GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιντριγκες στην υπόθεση Παναγόπουλου...

. Από το http://politikosafari.blogspot.com/ . . Από ό,τι προκύπτει η υπόθεση Παναγόπουλου, παίρνει τραγικές διαστάσεις. Η έκκληση της συζύγ...

.
. .
Από ό,τι προκύπτει η υπόθεση Παναγόπουλου, παίρνει τραγικές διαστάσεις.
Η έκκληση της συζύγου του Κατερίνας στα ΜΜΕ δεν είναι καθόλου τυχαία. ' Εχει κυρίως ενδοοικογενειακούς αποδέκτες, πέραν των απαγωγέων και των συνήθως ανερμάτιστων δημοσιογράφων που δεν ξέρουν τι λένε με τις δήθεν αποκλειστικές τους πληροφορίες.
Τα συμπεράσματα θα τα βγάλετε μόνοι σας με την περιγραφή που σας κάνουμε:
Ο Παναγόπουλος, αφού κατάφερε μόνος του να κυριαρχήσει στα κρουαζιερόπλοια, πώλησε το 1989 την επιχείρησή του η οποία βρισκόταν στο ανώτερο οικονομικό επίπεδο σε Νορβηγούς έναντι του ποσού των 300 εκατ.δολ.
Η πώληση τότε χαρακτηρίστηκε ως η πώληση του αιώνα!
Μετά, αφού έκανε έξυπνες και επιτυχημένες επενδυτικές κινήσεις, δημιούργησε την ATTICA GROUP , την οποία πούλησε στη MIG του Ανδρέα Βγενόπουλου, έναντι του ποσού των 286 εκατ.ευρώ.
Στην πώληση αυτή είχε διαφωνήσει ο γιός του Παναγόπουλου, ο οποίος ήταν και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας. Ο γιός, προκειμένου να "ηρεμήσει", πήρε 80 εκατ.ευρώ.
Το ρευστό χρήμα στο ταμείο Παναγόπουλου, υπολογίζεται σε 1 δις.ευρώ!!
Από την τελευταία πώληση, κάποιοι κερδίζουν και κάποιοι χάνουν.
Κάποιοι έχουν συμφέρον από την απαγωγή και κάποιοι από το θάνατό του.
Τα λεφτά είναι πολλά. ΄Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
΄Αν ποτέ αποκαλυφθεί η αλήθεια, τότε στην κυριολεξία θα φρίξει ο κόσμος.
"Είναι πολλά τα λεφτά ΄Αρη" (όπως είπε ο Καλογήρου στον Κούρκουλο στην παλιά ελληνική ταινία) και δεν πρόκειται περί συνηθισμένης απαγωγής.
Εμείς επιμένουμε οτι η έκκληση της Κατερίνας Παναγοπούλου, έχει ως αποδέκτες ενδοοικογενειακούς κύκλους και ....διαπραγματευτές!!!

--------------------------------

8 σχόλια

  1. Να φύγουν από τη χώρα μας ο φαταούλας ο Μπόμπολας, ο κομπλεξικός ο Λαμπράκης, ο ασφαληστής Κοντομηνάς, ο διπρόσωπος Αλαφούζος και ο ξεφτίλας ο Κουρής. Είναι όλοι τους υπόκοσμος με γραβάτα.
    ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    Δεν χρειαζόμαστε τις εφημερίδες τους, ούτε τα κανάλια τους, μας έχουν πάρει το μυαλό.
    Ανοίγεις καθημερινά την τηλεόραση και το μόνο που ακούς είναι κινδυνολογίες, υπερβολές, ψέμματα, το τέλος του κόσμου, σε πιάνει η ψυχή σου.
    Πάς να δείς ένα σήριαλ και σου διαφημίζουν τους ομοφυλόφιλους, τους ναρκομανείς, την αναρχία, τη μοιχεία και την κουτοπονηριά.
    Από διαφημίσεις βέβαια, είναι τόσο πολλές που ξεχνάς τί έβλεπες.
    Πάς να πάρεις ένα DVD με την εφημερίδα για το σαββατοκύριακο και σε ταίζουν φτηνή προπαγάνδα για μικρά παιδιά και φοιτητές.
    Και ο χέστης ο Καραμανλής κάθεται και τους κοιτάει.
    Βρε μπούλη Κωστάκη, σε ότι αφορά την τηλεόραση τουλάχιστον, αφού οι συχνότητες είναι δημόσια περιουσία, γιατί δεν τις παίρνει πίσω το κράτος να τελειώνουμε;
    ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΓΙΔΙΑ.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στα παπαριαμασ οι παναγοπουλοι και οι καθε παναγοπουλοι ας κοψουν τον λαιμοτουσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ
    ΔΙΑΒΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ.
    ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΑΣ ΤΟΥ.ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΜΙΑ ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. peste stin kiria,h apagvgh den einai masaz kai ua katalavi auti.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. safari,
    άν πέσεις έξω νά πάς γιά γκνού καί
    ιμπάλα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το καλύτερο Ανέκδοτο του Ελληνικού Τύπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΦΡΙΞΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση