GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βολτίτσα στο Αιγαίο...

Και με το απαγορευτικό που υπήρχε τι έγινε; .. Από το www.drseeng.blogspot.com . . Δε θέλω να πιστέψω πως τουρκικό πολεμικό πλοίο αλώνισε τ...

Και με το απαγορευτικό που υπήρχε τι έγινε;
..
Από το www.drseeng.blogspot.com
. .

Δε θέλω να πιστέψω πως τουρκικό πολεμικό πλοίο αλώνισε το μισό Αιγαίο και έφτασε μέχρι τη Ραφήνα… Δε θέλω επίσης να φανταστώ, τι θα γινόταν αν η πρωθυπουργική κατοικία ήταν στην Κέρκυρα!
Εν τω μεταξύ… δεν υπήρχε απαγορευτικό σε όλο το Αιγαίο, λόγω κακών καιρικών συνθηκών; Οι Τουρκαλάδες πως μπήκανε; (αφελής ερώτηση).


17 σχόλια

  1. ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΖΟΚΩΤΣΟ ΠΟΥ
    ΜΠΛΕΞΑΜΕ
    ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς το είπε ένας παλιότερος Έλληνας πρωθυπουργός όταν ο τσαμπουκάς στην περιοχή έστελνε πάλι τα πολεμικά του , τσάρκα στο Αιγαίο;
    "ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ΧΟΡΑ";

    Η τουρκική προκλητικότητα πρέπει να σταματήσει αμέσως ! Χρειάζεται δυναμική αντίδραση στον κουμπάρο σου , Κωστάκη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά, εσύ drseeng είσαι γιά έννεση
    στόν αφαλό.
    Ναί ρέ γιά τήν λύσσα.
    Γκεμπελίσκε διάβασε:
    Δικαιούται η Τούρκικη φρεγάτα νά
    πορευθεί όπως έκανε.
    Τά όπλα της όμως έπρεπε νά είναι
    κατεβασμένα-καλυμμένα.
    Υπάρχει δηλαδή πρόκληση(μού διαφεύγει ο ακριβής ορισμός).
    Τί προτείνεις δηλαδή?
    Τό υποβρύχιο μας νά τήν βύθιζε?
    Καί μετά?
    1ος εσύ θά τήν "έκανες γιά Αυστραλία".
    Ω βλάξ,εντεταλμένο φίδι,τήν θάλασσα
    δέν τήν αλωνίζουν,στάρια δέν έχει.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι αμερικανοι τα βρηκανε και παλι με τον Κωστα και τον γραψανε στα αρχιδια τους πια τον μικρο γιωργκο

    Αλλωστε δεν τραβουσε..

    Ουτε ο ιδιος, αλλα ουτε και οι σκατοφατσες του παρελθοντος που κουβαλουσε. ΔΥΟ φορες ειπε οτι θα τα αλλαζε ολα στο κομμα!
    Τι εγινε τελικα?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά το αλτσχάιμερ κτυπάει και σε μικρότερες ηλικίες.
    Κακόμοιροι πρασινοφρουροί, νομοτελειακά κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό, δηλαδή να πιστέψετε ότι μπορεί ο κεντρώος χώρος να ψηφίσει τον απόφοιτο του πίκπα.
    Τρείς μήνες τώρα σας δίνουν οι καναλάρχες μαιμού δημοσκοπήσεις και τελικά τις πιστέψατε (είστε και επιρρεπείς να τσιμπάτε στα μεγάλα λόγια και τα ψευτο-οράματα).
    Ο Χαζογιώργος πρωθυπουργός, έτσι;
    Ξανασκεφτείτε το λίγο.
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ.
    Θυμηθείτε ότι επέλεξε την μουσουλμάνα πιτσιρίκα Καραχασάν να εκπροσωπήσει το πασόκ στη Βόρεια Ελλάδα (που μετά έλεγε ότι είναι τουρκάλα όχι μουσουλμάνα, βρίζοντας την Ελλάδα και εκθειάζοντας την Τουρκία), λες και δεν υπήρχαν άλλοι πιό κατάλληλοι υποψήφιοι.
    Θυμηθείτε ότι για 23 χρόνια είχε σύμβουλο και φίλο (κατά δήλωσή του) το Γρηγοράκη το Βαλιανάτο που έλεγε στα κανάλια και τις ξένες εφημερίδες ότι τα σκόπια πρέπει να ονομάζονται Μακεδονία.
    Έτσι ενδεικτικά σας τα θυμίζω, πιό πολύ για να σπάσουμε πλάκα.
    Εάν δεν το καταλαβαίνετε μόνοι σας ότι ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ τί να σας πώ.
    Του αρέσει βέβαια να φαντασιώνεται καλύτερους κόσμους και να έχει νέα οράματα και νέες ιδέες (όλα “νέα” είδες τί ωραία που τα λέει το άτιμο;, τίποτε το συγκεκριμένο όμως) αλλά ένα πράγμα έχω να σχολιάσω.
    ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΙΧΕ ΟΡΑΜΑΤΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΙΣΩΣ;
    Φίλοι πασόκοι, εάν δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τις προσωπικές ανεπάρκειες του χαζούλη θέλετε ψυχιατρική βοήθεια, επειγόντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν σε καταλαβαίνω παιδάκι μου, παρόλη την απειρία και την αγαθότητα του καραμανλή σαν πρωθυπουργού ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ με το γιωργάκη;
    Ο ένας είναι ο καλύτερος (πλήν λίγο τεμπελάκος) μαθητής της τάξης και ο άλλος είναι ο πιό καθυστερημένος, από το ίδρυμα βρε φίλε μου, πως να στο πώ;
    Να διώξουμε τον Καραμανλή για να φέρουμε το χαζό γιό της αμερικανοεβραίας κυρίας τσάντ;
    Εάν είναι να πάμε για χειρότερα μένουμε και εδώ που είμαστε.
    Πάλι κέρδος θα έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 50.000- 200.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΤΡΑ ΓΙΩΤ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΙΣΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. RE ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ??????ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΗΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.ΕΔΩ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΠΙΝΕΔΕΣ.ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τὀ τουρκικὀ πολεμικὀ ἐφθασε εξω απὀ τἠν Ραφἠνα ,διὀτι ἐψαχνε νἀ βρἠ...τἠν Μἀλτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H Οικονομία μας βρίσκεται σε δύσκολη θέση και αιτία δεν είναι μόνο η διεθνής κρίση αλλά και οι επιδόσεις της οικονομικής πολιτικής των κυβερνήσεων Καραμανλή. Η πιστοληπτική αξιοπιστία της χώρας υποβαθμίζεται, οι διαπιστώσεις του ΟΟΣΑ προδικάζουν σκληρή λιτότητα και οι αναμενόμενες αποφάσεις της Κομισιόν άτυπη ή επίσημη επιτήρηση θα επιβάλουν.

    ΚΑΙ ΟΛΑ αυτά δεν είναι παρά το πλαίσιο μέσα στο οποίο υποχρεωτικά θα κινηθεί η κυβέρνηση και οι υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει οπωσδήποτε να ανταποκριθεί. Ταυτόχρονα, όμως, υπάρχει και η δημοσιονομική πραγματικότητα, την οποία και να θέλει η κυβέρνηση δεν μπορεί να αγνοήσει. Οταν βρισκόμαστε ήδη στη μέση του Γενάρη και δεν έχει κινηθεί ουσιαστικά καμιά διαδικασία για τη χορήγηση εκείνου του υποτυπώδους επιδόματος θέρμανσης που είχε υποσχεθεί ο πρωθυπουργός, ποια αξία μπορεί να έχουν οι όποιες νέες υποσχέσεις;

    ΕΙΝΑΙ εξαιρετικά σοβαρή η κατάσταση την οποία καλείται να διαχειριστεί η κυβέρνηση. Και την κάνει ακόμη δυσκολότερη το γεγονός ότι η κυβέρνηση ούτε είχε ούτε κι ενδιαφέρθηκε να καταστρώσει σχέδιο αντιμετώπισης τέτοιων δύσκολων καταστάσεων. Με φτηνούς επικοινωνιακού χαρακτήρα ελιγμούς κινήθηκε επί πέντε χρόνια και με ανάλογες πρακτικές επιχειρεί να κινηθεί και τώρα.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ το αποτέλεσμα είναι προδιαγραμμένο και κανέναν δεν ξεγελούν οι κυβερνητικοί ακροβατισμοί και οι δήθεν κοινωνικές ευαισθησίες, οι οποίες ξαφνικά έχουν κατακυριεύσει τον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του. Μόλις πριν από έναν μήνα ήταν που ψήφισαν έναν προϋπολογισμό, ο οποίος χαρακτηριζόταν από κοινωνική σκληρότητα. Ολα τα άλλα είναι φτηνές δικαιολογίες.

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειδατε αγαπητοι πως οι αποδεδειγμενα Τουρκοφιλοι εβραιοι ("κατοικοι" Ελλαδας)επεμβαινουν σε καθε ποστ που αφορα του γεννοκτονους του συρφετου τους;
    Οι επιστρατευμενοι εβραιοι (επωνομαζομενοι sayianim-διαβαστε το βιβλιο του εβραιου πρακτορα της Mossant, Βικτωρα Οστροβσκι με τιτλο "Με την Mεθοδο της Dιαφθορας" ISBN 0-9717595-0-2) στις χωρες ανα τον Κοσμο που φιλοξενουνται, προσπαθουν ειτε με σχολια ασχετα επι της επιτελουμενης γεννοκτονιας, να αποπροσανατολισουν τον αδαη αναγνωστη (ιδιως δημοσιογραφοι, φοιτητες, ψυχιατροι, ψυχολογοι, αλλα και νοικοκυρες και συνταξιουχοι δουλευουν προσω ολοταχως και μαλιστα αφιλοκερδως), ειτε επιτιθενται με σαρθρα επιχειρηματα βεβαια, να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα. Και σε αλλους καιρους οι σημερινοι ηθικοι αυτουργοι των σημερινων δολοφονων μικρων παιδιων φωναζουν "ολοκαυτωμα", κι "εμεις δεν εχουμε σχεση με το ισραηλ, εμεις ειμαστε Ελληνες" και αλλα τετοια υποκριτικα.
    Πρεπει να σας τονισω οτι αν πατε στην εβραϊκη πρεσβεια η στις συναγωγες τους ανα την Ελληνικη επικρατεια θα δειτε η χαβρα των ρατσιστων ραββινων και του ΚΙΣ να εχουν στησει σειρα απο Η/Υς και να δουλευουν υπερωριες με τους προαναφερθεντες "εθελοντες" για να εξωραϊσουν την εικονα του κλεμμενου απ τους Παλαιστινιους κολω-χωραφου που το ονομαζουν "ισραηλ", στην Ελληνικη και Παγκοσμια πραγματικοτητα.

    Ναι αυτοι ειναι οι εβραιοι φιλοι μου, δηλ. ο καρκινος της Ανθρωπωτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τσεκούρι και φωτιά στα Τούρκικα σκυλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από την ανικανότητά μας σε λίγο οι Τούρκοι θα πίνουν καφεδάκι στον Πειραιά. Μην εκπλήττεστε γι’ αυτό. Άλλωστε δεν μπορούμε να είμαστε αγενείς στους κουμπάρους.
    Και τι έγινε δηλαδή που έστειλε ένα καραβάκι ο κουμπάρος ο Ερντοάν να κουνήσει τη σημαία στον άλλο κουμπάρο;; Εδώ τα αεροπλάνα του κάνουν καθημερινά βολτίτσες πάνω από τα νησιά μας. Έτσι που γίναμε καλά να πάθουμε…
    Βέβαια τώρα ρε κουφάλες δεξιοί έχετε καταπιεί τη γλώσσα σας για να μην πω κάτι άλλο.
    Μια ζωή τέτοιοι ήσασταν, θα αλλάξετε τώρα. Ντροπή σας ρεεεεεεεεεεεεεε. Πόσο θα κάνετε το μαλάκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Re psoliogkoi oloi sas, dexioi, aristeroi, kentrooi,ante na pidichtite oloi sas,ta megala miala pou edimiourgisan tin elladitsa ta kseschisate opos o megas elefterios venigelos kai poli aloi axiomatikoi pou elavan meros stin ethniki antistasi tou 1916,tora ti prospathite na brite me ta pitoura pou eklegete,parte ta arxidia mou xonromalakes. captain

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙ ΣΥΓΚΑΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση