GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

'Ολα τα πρωτοσέλιδα...

13 σχόλια

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ


    ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ,ΕΧΕΙ ΧΡΕΩΣΗ 0,60 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ 0.90 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ / ΛΕΠΤΟ !!!




    Έγραψα ένα σχόλιο σχετικό με αυτό το σοβαρό θέμα που κοροϊδεύουν το κόσμο στη Χρυσή Ευκαιρία, στην ανάρτηση του ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ.

    Παρακαλώ κάντε το θέμα και αναρτήστε το ώς σχόλιο γιατί δεν έχω το χρόνο να το κάνω εγώ .





    ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 300 ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΟ (Κ)ΛΕΠΤΟ ΔΗΛΑΔΗ 0.90 ΕΥΡΩ/ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΛΕΝΕ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ,Η ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ,ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ .


    Το θέμα είναι σοβαρό και παρακαλώ αναρτήστε το διότι δεν έχω χρόνο να το κάνω .

    Ευχαριστώ πολύ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΑΚΟΜΗ ΚΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ - ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ-ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠ΄ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΗ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΝΔΟΥΛΑ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΩΣ ΤΟ 2004 , ΟΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ,ΑΠ ΄ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ.
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να φύγουν από τη χώρα μας ο φαταούλας ο Μπόμπολας, ο κομπλεξικός ο Λαμπράκης, ο ασφαληστής Κοντομηνάς, ο διπρόσωπος Αλαφούζος και ο ξεφτίλας ο Κουρής. Είναι όλοι τους υπόκοσμος με γραβάτα.
    ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    Δεν χρειαζόμαστε τις εφημερίδες τους, ούτε τα κανάλια τους, μας έχουν πάρει το μυαλό.
    Ανοίγεις καθημερινά την τηλεόραση και το μόνο που ακούς είναι κινδυνολογίες, υπερβολές, ψέμματα, το τέλος του κόσμου, σε πιάνει η ψυχή σου.
    Πάς να δείς ένα σήριαλ και σου διαφημίζουν τους ομοφυλόφιλους, τους ναρκομανείς, την αναρχία, τη μοιχεία και την κουτοπονηριά.
    Από διαφημίσεις βέβαια, είναι τόσο πολλές που ξεχνάς τί έβλεπες.
    Πάς να πάρεις ένα DVD με την εφημερίδα για το σαββατοκύριακο και σε ταίζουν φτηνή προπαγάνδα για μικρά παιδιά και φοιτητές.
    Και ο μαλάκας ο Καραμανλής κάθεται και τους κοιτάει.
    Βρε μπούλη Κωστάκη, σε ότι αφορά την τηλεόραση τουλάχιστον, αφού οι συχνότητες είναι δημόσια περιουσία, γιατί δεν τις παίρνει πίσω το κράτος να τελειώνουμε;
    ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΓΙΔΙΑ.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΑΚΟΜΗ ΚΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ - ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ-ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠ΄ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΗ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΝΔΟΥΛΑ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΩΣ ΤΟ 2004 , ΟΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ,ΑΠ ΄ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ.
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H ΝΔ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΩΣ ΤΟ 10
    ΠΑΙΡΝΕΙ 0
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΑΞΙΩΝ ΕΠΕΡΝΕ 7.

    ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΟΙΚΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Οικονομία μας βρίσκεται σε δύσκολη θέση και αιτία δεν είναι μόνο η διεθνής κρίση αλλά και οι επιδόσεις της οικονομικής πολιτικής των κυβερνήσεων Καραμανλή. Η πιστοληπτική αξιοπιστία της χώρας υποβαθμίζεται, οι διαπιστώσεις του ΟΟΣΑ προδικάζουν σκληρή λιτότητα και οι αναμενόμενες αποφάσεις της Κομισιόν άτυπη ή επίσημη επιτήρηση θα επιβάλουν.

    ΚΑΙ ΟΛΑ αυτά δεν είναι παρά το πλαίσιο μέσα στο οποίο υποχρεωτικά θα κινηθεί η κυβέρνηση και οι υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει οπωσδήποτε να ανταποκριθεί. Ταυτόχρονα, όμως, υπάρχει και η δημοσιονομική πραγματικότητα, την οποία και να θέλει η κυβέρνηση δεν μπορεί να αγνοήσει. Οταν βρισκόμαστε ήδη στη μέση του Γενάρη και δεν έχει κινηθεί ουσιαστικά καμιά διαδικασία για τη χορήγηση εκείνου του υποτυπώδους επιδόματος θέρμανσης που είχε υποσχεθεί ο πρωθυπουργός, ποια αξία μπορεί να έχουν οι όποιες νέες υποσχέσεις;

    ΕΙΝΑΙ εξαιρετικά σοβαρή η κατάσταση την οποία καλείται να διαχειριστεί η κυβέρνηση. Και την κάνει ακόμη δυσκολότερη το γεγονός ότι η κυβέρνηση ούτε είχε ούτε κι ενδιαφέρθηκε να καταστρώσει σχέδιο αντιμετώπισης τέτοιων δύσκολων καταστάσεων. Με φτηνούς επικοινωνιακού χαρακτήρα ελιγμούς κινήθηκε επί πέντε χρόνια και με ανάλογες πρακτικές επιχειρεί να κινηθεί και τώρα.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ το αποτέλεσμα είναι προδιαγραμμένο και κανέναν δεν ξεγελούν οι κυβερνητικοί ακροβατισμοί και οι δήθεν κοινωνικές ευαισθησίες, οι οποίες ξαφνικά έχουν κατακυριεύσει τον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του. Μόλις πριν από έναν μήνα ήταν που ψήφισαν έναν προϋπολογισμό, ο οποίος χαρακτηριζόταν από κοινωνική σκληρότητα. Ολα τα άλλα είναι φτηνές δικαιολογίες.

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @"ελεύθερος", 12.12.

    ίσως δεν είναι η καλύτερη λύση, είναι όμως εφικτή και πιθανότατα, εφόσον την δοκιμάσεις, μπορεί ανακόψει την ακατάσχετη μαλακία.
    Για τον γάμο λέω...

    και μην ξεχνάτε:
    σήμερα στις 21:00, τραβάμε ΟΛΟΙ το καζανάκι. Μπορεί ο πόλεμος να μην σταματήσει έτσι, αλλά τουλάχιστον κάτι μαλάκες που παίζουν στις 20:30 με τα φώτα, θα πάρουν ένα πραγματικά ΗΧΗΡΟ μήνυμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. an einai dynaton xrewsh sth xrysh eykairia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΩΣΤΕ, ΕΤΣΙ, κύριε Παπαθανασίου. Για το χάλι φταίει ο Αλογοσκούφης. Η αλήθεια είναι διαφορετική. Φταίει ΚΑΙ ο Αλογοσκούφης. Όλες οι κυβερνήσεις από το τέλος του Εμφυλίου έχουν βάλει το χεράκι τους σ΄ αυτή τη χάρτινη οικονομία με την κομπραδόρικη, κατάμαυρη τρύπα. Και αν διαβάσουμε προσεκτικά την έκθεση του διεθνούς οίκου που μας κατέταξε τελευταίους στα υπόγεια τα ευρωπαϊκά, ε, τότε όλοι θα πάθουμε εγκεφαλικά. Δηλαδή, ξεπούλημα του Δημοσίου, μηδενική αύξηση αποδοχών, μεγαλύτερο τσουνάμι φορολογικό. Γιατί αυτό; Μα, επειδή η παραγωγή είναι κωμωδία, η φοροδιαφυγή τραγωδία και τα δανεικά σκέτα μεγαλεία. Με ένα λόγο, άδεια τα ταμεία, επομένως, καταχρεωμένη η ελληνική οικονομία. Αλλά τώρα τα αφεντικά της Νέας Δυστυχίας λόγω ήπιων προσαρμογών, δηλαδή ψηφοθηρικών αναγκών, θυσιάζουν το μέλλον των παιδιών. Χωρίς αποτέλεσμα σοβαρό. Γιατί και το δάνειο χοντρό αλλά και γιατί με τα φραγκοδίφραγκα δεν πρόκειται να ικανοποιήσουν σοβαρά κανένα στρώμα λαϊκό. Ο ντόρος μια τρύπα στο νερό!


    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μαλλον βαρετά τα βλεπω. τα ίδια και τα ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλή η διαμαρτυρία αλλά με τα φωτα και τις μαλακίες αυτές γινόμαστε γραφικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι αμερικανοι τα βρηκανε και παλι με τον Κωστα και τον γραψανε στα αρχιδια τους πια τον μικρο Γιωργκο

    Αλλωστε δεν τραβουσε..

    Ουτε ο ιδιος, αλλα ουτε και οι σκατοφατσες του παρελθοντος που κουβαλουσε. ΔΥΟ φορες ειπε το χαζο-Γιωργκο οτι θα τα αλλαζε ολα στο κομμα!
    Τι εγινε τελικα?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση