GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείχνουν το δρόμο...

. Από το http://www.o-dromos.blogspot.gr/ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ‏

.
Από το http://www.o-dromos.blogspot.gr/

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ‏





8 σχόλια

  1. Οι μαθητές να αφήσουν τις βλακείες και να πάνε να στρώσουν τον κώλο τους να διαβάσουν μπας και προκόψουν. Πάω στοίχημα πως δεν καταλαβαίνουν γρι από το κείμενο που τους έστειλαν και σίγουρα θα έχουν και άγνωστες λέξεις. Άντε αρκετά τα ακούσαμε τα 15χρονα. Φτάνει πάλι! Έχουμε διαβάσει από ποιήματα μέχρι προκηρύξεις και όλα τα κείμενα έχουν τα χαρακτηριστικά της εφηβείας. Κι εμείς τις ίδιες βλακείες γράφαμε, αλλά ευτυχώς δεν μας έδιναν σημασία. Θα σας περάσει κι εσάς. Άντε τώρα πιάστε κανένα βιβλίο, γιατί μόνο έτσι αλλάζει η κοινωνία. Με δουλειά. όχι με φωνές. Αλλά αυτό ξεχάσανε οι επιτήδιοι να σας το πούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού τα 15χρονα είναι τόσο σοφά, τότε βάλτε τα να κυβερνήσουν για να σπάσουμε περισσότερη πλάκα από όση σπάμε με τους γόνους που μας κυβερνούν τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι μαθητές της Αθήνας δείχνουν στους μουσουλμάνους μαθητές της Δράμας τον δρόμο προς αποχωρητήριον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ως μαθητής από τη Δράμα (πριν από πολλά χρόνια) θα ήθελα να σου πω ότι και τον κώλο μας στρώσαμε, και στα πανεπιστήμια μπήκαμε, από όπου προφανώς εσύ δεν πήρες τίποτα. Αν θέλεις άβουλα όντα που να δέχονται τις όποιες πολιτικές θέσεις σου που καταλήγουν σε δολοφονίες καθηγητών ή αμάχων στην Παλαιστίνη, συγχαρητήρια. Έμαθες πολλά από τα βιβλία και τα Πανεπιστήμια στα οποία σπούδασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μας πουν τώρα και τα μειράκια τι πρέπει να κάνουν οι κυβερνήσεις. Θέλουν πτυχίο χωρίς εξετάσεις, πορτοφόλι γεμάτο χωρίς δουλειά, δωρεάν τρεις καφετέριες και δυο μπαράκια το 24ωρο και δωρεάν γκόμενες και προφυλακτικά με φουρώ σε διατίμηση. Αν τα έχουν όλα αυτά πάλι θα κάνουν διαδήλωση γιατί δεν θα τα έχουν σωστά οργανωμένα σε database. Τέλεια! Εμπρός παιδιά για μια νέα διαδήλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειμαι μαθητης της πρωτης δημοτικου
    και η αδελφη μου στα νηπια.
    πλουσιοι εμπειριων και γνωσεων
    ολοι μαζι στην ομονοια να σας
    δειξουμε το δρομο για το πακισταν
    το μπαγκλαντες την ινδια την τουρκια
    την αφρικη την αλβανια και οπου
    αλλου επιθυμειτε.
    αν φερνατε και καμμια καραμμελα θα
    το εκτιμουσαμε δεοντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10 Ιανουάριος 2009 11:27 μμ

    ΑΝΤΙΘΕΤΑ...ΕΤΡΙΒΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΜΠΑΜΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΣ (ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΧΙΛΑΡΥ) Ο ΔΡ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ "ΚΑΘΑΡΣΗΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤAΧΤΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΣΟΙ - ΟΣΕΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ "ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΑΚΑΚΙΑ" ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΟΣΟΣΤΑ (!!!) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!!ΚΑΙ ΚΟΙΡΟΙΔΕΥΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ????
    ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΠΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ?? κλπ??

    ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΕΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΡ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
    "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΛΘΕ"

    ΜΑΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΥ ΜΗΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΠΡΟΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΘΕΙΣ, ΟΙΚΕΙΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠ' ΕΠΟΥ ΣΥ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ.(Ισοκρ.προς Δημόνικον). Σε απλά Ελληνικά. Στρωθείτε να διαβάσετε, στρωθείτε να δουλέψετε όπως οι πατεράδες σας, γιατί ούτε Τεμπονέρες,ούτε κομματόσκυλα,ούτε κανένας άλλος δε θα σας νοιαστεί όταν θα έρθει η ώρα. Αυτοί αγαπητά μου παιδιά λένε ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση