GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τον Παναθηναϊκό...

Απο πού να αρχισω και που να τελειωσω. Συμβαινουν τοσα πολλα που προβληματιζομαι πιο θεμα να πιασω. Τις μεταγγραφες; Το γηπεδο; Τη θεση μας ...

Απο πού να αρχισω και που να τελειωσω. Συμβαινουν τοσα πολλα που προβληματιζομαι πιο θεμα να πιασω. Τις μεταγγραφες; Το γηπεδο; Τη θεση μας στη βαθμολογια; Τον πιο ξεκουραστο περιπατο του αιωνιου αντιπαλου μας; Το θεμα της ιδιοκτησιας και ποιος κανει κουμαντο; Τον προπονητη; Τον.... Manager Αντωνιου; Τους παικτες; Το κλιμα της ομαδας; Και το σπουδαιοτερο, τις προοπτικες; Αυτα τα θεματα καινε φιλοι μου και...απο οπου και να τα πιασεις το εγκαυμα δεν το γλυτωνεις. Τυπικα θα επρεπε να περιμενω μεχρι τις 2/2 οταν ολοκληρωθουν οι μεταγγραφες μια και που αυτη τη στιγμη ειναι αυτες που κεντριζουν το ενδιαφερον μας αφου ολα τα αλλα πλην του Champions' League εχουν χαθει. Αλλα και εδω μεχρι στιγμης εκτος απροοπτου, τζιφος. Παρηλασαν αρκετα ονοματα μεχρι που ζαλιστηκαμε, μας υποσχεθηκαν σχεδον τα παντα οπως και το καλοκαιρι, ετρεξαν τα λαγωνικα μας εδωθε και κειθε, μα αποτελεσμα ΜΗΔΕΝ.Θα μου πειτε μηδεν απο μηδεν παλι μηδεν. Σωστα ειμαστε παλι στο μηδεν.
Χρηματα μπηκαν στο ταμειο της ομαδας, τα διαρκειας εκαναν ρεκορ, ο κοσμος που διψαει για 13 χρονια γεμισε τα γηπεδα παρα το μετριοτατο θεαμα και τις υποτιμητικες ηττες απο θεωρητικα πιο αδυνατες ομαδες στην εδρα μας, η απροσμενη προκριση μας στην Ευρωπη ηταν "χρηματικο" δωρο Θεου. Οι υποσχεσεις ομως εμειναν υποσχεσεις. Η πορτα που μας ερριξαν απαξαπαντες, παικτες και ομαδες και το καλοκαιρι αλλα και τωρα, θα μεινει σαν κολαφος....
Επισκεφθειτε το www.greenpowerpao.blogspot.com

8 σχόλια

  1. ΡΕ ΒΑΖΕΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ? Α ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΟΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤ.Ο την κυριακη εχετε ΝΤΕΡΜΠΥ στη λειβαδια με τον λεβαδειακο,αντε νεα ηττα βλεπω.φατε σουβλακια στη λειβαδια τουλαχιστον, ειναι πολυ καλα, να πανε κατω τα φαρμακια.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "GREEN POWER MY ASS"

    ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΧΑ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΝΑ !

    ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΒΛΗΤΑ,
    ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΓΑΥΡΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βγήκαν και οι παράγκες και μας δουλεύουν. Η μαλακία ηταν που πιστέψαμε τους "πολυμέτοχους'
    Ο κακλαμάνης χθές είπε οτι το γήπεδο στο βοτανικό είναι τού Δήμου , όχι του παναθηναίκου. ΟΎΤΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ. Ο ΠΑΟ θα είναι νοικάρης του Δήμου.
    Ο Ολιβειρα δέν έρχοταν μέ 14 εκ. και πήρε μεταγραφή με 7. Μα; σουλεύουν ψιλ'ο γαζι.
    Ο Πατέρας όταν ηταν πρόεδρος του Εθνικού 'εβριζε τον ΠΑΟ.
    Μιά ματιά στό αρχείο μόνο.
    Ο ΒΓΕΝΟ οταν ηταν δικγ'ορος στον Πειραιά μονο την Πανάθα δεν υποστήριζε.
    Τα λαμόγια ήρθαν για το φαγοπότι με τον Βωβο.
    Καλά τα λέν τα αδελφια.
    Αν είχαμε αυτούς απο τα 2000 τώρα θα παίζαμε στό γήπεδο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΣΘΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.
    ΔΕΙΞΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟ-ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ''Ο ΤΙΤΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ''.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!!! Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ 12 ΦΟΡΕΣ, ΣΤΑ 13 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!!! ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφου μεχρι τωρα σας εφταιγε ο Γκαγκατσης,ο Κοκαλης και οι διαιτητες,τι εγινε παλι αλλαξατε αποψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΣΑΣ.ΑΠΟ ΤΑ 12 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΡΕ ΧΑΜΕΝΟΙ?ΟΥΣΤ.ΚΩΛ0ΓΑΥΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βάζελοι εγώ ένα πράγμα παραδέχομαι από εσάς

    1) Κάνετε άλλες ομάδες δυνατές και αναστηλωτέες (βλέπε ΠΑΟΚ)και χτυπάτε έμμεσα τον Γαύρο. Διότι απευθείας-άμεσα από ότι έχω καταλάβει, δεν μπορείτε!!!

    ΥΓ: Ομάδα με 1,5 -2 εκ οπαδούς, που εδρέυει στην Αθήνα, ιδρύθηκε από τους μεγαλοβιομηχάνους και εφοπλιστές (και άρα θα πρέπει να έχει διασυνδέσεις παντού!!) αλλά δεν μπορεί να ορθώσει ανάστημα και να απαιτήσει να χτιστεί γήπεδο!!

    Ρε πείτε στον Βρύζα να σας βρει αυτός παίκτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση