GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο αρχιμανδρίτης πλήρωνε....

5.000 ευρώ για live βιασμούς παιδιών! . Aπό το http://reportazpress.blogspot.com/ . Δε γίνεται ο ανθρώπινος νους να χωρέσει, ότι άνθρωποι υ...

5.000 ευρώ για live βιασμούς παιδιών!
.
Δε γίνεται ο ανθρώπινος νους να χωρέσει, ότι άνθρωποι υπεράνω πάσης υποψίας «διέθεταν» τόσο άρρωστο μυαλό. Τα στοιχεία που βγήκαν στην επιφάνεια, μετά την εξάρθρωση του κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας, είναι ανατριχιαστικά.Κι όσο σκέφτεται κανείς ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες -και τελικά προφυλακισμένους μετά τις κατηγορίες που αντιμετώπισαν- είναι και ένας αρχιμανδρίτης, μόνο ένα συναίσθημα τον κυριεύει. Η αηδία.Οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που συμμετείχαν στην υπόθεση και έφθασαν στα ίχνη των δραστών, δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν διαπίστωσαν πως άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας, χαλάνε μια περιουσία, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τις άρρωστες ορέξεις τους.Άνθρωποι παντρεμένοι με παιδιά, που δε διστάζουν να ξοδέψουν έως και 5.000 ευρώ για να δουν Live στο Internet, βιασμό ανηλίκου.

Κι όμως, τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί είναι συγκλονιστικά.Και μιλάμε για την Ελλάδα. Όσοι δε, δεν μπορούν να διαθέσουν τόσα χρήματα, αρκούνται σε φωτογραφίες ανάλογου περιεχομένου, οι οποίες κοστολογούνται από 100 έως 150 ευρώ.Παγκόσμια, θεωρείται ότι η συγκεκριμένη διακίνηση τέτοιου υλικού, βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Πρόκειται για το πιο «επικερδές έγκλημα», μετά το εμπόριο όπλων.Όσο για τον αρχιμανδρίτη, ο οποίος βέβαια αρνήθηκε τα πάντα στον εισαγγελέα;Όχι μόνο συμμετείχε σε αυτό το κύκλωμα, αλλά βρισκόταν και σε chat rooms, συνομιλώντας με νεαρούς κυρίως. Έκανε κήρυγμα δηλαδή.Τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, είναι πολλά. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα κατασχεθέντα προϊόντα εγκλήματος, βρήκαν πορνογραφικό υλικό «ηλεκτρονικού βάρους» 28.000 giga byte. Τι σημαίνει αυτό; Για να καταλάβει κανείς, μια ταινία 2 ωρών, είναι περίπου 4 G.B. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, λένε οι αστυνομικοί, το υλικό μεταφράζεται σε τουλάχιστον 15.000 ώρες βίντεο σκληρού πορνό.

44 σχόλια

  1. μέσα σε όλα το παπαδαριό.sex,χρήμα,όποια πέτρα κι αν σηκώσεις παπά θα βρείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάστε άνθρωποι:
    ΌΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΣΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
    Καί Εμείς τό ΚΟΙΝΟ (αγοραστικό)φταίμε.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτέλεση....απλά και όμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάνε κι εσύ το παίδί σου στον παπά της ενορίας για να στο γαμήσει! Μπορείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραίο υπολογισμό κάνανε οι μπάτσοι...

    Από κάτι τέτοιους άσχετους μαλάκες που το μόνο που ξέρουν είναι να δέρνουν παιδιά και γέρους, από κάτι τέτοιους ηλίθιους, περιμένουμε προκοπή...

    καλά κρασιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαρία στον πουστόπαπα ΤΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.youtube.com/watch?v=iFA_OWDL4oE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γαμημενο παπαδαριο οι μασκες πεσανε.
    Η παρακμη σας κινηται πιο γρηγορα και απο χιονοστοιβαδα σε βουνοπλαγια.

    Χωλερα της ανθρωποτητας ειστε. θα σας θυμουνται οπως τους δεινοσαυρους.

    Κατασχεση των περιοχων του Αγιου ορους και να παραχωρηθουν για την δημιουργια τουριστικων θερετρων ΤΩΡΑ.

    Σιγουρα κατω απο τα ρασα ειστε καυλωμενοι οταν ψελνετε και εχετε παιδακια κει μπροστα στο ιερο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΙΣΧΟΣ!!! ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1.05

    ΕΓΡΑΨΕΣ.

    ΩΡΑΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ=ΜΟΝΑΧΟΣ=ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ.
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΤΟΝ "ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ";
    1.ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΟΝΑΧΟΙ.(ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ).
    2.ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΥΡΗΤΟΥΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΡΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑΣ ΜΑΝΔΡΑΣ=ΜΟΝΗΣ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ;
    3.ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ;ΕΞΑΙΡΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΕΣ.ΟΣΟΙ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.
    4.ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ ΣΕ ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΝΟΡΙΩΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ;ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ "ΜΟΝΑΣΟΥΝ" ΣΕ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΠΑ ΟΥΤΕ ΠΑΣΧΑ ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
    5.ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΝΑ ΧΕΙΡΟΤΟΝΟΥΝΤΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝOΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΕΓΓΑΜΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΟΝΑΤΑ ΛΥΜΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;
    6.ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΞΑΝΑΜΑΝΤΡΩΣΕΙ" Ή ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΟΝΗΡΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;
    7.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΕΡΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ;
    8.ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΑΜΟΥ==ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΟΥ=== ΚΛΗΡΙΚΟΥ;

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
    ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
    ΕΝΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσοι κάνουν πως εκπλήσσονται είναι υποκριτές.
    Από το 1987 που πήγαινα δημοτικό σε πόλη της επαρχίας, όταν είχαν έρθει κάτι παπάδες και κάτι άπλυτες τριχωτές κυρίες να προσηλυτίσουν παιδάκια για το κατηχητικό της γειτονιάς, ακόμα και μεταξύ των παιδιών ήταν γνωστό πως "οι παπάδες χαϊδεύουν τα αγοράκια". Φυσικά δεν πλησίασα ποτέ γιατί ακόμη από τότε είχα καταλάβει το μέγεθος της απάτης των θρησκειών, εξάλλου τα επιχειρήματα τους μπορούν να καταρρεύσουν πανεύκολα ακόμα κι αν βάλεις να διαταυρωθεί ένας άθεος μαθητής δημοτικού με τον πατριάρχη ή τον πάπα ή τον ιμάμη αν προτιμάτε.

    Τι περίμενε άραγε κανείς από ανθρώπους τόσο υποκριτές που ακριβώς για να κρύψουν την ανωμαλία τους (δεν αναφέρομαι στην ομοφυλοφιλία) επικαλούνται τον φόβο του αμόρφωτου ανθρώπου για το άγνωστο; Τι περίμενε κανείς από άτομα ανίκανα για πάσης φύσης εργασία σε μια συντεταγμένη κοινωνία που κρύβονται πίσω από τα "ιερά" και τα μοναστήρια; Τι περίμενε κανείς από τους ιερείς του τρόμου, τους λάτρεις του φόβου, τους ηδονιζόμενους με πάσης φύσης βασανιστήρια (σταυρώσεις, μαστιγώματα, πυρές κλπ), τους προσκυνητές "λειψάνων" από τεμαχισμένα ανθρώπινα πτώματα... Αλήθεια τι περιμένατε εσείς τα "πιστά" αμνοερίφια που σταυροκοπιέστε μπροστά από τους οίκους της ανωμαλίας τους, που ανάβετε λαμπάδες, που φιλάτε εικόνες, που πληρώνετε συγχωροχάρτια και τάματα;

    Ντροπή σας θρησκόληπτοι υποκριτές που παρουσιάζετε το γεγονός αυτό σαν την εξαίρεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΥΡΙΟ!

    ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ...Χαρακτηριστικό είναι ότι στα κατασχεθέντα προϊόντα εγκλήματος, βρήκαν πορνογραφικό υλικό «ηλεκτρονικού βάρους» 28.000 giga byte. Τι σημαίνει αυτό; Για να καταλάβει κανείς, μια ταινία 2 ωρών, είναι περίπου 4 G.B. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, λένε οι αστυνομικοί, το υλικό μεταφράζεται σε τουλάχιστον 15.000 ώρες βίντεο σκληρού πορνό.
    αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com στις 12:03 μμ την 29 Ιαν 2009

    ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΟΓΕΡΕ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΤΕ ΑΣΚΟΥΣΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα 5000 ευρώ που ξόδευε αυτό το ρασοφόρο ανθρωποειδές τα πλήρωνες εσύ και γω μαλάκα δημοσιογράφε που από τους φόρους που πληρώνουμε, αυτό το θεοκρατικό κρατίδιο του ελλαδιστάν ταϊζει αυτά τα ζώα, γι' αυτό και τους βλέπεις όλους πως είναι...
    Μην αποστρέφεις την κουβέντα από αυτό που πραγματικά θα έπρεπε να είναι: οι έλληνες φορολογούμενοι συντηρούν τη διαστροφή και την ανωμαλία των μαυροφορεμένων χριστιανο-ταλιμπάν...

    Σκατά και μόνο σκατά στη θρησκεία του θανάτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποιο είναι ρε "3:31:00 μμ" το κανονικό επάγγελμα των παπάδων; Η συνομιλία με τον θεό τους; Αφού δεν υπάρχει ο θεός τους, τι να συζητήσουν. Είναι οι πρώτοι που το έχουν καταλάβει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. είναι πολλα τα λεφτα παπα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιατί τόση υποκρισία και τόση αγανάχτιση για το αρρωστημένο μυαλό του αρχιμανδρίτη; Μήπως ο Παντελεήμων δεν έκαμνε χειρότερα;Κι όμως, δείτε τι γίνεται. Δύο χρόνια σχεδόν έχουν περάσει κι η ιεραρχία της ελλαδικής εκκλησίας δεν τον καθέρεσε. Αυτός ο μαλάκας ο αρχιμανδρίτης που πιάστηκε "θα πληρώσει τη νύφη".
    Αυτό είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα που χαρακτηρίζουν τη σημερινή ελλαδική κουλτούρα. Δύο μέτρα και δύο σταθμά.
    Αυτά. Παντελής από Σικάγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. BLOOPERS ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΚΑΤΟΑΝΑΡΧΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΚΟΥΡΑΔΟΖΟΥΜΙ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ.ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΡΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΦΥΡΑΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΡΑΓΟ
    ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΡΕΜΑΛΑ
    ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ
    ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ
    ΜΑΥΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΡΑΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 3.03
    Μπράβο σου που έχεις το σθένος να τα λες.
    Δυστυχώς σήμερα η Εκκλησία μας είναι καλογεροκρατόυμενη, και φυσικά οι παπάδες με οικογένεια είναι κατωτέρας κλίμακας. Και φυσικά ότι κακό γίνετε ξεσπάει σ αυτους. Να ματρωθούν όλοι οι καλόγεροι στα μοναστήρια τους και να δίνουν λόγω για ότι δίποτε και αν κάνουν όπως ένας οικογενειάρχης δίνει λόγω στα παιδιά και την γυναίκα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ένας Καλόγερος στον κόσμο είναι όπως ένα παιδί στο ζαχαροπλαστείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ...Χαρακτηριστικό είναι ότι στα κατασχεθέντα προϊόντα εγκλήματος, βρήκαν πορνογραφικό υλικό «ηλεκτρονικού βάρους» 28.000 giga byte. Τι σημαίνει αυτό; Για να καταλάβει κανείς, μια ταινία 2 ωρών, είναι περίπου 4 G.B. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, λένε οι αστυνομικοί, το υλικό μεταφράζεται σε τουλάχιστον 15.000 ώρες βίντεο σκληρού πορνό.
    αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com στις 12:03 μμ την 29 Ιαν 2009

    ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΟΓΕΡΕ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΤΕ ΑΣΚΟΥΣΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ?

    29 Ιαν 2009 3:31:00 μμ

    --------------------

    Μα αυτό είναι το επάγγελμά τους, κοιμισμένε!

    Στο μεταξύ, μπήκε κι ένα άλλο "θεολογικό" κωλοπαίδι για να μας παραστήσει τον... θυμωμένο με όσα διάβασε!

    Δεν μας λέει όμως ότι στην πραγματικότητα ζει εις βάρος όλων μας με την κρυφή ιδιότητα ενός ελεεινού προπαγανδιστή εβραϊκών αισχρών ιστοριών με στόχο την εξαπάτηση μικρών παιδιών και των ακόμα πιο ηλίθιων γονιών τους!

    Πέρα όμως απ' αυτό, ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ!

    Μας απειλεί ότι... θα ξανάρθει με καινούργια ερωτήματα!

    Τσακίσου από δω μέσα βλαχοεβραίε αλήτη! Και μην ξαναπατήσεις στη χώρα αυτή, υποκριτικό κωλόπαιδο!

    Κι αν σε πιάσουμε ξανά να φτύνεις τα ελληνόπουλα με τα αισχρά εβραϊκά σου σάλια, θα σου κόψουμε όχι μόνο το άτιμο μισθό σου αλλά και τα πορνικά σου οπίσθια, σκουπίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ....
    Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ....ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ,ΑΡΡΩΣΤΟΙ ,ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ,ΑΧΡΗΣΤΟΙ....ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


    Σκοπιανοβουλγαρικά τομάρια κατέχουν την ομορφότερη γη στην Ελλάδα - το ένα τρίτο τής Χαλκιδικής!

    Θα έρθει η ώρα που θα νειώσουν το δικό μας τρίτο και μακρύτερο!

    Οι βατοπεδινές γερμανοβουλγαρικές ληστρικες πόρνες μπήκαν ήδη στο στόχαστρο!

    Δεν υπάρχει γυρισμός.
    Και όποιος εισαγγελέας αρνηθεί να κάνει τη δουλειά του, θα ξηλωθεί ως ανίκανος!

    Η απελευθέρωση τής Ελλάδος δεν πρέπει να αργήσει άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ωραίο υπολογισμό κάνανε οι μπάτσοι...

    Από κάτι τέτοιους άσχετους μαλάκες που το μόνο που ξέρουν είναι να δέρνουν παιδιά και γέρους, από κάτι τέτοιους ηλίθιους, περιμένουμε προκοπή...

    καλά κρασιά.

    29 Ιαν 2009 1:11:00 μμ

    -------------------

    Αστυνομικοί είναι, όχι μηχανικοί Η/Υ!

    Πάνε και βοήθησέ τους στον υπολογισμό τών Γίγα Μπαϊτ - ώστε να μην θεωρείσαι τελείως άχρηστος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ανωνυμε των 29/1 4:46

    αντε γαμησου ρε γελοιο ακροδεξιο σκουληκι που ηρθες να πουλησεις την γελοια σου πραματεια η οποια περιεχει πατρις-θρησκεια-μαλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Παιδια ο κανονας ειναι αυτος και οχι η εξαιρεση!!!!!

    Υπαρχουν και λιγοι ακομα που ειναι απλως αδερφες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ 3:43
    Συμπληρώνω
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΠ-ΑΡΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ.ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ? ΕΙΣΤΕ ΑΓΙΟΙ? ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΡΑΤΟ ΕΓΩΙΣΜΟ .ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ , Ο ΠΑΛΙΟ.. ΕΝΩ ΕΓΩ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΤΙ ΚΑΛΟς ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ.
    ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ, ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ. ΕΚΤΟΣ.. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ κύριοι Μπόμπολα, Κοντομηνά, Λαμπράκη, Αλαφούζο και Κουρή.

    Δεν θέλουμε να μας λέτε τί να σκεπτόμαστε, μπορούμε και μόνοι μας.

    Έχουμε την ελευθερία της μπλογκόσφαιρας και έτσι σπάσαμε το φασισμό σας.

    Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ΣKAI σας, δεν θέλουμε το Alter σας.

    Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε την Καθημερινή σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας, ούτε την Αυριανή σας.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κοιτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

    Ακούς Γιωργάκη, ακούς Ντορούλα;

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Εάν δεν ακούσατε ακόμα, κακό του κεφαλιού σας.

    Ανοχή τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μα αυτό είναι το επάγγελμά τους, κοιμισμένε!

    Στο μεταξύ, μπήκε κι ένα άλλο "θεολογικό" κωλοπαίδι για να μας παραστήσει τον... θυμωμένο με όσα διάβασε!

    Δεν μας λέει όμως ότι στην πραγματικότητα ζει εις βάρος όλων μας με την κρυφή ιδιότητα ενός ελεεινού προπαγανδιστή εβραϊκών αισχρών ιστοριών με στόχο την εξαπάτηση μικρών παιδιών και των ακόμα πιο ηλίθιων γονιών τους!

    Πέρα όμως απ' αυτό, ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ!

    Μας απειλεί ότι... θα ξανάρθει με καινούργια ερωτήματα!

    Τσακίσου από δω μέσα βλαχοεβραίε αλήτη! Και μην ξαναπατήσεις στη χώρα αυτή, υποκριτικό κωλόπαιδο!

    Κι αν σε πιάσουμε ξανά να φτύνεις τα ελληνόπουλα με τα αισχρά εβραϊκά σου σάλια, θα σου κόψουμε όχι μόνο το άτιμο μισθό σου αλλά και τα πορνικά σου οπίσθια, σκουπίδι!

    29 Ιαν 2009 5:09:00 μμ

    ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΡΕ ==ΕΛΛΗΝΑΡΑ==. ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΕΝΑ ΨΑΡΙ,ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΙΑ ΣΚΟΡΠΙΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τσακίσου από δω μέσα βλαχοεβραίε αλήτη! Και μην ξαναπατήσεις στη χώρα αυτή, υποκριτικό κωλόπαιδο!

    Κι αν σε πιάσουμε ξανά να φτύνεις τα ελληνόπουλα με τα αισχρά εβραϊκά σου σάλια, θα σου κόψουμε όχι μόνο το άτιμο μισθό σου αλλά και τα πορνικά σου οπίσθια, σκουπίδι!

    29 Ιαν 2009 5:09:00 μμ

    ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΕ ΦΑΣΙΣΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. θρησεία είναι η ανικανότητα σου να τα βάλεις με τον κόσμο στον οποίο βρίσκεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ean brethei enoxos prepei na ton ksirisi o arxiepiskops sti plateia tis mitropoleos kai na blepei olos o kosmos roufiano de ipretti.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εδινε 5000€ για να ερεθισθει?? Αυτο ειναι που λεγαμε κάποτε "Ανακάλυψε νέα μεθοδο αυνανισμου..

    Με άλλα λόγια ΜΑΛΑΚΑΣ με ISO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. "Μήπως ο Παντελεήμων δεν έκαμνε χειρότερα;"

    Ο Παντελεήμων δεν καλλιεργούσε παιδική πορνεία, πήδαγε ενήλικες διάκους και ψάλτες ή τον πήδαγαν αυτοί. Έτερον εκάτερον... πηδηχτούλης μεν, αλλά όχι κακουργηματικό παράπτωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τελικά εδώ μέσα είναι μεγάλος βόθρος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γιατί ρε ελεεινά ακροαριστερά σκουλήκια βρίζετε αόριστα τους πάντες? είστε πολύ χειρότεροι από αυτόν . ουστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. μηπως φταιμε εμεις που υπαρχουν ολοι αυτοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Στη φυλακή θα τον φάει καλά ή θα τον φάνε (αν πάει βεβαίως βεβαίως).
    Και καλά θα του κάνουνε του κωλόπαπα και των άλλων βεβαίως βεβαίως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ρε σεις δεν την κόβετε την πλάκα.Αφου όλοι εδω μέσα μπανηστηρτζίδες είσαστε. Ξεχάσατε ρε μόμολα που πέρνατε μάτι το γέρο σας να καλαφατίζει τη γριά του και τον τράγο του γείτονα να μαρκαλάει τη γίδα σας; Ηξεχάσατε πως το πρωτο μουνι που γαμήσατε ήταν της αδερφής σας.Υστερα βεβαίως βεβαίως ανακαλύψατε και τη μαλακία. Ρε ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση