GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντροπή! Αυτές είναι...

Οι δήθεν ...οικολογικές σακούλες! . ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ LIDL.....!!! ΜΙΑ εικονα χιλιες λεξεις! ΑΥΤΕΣ ειναι οι σακκουλες του περιφημου LIDL !!...

Οι δήθεν ...οικολογικές σακούλες!
.


ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ LIDL.....!!! ΜΙΑ εικονα χιλιες λεξεις!
ΑΥΤΕΣ ειναι οι σακκουλες του περιφημου LIDL !! Που τις πληρωνουμε κιολας για να ... χανουμε τα πραγματα μας!! Οι δηθεν οικολογικες που πρεπει να παρεις ΤΡΕΙΣ για να βαλεις πραγματα με ασφαλεια!
Ευχαριστω
ΝΑΤΕΛΑ
http://natelagr.blogspot.com/

25 σχόλια

  1. oikologikes de simainei kai anthektikes. Ipotithetai apla oti oi oikologikes einai kataskeyasmenes apo naylon pou dialyetai se mikrotero xroniko diastima apo alla.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. οι σακκούλες είναι οικολογικές, που σημαίνει είναι διασπόμενες σε περίπου 4 μήνες. Κρατήστε μία σακκούλα στο μπαλκόνι για 4 μήνες και θα καταλάβετε.
    2. στο συγκεκριμένο, απλά η σακκούλα είναι κακής ποιότητας ή τα πράγματα τοποθετήθηκαν λάθος. δεν είμαι καταναλωτής του Lidl και δεν ξέρω.
    3. η πλέον οικολογία, παράγεται από την οικονομία. η συσκευασία του κάθε προϊόντος, είναι τέτοια που θα πρέπει το failure rate λόγω της συσκευασίας να είναι περίπου 1,4%. Εκεί είναι και το break even.
    4. μη δημοσιεύουμε οτιδήποτε, απλά για να γεμίζουμε τις ηλεκτρονικές μα σελίδες.
    5. απλά μαθήματα οικολογίας στο
    http://kafedaki.blogspot.com/2007/07/blog-post_8175.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eγώ νομίζω ότι σακούλες έχουμε στο κεφάλι μας εμείς. Και δεν βλέπουμε. Ο Χριστόφιας, που δεν έχει σακούλα στο κεφάλι του και μπορεί να βλέπει, έκανε τη θητεία δύο χρόνια, αψηφά τα ουρλιαχτά των γκρίζων λύκων και σε λίγο θα βγάλει πετρέλαιο. Εμείς... σακούλες!! Ούτε σκέψη για έρευνα για πετρέλαιο... Μην αυξήσουμε την θητεία... Μην κουράσουμε τα καημένα τα νιάτα... Είναι από ζάχαρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά τι σχέση έχει το αν σκίζονται με το αν είναι οικολογικές!
    Οικολογική θεωρείται η σακούλα εφόσον βιοδιασπάται σε εύλογο χρονικό διάστημα και αν ανακυκλώνεται εύκολα.
    Ήμαρτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. που να δεις και το περιεχομενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ ....

    ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΕΧΤΕΣ!!!
    ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ
    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΕΞΙΑ - ΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ- ΜΕ ΣΥΝΝΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑTΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ...

    ΛΑΕ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ....
    ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ....ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ!!

    Σε πρόωρες εκλογές η Ισλανδία


    Ο Γκέιρ Χάαρντε γνωστοποίησε ότι δε θα επιδιώξει την επανεκλογή του
    Ένα χρόνο πριν η Ισλανδία βρισκόταν στην πρώτη θέση της λίστας του ΟΗΕ με τα καλύτερα μέρη για να ζει κανείς.

    Από τη στιγμή, όμως, που οι τρεις μεγαλύτερες εμπορικές τράπεζες κατέρρευσαν, συμπαρασύροντας την εθνική οικονομία στη χρεωκοπία, η άλλοτε εύρωστη Ισλανδία εισήλθε σε καθεστώς πρωτόγνωρης πολιτικής κρίσης με βίαιες αποδοκιμασίες εξοργισμένων διαδηλωτών, ακόμα και πολιορκία του ίδιου του πρωθυπουργού, ο οποίος υπό το βάρος αυξανόμενων πιέσεων ανακοίνωσε ότι παραιτείται με σκοπό να διεξαχθούν πρόωρες εκλογές στις 9 Μαΐου.

    Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρωθυπουργός της Ισλανδίας Γκέιρ Χάαρντε, επικαλούμενος σοβαρό πρόβλημα υγείας, γνωστοποίησε την απόφασή του να μην επιδιώξει την επανεκλογή του ως ηγέτης του Κόμματος της Ανεξαρτησίας κατά το επόμενο εθνικό συνέδριο, προσθέτοντας ότι ένας νέος ηγέτης θα οδηγήσει το κόμμα στις εκλογές.

    Οι βουλευτικές εκλογές επρόκειτο να γίνουν κανονικά το 2011, ωστόσο όπως είπε ο Χάαρντε, ιατρική εξέταση αποκάλυψε ότι έχει κακοήθη όγκο στον οισοφάγο και θα
    Σε εκλογές η Ισλανδία
    υποβληθεί σε επέμβαση στο εξωτερικό στα τέλη Ιανουαρίου ή στις αρχές Φεβρουαρίου.

    Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση, αν γίνονταν εκλογές τώρα, το κίνημα της Αριστεράς και των Πρασίων θα συγκέντρωνε το 28,5% των ψήφων. Δεύτερο, με 24,3%, θα ερχόταν το Κόμμα Ανεξαρτησίας του κ. Χάαρντε και τρίτοι οι Σοσιαλδημοκράτες με 17%.

    Πολλοί Ισλανδοί, όπως έδειξαν και οι διαδηλώσεις που γίνονται στη χώρα, δεν κρύβουν την βαθύτατη ανησυχία τους για την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση η οποία έπληξε τον Οκτώβριο τη χώρα τους, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει το νομισματικό και χρηματοπιστωτικό της σύστημα και να χρειασθεί η παρέμβαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

    ΛΑΕ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΝΔΟΥΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ "ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ" ΤΩΡΑ!!!

    ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΟΚ

    27 Ιανουάριος 2009 1:23 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O DR KOYTSOYKOS SHMERA MILHSE STHN ERT PSHHFIAKH GIA THN PEINA POY MASTIZEI TON PLANHTH
    100.000 AN8ROPOI PE8AINOUN KA8E MERA APO THN PEINA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας έχουμε στείλει 3 φορές τώρα μέηλ για να βάλετε και το δικό μας Ιστολόγιο στη λίστα σας, και μας γράφετε στα α.@@@@@..α σας!
    Είναι επιλεκτική η λίστα σας;
    Εκτός κι αν μας έχετε βάλει στη μάυρη ...!
    Αν υπάρχει ειδικός λόγος, μια απάντησή σας θα μας ικανοποιούσε.
    Απλά σαν Κρήτες μάθαμε να είμαστε Περήφανοι.- Εσείς;
    Αλέξης Παπάς
    (από τη συντακτική ομάδα)

    "ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ"
    http://cretanpatriot.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλα, τετοιο σχόλιο δεν περιμενα να δω ποτέ!!! για πολύ δυνατά μυαλά. ανοίκει σίγουρα στα μαργαριτάρια του πρεσσ.
    παντως καλή μου κυρία αν θέλετε σακούλες οικολογικές και χωρίς τρύπες τοτε προμυθευτήτε μερικές τσάντες από καραβόπανο που είναι και μεγάλες και αθάνατες και ελαφρυές και πηγαίνεται να κανετε τα ψώνια σας και κανείς πλέον δε θα σας ξαναχαλασει το κεφι...
    χαπι σοπινγκ για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά να πάθετε!!! Εκεί να πηγαίνετε να δίνετε τα λεφτά σας και το ευχαριστώ είναι να πληρώνετε και τη τσάντα!!! Αλλά έτσι ζώα που είμαστε.. σαν ζώα θα μας αντιμετωπίζουν!!! Μια φορά πήγα στο lidl, έβγαλα λογ\μο 70 ευρώ, μόλις είδα οτι χρέωναν τη τσάντα παράτησα τα πράματα στο ταμείο και έφυγα! Μου κακοφάνηκε.. 'Οχι οτι οι υπόλοιποι δε χρεώνουν, απλά τις ενσωματώνουν στα προιόντα και νομίζουμε πάλι, τα ζώα, οτι δε χρεώνουν! Γι' αυτό πάω στο μπακάλη της γειτονιάς.. Πιο ακριβά μεν... αλλά θα έχει λεφτά να έρθει και εκείνος στο δικό μου μαγαζί!!! Έτσι πρέπει να λειτουργήσουμε, να βοηθήσει ο ένας τον άλλο να πάρουμε λίγο τα πάνω μας! Το κράτος έτσι κι 'αλλιώς στα "τέτοια" του!!! Ξυπνήστε...!!!

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ΜΦ~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φοβερή ανάρτηση, ανατρίχιασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δηλαδη αν εβαζα εκει μεσα μερικα ευρουδακια
    ποιος ξερει που θα πηγαινανε.
    τσ τσ τσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όχι ρε γαμώτο. Περίφημη σακούλα και βρέθηκε τρύπια; Να συνέλθει το συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ. Πάει μου κόπηκε η όρεξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το οικολογικές που "κολλάει", δεν μας εξηγείς...
    Οσο για το ότι τις πληρώνεις, ας
    έπαιρνες την πάνινη απ' το σπίτι σου! Όπως εγώ.
    Με λίγα λόγια: Δεν καταλαβαίνω τι "εννοεί ο ποιητής"...

    Lupo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μωρή γιατί δε μπας κανά Βερόπουλο να πάρεις δωρεάν σακούλες (γερές!) και να τους αφήσεις κανά 20ευρω γαι να πάρεις κανά δυο γιαούρτια και κωλόχαρτο. Ρε ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εδω και 50 περιπου ημερες στο σουπερ μαρκετ LIDL Βυρωνα ,επι της οδου Αγιας Σοφιας,οι πελατες δεν δυναται να χρησιμοποιησουν καλαθακι για την μεταφορα των προς αγορα προιοντων γιατι το καταστημα δεν τους παρεχει αυτη την επιλογη/δυνατοτητα.Οταν απευθυνθηκαμε στους υπευθυνους του καταστηματος(κ.Ορφανου και σε ενα αλλο υπαλληλο/ταμια, μας ειπαν"εχουμε τετοιες εντολες απο την διοικηση,ειναι πολιτικη του ομιλου LIDL να μην παρεχετε η δυνατοτητα στους πελατες χρησιμοποιησης καλαθιων μεταφορας των προς αγορα προιοντων,εντος του καταστηματος και για αυτο τα σιγα σιγα τα καταργησαμε.Σε ενα πολυ μεγαλο καταστημα/σουπερ μαρκετ υπαρχουν 2 με 3 καλαθακια και ελαχιστα τετρατροχα καροτσια,μαλλον και αυτα προς εξαφανιση τα πανε,προς χρηση.Το98% και πλεον των αν πασα στιγμη ευρισκομενων πελατων στο καταστημα ψωνιζει, κρατωντας,οσα πραγματα μπορει,στα χερια,στις μασχαλες και ενας μαλιστα πελατης του καταστηματος,τον ειδα εκπληκτος εχ8ες με τα ιδια μου τα ματια,με στομα συνκρατουσε μια μεγαλη συσκευασια με ρολλα υγειας!
    Μετα απο ολα αυτα ,χ8ες, εκανα τη καταγγελια/ενημερωση στο 1520,τηλ/κο κεντρο Γενικης Γραμματειας Καταναλωτη αλλα και στην Νομαρχια Αθηνων, στο γραφειο του κ.Σγουρου για να ελενξουν οι αρμοδιοι ,αν επιτρεπεται να εχει αδεια λειτουργιας μια επιχειρηση σουπερ μαρκετ,υπο τετοιες προυποθεσεις...εκτος αν το κανουν καθ υποδειξη..λογω οικονομικης κρισης ωστε να αγοραζουμε οχι τα απολυτως αναγαια...αλλα οσα μπορουμε να κραταμε κα8ε φορα στα χερια μας , στις μασχαλες μας , στο στομα μας...η τελος παντων ... οπου καποιοι πιο ευελικτοι πελατες, με φαντασια αλλα και δεξιοτεχνια εκεινη την ωρα σκεφτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σήμερα μου χύθηκε η μπύρα. Αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. TI SXESH EXEI H OIKOLOGIKH SAKOYLA ME THN KAKH POIOTHTA KAI KATASKEYH AYTHS ?
    H GKAMA PROIONTON STO SYGGEKRIMENO KATASTHMA , EINAI AYTH POY ME APOTREPEI STO NA TO EPISKEYFTHO.
    DEN EXEI OLA TA PROIONTA ENOS MEGALOY SUPER MARKET !
    AYTO EINAI GIA ATOMA POY DEN EXOYN ALLH DOYLEI NA KANOYN KAI OLOI THN HMERA TREXOYN STA SUPER MARKT !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. το ποστ ειναι προβοκατόρικο και μετά από έρευνες του ΟΗΕ μαλλον για να προσελκύσει χτυπηματα το ιμπεριαλιστικο μπλογκ της νατελας χουχου
    ζητω οι σχισμένες οικολογικες σακούλες του λιδλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 27 Ιανουάριος 2009 10:52 μμ

    ------------

    kαλά ρε φιλάρα,

    τι κωλοτράβηγμα είναι κι αυτό που έχεις ώστε να θες, ντε και καλά, να ψωνίσεις τα "αγνώστων στοιχείων" προΙόντα του λιδλ;

    Πρέπει να έχεις φάει πολύ μεταλλαγμένο τρόφιμο, στη ζωή σου,
    για να έχεις τέτοια εξάρτηση με δαύτους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στην Αμερικη οι πλαστικες σακκουλες εχουν απαγορευτει εδω και μια 20ετια,αν θυμαμαι καλα.

    Ολα τα σουπερ μαρκετ παρεχουν ΧΑΡΤΙΝΕΣ σακκουλες για να βαλεις μεσα αυτα που θα ψωνισεις.
    Ειναι 100% λιγωτερο ανθεκτικες απο τις πλαστικες ,αλλα εχουν ενα 100% πλεονεκτημα:
    Διαλυονται μετα απο μια βροχη φερ ειπειν σε μια ωρα.

    Καιρος ειναι να γινει και αυτο εδω.
    Να υποχρεωθουν τα σουπερ μαρκετ να δινουν ΜΟΝΟ χαρτινες σακκουλες και να απαγορευτουν, επι ποινη προστιμου ,οι πλαστικες.

    Καμμια αντιρρηση οι "καταναλωτες" να μπορουν να χρησιμοποιουν ΔΙΚΙΑ τους σακκουλα ,
    ανθεκτικη /πολλαπλων χρησεων..

    Θαχαμε γλυτωσει απο τα μισα σκουπιδια.
    Και απο τις μισες χωματερες.

    Το ναυλο/πλαστικο εχει περιοδο ζωης γυρω στα 300 χρονια ενω το χαρτι μια δυο αντε τρεις μερες,μια δυο ωρες αμα βραχει.

    Τι διαολο συμβαινει και αυτο το ΣΩΣΤΟ ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ μετρο δεν εχει εφαρμοσθει,δεν ξερω.
    Ισως γιατι οι πολιτικαντηδες /πολιτικοι και διαφορες αλλες ειδικοτητες αγωνιουν "για τα διαφυγοντα κερδη/μιζες" που θα χασουν αν εφαρμοσθει ..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σας υποχρεώνει κάποιος να ψωνίζετε στο Λιντλ? Μην ξαναπάτε και τελειώνει το ζήτημα!

    Κατα τα άλλα, καλά κάνουν και την χρεώνουν κάθε σακούλα. Φέρτε δικές σας, υφασμάτινες, για να μην σκίζονται, και για να λιγοστέψουν τα σκουπίδια από πλαστικό.

    Μακάρι να τις χρεώνανε κι αλλού τις σακούλες, και μάλιστα 10 ευρώ την μια, έτσι θα γλυτώναμε από όλες τις πλαστικές σακούλες που επιπλέουν στις θάλασσες μας, διότι αυτές που παίρνετε τσάμπα από τα άλλα σουπερ μαρκετ, τις συναντάμε σε όλο το Αιγαίο, για χρόνια, να κάνουν κρουαζιέρες στα γαλάζια νερά, μέχρι να καταλήξουν σε κάποια παραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πόσο ηλίθια μπορεί να είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. tsigouna pare pio polles sakoules

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Και αυτή η ηλίθια διαφήμιση του Jumbo με τις σακούλες δεν είναι για φτύσιμο?
    Έχει γεμίσει το πανελλήνιο από σακούλες (όχι μονό του Jumbo) αλλά εμείς το θεωρούμε πολιτισμό.Με μια βόλτα στην επαρχία,βλέπει κανείς σε κάθε στροφή εκατοντάδες σκουπίδια και σακούλες.
    Κανονικά έπρεπε σε κάθε σακούλα να ενσωματώνονται τα τέλη καθαριότητας αντί να δίνονται σακούλες δήθεν τσάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση