GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι έφηβοι ξέρουν τι γίνεται και ξυπνάνε....

. Γράφει ο Σπύρος Τάγκας Μαθητής Α Λυκείου http://spyros-tagas.blogspot.com . Δεν έχουμε ένα δρόμο που ακολουθούμε πιστά.. Δεν πουλάμε τον ...

.
Γράφει ο Σπύρος Τάγκας
Μαθητής Α Λυκείου
http://spyros-tagas.blogspot.com
.
Δεν έχουμε ένα δρόμο που ακολουθούμε πιστά.. Δεν πουλάμε τον εαυτό μας, είμαστε ελεύθεροι και ανοιχτοί σε προτάσεις... Όπλο μας η κριτική και το βλέμμα.. Δεν ξεπερνάμε τα όρια, παρότι μας καραδικάζουν! Ποια είμαστε; Είμαστε οι έφηβοι του χτες, του σήμερα και αύριο. Βλέπουμε τριγύρω μας όλα να καταρίπτονται. Δεν θέλουμε να βλέπουμε τα πάντα γύρω μας μαύρα, αλλά φωτεινά. Λάθη που γίνονται από άλλους και φορτώνονται σε εμάς. Ξέρετε πως νιώθουμε μερικές φορές όταν εμάς τα παιδιά ηλικείας 14 - 18 μας καταδικάζετε δημόσια στα ΜΜΕ, χωρίς λόγο. Νιώθουμε για λίγο νεκροί, πως τίποτα δεν είναι όπως πρώτα, ότι ξυπνάμε στο φως και είμαστε στο σκοτάδι και χαμένοι. Έχουμε χαθεί... Άδεια όλα πια. Δεν είναι όνειρο, ούτε ξυπνήσαμε, είναι ο ίδιος εφιάλτης που ζούμε αυτό τον καιρό. Δεν είμαστε αυτό που πολλοί παραδέχονται, είτε για να κάνουν τους καλούς, είτε τους '' φύλακες ''.
Ο λόγος πάντα που το κάνουν πολλοί γνωστοί είναι για να ανεβάσουν την εικόνα τους. Δεν είπαμε ότι είμαστε όλοι αγγελούδια, μικρή πλειονότητα μας έκανε κάτι, το οποίο όμως ήταν ικανό να στιγματίσει όλους μας. Γιατί; Αν θέλετε να συνεχίζετε να κράζετε συνεχώς, τότε μην περιμένετε τίποτα από τους αυριανούς πολίτες της χώρα σας να κάνουν τίποτα για την χώρα. Αλλά αφού δείχνετε ότι δεν τους σέβεστε, όλοι θα κάνουν μία κίνηση, θα πετάξουν μακριά για άλλα μέρη μακρινά...
Δεν θα τους ξαναδείτε, αφού ξέρετε μόνο να τους αποδοκιμάζετε. Θα κάνουν ότι '' καλό '' ήθελαν με θέληση και προσφορά σε άλλες χώρες και πόλεις, διότι εκεί ο κόπος τους ανταμείβεται αν όχι με κάτι ακριβό, έστω με μία χειρονομία, ένα χαμόγελο...Δεν λέμε άλλα, απλώς σιωπάμε, προς απαντησή σας...
Όμως κάποια στιγμή όλοι εσείς που μας κράζετε, θα μας χειροκροτείτε υπερήφανοι για κάποιο επίτευγμα και θα κρύβετε το ότι μας βρίζατε. Αυτοί είστε λοιπόν, με γούστο με καπέλο σας.Οι έφηβοι και '' μαθητές '' ξέρουν πολύ καλά την κατάσταση, να το ξέρετε. Δεν θα βγουν έξω να τα σπάσουν όπως οι γνωστοί - άγνωστοι ( όλοι ξέρουν ποιοι είναι, αλλά κανείς δεν καταδικάζει αυτούς ).
Ακόμη εμείς ποτέ δεν θα χτυπάγαμε γιαγιάδες, κυρίες ή νεαρά άτομα με οτιδήποτε ( όπως οι γνωστοί - άγνωστοί που τελικά είναι πολύ γνωστοί ρε παιδί μου και υποτίθεται ότι μας φυλάνε... ποιοι να είναι άραγε; )
------------------------------

30 σχόλια

  1. ΑΚΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΠΥΡΟ.
    ΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ. ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.
    ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ Η ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ Η ΑΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ, ΤΟΤΕ Ο.Κ. ΔΕΝ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΕΣΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΝΑ ΤΡΩΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΚΑΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΤΣΙΠΡΟΥΛΗΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΡΑΧΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΤ.
    ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΧΩΡΙΣ ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΣΕ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ Η ΤΟ ΑΛΛΟ.
    ΘΕΛΕΙΣ ΛΥΚΕΙΟ; ΣΤΡΩΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ. ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ; ΤΟΤΕ ΣΤΡΩΣΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    Ο.Κ.????

    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Εσείς δεν θα χτυπάγατε ποτέ"!
    Ενώ ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ θα χτύπαγε?

    Τράβα γαμήσου ρε μαλακισμένο και κοίτα να ανοίξης κάποιο βιβλίο γιατί για να βγεις έξω δεν σε σώνει το κωλόχαρτο του πανεπιστημίου αλλά η ουσιαστική γνώση.
    Ασχολήσου με τα βιβλία σου και τα μαθήματά σου και όσο για τα μπλογκ έχεις καιρό (αν μείνεις στην Ελλάδα και γίνεις δημόσιος υπάληλος)!!!

    Ο Πατερούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τα λες αγορι μου, αλλά αγνοείς την σημαντικότερη παράμετρο:

    Δεν ζεις σε μία ελεύθερη χώρα αλλά σε ένα προτεκτοράτο όπου ξένες δυνάμεις διορίζουν εκείνους τους οποίους εσύ θα καλείσαι, στην ηλικία μας, να ψηφίσεις.

    (Αγνοώντας, βέβαια, ότι οι "εντολοδότες" των υποτιθέμενων "πολιτικών ταγών" σου έχουν ήδη ανταμείψει πλουσιοπάροχα τα τσιράκια τους για το επίτευγμά τους να ανεβάσουν το χρέος της χώρας πάνω από τα 250 δις ευρώ - προκειμένου ο κάθε ψευδοαριστερίζων αρχηγίσκος να διατηρεί ζωντανό το όραμα σου για "δημοσιοϋπαλληλική καριέρα", ώστε να σε... προστατέψει από τον κίνδυνο να γίνεις εργοδότης!).

    Κατόπιν τούτου, τρεις είναι οι επιλογές σου:

    ή συνεχίζεις να είσαι στο κίνημα (το οποίο, διαχρονικά, κάποιοι φροντίζουν ώστε να είναι αδιέξοδο),

    ή εντάσσεσαι σε ένα κόμμα (ώστε να ανταμειφθείς με κάποια θεσούλα, προδίδοντας τα ιδανικά σου και τους συντρόφους σου που θα επιμένουν να αντιστέκονται)

    ή "την κάνεις" για έξω, ώστε να διατηρείς την δυνατότητα επιλογής καλύτερων συνθηκών υπουδώλωσης του εαυτού σου.

    Κατόπιν αυτού, "εμείς" (οι "παλιότεροι"), τι σου φταίμε; Εσείς είστε που αναπαράγετε το Σύστημα, με την τελική ένταξή σας σε αυτό, ύστερα από τρομαγμένες ή υστερόβουλες σκέψεις.

    Τράβα τώρα να κάνεις μία αφισοκόλληση, για να προκόψεις στη ζωή σου: Όλα αυτά που μας λες τώρα, τα έχουμε ξανακούσει από το βήμα της Θεατρικής Σκηνής (που κάποιοι αποκαλούν "Βουλή Εφήβων".

    Στην πορεία, βέβαια, είδαμε την κατάληξη εκείνων των παιδιών και τον τρόπο που, εν τέλει, προσφέρθηκαν να αποτελέσουν "φρέσκο κρέας" για τους κομματικούς μηχανισμούς...


    παμισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ.
    ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΤΕΚΝΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΝΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ?
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ.
    ΤΟΣΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ.
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΑΣ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ............
    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΓΝΩΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΑΡΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ( ΕΝΝΟΩ ΚΑΛΠΙΚΑ ΠΤΥΧΙΑ, ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ)
    Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΜΑΜΗ.
    ΘΑΧΟΥΜΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΕΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΜΙΛΤΟΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΔΕΣ, ΚΩΣΤΑΚΗΔΕΣ, ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΦΕΛΟΣ ΕΠΙΠΛΕΕΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.
    ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΕΙΤΕ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.
    ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΟΦΟΡΟΥΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ .
    ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΟ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΜΙΜΗΤΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ.
    ΑΝΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΤΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΤΟΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΑΝ ΧΕΙΜΑΡΟΣ.
    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ .....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σπύρο , είμαστε περήφανοι που εσείς , τα νέα παιδιά είστε ζωντανοί και γνωρίζετε τι συμβαίνει γύρω σας.

    Είναι μια κατάκτηση πολλών ετών και πολλών αγώνων να μπορείτε να γνωρίζετε ,να μιλάτε και να εκφράζεστε.

    Είμαι 42 ετών,οικονομολόγος και πρώτα ο Θεός τον Ιούνιο θα έχω και εγώ παιδί.
    Είμαι δύο φορές υπερήφανος που και το παιδί μου, θα ζήσει σε ένα περιβάλλον που εσείς ως μεγαλύτεροι του θα
    είστε σε μια συνεχή προσπάθεια όπως και πολλοί από εμάς τους σαραντάρηδες άλλοι θυμόμαστε και άλλοι ετοιμαζόμαστε να κατέβουμε μαζί σας στους δρόμους και να διαδηλώσουμε μετά από πολλά χρόνια απραξίας.

    Από τα βάθη της καρδιάς μου σου λέω αγαπητέ Σπύρο και σε όλα τα παιδιά της νέας γενιάς ότι σας αγαπάμε και σας λατρεύουμε γιατί είστε όλοι τα παιδιά μας και επειδή νομίζετε ότι πολλοί δεν σας καταλαβαίνουμε , σου λέω ευθέως ότι υπάρχουν χιλιάδες κόσμου μεταξύ των οποίων και εγώ που σας καταλαβαίνουμε πλήρως γιατί -μην γελάσεις- αντιμετωπίζουμε και εμείς το ίδιο τα ίδια με εσάς προβλήματα και αυτό είναι ιδιαιτέρως ανησυχιτικό διότι εμείς θα έπρεπε στη διαφορά των ετών που μας χωρίζουν και που δεν είναι ιδιαίτερα πολλά, να έχουμε λύσει πολλά θεσμικά ή άλλα προβλήματα τα οποία υπάρχουν από το 1984 που τελείωσα το λύκειο και αντιθέτως μεγενθύνονται.

    Είναι ντροπή μας και πρέπει να σας ζητήσουμε ένα μεγάλο Συγνώμη.

    Σε αυτή τη χώρα όμως αγαπητέ Σπύρο και μετά από τα χρόνια που πέρασαν , ξέρεις τι έχω καταλάβει και τι συμπέρασμα έχω βγάλει ;


    Πάντα έτσι θα πορεύεται αυτή η χώρα.Η κάθε επόμενη χρονιά θα είναι όπως και είναι φωτοτυπία της προηγούμενης και η στασιμότητα εξακολουθεί και θα εξακολουθεί να είναι το βασικό χαρακτηριστικό.

    Μην περιμένεις τίποτα όσους αγώνες και άν κάνεις.

    Αυτή η χώρα δεν αλλάζει γιατί οι μεν πολιτικοί είναι αχυροκέφαλοι ,οι δε πολίτες είναι βλάκες.
    Μόνο όσοι έχουν ζήσει στο εξωτερικό ή όσοι έχουν σπουδάσει ή εργαστεί σε άλλες προηγμένες κυρίως χώρες ή και τα δύο , γνωρίζουν σε τι μαύρο χάλι βρισκόμαστε.

    Γι αυτό σε συμβουλεύω όταν τελειώσεις το λύκειο , φύγε και σπούδασε στο εξωτερικό και μείνε εκεί γιατί εδώ κανένα πτυχίο καμιάς επιστημονικής θεματικής ενότητας δεν έχει αντίκρυσμα σε κοινωνικό,επιστημονικό,οικονομικό και πολιτισμικό επίπεδο.

    Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο 22 - 25 χρόνια και είχα την εμπειρία των ετών που έχουν περάσει πίστεψε με αγαπητέ μου ότι δύο πράγματα θα γινόμουν :

    1 ) Ή θα έφευγα και θα έμενα στο εξωτερικό ή

    2 ) θα γινόμουν αναρχικός.


    Με την ευχή ότι θα γίνετε καλύτεροι από όλους εμάς , σε χαιρετώ και σου λέω να κάνεις τον αγώνα σου αλλά παράλληλα να γνωρίζεις ότι δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα σε αυτή τη χωρα.


    Σε ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΟΑΒΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΤΟ ΦΡΑΠΕΑΚΙ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και για να συμπληρώσω - αν μου επιτρέπετε - θα ήθελα να πώ ότι οι πρωταγωνιστές της πολιτικής (και πολιτιστικής) ισοπέδωσης αρέσκονται συνειδητά και υποκριτικά να συγκρίνουν και να εξομοιώνουν πράγματα ανόμοια.

    Οι εκπρόσωποι της γενιάς των 700 ευρώ είναι νέοι που προσπαθούν, που συνήθως έχουν – με κόπο – σπουδάσει και μπορούν να προσφέρουν κάτι στον εαυτό τους και στην κοινωνία.

    Αντίθετα ο ανυποψίαστος ΜΑΤατζής αποφασίζει, σε ηλικία που άλλοι ονειρεύονται να αλλάξουν τον κόσμο, να κερδίσει την ζωή και το μέλλον του δέρνοντας ανθρώπους.

    Αυτές οι δύο αφετηρίες δεν έχουν τίποτα το κοινό εκτός από τις μηνιαίες αποδοχές. Απέχουν όσο το φως από το σκοτάδι όσο ο Άνθρωπος από το Ζώο όσο η ζωή από τον θάνατο.

    Και αυτό το «καταδικάζουμε την βία απ’ όπου και αν προέρχεται» με κούρασε πια!

    Κουράστηκα να καταδικάζω την σπασμένη τζαμαρία το ίδιο με τον θάνατο ενός ανθρώπου, τις παλαιστινιακές σφεντόνες το ίδιο με τα εβραϊκά F16, τους κατεστραμμένους κάδους το ίδιο με τις κατεστραμμένες οικονομίες, τα 700 ευρώ του κακοπληρωμένου επιστήμονα που ξενυχτάει και παράγει κάτι με τα 700 ευρώ των ΜΑΤ ...

    Δεν είναι όλα ίδια ... μα καθόλου ίδια!

    http://www.grsail.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε πλειστηριασμό βγαίνει στις 28 Ιανουαρίου η κατοικία του Κ.Λαλιώτη στα Δολιανά για το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ, βάσει των δικαστικών αποφάσεων στη διαμάχη του τέως υπουργού με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ στην υπόθεση της Mayo.

    Ο Κ.Μητσοτάκης δήλωσε ότι το πόσο είπε ότι θα δοθεί στους πυρόπληκτους της Ηλείας. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι το θέμα δεν είναι προσωπικό, τονίζοντας ότι και οι πολιτικοί οφείλουν να σέβονται το νόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΩΡΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΞΑΜΕ ΟΛΑ ΕΝΑ ΠΟΥΤΣΟ; ΔΕ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι σου είναι βρε ο άνθρωπος,…. Τι θυμήθηκα…… όταν ήταν πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης αν θυμάστε και εσείς είχε δώσει τα λεωφορεία της Αθήνας στους νοικοκυραίους του κόμματος και μας νοικοκύρεψαν καθώς βλέπαμε ουρές τα σόγια τους χτυπούσαν ψεύτικα εισιτήρια στους μετρητές των λεωφορείων για να γίνετε καταγραφή και να παίρνουν οι νοικοκυραίοι λεωφορειούχοι την επιδότηση, ωραίο κόλπο, φτωχομπινεδιάρικο, αλλά ως εκεί έφτανε το μυαλό τους, στο κάτω κάτω δεν είναι όλοι γεννημένοι για να έχουν offshore εταιρίες και με αυτές να κανονίζουν τις δουλειές τους.
    Όταν όμως ήρθε το Πασόκ, τους ζήτησε πίσω τα λεωφορεία, πού να τα δώσουν οι νοικοκυραίοι, και συνεπικουρούμενοι και από την δεξιά πρόβαλαν μεγάλη αντίσταση στο κράτος για μια περιουσία που δεν τους ανήκε, αλλά και τους είχε δοθεί με καθαρά Μητσοτακέικα κομματικά κριτήρια.
    Είχαν οχυρωθεί λοιπόν οι νοικοκυραίοι μας στα αμαξοστάσια, οι αλητονοικοκυραίοι μας, γιατί τέτοιοι ήταν και θα το δείτε αμέσως, και από εκεί έδιναν τον αγώνα τους.
    Ποιον αγώνα; Αυτόν να κρατήσουν τα κακώς δοθέντα σε αυτούς λεωφορεία, αν υπήρχε και παρανομία δεν θυμάμαι, αλλά για να ζητά το κράτος πίσω κάτι δεν ήταν σωστό.
    Για να τελειώνω, στην τελευταία τους πριν αναγκαστούν να τα παραδώσουν δια της βίας « ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΑΤ»
    Παιδιά, δύο, τριών, πέντε, δέκα, δεκαπέντε, χρονών, αλλά αυτοί οι αλήτες τιμωρήθηκαν γιατί και τα λεωφορεία χάσανε, αλλά και με την πράξη αυτή χάσανε και την τελευταία, αν είχανε καλή μαρτυρία, γιατί η πράξη τους αυτή ήταν τόσο αποκρουστική, που ακόμη και οι δεξιοί υποστηρικτές τους κρύφτηκαν και δεν τους ήξεραν.
    Και μετά παραξενευόμαστε όταν κάποιοι άλλοι μεγαλονοικοκυραίοι και αυτοί, κατεβάζουν άλλα παιδία στους δρόμους, για να αποκτήσουν, « ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ » που θα τους πάνε στην ΕΞΟΥΣΙΑ.


    Είναι αλήθεια ότι, όχι αυτό εδώ το λουλούδι, ένας άλλος που μπήκε στην κυβέρνηση έχει μικρές, μεγάλες, κάπου είκοσι(20) ίσως και παραπάνω διαφημιστικές εταιρίες, (απίστευτο ε;) και παίρνει κυρίως δουλειές από το δημόσιο;
    Γίνετε μια προκήρυξη και ο τύπος δίνει προσφορές με τις μισές καμιά φορά και παραπάνω, και επειδή τα πράγματα είναι μιλημένα μια από αυτές παίρνει την δουλειά.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν θα βγουν έξω να τα σπάσουν όπως οι γνωστοί - άγνωστοι ( όλοι ξέρουν ποιοι είναι, αλλά κανείς δεν καταδικάζει αυτούς ).
    Ακόμη εμείς ποτέ δεν θα χτυπάγαμε γιαγιάδες, κυρίες ή νεαρά άτομα με οτιδήποτε ( όπως οι γνωστοί - άγνωστοί που τελικά είναι πολύ γνωστοί ρε παιδί μου και υποτίθεται ότι μας φυλάνε... ποιοι να είναι άραγε; )
    ----------------------------
    ΠΟΙΟΙ ειναι αυτοι οι γνωστοι-αγνωστοι, Σπυρο παιδι μου;

    ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ;
    ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ;.....
    ΠΕΣ ΜΑΣ Ε Ν Α ΟΝΟΜΑ!

    Να εισαι σιγουρος οτι δεν θα παθεις τιποτα,
    περιμενω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΟΝΟ Ο ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ...ΙΣΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ...
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ "ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ"...ΓΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ!!!

    Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤEΛΗ ΦΛΕΒΑΡΗ...ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ....
    ΑΝΤΕ Ο ΔΡ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΗΛΙΩΝΗ ΕΧΘΕΣ....
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ...ΟΙ ΣΟΥΠΙΕΣ......ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ....ΜΕ ΤΡΟΠΟ!!!

    ΦΑΙΔΩΝ ΠΑΣΟΚ

    9 Ιανουάριος 2009 4:38 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η αποτυχια ΔΕΝ ειναι θανασιμο λαθος
    αλλα η αποτυχια να ΑΛΛΑΞΕΙΣ μπορει να ειναι!

    Το ειπε ενας γκομενος μιας γκομενας του πατερα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και μπραβο στους αγωνες και στα δικαια σας και αλιμονο αν δεν ειχατε εσεις αγωνες.πες μου ομως ενα πραγμα συγκεκριμενο και οχι γενικοτητες και μεγαλα ομορφα λογια :τι ακριβως θελετε ποια ειναι τα πραγματα που θελετε να αλλαξουν και πως νομιζετε.μεχρι τωρα ακουω μονο κουφια λογια φιλε μου και σνιφ κλαψ αλλα μελι μελι και τηγανιτα τιποτε ................περιμενω να διαβασω κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σπυράκο τράβα μια καλή πρωινη
    και μετά παίχτο όσο επαναστάτης γουστάρεις στις φίλες σου...
    Που μου θέλεις και δημοσιευση στο press...
    Πορδή ε πορδή....
    Με τα σκυλάδικα στο blogg σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σοκ και δέος στην ψευτοαριστερή θολούρα,που ακόμα ψάχνει πολυκατοικία να κρυφτεί!!!
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ...ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΡΟΖ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ,ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!

    Το χτεσινο "πανεκπαιδευτικο" (ο Θεος να το κανει) συλλαλητηριο,ειχε προαναγγελθει με μεγαλες τυμπανοκρουσιες απο τα κατεστημενα Μμε,τη θολοκουλτουριαρικη κομπανια και το συνολο των δυναμεων μειοψηφιας που στοχευουν στην πληρη αναρχια και ισοπεδωση των παντων σ'αυτη τη χωρα.Παρολα αυτα,κατεληξε σε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΙΑΣΚΟ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ!Κι εξηγουμε το γιατι:

    -Η συμμετοχη σ'αυτο ηταν παρα πολυ μικρη.Μπορει οι διοργανωτες να μιλανε για 10 χιλιαδες ατομα,αλλα ακομα κι αν αυτος ο αριθμος ειναι σωστος (εμας μας φανηκαν λιγοτεροι παντως),Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΝΣΤΡΟΥΚΤΟΡΕΣ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ,ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΝΤ ΓΚΑΛΕΝ!

    -Ακομα χειροτερα γι'αυτους,απο την Πεμπτη ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,αφου τα 4-5 κομματοσκυλα καθε Λυκειου ΑΠΟΜΟΝΩΘΗΚΑΝ απο την πλειοψηφια των μαθητων κι ετσι εμειναν να αυτοικανοποιουνται μονοι τους για την...εξεγερση!Εστω και αργα,οι σκεπτομενοι νεοι δειχνουν να αντιλαμβανονται ποιοι τους κοροιδευουν και τους χρησιμοποιουν για ν'αποκομισουν κομματικα οφελη και ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να παιξουν το παιχνιδι τους,με κλειστα σχολεια επ'αοριστον.

    -Η απροσδοκητα επιθετικη σταση της Αστυνομιας,εκανε τα μυξιαρικα που...επανεξεγερθηκαν να τρεχουν με την ουρα στα σκελια!!!Κι οσο και να κακαριζουν οι ανεραστες συνδικαλιστριες του Συριζα που το παιζουν δικηγοροι,οσο και να πετανε ηλικιωμενες στα ΜΑΤ για να προπαγανδισουν μετα,οσο και να τσιριζουν υστερικα τα...αλαβανικα νιατα,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ!Αντιθετα,τρεχοντας με επιδοσεις...αξιοζηλευτες ακομα και για δρομεις (!!!),ισα που καταφεραν να γλιτωσουν τη συλληψη!Διαφορετικα,ΤΡΥΠΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΘΥΡΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!!ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΥΛΑ ΜΙΛΑΜΕ!

    Κι εδω μερικα σχολια για τους δηθεν "δικηγορους" που εμφανιστηκαν αμεσα μετα τη συλληψη των αναρχοειδων:καταρχην,ποιος τους πληρωνει ολους αυτους;Αφου τα "παιδια" ειναι φτωχα,των "700 ευρω" κλπ,ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;;;;Δυο ειναι λοιπον τα τινα:ειτε υπαρχει οργανωμενο "legal team" (οπως αναφερει γνωστο σαιτ-βοθρος που κατευθυνει τους αναρχοσυμμοριτες) που ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ,ειτε...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ" ΚΑΙ "ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ" ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΣΤΗ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    -Τα καραγκιοζιλικια του Αλαβανου στη Βουλη για δηθεν "επεμβαση του Στρατου εναντιον της νεολαιας" ξεσκεπαστηκαν με την αποκαλυψη οτι τα...επιμαχα υλικα προοριζονται για ειρηνευτικες αποστολες του ΟΗΕ!!!Εμεις,φτωχαδακι Αλεκο,το'χουμε ξαναπει:ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.Δεν προκειται ουτε να σε φοβηθουν ουτε να σε προσκυνησουν,οπως κανουν οι υπολοιποι,ειτε λεγονται Μμε ειτε ακομα και Αστυνομια.Αντε τρεχα να μαζεψεις τ'ασυμμαζευτα τωρα...

    -Απο κοντα και η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ,που πλεον εχει χασει τ'αυγα και τα πασχαλια:απο τη μια με τη ΡΑΓΔΑΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ BLOGS ΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ κι απο την αλλη ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ ΣΕ ΤΑΤΙΑΝΕΣ,ΜΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ...-ΔΕΣ (σας αφηνουμε να το συμπληρωσετε),ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ!!!ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΕΙ,ΕΝΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΤΙ "ΜΑΣ ΕΔΕΙΡΑΝ ΤΑ ΜΑΤ",ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΤΑΙ,ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!

    -Το χειροτερο ομως για ολη αυτη τη θλιβερη παρεουλα του αναρχο-συριζα,ειναι οτι ο μεγαλυτερος εφιαλτης τους ζωντανεψε:ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ!Οταν ακομα και οι καταστηματαρχες απεναντι απο τα "Ασυλα" πλακωνουν στο ξυλο τους βανδαλους και δεν τους αφηνουν να (ξανα)λεηλατησουν,τοτε καποιοι θα πρεπει ν'ανησυχουν!ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΕΡΙ "ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ" ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΜΕ...ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΙΜΟΥ ΜΕ ΠΛΑΤΙΝΕ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ IPHONE 3G!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πα-σοκ??
    Οταν η καθε Διαμαντοπουλου κανει τετοιες δηλωσεις και ταυτιζονται με την δεξια...(μα αν ειναι να υπαρχει μια δευτερη δεξια δηλ. πασοκ τοτε γιατι να μη ψηφισουν την πραγματικη δεξια)?
    Αν και ολοι στο Πασοκ κοιμουνται και ουτε φτειαχνουν τα νεα γραφεια τους...και δεν αφηνουν νεους να προχωρησουν θα πεφτει το Πασοκ...
    Καποιοι μεσα απο το πασοκ θελουν να ξαναχασουν!??!
    Κωστας Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Αλαβάνος στο έγραψε το κείμενο αγοράκι μου;Και τώρα που ξύπνησες άντε να φας τη μερέντα σου να δυναμώσεις γιατί ο αγώνας χρειάζεται δυνάμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φιλε,ωραια τα γραφεις,αλλα θα ηταν καλυτερο να περιορισθειτε στις σπουδες σας,γιατι οι επαναστατες παντοτε,ηταν ατομα με ιδιαιτερο ταπεραμεντο και μορφωση.Για να αλλαξεις τον κοσμο,πρεπει να αλλαξεις τον εαυτο σου πρωτα,και μετα να προσπαθησεις να πεισεις τους αλλους οτι εχεις ορθο λογο.Οι νεοι μπορει να εχουν την παρορμηση,αλλα ευκολα αγονται και φερονται λογω απειρειας και αφελειας πολλες φορες.Αν δεν εχεις ουτε ενα ενσημο δεδουλευμενο,δεν μπορεις να εχεις γνωμη για τις συνθηκες εργασιας.Αν δεν εχεις παει στρατο,δεν μπορεις να εχεις αποψη για την πειθαρχια και την επιβολη του νομου και των ευθυνων σου σαν πολιτης.Αν δεν εισαι οικονομικα ανεξαρτητος,δεν μπορεις να εχεις τον πρωτο λογο στο σπιτι σου, που μπορει να εχουν οι γονεις ομως σου σαν κηδεμονες σου.Αν δεν ψηφιζεις δεν μπορεις να αποφασιζεις για τα κοινα,για την παιδεια,την οικονομια,τελος παντων τα κακως κειμενα στον τοπο.Αυτα αφησε τα για ανθρωπους καταλληλους να αποφασιζουν και να σκεφτονται.Τα υπολοιπα ειναι για κομματικη καταναλωση καποιων ανευθυνων πολιτικαντηδων.Που σαν αλλα ολοκληρωτικα καθεστωτα,τυπου Χιτλερ και Σταλιν,χρησιμοποιουσαν την νεολαια για τους απολυταρχικους σκοπους τους.Οι νεοι ειναι η συνεχεια και το μελλον,αλλα πρεπει να περιορισθουν στις υποχρεωσεις που τους υπαγορευει η ηλικια τους.Οχι υπερβασεις, αλαζωνιες και ξεροκεφαλιες.Γιατι ειναι εις βαρος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΙΟΙ ειναι αυτοι οι γνωστοι-αγνωστοι, Σπυρο παιδι μου;

    ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ;
    ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ;.....
    ΠΕΣ ΜΑΣ Ε Ν Α ΟΝΟΜΑ!

    Να εισαι σιγουρος οτι δεν θα παθεις τιποτα,
    περιμενω....

    10 Ιανουάριος 2009 10:04 μμ

    ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ;ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗ-ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ;ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ;
    ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΧΑΦΙΕΔΟΜΟΥΡΑ ΑΧΩΝΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σπύρε σύνελθε. Σε λίγα χρόνια θα ενηλικιωθείς και τότε θα μάθεις αν κλάνει το μπαρμπούνι. Δυστυχώς η γενιά σου είναι μάλλον η χειρότερη της ιστορίας μας. Δεν φταίτε βέβαια εσείς. Μια συγκυρία γενική φταίει. Πάντως αν θέλεις να ξέρεις, όλοι οι μεγάλοι επαναστάτες κτλ ήταν σπουδαγμένοι και πολλοί με μεταπτυχιακά. Δεν την έβγαζαν μόνο σε καταλήψεις και μπαράκια δηλαδή. ΣΥΝΕΛΘΕ πασά μου το καλό που σε θέλω. Αλλιώς τράβα για αφισσοκόληση μπας και βολευτείς σε κανένα Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ 8.16ΜΜ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!ΑΣΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ;ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΕΙΣ ΤΑ ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΒΛ.ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ κ.α ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΜΗΤΗ ΝΑΤΕΛΑ ΑΞΙΖΕΙ!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμε της 10 Ιανουάριου 2009 11:25 μμ όλοι οι άλλοι είναι φασίστες επειδή δεν συμφωνούν με την αποψή σου;Για σκέψου και το ενδεχόμενο να είσαι ο μαλάκας της παρέας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 11:25 μμ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ


    ----
    Σόρι, ρε μεγάλε, που γραψαμε αυτά που έχουμε ζήσει, εδώ και χρόνια, και όχι αυτά που θέλεις να ακούσεις και αυτά που "επιτρέπονται" από τα κομματικά ιερατεία του ξεπουλήματος των αγώνων και της αρπακτής (7:41)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος : 10 Ιανουάριος 2009 11:25 μμ....

    Εισαι και μαλακας,εισαι και ασχετος.Τα σχολια σου λειπανε μαλακοπιτουρα.Αντε βρες καμμια γκομενα να ξελαμπικαρεις γιατι θα σε κτυπησει η μαλακια μετα τα 35.Βλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 10 Ιανουάριος 2009 11:25 μμ

    ==================================
    ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΡΧΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ.
    ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΒΙΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΛΟΦΑΤΣΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 10 Ιανουάριος 2009 11:25 μμ


    Της μανας σου ο κωλος παπαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΑΡΑΚΟ
    ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Παλληκαράκι,
    εγώ μαζί σου γιά τά όνειρα σου καί
    γιά τά ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΜΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ σου.
    Αλλά, κάπου κόβει η μαγιονέζα.
    1)Δέν είναι καθόλου λίγοι αυτοί πού
    τά κάνουν λαμπόγιαλο στίς καταλήψεις(πολλές μέ προστιθέμενα
    χαβαλεδιάρικα αιτήματα,π.χ.παγκάκια
    στήν αυλή).
    2)Η τελευταία αράδα σου, μέ τόν υπαινιγμό ότι αστυνομικοί είναι οί
    κουκουλοφόροι είναι εκτός τόπου καί
    χρόνου(ελαχιστότατοι είναι γιά γνωστούς
    λόγους)καί φοβάμαι ότι σού πλήναν
    τόν εγκέφαλο.
    Άν έχει σπουδάσει κάποιος γονιός σου
    ρώτα τον μέ ποιές συνθήκες έστρωσε
    τόν κώλο του κάτω,πράγμα πού μόνο το 30%
    κάνει από εσάς.
    Τελικά, δέν μπορεί εσείς νά μήν φταίτε
    πουθενά.
    Υπάρχει ξέρεις η αυτοκριτική καί ο
    αυτοσαρκασμός.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΤΙΧΟΜΙΘΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΣΚΟΜΕΙΟ;

    ΤΑ ΜΑΤ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΝΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

    ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ

    ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση