Ι Κ Α Ι Φ Α Ι Ν Ε Σ Α Ι??? Ε ΑΛΕΞΗ ???? Θ Α Ν Α Τ Ο Σ Σ Τ Ο Υ Σ Ε Β Ρ Α Ι Ο Υ Σ Π Ο Υ Γ Ε Ν Ν Ο Υ Ν Ε Β Ρ Α Ι Ο Υ Σ??? Ε Λ Α Κ Η ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. OUTE ISRAIL-NAZI OUTE ARAVES-ISLAM-NAZI.OUTE DEKSIOI EVRAIOI OUTE ARISTEROI ARAVES.APLA ELLINAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

    1. Τον κρύβουν όσο μπορούν, για να μη φαίνονται οι μπαρούφες που πετάει
    2. Όταν τον δείχνουν, είναι πάντοτε σε «στημένα» και ειδικά «επιλεγμένα πλάνα»-ωραίο απαλό φόντο
    3. Κάνει καθημερινό φροντιστήριο να μιλάει αργά, γιατί έτσι νομίζουν ότι φαίνεται πιο σοβαρός
    4. Αντ’αυτού, βγάζουν καθημερινά τον Παπακωνσταντίνου να παίζει τη γνωστή πράσινη κασέτα
    5. Τον στέλνουν σε μακρινά ταξίδια, ντεμέκ για να δείξουν ότι έχει ειδικό βάρος στο εξωτερικό

    Άχ βρε Τζώρτζ, νούμερο για τις επιθεωρήσεις το χειμώνα έχεις γίνει.

    (Εντύπωση πάντως μου κάνουν οι αμερικάνοι, αυτοί συνήθως δεν ποντάρουν σε κουτσά άλογα.
    Θα μού πείς η CIA και η NSA δεν είναι πιά αυτή που ήταν κάποτε.
    Νόμιζαν πχ. ότι μπλόφαρε ο Καραμανλής για τα Σκόπια, και μετά γελάγανε και τα κουνουπίδια στο Βουκουρέστι με τη σφαλιάρα που έφαγε ο πλανητάρχης τους από το Σερραίο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΕΡΑ,ΚΑΝΕ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΟΝΗ ΤΟΠΛΟΥ: (το Βατοπέδι της Κρήτης)

    Σεισμός στη Σητεία που βγήκαν στην φόρα τα "έργα και ημέρες" στην πατρίδα του εθνικού λασπολόγου ΜΑΜΟΥΧΑΛΑΚΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ.

    26.000 στρέμματα είναι αυτά, το μισό Λασίθι.

    Δήμαρχος, ηγούμενος, κοινωφελές ίδρυμα επενδύσεων με προσωπική συμμετοχή των εμπλεκόμενων, κρατικοί λειτουργοί, 300.000 μικρο-μέτοχοι στο Λονδίνο, όλα αέρας-πατέρας.

    Μονοφάηδες πέντε-έξι της παρεούλας μας και οι υπόλοιποι κάτοικοι δεν είχαν ιδέα.

    Μήπως ο εισαγγελέας πρέπει να ψαχουλέψει λιγουλάκι το πόθεν έσχες των συγγενών, λέω, μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΙΑΜΠΑΖΟΛΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΑΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ,ΚΟΒΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΞΗΓΗΜΕΝΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΤΡΑΒΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΡΧΗΜΑΚΗ ,όρμα επάνω τους ,μη τους αφήσεις να ηρεμήσουν . Είναι κλέφτες ,τίποτε παραπάνω από σεμνοί και ταπεινοί κλέφτες. ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 30 Δεκέμβριος 2008 1:08 μμ ksexnas kai ta 20 ekatomuria marka file pou pigane sta grafeia tis ndoulas meso mayo..epilektika thimaste fasistakia..o megalos ellinas hgetis karaman-alis re gamwto giati den mou vgenei gia elliniko afto to epitheto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αν δεν είχα δει πολύ χειρότερα θα είχα τελείως απογοητευτεί από το επίπεδο πολλών παπαγαλίσκων, που υποτίθεται Έλληνες, ενώ βλέπουν να ληστεύεται η χώρα τους από λαμόγια με τη συνεργασία ενός καλόγερου, τα βάζουν με τον άνθρωπο που αγωνίζεται πράγματι με ευσυνειδησία να αποκαλύψει τις βρωμιές και να βοηθήσει στο καθάρισμα της κόπρου του Αυγείου! Τι κρίμα!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση