GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νίκος Μουρατίδης μιλά...

. Αποκλειστικά για το blog μας ο Νίκος Μουρατίδης μιλά για την "κόντρα" που προέκυψε με την Κέλλυ του X-Factor, παίκτρια της ομάδ...

.
Αποκλειστικά για το blog μας ο Νίκος Μουρατίδης μιλά για την "κόντρα" που προέκυψε με την Κέλλυ του X-Factor, παίκτρια της ομάδας του. Πώς ξεκίνησε, τι τον έκανε να εκραγεί;
Διαβάστε στο Our Greek Tv
http://ourgreektv.blogspot.com/2009/01/blog-post_3792.html

12 σχόλια

  1. Αγρια κακιάρα κατακραγμένη φαλακρή λούγκρα, πρώην εταίρα δισκογραφικών εταιριών, πρώην κλικάτη τσιμπουκοδρόμος Φραγκοκλησιάς Αμαρουσίου, νυν ψωνάρα ριάλιτυ, πισοκολλητούχος καλιαρντών των μυκονικών βαλ-κλανίων, σκρατσολόγος ΜΚΙΙ σε προϊστορικό ντισκοχορευτικό υλικό, εξομολογείται.

    Κελεπούρι! Μη το χάσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΡΗ

    ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ


    ΠΑΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAI EΛΕΓΑ ΤΙ ΜΕ ΤΡΩΕΙ ΤΙ ΜΕ ΤΡΩΕΙ!
    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ δεν δημοσιεύετε σοβαρά κείμενα και βγάζετε το α΄σχετο θέμα; Σας φαίνονται οι αναγνώστες του blog σας να τους ενδιαφέρουν τέτοια θέματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΚΝΟ ΘΑ ΤΟΥ ΕΒΑΖΕ 10 ΜΕ ΤΟΝΟ,ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΣΑΡΜΕΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακόμα μια μαλάκο μπουζουκόβια στην ανύπαρκτη ελληνική μουσική σκηνή σε μια στημένη και προαποφασισμένη απόφαση -όπως και όλες οι υπόλοιπες- ενός Ηλίθιου παιχνιδιού που λέγεται X-FACTOR σε μια χώρα ραπανάκι , σε μια χώρα υπανάπτυκτη μουσικά και με πολίτες κοιμισμένους να ακούν ακόμα περισσότερα μπουζουκοτράγουδα σε τεκέδες αίθουσες που παραπέμπουν σε υπανάπτυκτες χώρες της δεκαετίας του 1950-1970.

    Αυτοί που αξίζουν σε αυτή τη χώρα μένουν πίσω.Χαρακτηριστικό και σχετικό παράδειγμα ο Κωσταντίνος που έχει φωνή που θα την ζήλευαν πολλοί στην ευρώπη και αμερική.
    Όμως είναι χοντρός και δεν έχει το X-FACTOR γιατί αυτό που ψάχνουν οι κριτές δεν είναι η φωνή αλλά ο συνδυασμός σωματικής διάπλασης και φωνής και ειδικά το πρώτο.

    Ο Κωσταντίνος βλέπετε , έχει τέλεια φωνή και χοντρό σώμα και ήταν κάτι πάραπάνω από σίγουρο ότι θα έβγαινε γιατί οι άνθρωποι του ant1 θέλουν το δικό τους παιδί να βγεί δηλαδή να είναι Gay ή Λεσβία ή Πουτάνα ή Καριόλα ή ναρκωμανής ή Ψυχασθενής ή όλα μαζί .

    Δεν πουλάει η φωνή σε αυτή τη κωλοχώρα αλλά το ωραίο σώμα και ας ξεχνάει ο διαγωνιζόμενος και τους στίχους του τραγουδιού που λέει.

    Αυτό είναι προνόμιο των ήδη καταξιωμένων τραγουδιστών και όχι των διαγωνιζομένων σε ένα κωλοπαιχνιδάκι.

    Εγώ για παράδειγμα , αν έδινα ειδικότητα Ιατρικής και με ρωτούσε ο Καθηγητής μου κάτι σχετικό με το πόδι του ασθενούς και του απαντούσα κάτι για το χέρι,θα με απέλυε αλλά αν ήμουν πουστράκι ή πουτανίτσα και γαμιόμουν με τον καθηγητή αν είχε τέτοιες σεξουαλικές εκφάνσεις τότε θα με περνούσε.

    Καταλάβατε τι παίζεται εδώ ;

    Λεφτά , πολλά λεφτά φίλοι και φίλες μου.

    Ένα στημένο παιχνιδάκι με πολίτες που νομίζουν ότι ψηφίζουν και το μόνο που συμβαίνει είναι να τους παίρνουν τα ευρώ από τη τσέπη τους.


    Αχ ρε Κωσταντίνε ,

    σήκω αγόρι μου και φύγε από αυτή τη σκατοχώρα και κάνε καριέρα στο εξωτερικό γιατί εδώ η ελλάδα τρώει τα παιδιά της και ζεί από τις σάρκες αυτών που αξίζουν.

    Στο λέω γιατί αν γύριζα το χρόνο 20 χρόνια πίσω αυτό θα έκανα και το έχω σκυλομετανιώσει.

    Η θέση σου δεν είναι εδώ αλλά στις Η.Π.Α και στην Ευρώπη ,εκεί δηλαδή που σέβονται αυτούς που αξίζουν.
    Εδώ σε αυτή τη χώρα μόνο όσοι ασχολούνται με τα μπουζούκια προχωρούν.

    Κωσταντίνε σήκω και φύγε αγόρι μου όσο είναι καιρός και μπορείς !Αλλιώς θα το μετανιώσεις και θα με θυμάσαι κάποτε !

    Κύριε Μουρατίδη , το να φύγεται μετά από μια απόφαση που έχει καθοριστεί από την αρχή του σκατοshow,δεν μου λέει τίποτα.

    Μπορείτε ακόμα και σήμερα να παραιτηθείτε και να μουτζώσετε τον αντ1 και όλους τους αντιπαθητικούς κυρίους και είδικά την αντιπαθητική κυρία τρίβοντας τα λεφτά στη μούρη τους και τότε πραγματικά θα είστε Ήρωας αλλιώς είστε και εσείς μέρος της Βλακείας ,της ανοησίας και της Ηλιθιότητας.


    Σας ευχαριστώ κύριε Μουρατίδη και ελπίζω να διαβάσατε το σχόλιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΩ,ΠΩ

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ .
    ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα το Μπλοκ σας (εσας το λεω) οσο παει και προοδευει.Απο Ανδριανοπουλους στους Μουρατιδηδες!!!
    Αντε με το καλο και ολους πισοκολλητους σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΎΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑΔΕΡΦΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδή,
    πώς "εξεράγει" η καλήπηγος?
    έκανε skirt?
    Aναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aυτό ο Μουτραρχίδης είναι εντελώς αντιτουριστική φάστα.Ευτυχώς που βγαίνει στην τηλεόραση αλλιώς αν ήταν στο ραδιόφωνο μπορεί και να τον συμπαθούσε κανείς κατά λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση