GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η νέα "σεισάχθεια" 2009...

Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. Με τη «νέα σεσάχθεια» και ο λαός θα ανακουφιστεί και μια σχετική ρευστότητα θα υπάρξει!!...

Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. Με τη «νέα σεσάχθεια» και ο λαός θα ανακουφιστεί και μια σχετική ρευστότητα θα υπάρξει!!
.
Γράφει ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας
www.koutsoukos-anastasios.gr
..
Πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων για τους ασθενέστερους οικονομικά
και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις έως το τέλος του 2009!!!
Γιώργος Παπανδρέου


Πρόταση: Αυτόματη ενοποίηση όλων των δάνειων του κάθε πολίτη σε ένα σε μια μόνο τράπεζα και μείωση δόσης στο ένα τρίτο της σημερινής με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής!!
Πρόταση: η μηνιαία δόση δεν μπορεί να υπερβαίνει το ένα τρίτο των μηνιαίων αποδοχών του κάθε πολίτη γιατί αυτομάτως ο πολίτης μετατρέπεται σε «νεο-σκλάβο» των τραπεζιτών
Πρόταση: Δεν μπορεί να υπάρχει επιτόκιο δανεισμού πάνω από 2% του αντίστοιχου επιτοκίου καταθέσεων ανά τράπεζα!
Σήμερα όποια και να είναι η κυβέρνηση σε κάθε χώρα (δεξιά – κεντρώα - αριστερή)
αναγκαστικά θα ακολουθήσει σοσιαλιστική πολιτική!!
Ο μέγας νομοθέτης Σόλων ήταν ο πρώτος που προσπάθησε να αντιμετωπίσει νομοθετικά την κατάρρευση το τότε οικονομικού συστήματος της αρχαιότητας που εισήγαγε την σεισάχθεια, δηλ. νόμο που καταργούσε τα χρέη από δανεισμό με υποθήκη ακίνητης περιουσίας και επί σώμασι, ( τα χρέη κυρίως των αγροτών οι οποίοι, μη μπορώντας να τα ξεπληρώσουν, είχαν χάσει τις περιουσίες τους και είχαν πουληθεί δούλοι εντός και εκτός της Αττικής).
Με τη σεισάχθεια ο Σόλων σήκωσε το άχθος - το βάρος - από τους ώμους των ασθενέστερων οικονομικά πολιτών, οι οποίοι είχαν περιέλθει σε κατάσταση κοινωνικής εξαθλίωσης. Όσοι είχαν πουληθεί δούλοι για χρέη απελευθερώθηκαν και επέστρεψαν στα σπίτια τους. Ένα άλλο μέτρο που πήρε ο Σόλων ήταν να χωρίσει τους πολίτες της Αθήνας σε κοινωνικές τάξεις ανάλογα με την οικονομική τους κατάσταση και όχι με βάση την καταγωγή, όπως γινόταν ως τότε. Το σύστημα ήταν «τιμοκρατικό», από το τίμημα, δηλαδή το πόσο μπορούσε να αποτιμηθεί ο πολίτης με βάση την περιουσία του. Ανάλογα με την οικονομική κατάσταση του κάθε πολίτη ρυθμίστηκε και η φορολογία (εισφορές).
Ο Σόλων πήρε επίσης μέτρα για τους «πολιτικούς τυχοδιώκτες». Θέσπισε λοιπόν νόμο ο οποίος προέβλεπε τη στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων όσων δεν συντάσσονταν με κάποια από τις αντίπαλες πολιτικές παρατάξεις. Ο Πεισίστρατος, αργότερα, διατήρησε την νομοθεσία του Σόλωνα, αλλά και εμφανίστηκε υποστηρικτής των φτωχών, και έδωσε αγροτικά δάνεια, με πολύ μικρό επιτόκιο (5%) διένειμε την γη, κάτι το οποίο ο Σόλωνας είχε αποφύγει να κάνει.
Η «νέα σεισάχθεια» είναι αυτό που περίμενε και ο Ελληνικός λαός! Προσθέτουμε ότι οι τράπεζες θα πρέπει να ενεργήσουν ως εξής: Να αναλάβει η κάθε μία ένα πολίτη που χρωστάει σε περισσότερες τράπεζες, να ενοποιήσει αυτομάτως όλα τα δάνειά του σε ένα και να καθορίσει το ένα τρίτο της δόσης που πληρώνει σήμερα, που δεν θα υπερβαίνει το ένα τρίτο του μηνιαίου εισοδήματός του! Έτσι και ο λαός θα ανακουφιστεί και μια σχετική ρευστότητα θα υπάρξει!! Δεν μπορεί να υπάρχει επιτόκιο δανεισμού πάνω από 2% του αντίστοιχου επιτοκίου καταθέσεων ανά τράπεζα. Δηλ. Αν σε μια τράπεζα το επιτόκιο καταθέσεων είναι 3% το επιτόκιο δανεισμού να είναι 5 %!!!
Η «νέα σεισάχθεια» μπορεί να περιλαμβάνει εκτός των άλλων και τα εξής μέτρα – ασφαλιστικές δικλείδες:
Αυτόματη ενοποίηση όλων των δάνειων που έχει ο κάθε πολίτης σε διάφορες τράπεζες, σε ένα σε μία μόνο τράπεζα και μείωση της δόσης στο ένα τρίτο της σημερινής. Το μέτρο αυτό θα συμβάλει τα μέγιστα στην αποσυμφόρηση των δανειοληπτών και στην παύση της συνεχούς νέας δανειοδότησης για να ξεπληρώσουν τις υπέρογκες μηνιαίες δόσεις. Επειδή ο κάθε πολίτης έχει μεγάλες μηνιαίες δόσεις αναγκάζεται να ξαναδανειστεί από άλλη τράπεζα για να καλύψει τα προηγούμενα...και πάλι ξαναγυρίζει ξαναδανείζεται και πέφτει σε ένα φαύλο κύκλο!! Στη συνέχεια εγγυάται ο συγγενής του, αρχίζουν οι υποθήκες και μετά κατάσχεται το σπίτι. Στο τέλος έρχεται η υποδούλωση - σκλαβιά και τελικά η αυτοκτονία!.
Η μηνιαία δόση που δεν ξεπερνά το ένα τρίτο του μηνιαίου μισθού του κάθε πολίτη!! Το κράτος αντί να «χαρίζει χρήματα στις τράπεζες» αναλαμβάνει την αποπληρωμή των δανείων του κάθε πολίτη, ενώνει δηλ. όλα τα δάνεια του κάθε πολίτη σε όλες τις τράπεζες σε ένα σε μία και μόνη τράπεζα και καθορίζει χαμηλή μηνιαία δόση που δεν ξεπερνά το ένα τρίτο του μηνιαίου μισθού του κάθε πολίτη!! Έτσι και ο λαός θα ανακουφιστεί και μια σχετική ρευστότητα θα υπάρξει!!
Δεν μπορεί να υπάρχει επιτόκιο δανεισμού πάνω από 2% του αντίστοιχου επιτοκίου καταθέσεων ανά τράπεζα. Δηλ. αν σε μια τράπεζα το επιτόκιο καταθέσεων είναι 2% το επιτόκιο δανεισμού να είναι 4 % (ξεπερνώντας και τον Πεισίστρατο)!!!
Επαναπροσδιορισμός του κοινωνικού σκοπού ύπαρξης και λειτουργίας των τραπεζών. Οι τράπεζες λειτουργούν ως ενδιάμεσες μεταξύ των πολιτών. Σκοπός των τραπεζών σε μια ευνομούμενη κοινωνία δεν είναι ο εκβιασμός των πολιτών και η ληστεία τους μέσω των υπερβολικών – εκβιαστικών δανείων επιτοκίων. Τα χρήματα που καταθέτει ο ένας πολίτης τα δανείζεται ο άλλος μέσω της τράπεζας –ενδιαμέσου. Τα υπέρογκα υπερκέρδη των τραπεζών αποδεικνύουν τη ληστεία που γίνεται σε βάρος του απομονωμένου – ανήμπορου κοσμάκη.
Να ισχύσει και για τις τράπεζες η νομοθεσία περί «παράνομου» ταχύτατου ηθικά και κοινωνικά πλουτισμού μέσω των ληστρικών – εκβιαστικών επιτοκίων και κατασχέσεων. Η κατοικία εκάστου είναι «άσυλο» και δεν μπορεί να κατασχεθεί από κανέναν!! Μάλιστα υπάρχει νομοθεσία κατά του υπερβολικού, παράνου ηθικά και κοινωνικά πλουτισμού!! Τα 28 δις αντί για τις τράπεζες να τα πάρει ο λαός για την αποπληρωμή των δανείων του!
Η αποτυχία μιας τράπεζας επιβαρύνει τον ίδιο τον τραπεζίτη και τους μεγαλομετόχους της!!. Όταν η τράπεζα «κερδίζει» τα κέρδη τα καρπούνται ΜΟΝΟ οι ίδιοι. Όταν η τράπεζα «χάνει» τότε πρέπει - κατά κάποιους - να πληρώσει πάλι ο λαός κατά το κοινόν «στον αγώνα όλοι μαζί και στην μάσα χώρια». Να κατασχεθεί ένα μέρος από τις υπέρογκες περιουσίες των μεγαλο – τραπεζιτών για απόσβεση της αποτυχίας.
Στήριξη των μικρομεσαίων και χαμηλόμισθων. Η εξαφάνιση των μικρομεσαίων και των ασθενέστερων οικονομικά τάξεων οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κοινωνικές εκρήξεις, σε κοινωνικά δράματα και αυτοκτονίες, για να δικαιώσουν οι νεοφιλελεύθεροι αντι-μαρξιστές μόνοι τους τον Μαρξ ότι «οι καπιταλιστές με την απληστία τους βάζουν μόνοι τους τη θηλιά στο λαιμό τους»!!. Η κοινωνική δικαιοσύνη δεν μπορεί να μειωθεί προς όφελος της τραπεζικής ολιγαρχίας. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ο νομπελίστας Πολ Κρούγκμαν για τα καταλάβει τόσο απλά πως θα σωθεί και το τραπεζικό σύστημα αλλά και ο κοινωνικός ιστός!!
Αν δεν λάβουμε υπόψη και τις ανωτέρω προτάσεις οποιαδήποτε άλλο μέτρο, όσο καλό και να είναι, είναι πρόσκαιρο και απλά αναβάλλει χρονικά την έκρηξη των προβλημάτων.
Σήμερα όποια και να είναι η κυβέρνηση σε κάθε χώρα (δεξιά-αριστερή) αναγκαστικά θα ακολουθήσει σοσιαλιστική πολιτική!!
Χρέος κάθε έντιμου δημοκρατικού πολίτη είναι να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου ΠΑΣΟΚ, που είναι η μοναδική πλέον ελπίδα των εργατών, αγροτών, φοιτητών, δασκάλων, καθηγητών, υπαλλήλων, ανέργων, υπερδανεισμένων…Ο νεοφιλελευθερισμός καταρρέει παρά τα πρόσκαιρα «υποστυλώματα». Καμιά λύπηση στους ληστρικούς τραπεζίτες που κατάσχουν τα σπιτάκια του κοσμάκη. Να πληρώσουν οι ίδιοι την κατάρρευση των τραπεζών τους και όχι ο λαός (το κράτος). Περίπου 7.500.000 έλληνες είναι υπερδανεισμένοι, 400.000 σπίτια κατάσχονται ακόμα και από άτομα με ειδικές ανάγκες ακόμα και για το ευτελές χρέος των 100 ευρώ!!! Οι «υπάλληλοι» των ληστρικών τραπεζών είναι συνυπεύθυνοι για αυτήν την κατάσταση επειδή δεν προτείνουν βιώσιμες λύσεις και το μόνο που τους απασχολεί είναι η υποθήκευση του μέλλοντος όλων των Ελλήνων!!! Τα κρατικά-λαϊκά χρήματα να πάνε στην στήριξη των υπερδανεισμένων και όχι των τραπεζιτών.!! Όχι λευκή επιταγή στους τραπεζίτες!!!
Το Πασοκ και σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση όλων των ελλήνων, χωρίς διακρίσεις!!
Αγέρωχα νιάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας πανίσχυρος Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, είναι πανέτοιμος να αναλάβει το πηδάλιο της Ελλάδος, ακολουθήστε τον με αξιοπρέπεια, αξιοπιστία, σιγουριά, πίστη και ενθουσιασμό!!
Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο δημοκρατικό τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!! Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!!
Εκλογές Εδώ και Τώρα.

------------------------------

118 σχόλια


  1. Το πρώτο ΒΗΜΑ


    Εδώ και τώρα πλήρη αποδέσμευση των ΜΜΕ & επικοινωνιών
    (θα πονέσουν άγρια οι παραχαράκτες τής κάθε εξουσίας)

    Ναι στην ελευθερία της Ελλάδος από τα διοικητικά μονοπώλια,
    πρέπει αποκλειστούν και να αποδεσμευτούν όλα τα στημένα κέντρα διοίκησης ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΎΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ


    ( ΜΜΕ& επικοινωνίες )
    *Με την πλήρη αποδέσμευση των μονοπωλίων αυτομάτως θα καταστραφούν όλα τα κέντρα τις Παραεξουσίας.

    Δεν είναι δυνατόν να μας κυβερνά μια χούφτα συγγενών, κουμπάρων, βολεμένων, και ρουφιάνων της Παραπληροφόρησης.

    Εδώ και τώρα πλήρη αποδέσμευση,
    όλα τα ΜΜΕ & επικοινωνίες
    ανήκουν στους ΕΛΛΗΝΕΣ και ειδικά στους νέους.

    ΟΧΙ στους Οικογενειοκράτες,στους Κουρίδες, Μπομπολες, Λαμπρακιδες, Αλαφούζιδες, Βαρδινογιάννιδες, Κόκκαλίδες, Ευαγγελάτους, Χατζηνικόλες, Τριανταφυλιές.Πρετεντεράκια, Κοκοράκια, Καρατζαφέριδες, Ντοράκιδες, Ακηδες, Ψωμιάδηδες, ΚΚΕδες, Εκκλισιατζήδες, Μοναχοπαπαδαρια και στον υπόλοιπο καθοδηγούμενο
    ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ Α.Ε

    (αυτοί είναι οι πραγματικοί ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ
    με ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ Και Κρατικοδίαιτων ΚΡΑΝΟΦΩΡΩΝ.
    που εδώ και δεκαετίες παραπληροφορούν για να βολεύονται να βολεύουν παρακρατικούς στην εξουσία να καταπατάν τα δικαιώματα του λαού να έχουν σκλάβους ένα ολοκληρο λαό, να δολοφονούν τη κάθε νέα γενιά να ληστεύουν τους Έλληνες πολίτες ανενόχλητοι και να είναι οι μοντέρνοι ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ ενός πέρα ως πέρα διαβρωμένου συστήματος)

    Όλοι οι μεγιστάνες γνώριζαν

    ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ Κ.Λ.Π.
    ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΩΤΩΝ!!!!!!
    ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΑΤΕ ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ,
    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ.

    Σκοπός τους είναι η δημοκρατία μας να χειραγωγείτε με κάθε τρόπο

    για άλλα 600 χρόνια από αυτά τα κατάλοιπα της Τουρκοκρατίας του Φασισμού και της δημαγωγίας.

    Εδώ και τώρα πλήρη αποδέσμευση των μονοπωλιακών ΜΜΕ & των επικοινωνιών
    πριν οι σκηνές ωμής βίας γίνουν ανεξέλεγκτη καθημερινότητα
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ.

    ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΗ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΝΩΘΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων για τους ασθενέστερους οικονομικά
    και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις έως το τέλος του 2009!!!
    Γιώργος Παπανδρέου

    ===

    Και μετα??

    Τι θα γινει ΜΕΤΑ ρε βλακογιοργο??

    Θα πιασουν το λοττο?? και θα ξεχρεωθουν??

    Ουστ ρε κοπριτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kurie koutsouko mia xara ta lete eseis alla o karamanlis einai apasxolimenos mhn ton enoxlite xonevi ta kopsidia pou katavroxthise stis giortes kai paizei pro me ta paidakia tou...me tin ellada tha asxolithi???apo oti ksero kai apo ta karavia pou exei mono to ena exei ellinikh simaia tosoooo poliiii agapane tin ellada i ethnarxes karaman-alides.alla an theli na xonepsi ta kopsidia tou iremos as paretithi kai as odhghsh ti xwra se ekloges gia na iremisi kai o kosmakis epitelous apo afth thn anefthinh kuvernisi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουτσούκε λέγε ότι θελεις αλλα αν θελεις να βγεις επιτελους βουλευτής παρε το παραδειγμα της Σελήνης, του Φασούλα και των λοιπων μαιντανων. Αλλιώς θα βγει η μπεζεντακου και η Σαρρή και συ θα μιλας ακομη για σεισάχθεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι αρχαιοι ειχαν και τον ΕΞΩΣΤΡΑΚΙΣΜΟ.
    Μια καλη λυση για την σημερινη κατασταση.
    να αποφυγουμε τα αιματα!!!!
    -οποιος κλεβει το κρατος να -ΕΞΩΣΤΡΑΚΙΖΕΤΑΙ.
    -ΠΑΡΤΕ ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ.
    -ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΕΔΩ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΠΕΖΙΤΕΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΦΑΛΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΓΛΗΤΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠ'ΑΥΤΕΣ,ΤΟΤΕ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΗΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

    ΥΠΟΓ. ΜΑΝ-ΒΕΛ-ΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2 Ιανουάριος 2009 7:23 μμ esena sou aresei na se phdane diarkws arkei to peos na einai galazio poso malakas eise vlakodeksie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλα βουλευτή μου ...άς είναι καλά το κόμμα σου. Κατ' αρχής....το ΠΑΣΟΚ βοήθησε και έθεσε τις βάσεις γι΄'αυτή την ολιγαρχία τα τελευταία 20 χρόνια. Εσείς κλέψατε τον κόσμο και δώσατε όλη αυτή την δύναμη στους σημερινούς τραπεζίτες. ..Οπότε τα περί ηθικού ΠΑΣΟΚ....πές τα σε κανα "μαλάκοβιόλη". Όσον αφορά τα περί οικονομικού προβλήματος. Πάλι μερικός είσαι "λάθος". Γιατί? Πρώτον τα χρέει πάλι μετακυλούν στις επόμενες γενιές, Γιατί? .....γιατί χώρίς πολύ σκέψη η Ελλάδα/νοικοκυριά χρωστάει/χρωστούν >100% του ΑΕΠ. Οπότε το να τα συγκεντρώσεις σε μία τράπεζα.....πάλι χαζομάρα είναι...εκτός και εάν έχεις σκεφτεί ποιά θα είναι η επόμενη που θα πρέπει να πτωχεύσει.
    Τα υπόλοιπα που λές είναι σωστά περί τραπεζικής ασυδοσίας καθώς κάποιοι βλάκες πολιτικοί απο 10ετίες ακολούθησαν το ασύδοτο οικονομικό δόγμα του Ρόναλτ Ρέϊγκαν/Θάτσερ περί φιλελεύθερου καπιταλισμού και μηδενίσαν όλες τις νομικές δεικλίδες για έλεγχο των τραπεζών. Από την άλλη το να βοηθήσει το κράτος τους αδύναμους να πληρωσουν ...θα είναι εις βάρος της μεσαίας τάξης...μια και τα χρέει που θα δημιουργηθούν απο τα "πιστόλια" ή το κρατικό δανεισμό θα πρέπει να τα πληρώσουν στο μέλλον όλοι αυτοί που πρόσεξαν και δέν χρωστάνε. Δηλαδή πάλι οι έντιμοι χωρίς δάνεια και χρέει θα ξεπληρώσουν τα "γαμησιάτικα" των άπληστων πολιτών που θέλαν να αποκτήσουν περισότερα απο ότι μπορούν νομίμως. Η μόνη λύση είναι....εξαγορά ενός μέρους απο όλων των πολιτών τα στεγαστικά δάνεια σε αντάλλαγμα μετοχικό των τραπεζών. Έτσι και όλα μα όλα τα νοικοκυριά θα έχουν κέρδος ...και όχι μόνο αυτοί που χρωστάνε...συν με τα μερίσματα απο τις μετοχές των τραπεζών τα λεφτά θα ξαναπέσουν μέσα στο πιστοληπτικό σύστημα. ..Επιπλέον ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΣ μαζί σου κατάσχεση μερικής περιουσίας των μεγαλοτραπεζιτών καθώς και μερική κατάσχεση όλων των πολιτικών που κάναν χρυσές μάσες....κατά τα δικά σας χρόνια στην εξουσία με μεγαλοεργολάβους κλπ κλπ.

    Στο τέλος....καταργήστε και την μονιμότητα στο δημόσιο....και αναδιοργανώστε το με μέγιστη μείωση των εξόδων.... συμπεριλαμβανομένων και των μισθών όλων αυτών των "κοπρόσκυλων" που διοικούν τις ΔΕΚΟ κλπ και που πέρνουν εκατομμύρια για να χρεώνουν το Ελληνικό κράτος χωρίς ίχνος ικανότητας στην διοίκηση.

    Ευχαριστώ
    Πολιτεια και Ηθική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μέγα Διδάκτωρ Κουτσούκο,
    Κατάλαβέ το επιτέλους: Όσο μιλάς και γράφεις χάνει ψήφους το ΠΑΣΟΚ. Σώπασε, επιτέλους, αν θέλεις να δεις το κόμμα σου στην εξουσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ

    Το αρχικό βήμα είναι να καθίσουν όλα τα κόμματα της βουλής των 300 !! να συνεννοηθούν και να συμφωνήσουν πως θα πατάξουν των ζυγό του κεφαλαίου που τους έχει καθίσει στο σβέρκο.

    Το “σαμάρι” του κεφαλαίου που έχει οδηγήσει τους ίδιους στην εξάρτιση και την διαφθορά.

    Να σταματήσουν να είναι υπάλληλοι των 17 πλουσιότερων οικογενειών της χώρας μας.

    Να μην προσπαθούν οι ίδιοι να γίνουν οι πλουσιότεροι

    Να χωνέψουν επιτέλους ότι έχουν εκλεγεί από εμάς να υπηρετούν και να διασφαλίζουν τα συμφέροντα όχι του κεφαλαίου και των 300 αλλά του σώματος του λαού.

    Είναι πολύ εύκολο να γίνει η πάταξη της διαφθοράς και της σαπίλας με ανασύνταξη της δομής του κράτους και με ενεργή συμμετοχή στην διακυβέρνηση της χώρας μας από την κοινωνία των πολιτών

    ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακου κυρ Τάσο,

    1. Μήν συγκρίνεις ανόμοιες περιόδους και συνθήκες καταστάσεις.
    Η Αθήμα τότε ηταν το κέντρο του τότε γνωστού κόσμου και, οι πολιτικοί τότε απελαμβανον και καποιας εκτίμησης, μη κοιτάς που σήμερα χριστιανοί και θεοφοβούμενοι εχουν καποια ελπίδα να εκλεγούν.

    2. Υπήρχε άμεση Δημοκρατία, μαζεύονταν οι άνθρωποι καθημερινά, συζητούσαν, αποφάσιζαν, ψήφιζαν. Εμείς εδώ ψηφίζουμε καθε 4 χρόνια αλλά μεχρι να περάσουν αυτά τα 4 χρόνια, είναι τόση η αγανάκτηση που αρκεί για να τους ξεφορτωθούμε, ψηφίζουμε και "απόφοιτο του ΠΙΚΠΑ". Και ολα αυτά γιατί;
    Διότι δεν λειτουργούν οι θεσμοί, οι νόμοι, η ισονομία και ισοπολιτεία, κυρίως μεσα στα κόμματα. Εφ οσον ησουν υποψήφιος καλά γνωρίζεις τις μεθόδους και διαδικασίες ανάδειξης, οργάνων και υποψηφίων.
    Επομένως, γιατί είσαι τόσο αισιόδοξος;
    Επειδή η ΝΔ τα έκανε θάλασσα;
    Αυτό δεν είναι οιωνός επιτυχίας για το ΠΑΣΟΚ, κακή κληρονομιά θα λαβει το ΠΑΣΟΚ.
    Για τα οικονομικά τώρα, μια και εσύ άρχισες.

    3. Η δέσμευση να αναλάβει η νέα κυβέρνηση, του ΠΑΣΟΚ, "την σεισάχθεια", την θεωρώ παρακινδυνευμένη διότι,
    σαν λαός και πολίτες καταντήσαμε τυχοδιώκτες και καιροσκόποι οχι χωρίς ευθύνη των κυβερνήσεων.
    Τα δάνεια, εάν δεν είναι για 1η κατοικία που τα περισσότερα δεν είναι, θα πρέπει να αφεθούν στην τύχη τους, στη δυνατότητα και κρίση εκάστου δανειολήπτη.
    Καθε δανειολήπτης πρέπει σοβαρά να σκεφτεί και μονος του να αποφασίσει εάν,

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ διότι,

    υπάρχει και η περίπτωση, να υπερεκτίμησε την αξία του ακινήτου, να χρεώθηκε περισότερα απο οσα θα αξίζει σε 2 χρόνια.

    Αφήστε την ΑΓΟΡΑ να λειτουργήσει.

    Μην επαναλμβάνετε τα λάθη Σημίτη, τότε που προσπαθουσε να σώσει το Χ.Α.με λεφτά των Ταμείων Σύνταξης.
    Δεν φταίνε οι "ληστρικές τραπεζες", που καποιοι υπερδανίστηκαν, φταίει η κουτοπονηριά και η νοοτροπια μας, αυτό πρέπει το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει.

    Εχουμε το θλιβερό προνόμιο σαν χώρα, να διαθέτουμε την μεγαλύτερη φουσκα σε ακίνητα,
    μήν προσπαθεί λοιπόν και το ΠΑΣΟΚ, πρίν ακόμα γίνει κυβέρνηση, να σώσει τη φουσκα της ΝΔ, να συντηρήσει το άπιαστο όνειρο καθε μικρο-πολίτη, να γίνει πλουσιος με τη σπέκουλα και τις λογιστικές αξίες ακινήτων. Ετσι συντηρούμε τις ενυπόθηκες απαιτήσεις/κεφαλαιοποιήσεις/αποτιμήσεις των Τραπεζών, τι στιγμή που το πραγματικό χρήμα εχει εξαφανιστεί.
    Εφ όσον δεν υπάρχει χρήμα δεν μπορεί να πέσουν τα επιτόκια, τα επιτοκια τα καθορίζει η προσφορά και ζήτηση χρήματος.
    Αυτά τα μέτρα που προτείνεις ουσιαστικά τις τράπεζες εξασφαλίζουν και οχι τους δανειολήπτες.
    Αφήστε την Αγορά να λειτουργήσει οπως σωστά κανουν σε Αμερική και Ευρώπη.

    4. Πρίν αρχίσετε εκει στο ΠΑΣΟΚ να τάζετε φτηνα επιτόκια και "σεισάχθεια", πρώτα αποκτήστε κοινή γλώσσα, κοινή γραμμή και κοινή λογική.

    -Ας πάψει να λεει καθένας οτι του καπνίσει.
    -Μετά ας βγούν στον κοσμο οσοι αποπνεουν εμπιστοσύνη και με απλα λογια να εξηγήσουν την πραγματική μας κατασταση και τι πρέπει να γίνει.
    -Αλλά πρώτα, πρεπει στο ΠΑΣΟΚ να γίνει ενα καλό ξεσκαρταρισμα, το οτι καποιοι διαθετουν την προσωπική του εκλογική πελατεία και εκλογιμότητα αυτό δεν εξασφαλίζει επιτυχία στο ΠΑΣΟΚ αλλά σίγουρη κυβερνητική αποτυχία.
    -Η αποτυχία της ΝΔ, πρέπει να αναλυθεί και οι συνιστώσες τις να γίνουν παραδείγματα προς αποφυγήν.
    -Τα προβεβλημένα και οχι τα "ιστορικά" στελέχη ευθύνονται για την αποτυχία της ΝΔ και ολόκληρης της χώρας

    Χαιρόπουλος Παν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΔΟΚΤΩΡ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ; ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ ΜΠΑΓΑΣΑΚΟ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ!

    ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΕΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ, ΜΙΚΡΕ ΠΑΧΟΥΛΕ ΔΟΚΤΩΡΑΚΟ. ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ 40 ΓΙΑ ΝΑ ΨΕΥΤΟΔΟΥΛΕΨΟΥΝ, ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ, ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑΤΑΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΠΟΥΡΔΑ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εμπλουτίζεις με τη βλακεία σου και την άγνοιά σου το press.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΔΟΚΤΩΡ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ; ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ ΜΠΑΓΑΣΑΚΟ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ!

    ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΕΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ, ΜΙΚΡΕ ΠΑΧΟΥΛΕ ΔΟΚΤΩΡΑΚΟ. ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ 40 ΓΙΑ ΝΑ ΨΕΥΤΟΔΟΥΛΕΨΟΥΝ, ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ, ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑΤΑΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΠΟΥΡΔΑ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. kirie koutsouko
    den tha mporouse na eine diaforetika !!
    kai esi enas krikos toy sistimatos pou prospathi na pari mia thesh ston ilio.
    giati k. koutsouko an pragmatika ise politikos den apokaliptis pios dimiourgise to problima me tis trapezes ????
    giati k. koutsouko den les stoys anthropous tin alithia ...eiste doyloi re kai tha doulebete eseis kai pedia sas gia ta afentika tha prospathite na zisete me afta pou sas dinoun kai den tha milate ????
    giati k. koutsouko den toys les oti iste desmioi ton afentikon pou sas xrimatodotoun kai doulebete gia aftous ????
    giati k. koutsouko den toys les oti prepi na kseplirosete epitages ????
    giati k. koutsouko den iparxi enas politikos na exei arxidia kai na mas pi ..nai re sas koroidebame ola ta xronia ...exoume poulithi sta afentika stous ligous pou exoun to xrima, nomothetoume gia aftous kai tous prostateboume ?????
    na zitisi signomi kai na paretithi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο δρ κουτσουκος σαρωνει παλι!!
    επιτελους ενας σωστος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. PRESS-GR.blogspot.com: Βαλλιανάτος τέλος από το ΠΑΣΟΚ...

    O DR KOUTSOUKOS O PAPADREIKOS H ELPIDA TOY ENTIMOU PASOK O OMPAMIKOS O PATRIOTHS .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. PRESS-GR.blogspot.com:

    ‏Είναι γνωστό ότι ο δρ Κουτσούκος ααγαπάει πολύ τα παιδιά και μπήκε μπροστά στα ΜΑΤ ... στο Σύνταγμα και έπιασε από το χέρι και τον Αγωνιστή Αντώνη Καρρά! ...


    press-gr.blogspot.com/2008/12/blog-post_24.html - 73k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ:
    Σήμερα κηδεύουμε τον Αλέξη9 Δεκ. 2008 ...

    Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Β ΑΘΗΝΑΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ... ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΡΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ! ...

    kafeneio-gr.blogspot.com/2008/12/blog-post_864.html - 253k - Προσωρινά αποθηκευμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το Πασοκ και σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς

    11% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση όλων των ελλήνων, χωρίς διακρίσεις!!

    TO GALLOP!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η διαφθορα στην αμερικη θα παταχθει απο Ομπαμα

    και στην ελλαδα απο τον μοναδικο ομπαμικο - παπαδρεικο
    δρ κουτσουκο....ξιο απογονο του μεγαλου Ανδρεα Παπανδρεου....

    Μονο ο Δρ Κουτσουκος πηγε λουλουδια στο ΚΑΤ στην Μαργαριτα Παπανδρεου και το βιβλίο του!!
    Που ειναι οι αλλοι που "γλυφαν την Μαργαριτα τοσα χρονια"??
    Εχει ο καιρος γυρισματα και ο δρ "δευτερια"...
    ο νοων νοητω
    # posted by Ανώνυμος : 31 Δεκέμβριος 2008 2:07 μμ
    2009 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!
    Αυτα λέγαν οι γνησιοι εντιμοι πρσινοφρουροι του δρ Κουτσουκου στην Μηλιωνη εχθες!!
    Οταν φυγουν μονοι τους οι παλιοι και ερθουν οι νεοι τοτε το Πασοκ θα σαρωσει!!
    Το Πασοκ χανει γιατι οσοι καναν λαθη τοσα χρονια δεν πανε μονοι σπιτι τους!!
    Ελεος ολα τα γεροντια θελουν παλι να ξανακυβερνησουν!!
    Σε ολα τα πραγματα υπαρχει ενα τελος...χρονος ιατρος παντων!!
    Νικος Μηλιωνη Πασοκ

    24 Δεκέμβριος 2008 8:08 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. o dr koutsoukos dinei resta!!!

    makari na ta efarmosoun!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. makelio: 27 Δεκ. 2008 ...

    Στο ΚΑΤ εισήχθη η Μαργαρίτα Παπανδρέου... περαστικά από τον Δρ Κουτσούκο Αναστάσιο και τους έντιμους πρασινοφρουρούς! ...

    makelio.blogspot.com/2008/12/blog-post_1791.html?showComment=1230414180000 - 301k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τετάρτη, 8 Οκτώβριος 2008

    Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ... τα "χώνει" εκεί που πρέπει!
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΡΩΝΕΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ "ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ". ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΕΤΣΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ" ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΕΦΗΥΡΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ "ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ" ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ 0,5. ΕΦΗΥΡΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΚΑΝΕΝΑ".
    ΚΥΡΙΟΙ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ" ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!! ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ-ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ!!
    Η ΒΑΣΤΙΛΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ" ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΑ "ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ". ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!! ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ "ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ "ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ" ΕΝΩ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ!!!!
    ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΜΜΑΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ "ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ".
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΙΚΗΣΕ.
    ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΕΡΓΑΤΕΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΔΙΑΝΟΥΜΕΝΟΙ, ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ "ΤΡΙΤΟΥΣ" ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΕΞΙΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ.
    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.
    ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!
    Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. naxios: O Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος ξανακτυπά!!!!

    Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ... τα "χώνει" εκεί που πρέπει! ... O Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ! ...

    naxios.blogspot.com/2008/10/o.html - 161k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. TA NEA On-line1 Ιαν. 2009 ...

    Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος. ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2009 – ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ AΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ ...

    www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4494753 - Πριν από 14 ώρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. :: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :: Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Αργυρούπολης ...

    Aναστάσιος Κουτσούκος: ``Στην χώρα μας το φαινόμενο των καρτέλ οργιάζει...`` ...

    Γράφει ο/η Δρ.Αναστάσιος Κουτσούκος Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄Αθήνας ...

    www.epikoinonia-arg.gr/html/content/view/3555/98/lang,el/ - 86k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. kala o dr koutsoukos den paizetai to atomo!!

    einai pantou kai mesa se ola!!!

    mallon paei gia Ypourgos!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. PRESS-GR.blogspot.com: Καλή χρονιά...

    Γράφει ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας www. koutsoukos-anastasios.gr . .

    Σαρωτική Νίκη Ομπάμα και Παπανδρέου στις επικείμενες ...
    press-gr.blogspot.com/2008/12/blog-post_740.html - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Xanthi Blogs » Ξάνθη η πόλη »

    Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος:Ο κ ...Xanthi Blogs » Ξάνθη η πόλη » Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος:Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων !!! »

    Όλα τα blogs του Νομού Ξάνθης με μια ...
    www.xanthiblogs.gr/.../Δρ_Αναστάσιος_Κουτσούκος:Ο__κ._Γιώργος_Παπανδρέου_Πρωθ... - 59k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. o dr einai apo tous protous ellines bloger....kai exsei polllous mathites!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ειναι γνωστο οτι ο δρ βοηθαει πολυ κοσμο και πολλα ατομα που εχουν αναγκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Madata.GR - Ελαφριές οι ποινές για την υπόθεση της "ζαρντινιέρας"16 Δεκ. 2008 ...

    Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος Υποψήφιος Βουλευτής Πασοκ Β΄ Αθήνας www.koutsoukos- anastasios.gr. Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το ...
    www.madata.gr/index.php/24/26/28788.html - 100k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Thessaloniki Blogs » Citypress-gr.blogspot.com » ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ «ΑΛΕΞΗ ...16 Δεκ. 2008 ... font-family: Arial;" lang="EL"

    Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος/span/span /pp style=" margin: 0cm 0cm 0pt; line-height: 14.4pt; color: rgb(0, 0, ...
    www.thessalonikiblogs.gr/.../ΤΙΜΗ_ΣΤΟΝ_«ΑΛΕΞΗ»__ΤΟΝ_ΗΡΩΑ_ΤΗΣ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - 65k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. AboutBooks.gr - Η On-Line Πύλη Για Το Βιβλίο - Κριτική για το ...... να «ανακαλύψει έναν άλλο Αλκιβιάδη και από μια νέα οπτική γωνία» και να αναλύσει το σήμερα ιδιαίτερα σε διεθνές επίπεδο. Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος ...

    aboutbooks.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2398&Itemid=32 - 57k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΓΙΩΡΓΟ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΙΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!!
    ΦΑΝΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Diaspora Grecque - News

    Ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος στην εισήγησή του με θέμα «Jacques Lacarriere ο Φιλέλληνας Συγγραφέας και Λογοτέχνης» εξήρε την προσφορά του Jacques Lacarriere ...

    diaspora-grecque.com/modules/altern8news/article.php?storyid=225 - 40k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αποκαλυψη ο δρ ηταν ο πρωτος Ομπαμικος Παπανδρεικος και ειχε καλεσει τον Ομπαμα να ερθει στην Ελλαδα καινα τον φιλοξενηση στα ξενοδοχεια της "φαμιλυ του" και να τον παει στην ακροπολη!!
    Ο δρ αγαπαει την αμερικη γιατι γνωρισε καποτε ενα "μωρο" απο Ν.Υ. !!!
    αυτα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Patras Blogs »
    Τα καλύτερα μπλογκ της Πάτρας με μια ματιάΜόνιμη Διεύθυνση για 'Κουτσούκος Αναστάσιος:

    Το 2009 φέρνει τη νέα ... Εδώ και Τώρα με Υπηρεσιακή διακομματική Κυβέρνηση.br /Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος


    www.patrasblogs.gr/ - 869k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο ΔΡ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΟΣ ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΥΡΠΟΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΨΑΡΩΝ!!
    ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΟΥΤΣΥΚΟΥ ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑ - ΑΛΗ...
    ΚΑΙ Ο ΔΡ ΤΗΝ ΝαυαρχιΔα
    του Καρα μαν λη!1
    ειναοι ατρομητος...τον βλεπω συνεχεια απεναντι στα Ματ!!
    που ειναι οι αλλοι "βουλευτες" του γλυκου νερου??
    εκ του ασφαλους ολοι??
    δρ προχωρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ: Ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος ....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ...

    Ο Δρ Κουτσουκος Αναστασιος εσωσε με αυταπαρνηση νεους "Αλεξηδες" απο τα Ματ!! Που ειναι οι δηθεν αλλοι πολιτικοί, οι "άκαπνοι" θέλουν να ξαναβγούν? ...

    tolimeri.blogspot.com/2008/10/blog-post_9309.html - 379k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Λουκα Κατσελη τι περιμενεις??

    Παρε τον δρ Κουτσουκο Αναστασιο μαζισου και εφαρμοστε τη "νεα σεισαχθεια"'...ετσι το πασοκ θα παρει 60% !!!!
    θα ψηφισουν ολοι πασοκ για τη "νεα σεισαχθεια""!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Archive.gr - Jean-Pierre Vernant: o διαπρεπής Γάλλος ελληνιστήςΑναστάσιου Κουτσούκου, Διδάκτορα του Πανεπιστημίου της Σορβόννης.

    Ο διαπρεπής Γάλλος ελληνιστής, .... 2007

    Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος ankoutsoukos@yahoo.gr ...

    www.archive.gr/modules.php?name=News&file=print&sid=221 - 10k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ελευθεροτυπία - Απογοήτευση στην αρχαία Ολυμπία

    Αναστάσιος Κουτσούκος, δρ Επιστημών Αγωγής Πανεπιστημίου Σορβόνης: «Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ξαφνικά την αύξηση των ωρών διδασκαλίας των Αρχαίων ...


    www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=10.06.2005,id=74047640,79722008,37492952,43478616,51378136,6... - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. --- , ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΟ - Η ειδησεογραφική πύλη της Κεφαλονιάς

    Τα έργα της κας Αποστολοπούλου η οποία έχει την καταγωγή της από την Ιθάκη, πρέπει να εκτεθούν στο ευρύ κοινό, σημειώνει ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος,και να ...


    www.reporto.gr/news-print.asp?ID=4484 - 7k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΜΑ ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΄Η ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ??

    ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ!!!
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Jacques Lacarriere, Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ.22 Μαρ. 2006 ...

    μεταφραστής ή συγγραφέας, ο Jacques Lacarriere, όπως γράφει ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος, ήταν ένας ταξιδιώτης δέσμιος του αρχαίου κόσμου ...

    www.apodimos.com/arthra/06/Apr/JACQUES_LACARRIERE_SYGXRONOS.../index.htm - 92k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Πολιτικό site, προοδευτική πολιτική, διεθνής πολιτική, ελληνική ...

    Η ειδική αγωγή στην Ελλάδα / του Αναστασίου Κουτσούκου, 29-08-2008
    .... Ο Αναστάσιος Κουτσούκος είναι δρ. επιστημών της αγωγής και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ...

    www.ppol.gr/fullarticle.php?id=4501 - 41k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΔΡ κΟΥΤΣΟΥΚΟ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΗΓΕΤΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ...ΟΛΗ Η ΜΗΛΙΩΝΕΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ....ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ρε δρ με την γιαγια σου τη δαμανακη τι κολλημα υπαρχει??
    σου "κολλησε" ...κομματικα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Δεν το πιστευεται ισως αλλα το αρθρο αυτο εφερε σκεπτικισμο στα οικονομικα επιτελεια ολων των κομματων!!
    λετε ο δρ κουτσουκος να ειναι ο συγχρονος Σολων??
    δρ κουτσουκο εσαι αξιος συνεχιστης της πολιτικης Ανδρεα Παπανδρεου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΕΥΓΕ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ>>>ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙς?/
    ΤΕΤΟΙΟΥς ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ...ΚΑΙ ΟΧΙ "ΚΥΡΙΕς" ΜΕ "ΚΟΝΤΕς ΦΟΥΣΤΕς" !!
    ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΙς "ΕΛΕΦΡΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ"
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΩΧ ΘΕΕ ΜΟΥ.....(ΠΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. EINAI ALH8EIA OTI O DR PHGE MESA KATI LOMOGIO-APATEONES POY LYMAINONTAI - KLEVOUN TA PANEPISTHMIA??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Σηκώνει τα μανίκια KAI ο Ομπάμα
    MAZI ME TON DR KOYTSOYKO!

    Το σχέδιο για την ανάκαμψη της αμερικανικής οικονομίας θα συζητήσει την Δευτέρα ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα με κορυφαία μέλη του Κογκρέσου, σύμφωνα με πηγές των Δημοκρατικών. Πρόκειται για την πρώτη του συνάντηση με τους ηγέτες του Κογκρέσου μετά από την εκλογή του στην προεδρία στις 4 Νοεμβρίου, όπου αναμένεται να συζητηθεί το σχέδιο της ενίσχυσης της οικονομίας της χώρας το οποίο και θα αποτελέσει προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης. Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, το ποσό του πακέτου οικονομικής ενίσχυσης το οποίο ψηφίζεται από το Κοινοβούλιο, θα μπορούσε να φτάσει και τα 850 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ αρκετά μέλη του Κοινοβουλίου εκτιμούν ότι θα ξεπεράσει τα 1000 δισεκατομμύρια δολάρια. Η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ στοχεύει στην δημιουργία τριών εκατομμυρίων θέσεων εργασίας, το 80% των οποίων θα είναι στον ιδιωτικό τομέα.

    Ο Μπαράκ Ομπάμα θα συζητήσει ακόμη τη νομοθετική ατζέντα του νέου Κογκρέσου, το οποίο θα συνεδριάσει για πρώτη φορά την επόμενη εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Τα κινητά τους τηλέφωνα φαίνεται ότι επέλεξαν και φέτος οι Έλληνες για να ανταλλάξουν ευχές τις μέρες των εορτών, καθώς τηλεφωνικές κλήσεις και γραπτά μηνύματα (sms) κατέγραψαν και φέτος νέο ρεκόρ, σημειώνοντας σημαντική αύξηση σε σχέση με πέρυσι.

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Συνέχεια στις δηλώσεις για το Κτηματολόγιο


    «Ανοιχτό» και μετά τις 30 Δεκεμβρίου το Κτηματολόγιο για τους Έλληνες Ομογενείςδηλώνει στην «Greek News» ο πρόεδρος της Κτηματολόγιο Α.Ε. κ. Χρήστος Γούλας.Σε ερώτηση για το τι θα συμβεί με όσους δεν πρόλαναν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους ο κύριος Γούλας επισημαίνει ότι η κτηματογράφηση είναι διαρκής, δεν σταματά στις 30 Δεκεμβρίου."Η υποβολή δηλώσεων στο κτηματολόγιο-σημειώνει- είναι από το νόμο υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για οποιαδήποτε πράξη αφορά στο ακίνητο στο μέλλον (π.χ. μεταβίβαση, έκδοση οικοδομικής άδειας, γονική παροχή ή δωρεά). Για το λόγο αυτό προβλέπεται και η υποβολή εκπρόθεσμης δήλωσης".

    "Σ΄ αυτή την περίπτωση,συνεχίζει ο πρόεδρος της Κτηματολόγιο ΑΕ οι δηλώσεις υποβάλλονται κανονικά στα Γραφεία Κτηματογράφησης, ενώ η όποια διαδικασία βεβαίωσης προστίμων θα μας απασχολήσει σε μεταγενέστερο χρόνο μετά την επεξεργασία των δηλώσεων και την ολοκλήρωση της βάσης. Συνεπώς, κανένας λόγος δεν συντρέχει για μη υποβολή δήλωσης μετά τη λήξη της προθεσμίας".
    ----
    Γιατι το κτηματολογια στο Μαρουσι δεν δεχεται πλεον δηλωσεις για τον δημο Αμαρουσιου ως εκπροθεσμες??
    Ποιος θα τουσ τραβηξει το αυτι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μπορεί να είναι άσχετο με το θέμα, είναι όμως καφτό: Ο υπουργός Παιδείας καλεί το κόμματα της αντιπολίτευσης για διάλογο με θέμα τις μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία. Βέβαια όλοι γνωρίζουν το λαϊκό που λέει πως "με πορδές δε βάφουν αβγά" και είναι ολοφάνερο πως αλλού σκοπεύει, όπως είναι φυσικό, η κυβέρνηση. Μάλιστα η πρόταση του υπουργού βγήκε μετά από συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό. Που σημαίνει πως έγινε με προσυνενόηση. ΟΜΩΣ: πριν αλέκτωρ φωνήσει ο Καραμανλής φέρνει στη Βουλή προ ημερήσιας διάταξης το θέμα της Παιδείας!!! Μα την αλήθεια πού τελικά θέλει τη συζήτηση ο άσχετος; στο Υπουργείο ή στη Βυλή. Τι θα συζητήσουν στη Βουλή και τι στο Υπουργείο; Είχε δεν είχε τα έκανε πάλι τραχανά ο.. τραχανάς!
    Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Σώζεται; Δε σώζεται και με τη βεβαιότητα μάλιστα πως "το Ταμειον είναι μείον"!
    Είπαμε: με πορδές δε βάφονται αβγά.
    Και στο "κου...δα" δεν έμεινε τίποτα άλλο.

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!

    O "ΑΛΕΞΗΣ", ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΒΟΛΑΣ, ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, και Ο "ΚΟΥΓΙΑΣ"

    Ο Αγωνιστής της Δημοκρατίας Δημήτρης Τσοβόλας κατέβαινε την Ερμού όταν τον συνάντησε ο Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος από το νέο έντιμο Πασοκ και τον χαιρέτησε θερμά....και του σιγοψυθύρισε "κάνε νέα μήνυση στον Κούγια και στον αστυνομικό για προσβολή νεκρού για αυτά που έγραψε και είπε για τον "Αλέξη"..."ό,τι και να κάνει ένα παιδί ...δεν το πυροβολούμε ποτέ" είπε ο διδάκτωρ Ψυχολογίας του παιδιού του Πανεπιστημίου της Σορβόννης Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος στον Δικηγόρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Τσοβόλα (τον έντιμο πατριώτη)...και του υποσχέθηκε να πάει και ο ίδιος μάρτυρας!!!
    Είναι γνωστό ότι ο δρ Κουτσούκος ααγαπάει πολύ τα παιδιά και μπήκε μπροστά στα ΜΑΤ για να προστέψει τους μαθητές στις 9 Δεκεμβρίου στο Σύνταγμα και έπιασε από το χέρι και τον Αγωνιστή Αντώνη Καρρά!!! Το Πασοκ σιγά σιγά συσπειρώνεται και δυναμώνει....
    Ο Δρ Κουτσούκος είχε γράψει και ένα άρθρο για τον "Αλέξη":


    ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ «ΑΛΕΞΗ» ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    Οι έλληνες δημοκρατικοί πολίτες οφείλουν ευλαβικά να τιμήσουν τον Αλέξη» το νεαρότερο αγωνιστή της δημοκρατίας που «έπεσε» από τις σφαίρες του παρακράτους.


    Η δημοκρατία και τα ΜΜΕ: Η δημοκρατία είναι το καλύτερο έως σήμερα Πολίτευμα και οι δημοσιογράφοι οφείλουν να είναι οι «υπηρέτες» της δημοκρατίας. Η συμβολική κατάληψη των γραφείων της ΝΕΤ την ώρα του δελτίου ειδήσεων στις 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15.00 μμ είναι ενθαρρυντικό μήνυμα ότι οι πολίτες αντιστέκονται!!

    Η δολοφονία του Αλέξη: Η δολοφονία του Αλέξανδρου – Ανδρέα Γρηγορόπουλου άναψε την σπίθα στην κοινωνική πυριτιδαποθήκη που ήταν ήδη έτοιμη να εκραγεί. Ο άδικος χαμός του Αλέξανδρου πυροδοτεί και την εξέγερση της νεολαίας σε όλη την Ευρώπη που βρίσκεται κάτω από φεουδαρχικές κυβερνήσεις.

    Οι ευρωπαϊκές αντιδράσεις: Ήδη ο φεουδάρχης πρόεδρος της Γαλλίας με νωπές τις μνήμες των ταραχών που συντάραξαν τη Γαλλία το 2005, με πρωταγωνιστές μαύρους μετανάστες, αντιλήφθηκε αμέσως το «βαθύτερο μήνυμα» των επαναστατημένων της «Βαστίλης» και τον εαυτό του ως ένα νέο Λουδοβίκο και δήλωσε: «Οι Γάλλοι λατρεύουν να με βλέπουν στην άμαξα με την Κάρλα, όμως είναι οι Γάλλοι που αποκεφάλισαν τον βασιλιά τους Λουδοβίκο»


    Η συμπάθειά προς τον ελληνικό λαό και τη νεολαία: Ο σοσιαλιστής κ. Ζακ Λανγκ, πρώην υπουργός Πολιτισμού και Παιδείας επί Φρανσουά Μιτεράν, εξέφρασε χθες τη συμπάθειά του προς τον ελληνικό λαό και τη νεολαία, κρούοντας ταυτόχρονα τον κώδωνα του κινδύνου για πιθανές παρόμοιες αναταραχές στη Γαλλία. «Ως εξωτερικός παρατηρητής, ξέρω ότι θα πρέπει να μιλήσω πολύ προσεκτικά, αφού με κανέναν τρόπο δεν υποστηρίζω τις βιαιότητες. Θέλω όμως να εκφράσω την αγάπη μου και τη συμπάθειά μου προς τον ελληνικό λαό και την ελληνική νεολαία, που είναι γεμάτη ενέργεια, ταλέντο και θέληση». »Αυτό που ο ελληνικός λαός εκφράζει σήμερα μπορεί να το νιώσουν και άλλοι λαοί και ιδιαίτερα στη Γαλλία, όπου κινδυνεύουμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλες δυσκολίες τον ερχόμενο Ιανουάριο».

    Η ανάληψη ευθυνών: Η ανάληψη ευθυνών για το τέλμα του κοινωνικού και πολιτικού μας βίου δεν πρέπει να είναι μόνο φραστική αλλά να συνοδεύεται και από τις παραιτήσεις όλων των υπευθύνων.

    Οι δημοκρατικοί πολίτες πιστεύουν ότι όσοι προβαίνουν σε κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος θα έχουν την τύχη των Απριλιανών και οι ηγεσίες των “υπηρεσιών ασφαλείας” που δολοφονούν ανήλικους και χτυπάνε-βασανίζουν αδιάκριτα τους πολίτες θα δικαστούν με τον “νόμο περί βασανιστηρίων” όπως τα “πρότυπά τους οι Χουντικοί Απριλιανοί”.

    Οι δημοκρατικοί πολίτες καλούνται να υπερασπίσουν την Δημοκρατία από κάθε εκτροπή της εμφανή ή “αφανή”.

    Αγέρωχα νιάτα περήφανα γηρατειά κρατάτε ψηλά τη σημαία της δημοκρατικής παράταξης.

    Εκλογές Εδώ και Τώρα με Υπηρεσιακή διακομματική Κυβέρνηση.

    Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

    Υποψήφιος Βουλευτής Πασοκ Β΄ Αθήνας

    www.koutsoukos-anastasios.gr


    Η νίκη είναι δική μας!!!
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!

    23 Δεκέμβριος 2008 4:10 μμ

    23 Δεκέμβριος 2008 9:49 μμ
    # posted by Ανώνυμος : 24 Δεκέμβριος 2008 11:30 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ευτυχώς που στην συγκέντρωση ήταν και σοβαροί εκπρόσωποι από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ όπως ο Αντώνης Καρράς και ο Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος γνήσιοι λαϊκοί ...

    pressmme.blogspot.com/2008/12/blog-post_3163.html - 172k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΡΩΝΕΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ "ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ". ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΕΤΣΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ" ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΕΦΗΥΡΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ "ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ" ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ 0,5. ΕΦΗΥΡΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΚΑΝΕΝΑ".
    ΚΥΡΙΟΙ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ" ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!! ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ-ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ!!
    Η ΒΑΣΤΙΛΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ" ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΑ "ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ". ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!! ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ "ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ "ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ" ΕΝΩ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ!!!!
    ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΜΜΑΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ "ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ".

    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΙΚΗΣΕ.
    ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,
    ΕΡΓΑΤΕΣ,
    ΑΓΡΟΤΕΣ,
    ΦΟΙΤΗΤΕΣ,
    ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,
    ΔΙΑΝΟΥΜΕΝΟΙ,
    ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ "ΤΡΙΤΟΥΣ" ΝΑ ΓΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΕΞΙΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ.
    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.
    ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ βρέθηκαν 1 τίτλοι με αυτούς τους όρους ' Κουτσούκος, Αναστάσιος Π.' ... Εκδότης : Ηρόδοτος Συγγραφέας : Κουτσούκος Αναστάσιος Π.,Σμυρναίου Ζαχαρούλα Γ. ...

    www.patakis.gr/SearchTableLookupVirtual.aspx?TableId=1&val=630496 - 22k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. TA NEA On-line1 Ιαν. 2009 ... Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος.

    ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2009 – ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ AΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ ...
    www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4494753 -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΟΜΗΡΟΥ ΙΛΙΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ...Alain Fohr και ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος Αντιπρόεδρος του Αρχαιοελληνικού Πανεπιστημιακού θεάτρου της Σορβόννης «Δημόδοκου». Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε ...

    www.apodimos.com/arthra/06/Jun/ILIADA_OMHROS_MARATHONIOS.../index.htm - 102k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Παρασκευή, 19 Σεπτέμβριος 2008
    Κείμενο απο τον υποψήφιο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αναστάσιο Κουτσούκο
    "Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ

    Το Πασοκ υπό την ηγεσία του χαρισματικού ηγέτη του Γιώργου Παπανδρέου αποκτά ισχυρή αυτοδυναμία και θα σχηματίσει κυβέρνηση που θα εκφράζει όλους τους ΄Ελληνες!! Αρχίζει ο «χρυσός αιώνας» του Γιώργου Παπανδρέου...

    Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου στην ειδική συνεδρίαση της Βουλής για τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας της Δημοκρατίας τόνισε τα εξής: «Μιλώντας για τη Δημοκρατία, ο Αριστοτέλης έλεγε ότι τη θεωρεί ως το καλύτερο των συστημάτων διακυβέρνησης. Το αιτιολογεί, λέγοντας ότι, η κυριαρχία των πολλών, όταν βρίσκονται μαζί και αποφασίζουν συλλογικά, υπερβαίνει κατά πολύ την ποιότητα των αποφάσεων των λίγων. Σήμερα, καλούμαστε να εδραιώσουμε νέες συλλογικότητες, νέες δυνατότητες συμμετοχής. Να δώσουμε οξυγόνο στους θεσμούς μας. Δεν είμαστε σήμερα μÎ! �α πόλη της αρχαίας Ελλάδας, αναζητούμε όμως να επαναφέρουμε τις αρχές και τις αξίες αυτές στη σύγχρονη παγκόσμια κοινωνία. Είναι μια μάχη που πρέπει να κερδηθεί. Διαφορετικά, θα επικρατήσουν στον πλανήτη, στην παγκόσμια κοινωνία μας, ο αυταρχισμός, η αναζήτηση μεσσία, ο φονταμενταλισμός, η θεοκρατία και οι καταστροφικές συγκρούσεις. Ως δημοκράτες και ως σοσιαλιστές, εμείς πιστεύουμε ακράδαντα πως πρέπει να δώσουμε λόγο και δύναμη στους πολίτες μας. Πρώτον, σε διεθνές επίπεδο, όπου υπάρχει ανάγκη εκδημοκρατισμού του παγκόσμιου συστήματο! ς διακυβέρνησης. Η Ελλάδα θα έπρεπε να πρωτοστατεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με επίκεντρο την Ευρώπη των πολιτών, αντιμετωπίζοντας το μεγάλο δημοκρατικό έλλειμμα αυτής της Ένωσης, αλλά παίζοντας και ουσιαστικό ρόλο, μέσω της Ευρώπης, προωθώντας την Ευρώπη, για την αναμόρφωση των θεσμών σε παγκόσμιο επίπεδο και, ιδιαίτερα της ενίσχυσης του ΟΗΕ, του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών».

    Επίσης, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, στην ομιλία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης μπροστά σε ένα ενθουσιώδες ακροατήριο:

    Μίλησε για τον πολίτη και τα προβλήματά του. Μίλησε για την σημερινή κρίση, δεν κρύφθηκε από την πραγματικότητα όπως ο σημερινός πρωθυπουργός. Έδωσε όραμα για την Ελλάδα: να διασφαλίσουμε το δικαίωμα κάθε πολίτη σε μία ανθρώπινη κοινωνία. Έδωσε λύσεις: Προσδιόρισε, με συγκεκριμένες προτάσεις-λύσεις, τις προτεραιότητες της επόμενης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ: Την ενίσχυση του οικογενειακού προϋπολογισμού. Την αποκατάσταση του κοινωνικού κράτους. Την ανάπτυξη για τον άνθρωπο -; πράσινη ανάπτυξη. Το ευνομούμενο κράτος

    Απάντησε με συγκεκριμένο τρόπο στο ερώτημα «Που θα βρείτε τα λεφτά;», έδωσε στοιχεία για τα δις ευρώ που η σημερινή κυβέρνηση επέλεξε να χαρίσει στους λίγους, ενώ το ΠΑΣΟΚ επιλέγει να τα δώσει για την ενίσχυση των πολλών.

    Δεσμεύτηκε, ως επόμενος πρωθυπουργός να πάρει από την πρώτη ημέρα, «μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης στη σχέση πολίτη-κράτους», για να ξεκολλήσει η χώρα από την κρίση. Κάλεσε όλους τους Έλληνες, όλες τις Ελληνίδες σε κοινή πορεία.



    ΄Οπως έχουμε ξανατονίσει, χρέος κάθε δημοκράτη από την Κρήτη έως τον ΄Εβρο και από την Εύβοια έως τη Ζάκυνθο,ανεξαρτήτου παράταξης είναι να προστρέξει στο κάλεσμα της δημοκρατικής του συνείδησης και με την παρουσία του να τιμήσει τον νέο άξιο ηγέτη της Ελλάδας Γιώργο Παπανδρέου. Χρέος κάθε έντιμου πολίτη είναι να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου ΠΑΣΟΚ. Αγέρωχα νειάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είναι πανίσχυρος· ακολουθήστε τον!!

    Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ήδη ισχυρό προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ, όπως είχαμε προαναγγείλει, και καθαρή υπεροχή της ηγετικής ικανότητας ως Πρωθυπουργού του Γιώργου Παπανδρέου κάτι που έχει ήδη σταθεροποιηθεί και θα οδηγήσει σε μια σαρωτική ΝΙΚΗ του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές !!!!"

    Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!!!

    Επιτέλους τέλος η Ελλάδα αλλάζει σελίδα!!!

    Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος

    Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. PRESS-GR.blogspot.com: Ο σημερινός Economist...21 Νοεμ. 2008 ... ΠΡΩΤΟΣ ο δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.. ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ...ΑΞΙΟ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ...

    press-gr.blogspot.com/2008/11/economist.html - 93k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες
    TA NEA On-line

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. PRESS-GR.blogspot.com: Το Ιnternet κερδίζει και τα βιβλία!

    to elege o dr koutsoukos stin Milioni.. ante peite tipota allo! ... to eipe o dr koutsoukos poi einai to prosopo tis xronias mazzzi me. BARAK OBAMA ...

    press-gr.blogspot.com/2009/01/nternet.html -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Παπασωτηρίου - Η Διεύθυνση της Γνώσης!

    Συγγραφέας: KOUTSOUKOS ANASTASIOS Έτος Έκδοσης: 2005. Τελική τιμή: €30,00. Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο. Συνήθως αποστέλλεται εντός 5 εργασίμων ημερών. ...

    www.papasotiriou.gr/results.asp?field=Author&ty=2&aid...KOUTSOUKOS%2... - 49k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. vapsomalliades: Το θέμα «βαμμένα μαλλιά» χάρισε τη νίκη στον Obama…5 Νοεμ. 2008 ...

    O DR KOUTSOUKOS ANASTASIOS !! (B A8HNAS PASOK) STO HOTEL HILTON EX8ES HTAN APO TOUS PROTOUS TOU KAI META HR8E KAI POLIS KOSMOS ME TON NIKO ...

    vapsomalliades.blogspot.com/2008/11/obama.html - 85k -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Xanthi Blogs » Ξάνθη η πόλη »

    ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ``ΑΛΕΞH``ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ...17 Δεκ. 2008 ...

    Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος. Υποψήφιος Βουλευτής Πασοκ Β΄ Αθήνας. www.koutsoukos- anastasios.gr · Διαβάστε όλο το άρθρο στο "Ξάνθη η πόλη" » ...

    www.xanthiblogs.gr/.../ΤΙΜΗ_ΣΤΟΝ_%60%60ΑΛΕΞH%60%60ΤΟΝ_ΗΡΩΑ_ΤΗΣ_ΔΗΜ... - 50k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΡ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΙΣ ΧΡΕΩΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ,ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΗΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,,ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ,ΑΛΩΣΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΗΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΝΣΧΙΜΑΤΙΣΜΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΠΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΙΜΗ ΔΗΜΩΣΙΕΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ...

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΥΧΝΗΛΑΤΗΣ 2/1/2009 19:04

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ!!!

    http://press-gr.blogspot.com/2008_08_01_archive.html

    http://press-gr.blogspot.com/2008/10/blog-post_5855.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. 2 Ιανουάριος 2009 9:41 μμ as moirasoun ta dika sou ta lamogia afta pou fagane apo omologa vatopaidi pwlhsh germanos tin cosmote kai alles tose mizes kai meta ksanamilame...a mhn ksexaso kai ton karaman-ali as poulisi kanena apo ta ploia pou toso entima apoktise i oikogenia ton alidwn kai as moirasi kanena frago sto lao.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Χριστέ μου , ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ είναι αυτοί οι πρασινοφρουροί;

    Σε ποιό κόσμο ζούν αυτοί οι άρρωστοι άνθρωποι;

    Ο απόλυτος μεσαίωνας της υγιούς σκέψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. A ρε φουκαρά Παπανδρέου, με τέτοιους μαλακοκάβληδες βουλευτές θέλεις να κυβερνήσεις?
    Αυτός ο Δρ (της μαλακίας) Κουτσούκος δεν σκέφθηκε ότι υπάρχουν και πολίτες που δεν έχουν δανεισμό και ως εκ τούτου δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώσουν τα σπασμένα? Γιατί όταν οΠαπανδρέου δώσει λεφτάγια ανακούφιση των δανειοληπτών, από που θα τα δώσει ρε μαλάκα Κουτσούκο, από τη τσέπη του? Από τον κρατικό προυπολογισμό θα τα δώσει.
    Αντε γαμήσου λοιπόν καιάν θέλεις να φανείς χρήσιμος,ξεκίνα να μαζέψεις αυτά που κλέψατε τα είκοσι χρόνια που είσασταν κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008
    "ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ"
    http://press-gr.blogspot.com/2008_08_01_archive.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Εμφανιστηκε παλι το αρχιδι Κουτσουκος. Χαρακτηριστικο δειγμα γλειωδους υποκειμενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. magkes an o dr Koutsoukos ginei kyvernisi so8ikame oloi!

    ego xrostao 200.000 kai me exoun se mayro teiresia!!

    eite tin kopanao gia Brazilia eite dr koutsouko dagoto!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΔΙΑΒΟΛΙΚΕ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ...ΘΑ ΣΕ "ΣΑΠΙΣΟΥΜΕ" ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Καλα τα εχει χασει ο Αλογοσκουφης...ακομα διαβαζει το αρθρο τοθ δρ κοθτσουκου στην Αθηναικη Λεσχη και δεν καταλαβαινει τι λεει!!
    Με τον Αλογομουρη καταστραφηκατε ολοι...


    Ας δοκιμασουμε και τον αξιο πολιτικο απογονο του ΣΟλωνα και Ανδρα Παπανδρεου...τον μοναδικο Ομπαμικο Παπανδρεικο οπαδο φανατικο Του Γιωργου που εδιωξε τον Βαζελινατο και θα ριξει ανεμο ανανεωσης στο Πασοκ!!

    ΛΙΑ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΩΧ Ο ΔΡ ΠΥΡΠΟΛΗΣΕ ΤΗΝ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Loutradi kai esy eisai me dr Koutsouko?? Kala o Kapsampelis eikai koutsoukikos poly kairo tora!!
    O Vapsomalias na parei 8esi!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ENTAKSEI VRE PAIDIA AS POUME OTI DEN EINAI KALOS O DR...YPARXOUN OMOS KALYTEROI??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Patras Blogs » Online-Press.Blog » Κουτσούκος Αναστάσιος: Το 2009 ...30 Δεκ. 2008 ... Blog »

    Κουτσούκος Αναστάσιος: Το 2009 φέρνει τη νέα Δημοκρατική Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ »

    Τα καλύτερα blogs της Πάτρας με μια ματιά.


    www.patrasblogs.gr/.../Κουτσούκος_Αναστάσιος:_Το_2009_φέρνει_τη_νέα_Δημοκρατική_Κυβ... - 56k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. EXOUME AKOUSEI OTI O DR KOUTSOUKOS EINAI AGAPITOS KAI STIN EKSOKOINOVOULEFTIKI ARISTERA GIATI EINAI AGONISTHS....OTAN OLOI OI ALLOI KRYBONTAI STA GRAFEIA TOYS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. stin selete toys piges olous mesa??
    klevan oloi dexioi aristeroi me pososta??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. PRESS-GR.blogspot.com: Ψηφίστε το πρόσωπο της χρονιάς...


    to eipe o dr koutsoukos pou einai to prosopo tis xronias mazzzi me. BARAK OBAMA GIORGO PAPANDREOU DR KOUTSOUKOS ANASTASIOS ayta einai ta prosopa tis xrinias ..

    .
    press-gr.blogspot.com/2008/12/blog-post_5921.html - 85k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Η ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ" ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΠΕΛ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Τι λες ρε άχρηστε...
    τόσα χρόνια που κυβερνούσατε τι κάνατε?Το 1987 πηρα ενα δάνειο 8.000.000 δρχ και το 1997 το πλήρωσα 38.000.000 και βγήκε σε κατάσχεση το σπίτι του πατέρα μου(εγγυητής)και πούλησε άλλο ακίνητο.
    Αστα παληκάρι μου,μακάρι να μπορούσα να σε πιστέψω έστω για τις προ8έσεις σου αλλά ξέρεις αν καεις απο το γάλα φυσάς και το γιαυρτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ: Μολότοφ Παναγιωτακόπουλου στη Χαριλάου Τρικούπη6 Δεκ. 2008 ...

    Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος Υποψήφιος Βουλευτής Πασοκ Β΄ Αθήνας www.koutsoukos- anastasios.gr.

    Η νίκη είναι δική μας! ...


    kafeneio-gr.blogspot.com/2008/12/blog-post_1934.html - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. PRESS-GR.blogspot.com:
    Καλή χρονιά...

    O DR KOUTSOUKOS EKLEGETAI!!! AGAPHTOI EITE TOY BAZETE TA AR8RA EITE DEN TOY TA ...

    Κουτσούκος Αναστάσιος: Το 2009 φέρνει τη νέα Δημοκρατική Κυβέρνηση PASOK ...


    press-gr.blogspot.com/2009/01/blog-post.html - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Diaspora Grecque - News

    Livre, de Monsieur le Docteur Anastasios KOUTSOUKOS Livre, en Français, de Monsieur le Docteur Anastasios KOUTSOUKOS dont le titre est : ...


    diaspora-grecque.com/modules/altern8news/article.php?storyid=264 - 37k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. naxios: O Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος ξανακτυπά!!!!

    Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

    an o Giorgos eixe treis san ton Dr Koutsoukos tha sas eixe pidixei ...


    naxios.blogspot.com/2008/10/o.html - 161k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ``ΑΛΕΞH``ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..koutsoukos the best!

    Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος. Υποψήφιος Βουλευτής Πασοκ Β΄ Αθήνας.

    www.koutsoukos- anastasios.gr. Από xondroulis στις Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2008 @ Τετάρτη, ...


    xanthi.pblogs.gr/2008/12/timh-ston-alexh-ton-hrwa-ths-dhmokratias-koutsoukos-the-bes... - 46k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. [PDF] 1 Διδακτική των αρχαίων ελληνικών Αναστάσιος ΚουτσούκοςΜορφή αρχείου: PDF/Adobe Acrobat - Προβολή ως HTML


    Αναστάσιος Κουτσούκος. Περίληψη: Η γνωστική διδακτική όπως όφειλε έρχεται τώρα να καλύψει το κενό ..... Koutsoukos, A. (2002) : Didactique du grec ancien. ...


    www.asxetos.gr/free/pdf/Did_Gr_An_gr.pdf - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Συναθροιστής blog-όσφαιρας
    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ. ...

    Epivevaionetai pali o dr Koutsoukos!! 14/11/2008 Προβάδισμα 5,5 μονάδων για το ΠΑΣΟΚ ...


    buzz.phigita.net/tag/Δημοσκοπησεισ - 61k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες
    Κατάλογος Λεμόνι - Συγγραφέας Κουτσούκος, Αναστάσιος Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Μα τι αλλο θελετε να κανει ο ανθρωπος για να γινει υοπουργος???
    γνωσεις εχει, εντιμος ειναι, λεφτα εχει, πτυχια εχει , σε τεσσερα πανεπιστημια διδασκει σε μεταπτυχιακα διδασκει, ο λαικος κοσμος τον αγαπαει, κακο δεν κεει κανενας εναντιον του, καλες σχεσεις με τις πρεσβειες εχει...εκδηλωσεις εχει οργανωσει!!

    Κανενας αλλος στην ηλικια του δεν εχει κανει ολα αυτα και ειχε και πολλες γκομενιτσες για να περναει καλα!!
    Δρ κουτσουκο εισαι ο νεος υπουργος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΔΡ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ...ΟΛΟΙ ΘΑ ΦΑΤΕ.....ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ.... ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΔΟΚΤΩΡΑ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ?
    ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ,Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Πες τα ρε Δρ. Κουτσούκο, μίλα ελεύθερα, όπως δεν μπορεί να μιλήσει το Γιώργο... Είσαι ο μελλοντικός αρχηγός μας, θα διώξουμε τον Λεβέντη και θα σε ανακηρύξουμε αρχηγό της τρέλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ρέ Κουτσούκο συνονόματε,
    στά μπλού τής ανάρτησης σου αναφέρεις
    κάποια σεσάχθεια.
    Ρέ σύ δόκτωρα,
    νά τό ξαναψάξεις?
    Γιατί καί εγώ ό ανορθόγραφος πού έχω
    καλές σχέσεις μόνο μέ Νούμερα,
    εεε....λίγο από ιστόρια μεριά μέ
    δίδαξαν γιά τήν σισάχθεια-φόρος
    ήταν ντέ.
    Μετά τά κολέγια σάς μάραναν.
    Αναστάσης.(& θέλεις 40ε γιά ιδιαίτερο
    μάθημα?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. an ginei anasximatismos xaireitismata!!!
    o pragmatikos anasximatismos meta tis ekloges
    to eipe o dr koutsoukos stin Milioni tin Protoxronia!!
    lia pasok

    3 Ιανουάριος 2009 1:12 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. 3 Ιανουάριος 2009 4:10 μμ

    ΜΠΡΑΒΟ...ΤΡΕΞΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΗΓΙΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ" ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ (ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΣΟΥ...Ν ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ @@@@ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΚΟΧΡΕΟΛΥΣΙΟ!!
    ΦΑΝΗΣ ΠΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. 3 Ιανουάριος 2009 7:50 μμ
    αΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟς ΘΕΜΑΤΟς...ΚΛΑΗ ΧΡΟΝΙΑ
    ΠΑΝΤΩς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΠΡΟΣΟΧΗ! Σήμερα δημοσιεύονται για πρώτη φορά οι επιπτώσεις στον Ελληνικό, και γενικότερα στους ευρωπαϊκούς πληθυσμούς, από τους πολέμους της Μέσης Ανατολής και το τεράστιο πρόβλημα δημόσιας υγείας από την απελευθέρωση θανατηφόρου ιού στη περιοχή και την πιθανή εξαγωγή του σε ευρωπαϊκό έδαφος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. makelio: Δρ Κουτσούκοσ...μελλοντικός "τρόφιμοσ" της Βουλής!Εκλογές Εδώ και Τώρα με Υπηρεσιακή διακομματική Κυβέρνηση. Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος Υποψήφιος Βουλευτής Πασοκ Β΄ Αθήνας www.koutsoukos-anastasios.gr ...

    makelio.blogspot.com/2008/12/blog-post_8532.html - 261k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Μαραθώνιος Ανάγνωσης Ομήρου Ιλιάδας

    Μεγάλη επιτυχία είχε ο τριήμερος Μαραθώνιος Ανάγνωσης Ιλιάδας του Ομήρου που επιχείρησε η θεατρική ομάδα του Παν/μιου της Σορβώννης Demodocos και με τη συμμετοχή του πρώην υπουργού Πολιτισμού της Γαλλίας Jack Lang, όπως επίσης και Ελλήνων αοιδών όπως ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος, ο συγγραφέας-σκηνοθέτης Μπάμπης Πλαϊτάκης, η δημοσιογράφος Ρέα Κατσανεβάκη και ο Πανεπιστημιακός Αθανάσιος Ευαγγέλου.
    Ο Μαραθώνιος Ανάγνωσης της Ιλιάδας διήρκεσε τρεις μέρες (5, 6 και 7 Μαρτίου2005) είχε την υποστήριξη του γαλλικού Υπουργείου Παιδείας και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της «Άνοιξης των ποιητών» με τη συμμετοχή σαράντα περίπου αοιδών και έλαβε χώρα στο Παρίσι στις κεντρικές αίθουσες του Παν/μιου της Σορβόννης Louis Liard και Richelieu με αφορμή τη νέα μετάφραση του Καθηγητή Philippe Brunet που θα δημοσιευθεί σύντομα στις εκδόσεις Gallimard. Την Κυριακή 11 π.μ. αναγγέλθηκε η άφιξη του κ. Jack Lang στην αίθουσα Louis Liard και μετά από πρόσκληση του Philippe Brunet, ο γνωστός φιλέλληνας πρώην Υπουργός Πολιτισμού της Γαλλίας διάβασε αρκετά εκτενή αποσπάσματα από την Ιλιάδα μαζί με τους άλλου αοιδούς.
    Μια άλλη έντονη στιγμή αυτού του ποιητικού μαραθωνίου ήταν η απόδοση στα αρχαία ελληνικά από τους φίλους Demodocos, που είχαν έρθει στο Παρίσι από την Αθήνα.. Ο Δρ Αναστάσιο Κουτσούκος, ο συγγραφέας-σκηνοθέτης Μπάμπης Πλαϊτάκης, η δημοσιογράφος Ρέα Κατσανεβάκη και ο Πανεπιστημιακός Αθανάσιος Ευαγγέλου ένωσαν τις φωνές τους δίνοντας στο ενθουσιώδες κοινό την αίσθηση της διαφοράς της ανάγνωσης του αρχαίου ποιητικού κειμένου με τη δυτική προφορά, με τη νεοελληνική προφορά και με την λεγόμενη «ανασυγκροτημένη προφορά» (η οποία διορθώνει πολλά λάθη του Εράσμου) από τον Philippe Brunet και από τον Emmanuel Lascoux.
    Το κοινό που παρακολούθησε την ανάγνωση των 24 ραψωδιών του Ομήρου είχε άλλες περιπτώσεις για να ζήσει ισχυρές στιγμές όπως με την απόδοση της ηθοποιού Dido Likoudis που συνοδεύθηκε από Givannni Vitello και του χορού από τους αοιδούς του Dimodocos, ‘όπως και από την απόδοση της Ιλιάδας από Anastassia Politi. Οι αοιδοί του Demodocos, ένα πανεπιστημιακό θέατρο ειδικευμένο στις παρουσιάσεις των αρχαίων ελληνικών τραγωδιών, πήραν την ευχαρίστηση να αυτοσχεδιάσουν με διάφορες φωνές και να λαμπρύνουν τη σκηνή με πολλούς αναγνώστες όπως ο Καθηγητής Paul Demont του Παν/μιου Sorbonne Παρίσι IV, Annie Bastide του φεστιβάλ Vaison de Vaison la Romaine, Armando Uribe (Ars Latina), ο jean-Pierre Guglielmi, ο Andre Markowicz, ο μεταφραστής στα γαλλικά του Dostoοevski και άλλοι πολλοί αοιδοί.
    Ο Μαραθώνιος στέφτηκε με εξαιρετική επιτυχία πράγμα που επεσήμανε ο αντιπρόεδρος του «Δημόδοκου» Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος απονέμοντας ένα τιμητικό μετάλλιο στον Philippe Brunet και τον Yann Migubert εκ μέρους του ομίλου Ουνέσκο Ν. Πειραιώς & Νήσων και του Προέδρου του κ. Ιωάννη Μαρωνίτη. Τιμιτικοί έπαινοι απονεμήθηκαν επίσης στους κύριους συντελεστές της εκδήλωσης.
    --------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Δημοσκοπησεισ - Buzz - Συναθροιστής blog-όσφαιραςΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ...ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΥΣΣΩΔΗ " ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Το τέλος του Καραμανλή αλλά και της παρούσας αντιπολίτευσης ...wolf: Εκπληκτικο κειμενο του Αναστασιου Κουτσουκου δημοσιευει το …ολο το κειμενο στο πρες. http://press-gr.blogspot.com/ Ο ΔΡ Αναστασιος Κουτσουκος ...
    sofistis.wordpress.com/2008/09/07/070908/ - 61k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Δημοσκοπησεισ - Buzz - Συναθροιστής blog-όσφαιρας

    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ...ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΥΣΣΩΔΗ " ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.

    3 Ιανουάριος 2009 10:36 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Xanthi Blogs » Ξάνθη η πόλη »
    ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚYΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΜΕ 168 ...Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ 9 % ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΙ 52% ΠΑΣΟΚ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΠΑΣΟΚ 168 ΕΔΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΕ! ...

    www.xanthiblogs.gr/.../ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ_ΚYΒΕΡΝΗΣΗ_ΠΑΣΟΚ_ΜΕ_168_ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!!_σχ... - 49k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. GREECE-SALONIKA.blogspot:

    "Το ΠΑΣΟΚ θα γίνει κυβέρνηση το 2009". του Δρ Κουτσούκου Αναστάσιου Υποψήφιου Βουλευτή Πασοκ Β΄ Αθήνας. ...

    Η νίκη είναι δική σας!!!Εκλογές Εδώ και Τώρα με Υπηρεσιακή διακομματική Κυβέρνηση. ...

    greece-salonika.blogspot.com/2009/01/2009.html - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Τι εγινε παιδια ?
    εγινε ο "νασχηματισμοσ??
    μα επιτελουσ ποσους προδουες εχει αυτη η χώρα? ποιος ανασχηματισμος ρε...που κοροιδευεται ολοι ομαδιικα τον λαο??
    δεν ντρποσαστε??
    για τα 30 αργυρια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ??
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ "ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ"
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ
    ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΚΛΑΒΟ!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση