GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η παραίτηση απαιτεί πολιτική ευθιξία...

. Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης . Σήμερα αντιλήφθηκα γιατί δεν παραιτείται κανείς. Για τον απλούστατο λόγο ότι η παραίτηση αποτελεί μια απο τι...

.
Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης
.
Σήμερα αντιλήφθηκα γιατί δεν παραιτείται κανείς. Για τον απλούστατο λόγο ότι η παραίτηση αποτελεί μια απο τις σημαντικότερες και με ύψιστο ηθικό φόρτιο πολιτική πράξη. Αποτελεί μια πολιτική πράξη που δεν προυποθέτει μόνο πολιτικά αντανακλαστικά και κοινωνική ευαισθησία αλλά πάνω όλα μια προσωπική πολιτική πυξίδα που σε βοηθάει να αντιληφθείς πότε η παρουσία στο δημόσιο βίο της χώρας δεν ειναι μόνο αντιπαραγωγική αλλά και επικίνδυνη.
Για αυτό δεν αναρωτίεμαι γιατί ο Προκόπης Παυλόπουλος αδυνατεί να παραιτηθεί. Όχι γιατι δεν θέλει. Αλλά γιατί δεν μπορεί. Η έννοια της παραίτησης δεν υπάρχει στο πολιτικό λεξιλόγιο του αλλά στον αναποτελεσματικό και αντι-παραγωγικό επικοινωνιακό του σχεδιασμό.Έναν επικοινωνιακό μηχανισμό που τον οδηγεί απο πολιτικές αποτυχίες σε κοινωνικές και πολιτικές τραγωδίες.
Χθες ήταν ο Βασικός Μέτοχος. Σήμερα η πλήρης διάλυση της Αστυνομίας. Αύριο η πλήρης κατάλυση του κρατικού μηχανισμού προς όφελος της γαλάζιας μετριοκράτιας των τεκνών της γαλάζιας και απαίδευτης παρακμής. Για αυτό πρέπει να φύγει. Όχι γιατί ειναι ανίκανος . Αλλά γιατι δεν έχει συναίσθηση.
------------------------------------

38 σχόλια

  1. Εδώ και τρία χρόνια γίνεται ένας πόλεμος της εκλεγμένης από 4.000.000 Έλληνες κυβέρνησης και της αμερικανικής κυβέρνησης.
    Τα λεφτά που ξοδεύονται είναι όσα και τα αμερικανικά συμφέροντα, πολλά, πάρα πολλά.
    Πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα.
    Το διακύβευμα είναι το όνομα των Σκοπίων, η Κύπρος και οι ρωσικοί αγωγοί φυσικού αερίου.
    1. Η αμερικανική βάση στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό που έρχεται από την Τουρκία.
    4. Μέσω των Ελληνικών λιμανιών οι Κινέζοι βάζουν πόδι σε όλες τις Ευρωπαικές αγορές και συσφίγγουν τις σχέσεις Ε.Ε._Κίνας.
    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά και γιαυτό συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι κάτω από τη μέση και συνεχή. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων. Για να ελέγξουν την κατάσταση πρέπει να τοποθετήσουν ένα πρωθυπουργό που λέει ναι.
    Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.
    Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τέσσερα αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.
    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να καταλάβουμε ποιός είναι πίσω από τους κουκουλοφόρους και τους παρακινητές της αποσταθεροποίησης της Ελλάδας.

    ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ;

    Η Ν.Δ. χάνει γιατί οι καναλάρχες την κατηγορούν ότι δεν κτυπάει αλύπητα τους κουκουλοφόρους.

    Ο Σύριζα χάνει γιατί οι καναλάρχες τον κατηγορούν ότι υποκινεί τους ταραξίες.

    Το ΚΚΕ χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεκανίκι της Ν.Δ. (το θράσος δεν έχει όρια).

    Το Λαός χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεξιό, άρα υπέρ της άχρηστης αστυνομίας.

    Και βεβαίως βλέπουμε συνεχείς δημοσκοπήσεις από το Mega, τον Ant-1, τον Alpha, τον Αλτερ και το Star, όπου όλα τα κόμματα πέφτουν εκτός από ένα που ανεβαίνει.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;

    Μόνο ο ελληνο-αμερικάνος γιός της margaret chad.

    Πού είπε ΝΑΙ στο βρώμικο αμερικάνικο σχέδιο Ανάν το 2005, που είπε ΝΑΙ στην αμερικάνικη πρόταση για το όνομα Μακεδονία-Σκόπια το 2002 για τους βόρειους γειτόνους μας και που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ σχολιάσει τις κοσμοι-στορικές συμφωνίες του Καραμανλή με τους Ρώσους για τους αγωγούς και τους Κινέζους για τα λιμάνια.

    Και μετά οι οπαδοί του πασόκ ονομάζουν ατεκμηρίωτες θεωρίες συνομωσίας τις κατηγορίες ότι ο Γιωργάκης κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι του λένε οι αμερικάνοι και οι καναλάρχες υπάλληλοί τους, σε βάρος της Ελλάδας.

    Φίλοι πασόκοι, θυμηθείτε είμαστε όλοι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Μην παρασύρεστε από τους καναλάρχες, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους αμερικάνους.

    Αφήστε τους κομματικούς φανατισμούς και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει καθαρά.

    Θα βρείτε αμέσως ΟΛΕΣ της απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Άρθρο της Anne Applebaum.(αμερικανο-εβραία δημοσιογράφος, σύζυγος του εβραίου υπουργού εξωτερικών της Πολωνίας) στην «Ουάσιγκτον Ποστ».
    23-12-2008

    Με το Σκοπιανό συνδέει τις ταραχές στην Ελλάδα, με επίκεντρο την Αθήνα, το φύλλο με ημερομηνία 23/12/2008, της εφημερίδας, κύριος εκφραστής του αμερικανικού κατεστημένου και υποστηρικτής των απόψεων της εκάστοτε Αμερικανικής Κυβέρνησης.
    Μεταξύ άλλων στο εξαιρετικά αρνητικό «άρθρο» της Anne Applebaum για τα γεγονότα υπάρχει εκτεταμένη αναφορά και στο …σκοπιανό : «Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε., η μεγαλύτερη συνεισφορά της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική συνίσταται στην ξεροκέφαλη πολιτική της να θέτει προσκόμματα στην διεθνή αναγνώριση της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» - για λόγους που είναι περίπλοκοι να τους αναλύσουμε - εκτός αν η τελευταία αλλάξει το όνομά της σε FYROM «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας», ένα ακρωνύμιο που όλοι οι υπόλοιποι θεωρούν καταγέλαστο. Σε ότι αφορά την εσωτερική πολιτική οι Έλληνες είναι διαβόητοι για την χάλκευση οικονομικών στοιχείων που ήταν απαραίτητα για την είσοδό τους στην ζώνη του ευρώ».

    Εντύπωση προκαλεί ότι το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ κείμενο δημοσιεύθηκε πρώτα στο American Enterprise Institute της αμερικανικής πρωτεύουσας, που έχει τίτλους συνεργασίας με την Αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών C.I.A και βασικά αποτελεί παρακλάδι αυτής! Όπως έλεγαν πηγές, προσκείμενες στο αμερικανικό Intelligence, πρόκειται για συνταγμένο κείμενο από αμερικανικό κρατικό φορέα, που δόθηκε και στην «Ουάσιγκτον Ποστ», όπως στο προαναφερόμενο Ινστιτούτο προς δημοσίευση.

    Πρέπει να επισημάνουμε, με την ευκαιρία αυτή, πώς σύσσωμος ο αμερικανικός Τύπος και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εξακολουθούν να κρατούν ζωντανά - αν και δεν υπάρχουν - τις ταραχές στην Ελλάδα και προς την κατεύθυνση, ότι αποβλέπουν στην ανατροπή της Κυβέρνησης Καραμανλή και, κατά περίεργο τρόπο, να επιμένουν στην προκήρυξη γενικών εκλογών στην Ελλάδα.

    Τέλος, τις τελευταίες μέρες, τα πάσης φύσεως αμερικανικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα τονίζουν ότι:

    1.Ο πληθωρισμός είναι σε δυσθεώρητα ύψη.
    2.Οι τουρίστες φεύγουν από την Ελλάδα και πάνε στην Τουρκία και θα χρειασθούν χρόνια, για να επιστρέψουν στη διαλυμένη Ελλάδα.
    3.Παρουσιάζουν το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, ως την μόνη διάδοχο λύση για την εκτόνωση της πολιτικής κρίσης και
    4.Δεν παραλείπουν να συνδέουν τις πολιτικές ταραχές στην Ελλάδα και με αναμενόμενες και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως γράφουν χαρακτηριστικά, Ισπανία και Ιταλία.

    Πρόκειται για πρόδηλη προσπάθεια, όπως διατείνονται αξιόλογοι πολιτικοί αναλυτές, πρόκλησης ευρύτερων συγκρούσεων στη Βαλκανική, με απώτερο και αποκλειστικό στόχο πρόκλησης ζημιάς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που είναι διακαής πόθος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ (Σκοπιανό, Κύπρος, Ρωσικοί αγωγοί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

    ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΚΤΑ
    Η
    ΜΕΡΑ?

    ΟΡΘΙΟΣ
    Η
    ΑΡΑΧΚΤΟΣ?

    ΜΕ ΟΝΟΜΑ?
    Η
    ΜΕ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ?

    diaporon-bl.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΣΑΣ ΡΕ,ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ Η ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η υποκρισια στο μεγαλειο της...
    Οταν χτυπανε αστυνομικους χτυπανε την Δημοκρατια,
    οταν δολοφονουνται μικρα παιδια...
    δεν τρεχει τιποτε;;;
    Ποτε θα καταλαβεται
    οτι η αξια της ανθρωπινης ζωη δεν εχει διακρισεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΟΙ
    ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ .ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αναλαμβάνω το μερίδιο των πολιτικών ευθυνών που μας αναλογεί για την υπόθεση του Βατοπαιδίου, είπε την Τρίτη 16-12-08 ο πρωθυπουργός από το βήμα της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ!>
    Αυτό έμελε να κριθεί πολύ σύντομα!
    Παραπάνω αποτι πίστευε ο κος Πρωθυπουργός όταν το λεγε! Πριν αλέκτωρ λαλήσει!που λέμε!
    Η επίθεση σε βάρος του 21χρονου αστυνομικού στα Εξάρχεια σήμερα !.
    Η επίθεση με καλάνζικοφ σε βάρος της κλούβας των ΜΑΤ, στις 23 Δεκεμβρίου!
    Είναι πράξεις ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ!
    Του δίνετε η ευκαιρία τώρα να αποδείξει του λόγου του το ΑΛΗΘΕΣ ...ιδου η ροδος ιδου το πηδημα !
    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ!!!
    Από
    diaporon-bl.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικώς οι άθλιοι που μας κυβερνούν θα φέρουν τον λιθάνθρακα από την Γερμανία εδώ για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας;
    Τον λιθάνθρακα που δεν τον θέλουν ούτε οι ίδιοι οι Γερμανοί θα τον κάψουμε στην Ελλάδα;
    Τόσο πολύ μισεί τον Ελληνικό Λαό ο Καταλληλότερος Πρωθυπουργός;
    Τον Λαό που τον τίμησε και τον έκανε δυο φορές Πρωθυπουργό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ για τον Παπανδρέου η λάσπη εναντίον του πρωθυπουργού.

    Ο λαός τα έχει μυριστεί όλα!

    Υπόδικοι καναλάρχες,
    πάμπλουτοι τηλε-ηθοποιοί,
    δικηγόροι ψευδομάρτυρες,
    κουτοπόνηροι βουλευτές,
    αδίστακτοι εκβιαστές,
    καλόγεροι ψιθυριστές,
    μιζωμένοι υπάλληλοι,

    ΟΛΟΙ στην υπηρεσία του Γιωργάκη και των Αμερικανών αφεντικών.

    ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

    Ο Καραμανλής είναι επικίνδυνος!

    ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

    Και αυτός ο ξεροκέφαλος ο Καραμανλής επιμένει να μη γίνεται Σημίτης, να μη λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΤΕ ΠΛΥΣΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Διαβάστε τι είπε ο Τζόν Σουϊντον, πρώην αρχισυντάκτης των New York Times, στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση που έγινε προς τιμήν του πριν βγει στη σύνταξη. Κάποιος από τους παρευρισκόμενους έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο Τύπο,.ο Σουϊντον είπε:

    «Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω.

    Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί.

    Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο….

    Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο….

    Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.

    Πηγή « Η ανείπωτη ιστορία της εργασίας», του Richard O. Bayer, εκδόσεις United Electrical, Radio & Machine Workers of America, NY 1979.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εχω την εντυπωση οτι κατι σκατα τυπου λουτραδης ,θαπρεπε να θαβονται εκει που πρεπει :
    Στο βοθρο..

    Χθες ήταν ο Βασικός Μέτοχος.
    ==
    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ.
    Αλλα ειχε να αντιμετωπισει πουστηδες ολκης..
    μπομπολαδες,λαμπρακιστανους ,
    χαφιεοδοτυπια,αλαφουζους και λοιπες συμμοριες..
    Ηττηθηκε..

    Σήμερα η πλήρης διάλυση της Αστυνομίας.
    ==
    Η αστυνομια ρε πουσταριο ,ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ!@
    Δουλευει γαμωτο την πουτανα τη μαννα σου ,και δουλευει παρα πολυ καλα ..
    350 ευρω πληρωσα τις προαλλες γιατι δεν φορουσα ζωνη!!
    350 ευρω γαμω το .ριστο σου ξεφτιλισμενο...
    Γιατι "η ζωνη σωζει ζωες" (και μαζι ..μαυτες και τη ..δικη μου)
    Ελα ομως που εγω ΔΕΝ ΘΕΛΩ να σωσω τη ζωη μου..Ελα ντε..
    ΟΧΙ σου λεει ο μπατσος ,ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΩ!!

    ΠΟΙΟΣ μου το λεει αυτο??
    το 20χρονο ..αγγελουδι,το "παιδι του λαου" που η πολιτεια του εδωσε ,μια ..απλη στολη..

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ,ΔΕΝ ΕΧΩ καμμια αντιρρηση να φυλανε οι μπατσοι το ΥΠΠΟ ,το αλογοσκουφηθ ακομα και το ιδιο το κακαουνακη..
    Τοσο αργοσχολοι πασοκοσκυλαιοι υπαρχουν..

    Ασχετα λοιπον με το σημερινο χτυπημα εναντιον των μπατσων ,το οποιο ειναι λυπηρο, θα μπορουσα και εγω να εκτελεσω μπατσους γιαυτο το απλο:
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μου κοβεις προστιμο ρε αχρηστο αγγελουδι κλπ που η πολιτεια κλπ κλπ γιατι προσπερασα ενα τρακτερ σε .."κατοικημενη" περιοχη ,ενα τρακτερ που τρεχει με 15 χιλ/ωρα και ενω ο δρομος εχει "διπλη γραμμη"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε σεις κοιμόμαστε, ξυπνήστε, Έλληνες κάνετε κάτι να προλάβετε να φτιαχτείτε, !
    Και γιατί το λέω αυτό; Να έτσι το σκέφτηκα πριν από λίγο, και δείτε τι σκέφτηκα.
    Παράδειγμα πρώτον.
    Η Vodafone δεν είναι που έκανε τις υποκλοπές;
    Εεεε…… λοιπόν της δώσανε την Πλατεία Συντάγματος και έκανε συναυλία, και το μετρό, συρμούς και σταθμούς να διαφημίσει την συναυλία….!
    Μα θα μου πείτε φτιάχτηκε η Vodafone με την συναυλία; Σαφώς όχι, ξοδεύτηκε και από πάνω, … τι είπατε ; ότι από κάπου θα τα εκπέσει φορολογικά;
    Μα αυτό είναι το θέμα ή ότι δόθηκε στην καλή μας εταιρία ,ένα πρώτης τάξεως καθαριστικό να ξεπλύνει το όνομα της;
    Και τεράστια, μοναδική διαφήμιση στην Εθνική Πλατεία της Ελλάδας.
    Εθνικό το έργο της, Εθνική και η ανταμοιβή.
    Ποιος της έδωσε αυτό το καθαριστικό; Ο Δήμαρχος της Αθήνας; Κάποιος Υπουργός; Κάποιος υφυπουργός, ή κάποιος άλλος που οι υποκλοπές τον ωφέλησαν;

    Παράδειγμα δεύτερον.
    Η SIEMENES δεν είναι αυτή που έκανε δωράκια σε διάφορους πολιτικούς; Κόμματα; Και λοιπά ενδιαφερόμενα πρόσωπα, τους «λάδωνε» δηλαδή για να παίρνει δουλειές στην Ελλάδα μας,.
    Παρανομούσε δηλαδή καραμπινάτα, πράγμα που έκανε και στις ΗΠΑ και τις ρίξανε πρόστιμο σχεδόν ένα δις δολάρια, και τα οποία θα τα πληρώσει γιατί εκεί έχει να κάνει με κράτος και όχι μπανανία του κάθε λεφτά.
    Τέτοια πρόστιμα της ρίξανε και σε χώρες που εμείς οι νεοέλληνες τις αποκαλούμε μπανανίες!
    Εμείς όμως στην πατρίδα μας που ανθεί και θάλει φαιδρά πορτοκαλέα, δεν είμαστε ουτιδανοί, δεν είμαστε αμερικανάκια λιγούρηδες, είμαστε γαλαντόμοι, τον έχουμε τον παρά και τον ξοδεύουμε.
    Έτσι λοιπόν στην ύποπτη-υπόδικη στην χώρα μας SIEMENES, της δώσαμε τον ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ.

    Γι’ αυτό Συνέλληνες γρηγορείτε, ένα σκάνδαλο μεγάλο να κάμετε και σωθήκατε……….!
    Γι’ αυτό Συνέλληνες γρηγορείτε, ένα σκάνδαλο μεγάλο να κάμετε και σωθήκατε……….!
    Γι’ αυτό Συνέλληνες γρηγορείτε, ένα σκάνδαλο μεγάλο να κάμετε και σωθήκατε……….!
    Γι’ αυτό Συνέλληνες γρηγορείτε, ένα σκάνδαλο μεγάλο να κάμετε και σωθήκατε……….!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί για την αποπειρα δολοφονιάς του αστυνομικού ειναι οι κουμπάροι ,ο Βουλγαράκης, ο σιχαμένος Ζαζόπουλος,ο αρχικλέφτης Εφραιμ και οι άλλοι κωλοπαππάδες που δημιούργησαν ένα τέτοιο κλίμα οργής που βρήκαν ευκαιρία οι κουμπουροφόροι να σηκώσουν κεφάλοι οποιοι και άν ειναι αυτοί. Θα κατέβουν τώρα στους δρόμους οι κωλοέλληνες να διαδηλώσουν κατά της τρομοκρατίας ? οχι βεβαια ,για μένα μονο το ΚΚΕ εχει πιάσει το νόημα αυτής της ιστορίας. Μην χάσετε να ενημερωθείτε στα δελτία των 20.00 απο τους βρωμιάρηδες μεγαλοδημοσιογράφους δεκανίκια αυτού του σάπιου συστήματος(τριανταφυλλοπουλους και CIA)που μόλις επέστρεψαν απο τα σκι στην Ελβετία. Ραγιαδες...... εσείς τους πληρώνετε έτσι και αλλιώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να δείτε που ο επόμενος θα πάρει την ΔΕΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΠΙΣΗΜΟ

    Ο αστυνομικος χτυπηθηκε απο εξοστρακισμο της σφαιρας και απο μια ζαρντινιερα που επεσε επανω του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Aν παραιτηθούν θα διαγραφούν ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ CLUB!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΤΡΕΠΩ:
    ΡΟΧΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ.
    ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒEΤΕ; ΜΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 20.00 ΣΙΩΠΗΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ...ΣΤΟΥΠΙΑ,(ΣΥΓΝΩΜΗ) ΚΕΡΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΩΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το ΠΑΣΟΚ οργανωνει αποψε εκδηλωση με αναμμενα κερια στην πλατεια εξαρχειων ως συμπαρασταση στον αστυνομικο που χαροπαλευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Aγαπητοί-ες μου
    Όποιος δεν γνωρίζει το παρελθόν του να μαθαίνει από τα λάθη του και να τα διορθώνει, δεν μπορεί στο μέλλον να πορευθεί με επιτυχία. Για αυτό σας παραθέτω ορισμένα ιστορικά γεγονότα:

    H ρουφιανιά, ο δοσιλογισμός, η παραπληροφόρηση, το ψέμα, το πλιάτσικο του τόπου ανέκαθεν ήταν τα προσόντα της δεξιάς. Με το παραπλανητικό σύνθημα, ψηφίστε μας και θα σας φέρουμε τα παιδιά σας πίσω, αφού καπηλεύτηκαν τη κούραση του λαού από τους συνεχείς πολέμους κέρδισαν τις εκλογές (Λαϊκό κόμμα λεγόταν τότε)συνεπικουρούμενοι από φιλοβασιλικούς ακροδεξιούς, ακροαριστερούς και παπάδες το 1920 και έκαναν πρωθυπουργό το Γούναρη( τον κρέμασε ο Πλαστήρας μαζί με τους άλλους 5 στο Γουδί). Έτσι κατόρθωσαν να κερδίσουν το μεγαλύτερο πολιτικό μετά το 1821, αυτόν που δημιούργησε την Ελλάδα των 2 Ηπείρων και των 5 θαλασσών. Βέβαια όχι μόνο δεν σταμάτησαν το πόλεμο αλλά οδήγησαν τη χώρα στη μεγαλύτερη καταστροφή και στον ακρωτηριασμό της.

    Μετέπειτα είχαμε φασιστικές δικτατορίες ( Μεταξάς, Παπαδόπουλος) προδοσία και διαμελισμό της Κύπρου, χωρισμό των Ελλήνων σε εθνικόφρονες και μιάσματα όλα έργα των δεξιών ακροδεξιών και των βασιλοφρόνων.

    Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας είχαμε καινούργιες σελίδες δόξας με τον άλλο τον αρχιαποστάτη το τυμβωρύχο που είχε μαζέψει όλα τα αρχαία για να τα διασώσει (έτσι έλεγε)και που τον εξανάγκασε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου να τα δωρίσει στο κράτος,να περισωθούν τα προσχήματα και να μη τον βάλει φυλακή. Που παίρνει τρεις συντάξεις αλλά ήθελε να φτιάξει το ασφαλιστικό. Δηλαδή να μη παίρνει κανένας σύνταξη παρά μόνο οι κουμπάροι. Που ήθελε να μικρύνει το Δημόσιο γιατί έλεγε ότι ήταν ζημιογόνο. Αλλά όλους τους δικούς του τους έχει τακτοποιήσει στο Δημόσιο. Που ήθελε να πουλήσει ολόκληρο τον ΟΤΕ 450 εκατ δολλάρια. Τον Ιούλιο 2007 το κράτος μόνο από το 5,3% του ΟΤΕ εισέπραξε 840 εκατ δολλάρια ή 600 εκατ ευρώ.

    Αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα μήπως σας θυμίζoυν άλλα σύγχρονα έργα της δεξιάς; αναξιοκρατία, διαφθορά, μίζες, κουμπάροι, ομόλογα, υποκλοπές, Πακιστανοί, αναψυκτήρια, βατοπαίδια κλπ;

    Έλληνες ξυπνήστε ρημάζουν το τόπο οι δεξιοί και τα δεκανίκια τους. Μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ, μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση και να καθαρίσει τη κόπρο του Αυγεία που έχει συσσωρεύσει η δεξιά μάστιγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η δεξιά όταν έβλεπε ότι κατρακυλάει και ότι τους έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος τι απατεώνες συκοφάντες και κλέφτες είναι, πάντοτε επεδίωκε την ανωμαλία στο πολιτικό βίο της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Λουτράδη, μεγάλε αναλυτή! Για εξήγησέ μας, τι θα έπρεπε να κάνουν οι μπάτσοι που δέχθηκαν την επίθεση για να ευχαριστηθείς και να μην θεωρείς την Αστυνομία διαλυμένη; (αναμασάς τα πασοκικά σάλια...)

    Αν είχαν την ετοιμότητα και πυροβολούσαν πίσω οι μπάτσοι και σκότωναν έναν δύο από τους αλήτες, τι θα έλεγες ρε καθίκι; Ότι σκοτώνουν την ελληνική νεολαία, δεν θα έγραφες; Και τώρα στενοχωριέσαι που "είναι διαλυμένη" η Αστυνομία;

    Όταν ανέβει κάποτε ο βλακο-Γιώργος στην κυβέρνηση και γίνουν ακριβώς τα ίδια, όπως γίνονταν με τους ομοϊδεάτες σου τον Γιωτόκωλο και τον Κουφομπίνα, τι θα γράφεις τότε ρε αηδιαστικέ ψευτοδημοσιογράφε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. καί τι περίμενες από ενα προκόπη και κάθε προκόπη,εδώ ο άνθρωπος ειχε ενα ΧΟΥΠΗ στήν μηχανή του και έκανε οτι δέν γνώριζε τίποτα,για μάθε πόσους και νπόσες εχει βολέψει στα δημαρχεία και στούς εποπτεύοντες κρατικούς μηχανισμούς,για ρώτα για τον διευθυντή του κο Αλεξίου πόσες θέσεις εχει για ρώτα τι κάνει το περιβάλλον του,και μετά να αναρωτηθείς για παραίτηση. ΕΔΏ ΈΧΟΥΜΕ την περίπτωση του υπουργού πού δουλεύει από το πρωι εως το βράδυ, αλλά ταυτόχρονα μας δουλεύει ολους η ετσι νομίζει.ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΆΡΩ ΣΤΟ ΚΡΑΝΊΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΟΝΟΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Παλιάνθρωποι δοσίλογοι πασόκοι, πετσοκόβετε τη χώρα και τον πολιτισμό μας φέτα-φέτα, εδώ και τριάντα χρόνια.
    Ότι και να κάνετε όμως, τώρα είσαστε τελειωμένοι.
    Η μπλογκόσφαιρα είναι ελεύθερη και κανένας Λαμπράκης, Μπόμπολας ή Κοντομηνάς δεν μπορεί να σκεπάσει τις βρωμιές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δευτέρα, 5 Ιανουάριος 2009
    "Με δολοφόνους δεν μπορείς να είσαι ούτε σύντροφος, ούτε φίλος κι ούτε μπορείς να έχεις κοινωνικές συναναστροφές"

    "Εμείς, που δεν μας συμπαθούν ιδιαίτερα οι χαμαιλέοντες, νεόκοποι δημοκράτες, αμερικανοτσολιάδες, νεοφασίστες, γιάπηδες, κολεγιόπαιδα, pretty boys, «μπλόγκερς» που εργάζονται επί αμοιβή για πολιτικά κόμματα (και μάλιστα προοδευτικά) και σια, έχουμε να προσθέσουμε ορισμένα σχόλια-παρατηρήσεις…
    Ο Ανδρέας Παπανδρέου, που έχει περίοπτη θέση στο πάνθεον ηρώων του Παλαιστινιακού Λαού, μετά τον αδελφό-σύντροφο Γιάσερ, εκτιμούσε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ τον Φαρούκ Αλ-Καντούμι, το ιστορικό στέλεχος της Φατάχ, τον υπουργό Εξωτερικών της ΟΑΠ και δεξί χέρι του Αραφάτ… Τον κύριο Αμπάς δεν τον γνώριζε ΚΑΝΕΙΣ! (απλά ΟΛΟΙ γνώριζαν ότι ήταν το αμερικανάκι της ΟΑΠ…)...
    Μια σχέση που διατήρησε (διατηρεί ακόμη;) και τίμησε ο Γιώργος Παπανδρέου (Αποθέωση Γιώργου, που έφερε Καντούμι… Ο κ. Παπανδρέου επιφύλαξε μια έκπληξη, αφού κατάφερε να φέρει τον εκπρόσωπο του πολιτικού σκέλους και υπουργό Εξωτερικών της PLO Φαρούκ Καντούμι… Οι ιδρυτές της Φατάχ 1/1/1965 (ημέρα της ίδρυσης). Στη μέση ο Αμπού Νάσρε, δεξιά του ο Γιάσερ Αραφάτ, δίπλα ο νεαρός τότε Φαρούκ Αλ Καντούμι, ο Αμπο Αλ Σάιντ και αριστερά ο Σάλαμ Χάλαφ ή «Αμπο Γιαντ» και ο Χάιελ Αμπιντελχαμίντ ή «Αμπο Αλ Χολ» και ο Αμπου Σαγέτ. Σήμερα από τους επτά αγωνιστές ζούνε οι τρεις, εκ των οποίων οι δύο είναι ο Γιάσερ Apαφάτ και ο Φαρούκ Αλ Καντούμι.)
    Καλό θα είναι, ορισμένοι νέο-σοσιαλιστές να σκέφτονται πριν εκφράσουν την δήθεν επαναστατικότητά τους, πως η ιστορία δεν μπορεί να ξαναγραφεί όπως μας βολεύει: ΦΑΡΟΥΚ ΑΛ ΚΑΝΤΟΥΜΙ: «Θάνατος για τον προδότη»
    Γεννημένος στη Γιάφα, μια περιοχή κοντά στο Τελ Αβίβ, από το 1948 μέχρι σήμερα, ο Φαρούκ Αλ Καντούμι, υπουργός Εξωτερικών της Παλαιστινιακής Αρχής εκτός Παλαιστίνης κι εκπρόσωπος του PLO στο εξωτερικό, «κάνει πόλεμο με το Ισραήλ».
    Ο Αριέλ Σαρόν τον έχει χαρακτηρίσει ανεπιθύμητο. Ολοι οι άνθρωποι του Γιάσερ Αραφάτ, επώνυμα μέλη του PLO, ακόμα κι ο ίδιος ο παλαιστίνιος ηγέτης, ειδικά μετά τις πρόσφατες δραματικές εξελίξεις, θεωρούν ότι θα διαδραματίσει ενεργό ρόλο στη νέα παλαιστινιακή ηγεσία.
    Ελευθεροτυπία, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στην ΣΟΦΙΑ ΙΕΡΕΜΙΑ, 07 - 07 – 2002

    Αναρωτιέται κανείς, γιατί σήμερα ο μοναδικός εν ζωή ιδρυτής της Φατάχ, τηρεί την απόφαση του λαού της Παλαιστίνης – ως εκπρόσωπος της Φατάχ -, και στηρίζει τη ΝΟΜΙΜΗ και ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ηγεσία του λαού του;
    Δεν το γνωρίζετε; Ε… ας το μάθετε:
    «Ολοι μαζί
    Ο Φαρούκ Αλ-Καντούμι, το ιστορικό στέλεχος της Φατάχ, ο υπουργός Εξωτερικών της ΟΑΠ και δεξί χέρι του Αραφάτ, στο ίδιο τραπέζι με τον καταζητούμενο Χάλεντ Μεσάαλ, αρχηγό της Χαμάς και εκατοντάδες προσωπικότητες από τον αραβικό κόσμο! Ο Αμπάς έχει μείνει στη μοναξιά που επέλεξε.»
    ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 30/11/2008

    Τον Massimo D’Alema τον γνωρίζετε; Ε… ας τον μάθετε:
    Massimo D’Alema: η Χαμάς είναι νόμιμος εκπρόσωπος του Παλαιστινιακού λαού και χωρίς αυτήν δεν υπάρχει λύση...

    Αν ο Αμπάς δεν ήταν πιόνι των ΗΠΑ, η θητεία του που λήγει σε λίγες ημέρες 10/1/09 (ένας από τους λόγους επίθεσης των ναζί ισραηλινών είναι να "στηριχθεί" και να παραμείνει - χωρίς εκλογές - πρόεδρος ο Αμπάς), δεν θα καταποντίζονταν στις εκλογές και ο λαός της Παλαιστίνης δεν θα ψήφιζε τη Χαμάς.
    Γκέκε λουλούδια του φιλελεύθερου «σοσιαλισμού»;

    Ας μην δώσουμε «συνέχεια - για την ώρα -, πρωτεύει να στηρίξουμε το λαό της Παλαιστίνης.
    Ας υψώσουμε τη φωνή μας να στηριχθεί η Αντίσταση, έστω να βγάλουν μια δήλωση οι ευρωβουλευτές μας, έστω μόνον εκείνοι του ΠΑΣΟΚ.
    Δείτε τον πόνο του ευρωβουλευτή Giulietto Chiesa, και μάλιστα ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ, που κάνει έκκληση στις κοινοβουλευτικές ομάδες σοσιαλιστων, κομμουνιστών και πράσινων, για να υπογράψουν μία – έστω συντηρητική έκκληση για ΕΙΡΗΝΗ!
    - Πόσο μας λείπουν πραγματικοί σοσιαλιστές κι όχι σοσιαΛΗΣΤΕΣ και τσιράκια του Ομπάμα και του Ισραήλ. Είμαστε με τον Giulietto Chiesa
    - Giulietto Chiesa, μία «φωνή» βοώντος εν τη ερήμω στην ευρωπαϊκή δήθεν αριστερά
    - Ο ευρωβουλευτής Giulietto Chiesa, ταράζει τα νερά της κοιμώμενης αμερικανόπληκτης ευρωπαϊκής κεντροαριστεράς!
    - ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΦΟΔΟ (Νοιώθουμε περήφανοι για τον Giulietto Chiesa!)

    Γκέκε λουλούδια του φιλελεύθερου «σοσιαλισμού»;

    Άσχετο;
    Πως αντέχεις;
    Θαυμάζουμε την ψυχραιμία σχολιασμού από το i - Reporter, αλλά έχει το προσόν της επαγγελματικής εμπειρίας, που απουσιάζει σ’ εμάς."


    http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/01/blog-post_9795.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ .ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

    5 Ιανουάριος 2009 3:23 μμ

    Τα αρχίδια μου ψηφισες μουνόχαυλε που θα μας κάνεις ταχα μου τον νεοδημοκράτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΝΙΟΤΕ ΑΠΛΥΤΕ ΛΟΥΤΡΑΔΗ,

    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ;

    ΝΑ! \|||/ \|||/ MAΒΛAKA !
    ΑΝΤΕ ΠΛΥΣΟΥ ΤΩΡΑ "PIONI"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Άρθρο της Anne Applebaum.(αμερικανο-εβραία δημοσιογράφος, σύζυγος του εβραίου υπουργού εξωτερικών της Πολωνίας) στην «Ουάσιγκτον Ποστ».
    23-12-2008

    Με το Σκοπιανό συνδέει τις ταραχές στην Ελλάδα, με επίκεντρο την Αθήνα, το φύλλο με ημερομηνία 23/12/2008, της εφημερίδας, κύριος εκφραστής του αμερικανικού κατεστημένου και υποστηρικτής των απόψεων της εκάστοτε Αμερικανικής Κυβέρνησης.
    Μεταξύ άλλων στο εξαιρετικά αρνητικό «άρθρο» της Anne Applebaum για τα γεγονότα υπάρχει εκτεταμένη αναφορά και στο …σκοπιανό : «Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε., η μεγαλύτερη συνεισφορά της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική συνίσταται στην ξεροκέφαλη πολιτική της να θέτει προσκόμματα στην διεθνή αναγνώριση της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» - για λόγους που είναι περίπλοκοι να τους αναλύσουμε - εκτός αν η τελευταία αλλάξει το όνομά της σε FYROM «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας», ένα ακρωνύμιο που όλοι οι υπόλοιποι θεωρούν καταγέλαστο. Σε ότι αφορά την εσωτερική πολιτική οι Έλληνες είναι διαβόητοι για την χάλκευση οικονομικών στοιχείων που ήταν απαραίτητα για την είσοδό τους στην ζώνη του ευρώ».

    Εντύπωση προκαλεί ότι το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ κείμενο δημοσιεύθηκε πρώτα στο American Enterprise Institute της αμερικανικής πρωτεύουσας, που έχει τίτλους συνεργασίας με την Αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών C.I.A και βασικά αποτελεί παρακλάδι αυτής! Όπως έλεγαν πηγές, προσκείμενες στο αμερικανικό Intelligence, πρόκειται για συνταγμένο κείμενο από αμερικανικό κρατικό φορέα, που δόθηκε και στην «Ουάσιγκτον Ποστ», όπως στο προαναφερόμενο Ινστιτούτο προς δημοσίευση.

    Πρέπει να επισημάνουμε, με την ευκαιρία αυτή, πώς σύσσωμος ο αμερικανικός Τύπος και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εξακολουθούν να κρατούν ζωντανά - αν και δεν υπάρχουν - τις ταραχές στην Ελλάδα και προς την κατεύθυνση, ότι αποβλέπουν στην ανατροπή της Κυβέρνησης Καραμανλή και, κατά περίεργο τρόπο, να επιμένουν στην προκήρυξη γενικών εκλογών στην Ελλάδα.

    Τέλος, τις τελευταίες μέρες, τα πάσης φύσεως αμερικανικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα τονίζουν ότι:

    1.Ο πληθωρισμός είναι σε δυσθεώρητα ύψη.
    2.Οι τουρίστες φεύγουν από την Ελλάδα και πάνε στην Τουρκία και θα χρειασθούν χρόνια, για να επιστρέψουν στη διαλυμένη Ελλάδα.
    3.Παρουσιάζουν το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, ως την μόνη διάδοχο λύση για την εκτόνωση της πολιτικής κρίσης και
    4.Δεν παραλείπουν να συνδέουν τις πολιτικές ταραχές στην Ελλάδα και με αναμενόμενες και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως γράφουν χαρακτηριστικά, Ισπανία και Ιταλία.

    Πρόκειται για πρόδηλη προσπάθεια, όπως διατείνονται αξιόλογοι πολιτικοί αναλυτές, πρόκλησης ευρύτερων συγκρούσεων στη Βαλκανική, με απώτερο και αποκλειστικό στόχο πρόκλησης ζημιάς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που είναι διακαής πόθος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ (Σκοπιανό, Κύπρος, λιμάνια, ρωσικοί αγωγοί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Έτσουξε που ο "καταλληλότερος" αποδείχτηκε μια φούσκα χωρίς περιεχόμενο, χωρίς αξία. Έτσουξε και τώρα τρέχουν τα παπγαλάκια να τον σώσουν όχι με πολιτικό λόγο αλλά με την γκαιμπελική μέθοδο του λέγε-λέγε κάτι θα μείνει. Αλλά τώρα δεν έχουν να μιλάνε για ανικανότητα του αντιπάλου, αλλά για κρυφές σχέσεις και άλλα γκαιμπελικά υπονοούμενα. Κάποτε ο Σημίτης ρώτησε τον Καραμανλή με τα συνθήματά του μπας και θέλει να τον θεωρήσουμε και κομμουνιστή! Τόση ήτανε η πρεμούρα του Καραμανλή να γίνει πρωθυπουργός που μεταχειρίστηκε ακόμα και κομμουνιστικές προτάσεις πολιτικής! έγινε τελικά με τούτα και τα άλλα πρωθυπουργός. Κρύφτηκε στο ταμπούρι του, προστατευόμενος όσο κανένας από το περιβάλλον του επειδή όλοι οι προστάτες του έτρεμαν μπας και βγει στην γορά απροστάτευτος και αποδειχθεί η γύμνια του. Ως πόσο όμως;. Λίγο-λίγο άρχισε να ξηλώνεται το κουβάρι. Και μέσα αποκαλύφθηκε πως κρυβόταν ένα τίποτα. Και ξεδιπλώθηκε το κουβάρι λίγο λίγο και όσοι είχαν μάτια έβλεπαν. Έβλεπαν τη βρωμιά και τη δυσωσία που κρυβόταν. Οι Αμερικάνοι έκαναν τις υποκλοπές; Οι αμερικάνοι έκαναν τις απαγωγές; Οι αμερικάνοι έτρωγαν τα λεφτά των αφαλισμένων; Οι αμερικάνοι οδήγησαν τα αχνάρια του Ζαχόπουλου; Οι αμερικάνοι αγόρασαν το Γερμανό ακριβά και πούλησαν τον ΟΤΕ φτηνά; Οι αμερικάνοι έκαναν το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Ελληνικη ιστορία του Βατοπεδίου; Οι αμερικάνοι έφτασαν τη χώρα στο διεθνή διασυρμό και ανυποληψία; Οι αμερικάνοι απαξίωσαν την Παιδεία και διάλυσαν τη δημόσια διοίκηση; και τόσα κακά που δεν έχουν μετρημό που έφερε στη χώρα ένας ανάξιος πρωθυπουργός με την καμαρίλα του! Και επιτέλους ποιος κυβερνά στα χρόνια του Καραμάν -Αλή τις ΗΠΑ; Ποιος άλλος από το φίλο και ομοϊδεάτη του Μπους, που δε θέλει ούτε να ακούσει για σοσιαλιστικές ιδέες! Σε ποιο στρατόπεδο υπηρετεί ο Καραμανλισμός; Πότε σταμάτησε να είναι Νεοφιλελεύθερος; Πότε έδειξε έστω και λίγο κοινωνικό πρόσωπο;
    Τραβάτε αλλού να γκαιμπελίσετε, παπαγαλάκια της κακιάς ώρας. Ο λαός έχει μάτια και βλέπει ποιος τον νοιάζεται. Απόχτησε και εμπειρία και πεποίθηση πως πράγματι "η δεξιά δεν ξεχνά τι θα επι δεξιά" , και δεν πρόκειται τώρα πια να ξεγελαστεί γι αυτό!
    Τώρα θυμήθηκε πάλι ο Ελληνικός τι θα πει ΔΕΞΙΑ!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οι κ.κ. της κυβέρνησης αλαλούμ, αντί για "μεταρυθμίσεις" , και "επανίδρυση του κράτους", -της δεξιάς εννοείται-, και μιας και μέχρι τώρα όλα τα κατάφεραν τόοοσο καλά, θα ήταν καλύτερα να προσφέρουν και μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ υπηρεσία στον τόπο, ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ...
    (Ετσι κι αλλοιώς με 151 βουλευτές και 5% πίσω από την αξ. αντιπολίτευση, η "κυβέρνηση" δεν έχει και την πλειοψηφία, εντάξει? Πιο πολύ με..χούντα φέρνει!..).
    Αν παραιτούνταν θα έδειχναν, έστω τώρα στο τέλος, μια κάποια δημοκρατική ευαισθησία, και θα ήταν βέβαια και ο ποιο σίγουρος τρόπος να συνέλθουμε και να ανακάμψουμε, κι εμείς και η χώρα...

    Ομως αυτοί,ΤΟ ΜΟΝΟ που προσπαθούν με κάθε τρόπο, (επικοινωνιακό και μη), είναι πως να παραμείνουν και να ...επανεκλεγούν!..
    Μήπως και ..καλόμαθαν? Γιατί δεν φαίνεται να το θέλουν για μας!... ε!..
    Τώρα που θα "φορέσει κι ο Μανωλιός
    τα ρούχα του αλλοιώς", (βλ. ανασχηματισμός), σωθήκαμε!...
    Τώρα μάλλιστα...
    Και περισσότερα λεφτά θα πάρουμε, και η φορολογία θα εξορθολογισθεί, και η οικονομία θα ανορθωθεί, και η υγεία και η παιδεία και η δημόσια τάξη, και όλα γενικά τα προβλήματα θα τακτοποιηθούν...
    Για να μη πω τίποτε για τη διαφθορά, που θα την ...εξαφανίσουν οι κουμπάροι και οι επαϊοντες του δημοσίου, (δηλ.του δικού μας), συμφέροντος..
    Ελληνες ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ....
    (κατά Α.Στέα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΩ:
    ΛΕΩ ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ? ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ? ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΘΕΩΣ.

    ( ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ)

    ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ? ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!! ΚΟΛΩΝΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΛΟΥΤΡΟΚΑΜΠΙΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.
    ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΞΙΑ .
    ΑΛΛΑ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΕΣΤΡΟ.
    ΤΩΡΑ ΑΡΧΗΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΠΡΟΚΟΠΗ.
    ΤΟΥ ΤΗ ΣΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ.
    ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 50 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΡΧΕΤΑΙ .
    ΠΡΟΚΟΠΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΜΕΝΣΙΟΥΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΑΥΤΟΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΓΙΑ ΤΗ ΜΝΗΜΕΙΩΔΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ.
    ΚΡΙΜΑ κ. ΚΑΘΗΓΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. den "poylaaei" allo o "ansxhmatismos"?

    den ntreposaste??? koroideyete ton kosmo gia 30 eyro??/ ayta elegan oi prainofrouroi tou dr koutsoukou stin Milioni se kati "dimoesiogrfius "aristerous me dexia tsepi" !
    O "pragmatikos anasximatismos" meta tis ekloges ...
    GIATI KANENAS DEN PIEZEI GIA EKLOGES???
    OLOI TROME??

    Tora trexte stin rigilis gia kanena taliro...
    Kiti Pasp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Οπως σημερα ειναι μαγκια να εισαι,κιναιδος,να μην πας στρατο,να εισαι χασικλης,να κλεβεις,να μην δουλευεις,να εισαι κερατας,ετσι και η πολιτικοι.Θεωρουν πολιτικη μαγκια την ρεμουλα,την ανυποληψια,την μειοδοσια,την μη παραιτηση,την εκχωρηση και ολα τα -α τα στερητικα.Αλλοι καιροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 100 χρόνια Επιθεώρηση
    Από τις αδερφές Καλουτά στους αδερφούς Καρατζαφέρη

    «Οι καλύτερες παραστάσεις που έχω δει παίχτηκαν εκτός σκηνής.»
    Μπάιρον Ντίκινς, Αμερικανός θεατρολόγος

    Ποιος είπε ότι η επιθεώρηση παρακμάζει; Όσο υπάρχουν άξιοι συνεχιστές της παράδοσης των σπουδαίων Ελλήνων κωμικών, αυτό το κατεξοχήν ελληνικό θεατρικό είδος δεν κινδυνεύει. Τι κι αν στις μέρες μας το ενδιαφέρον μετακυλίεται από το θεατρικό σανίδι στο φυσικό ντεκόρ της αληθινής ζωής; Μήπως δεν είναι όλος ο κόσμος μια τεράστια σκηνή;
    Όχι μόνο τεράστια, αλλά και ανθεκτική. Όσο μεγαλύτερο το κοινό, τόσο υψηλότερος ο βαθμός σφυρηλάτησης της ανοχής του. Το μεταμοντέρνο ηλεκτρονικό «σανίδι» αντέχει στις πιο ακραίες καταπονήσεις. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να φιλοξενεί περιχαρώς τις καφενορητορικές ακροβασίες του ευτραφούς καρατερίστα της πολιτικής;
    Γιώργος Καρατζαφέρης: ο επί σειρά ετών πρώτος σκόρερ στο (εσωτερικό) διπλό των ασφαλιτών… επιτέλους δικαιώνεται! Από πεντάπαχος μπακαλόγατος στο σούπερ μάρκετ της δεξιάς παράταξης –στο τμήμα με τις εθνικιστικές μπεμπελάκ και τις νεοναζιστικές κρεμούλες-, μεταμορφώθηκε, εν μία νυκτί, σε αυτοσχέδιο ηγέτη του εθνικοσουρεαλισμού. Βασικός και αναντικατάστατος πλέον στο μουντιάλ της τηλοψίας, μοιράζει το παιχνίδι κατά το δοκούν. Στην αριστερή άκρη η μπάλα για τα κοινωνικά ζητήματα, στη δεξιά όποτε θίγονται εθνικά θέματα. Ικανός να εμφανιστεί από αριστερός εξτρέμ μέχρι δεξιός αμυντικός, ανάλογα με τις συνθήκες του αγώνα.
    Ωστόσο, όπως κάθε λουστραρισμένο δεκάρι, η εν λόγω βασιλική γλάστρα των πάνελ χρειάζεται έναν αφανή ήρωα για τις βρώμικες δουλειές. Αγαθή πρόνοια εδέησε ώστε πολυτιμότερος συμπαίκτης του Χοντρού Γιώργου Καρατζαφέρη να είναι ο Λιγνός Σπύρος Καρατζαφέρης. Τούτο το αδελφικό δίδυμο κόβει και ράβει το λασπώδες τερέν της (πλαστής) επικαιρότητας σε επικαλυπτόμενες λωρίδες. Αυτοδημιούργητο παιδί της Εκκλησίας ο ένας, σκληρός παπαδοφάγος ο άλλος. Επίτιμο μέλος παραεκκλησιαστικών οργανώσεων ο ένας, οργίλος κράχτης των ομοφυλόφιλων μητροπολιτών ο άλλος. Νεανίζων εθνικιστής ο ένας, προοδευτικός ηθικολόγος ο άλλος. Ψηφοθήρας της Δεξιάς ο Χοντρός, κεντρώος ρεπόρτερ ο Λιγνός.
    Χοντρός – Λιγνός λοιπόν! Χρόνια και χρόνια λυμαίνονται –με τα ίδια και τα ίδια κόλπα, τις ίδιες αλληλοαβάντες, τις ίδιες χονδροειδείς μπαρούφες- τη δημοσιογραφία, την πολιτική, την κοινωνία. Δεκαετίες ολόκληρες αλλάζουν πάσες με κλειστά μάτια, παίζουν κορόιδο τη λογική και την αισθητική, περιγελούν τα κορόιδα. Ο βαθυστόμαχος κονφερασιέ της εθνικοφροσύνης κανακεύει τις ταπεινότερες ιδεοληψίες του ημιμαθούς ποιμνίου, ενώ ο ξερακιανός αναρθρογράφος στουμπώνει την πείνα της πλέμπας για κουτσομπολιό. Αχώριστη και ομοούσια τριάδα (ο Χοντρός πιάνεται για δύο…) στον δυσώδη βούρκο της υστερόβουλης σπέκουλας και του φτηνού εντυπωσιασμού.
    Χοντρός – Λιγνός: Υπερπρωταθλητές στις κωλοτούμπες. Στοργικές θεραπαινίδες της απλοϊκότητας του κοσμάκη. Εικονικοί αντίπαλοι στην υποτραπέζια αντισφαίριση, με μπαλάκι τα συμφέροντά τους και φιλέ την παραπληροφόρηση.
    Χοντρός – Λιγνός. Μια ζωή (στημένοι) αγώνες κατς εναντίον (χάρτινων) θεριών. Μάχονται τους μεγαλοκαρχαρίες, αλλά ξημεροβραδιάζονται στα (τηλεοπτικά) ενυδρεία τους. Μέμφονται τους διεφθαρμένους πολιτικούς, αλλά συναλλάσσονται ασμένως με πάσης φύσεως κομματάρχες, αυλικούς, «εξ απορρήτων», κομπιναδόρους παλαιάς και νέας κοπής και της παράγκας το κάγκελο. Διαρρηγνύουν τα (σινιέ) ιμάτιά τους για τα δημοκρατικά δικαιώματα, αγκαλιά με βασιλόφρονες, χουντικούς, παλαίμαχους βασανιστές, νεόκοπους ναζιστές και λοιπούς ημίτρελους σπυριάρηδες. Συμπονούν τον αναξιοπαθούντα λαουτζίκο ευρισκόμενοι διαρκώς μεταξύ Λονδίνου, Βρυξελλών, Εκάλης, Πολιτείας, μέσα στις βιλάρες, στις αμαξάρες, στις σκαφάρες και στις υπερπολυτελείς παπάρες τους.
    Κατακεραυνώνουν τους Αμερικανούς σερίφηδες του πλανήτη. Ποιοι; Μα αυτοί που σπεύδουν ως άριστα εκπαιδευμένα ταχυδρομικά παπαγαλάκια να μεταφέρουν στην ημεδαπή όλα τα αμερικανόπνευστα σενάρια, λέξη προς λέξη. Κατόπιν, μόλις κατακάθεται ο κουρνιαχτός της στεντόρειας προπαγάνδας, αποσύρονται στα παρασκήνια, αλλάζουν βιαστικά κι επανέρχονται φτερουγίζοντας σαν αδούλωτοι αετοί της ελληνορθοδοξίας. Από μελιστάλαχτες σοπράνο της CIA, εκρηκτικοί τενόροι του γιαλαντζί αντιαμερικανισμού.
    Κορυφαία περίοδος στην μακρά τσιρκοδρομία των δύο αχώριστων σαλτιμπάγκων, το καλοκαίρι του 2002. Τότε που, μες στην τούρλα της (τεχνητής) τρομοϋστερίας, συμπλήρωσαν δεκάδες φορές τα (άξια) ένσημα μαριονέτας στο θλιβερό κουκλοθέατρο των τηλεπαραθύρων, γαβγίζοντας ακατάσχετες συκοφαντίες εις βάρος του, υποδειχθέντος από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, «αρχηγού της 17Ν». Τις ημέρες προ της -προαναγγελθείσας- σύλληψης Γιωτόπουλου, ο Χοντρός τσίριζε «σε αποκλειστικότητα» το όνομά του, με το γλιτσερό μειδίαμα του δαιμόνιου ερανιστή απόρρητων πληροφοριών. Από κοντά και ο Λιγνός αδερφικός του δορυφόρος, ιδανικό συμπλήρωμα στην προχειρογυρισμένη αστυνομική ταινία της φάπας που μας πλασάρανε σαν υπερπαραγωγή.
    Αδερφοί Καρατζαφέρη: Γιγάντια σαπρόφυτα στο έλος της τηλεοπτικής αποχαύνωσης. Γραφικές φιγούρες λαμόγιων για επιθεώρηση. Αυτοδίκαιοι επίγονοι των αδερφών Καλουτά. Δοξάστε τους!


    [αριθμός λέξεων κειμένου: 666 (δεν αστειεύομαι, μετρήστε τις!)]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση