GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαγωνίζονται 70.000 εκπαιδευτικοί...

Από το http://paideia-gr.blogspot.com/ . Περίπου 70.000 συνάδελφοί μας διαγωνίζονται για μια αξιοπρεπή δουλειά. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή ...

.
Περίπου 70.000 συνάδελφοί μας διαγωνίζονται για μια αξιοπρεπή δουλειά. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και ας περάσει ο καλύτερος ή ο καλύτερα προετοιμασμένος!

9 σχόλια

  1. ΒΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΣΤΕ , ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΪΖΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο 9.19;
    ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ, ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ Α΄ΘΜΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Β΄ΘΜΙΑ ΕΚΑΙΔΕΥΣΗ, ΟΧΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ, ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ-ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΙΣΘΟ- ΜΕ 16 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
    ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
    ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ 35-40 ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ 6-7 ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣΤΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ.

    ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ, ΠΡΩΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΟΛΟΗΜΕΡΩΝ κ.λ.π - ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
    ΘΑ ΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλος ένας Κύπριος μπουζουκόβιος στην βιομηχανία της ελληνικής δισκογραφικής ηλιθιότητας βγήκε από την αρχή που πήρε μέρος , στο καραστημένο X-Factor μόνο που δεν το είχε.
    Απλά θέλουν να μας πασάρουν άλλον ένα Πλούταρχο και να μας κοιμήσουν με τα μπουζουκοτράγουδα τους αλλά ξεχνούν ότι υπάρχουν και έλληνες που απεχθάνονται τα μπουζούκια και ακούν πιο "δυτικα" άσματα.

    Κρίμα γιατί αυτοί που είχαν το x-factor βυθίστηκαν όπως η Ιωάννα και ο Κωνσταντίνος ή ο Νικόλας .

    Βλέπετε, στην ελλάδα οι φελλοί επιπλέουν .

    Αυτός ο Λουκάς πρέπει να "πήδηξε" κάποια πολύ αγάμητη πάντως στον ant1.

    Επίσης ,η υποκρισία της κυρίας Γκαγκάκη που έκανε ότι εξεπλάγην που βγήκε πρώτος ο Λουκάς ήταν κάτι παραπάνω από παιδική επιπολαιότητα αφού όλοι γνώριζαν ότι αφούν δεν θέλουν τους χοντρούς, τους κοντούς τύπου ανθρωπάκι της Michellin ,και τη φρεσκάδα της Ιωάννας ,ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι η παραγωγή, ο ant1, η Sony και η ελληνική μπουζουκοβιομηχανία ήθελαν τον Λουκά που έγινε Λούκας για ένα εξευρωπαϊσμένο μπουζουκο - Κυπριακό look !

    Ελπίζω την άλλη φορά να πάνε στη Κύπρο και να κάνουν αυτή τη γελοιότητα x-factor.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαγωνίζονται στο μπουρδελοκράτος για να βρούνε δουλειά ο ένας στους 16 , για να λαμβάνουν μισθό 1000 € και να έχουν 6 μήνες διακοπές το χρόνο.
    Δηλαδή πρακτικά να εργάζονται 6 μήνες και να λαμβάνουν μισθό 14 μηνών.
    Να προσφέρουν δηλαδή δημόσιες υπηρεσίες 6 μηνών και να χρεώνουν το κράτος -δηλαδή όλους εμάς τους υπόλοιπους- για 14 μήνες καθ'έτος.

    Δηλαδή αν δεν το καταλάβατε ακόμα να εργάζονται για 6000 € και λαμβάνουν 14000€.

    Τα κοπρόσκυλα σε τι διαφέρουν από αυτούς;

    Και μη νομίζετε ότι τα έχω με τους υποψηφίους αλλά με το μπουρδέλο το κράτος μας που αυτό μετατρέπει τους υποψηφίους αυτούς σε κοπρόσκυλα και αργόσχολους δημοσίους υπαλλήλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε ζωον
    αν ειχες δουλεψει ενα μηνα εκπαιδευτικός στον ιδιωτικο τομεα (υπαλληλος-δουλος)η ακομη και σκλαβος-ωρομισθιος στο δημοσιο με 300-400 ευρω, ηθελα να εβλεπα τι σκατα σχολια θα εγραφες.
    ΑΣΧΕΤΕ
    Λογικο ειναι να θελουν τη σιγουρια του δημοσιου.
    Σιγα κιολας τα λεφτα και τις καλες εργασιακες συνθηκες με τις μεταθεσεις στα κουτσοχωρια και τους 28 μαθητες ανα τμημα.
    Οι πιο κακοπληρωμενοι στην Ε.Ε ειναι οι Ελληνες δασκαλοι και με τα πιο πολυπληθη σε αριθμο μαθητων τμηματα.Μπατσοι πρεπει να νιωθουν οι ανθρωποι οχι εκπαιδευτικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ "ΙΔΕΕΣ", ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ "ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ, ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ". ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΑΥΤΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tους 28 μαθητες ανα τμημα....

    ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ 40 ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ 2/ΘΕΣΙΑ.
    ΚΑΝΕΝΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5-6 ή ΚΑΙ 7 ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΕΞΩ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση