GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι νέες δημοσκοπήσεις...

. Από το kafeneio-gr.blogspot.com . Καταλληλότερος: Καραμανλής 40,5%Παπανδρέου 35,7% Δείτε προηγούμενες δημοσκοπήσεις για συγκρίσεις εδώ , ...

.
Από το kafeneio-gr.blogspot.com
.
Καταλληλότερος: Καραμανλής 40,5%Παπανδρέου 35,7%
Δείτε προηγούμενες δημοσκοπήσεις για συγκρίσεις εδώ , εδώ και εδώ
------------------------------

21 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΩΘΕΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 5%?
    ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοκ και δέος στην ψευτοαριστερή θολούρα,που ακόμα ψάχνει πολυκατοικία να κρυφτεί!!!
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ...ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΡΟΖ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ,ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!

    Το χτεσινο "πανεκπαιδευτικο" (ο Θεος να το κανει) συλλαλητηριο,ειχε προαναγγελθει με μεγαλες τυμπανοκρουσιες απο τα κατεστημενα Μμε,τη θολοκουλτουριαρικη κομπανια και το συνολο των δυναμεων μειοψηφιας που στοχευουν στην πληρη αναρχια και ισοπεδωση των παντων σ'αυτη τη χωρα.Παρολα αυτα,κατεληξε σε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΙΑΣΚΟ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ!Κι εξηγουμε το γιατι:

    -Η συμμετοχη σ'αυτο ηταν παρα πολυ μικρη.Μπορει οι διοργανωτες να μιλανε για 10 χιλιαδες ατομα,αλλα ακομα κι αν αυτος ο αριθμος ειναι σωστος (εμας μας φανηκαν λιγοτεροι παντως),Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΝΣΤΡΟΥΚΤΟΡΕΣ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ,ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΝΤ ΓΚΑΛΕΝ!

    -Ακομα χειροτερα γι'αυτους,απο την Πεμπτη ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,αφου τα 4-5 κομματοσκυλα καθε Λυκειου ΑΠΟΜΟΝΩΘΗΚΑΝ απο την πλειοψηφια των μαθητων κι ετσι εμειναν να αυτοικανοποιουνται μονοι τους για την...εξεγερση!Εστω και αργα,οι σκεπτομενοι νεοι δειχνουν να αντιλαμβανονται ποιοι τους κοροιδευουν και τους χρησιμοποιουν για ν'αποκομισουν κομματικα οφελη και ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να παιξουν το παιχνιδι τους,με κλειστα σχολεια επ'αοριστον.

    -Η απροσδοκητα επιθετικη σταση της Αστυνομιας,εκανε τα μυξιαρικα που...επανεξεγερθηκαν να τρεχουν με την ουρα στα σκελια!!!Κι οσο και να κακαριζουν οι ανεραστες συνδικαλιστριες του Συριζα που το παιζουν δικηγοροι,οσο και να πετανε ηλικιωμενες στα ΜΑΤ για να προπαγανδισουν μετα,οσο και να τσιριζουν υστερικα τα...αλαβανικα νιατα,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ!Αντιθετα,τρεχοντας με επιδοσεις...αξιοζηλευτες ακομα και για δρομεις (!!!),ισα που καταφεραν να γλιτωσουν τη συλληψη!Διαφορετικα,ΤΡΥΠΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΘΥΡΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!!ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΥΛΑ ΜΙΛΑΜΕ!

    Κι εδω μερικα σχολια για τους δηθεν "δικηγορους" που εμφανιστηκαν αμεσα μετα τη συλληψη των αναρχοειδων:καταρχην,ποιος τους πληρωνει ολους αυτους;Αφου τα "παιδια" ειναι φτωχα,των "700 ευρω" κλπ,ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;;;;Δυο ειναι λοιπον τα τινα:ειτε υπαρχει οργανωμενο "legal team" (οπως αναφερει γνωστο σαιτ-βοθρος που κατευθυνει τους αναρχοσυμμοριτες) που ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ,ειτε...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ" ΚΑΙ "ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ" ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΣΤΗ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    -Τα καραγκιοζιλικια του Αλαβανου στη Βουλη για δηθεν "επεμβαση του Στρατου εναντιον της νεολαιας" ξεσκεπαστηκαν με την αποκαλυψη οτι τα...επιμαχα υλικα προοριζονται για ειρηνευτικες αποστολες του ΟΗΕ!!!Εμεις,φτωχαδακι Αλεκο,το'χουμε ξαναπει:ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.Δεν προκειται ουτε να σε φοβηθουν ουτε να σε προσκυνησουν,οπως κανουν οι υπολοιποι,ειτε λεγονται Μμε ειτε ακομα και Αστυνομια.Αντε τρεχα να μαζεψεις τ'ασυμμαζευτα τωρα...

    -Απο κοντα και η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ,που πλεον εχει χασει τ'αυγα και τα πασχαλια:απο τη μια με τη ΡΑΓΔΑΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ BLOGS ΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ κι απο την αλλη ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ ΣΕ ΤΑΤΙΑΝΕΣ,ΜΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ...-ΔΕΣ (σας αφηνουμε να το συμπληρωσετε),ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ!!!ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΕΙ,ΕΝΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΤΙ "ΜΑΣ ΕΔΕΙΡΑΝ ΤΑ ΜΑΤ",ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΤΑΙ,ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!

    -Το χειροτερο ομως για ολη αυτη τη θλιβερη παρεουλα του αναρχο-συριζα,ειναι οτι ο μεγαλυτερος εφιαλτης τους ζωντανεψε:ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ!Οταν ακομα και οι καταστηματαρχες απεναντι απο τα "Ασυλα" πλακωνουν στο ξυλο τους βανδαλους και δεν τους αφηνουν να (ξανα)λεηλατησουν,τοτε καποιοι θα πρεπει ν'ανησυχουν!ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΕΡΙ "ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ" ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΜΕ...ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΙΜΟΥ ΜΕ ΠΛΑΤΙΝΕ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ IPHONE 3G!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πα-σοκ??
    Οταν η καθε Διαμαντοπουλου κανει τετοιες δηλωσεις και ταυτιζονται με την δεξια...(μα αν ειναι να υπαρχει μια δευτερη δεξια δηλ. πασοκ τοτε γιατι να μη ψηφισουν την πραγματικη δεξια)?
    Αν και και ολοι στο Πασοκ κοιμουνται και ουτε φτειαχνουν τα νεα γραφεια τους...και δεν αφηνουν νεους να προχωρησουν θα πεφτει το Πασοκ...
    Καποιοι μεσα απο το πασοκ θελουν να ξαναχασουν!??!
    Κωστας Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρχισαν τα όργανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πα-σοκ??

    O Καραμανλης εκανε κυβερνηση με σαρανταρηδες...το Πασοκ εχει ακομα τις γιαγιαδες και τους παπουδες?/


    Οταν η καθε Διαμαντοπουλου κανει τετοιες δηλωσεις και ταυτιζονται με την δεξια...(μα αν ειναι να υπαρχει μια δευτερη δεξια δηλ. πασοκ τοτε γιατι να μη ψηφισουν την πραγματικη δεξια)?
    Αν και ολοι στο Πασοκ κοιμουνται και ουτε φτειαχνουν τα νεα γραφεια τους...και δεν αφηνουν νεους να προχωρησουν θα πεφτει το Πασοκ...
    Καποιοι μεσα απο το πασοκ θελουν να ξαναχασουν!??!
    Κωστας Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΑ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΔΑΝΕ.ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΜΟΥ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά , χαλαρά θα βγεί πάλι ο Καραμανλής και η ΝΔ κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές. Δυο τρεις κινήσεις να κάνει ο Καραμανλής και καθάρισε. Κοιλιά έχει κάνει η ΝΔ και παρόλα αυτά που έχουν γίνει, το ΠΑΣΟΚ κρατάει μια μικρή διαφορά με το ζόρι. Δεν νικάει με τίποτα ο Γιώργος Παπανδρέου τον Καραμανλή. Ο Καραμανλής είναι ικανός να περάσει μπροστά ακόμα και τον τελευταίο μήνα πριν τις εκλογές για πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΚΛΑΙΓΕ ΑΠΟΨΕ Ο ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΗ.

    ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΑΜΕΝΑ, ΚΑΙ Ο ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπα? καταπιατε την γλώσσα σας? Μειώθηκε η διαφορά? Θα πικραθείτε αλλά πάλι Καραμανλής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπορεί να τις γλιτώσει τις 10 μονάδες ήττα ο χοντρός τώρα με τη σαλώμη υπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ!!!!ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ....ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ!!!!
    ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ 4-5 ΜΟΝΑΔΟΥΛΕΣ!!!!!
    Η ΑΡΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΡΟΚ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.......
    ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ 10:26 μ.μ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Που εξαφανίστηκε πάλι ο Χουντίνι το giorgakis βρε παιδιά;
    Μετά τον ανασχηματισμό το έχει ρίξει στις πορτοκαλάδες με το Ραγκούση και κρύβεται μήν πεί πάλι καμμία μαλακία και ανέβει και άλλο ο Καραμανλής.
    Αχ Γιώργο μου καλά δεν ήσουνα στην ησυχία σου που έπαιζες με τα άλλα χαζά παδάκια;
    Τί τάθελες και εσύ να μπλέξεις με τα πολιτικά, αφού όλοι το λέγανε στη mother, δέν κάνει το παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Eπειδή τόσο καιρό γαύγιζαν τα Καραμανλόσκυλα οτι οι δημοσκοπήσεις που έβγαζαν το ΠΑΣΟΚ πολύ μπροστά ήταν ψεύτικες δημιουργήματα των καναλονταβατζήδων προτείνω κάτι άλλο. Οι ίδιοι καναλονταβατζήδες να βγάλουν άλλες ψεύτικες δημοσκοπήσεις που να δείχνουν την Νέα Δημοκρατία 5 μονάδες μπροστά αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για πρόωρες εκλογές.
    Εκεί θα δείτε πόσο πολύ αγαπητός είναι ο Καραμανλής στον λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπα? καταπιατε την γλώσσα σας? Μειώθηκε η διαφορά? Θα πικραθείτε αλλά πάλι Καραμανλής!

    10 Ιανουάριος 2009 11:27 μμ

    ----------------------------------

    Ρέ χαιβάνια δέν καταλαβαίνετε οτι η αποβολή του πολύ κακού Αλογοσκούφη θα δημιουργούσε με οποιοδήποτε τρόπο θετικό κλίμα? Αυτό θα κρατήσει μέχρι την στιγμή που θα καταλάβουν οτι ο Παπαθανασίου δέν είναι ο θαυματοποιός που θα γεμίσει τις άδειες τσέπες τους με λεφτά όσων παραπλανήθηκαν.
    Το IQ σας τελικά είναι μικρότερο και απο κοτόπουλου αφού δέν μπορείτε να καταλάβετε αυτό το τόσο απλό πράγμα, σηκώσατε σημαία αρχίσατε με θριαμβευτικούς προπηλακισμούς σάν να έγιναν εκλογές και ξαναβγήκατε αυτοδύναμοι.
    Να χαίρονται οι μάνες σας τα πανέξυπνα παιδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ .

    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ,ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ,ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΌΠΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ,ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ,ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΉ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όποιος αριστερός ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ είναι αυτόχειρας δολοφονεί τον ίδιο τον εαυτό του. Τους βλέπετε πώς βρίζουν και απειλούν σάν να είναι Ισραηλινοί φαντάζεστε τί έχει να γίνει άν ξαναβγεί η Νέα Δημοκρατία με το Καραμανλή; Χειρότεροι και απο την χούντα του Μεταξά θα είναι, και εγώ δέν είχα στόχο να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ αλλά όσο σκέφτομαι οτι υπάρχει μία έστω στο εκατομύριο πιθανότητα να ξαναβγούν αυτά τα καθάρματα ούτε να το σκέφτεστε.
    Όλοι ΠΑΣΟΚ τώρα τις προσωπικές συμπάθειες αφήστε τις για τις μεθεπόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο βλακογιώργος παίρνει 35,7%? κορυφή για χαζό άνθρωπο που κρύβεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είναι από τις λίγες φορές, που η Ελλάδα αναζητά δανεικά και… δε βρίσκει. Έτσι, είναι από τους πιο αδύναμους κρίκους διεθνώς, αντιμετωπίζοντας μάλιστα περισσότερο από ποτέ το φάσμα της χρεοκοπίας. Οι οικονομικές εξελίξεις αποτιμώνται πλέον εβδομάδα με εβδομάδα και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αυτή τη στιγμή, ότι ακόμη και οι μισθοί και οι συντάξεις του τρέχοντος ή του επόμενου μήνα θα πληρωθούν κανονικά.

    Εάν οι χρηματοδοτικές γραμμές προς τη χώρα μας δεν ανοίξουν πάραυτα, τότε όλα είναι πιθανά.

    Ήδη, το ελληνικό κράτος δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε στοιχειώδεις υποχρεώσεις του. Παραμένουν απλήρωτα υλικά νοσηλείας, φάρμακα, υπερωριακές εργασίες, τεχνικές εταιρίες, που εκτελούν έργα, κάθε είδους υπεργολάβοι και προμηθευτές. Ακόμη και την εξόρυξη λιγνίτη «φρενάρισε» το Δεκέμβριο η ΔΕΗ, για να μη διευρύνει τη ζημιά της κατά τη χρήση του 2008.
    Η ανάγκη εξωτερικού δανεισμού υπολογίζεται για εφέτος στα 40 δις ευρώ, ενώ κανείς δεν αποκλείει αύξησή του ακόμη και κατά πέντε δις ευρώ. Τα ελληνικά ομόλογα όμως δεν πωλούνται με ανεκτό κόστος και το παγκόσμιο σύστημα αντιμετωπίζει πρόβλημα ρευστότητας. Η χώρα μας δυσκολεύεται να βρει δανεικά και όταν τα βρίσκει, το κόστος τους είναι τέτοιο, που καλύτερα να μην τα έβρισκε.

    Και τα τρέχοντα έσοδα του Δημοσίου έχουν υποστεί όμως σοβαρά πλήγματα.

    Έτσι, τα ελλείμματα δεν είναι μόνο μεγάλα, αλλά αναμένεται να διευρυνθούν ακόμη περισσότερο, καθώς τα έσοδα που οι επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου έχουν προβλέψει είναι αδύνατο να εισπραχθούν. Όταν η κατανάλωση μειώνεται και όλα δείχνουν ότι θα μειωθεί ακόμη περισσότερο, τότε η πρόβλεψη ότι τα έσοδα θα αυξηθούν σε σχέση με πέρυσι αποτελεί έμμεση, αλλά αδιαμφισβήτητη ομολογία της κυβέρνησης ότι έχει αποτύχει.

    Στην Ελλάδα, τα τελευταία πέντε χρόνια, δανειστήκαμε το αστρονομικό ποσό των 60 δις ευρώ, χωρίς να υπάρχει μια αναπτυξιακή ή έστω απλώς οικονομική λογική για το τι μπορεί να αποδώσει ο δανεισμός ως επένδυση της χώρας. Αυτό τώρα εμφανίζεται ως ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα.
    Ακόμη χειρότερο είναι το γεγονός ότι δεν μπορούμε πλέον να κρύψουμε τα οικονομικά μας… χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φαινεται πως δεν το καταλαβαινουμε μερικοι οτι η επομενη κυβερνηση θα ειναι του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ας λενε οι δημοσκοπησεις αυτα που λενε η διαφορα θα ειναι οπως ητανε το 1981 και το 1993 ετσι θα ειναι και τωρα οποτε γινουν,τελειωσε η δεξια και ο ανασχηματισμος ειναι να κερδισει χρονο ο κ. καραμανλης και η κυβερνηση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΞΑΝΑΒΑΛΤΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ!!

    Η ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ "ΗΡΩΕΣ"

    ΟΧΙ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ....ΕΛΕΟΣ!!!

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΙΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση