GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα πρωτοσέλιδα...

3 σχόλια

  1. "Δεν άφησε την μπουμπούκα από την... αγκαλιά του"
    24 Ιανουαρίου 2009, 21:50

    Σφιχταγκαλιασμένοι ήταν όλο το βράδυ, στην πρεμιέρα των Onirama, η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης.
    Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο και δεν σταματάει να μας το δείχνει όπου κι αν βρεθεί, όπου κι αν σταθεί!
    Σε εκπομπές θα΄ ναι, σε πρεμιέρες θα΄ ναι, ο μπουμπούκος και η μπουμπούκα είναι «κολλημένοι» ο ένας πάνω στον άλλον


    ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΥΟ zougla ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΚΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ / ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΗ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΛΕΪ , ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριακή, 25.01.09
    Ένοπλη συμπλοκή μεταξύ υπηκόου Αλβανίας και δύο αστυνομικών σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός εκ των δύο αστυνομικών από τα πυρά του 35χρονου -σεσημασμένου για διάφορα ποινικά αδικήματα- δράστη. Ο αστυνομικός σώθηκε χάρη στο αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε.
    Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, όταν οι δύο αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης επιχείρησαν να ελέγξουν ύποπτο άτομο. Στη θέα των αστυνομικών, ο 35χρονος τράβηξε το πιστόλι που είχε μαζί του και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους, πετυχαίνοντας έναν εξ’ αυτών στο στήθος. Οι αστυνομικοί δεν ανταπέδωσαν τα πυρά και σε συμπλοκή που ακολούθησε κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν το δράστη.
    «Ο αστυνομικός δεν τραυματίστηκε διότι είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο», αναφέρει η ανακοίνωση τη Αστυνομίας. Ο 35χρονος αυτοτραυματίστηκε στο αριστερό του χέρι (παλάμη) και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 'Κλείνει η ψαλίδα με το ΠΑΣΟΚ μπροστά!'
    Τάδε γράφει ο χονδρό-Μάκης.
    Τί τον ταϊζουν το χοντρό και κάθε λίγο και λιγάκι αμολάει τη μελάνη του η σουπιά?
    Όμως η μεγάλη πλάκα είναι,όπως μας πληροφορεί πρωτοσέλιδα, ότι τον διαβάζουν 70.000 άνθρωποι.
    Αλήθεια πως τους μέτρησε?
    Ή μ΄πως για τόσους παίρνει κρατική διαφήμιση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση