GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι τεχνικοί της τηλεόρασης προειδοποιούν...

...για τις επικείμενες απολύσεις . Με ανακοίνωσή τους τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και της ΕΝΩΣ...

...για τις επικείμενες απολύσεις
.
Με ανακοίνωσή τους τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και της ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΒΟΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ αναφέρονται στο θέμα των επαπειλούμενων απολύσεων στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Και τονίζουν:
"Μετά την ρητή και ακλόνητη άποψη του νέου Διευθύνοντα Συμβούλου του Τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, την οποία μάλιστα εξέφρασε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΙΤΑ που εργάζονται στον Σταθμό, ότι μέχρι τον Απρίλιο «προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα του Σταθμού πρέπει να γίνει και μείωση προσωπικού», δηλώνουμε προς αυτόν και σε κάθε κατεύθυνση:
Μην το επιχειρήσετε κ. Διευθύνοντα Σύμβουλε του ALPHA, η αντίδρασή μας θα είναι άμεση, κεραυνοβόλα και δυναμική. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε ούτε μία απόλυση Τεχνικού. Δεν θα αφήσουμε να χαθεί ούτε μία θέση εργασίας για να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο τα στελέχη του Καναλιού.
Απευθυνόμενοι στα μέλη μας αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους στους Εθνικής Εμβέλειας Ιδιωτικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς, τους καλούμε σε αγωνιστική ετοιμότητα.
Συνάδελφοι, να είστε έτοιμοι να αποτρέψουμε και αυτή τη φορά, με κάθε μέσον, κάθε επιβουλή της εργασίας μας. Είναι γνωστό το σχέδιο και η προσπάθεια να μας αντικαταστήσουν με προσωπικό που ενοικιάζουν από Εταιρείες. Και είναι γνωστό επίσης ότι οι Εταιρείες αυτές προκειμένου να μειώσουν το κόστος ενοικίασης στο ελάχιστο, χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο προσωπικό ανειδίκευτο, χωρίς άδειες άσκησης επαγγέλματος, το απασχολούν με αμοιβές πείνας, ανασφάλιστο ή στην καλύτερη περίπτωση το υποχρεώνουν, παράνομα, να ασφαλίζεται σαν ελεύθερος επαγγελματίας στο ΤΑΕ και όχι στο ΙΚΑ όπως είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο.
Ζητάμε από τα αρμόδια Κρατικά όργανα να προβούν σε άμεσους ελέγχους και από τον υπεύθυνο για τα ΜΜΕ Υπουργό να μην επιτρέψει την πραγματοποίηση των ανωτέρω σχεδίων. Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί πρέπει σε κάθε περίπτωση να προσφέρουν κοινωνικό έργο και να μην μετατραπούν σε χώρους στυγνής εκμετάλλευσης και καταπάτησης των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων".

13 σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ.
    Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΤΥΠΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ.
    ΕΚΕΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σεμνα και ταπεινα.Το θεμα το πηρε πανω του ο Καραμανλης μην ανησυχειτε θα στειλει τον Ρουσσοπουλο -Χατζηνικολαου και την Μαρα . Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ .ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε, καντε μια βαρβατη απεργια κανα δυο χρονια, να ηρεμησει το κεφαλι μας απο τις αηδιες που μας πλασαρουν τα αφεντικα σας.. Και εσεις θα διεκδικησετε κανα μπικικινι παραπανω, κι εμεις θα εχουμε την ευκαιρια να διαβασουμε κανα βιβλιο να ξεστραβωθουμε λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συναδελφοι της ΕΤΙΤΑ MONO μονο λογια ειστε τι κανατε κατα καιρους που απολυονται συναδελφοι απο το καναλι η απο τα αλλα ? ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε παιδια ευχαριστουμε για την ''συμπαρασταση'' σας χε χε χε ελπίζουμε τουλαχιστον να μην έχετε την ιδια οταν αγωνιζεσται εσεις για τα δικια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΕΖΕΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @4.44 (Λ)

    μας τά'πρηξες στο σπάμ.

    ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:
    Αν δεν σταματήσεις το σπαμάρισμα, έρχονται "μέρες δύσκολες".

    Ρώτα για εμάς και θα μάθεις τι παθαίνει όποιος σπαμάρει και πέσει στα χέρια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ κύριοι Μπόμπολα, Κοντομηνά, Λαμπράκη, Αλαφούζο και Κουρή.

    Δεν θέλουμε να μας λέτε τί να σκεπτόμαστε, μπορούμε και μόνοι μας.

    Έχουμε την ελευθερία της μπλογκόσφαιρας και έτσι σπάσαμε το φασισμό σας.

    Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ΣKAI σας, δεν θέλουμε το Alter σας.

    Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε την Καθημερινή σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας, ούτε την Αυριανή σας.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κοιτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

    Ακούς Γιωργάκη, ακούς Ντορούλα;

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Εάν δεν ακούσατε ακόμα, κακό του κεφαλιού σας.

    Ανοχή τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δουλεύει η δικαιοσύνη στην Ελληνική δημοκρατία.

    Ας πούμε ότι είμαι ένας ζάπλουτος μεγαλοαπατεώνας που έχω κλέψει δισεκατομμύρια από τους πελάτες μου και το χρηματιστήριο.

    Μία λύση για να μή πάω φυλακή είναι να εξαφανιστώ σε κάποια Λατινοαμερικάνικη χώρα, κατά προτίμηση κάνοντας και μία πλαστική στο πρόσωπο.

    Στην Ελλάδα έχω και άλλη μία επιλογή. Αγοράζω ένα κανάλι και απειλώ την εκλεγμένη κυβέρνηση ότι εάν με στείλουν να δικαστώ θα τους κάνω συκοφαντικό πόλεμο και θα φέρω την αντιπολίτευση να κυβερνήσει.

    Καλό έ;

    (Και εγώ που νόμιζα ότι οι τηλεοπτικές συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό, όπως λέει και το Σύνταγμα, μάλλον δεν είχα καταλάβει καλά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εάν ο χοντρο-κοντομηνάς του alpha ελπίζει ότι θα αναστήσει την Interamerican, μία συμβουλή του δίνω.
    Να μην αφήνει τους ασφαλιστές του να πλησιάζουν σε νεοδημοκρατικό σπίτι γιατί θα τους βλέπει κάθε μέρα στο αστυνομικό δελτίο δαρμένους και γιαουρτωμένους.
    Θα σπάσουν τα ρεκόρ γκίνες της φάπας και το ρεκόρ θα κρατήσει ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    By the way, τί στην ευχή γίνεται με εκείνους τους εισαγγελείς με τα δέκα κακουργήματα του κοντομηνά;
    Ακόμη να μαζέψουν την υπόθεση;
    Έλεος, ο θρασύς αυτός άνθρωπος ΠΡΕΠΕΙ να αποτελέσει παράδειγμα προς παραδειγματισμό.
    ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 3:34 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ετσι, έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΕΓΑΛΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΕΡΓΙΑ? ΘΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Από τον Αυτιά και τον Βερίκιο να ξεκινήσουν τους μεγαλύτερους μαλάκες της Ελληνικής Δημοσιγραφίας. Ουυυυυυυυυυστ Αλητάμπουρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση