GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα Σκόπια εναντίον του Σαμαρά...

Ετοιμάζουν διαμαρτυρία στην Ευρ. Επιτροπή για δηλώσεις περί διαμελισμού τους! . -Αποκλειστικό- Greece Salonika http://greece-salonika.blogs...

Ετοιμάζουν διαμαρτυρία στην Ευρ. Επιτροπή για δηλώσεις περί διαμελισμού τους!
.
-Αποκλειστικό- Greece Salonika
.
Τα Σκόπια πρόκειται να διαμαρτυρηθούν επίσημα στην Ευρωπαική Επιτροπή στις Βρυξέλλες για σχόλια που φέρεται να έχει κάνει ο νέος υπουργός Πολιτισμού κ. Σαμαράς το περασμένο Σάββατο σε εκπομπή της ΕΡΤ και με τα οποία υποστήριξε-σύμφωνα με την καταγγελία που ετοιμάζει το Σκοπιανό Υπουργείο Εξωτερικών- πως "σύντομα θα λυθεί το πρόβλημα με την ονομασία των Σκοπίων καθώς η γειτονική χώρα θα διαλυθεί υπέρ μια μεγαλύτερης Αλβανίας και μιας μεγαλύτερης Αλβανίας".
"Η αντιπροσωπεία της ΠΓΔΜ στις Βρυξέλλες χαρακτήρισε τις δηλώσεις του κ.Σαμαρά μη επικοδομοιτικές για τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και εξέφρασε απορία για το γεγονός πως κανείς στην Αθήνα δεν τις έχει ακόμα καταδικάσει", σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Α1 που προβλήθηκε πριν λίγη ώρα. Το ίδιο ρεπορτάζ χαρακτηρίζει "σκληροπυρηνικό" τον κ. Σαμαρά καθώς και "εμπνευστή της θεωρίας του λεγόμενου Ορθόδοξου Τόξου"στη διάρκεια των πολέμων στην Γιουγκοσλαβία τη δεκαετία του '90.
Αυτή θα είναι και η τέταρτη επίσημη διαμαρτυρία των Σκοπιανών κατά της Ελλάδας στην Ευρωπαική Ένωση τους τελευαταίους μήνες.
Προηγήθηκαν οι διαμαρτυρίες α) για την απαγόρευση υπερπτήσεων των λεγόμενων "Μακεδονικών αερογραμμών" των Σκοπίων στο FIR Αθηνών,β)για την υποτιθέμενη άσκηση βίας στους "Αιγαιάτες Μακεδόνες"της Φλώρινας που είχαν διαμαρτυρηθεί για το πεδίο Βολής Λόφων και γ)για τη σύλληψη σκοπιανών δημοσιογράφων που υποτίθεται πως είχαν βρεθεί στη Δυτ.Μακεδονία για να καλύψουν τα γεγονότα στο προαναφερθέν πεδίο Βολής
*Η αλήθεια είναι πως οι Σκοπιανοί φαίνεται να μη ξεχνούν τον Αντώνη Σαμαρά παρά τα χρόνια που έχουν περάσει απ΄τις αρχές του '90 καθώς -μαζί με τον Θ. Πάγκαλο- θεωρείται απ΄τα ΜΜΕ της γείτονος ως ο "χειρότερος Εθνικιστής" και "πρόβλημα" ως προς την επίλυση του ανοιχτού προβλήματος...
--------------------------

18 σχόλια

  1. Mπα, η Τουρκία θα καταλάβει τα Σκόπια. Γι' αυτό ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GNWSTO TO XESIMO TWN SKOPIANWN GIA TON SAMARA.TON KARAMANLH DEN TON FOVOYNTAI,TON SAMARA TON TREMOYN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

    Μιλησε και καποιος ελληνας πολιτικος σοβαρα και τσαμπουκαλεμενα,
    χωρις να χεζεται πανω του να μην "προκαλεσει" γειτονες και "συμμαχους" με αυτα που θα πει.

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΑΛΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑΚΙ ΤΟΥ
    ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΗΔΗ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να που ο ανασχηματισμος επιασε τοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέμπτη, 8 Ιανουάριος 2009
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ;
    Από το κουρδιστό πορτοκάλι:

    "Κορόιδο επιχειρηματία που πετάς τα λεφτά σου στην άθλια τηλεόραση, για να διαφημίζεις τα προϊόντα σου, είδες την σημερινή κατάντια της Τατιάνας;
    Βγήκε η αδελφή του αστυνομικού Διαμαντή, που χαροπαλεύει και την πέρασε γεννεές 14. Οικογενειακά. Τόσο που ανάγκασε το κανάλι να κόψει την εκπομπή στον αέρα.
    Είναι δυνατόν ένας σοβαρός επιχειρηματίας να εξακολουθεί να διαφημίζεται μέσα από τα ανυπόληπτα κανάλια;"

    Μετά τον "άντρα" έγκυο, τα σιαμαία που είναι κολλημένα στο κεφάλι, την πρώην αθλήτρια στίβου που έγινε άντρας και τον ιπποπόταμο που κάνει πατινάζ, η Κατίνα Στεφανίδου έκανε μία ακόμη εκπομπή που αξίζει να σε κάνει να ξεράσεις.

    Ήθελα να 'ξερα για πόσον καιρό ακόμα θα πρέπει να τρώμε στη μάπα αυτό το νοητικό βδέλυγμα, γιατί οπτικώς μπορεί να φαντάζει ευειδής (λέμε τώρα), αλλά είναι τόσο αηδιαστικά όσα μας πουλάει τόσα χρόνια που μόνο φρίκη προκαλεί πια.

    Μιλάμε για μία παρουσιάστρια η οποία μετά τα στρινγκάκια της σόου μπιζ αποφάσισε να ασχοληθεί με μία "σοβαρή" και καλά εκπομπή τύπου Όπρα. Την Όπρα, ρε φρόκαλο, τη βλέπει και εκατό εκατομμύρια κόσμος, ενώ εσένα ούτε τα ρετάλια που έχεις στην εκπομπή σου για κοινό δεν σε υποφέρουν. Αν το έχετε παρατηρήσει, όποτε ζουμάρει ο φακός στο κοινό του εν λόγω Κατιναρειού, βλέπεις κάτι κακομοίρικες μουτσούνες που τις έχει πάρει ύπνος από την πλήξη. Κάτι 16χρονα παιδάκια των οποίων οι ψυχές έχουν δηλητηριαστεί από την τηλεόραση και κάτι κωλόγριες του κερατά.

    Εγώ προτείνω να μην περιμένουμε άλλο τον Μίνωα Κυριακού ή το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο να μας απαλλάξει από τη σιχαμένη παρουσία της, αλλά να οργανωθεί ντου και γιαούρτωμα μέσα στο στούντιό της.

    Αντί να τρέχετε στη χαζοΝΕΤ και το Σύνταγμα, καλύτερα να δείξουμε στην πράξη την απέχθειά μας προς όλους αυτούς που είναι οι πρωτεργάτες της προώθησης της αποχαύνωσης και της σήψης της ελληνικής κοινωνίας.

    Γιαούρτι και ντομάτες σε όλες τις λινάτσες!

    Αναρτήθηκε από Πέα Κυάνεα στις 11:54 μμ 1 σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι αμερικανοι τα βρηκανε και παλι με τον Κωστα και τον γραψανε στα αρχιδια τους πια τον μικρο Γιωργκο

    Αλλωστε δεν τραβουσε..

    Ουτε ο ιδιος, αλλα ουτε και οι σκατοφατσες του παρελθοντος που κουβαλουσε. ΔΥΟ φορες ειπε το χαζο-Γιωργκο οτι θα τα αλλαζε ολα στο κομμα!
    Τι εγινε τελικα?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. NA O ΣΩΣΤΟΣ ΥΠΕΞ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 300 ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΟ ΚΛΕΠΤΟ ΔΗΛΑΔΗ 0.90 ΕΥΡΩ/ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΛΕΝΕ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ,Η ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ,ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ .


    Το θέμα είναι σοβαρό και παρακαλώ αναρτήστε το διότι δεν έχω χρόνο να το κάνω .

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Αnώνυμος 4:06

    Όλα θα τα πάρουν οι Τούρκοι και οι Σλάβοι διότι εμείς κοιμόμαστε ΟΡΘΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σωστός ο Σαμαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το Greece-Salonika ανανέωσε την είδηση..
    Μπείτε να δείτε και τη συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφήστε τους Βάρδαρους ήσυχους, σύντομα θα έχουν μεγαλύτερα προβλήματα από τον ψωροπερήφανο εθνικοσοσιαλισμό τους, όπως ούτε γάλα για τα παιδιά τους.
    Ειλικρινά, ο λαός τους είναι ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΝΤΙΟΣ που δεν καταλαβαίνει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να κλέψουν την πολιτιστική κληρονομία ενός άλλου λαού, που είναι μάλιστα η ισχυρότερη οικονομική και στρατιωτική δύναμη στην περιοχή ;
    Άκου λέει και άγαλμα του Μεγαλέξανδρου στα σκόπια, γιατί ρε Βάρδαροι, ο Μεγαλέξανδρος μιλούσε Σλάβικα, ή βρέθηκαν τίποτε αρχαία αντικείμενα στα βουλγάρικα που μιλάτε; Σε λίγο θα μας παρουσιάσουν και κασέτες του 300 πχ. με συνομιλίες του Ηφαιστίωνα με τον Μεγαλέξανδρο, στα Βουλγάρικα.
    Η πορείας της Βαρδαρίας είναι προδιαγεγραμένη και σκοτεινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!
    Βρε Giorgakis παιντί μου, το Νοέμβριο την πρωτοείπε τη μαλακία του για τη Βαρδαρία ο Γρηγοράκης ο γλυκούλης, που δηλώνει ότι είναι φίλος σου από το 1985;
    Μετά από 23 χρόνια φιλίας δεν είχες πάρει χαμπάρι, τζουτζούκο μου, τί βλακέντιος είναι ο πισωγλέντης φίλος σου;
    Γι'αυτό σου λέω ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ τo Giorgakis!
    Να γίνει πρωθυπουργός και να μεταναστεύσουν από τη χώρα και οι μάντρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 14 – 01 – 2009


    ΤΑ «ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ» ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

    Στις 13-01-2009 ολοκληρώθηκε η δημόσια δημοπρασία των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου αξίας 2,5 δις €.
    Τα «παπαγαλάκια» των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, αλλά και των διαπλεκόμενων συγκροτημάτων της έντυπης ενημέρωσης, αγωνίζονται μανιωδώς να μας πείσουν, για τη μέγιστη επιτυχία του νέου Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, που μας προέκυψε από τον πρόσφατο ανασχηματισμό και της αναδομημένης Κυβέρνησης . (sik).
    Μιας Κυβέρνησης που «φιλοτέχνησε» με δοκιμασμένα, παλιά και ακατάλληλα υλικά ο «καταλληλότερος» (sik).
    Όμως όσο και να προσπαθούν τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» των διαπλεκόμενων ηλεκτρονικών και έντυπων ΜΜΕ να μας παραπληροφορούν με μισές αλήθειες, παρ΄ ότι γνωρίζουν ότι η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα.

    • Επειδή οι πολίτες δεν μασάνε κουτόχορτο.
    • Επειδή οι πολίτες δεν είναι χαζοί.
    • Επειδή οι πολίτες έχουν καταλάβει το ρόλο που παίζουν τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» και τα διαπλεκόμενα αφεντικά τους.
    ( Συγνώμη νταβατζήδες ήθελα να γράψω σύμφωνα με τη ρήση του «καταλληλότερου» (sik).

    Θέτουν τα παρακάτω ερωτήματα:

    • Γιατί «κύριοι» καναλάρχες και εκδότες, (συγνώμη κρατικοδίαιτοι εργολάβοι και προμηθευτές ήθελα να γράψω), παρακινείτε τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» σας να παραπληροφορούν τον Ελληνικό Λαό???
    • Γιατί κανένας «παπαγάλος» δεν μας ενημέρωσε ότι η υπερκάλυψη, (άκουσον - άκουσον περίπου έξι φορές), έγινε από τις Τράπεζες διαθέτοντας ένα μικρό ποσό (2,5 δις €) από τα χρήματα (24 δις €) που τους χάρισε ο απερχόμενος Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, υλοποιώντας την εντολή του «καταλληλότερου» (sik)???
    • Από πότε νεόκοποι και άθλιοι γκεμπελίσκοι, είναι μεγάλη επιτυχία να δανείζεσαι με απεχθέστατους όρους από τους Τραπεζίτες, το 10% των χρημάτων που τους χάρισες???

    Ρεεεε πάρτε το χαμπάρι……… σας πήραμε πρέφα και δεν τσιμπάάάάά με!!!!!!!!!!!!!

    Ρεεεε…… ούύύύστ………. απ΄ εδώ διαπλεκόμενοι του κερατάάάάάά!!!!!!!!!



    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αφου ασχολουμαστε ακομη με τους Σκλαβο-σκοπιανους.Δεν βλεπετε πως λειτουργει το Ισραηλ;Αυτους τους μαλακες επρεπε να τους εχουμε ξαποστειλει τοτε επι Μιλοσεβιτς.Τωρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. STA ARXIDIA MAS SLABOTSOBANARADES!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να φύγουν από τη χώρα μας ο φαταούλας ο Μπόμπολας, ο κομπλεξικός ο Λαμπράκης, ο ασφαληστής Κοντομηνάς, ο διπρόσωπος Αλαφούζος και ο ξεφτίλας ο Κουρής. Είναι όλοι τους υπόκοσμος με γραβάτα.
    ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    Δεν χρειαζόμαστε τις εφημερίδες τους, ούτε τα κανάλια τους, μας έχουν πάρει το μυαλό.
    Ανοίγεις καθημερινά την τηλεόραση και το μόνο που ακούς είναι κινδυνολογίες, υπερβολές, ψέμματα, το τέλος του κόσμου, σε πιάνει η ψυχή σου.
    Πάς να δείς ένα σήριαλ και σου διαφημίζουν τους ομοφυλόφιλους, τους ναρκομανείς, την αναρχία, τη μοιχεία και την κουτοπονηριά.
    Από διαφημίσεις βέβαια, είναι τόσο πολλές που ξεχνάς τί έβλεπες.
    Πάς να πάρεις ένα DVD με την εφημερίδα για το σαββατοκύριακο και σε ταίζουν φτηνή προπαγάνδα για μικρά παιδιά και φοιτητές.
    Και ο μαλάκας ο Καραμανλής κάθεται και τους κοιτάει.
    Βρε μπούλη Κωστάκη, σε ότι αφορά την τηλεόραση τουλάχιστον, αφού οι συχνότητες είναι δημόσια περιουσία, γιατί δεν τις παίρνει πίσω το κράτος να τελειώνουμε;
    ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΓΙΔΙΑ.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Την πουλήσατε την Β. Ήπειρο κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, μην μας δουλεύεται και από πάνω!!! Όλοι επικυρώσατε το πρωτόκολλο συνεργασίας Αλβανίας - Ε.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση