GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλάζει και τον Τραγάκη...

. Από το apneagr.blogspot.com . Οι πληροφορίες λένε ότι ο πρωθυπουργός σκέφτεται να αλλάξει και τον γραμματέα της Κ.Ο του κόμματος Γιάννη Τ...

.
.
Οι πληροφορίες λένε ότι ο πρωθυπουργός σκέφτεται να αλλάξει και τον γραμματέα της Κ.Ο του κόμματος Γιάννη Τραγάκη. Και, αν τελικά γίνει η αλλαγή, φαβορί για την θέση είναι ο μέχρι σήμερα δυσαρεστημένος Πάνος Παναγιωτόπουλος.

7 σχόλια

  1. ΚΩΤΣΟ
    ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ
    ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ Η ΨΑΛΙΔΑ ΝΑ ΜΙΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!
    ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥΧΕΙ
    ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΤΣΟ!!!
    ΟΤΙ ΛΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ...ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ
    ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΩΣ ΣΛΤΑΡΟΥΝΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ελληνική σημαία,στην πραγματικότητα, καίγεται καθημερινά.

    Με κομματικές προσλήψεις παντού και με ένα λαό να βρίζει όλους τους πολιτικούς ανεξάρτητα αν οι τελευταίοι διορίζουν τα παιδιά των πρώτων , με μια χώρα σε τέλμα και βουτηγμένη μέχρι το κόκαλο στη διαφθορά ,με κοινωνικές συγκρούσεις και επικοινωνιακή παραγωγή πολιτικής σκέψης ,δεν υπάρχει σοβαρό μέλλον για τους πολίτες.

    Εκεί που προσλαμβάνετε κομματόσκυλα παντού , δεν αγοράζετε άλλα 100 μαχητικά SU-33 από τη Ρωσσία για να καταρίψετε κανένα τουρκικό αεροσκάφος που στο τέλος θα μπούν οι τουρκαλάδες και θα κάνουν βολτίτσες πάνω από την Ακρόπολη των Αθηνών ;

    Όσο έχετε τα ίδια αεροπλάνα με τους τούρκους και όσο προμηθεύεστε τα ίδια στρατιωτικά μέσα από τους Εβραιοαμερικανούς , τόσο λιγώτερο άτολμη θα είναι η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της ελλάδος χωρίς να μπορεί να απελευθερωθεί από τα δεσμά της Εβραιοαμερικανικής δουλείας.


    Δεν ανέχομαι ως φορολογούμενος έλλην πολίτης που δίνω το αίμα μου στην κωλοεφορία για να μην κάνει τίποτα ποιοτικό το κράτος προς όλους εμάς , να μην μπορεί η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να καταρίψει όσα τουρκικά ή οποιαδήποτε άλλα εχθρικά αεροσκάφη που παραβιάζουν τη χώρα μου, το χώρο μου, το μέρος που ζώ και αναπνέω.

    Τι φοβάστε και τι δεν έχετε πει στον ελληνικό λαό ;

    Γιατί δεν εκτοξεύεται ένας πύραυλος εναντίον εχθρικού στόχου που έχει παραβιάσει τον ελληνικό εναέριο,θαλάσσιο και ηπηρωτικό χώρο της πατρίδας μου ;


    Γιατί μαθαίνετε μπαρούφες τα παιδιά μας στα σχολεία για ηρωϊσμούς και ένδοξες νίκες , για ιστορίες που έχετε τοποθετήσει στη ντιβανοκασέλα της πρόγιαγιάς και γεμίζοντας με μίσος τις αθώες ψυχές που όταν μεγαλώσουν και θα θελήσουν να επαναλάβουν αυτή την ξεχασμένη ιστορία,πολεμώντας τους εχθρούς, είστε εσείς οι ίδιοι που δεν θα τα αφήσετε να πολεμήσουν.

    Ποιός είναι ο προδότης σε αυτή τη χώρα ;
    Ο Λαός ή εσείς οι πολιτικοί του κώλου και της καρέκλας που έχετε κολήσει τα Armani παντελόνια σας και δεν λέτε να την αφήσετε λές και ο κώλο σας έχει γίνει ένα με αυτήν ;

    Καταρίψτε ρε παπάρες ένα τουρκικό αεροσκάφος για να δούμε αν είστε άξιοι συνεχιστές των αρχαίων μας προγόνων ή αν είστε φοβισμένες σκατόφατσες που ζείτε για το μισθό σας .

    Μέχρι να αποφασίσετε τι είστε , σταματήστε την διασπορά των κακών ειδήσεων που εργολαβικά τα κωλοκάναλα της ελληνικής τηλεόρασης "παίζουν" για δικές σας και δικές τους εξυπηρετίσεις και αφήστε τις δακρύβρεχτες ατάκες που διανθισμένες με σοβαροφάνεια και άκρατη υποκρισία ομιλείτε περί κακών τούρκων που αλωνίζουν στο Αιγαίον πέλαγος,στα νησιά και ίσως και πάνω από την Αθήνα.

    Σοβαρευτείτε όλοι σας γιατί όταν φθάνετε στο κρίσιμο σημείο , δεν κάνετε τίποτα.

    Είστε κότες και φοβισμένες στρουθοκάμηλοι .

    Από τότε που οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας απέκτησαν δημοσιουπαλληλική νοοτροπία σε συνδιασμό με το ότι έχετε "πουλήσει" τα εθνικά και κυριαρχικά μας δικαιώματα και δεν είστε ικανοί να ρίξετε ένα εχθρικό αεροσκάφος όταν αυτό υπερίπταται πάνω από ελληνικά νησιά και ελληνική γή, έχετε χάσει το παιχνίδι και είστε επικίνδυνοι .

    Το μόνο που σας ενδιαφέρει και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι πανάκριβες παρελάσεις δύο φορές το χρόνο για να δούμε τα υπερσύγχρονα στρατιωτικά μέσα που εμείς πληρώνουμε και τα υπερήφανα νιάτα της πατρίδος να παρελαύνουν για να δείξουν την αποφασιστικότητα τους την οποία εσείς οι πολιτικοί είστε ανίκανοι να διαχειριστείτε.

    Άστο διάολο πια , βαρέθηκα να πηγαίνω στην εφορία και να συναλλάσομαι με τις πάνχοντρες κυρίες και όλα τα κομματόσκυλα που κατά καιρούς προσλαμβάνετε και να πληρώνω σαν μαλάκας για κάτι που δεν έχει αποτέλεσμα.


    Ο εχθρός της ελλάδας ήταν,είναι και θα είναι πάντα εσωτερικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανωνυμος-11 Ιανουάριος 2009 5:58 μμ


    Αμην και ποτε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι πρόβλημα είχε η κυβέρνηση που άλλαξε;
    Είχε πρόβλημα σύνθεσης ή πρόβλημα διεύθυνσης;
    Ηταν, ας πούμε, ζήτημα σύνθεσης το γεγονός ότι η κυβέρνηση καθυστέρησε να αντιδράσει στο Βατοπαίδι;
    Οτι έδειξε να μη διαθέτει σχέδιο για την οικονομική κρίση;
    Ή μήπως ήταν ζήτημα σύνθεσης η διάλυση που επικρατεί στην Παιδεία, το ξεχαρβάλωμα της Αστυνομίας και το μπάχαλο στους δρόμους της Αθήνας πριν από τις γιορτές;

    Προφανώς οι αρμόδιοι υπουργοί φέρουν βασικές ευθύνες. Αλλά ακόμη κι αν όλα αυτά ήταν πρόβλημα σύνθεσης της κυβέρνησης, δεν μπορεί η ίδια κυβέρνηση να μην είχε και πρόβλημα διεύθυνσης. Δεν γίνεται, δηλαδή, να δεχτούμε ότι οι ολιγωρίες, οι αβλεψίες, η ανοργανωσιά και οι παλινωδίες ήταν αποκλειστικά θέμα υπουργών. Πρώτο συμπέρασμα, λοιπόν: στο ζήτημα διεύθυνσης της κυβέρνησης ο ανασχηματισμός δεν έδωσε καμία απάντηση.

    Ο ανασχηματισμός, αν θέλουμε να ακριβολογήσουμε, ήταν μια σειρά επί μέρους διευθετήσεων.
    Το οικονομικό επιτελείο, οι «Βατοπαιδινοί» και λοιποί εμπλεκόμενοι, οι τομείς της Δημόσιας Τάξης και της Παιδείας, για όλα αυτά ο Πρωθυπουργός είχε κάτι να πει. Το ερώτημα είναι αν όλες αυτές οι επί μέρους απαντήσεις συγκροτούν κυβέρνηση κι αν είναι ικανές να απαντήσουν στο έλλειμμα διακυβέρνησης.

    Δεν είμαι καθόλου βέβαιος. Για δύο λόγους:

    Πρώτον, επειδή το έλλειμμα διακυβέρνησης προκύπτει κυρίως από την ηλίθια διεύθυνση της κυβέρνησης.
    Δεν είναι καθόλου σαφές για ποιο λόγο, ας πούμε, ο Καραμανλής θα διευθύνει στην Παιδεία τον Σπηλιωτόπουλο καλύτερα από τον Στυλιανίδη.

    Δεύτερον, επειδή σε υπουργεία με τεράστια προβλήματα (όπως, π.χ., το υπουργείο Υγείας) παρέμειναν επιδεικτικά οι ίδιοι υπουργοί. Γιατί θα λύσουν αύριο τα προβλήματα που δεν έλυσαν ως σήμερα;

    Υπό αυτή την έννοια, με έναν «μισογεμάτο- μισοάδειο» ανασχηματισμό, ο Καραμανλής διευθέτησε ορισμένα ζητήματα και κέρδισε κάποιο χρόνο. Δύσκολα, όμως, θα αποδειχτεί ο συγκεκριμένος ανασχηματισμός το πολιτικό εφαλτήριο που έψαχνε η κυβέρνησή του.

    Οχι απαραιτήτως επειδή ο Πρωθυπουργός έκανε χθες κάτι σωστό . Αλλά επειδή στις κάλπες (που όπως φαίνεται δεν θα αργήσουν) κρίνονται οι κυβερνήσεις και όχι οι ανασχηματισμοί.

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γραφει την λαμπρη μπουχεσιαδα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδιά αυτό το πράμα είναι πολιτικός και μας κυβερνάει. ΄Ημαρτον Θεέ μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση