GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ψωμιάδης θέλει τον ...Βενιζέλο!

. «Από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχω δηλώσει ότι με δυο τρεις κινήσεις μπορεί η ΝΔ εύκολα να αναστρέψει το κλίμα υπέρ της και αυτό ήδη έχει α...

.
«Από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχω δηλώσει ότι με δυο τρεις κινήσεις μπορεί η ΝΔ εύκολα να αναστρέψει το κλίμα υπέρ της και αυτό ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται» δήλωσε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης εκφράζοντας την ικανοποίησή του γιατί "ο Γιάννης Παπαθανασίου φέρνει έναν διαφορετικό άνεμο στο υπουργείο Οικονομικών".
Ταυτόχρονα, δήλωσε θαυμαστής του ...Ευάγγελου Βενιζέλου: «Αν ο Βαγγέλης Βενιζέλος ήταν στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ σίγουρα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για την αντιπολίτευση. Πιστεύω ότι δεν έχει πει την τελευταία του λέξη και όταν χρειαστεί ως Θεσσαλονικείς θα πρέπει να σταθούμε δίπλα του και να τον στηρίξουμε»...
-------------------------------

16 σχόλια

  1. Οι αμερικανοι τα βρηκανε και παλι με τον Κωστα και τον γραψανε στα αρχιδια τους πια τον μικρο γιωργκο

    Αλλωστε δεν τραβουσε..

    Ουτε ο ιδιος, αλλα ουτε και οι σκατοφατσες του παρελθοντος που κουβαλουσε. ΔΥΟ φορεσ ειπε θα τα αλλαζε ολα! στο κομμα
    Τι εγινε τελικα?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε πρωτοφανή κίνηση προχώρησε χθες η Άγκυρα στέλνοντας φρεγάτα της μεταξύ Σουνίου και Κέας, διευρύνοντας έτσι κατά πολύ το μέτωπο των προκλήσεών της, αφού έφτασε μια ανάσα από τον Πειραιά!

    Η νέα πρόκληση της Τουρκίας, που παρόμοιά της δεν έχει καταγραφεί στις σχέσεις των δύο χωρών όσον αφορά τις ναυτικές δραστηριότητες, έρχεται να προστεθεί στο σερί επικίνδυνων κινήσεών της κυρίως στον εναέριο χώρο των Βορείων Δωδεκανήσων το τελευταίο διάστημα. Το νέο επεισόδιο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις προκάλεσε πρόσθετο προβληματισμό στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για το τι πραγματικά επιδιώκει η Άγκυρα με τη συμπεριφορά της και ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην πορεία κλιμάκωσης που ακολουθεί.

    ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
    ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EXETE EDO KAI MISH ORA NA BRISETE TO SYRIZA

    TI PATHATE;

    ANTE DOYLEFTE.
    TSAMPA SAS PLIRONOYNE;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O XΡΙΣΤΟΣ ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ



    ...ΠΑΝΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια καλή ιδέα θα ήταν να πάρουν στη ΝΔ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΣΥ 15 Ιανουάριος 2009 12:30 μμ, ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ, ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
    ΟΥΤΕ ΠΗΡΕΣ ΠΡΕΦΑ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΑΡΙ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ!
    ΡΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 50.000- 200.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΤΡΑ ΓΙΩΤ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΙΣΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ναι στην Ελλάδα κυβερνάει ο Τσίπρας

    Εχετε ξεφύγει τελείως φασιστάκια

    Ευτυχώς που τα γράφετε αυτά και δείχνετε πόσο μαλάκες εισάστε και πόσο αναξιόπιστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν σε καταλαβαίνω παιδάκι μου, παρόλη την απειρία και την αγαθότητα του καραμανλή σαν πρωθυπουργού ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ με το γιωργάκη;
    Ο ένας είναι ο καλύτερος (πλήν λίγο τεμπελάκος) μαθητής της τάξης και ο άλλος είναι ο πιό καθυστερημένος, από το ίδρυμα βρε φίλε μου, πως να στο πώ;
    Να διώξουμε τον Καραμανλή για να φέρουμε το χαζό γιό της αμερικανοεβραίας κυρίας τσάντ;
    Εάν είναι να πάμε για χειρότερα μένουμε και εδώ που είμαστε.
    Πάλι κέρδος θα έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πέμπτη, 8 Ιανουάριος 2009
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ;
    Από το κουρδιστό πορτοκάλι:

    "Κορόιδο επιχειρηματία που πετάς τα λεφτά σου στην άθλια τηλεόραση, για να διαφημίζεις τα προϊόντα σου, είδες την σημερινή κατάντια της Τατιάνας;
    Βγήκε η αδελφή του αστυνομικού Διαμαντή, που χαροπαλεύει και την πέρασε γεννεές 14. Οικογενειακά. Τόσο που ανάγκασε το κανάλι να κόψει την εκπομπή στον αέρα.
    Είναι δυνατόν ένας σοβαρός επιχειρηματίας να εξακολουθεί να διαφημίζεται μέσα από τα ανυπόληπτα κανάλια;"

    Μετά τον "άντρα" έγκυο, τα σιαμαία που είναι κολλημένα στο κεφάλι, την πρώην αθλήτρια στίβου που έγινε άντρας και τον ιπποπόταμο που κάνει πατινάζ, η Κατίνα Στεφανίδου έκανε μία ακόμη εκπομπή που αξίζει να σε κάνει να ξεράσεις.

    Ήθελα να 'ξερα για πόσον καιρό ακόμα θα πρέπει να τρώμε στη μάπα αυτό το νοητικό βδέλυγμα, γιατί οπτικώς μπορεί να φαντάζει ευειδής (λέμε τώρα), αλλά είναι τόσο αηδιαστικά όσα μας πουλάει τόσα χρόνια που μόνο φρίκη προκαλεί πια.

    Μιλάμε για μία παρουσιάστρια η οποία μετά τα στρινγκάκια της σόου μπιζ αποφάσισε να ασχοληθεί με μία "σοβαρή" και καλά εκπομπή τύπου Όπρα. Την Όπρα, ρε φρόκαλο, τη βλέπει και εκατό εκατομμύρια κόσμος, ενώ εσένα ούτε τα ρετάλια που έχεις στην εκπομπή σου για κοινό δεν σε υποφέρουν. Αν το έχετε παρατηρήσει, όποτε ζουμάρει ο φακός στο κοινό του εν λόγω Κατιναρειού, βλέπεις κάτι κακομοίρικες μουτσούνες που τις έχει πάρει ύπνος από την πλήξη. Κάτι 16χρονα παιδάκια των οποίων οι ψυχές έχουν δηλητηριαστεί από την τηλεόραση και κάτι κωλόγριες του κερατά.

    Εγώ προτείνω να μην περιμένουμε άλλο τον Μίνωα Κυριακού ή το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο να μας απαλλάξει από τη σιχαμένη παρουσία της, αλλά να οργανωθεί ντου και γιαούρτωμα μέσα στο στούντιό της.

    Αντί να τρέχετε στη χαζοΝΕΤ και το Σύνταγμα, καλύτερα να δείξουμε στην πράξη την απέχθειά μας προς όλους αυτούς που είναι οι πρωτεργάτες της προώθησης της αποχαύνωσης και της σήψης της ελληνικής κοινωνίας.

    Γιαούρτι και ντομάτες σε όλες τις λινάτσες!

    Αναρτήθηκε από Πέα Κυάνεα στις 11:54 μμ 1 σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειδατε αγαπητοι πως οι αποδεδειγμενα Τουρκοφιλοι εβραιοι ("κατοικοι" Ελλαδας)επεμβαινουν σε καθε ποστ που αφορα του γεννοκτονους του συρφετου τους;
    Οι επιστρατευμενοι εβραιοι (επωνομαζομενοι sayianim-διαβαστε το βιβλιο του εβραιου πρακτορα της Mossant, Βικτωρα Οστροβσκι με τιτλο "Με την Mεθοδο της Dιαφθορας" ISBN 0-9717595-0-2) στις χωρες ανα τον Κοσμο που φιλοξενουνται, προσπαθουν ειτε με σχολια ασχετα επι της επιτελουμενης γεννοκτονιας, να αποπροσανατολισουν τον αδαη αναγνωστη (ιδιως δημοσιογραφοι, φοιτητες, ψυχιατροι, ψυχολογοι, αλλα και νοικοκυρες και συνταξιουχοι δουλευουν προσω ολοταχως και μαλιστα αφιλοκερδως), ειτε επιτιθενται με σαρθρα επιχειρηματα βεβαια, να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα. Και σε αλλους καιρους οι σημερινοι ηθικοι αυτουργοι των σημερινων δολοφονων μικρων παιδιων φωναζουν "ολοκαυτωμα", κι "εμεις δεν εχουμε σχεση με το ισραηλ, εμεις ειμαστε Ελληνες" και αλλα τετοια υποκριτικα.
    Πρεπει να σας τονισω οτι αν πατε στην εβραϊκη πρεσβεια η στις συναγωγες τους ανα την Ελληνικη επικρατεια θα δειτε η χαβρα των ρατσιστων ραββινων και του ΚΙΣ να εχουν στησει σειρα απο Η/Υς και να δουλευουν υπερωριες με τους προαναφερθεντες "εθελοντες" για να εξωραϊσουν την εικονα του κλεμμενου απ τους Παλαιστινιους κολω-χωραφου που το ονομαζουν "ισραηλ", στην Ελληνικη και Παγκοσμια πραγματικοτητα.

    Ναι αυτοι ειναι οι εβραιοι φιλοι μου, δηλ. ο καρκινος της Ανθρωπωτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να και ο Ψωμιάδης να μας το παίζει και διπλομάτης!
    Ψωμιάδη, στο λέω με κάθε ειλικρίνεια πως έχω από πολλά χρόνια φίλους πόντιους και τους έχω πραγματικά στην καρδιά μου για την ευθύτητα, την ντομπροσύνη και προ πάντων την ανοιχτή καρδιά. Η αφεντιά σου δεν έχεις καμιά σχέση με τους υπέροχους αυτούς ανθρώπους. Θεωρώ πως με τα καμώματά σου τουλάχιστο μειώνεις τους ανθρώπους αυτούς, που πιστεύω πως δεν έχεις καμμία από τις αρετές τους!Κρίμα που μερικοί σε υποστηρίζουν γιατί παρασέρνονται από τη δήθεν λαϊκή σου συμπεριφορά σου.

    ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΗΜΙΤΟΦΥΛΑΚΕ!!!
    ΓΙΩΡΓΟ!!!! ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΛΑ????
    ΠΟΤΕ ΓΙΩΡΓΟ???
    ΕΝΑΣ ΠΑΛΑΙΟΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑΙ ΝΑΙ ΟΧΙ ΝΕΝΕΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΝ!!!!
    ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΜΕΤΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.
    ΑΝΤΡΕΑ ΖΕΙΣ!!!! ΣΗΚΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ!!!!
    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ !!!
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πέστε του μαλάκα να πάει να…. για να ησυχάσουμε κι εμείς. Πουλημένε Πανίκα σε βαρεθήκαμε. Ένας τσάμπα μάγκα είσαι και τίποτα άλλο. Όσο για τα παπαγαλάκια σου πες τους ότι επιθυμούμε το αυτό και «δι’ ημάς»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. χεστηκα τι θελει ο καραγκιοζης το κανετε και θεμα το σουργιελο το παρατραγουδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση