GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο σφυρί η Chelsea...

Η κρίση άγγιξε τον Αμπράμοβιτς! . Από το http://apneagr.blogspot.com/ . Ενα γκρουπ οκτώ διεθνών επενδυτών ετοιμάζεται να εξαγοράσει την βρε...

Η κρίση άγγιξε τον Αμπράμοβιτς!
.
.
Ενα γκρουπ οκτώ διεθνών επενδυτών ετοιμάζεται να εξαγοράσει την βρετανική ομάδα της Premier League, Chelsea, όπως αποκαλύπτει ένας εκ των ενδιαφερομένων επενδυτών σήμερα.
Σύμφωνα με τον κ. Holger Heims, διαχειριστή επενδύσεων της Falcon Equity, ο ίδιος και μία ομάδα άλλων έξι με επτά επενδυτών από την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Ασία, ετοιμάζουν προσφορά εξαγοράς της κορυφαίας βρετανικής ομάδας. Σύμφωνα με τον κ. Heims, ο κ. Sulaiman al-Fahim, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Abu Dhabi United Group, το οποίο πέρυσι αγοράσε την Manchester City, είναι ένας από τους υποψήφιους επενδυτές επίσης.

7 σχόλια

  1. KATΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ!!
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ!!!
    ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗ ΔΕΞΙΑ!!
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ!!

    Ο πρόεδρος της Ισλανδίας ζήτησε από την αριστερά να σχηματίσει κυβέρνηση





    Ο πρόεδρος της Ισλανδίας Ολαφούρ Ράγκναρ Γκρίμσον ζήτησε από τους ηγέτες των κυρίων κομμάτων της αριστεράς να σχηματίσουν νέα κυβέρνηση, την επομένη της παραίτησης του κυβερνητικού συνασπισμού, ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους. Έπειτα από συνομιλίες με όλους τους ηγέτες των κομμάτων τη Δευτέρα, πιστεύω πως μια κυβέρνηση αποτελούμενη από τους Σοσιαλδημοκράτες και τους Αριστερούς-Πράσινους μπορεί να σχηματιστεί γρήγορα, δήλωσε.

    Αύριο το βράδυ ή το αργότερο το πρωί της Πέμπτης θα συναντηθούμε και πάλι και θα συζητήσουμε για τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο κομμάτων, πρόσθεσε ο πρόεδρος. Η αρχηγός του Σοσιαλδημημοκρατικού Κόμματος Ίνγκιμπγιοργκ Γκισλαντότιρ δήλωσε πως ελπίζει ότι οι συνομιλίες με το Αριστερό-Πράσινο Κόμμα θα έχουν ολοκληρωθεί πριν από το Σαββατοκύριακο.

    Ο πρόεδρος Γκρίμσον κάλεσε σήμερα το μεσημέρι στην κατοικία του την Γκισλαντότιρ (είναι η απερχόμενη υπουργός Εξωτερικών) και τον ηγέτη των Αριστερών-Πράσινων Σταϊνγκρίμουρ Σίγκφουσον. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του και θα προσπαθήσουμε να καταλήξουμε σύντομα σ' ένα συμπέρασμα στις συζητήσεις μας, κατά προτίμηση ως το Σαββατοκύριακο, δήλωσε η Γκισλαντότιρ προς τους δημοσιογράφους.

    Συμβιαστικές λύσεις πρέπει να βρεθόυν το συντομότερο δυνατόν, σχολίασε ο Σίγκφουσον. Ο απερχόμενος κυβερνητικός συνασπισμός αποτελούνταν από το κεντροδεξιό κόμμα του πρωθυπουργού Γκέιρ Χάαρντε (Κόμμα της Ανεξαρτησίας) και το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα. Η κυβέρνηση παραιτήθηκε χθες Δευτέρα υπό την πίεση των πολιτών που την θεωρούν υπεύθυνη για την κατάρρευση της οικονομίας της χώρας.

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΞΙΑ!!
    ΝΟΝΗ ΠΑΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χα χα χα


    χο χο χο

    χι χι χι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μιλησε κι ο παγκαλος με φωνη ρεψιματος.τωρα θα σηκωθηκε απο το χριστουγεννιατικο τραπεζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιός γαμάει τήν Chelsea καί τό
    ξέπλυμα?
    Αρης vs ΠΑΟΚ 28/01 καί ο νικητής
    μέ τόν ΟΣΦΠ.
    Η 4άρα στοιχιώνει ακόμα.
    Εντάξει δέν είμαι ο Μπάγιεβιτς,είμαι
    ο
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και αυτή η είδηση ποιον ενδιαφέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. auto to xerate?

    Λουτράδη..

    δεν μας τα έλεγες καλά..

    http://euro2009-gr.blogspot.com/2009/01/blog-post_27.html#comments

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση