GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκηνές απείρου κάλλους...

...στην ΕΣΗΕΑ. Μέχρι και φουσκωτούς είχαν βάλει για να εμποδίζουν τους ανέργους! Από την Συντακτική Ομάδα Άνεργων Δημοσιογράφων . Στη σημερι...

...στην ΕΣΗΕΑ. Μέχρι και φουσκωτούς
είχαν βάλει για να εμποδίζουν τους ανέργους!

Από την Συντακτική Ομάδα
Άνεργων Δημοσιογράφων
.
Στη σημερινή συνέλευση των ανέργων της ΕΣΗΕΑ εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους. Μεχρι απατεωνες μας ειπαν. Θέλουμε να δημοσιοποιηθει ευρύτερα ο εμπαιγμός μας και πώς μας αντιμετωπίζει η ΕΣΗΕΑ που είχε βάλει φουσκωτούς στην είσοδο γιατι φοβόταν μην κανουμε καταληψη παλι!http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/

3 σχόλια

  1. και ποιός δίνει το δικαίωμα στον κάθε παπαρίδη να κάνει κατάληψη; είσαι μέλος της ΕΣΗΕΑ λεβέντη μου; μην τους ξαναψηφίζεις. απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να φύγουν από τη χώρα μας ο φαταούλας ο Μπόμπολας, ο κομπλεξικός ο Λαμπράκης, ο ασφαληστής Κοντομηνάς, ο διπρόσωπος Αλαφούζος, ο ξεμωραμένος ο Κυριακού και ο ξεφτίλας ο Κουρής.
    Είναι όλοι τους υπόκοσμος με γραβάτα.
    ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    Δεν χρειαζόμαστε τις εφημερίδες τους, ούτε τα κανάλια τους, μας έχουν πάρει το μυαλό.
    Ανοίγεις καθημερινά την τηλεόραση και το μόνο που ακούς είναι κινδυνολογίες, υπερβολές, ψέμματα, το τέλος του κόσμου, σε πιάνει η ψυχή σου.
    Πάς να δείς ένα σήριαλ και σου διαφημίζουν τους ομοφυλόφιλους, τους ναρκομανείς, την αναρχία, τη μοιχεία και την κουτοπονηριά.
    Από διαφημίσεις βέβαια, είναι τόσο πολλές που ξεχνάς τί έβλεπες.
    Πάς να πάρεις ένα DVD με την εφημερίδα για το σαββατοκύριακο και σε ταίζουν φτηνή προπαγάνδα για μικρά παιδιά και φοιτητές.
    Και ο Καραμανλής κάθεται και τους κοιτάει.
    Βρε μπούλη Κωστάκη, εντάξει, για τις εφημερίδες το καταλαβαίνω, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε (αν και για το θέμα των DVD μπορείς να τους τα κόψεις).
    Σε ότι αφορά την τηλεόραση τουλάχιστον, αφού οι συχνότητες είναι δημόσια περιουσία, γιατί δεν τις παίρνει πίσω το κράτος να τελειώνουμε;
    ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΓΙΔΙΑ.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρέ άνθρωπε η μόνη δύναμη σου είναι
    η ψήφος.
    Αν δέν μπορείς τράβα μία ...αντιπολευτική.
    Καί σκουπίσου.
    Αναστάσης,έλα μαζί μου,1900ε καί
    ΙΚΑ, μπετά θά ρίχνεις.
    Άν δέν δύνασαι,άντε στά μπλόκα .
    ΡΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ?
    ΑΚΟΥ....Συντακτική Ομάδα!!
    Ούτε ο Λάμπρος Σκόρδας δέν τό εμπνέυστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση