GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εδώ και τώρα γήπεδο και όχι υποκρισίες...

. Του Μάκη Γιομπαζολιά http://giobazolias.blogspot.com . Πολλή σπέκουλα πέφτει, από όλες τις πλευρές, γύρω από την υπόθεση του γηπέδου του ...

.
Του Μάκη Γιομπαζολιά
http://giobazolias.blogspot.com
.
Πολλή σπέκουλα πέφτει, από όλες τις πλευρές, γύρω από την υπόθεση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Ελαιώνα και τις σχετικές προσφυγές και δικαστικές αποφάσεις. Που απειλούν να τινάξουν στον αέρα και το γήπεδο της ιστορικής ομάδας και την ανάπλαση τμήματος του Ελαιώνα αλλά και της περιοχής όπου σήμερα είναι το παλαιό γήπεδο του ΠΑΟ στην λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Η προηγούμενη και η παρούσα πλειοψηφία του Δήμου Αθηναίων συνέδεσαν και συνδέουν την δημοτική και πολιτική τους "επιτυχία" με την εκτέλεση του σημαντικού πράγματι αυτού έργου. Με αγχώδεις απροσεξίες όμως. Και δολιότητες, κατά μερικές απόψεις. Γρήγορα-γρήγορα και τσάτρα-πάτρα, παραβλέποντας προβλήματα. Αρκεί να "προλάβουμε να το πιστωθούμε εμείς".
Τμήμα της δημοτικής μειοψηφίας εκμεταλλεύθηκε αυτές τις απροσεξίες της πλειοψηφίας, όχι τόσο για υποχρεώσει σε διόρθωσή τους όσο για να κάνει "αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση". Έτσι δεν στάθηκε στις αναγκαίες καταγγελίες και καταψηφίσεις, που δικαιούται κάθε μειοψηφία. Αλλά ενίσχυσε και κάλυψε πολιτικά δικαστικές ενέργειες, που απειλούν να τινάξουν στον αέρα και το γήπεδο και την ανάπλαση.Όλοι τους παίζουν παιχνίδια σπέκουλας, στην πλάτη των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.
Τα προβλήματα στην υπόθεση αυτή ήταν και είναι πολλά. Συνοψίζονται σε τρία :
1.- Τσιμεντοποίηση μεγάλου τμήματος της ανάπλασης στον Ελαιώνα, όχι με το γήπεδο αλλά κυρίως με το κτίριο μαμούθ, που θέλει να κάνει εκεί η κατασκευαστική εταιρία του κ. Βωβού.
2.- Οικονομικές ρυθμίσεις στις σχετικές συμβάσεις, που αμφισβητείται σοβαρά, εάν είναι συμφέρουσες για τον Δήμο.
3.- Σοβαρότατες νομοτεχνικές ατέλειες, στις συμβάσεις, τα διατάγματα και τελικά στον νόμο, που ήταν απ΄αρχής βέβαιο, ότι θα οδηγούσαν σε δικαστικές περιπέτειες, με τα σημερινά ( ας ελπίσουμε όχι αξεπέραστα ) αδιέξοδα.
Η προηγούμενη και η σημερινή πλειοψηφία του Δήμου και το ΥΠΕΧΩΔΕ προχώρησαν, χωρίς σοβαρές πρόνοιες για τα παραπάνω, παρά το ότι τους επισημάνθηκαν. Και το "επαναστατικό" τμήμα της αντιπολίτευσης κάλυψε πολιτικά, αν δεν προκάλεσε, τον βομβαρδισμό δικαστικών ενεργειών, που απειλούν τα πάντα.Όλοι τους στην πλάτη των Παναθηναϊκών φιλάθλων. Όλοι τους λένε, ότι θέλουν να γίνει το γήπεδο του ΠΑΟ. Αλλά και όλοι τους, με τις ενέργειες και τις παραλείψεις τους, το εμποδίζουν και το τορπιλίζουν.Εκεί που βρίσκονται τώρα τα πράγματα, αυτό που πρέπει και μπορεί να γίνει, ώστε η υπόθεση του γηπέδου να μη βαλτώσει και απειληθεί με ματαίωση, είναι τα εξής πρακτικά. Που πρέπει κάθε ανυστερόβουλος πολίτης της Αθήνας και κάθε φίλαθλος να απαιτήσει :
1.- Το ΥΠΕΧΩΔΕ έχει όλα τα στοιχεία, για να εγκριθεί η οριστική περιβαλλοντική μελέτη και να εκδοθεί η οικοδομική άδεια για το γήπεδο του ΠΑΟ. Πρόταση : Να γίνουν και τα δύο άμεσα. Και να αρχίσουν ταχέως τα έργα του γηπέδου.
2.- Η εταιρεία του κ. Βωβού, με εξώδικό της προς τον Δήμο Αθναίων, απειλεί, ότι, εάν δεν την αφήσουν να προχωρήσει το δικό της κτίριο, δεν θα δώσει τα 56 στρέμματα που "παραχωρεί", μερος των οποίων πάνε στο γήπεδο. Πρόταση : Ο Δήμος , με οικονομική συνδρομή του κράτους, να προχωρήσει άμεσα στην αγορά ή απαλλοτρίωση των 16 από τα παραπάνω στρέμματα ( τα άλλα 40 έτσι κι αλλιώς πρέπει να δοθούν ως "εισφορά σε γή"). Έτσι το γήπεδο να προχωρήσει, ανξάρτητα από την εκκρεμοδικία για το κτίριο Βωβού.
3.- Εάν το Συμβούλιο Επικρατείας κηρύξει αντισυνταγματικό το νόμο για την ανάπλαση, λόγω Βωβού, το θέμα επιστρέφει στο καθεστώς του Προεδρικού Διατάγματος, που προέβεπε την αγορά οικοπέδων και κτισμάτων στον Ελαιώνα, για πράσινο. Τότε τροποποίηση του Π.Δ. ώστε να επιτραπεί παραχώρηση της αναγκαίας έκτασης, για το γήπεδο. Όλα αυτά ταχέως. Γιατί, αν περιμένουμε τον νέο νόμο, ζήσε Μάη μου...
Ας ελπίσουμε, ότι δεν θα φτάσουμε στο παραπάνω (3), που είναι το πιο επώδυνο. Και ότι δεν θα δυσκολευτεί το παραπάνω (2), αν χρειασθεί.Σε κάθε περίπτωση, η αξιοπιστία κάθε παράγοντα της δημόσιας ζωής, που κραυγάζει υπέρ του γηπέδου αλλά στην πράξη αντικειμενικά το τορπιλλίζει, πρέπει να προκύπτει και από τις προτάσεις που καταθέτει, για άρση των αδιεξόδων. Πολύ περισσότερο, αν τα δημιουργεί ο ίδιος, με πράξεις και παραλείψεις του.
Αυτά ας έχουν υπ΄όψη τους όλοι. Και κυρίως οι φίλαθλοι της ιστορικής αθηναϊκής ομάδας, στην πλάτη των οποίων προσπαθούν να παίξουν μπάλα οι οπαδοί του μικροκομματικού πολιτικαντισμού. Ένθεν κακείθεν.
----------------------------------

34 σχόλια

  1. Εδώ και τώρα περιφρούρηση του ΑΙΓΑΙΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ
    Καραμανλής ή τανκς δηλαδή αστική κοινοβουλευτική ολιγαρχία ή χούντα;

    Ολυμπιάδα ή υποανάπτυξη, δηλαδή τσιμεντοποίηση των πάντων, τρελές μίζες, ξεπούλημα δημόσιας γης, διαγραφή με συνοπτικές διαδικασίες βασικών ανθρώπινων δικαιωμάτων, κάμερες και ξένες υπηρεσίες παντού ή να μην έχετε (γερμανικό) αεροδρόμιο, (με τρελό χαράτσι-διόδια) δρόμους και (κλειστά να ρημάζουνε) γήπεδα;

    Σταθερή κυβέρνηση ή ακυβερνησία, δηλαδή καρεκλοκένταυροι ημέτεροι να λυμαίνονται το δημόσιο χώρο ξεπουλώντας δάση, λίμνες, λιμάνια και αεροδρόμια ή να καίγονται τα δάση και το κέντρο της Αθήνας για να περάσει η Ιονία οδός και ελεγχόμενο χάος ώστε να συσπειρωθούν οι νοικοκυρααίοι γύρω από το σωτήρα τιμονιέρα μιζαδόρο;

    Διπλή ανάπλαση κι εκβιαστικά και εμπορικό κέντρο ή τίποτα, βούρκος και χαβούζα, δηλαδή υπερσυγκέντρωση κεφαλαίου σε ακόμα λιγότερα χέρια και καταστροφή της υποτιθέμενης ραχοκοκαλιάς του ελληνιστάν, τους μικρομεσαίους ή να μην ικανοποιηθούν η φυσιολογική και θεμιτή ανάγκη εκατομμυρίων ανθρώπων για πράσινο και γήπεδο;

    ΝΟΝΟΙ, VOVOI ή άνθρωποι;

    Πρέπει να γίνει το γήπεδο άμεσα, διότι χωρίς την πρέζα τους οι "φίλαθλοι" μπορεί και να ξυπνήσουν να δουν τι συμβαίνει γύρω τους. Σοβαρά τώρα πρέπει να γίνει το γήπεδο και το πάρκο, αλλά αλήθεια στην προσωπική σας ζωή θα δεχόσασταν τέτοιου είδους εκβιασμούς;

    Γιάννης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δελτίο τύπου Vovos A.E.
    Προς κάθε ενδιαφερόμενο
    Θέμα : "Διπλή ανάπλαση"

    Διακηρύττουμε σε κάθε τόνο και εφιστούμε την προσοχή όλων των εμπλεκομένων και των ενιδαφερομένων στο ότι το εμπορικό κέντρο που θα αφανίσει κάθε εμπορική δραστηριότητα των μικρομεσαίων στο κέντρο της Αθήνας κατά τον ίδιο τρόπο που το Mall και το Golden Hall κατέστρεψε τους μικροεμπόρους όλων των γύρω περιοχών στα βόρεια προάστια, διακηρύττουμε λοιπόν ότι το εμπορικό αυτό κέντρο θα γίνει πάση θυσία.

    Η υπερσυγκέντρωση δύναμης και κεφαλαίου στα χέρια ελαχίστων είναι το πολίτευμα κι οποιοσδήποτε αντιστέκεται είναι τρομοκράτης και θα διώκεται. Κορόιδα και λοιποί καραγκιόζηδες που φέρνετε αντιρρήσεις, κάποιος σας έψησε ότι έχουμε δημοκρατία. Λοιπόν καλώς ήλθατε στη χώρα του ΝΟΝΟΣ λατινιστί. Η μαφία έχει πιάσει τα γιοφύρια, πολίτες και άνθρωποι κλάστε μας τα αρχίδια. Επίσης να τονίσουμε ότι τα ζώα που έχουμε βάλει ασπίδα εκβιάζοντάς τους για το γήπεδό τους, είναι πρώτα παναθηναϊκοί και μετά άνθρωποι που έχουν ανάγκη πράσινο, αξιοπρέπεια και άλλες πολυτέλειες. Το ψευτοδίλημμα διπλή ανάπλαση με εμπορικό κέντρο ετσιθελικά ή τίποτα, το έχουν καταπιεί στην πλειοψηφία τους αμάσητο όπως και τόσα άλλα. Την πιθανότητα να πρέπει να γίνει το γήπεδο και το πάρκο που καλύπτουν ανάγκες εκατομμυρίων ανθρώπων , αλλά να μην πρέπει να γίνεται ανεκτό να συνδέεται εκβιαστικά με μια άσχετη επιχειρηματική δραστηριότητα που καλύπτει απλώς τη ληστρική εκμεταλλευτική απληστία μιας ομάδας κεφαλαιούχων, αυτήν την πιθανότητα να πρέπει να αποσυνδεθεί - με αγώνα φυσικά - το ένα που είναι απαραίτητο (γήπεδο, πάρκο) από το άλλο (που είναι νταβατζηλίκι), την σκέφτονται μόνο κάτι αριστερούληδες, κάτι γραφικοί οικολόγοι και κάτι ανοήτοι που δεν καταλαβαίνουν ότι σ' αυτόν τον τόπο και σ' αυτόν τον κόσμο μόνο τα λαμόγια θα κάνουνε κουμάντο κι άλλοι θα είναι στη φάση:
    ΔΟΥΛΕΥΕ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕ (άρτον και θεάματα), ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ
    Η εταιρεία ΝΟΝΟΣ λατινιστί και η ντόπια μαφία σας εύχονται καλό πάσχα, καλή ανάσταση και καλη λευτεριά σε όλους μας.
    Γιάννης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προσπαθούν να παίξουν μπάλα οι οπαδοί του μικροκομματικού πολιτικαντισμού. Ένθεν κακείθεν.
    -----------------------------------Δηλαδή,
    εσύ Γιομπαζολιά τί κάνεις?
    Η συνείδηση τού Βωβού είσαι?
    Συγχωράτέ με άν γίνω πικρόχολος ή
    προβοκάτορας, αλλά η αντίδραση τού
    Τσίπρα(καί τού μπαμπά-μηχανικοί αμφότεροι),ξέφυγε τού Καψάμπελη.
    Ρέ press,κοιμάσε μέ ταχύτητα.
    ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ βγήκανε καί δέν
    πήρες πρέφα.
    Τής Παπακώστα τό εξαντρίκ σέ μάρανε
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στον πουτσο ρε φιλε αν φτιαξει ποτε γηπεδο ο παναθηναικος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΟΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΚΥΡΙΕ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ.
    ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.
    Ο ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΘΑΤΑΝ ΚΟΣΜΗΜΑ ΑΝ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΑΝΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΟ ΜΠΕΤΟΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΠΑΟ.
    ΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Π.Χ. ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΖΑΠΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ.
    ΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΘΕΙ.
    ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΘΑΧΟΥΝ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ.
    ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΖΑΠΠΕΣ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΒΕΡΩΦ ΟΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
    ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΣ ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΥΠΟΤΕΛΗ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΠΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ.
    ΕΛΕΟΣ ..........
    ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΑΘΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ.
    ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.
    ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΜΙΑ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
    ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΟΜΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΩΒΟΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΙΚΟ....
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ .
    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙΤΟ ΜΠΕΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΣΤΙΣ OFFSHORE ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ .
    ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ.
    ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝΕ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.
    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΑΠΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.

    ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

    ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ (ΑΛΟΓΑ).

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΓΩ.

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγώ δεν έχω καταλάβει ο βωβός τι ανακατεύεται.

    ας βάλουν λεφτά όσοι και όποιοι θέλουν, ν αγοράσουν ένα μέρος του ελαιώνα που χρειάζεται για το γήπεδο και το υπόλοιπο να γίνει πράσινο. τόσο δύσκολο είναι;

    τι ζητάω κι εγώ τώρα...


    αντίοχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kali idea na plirosei to kratos gia na parei to gipedo.... Les kai perisevoun! Ti thelete nakanei prota to kratos? Syntakseis? Misthous? Paideia? Nosokomeia? Ligoterous Forous? An nomizoume oti mporei na ta kanei ola, malon zoume se lathos planiti!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 50.000- 200.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΤΡΑ ΓΙΩΤ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΙΣΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ

    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΛΛ - ΜΑΜΟΥΘ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΟΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΕΤΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ , ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΧΤΙΖΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ,,,
    ΑΛΛΑ Ο Β Ω Β Ο Σ.
    Το παραμύθι του Βγενόπουλου και τού Πατέρα είναι απίστευτο.
    Η κοροιδια προς τον λαό τού παναθηναικού σε όλο της το μεγαλείο.
    Θα φύγουν με τίς λεμονόκουπες.
    Γιά να θυμηθούμε: O πατέρας δεν ήταν ιδιοκτήτης του Εθνικού και μετά το έπαιζε ΑΕΚτζης?.
    Τ Ω Ρ Α να φτιάξουν γήπεδο.
    Τ Ω Ρ Α.
    Ο δε Κακλαμανης να το βουλωσει γιατι εκτος απο τους ανοητους της 13 υπαρχουμε και οι υπολοιποι που δεν θα μας κανουν στρατιωτες τους για να βγαλουν εκκατομυρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι αμερικανοι τα βρηκανε και παλι με τον Κωστα και τον γραψανε στα αρχιδια τους πια τον μικρο γιωργκο

    Αλλωστε δεν τραβουσε..

    Ουτε ο ιδιος, αλλα ουτε και οι σκατοφατσες του παρελθοντος που κουβαλουσε. ΔΥΟ φορες ειπε οτι θα τα αλλαζε ολα στο κομμα!
    Τι εγινε τελικα?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελικά το αλτσχάιμερ κτυπάει και σε μικρότερες ηλικίες.
    Κακόμοιροι πρασινοφρουροί, νομοτελειακά κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό, δηλαδή να πιστέψετε ότι μπορεί ο κεντρώος χώρος να ψηφίσει τον απόφοιτο του πίκπα.
    Τρείς μήνες τώρα σας δίνουν οι καναλάρχες μαιμού δημοσκοπήσεις και τελικά τις πιστέψατε (είστε και επιρρεπείς να τσιμπάτε στα μεγάλα λόγια και τα ψευτο-οράματα).
    Ο Χαζογιώργος πρωθυπουργός, έτσι;
    Ξανασκεφτείτε το λίγο.
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ.
    Θυμηθείτε ότι επέλεξε την μουσουλμάνα πιτσιρίκα Καραχασάν να εκπροσωπήσει το πασόκ στη Βόρεια Ελλάδα (που μετά έλεγε ότι είναι τουρκάλα όχι μουσουλμάνα, βρίζοντας την Ελλάδα και εκθειάζοντας την Τουρκία), λες και δεν υπήρχαν άλλοι πιό κατάλληλοι υποψήφιοι.
    Θυμηθείτε ότι για 23 χρόνια είχε σύμβουλο και φίλο (κατά δήλωσή του) το Γρηγοράκη το Βαλιανάτο που έλεγε στα κανάλια και τις ξένες εφημερίδες ότι τα σκόπια πρέπει να ονομάζονται Μακεδονία.
    Έτσι ενδεικτικά σας τα θυμίζω, πιό πολύ για να σπάσουμε πλάκα.
    Εάν δεν το καταλαβαίνετε μόνοι σας ότι ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ τί να σας πώ.
    Του αρέσει βέβαια να φαντασιώνεται καλύτερους κόσμους και να έχει νέα οράματα και νέες ιδέες (όλα “νέα” είδες τί ωραία που τα λέει το άτιμο;, τίποτε το συγκεκριμένο όμως) αλλά ένα πράγμα έχω να σχολιάσω.
    ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΙΧΕ ΟΡΑΜΑΤΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΙΣΩΣ;
    Φίλοι πασόκοι, εάν δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τις προσωπικές ανεπάρκειες του χαζούλη θέλετε ψυχιατρική βοήθεια, επειγόντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στα Τρίκαλα ο Γ. Παπανδρέου...

    Πάει ο νταβραντισμένος στο μπουρδελο.Παρακαλώ λέει η τσατσά.Θέλω να @μήσω αλλά θέλω τη Μαρία από τα Τρίκαλα. Εδά δουλεύει;Mάλιστα κύριος στην πόρτα δεξιά.Μπαίνει ο φόλος κάνει τη δουλιά του και ρωτάει πόσο η ταρίφα 20 του λέει εκείνη.Καλώς απαντά αυτός.Πάμε για έναν ακόμα;Η δουλειά μας κύριος. Ναι αλλά θέλω να ξέρω αν είσαι σίγουρα η Μαρία από τα Τρίκαλα. Εγώ είμαι ρε φίλε. ΄Αντε κάνε τη δουλειά σου.Το κάνει ο τύπος ξαναρωτά αν είναι σίγουρα η Μαρία από τα Τρίκαλα.Τα ψιλοπέρνει η δικιά σου αλλά δουλειάς ένεκα του το ξαναεπιβεβαιώνει.Πάμε για άλλο ένα.Άντε και φύγαμε του λέει η άλλη.Τελειώνει φίλος το τρίτο και ξαναρωτά. Σίγουρα είσαι η Μαρία από τα Τρίκαλα;Ναι ρε μεγάλε μας τα έσπασες.Εγώ είμαι.Αλλά γιατί φαγώθηκες και ρωτάς; Να γιατί,απαντα εκείνος, μου έδωσε ο πατέρας σου να σου δώσω 60 ευρώ και φοβάμαι μη μου τα φάνε οι πουτάνες.

    15 Ιανουάριος 2009 10:29 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μήπως η υποστήριξη της ΠΑΕ ΠΑΟ στον Βωβό έχει εξήγηση;

    Προτείνουμε ειδικά τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να διαβάσουν το παρακάτω δημοσίευμα από το site indy.gr

    ——————————–>

    Να γιατί η ΠΑΕ ΠΑΟ είναι τόσο φανατική υπέρ του Mall του Βωβού

    Σε όλο το τελευταίο διάστημα που έχει μπλοκαριστεί από το ΣτΕ (προσωρινά) η κατασκευή του εμπορικού κέντρου του Βωβού στον Ελαιώνα, η ΠΑΕ ΠΑΟ κράτησε μια στάση φανατισμού υπέρ Βωβού. Μόνο το τελευταίο διάστημα κάπως την μετατόπισε προς το ελαφρώς πιο ουδέτερο.

    Το γεγονός είχε κάνει μεγάλη εντύπωση καθώς η επιτροπή πολιτών για τον Ελαιώνα, τεκμηριωμένα υποστηρίζει ότι η κατασκευή του γηπέδου δεν επηρεάζεται από το Mall του Βωβού. Γιατί λοιπόν η ΠΑΕ ΠΑΟ να είναι τόσο φανατική για την κατασκευή του; Καλά η στάση του Κακλαμάνη είναι κατανοητή. Ο άνθρωπος είναι μπλεγμένος μέχρι το λαιμό, αλλά η ΠΑΕ ΠΑΟ;

    Μια πιθανή απάντηση ήρθε χτες από δημοσίευμα σε οικονομικό site που λέει ότι η ΜiG του κ. Βγενόπουλου, μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟ, συζητά την εξαγορά της κατασκευαστικής του Βωβού, εδώ και πάνω από ένα μήνα. Να λοιπόν γιατί μπορεί η ΠΑΕ ΠΑΟ να θέλει τόσο φανατικά το εμπορικό κέντρο. Γιατί απλά θα περάσει στα χέρια μεγαλομετόχου της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όχι στο εμπορικό κέντρο του Βωβού.
    Για το γήπεδο δε μου καίγεται καρφί.
    Σε κάθε άλλη ευνομούμενη πολιτεία δε θα γινόντουσαν αυτά τα καραγκιοζιλίκια, δηλαδή να βάζουν στο χέρι δημόσια γη που προορίζεται για κοινόχρηστο πράσινο.
    Αυτά τα πράματα είναι τριτοκοσμικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βέβαια, Αρτο και Θεάματα στον Αμόρφωτο και Αστοιχείωτο Λαό.

    Για να μην ασχολούνται με τα υπόλοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πέμπτη, 8 Ιανουάριος 2009
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ;
    Από το κουρδιστό πορτοκάλι:

    "Κορόιδο επιχειρηματία που πετάς τα λεφτά σου στην άθλια τηλεόραση, για να διαφημίζεις τα προϊόντα σου, είδες την σημερινή κατάντια της Τατιάνας;
    Βγήκε η αδελφή του αστυνομικού Διαμαντή, που χαροπαλεύει και την πέρασε γεννεές 14. Οικογενειακά. Τόσο που ανάγκασε το κανάλι να κόψει την εκπομπή στον αέρα.
    Είναι δυνατόν ένας σοβαρός επιχειρηματίας να εξακολουθεί να διαφημίζεται μέσα από τα ανυπόληπτα κανάλια;"

    Μετά τον "άντρα" έγκυο, τα σιαμαία που είναι κολλημένα στο κεφάλι, την πρώην αθλήτρια στίβου που έγινε άντρας και τον ιπποπόταμο που κάνει πατινάζ, η Κατίνα Στεφανίδου έκανε μία ακόμη εκπομπή που αξίζει να σε κάνει να ξεράσεις.

    Ήθελα να 'ξερα για πόσον καιρό ακόμα θα πρέπει να τρώμε στη μάπα αυτό το νοητικό βδέλυγμα, γιατί οπτικώς μπορεί να φαντάζει ευειδής (λέμε τώρα), αλλά είναι τόσο αηδιαστικά όσα μας πουλάει τόσα χρόνια που μόνο φρίκη προκαλεί πια.

    Μιλάμε για μία παρουσιάστρια η οποία μετά τα στρινγκάκια της σόου μπιζ αποφάσισε να ασχοληθεί με μία "σοβαρή" και καλά εκπομπή τύπου Όπρα. Την Όπρα, ρε φρόκαλο, τη βλέπει και εκατό εκατομμύρια κόσμος, ενώ εσένα ούτε τα ρετάλια που έχεις στην εκπομπή σου για κοινό δεν σε υποφέρουν. Αν το έχετε παρατηρήσει, όποτε ζουμάρει ο φακός στο κοινό του εν λόγω Κατιναρειού, βλέπεις κάτι κακομοίρικες μουτσούνες που τις έχει πάρει ύπνος από την πλήξη. Κάτι 16χρονα παιδάκια των οποίων οι ψυχές έχουν δηλητηριαστεί από την τηλεόραση και κάτι κωλόγριες του κερατά.

    Εγώ προτείνω να μην περιμένουμε άλλο τον Μίνωα Κυριακού ή το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο να μας απαλλάξει από τη σιχαμένη παρουσία της, αλλά να οργανωθεί ντου και γιαούρτωμα μέσα στο στούντιό της.

    Αντί να τρέχετε στη χαζοΝΕΤ και το Σύνταγμα, καλύτερα να δείξουμε στην πράξη την απέχθειά μας προς όλους αυτούς που είναι οι πρωτεργάτες της προώθησης της αποχαύνωσης και της σήψης της ελληνικής κοινωνίας.

    Γιαούρτι και ντομάτες σε όλες τις λινάτσες!

    Αναρτήθηκε από Πέα Κυάνεα στις 11:54 μμ 1 σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. έχω βαρεθεί να σας ακούω να καυτηριάζετε τους επιχειρηματίες που αυτοί τουλάχιστον ρισκάρουν την ίδια τους τη τσέπη. Τί να να πούμε για κάτι άλλους, βλέπε Δήμους και Νομαρχίες, η Αθηνών ίσως; που ρισκάρουν κοινοτικούς και δημόσιους πόρους χωρίς διαγωνισμούς αλλά με απευθείας αναθέσεις που τις βαφτίζουν προγραμματικές συμφωνίες! Ακόμη και σήμερα λοιπόν η αντιπολίτευση σε δήμους και νομαρχίες χρησιμοποιεί τις ίδιες μεθόδους για τις οποίες κατηγορεί την κυβέρνηση. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν αφού οι ίδιοι έχουν φτιάξει αυτά τα παραθυράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. a re papara giompazolia.sossialistis tou kwlou telika ki esy.ayta kanane kai oi pasokoi tosa xronia kai mas gamisane ta oneira

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ειδατε αγαπητοι πως οι αποδεδειγμενα Τουρκοφιλοι εβραιοι ("κατοικοι" Ελλαδας)επεμβαινουν σε καθε ποστ που αφορα του γεννοκτονους του συρφετου τους;
    Οι επιστρατευμενοι εβραιοι (επωνομαζομενοι sayianim-διαβαστε το βιβλιο του εβραιου πρακτορα της Mossant, Βικτωρα Οστροβσκι με τιτλο "Με την Mεθοδο της Dιαφθορας" ISBN 0-9717595-0-2) στις χωρες ανα τον Κοσμο που φιλοξενουνται, προσπαθουν ειτε με σχολια ασχετα επι της επιτελουμενης γεννοκτονιας, να αποπροσανατολισουν τον αδαη αναγνωστη (ιδιως δημοσιογραφοι, φοιτητες, ψυχιατροι, ψυχολογοι, αλλα και νοικοκυρες και συνταξιουχοι δουλευουν προσω ολοταχως και μαλιστα αφιλοκερδως), ειτε επιτιθενται με σαρθρα επιχειρηματα βεβαια, να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα. Και σε αλλους καιρους οι σημερινοι ηθικοι αυτουργοι των σημερινων δολοφονων μικρων παιδιων φωναζουν "ολοκαυτωμα", κι "εμεις δεν εχουμε σχεση με το ισραηλ, εμεις ειμαστε Ελληνες" και αλλα τετοια υποκριτικα.
    Πρεπει να σας τονισω οτι αν πατε στην εβραϊκη πρεσβεια η στις συναγωγες τους ανα την Ελληνικη επικρατεια θα δειτε η χαβρα των ρατσιστων ραββινων και του ΚΙΣ να εχουν στησει σειρα απο Η/Υς και να δουλευουν υπερωριες με τους προαναφερθεντες "εθελοντες" για να εξωραϊσουν την εικονα του κλεμμενου απ τους Παλαιστινιους κολω-χωραφου που το ονομαζουν "ισραηλ", στην Ελληνικη και Παγκοσμια πραγματικοτητα.

    Ναι αυτοι ειναι οι εβραιοι φιλοι μου, δηλ. ο καρκινος της Ανθρωπωτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  23. μα τι λέτε τώρα...

    κι εμείς... τον Μπόμπολα στηρίζουμε!

    ...ασε που τα πήρε και ο δήμαρχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΩΡΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ. Η -ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ-ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ(ΒΛ. ΠΕΡΙΒΟΛΑ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ,ΟΣΟΙ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ MALL ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΛΛ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ.
    Ο ΕΡΜΟΣ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΤΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟ.?
    ΤΖΙΓΚΕΡ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. O Καθε πικραμένος μπαίνει να πεί τη μ- λ-κία του. Η μόνη από τις μεγάλες ομάδες που δεν τις έχουν χαρίσει εκατομμύρια των εκατομυρίων από χρέη (βλέπε ΟΣΦΠ ,ΠΑΟΚ, ΑΕΚ κλπ)είναι ο ΠΑΟ και τώρα που θέλει να φτειάξει γήπεδο βγαίνουνε όλα τα τσουτσεκια του Κόκκαλη από τη μία και κάθε συνασπιστήρι από την άλλη να μιλήσουνε τάχαμου. Ουστ ρε δε θα σας περάσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΗ ΜΑΣ!!!!
    ΠΑΤΡΙΑΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ
    ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ
    ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ!!!!!
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΜΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΑΝΕΣΕ?
    ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΓΡΑΦΙΑ!!!
    ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 11.30 ΤΟ BLUE SKY
    ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑ..
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ!!!
    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ,ΔΙΟΤΙ
    ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ 1Ο ΕΤΙΑ ΤΟΥ ΄80.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. α ωστε ετσι ειναι τοχει ο βγενο πριν γινει το εμπορικο ακομα.ρε το λαμογιο.κατω τα χερια απο το πρασινο μονο γηπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. το γηπεδο της λεωφορου χαρισμα(περιβολα).
    το χτισιμο χαρισμα. (το τελευταιο επι μητροπουλου με λεφτα τησ επαε)
    και ο βοτανικος χαρισμα και μαλιστα με κομπινα.
    αλλοι εχουν παραγκα και αλλοι MALL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Επιτλους ενα κομμα που δεν κοιταει πολιτικο κοστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Περίεργος πάντως πόνος σας έχει πιάσει ξαφνικά για τον Ελαιώνα. Όλοι τον θυμηθήκατε τώρα που πάει επιτέλους να φτιάξει και όχι όταν τον μπαζώνανε για την ολυμπιάδα. Ρε σε ποιον τα πουλάτε αυτά; Το εμπορικό σας ενοχλεί ή το γήπεδο και η ανάπτυξη της περιοχής; Μήπως τελικά όλοι εσείς οι ψευτοοικολόγοι και "προοδευτικοί" ανήκετε σε αυτούς που νομίζουν ότι η Αθήνα είναι μόνο Κολωνάκι; Ρε αφήστε την ψωροκώσταινα να κάνει κανά βήμα. Έλεος πια με την οπισθοδρόμηση σε αυτόν τον τόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. re oust apo edo me to vromopodosfairo sas. APATEONES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. μάκη τι να κάνουμε να βάλουμε δυναμίτη και να ανατινάξουμε το συμβούλιο της εοικρατείας?όπως μας λέει ο δήμαρχος και ο τσιμεντάς βωβός?Να καταλύσσουμε το κράτος προκειμένου να οικονομίσει ο Βωβός?Η θα είμαστε με την έννομη τάξη όπως είναι η ανοιχτή πόλη αυτοί που προσφύγανε στο στε η επιτροπή για τον ελαιώνα ή να είμαστε με την ανομία τα πλιάτσικα όπως μας προτείνει ο δήμαρχος.Βρίζει και απειλεί ο δήμαρχος της πλάκας γιατί το κράτος εμποδίζει τον παράνομο τσιμεντά να παρανομήσει και άλλο.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ...

    ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΤΗΣ.....

    ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΙ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

    ΑΚΟΥΣΤΕ …..

    ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΜΠΕΤΟΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΩΝ…ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ

    ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ…ΤΟ ΟΤΙ ΘA

    ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΕΝ

    ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ???? ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ…ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΤΙ

    ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΡΕ

    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ???? ΕΙΧΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΕ

    ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΡΟ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ …. ΚΑΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ

    ΣΥΜΒΑΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ, ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ….

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΟSITE ΣΑΣ ΠΕΡΙ

    ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ

    ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΤΕ….

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ

    ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ…. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ

    ΜΑΛΑΚΕΣ, ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΛΕΤΕ….130 ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ

    ΤΗΝ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ….


    ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

    ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΕΣ…ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ

    ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ

    ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση