GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενας συνταξιούχος γράφει...

.. Αγαπητοί Κύριοι του Press-Gr Όλα τα δυσάρεστα που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα έχουν αφετηρία την ανικανότητα της Αστυνομία...

..
Αγαπητοί Κύριοι του Press-Gr
Όλα τα δυσάρεστα που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα έχουν αφετηρία την ανικανότητα της Αστυνομίας από την μιά μεριά ,αλλά και τον στρουθοκαμιλισμό ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων από την άλλη.
Όπως είπε κάποτε ο Σατανικός Εφιάλτης Δρακουμέλ , αν δεν σπάσεις αυγά δεν μπορείς να κάνεις ομελέττα. Όταν μου πετάς μια βόμβα μολότωφ για να με κάψεις , είναι η δεν είναι απόπειρα εναντίον της ζωής μου; Αν είμαι ένοπλος Αστυνομικός γιατι δεν έχω το δικαίωμα να αμυνθώ; Ένας πρωθυπουργός με αρ..... θα έβγαινε και θα έλεγε ότι από αύριο νομοθετώ συγκεκριμένο Νόμο. Αλλά ο χοντρός ακαταλληλότερος χρειάστηκε 4 μήνες για να αντιληφθεί τί γινόταν στο Βαλτοπέδι. Θα λύσει τα πιό δύσκολα; Αποκλείεται .
Βέβαια σε μια χώρα που αρθρογραφούν ψυχροί δολοφόνοι σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες πρέπει να περιμένουμε τα χειρότερα. Χθες είδα στην TV επεισόδια από διαδηλώσεις σε κάποια Ευρωπαική πρωτεύουσα.
Οι διαδηλωτές έκαναν επίθεση εναντίον της πρεσβείας του Ισραήλ. Η Αστυνομία της πρωτεύουσας εκείνης τους διέλυσε ρίχνοντάς τους νερό. Αν το ίδιο είχε σκεφθεί και η δική μας Αστυνομία , πριν ένα μήνα, δεν θα είχε καεί το κέντρο της Αθήνας. Αυτό που μας λείπει είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ.
Ηγεσία που θα γράψει στα παλιά της παπούτσια το πολιτικό κόστος, θα κάνει τις απαιτούμενες νομοθετικές ρυθμίσεις για να πετύχει:
- Κατάργηση των κρυσφήγετων των κουκουλοφόρων μέσα στα Α.Ε.Ι.
- Όταν τελούνται κακουργήματα μέσα στα ΑΕΙ, να διατάζει ο εισαγγελέας αυτεπάγγελτα την είσοδο της Αστυνομίας , χωρίς να χρειάζεται άδεια πό τον Πρύτανη.
- Καθαρισμό των Εξαρχείων, Ομονοίας και λοιπών περιοχών που δρούν οι έμποροι ναρκωτικών και οι εκμεταλευτές των ιεροδούλων.
- Αγορά των κατάλληλων οχημάτων για ρήψη νερού εναντίον κουκουλοφόρων και λοιπών μολοτοφόρων και εκπαίδευση σʼαυτά αστυνομικών.
- Αυστηρό έλεγχο στους μετανάστες και όσοι λαθρομετανάστες είναι άνεργοι να απελαύνονται ταχύτατα διότι ο άνεργος λαθραίος πολύ σύντομα θα παρανομήσει.
Τέτοια Ηγεσία δυστυχώς δεν έχουμε ,αλλά δεν βλέπω και ανάλογες διαθέσεις στην αξιωματική αντιπολίτευση , οπότε τα σύνεφα που μαζεύονται στον Ελληνικό ορίζοντα είναι πολύ σκούρα.
Ένας συνταξιούχος
------------------------

36 σχόλια

  1. - Καθαρισμό των Εξαρχείων, Ομονοίας και λοιπών περιοχών που δρούν οι έμποροι ναρκωτικών και οι εκμεταλευτές των ιεροδούλων.

    @ ΒΛΑΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ

    στα εξαρχεια οι κατοικοι και οι αναρχικοι καθαρισαν την περιοχη απο τα ναρκωτικα και τα κακως κειμενα..ποσο στοκος εισαι κακομοιρε δεξιε..σου ελλειψε η χούντα;

    Παπανδρέου 09

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπάρμπα,
    Ασε τα οργανωτικά και τα υπόλοιπα τα της διατάξεως και ψάξε να βρεις ένα μπράβο να σε φυλάει, αν σαλτάρει το κλεφτρόνι από το μπαλκόνι δεν θα σε κοιτάξει κανένας μπάτσος, ίσα-ίσα που θα σε πάνε μέσα για διάφορα (που θα βρουν μετά).
    Κατάλαβες ή θες να σου θυμίσω πότε βγαίνουν σε σύνταξη και τι κάνουν μετά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισόβια καταδίκη για 16χρονο που μαχαίρωσε θανάσιμα μαθητή
    Ένας 16χρονος που συνελήφθη να γελάει αφού είχε τραυματίσει θανάσιμα με μαχαίρι έναν μαθητή, καταδικάστηκε σήμερα Παρασκευή σε ισόβια για ανθρωποκτονία.
    Ο Ντέϊβιντ Ιντόβου, 14 ετών, απεβίωσε στις 7 Ιουλίου 2008, τρεις εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του με μαχαίρι στο στήθος σε γήπεδο ποδοσφαίρου στο Σάουθουορκ, στο νότιο Λονδίνο.
    Ο Ιλάϊτζα Ντεϊγιόνι,16 ετών, κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία έπειτα από δίκη τον περασμένο μήνα και καταδικάστηκε σήμερα σε ισόβια.
    Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο Ντεϊγιόνι πλησίασε τον μαθητή που συμμετείχε σε ποδοσφαιρικό αγώνα και χωρίς προειδοποίηση τον χτύπησε με το μαχαίρι στο στήθος στην πλευρά της καρδιάς.
    Ο Ιντόβου κατέρρευσε σ' ένα γειτονικό δρόμο. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αλλά δεν συνήλθε από το κώμα.
    Όταν ο Ντεϊγιόνι συνελήφθη δύο ημέρες αργότερα φορούσε ένα μπλουζάκι με αίμα που, έπειτα από εξετάσεις, αποδείχθηκε ότι άνηκε στο θύμα.
    «Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες, πολλοί από τους οποίους γνώριζαν τον κατηγορούμενο, ελάχιστοι ήταν αυτοί που δήλωσαν διατεθειμένοι να κατονομάσουν τον δράστη ή να βοηθήσουν στο έργο της ανάκρισης», δήλωσε ο Μίκ Νόρμαν, αστυνομικός επιθεωρητής.
    Ο δικαστής δήλωσε ότι ο Ιντόβου προερχόταν από μία αγαπημένη οικογένεια, ήταν υποδειγματικός μαθητής και πήγαινε τακτικά στην εκκλησία. Η μητέρα του Γκρέις δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο γιος της πήγαινε καλά στο σχολείο και ήθελε να γίνει μηχανικών αεροσκαφών. «Το μαχαίρι που έσκισε την καρδιά του Ντέϊβιντ θα αφήσει για πάντα ανοικτές πληγές στις καρδιές μας», πρόσθεσε.
    Ο δικαστής είπε ότι ο Ντεϊγιόνι πέρασε τα πρώτα του χρόνια με την γιαγιά του στην Αγκόλα μέχρι το 2000, όταν έφτασε με τους γονείς του στην Αγγλία.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΜΑΣΤΕ , ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΝΤΕΙΓΙΟΝΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΡΕΙΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ , ΜΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Σ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΥΠΑ.
    ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
    ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΣΤΑΚΗ Η ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Η ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ Η ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πες τα χρυσόστομε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνταξιούχος τι;;;;;

    Αστυνομικός;
    Λιμενικός;
    Στρατιωτικός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι αμερικανοι τα βρηκανε και παλι με τον Κωστα και τον γραψανε στα αρχιδια τους πια τον μικρο Γιωργκο

    Αλλωστε δεν τραβουσε..

    Ουτε ο ιδιος, αλλα ουτε και οι σκατοφατσες του παρελθοντος που κουβαλουσε. ΔΥΟ φορες ειπε το χαζο-Γιωργκο οτι θα τα αλλαζε ολα στο κομμα!
    Τι εγινε τελικα?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κοίτα συνταξιουχάκο...
    επειδή εσύ έφτυσες αίμα για να παίρνεις μια σύνταξη ξεφτίλας μέχρι να τα τινάξεις, μη νομίζεις ότι και οι άλλοι είναι αναγκασμένοι να υποστούν τα ίδια, έτσι;
    Δε μου λες; Εχεις σκεφτεί καμια λύση για να γίνει ο κόσμος καλύτερος ή περιμένεις να μπεις στην κάσα για να τη σκεφτείς;
    Μόνο λύσεις για να το βουλώνουν οι πιτσιρικάδες μπορέι να σκεφτεί το μυαλό σου ή το Αλτζχάιμερ σε έπιασε από τα είκοσι;

    Μένιππος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και τί σε νοιάζουν εσένα ολα αυτά,

    κύριε μπάρμπα;

    εσύ την έκανες, έγινες συνταξιούχος.

    Ετσι ακριβώς σκέφτονται και οσοι τους κατονομάζεις αποδίδεις ευθύνη, θέλεις να βγάλουν αυτοί το φίδι απ τη τρύπα.

    Αμ δέ,

    το φίδι εκεί θα μείνει, στη τρύπα του και ο, "ακαταλληλότερος" όπως λές,

    Πρωθυπουργός.

    Κατσε λοιπόν να γίνουμε κι εμείς συνταξιούχοι, και μετά θα λεμε οσα λές κι εσύ.

    Αντε γειά,

    συνταξιούχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με αλλα λογια συνταξιουχε της αστυνομιας η του στρατου μας λες να γινουμε ενα αστυμοκρατουμενο κρατος.Δεν αναφερεσαι για την πηγη ολων αυτων των επισοδιων παρα γιατι γινονται επισοδια.
    Τραβα ψοφα βρωμογερε γιατι εχετε παει πισω την χωρα 100 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ
    ΤΟ ΕΙΠΕΣ - ΕΓΓΡΑΨΕΣ - ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΟΥΝ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ
    ΟΜΕΛΕΤΑ.
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΕΝΑΣ ΑΥΓΟΥΛΑΣ ΣΥΝ/ΧΟΣ
    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ .
    WWW.YOUTUBE.COM/NEMESISRELLOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καραδεξιε συνταξιουχε που μαλλον σε τιποτα σωματα ασφαλειας θα δουλευες και συνταξιοδοτηθηκες στα 40 και εισαι βολεμενος του συστηματος .Αξιος ο μισθος σου .Εσεις εχετε δυαλυσει την ελλαδα .Αλλα αν φαει ξυλο ο εγγονος σου θα κλαις με μαυρο δακρυ και θα βριζεις .ΣΕΜΝΟΤΑΠΕΙΝΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΦΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προτεινω και καθαρισμο ολων των συνταξιουχων για να λυθει το ασφαλιστικο προβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. MIA XARA TA LES MASTORA ALLA AYTA NA TA PEIS STOUS DHMOKRATIKOUS, PROODEUTIKOUS, MHDENISTES, EPANASTATES, KOURAMPIEDES, MAIMOUKOULTOURIARIDES, XEFTILES, ANTHELLINES, GAY KTL KTL KTL KENTROARISTEROUUUUUUUUUUSS!!!!
    TWRA OSO GIA TON XONTRO E AYTON EXOUME KAI ME AYTON THA PAME ANAGKASTIKA DIOTIN DEN YPARXEI KANENAS ALLOS STON ORIZONTA NA MPOREI NA ANALAVEI.( MHN MOU PEITE PALI GIA TO PAIDI GIATI TO ALOGO EINAI KOUTSO!DEN TRAVAEI MPIT GIA MPIT)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. A KAI KSEXASA KAI TOUS ANARXIKOUS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αγαπητε Κυριε, ωραια τα λες! Μηπως ομως πρεπει μονο να ονειρευομαστε γιατι κανενας δεν εχει το πολιτικο σθενος να προβει σε τετοιες μεταρρυθμισεις γιατι θα χασουν τους ψηφους που τοσο πολυ αναγκη εχουν. Αλλα απο την αλλη οι νομοι υπαρχουν μονο που ποτε δεν εφαρμοζονται. Εχουμε βαρεθει τα μπλα μπλα και πραξη μηδεν. Αυτο που θελουμε σαν Ελληνες πολιτες ειναι επιτελους να σκεφθουν σοβαρα το μελλον της πατριδος μας γιατι ειναι πολυ σκουρα τα πραγματα απο ολες τις αποψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να φύγουν από τη χώρα μας ο φαταούλας ο Μπόμπολας, ο κομπλεξικός ο Λαμπράκης, ο ασφαληστής Κοντομηνάς, ο διπρόσωπος Αλαφούζος και ο ξεφτίλας ο Κουρής. Είναι όλοι τους υπόκοσμος με γραβάτα.
    ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    Δεν χρειαζόμαστε τις εφημερίδες τους, ούτε τα κανάλια τους, μας έχουν πάρει το μυαλό.
    Ανοίγεις καθημερινά την τηλεόραση και το μόνο που ακούς είναι κινδυνολογίες, υπερβολές, ψέμματα, το τέλος του κόσμου, σε πιάνει η ψυχή σου.
    Πάς να δείς ένα σήριαλ και σου διαφημίζουν τους ομοφυλόφιλους, τους ναρκομανείς, την αναρχία, τη μοιχεία και την κουτοπονηριά.
    Από διαφημίσεις βέβαια, είναι τόσο πολλές που ξεχνάς τί έβλεπες.
    Πάς να πάρεις ένα DVD με την εφημερίδα για το σαββατοκύριακο και σε ταίζουν φτηνή προπαγάνδα για μικρά παιδιά και φοιτητές.
    Και ο μαλάκας ο Καραμανλής κάθεται και τους κοιτάει.
    Βρε μπούλη Κωστάκη, σε ότι αφορά την τηλεόραση τουλάχιστον, αφού οι συχνότητες είναι δημόσια περιουσία, γιατί δεν τις παίρνει πίσω το κράτος να τελειώνουμε;
    ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΓΙΔΙΑ.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. απ΄το Κυπριακό ιστολόγιο denksexnw

    Ενώ η 59ή επέτειος του Ενωτικού δημοψηφίσματος καταφτάνει βρίσκει την Κύπρο σε κρίσιμη καμπή για το εθνικό της πρόβλημα και την μελλοντική της πορεία.. Το ρομαντικό παρελθόν έρχεται να συγκρουστεί με τον παραλογισμό του παρόντος για να ταρακουνήσει την σημερινή πραγματικότητα..Ο Ελληνισμός ποτέ δεν συμβιβάστηκε με τον αποικιοκράτη και πάντα τολμούσε να δηλώνει τον ευσεβή πόθο του που ποτέ δεν έσβησε από την Ελληνική ψυχή και ιστορία του νησιού. Μετά την εξέγερση του Οκτωβρίου του 1931 η κορύφωση του πάγιου αιτήματος του Ελληνισμού της νήσου για Ένωση ήρθε τον Ιανουάριο του 1950 με το Ενωτικό δημοψήφισμα όπου μεταξύ 15-22 του μήνα συλλέχθηκαν 224,757 υπογραφές Αξίωσαν Ενωσιν οι Κύπριοι με την μητέρα Ελλάδα και κατέτρεξαν στις εκκλησίες να το επιβεβαιώσουν και με την υπογραφή τους, φτάνοντας στο μεγαλειώδη 95,7%. Το... λαϊκό αίσθημα δονούσε την πραγματικότητα της εποχής και αυτό με τη σειρά του όπλισε με σθένος τους μελλοντικούς τιτάνες της Ε.Ο.Κ.Α.Το Ενωτικό δημοψήφισμα εκπέμπει ένα μήνυμα διαχρονικό που δεν φθείρεται από την σημερινή μας κατάντια, και αποτελεί ακόμη μια στιγμή εθνικής ανάτασης του Κυπριακού Ελληνισμού που όσο και αν απαξιώνεται η σημασία των αγώνων του, ΔΕΝ διαγράφεται.. Στην εποχή της παρακμής ένα γεγονός από το παρελθόν έρχεται κόντρα στον νεοραγιαδισμό της σύγχρονης κοινωνίας για να υποδείξει πως με αρχές και αξίες που αναδύονται μέσα από την ιστορία και τους αιώνες ο Ελληνισμός μπορεί να ελπίζει. Για πουκάμισα αδειανά; ίσως, όμως καμιά μάχη δεν χάνεται αν δεν δοθεί πρώτα.Ο Ελληνισμός αρκεί να αντλήσει φώς από την ιστορία του για να μην μπει σε διαδικασίες υποβάθμισης της Εθνικής του αξιοπρέπειας και να διατηρήσει αναλλοίωτο τον Ελληνοκεντρικό και αυτόνομο τρόπο σκέψης του, μακριά από ουτοπικά διλήμματα και μικροπολιτικές λογικές. Η ιστορική επίγνωση και η εθνική ομοψυχία της τότε εποχής ακόμη και σήμερα μας προστατεύει, μας διατηρεί και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε να ελπίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΘΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ "ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 09""5,28""7,14"ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 7,14 ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε συνταξιούχε, μήπως γίνεσαι απάνθρωπος?
    Σκέφτηκες μήπως πως θα τα βγάλουν πέρα με τόσα έξοδα, όλοι αυτοί οι Λιμενικοί που φέρνουν τους λαθρομετανάστες, οι Αξιωματικοί της Αστυνομίας που "παρακολουθούν στενά" το εμπόριο των ναρκωτικών και της Λευκής σαρκός και όλοι οι παρατρεχάμενοι,από Ιατροδικαστές μέχρι Διευθυντές των φυλακών?
    Λίγο σεβασμό στον συνάνθρωπο επιτέλους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ ΠΑΠΠΟΥ !!!!!!!!!!

    ΑΣΕ ΤΙΣ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ.

    ΒΑΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΥΠΙΤΣΑ ΤΩΡΑ.

    ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΤΣΕΚ-ΑΠ ΜΗ ΣΕ ΒΡΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΑΠΟΤΟΜΑ.

    ΤΡΙΞΕ ΚΑΠΟΥ -ΚΑΠΟΥ ΤΗ ΓΡΙΑ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΟΧΙ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ!!

    ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΑΣ
    ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.

    ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ.

    ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΤΑ .

    ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΑΠΠΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλά τα λέει ο συνταξιούχος, πήξαμε στα πρεζόνια και στους αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 16 Ιανουάριος 2009 9:15 μμ

    Τραβα γαμησου ρε πουστρα εσυ και ο συνταξιουχος μπατσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΜΠΑΤΣΕ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑΝ ΛΑΚΟ ΚΑΙ ΧΩΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΚΟΥΛΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ρε δεξιο φασιστομουτρο 9.15 κωλοστελεχος της δακε βολεμενε αξιος ο μισθος σου
    Πηγαινε να γλειψεις τον καραμανλη γλειφτη να δωσει καμμια θεσουλα στο παιδακι σου και την γυναικα σου .
    ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γιατί σας κακοφαίνονται όλα αυτά που λέει ο συνταξιούχος Κύριος? Γιατί θέλετε να έχετε ένα κράτος μπάχαλο αδερφές του ελέους σημερινοί πιτσιρικάδες και πουστροφοιτητάκια που δεν σας σηκώνεται..απο τα πολλά σφηνάκια.Γιατι εμείς οι σαραντάρηδες μη συνταξιούχοι και ακόμα γαμούχοι σας λέμε ότι δεν θα αφήσουμε να περάσει αυτή η σημερινή αναρχία γιατι αύριο πανηλήθιε νεαρέ θα δημιουργήσω κι εγώ μια ομάδα απο κουτούς σαν κι εσένα και θα έρθω να σου βάλω τα μπουκάλια και τα γκλόμπ στον κώλο..και τότε ποιός θα σε προστατέψει πουλάκι μου?? ε??ποιός??.Κόψετε τις μαλακίες ότι καθαρίσατε τα Εξάρχεια μόνοι σας απο τα Ναρκωτικά...Δε μασάμε ξέρουμε τι μας γίνεται..Αυτά να πας να τα πείς στη γιαγιά σου όχι σ' εμάς..εμποράκο. Εκτός άν αποφασίσατε να τα βάλετε στον κώλο σας, αμ ναί τότε συγχρητήρια καλά κάνατε.Ότι ώρα γουστάρεις πάμε στα Εξάρχεια να πάρουμε όσο πράμα θές και ότι είδος θές..πανίβλακα ρομαντικέ ψεύτη.Πρόσεξε δεν σου μιλάει αυτή τη στιγμή κάποιος τυχαίος...Τώρα δεν θ΄ασχοληθώ άλλο μαζί σας γιατι έχω σοβαρά εθνικά θέματα επειδή αποφασίσανε τα Τουρκόπουλα να έρθουν στην Ελλάδα με τις πούτσες έξω απο τα παντελόνια για να σας τις βάλουν απο πίσω... ανίκανοι μελλοντικοί κερατάδες και να σας δείξουν τι σημαίνει αντρικό παπάρι.Κατα τ΄άλλα τραβάτε να τον παίξετε σε καμμια διαδήλωση όταν είναι οι κάμερες μπροστά γιατι όταν δεν είναι..οι μπάτσοι γαμάνε κι εσάς και τις μανάδες σας.Καληνύχτα πάω για ποτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. "Συνταξιούχε" μαλάκα χρυσαυγίτη,

    μια ζωή σε γαμούσε ο πατέρας μου, ενώ ο παππούς μου γαμούσε τη μάνα σου για να παίρνεις εσύ τρεις κι εξήντα.

    τωρα, σαν "συνταξιούχος", έλα να σε γαμήσω κι εγώ για να συμπληρώσεις το πενιχρό εισόδημά σου.

    πήγαινε ρε σε ένα γηροκομείο να ψοφήσεις άχρηστο κούσαλο! Σαράβαλε στη ψυχή και στο σώμα! Ψόφα ρε καριόλη να ξεβρωμήσει η Ελλάδα.

    Ψώφα γεροπούστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΝΙΚΟΛΑ ΓΑΜΕΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΡΙΓΙΛΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ.ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ "17 Ιανουάριος 2009 5:50 πμ" ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΖΕ ΡΕ ΓΑΜΟΣΠΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ Η ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΜΑΖΙΣΟΥ ΦΙΛΕ 17 Ιανουάριος 2009 5:50 πμ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΓΕΡΟ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΛΟΓΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟΤΟΥΣ.ΣΕ 10-20 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΣΤΟΚΑΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 17 Ιανουάριος 2009 1:28 μμ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟ 74 ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΝΕ.
    ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ Η ΑΤΙΜΟΡΙΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΕΙΣΤΕΩΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ.ΟΙ ΝΕΟΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑΜΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΝΩΝΥΜΕ...ΣΤΗ ΡΙΓΗΛΛΗΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΥΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΧΩΣΕ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΥΠΟΝΝΟΟΥΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΙΠΕΣ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΣΟΝΤΑ...ΑΝΙΚΑΝΕ,ΠΑΝΗΛΗΘΙΕ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΕΥΠ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΕΞΙΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση