GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Απολύθηκε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών»...

. Τι γράφουν οι Financial Times για τον ανασχηματισμό... . «Απολύθηκε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών» είναι ο τίτλος του άρθρου που φιλοξ...

.
Τι γράφουν οι Financial Times για τον ανασχηματισμό...
.
«Απολύθηκε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών» είναι ο τίτλος του άρθρου που φιλοξενούν οι Financial Times για τον ανασχηματισμό «που προκάλεσε η επιδείνωση των δημόσιων οικονομικών και ο φόβος συνεχιζόμενης κοινωνικής αναταραχής μετά τις ταραχές του προηγούμενου μήνα στο κέντρο της Αθήνας», όπως αναφέρουν.
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.
--------------------------

33 σχόλια

  1. Ο ΠΡΟΦΕΣΟΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΜΕ... ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.

    ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ.

    ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΘΛΟ ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Ο ΠΛΕΟΝ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

    .................................
    ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ.
    ...............................

    Υ.Γ.

    ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΖΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ IQ TΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑΣ ΤΟΥ.
    ΤΙ ΠΑΙΔΙ Ε !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απολύθηκε μεν ο υπουργός Οικονομικών, αλλά προσλήθηκε Ο ΖΕΝ ΠΡΕΜΙΕ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ.
    ΑΠΛΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΤΑΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eίναι προφανές ότι δεν ξέρετε και πολύ καλά τα οικονομικά.
    Στα οικονομικά πρέπει να πατάς σε πέντε βάρκες συγχρόνως και να επιπλέεις. Και ο Αλογοσκούφης το έκανε επιτυχημένα σε πολύ δύσκολες συγκυρίες.
    Σε μερικούς τομείς τα πήγε εξαιρετικά καλά όπως πχ. στη μείωση των δημόσιων δαπανών αλλά και την επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων.
    Σε άλλους τομείς ήταν λιγότερο επιτυχημένος όπως στην αντιμετώπιση της ακρίβειας και της φοροδιαφυγής.
    Σε κάθε περίπτωση ήταν από τους καλύτερους τεχνοκράτες που έχουν περάσει από το ναρκοπέδιο που λέγεται Υπουργείο Οικονομίας.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    Θα τον αναπολείτε τον Αλογοσκούφη τα επόμενα χρόνια, με οποιαδήποτε κυβέρνηση, αυτόνομη ή συνεργασίας.
    Δεν λέω περισσότερα γιατί είναι αδύνατο να εξηγήσεις σε ένα εκ γενετής τυφλό πως είναι η όραση.
    (για να μην παρεξηγηθώ, δεν τον ξέρω, δεν με ξέρει και έτσι και αλλιώς φεύγω από την Ελλάδα σε ενάμισυ χρόνο - για πάντα πιά).
    Εσείς οι ιθαγενείς Έλληνες, σε είκοσι χρόνια πάλι τις ίδιες σαχλαμαρίτσες θα ανακυκλώνετε (ντεμέκ με προδώσανε οι άτιμοι πολιτικοί).
    Δεν αξίζετε και καλύτερους.
    Όσους σας λένε αλήθειες και κτίζουν αργά και γερά θεμέλια τους φτύνετε, διότι βιάζεστε.
    Όσοι σας τάζουν γρήγορα θαύματα και ουτοπικά οράματα είναι ο επόμενος μεσσίας σας.
    Μόνο που μεσσίες έχουν ΠΑΝΤΟΤΕ την κακή συνήθεια να σε απογοητεύουν.
    Η ερώτηση είναι: αυτοί φταίνε που σας κοροιδεύουν ή εσείς που τους πιστεύετε;
    Άτιμη κοινωνία!
    Αγοράστε ψεύτικες ελπίδες για άλλη μία φορά, ως εκεί φθάνει η ωριμότητά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. alogoskufis ,αλογοκλεφτης,
    ηταν άνθρωπος των τραπεζιτων.
    δηλαδη του μαυρου πολιτικου χρηματος.
    του παρανομου ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
    της μιζας ,των προμηθειων,των πολιτικων τζακιών.
    απο τοτε που οι τραπεζες ,απο κρατικες ,εγιναν ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ!!!!
    οπως τα κρατικα ΔΥΙΛΙΣΤΗΡΙΑ.!!!!!
    ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.
    ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ.......
    ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

    ΑΥΤΟΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑΥΤΟΣ... ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΑΛΟΓΑ .
    ΖΟΩΚΛΕΦΤΕΣ
    ΠΟΥ ΟΙ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΑΠ'ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ,ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΧΑΖΟΥΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ πολλοί πολιτικοί εμίσησαν. Το υπουργείο Πολιτισμού ουδείς. Είναι το χαρτοφυλάκιο πολυτελείας κάθε κυβέρνησης.

    ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ χθες είχαμε κάτι σε «ανασχηματισμό Ντόρας». Ωστόσο, η καλύτερη καρέκλα πήγε στον Αντώνη Σαμαρά. Ο Μεσσήνιος επιστρέφει πάνω στο πιο πλούσιο χαλί. Γιατί; Διότι τον συνδέει παλαιά φιλία με τον Κώστα Καραμανλή. Ο τελευταίος δεν αποκλείεται να έχει και κάποιες ενοχές που, παρά τα υπεσχημένα, δεν άνοιξε την πόρτα της Ν.Δ. στον Σαμαρά το 2000 ούτε τον έβαλε από την αρχή στην κυβέρνηση το 2007. Το Πολιτισμού είναι ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Ο Αντώνης θα παραμείνει άφθαρτος ακόμη κι αν η αρνητική διαφορά της Ν.Δ. από το ΠΑΣΟΚ γίνει διψήφια- κάτι που δεν πρέπει να αποκλείεται. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ προσωπικό, κάποιοι ψυχανεμίζονται το πολιτικό. «Ακόμη», λένε, «κι αν ο Κώστας πάει να δώσει τη σκυτάλη στην Μπακογιάννη, φροντίζει να βάλει σε καλό κουλουάρ τον Σαμαρά». Η επιλογή του Πρωθυπουργού αποδίδεται στην «καραμανλική του συνείδηση» και συσχετίζεται με άλλες πράξεις ή παραλείψεις. Την παράλειψη τηλεφωνήματος στον Αβραμόπουλο- που έμεινε στάσιμος στο Υγείας. Την επιτίμηση προς τον Στυλιανίδη που εξεπλάγη αρνητικά όταν εστάλη στο Μεταφορών. Την παραμονή του Ζαγορίτη- και του υποσυστήματος Ρουσόπουλου- στη Ρηγίλλης. Και, πιθανώς, τον προβιβασμό του Σπηλιωτόπουλου.

    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΒΕΒΑΙΩΣ, για μικρές κινήσεις εξισορρόπησης που δεν αθροίζουν μεγάλο βάρος. Επιτρέπουν όμως σε κάποιους αμετανόητους Καραμανλικούς να διατηρούν τις ψευδαισθήσεις τους, ενώ Προκόπης και Σιούφας θεωρείται ότι έχουν «μηδίσει», περνώντας αθόρυβα στο άλλο στρατόπεδο.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Μπορεί να έκανε δεκαπέντε χρόνια να επιστρέψει στην κυβέρνηση. Από το πρώτο λεπτό, όμως, ο Σαμαράς είναι- ίσως και ερήμην τουπαράγων εσωκομματικής ανισορροπίας. Κάθε πολιτικός και η μοίρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο υπουργείο Οικονομίας, ο τέως υπουργός Γιώργος Αλογοσκούφης είπε ότι στην οικονομική πολιτική άλλοι ξοδεύουν και άλλοι πληρώνουν.

    Πολυ σωστα κ. τεως υπουργε, εσεις τα κανατε μανταρα και εμεις θα πρεπει να πληρωσουμε τα σπασμενα.

    Ο Σχολιαστης έγραψε...
    8 Ιανουαρίου 2009, 11:46
    Σχολιαστης
    Ηταν εξαιρετικα τυχερος. Αν ζουσε στην εποχη του Ξερξη θα εντυναν τον υπουργικο θρονο του υπουργειου οικονομιας με το δερμα του, ωστε να διατρεχουν τον διαδοχο τα "ριγη της εξουσιας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "«Απολύθηκε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών»..."

    Mη τον κλαίτε αυτόν. Έχει κάνει τα κονέ του με τα νεοφιλελεύθερα στελέχη της λαμογιάς, της απατεωνιάς και των δομημένων τοξικών ομολόγων ανά την υφήλιο.

    Αλλοίμονο στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους που τα φάγανε και τα κατεδάφισαν όλα από τα ασφαλιστικά ταμεία τους και όχι μόνον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2:28 ευτυχώς υπάρχουν και τέτοια σχόλια στα ιστολόγια και γελάμε λιγάκι...άκου ο πανάθλιος Αλογοθκούφηθ πετυχημένος υπουργός...και γιατί ρε φίλε ηλίθιο (CNN, κυριολεκτικά stupid) τον ανεβάζουν, αποτυχημένο τον κατεβάζουν όλοι οι ξένοι οργανισμοί; είχε και βλέψεις για πρωθυπουργός, τρομάρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Eίστε όλοι σας μακριά νυχτωμένποι αν νομίζετε ότι ο μπούλης σούταρε τον γαιδουροσκούφη.
    Η πραγματική αλήθεια είναι ότι λόγω της οικονομικής κρίσης, ο αλογοκαπότας έτρωγε πολλές ώρες στο υπουργείο Εθνικής Αφαίμαξης με αποτέλεσμα να χανει συνεχώς τις προπονήσεις του στο τένις. Βρήκε ευκαιρία, λοιπόν, ο κολλητός του ο χατζηνικολάου και δεν τον άφηνε να σταυρώσει παιχνίδι.
    Πήγε λοιπόν στον ο γιοΒγος στον αρχιμπούλη του γκιντενγκάρντεν της ραφήνας και του ζήτησε άδεια αορίστου διαρκείας για να ξαρχίσει τις προπονήσεις. Και ο χοντρός καταλληλότερος, για ξεκάρφωμα, πήγε και έστησε το παραμύθι του υποτιθέμενου ανασχηματισμού, μόνο και μόνο για να μπορέσει ο γιώργαρος ο φραγκοφονιάς να βάλει τα άσπρα κοντά παντελονάκια του και να πάρει τις ρακέτες του στο χέρι ώστε να μπορεί να το απασχολεί δημιουργικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. GREECE??? Who the hell cares about that sh**ty, corrupt, lunatic remnant of a once great civilisation. Even in the EU, the government of Greece is an utter joke. These are the people who banned gameboys, for god’s sake, and promised to arrest british tourists if their kids had these electronic toys. They are a non-story, but used by the zionists as a distraction for people like Alex Jones to eliminate coverage of the jew-nazi holocaust as soon as possible.


    Excerpt from a blog discussion illustrating the degree of respect we are currently enjoying abroad.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ

    ΣΤΟ REUTER ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

    ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ

    ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ..
    diaporon-bl.blogspot.com/!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρεπει να ψηφηστει εκτακτος νομος με την συναινεση ολων των αλλων κομματων για να δυαλυθει και με νομο του κρατους το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    Αυτο το κομμα εχει δυαλυσει την χωρα απο την γεννηση του. Καραταμενη η στιγμη που δημιουργηθηκε.

    Κλεβουν, ψευδονται ασυστολα, ρημαζουνε και διαλυουνε τα παντα μα παντα, για 20 χρονια..

    Επειτα απο 2 εκλογικες ηττες παραδεχονται αναγκαστικα αλλα και παλι υποκριτικα οτι και καλα μετανιωσαν γι'αυτα που εχουνε κανει (το ειπανε οι ιδιοι πολλες φορες!-προς ολους τους κολλημενους πασοκους αυτο), και παρολα αυτα ξαναζητανε την ψηφο μας! Σαν να μην τρεχει τιποτα!!

    Η ετοιμη συνθεση της συμμοριας τους για κλεψιμο ειναι και παλι η ιδια, με τους ιδιους τοσα χρονια δοκιμασμενους και αποτυχημενους (επιτυχημενοι μονο σαν κλεφτες), αλλα αυτη την φορα κιολας σαν αρχηγος τους ειναι ενα ατομο με ξενη υπηκοοτητα! και μετριο IQ (κατι που ειναι ευρεως αποδεκτο).

    Μαλιστα κρυμμενοι πισω απο την συμμορια ειναι και παλι οι γνωστοι χοντρη-κουκουβαγια-μπομπολας, κοντομηνας, λαμπρακης, κτλ.. Οι οποιοι κρατανε στο ενα χερι το πηρουνι και στο αλλο το μαχαιρι και εχουν ηδη φορεσει και σαλιαρα και γλυφονται, ειναι ετοιμοι να ξαναφανε.

    Τωρα μαλιστα εχουν και με το μερος τους την υπερπολυτιμη και τεραστια εμπειρια και γνωση των αμερικανων, οσον αφορα τις τεχνικες προπαγανδας και τον επηρεασμο της κοινης γνωμης για αλλαγη κυβερνησεων. Σε αυτα τα θεματα η εμπειρια και βοηθεια των αμερικανων δεν συγκρινεται με κανενος αλλου.
    Θυμωσαν πολυ για την "ανταρσια" που τολμησε η ελλαδιτσα στα Σκοπια, στα Λιμάνια και στους Αγωγους με την Ρωσσια. Με τον γιωργακη τους ολα αυτα θα "διορθωθουν".


    Δυο ερωτησεις:
    1)Ποιος εχει αντιρηση σε οτιδηποτε απο τα παραπανω??
    2)Για ποιον ασσυληπτο λογο θα μπορουσε καποιος να τους ψηφησει?? (εκτος αν περιμενει καποιος καποιο ρουσφετι η "βολεμα" αντε να το δεχτω τοτε αν ειναι ετσι ισως και εγω να το εκανα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΩ ΠΩ! ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΘ. ΘΑ ΘΚΑΘΩ.ΚΘΕΡΟΘ ΘΑ ΠΕΘΩ.ΚΡΙΜΑ ΤΕΤΟΙΟΘ ΦΩΘΤΗΡΑΘ ΤΗΘ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΘ ΚΑΙ ΤΗΘ ΠΟΛΙΤΙΚΗΘ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΣΑΣ ΡΕ,ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ,ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΩΣ ΘΕΣΦΑΤΟ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΑΓΙΩΣ ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.ΓΡΑΦΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το Πούλο
    Στα τσακίδια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ
    ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΑΠΟΙΚΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΗΡΞΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΕΜΟΥΡΑ
    ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΥΤΩ ΩΣΤΕ
    ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν δἐν απατὠμαι,ἐχει τελειὠσει τὀ London school of economics.Εκεἰ δἐν μπαἰνεις μἐ ὀσα Α καἰ νἀ ἐχης πἀρει στἀ A-levels σου,ἀν δἐν σἐ εγκρἰνουν,διὀτι εκεἰ βγἀζουν πολιτικοὐς γιἀ εξαγωγἠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κρίμα που δεν είναι το Χαζο-γκιόργκο κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την παγκόσμια κρίση!

    Κεφάλι ο δικός σου και ξέρει τί κάνει, ειδικά τα οικονομικά τα κατέχει σε βάθος.

    Αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον ηθικό αυτουργό του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τηλεστάρ άσχετο καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.

    Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος, σοφιστικέ γυαλάκια και αντίστοιχο τουπέ, μόνο που δεν ξέρει να ξεχωρίσει το ομόλογο από τη μετοχή.

    Η Λούκα σώζει το τραπεζικό σύστημα, μειώνει τη φοροδιαφυγή (όπως και επί Σημίτη), θα αυξήσει τις συντάξεις (όπως και επί Σημίτη), θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια (όπως και επί Σημίτη) και θα μειώσει το δημόσιο χρέος (όπως και επί Σημίτη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φαντάσου να είχαμε τα επιπόλαια πρασινοφρουράκια να κυβερνάνε τη χώρα.
    Μπερδεμένα μυαλά επιπόλαιων ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα ΘΕΜΕΛΙΑ ενός σπιτιού (συνήθως το 30% του συνολικού μπετού) ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ γιατί είναι μέσα στη γή. Οι επιπόλαιοι άνθρωποι δεν εκτιμούν αυτό που δεν φαίνεται με το γυμνό μάτι, θυμούνται όμως τη σημασία του όταν έλθει ο σεισμός!
    Και ο σεισμός ήλθε!
    Έτσι και στην Οικονομία.
    Μας κτύπησε η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ διεθνής οικονομική κρίση των τελευταίων 80 ετών και κανείς δεν λέει ΜΙΑ καλή κουβέντα για τα τεράστια βήματα ισχυροποίησης της Ελληνικής οικονομίας που έγιναν τα τελευταία χρόνια.
    Τα κανάλια των εκβιαστών ασχολούνται καθημερινά με κουτσομπολιά, σενάρια, φήμες, σέξ, χωρισμούς, γάμους βαφτίσια, ατέλειωτη η λίστα της υποκουλτούρας!
    Πού θα ήταν σήμερα η Ελλάδα με τα δυσθεώρητα δημόσια ελλείμματα των πράσινων τρωκτικών;
    Πόσο θα ήταν το χρέος σήμερα εάν την τελευταία πενταετία είχε συνεχιστεί η σπατάλη των ανεύθυνων Παπαντωνίου και Χριστοδουλάκη;
    ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι ανώριμοι λαοί εκλέγουν ανώριμους πολιτικούς, γι'αυτό άλλωστε μένουν πάντοτε απογοητευμένοι. Όταν δεν καταλαβαίνω τα βασικά στην οικονομία είναι φυσιολογικό να απογοητεύομαι ξανά και ξανά.
    Δεν βλέπω κανένα (και πρώτα από όλους τους Νεοδημοκράτες) να εκτιμούν ότι η μεγαλύτερη παγκόσμια οικονομική κρίση από το 1929 ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ. Αναρωτηθήκαμε για παράδειγμα ποια θα ήταν σήμερα η οικονομική μας κατάσταση, εάν ο Αλογοσκούφης δεν είχε περικόψει το έλλειμμα και ήμασταν ακόμη υπό επιτήρηση;
    Λάθη και παραλείψεις υπάρχουν βεβαίως αλλά ας αναρωτηθούμε πόσο δύσκολο είναι να κουμαντάρεις ένα δημόσιο τομέα που όταν δεν μπορεί να κλέψει, απλά αδιαφορεί για τις υποχρεώσεις του (βλ. φορολογικά έσοδα). Και να έχεις συνεχώς και ένα σωρό άσχετους από οικονομικά νεοδημοκράτες υπουργούς να γκρινιάζουν συνεχώς για ακόμη περισσότερα λεφτά.
    Σε κάθε περίπτωση τεράστιες είναι οι ευθύνες του Καραμανλή για την ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν τελειώσαμε ακόμα.

    Μετά τα αβγά, μετά το σουτάρισμα, μετά την καταδίκη γα χρέη, τώρα έρχεται και το καγκελάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ.
    ***********
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ;

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 100.000- 400.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πως αγαπητε κυριε 2,28 μπορειτε να χαρακτηριζετε τοσο πετυχημενο τον Αλογοσκουφη οταν κατα τη διαρκεια της θυτειας του στο υπουργειο οικονομικων τα οικονομικα πηγαν απο το κακο στο χειροτερο?Επιτυχια το θεωρειτε εσεις αυτο?Το μαυρο χρημα εγινε τροπος ζωης,τη φοροδιαφυγη επειδη δεν εχει τους μηχανισμους να τη καταπολεμησει ζηταει απο ορημους και αγουρους να πληρωσουν τα σπασμενα με κεφαλικους φορους.Η ψαλιδα μεταξυ πλουσιων και φτωχων εχει ανοιξει επικινδυνα και εχει παρει εκρηκτικες διαστασεις.Η κρατικη μαφια που καθημερινα αντιμετοπιζει ο πολιτης στις συναλαγες του με το δημοσιο οργιαζει.Ολα αυτα και αλλα πολλα που κανουν τη καθημερινοτητα του πολιτη Γολγοθα εσεις τα βλαιπετε σαν επιτυχιες!!Σε καποιο σημειο του αρθρου σας διερωτασθε πολυ ευστοχα εαν ειναι οι πολιτικοι που μας κοροιδευουν η εμεις που τους πιστευουμε,ειστε σιγουρος αγαπητε κυριε πως δεν εχετε πεσει κι εσεις θυμα αυτης της τακτικης των επαγγελματιων πολιτικων και τεχνοκρατων? Η μηπως ανοικετε κι εσεις στην ελιτ των κωλακων που τους περιβαλουν.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. OUUUUUUUUU!!!!!!XEXEXEXEXEXEXEXEXEEEEEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανωνυμος-8 Ιανουάριος 2009 3:37 μμ


    Go and fuck your self idiot.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση