GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέοι μισθοί - σοκ στο φως...

2.350 € την ημέρα παίρνει ο Αράπογλου! Οι προκλητικές αποδοχές και των άλλων golden boys. "Ένα ακόμα σκάνδαλο συγκέντρωσης πλούτου στα...

2.350 € την ημέρα παίρνει ο Αράπογλου!
Οι προκλητικές αποδοχές και των άλλων golden boys.
"Ένα ακόμα σκάνδαλο συγκέντρωσης πλούτου στα χέρια ολίγων εις βάρος των πολλών" καταγγέλει ο Μιχ. Καρχιμάκης.


Νέα στοιχεία για τις υπέρογκες αμοιβές των "golden boys" του δημοσίου τομέα έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής Μιχάλης Καρχιμάκης.
Οπως σημειώνει, σε αντίθεση με τις Προγραμματικές Δηλώσεις του Κ. Καραμανλή στις 20/3/2004 στη Βουλή ότι «οι σημερινοί, συχνά προκλητικοί, μισθοί των διοικητών επιχειρήσεων και οργανισμών του ευρύτερου δημόσιου Τομέα, περικόπτονται», οι μισθοί αυτοί απογειώθηκαν από την kυβέρνησή Καραμανλή σε δυσθεώρητα και προκλητικά για τους απλούς πολίτες ύψη!
Με βάση τα στοιχεία που παραθέτει:
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ της Εθνικής Τράπεζας Τ. ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ παίρνει 607.835 ευρώ ετησίως ή 50.562 ευρώ μηνιαίως ή 2.350 ευρώ τη μέρα ή 293 ευρώ την ώρα, δηλαδή… 100.000 δρχ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!! (τακτικές αποδοχές και bonus – ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται πρόσθετες αμοιβές καθώς και η προνομιακή απόκτηση μετοχών της Εθνικής αξίας εκατομμυρίων ευρώ )
Στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ παίρνει
300.000 ευρώ ετησίως ή 25.000 ευρώ το μήνα ή 1.157 ευρώ τη μέρα ή 145 ευρώ την ώρα δηλαδή … 50.000 δρχ ΤΗΝ ΩΡΑ!
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Σ. ΛΕΥΤΕΡΙΩΤΗΣ παίρνει 210.000 ευρώ ετησίως ή 17.500 ευρώ το μήνα ή 810 ευρώ τη μέρα ή 101 ευρώ την ώρα, δηλαδή …34.500 δρχ ΤΗΝ ΩΡΑ!
Στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ι. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έχει 270.000 ευρώ ετήσιο μισθό ή 22.500 ευρώ το μήνα ή 1.042 ευρώ τη μέρα ή 130 ευρώ την ώρα, δηλαδή…44.383 δρχ ΤΗΝ ΩΡΑ! (χωρίς να περιλαμβάνονται επιπλέον αποδοχές αποζημιώσεις, συμμετοχές σε ΔΣ, bonus, κ.α.)
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΥΘ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ έχει 200.000 ευρώ ετήσιο μισθό ή 17.000 ευρώ το μήνα ή 772 ευρώ τη μέρα ή 97 ευρώ την ώρα, δηλαδή …33.000 δρχ ΤΗΝ ΩΡΑ! (χωρίς να περιλαμβάνονται επιπλέον αποδοχές αποζημιώσεις, συμμετοχές σε ΔΣ, bonus, κ.α.)
Στον ΟΠΑΠ ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Χ.ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ περίπου 500.000 ευρώ ετησίως, δηλαδή, 41.666 ευρώ μηνιαίως, 1.923 ευρώ ημερησίως και 240,30 ευρώ την ώρα, δηλαδή…82.000 δρχ ΤΗΝ ΩΡΑ!
Στη ΔΕΗ ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Τ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ παίρνει 300.000 ευρώ ετησίως ή 25.000 ευρώ το μήνα ή 1.157 ευρώ τη μέρα ή 145 ευρώ την ώρα δηλαδή …
50.000 δρχ ΤΗΝ ΩΡΑ!
Περισσότερα στοιχεία για ονόματα στελεχών και τις αποδοχές τους, διαβάστε
εδώ.
-----------------------------------------

48 σχόλια

  1. Κατά τα άλλα τη Δευτέρα ο Παπαθανασίου είχε πάει στις Βρυξέλλες να κλαφτεί για να μας δώσουν λεφτά γιατί δεν βγαίνουμε... γιατί δεν έχουμε βγει ακόμα στους δρόμους να τους μαδήσουμε δεν καταλαβαίνω.. όσο υπάρχουν κάποιοι που τους κάνουν ακόμη υποκλίσεις! Αίσχος! Να γίνω και γω κλέφτρα να με σέβεται αυτή η κοινωνία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενδιαφέροντα τα στοιχεία του κ.Καχριμάκη. Είδατε η Δεξιά; Δεν μας δίνει όμως τα ίδια στοιχεία, δηλαδή τους μισθούς των "golden boys" επί ΠΑΣΟΚ για να δούμε το αγγελικό και φιλολαϊκό πρόσωπο των σοσιαλιστών. Πως να τους ψηφίσουμε; Έτσι με κλειστά μάτια; Το κάναμε μια φορά και είδαμε πάθαμε. Ακόμα πληρώνουμε τα πειράματα για τον "τρίτο δρόμο" του "σοσιαλιστή" μακαρίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o κ. Χατζηεμμανουήλ δήλωσε χθες στην ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ότι αμείβεται καλά για να διασφαλίζεται ότι δεν παίρνει μίζες...

    ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ η καψερή:

    Μεταξύ των ΜΙΣΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ και της μίζας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;;;
    Δηλαδή Η 2.000 τη μέρα Η μίζα;;;
    Όπως λέμε Η καραμανλή Η χάος;;;

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΙΑ:
    Με την λογική του κ. Χατζηεμμανουήλ, όποιος δηλαδή παίρνει λιγότερα από τα 2.000 ΤΗΝ ΩΡΑ (το λέω και μου ρχεται να σπάσω την οθόνη) που παίρνει αυτός, ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ δηλαδή να πάρει μίζα ως κακοπληρωμένος και αδικημένος;;;;

    ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΜΕΕΕΕΕ ΤΕΛΕΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3. Δεκάδες νέοι Οργανισμοί, Γραμματείες, Σύμβουλοι, Επιτροπές κλπ: Από τον Μάρτιο του 2004 έως τον Σεπτέμβριο του 2006, με τα πρώτα 63 νομοθετήματά της, η κυβέρνηση της Ν.Δ. ίδρυσε: 3 νέα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, 8 νέα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου, 5 νέες Εθνικές Αρχές, 4 νέες Γενικές Γραμματείες, 3 νέες Ειδικές Γραμματείες, 398 νέες αμειβόμενες Επιτροπές, 32 νέες αμειβόμενες Ομάδες Σχεδιασμού, 403 νέες θέσεις Ειδικού Προσωπικού και 165 νέες θέσεις Συμβούλων σε Υπουργεία και Οργανισμούς. Χιλιάδες «ημέτεροι» τακτοποιήθηκαν και αμείβονται πλουσιοπάροχα από το κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανορθόγραφε Ανώνυμε... εσένα τί σε πειράζει περισσότερο; το αν σε κλέβουν όμορφοι ή άσχημοι άντρες με αγγελικά ή διαβολικά πρόσωπα ή το αν σε κλέβουν γενικά; φόρα το μαντήλι σου και παίξε τυφλόμυγα με τις φιλενάδες σου γιατί προσπαθούν να σου ανοίξουν τα μάτια αλλά μάταια... Και ψηφίζεις κιόλας. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διόγκωση του Υπουργικού Συμβουλίου: Οι εξαγγελίες του κ. Καραμανλή για δήθεν μικρό και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα κατέληξαν, μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό, στο μεγαλύτερο ίσως Υπουργικό Συμβούλιο (περιλαμβανομένων των Υφυπουργών και Αναπληρωτών Υπουργών) από την μεταπολίτευση και μετά. Γύρω από τους δεκάδες Υπουργούς και Υφυπουργούς συνωστίζονται συνολικά χιλιάδες συνεργάτες, σύμβουλοι, μετακλητοί, αποσπασμένοι, αστυνομικοί, οδηγοί κλπ. Έτσι οραματίστηκε προφανώς ο κ. Καραμανλής τον περιορισμό της σπατάλης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσλήψεις: Από τον Μάρτιο του 2004 έως το τέλος Ιουνίου του 2008 η κυβέρνηση της Ν.Δ. ενέκρινε συνολικά 671.016 προσλήψεις διαφόρων κατηγοριών (μόνιμο και αορίστου χρόνου προσωπικό, ορισμένου χρόνου και εποχικό, συμβασιούχοι, ωρομίσθιοι, μερικής απασχόλησης κλπ). Τα στοιχεία κατατέθηκαν στη Βουλή τον Ιούλιο του 2008 από τον Υπουργό Εσωτερικών. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των προσλήψεων είναι ρουσφετολογικές και άχρηστες. Υπάρχουν δημόσιες υπηρεσίες στις οποίες οι υπάλληλοι δεν έχουν θέσεις να καθίσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μισθοί και αμοιβές διοικήσεων ΔΕΚΟ κλπ: Όλοι θυμόμαστε τον κ. Καραμανλή ως αρχηγό, τότε, της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υπόσχεται πομπωδώς μείωση των μισθών και αμοιβών των διοικήσεων των ΔΕΚΟ κλπ. Απ? όταν η Ν.Δ. έγινε κυβέρνηση, το σύνολο των αμοιβών των διοικήσεων, διευθυντικών στελεχών και λοιπών γαλάζιων εγκάθετων σε Οργανισμούς κλπ του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, έχουν υπερδιπλασιαστεί. Ο θλιβερός αυτός κανόνας εφαρμόζεται ακόμη και στις ΔΕΚΟ που έχουν τεράστια ελλείμματα. Και μιλάμε για προκλητικές αμοιβές που υπερβαίνουν σε πολλές περιπτώσεις τις 300.000 ευρώ το χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οχι γιαυτον...για την φουκαριαρα τη μανα του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ GOLDEN BOYS
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ
    ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    ΤΟΥΣ ΠΛΗΤΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ
    ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ
    ΚΑΝΟΥΝ?
    ή ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΜΜΕ ?
    ΣΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ? Ε? ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ κε. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΟΥ?
    diaporon-bl.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα εχει ρε βλακα στο δεσμο που ακολουπει το ποστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΝΔΟΥΛΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΟΣΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ-ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΦΕΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. kala na pathete malakes ellines..
    H OIKONOMIKH KRISH EINAI MONO GIA TOUS FTOXOUS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Εθνική Τράπεζα είναι δημόσιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΠΑΠΑΡΗΔΕΣ ΤΙ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΚ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΤΟΘΕΛΕΤΕ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΡΕ.............
    ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΩΦΡΟΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ .
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΑΝΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΞΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΑΝΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.
    ΧΑΤΗΡΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕΒΑΣΤΟΙ.
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΛΕΨΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΠΟΙΟΣ ΚΛΕΒΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ.
    ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΑΝΩΝΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΞΥΠΝΑΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΤΟΣΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.
    ΔΙΩΞΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΚΡΟΥΕΖΕΣ ΜΗ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΤΕ ΠΙΣΩ.
    ΑΙΝΤΕ .................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα λεφτά της Εθνικής είναι δημόσιο χρήμα; Το δημόσιο έχει ένα ποσοστό μετοχών και έτερον ουδέν, εισπράττει μερίσματα και φόρους. Οι μόνοι που μπορούν να επιβάλλουν κοινωνικά αποδεκτούς μισθούς είναι οι μέτοχοι της Εθνικής... να συμφωνήσουν η κυβέρνηση, η εκκλησία και όποιος άλλος μεγαλομέτοχος υπάρχει και να καθορίσουν λογικούς μισθούς! Αλλά δεν θα βρεθεί πλέον Διευθύνων Σύμβουλος περιοπής, όπως ο Αράπ. που ήρθε από το Λονδίνο. Κανένας κουμπάρος θα αναλάβει, ο οποίος θα κα΄νει λαμογιές... Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΄Ενα παλιό τραγούδι έλεγε ΄΄ Χαράμι να τους γίνουναι, Χαράμι ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Α.ΠΑΣΟΚΟΣ=ΒΛΑΚΑΣ Β.ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ=ΑΡΧΙΔΑΚΗΣ

    Α+Β=ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ .ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ -ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?
    ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ξεπερνάει κάθε όριο η πρόκληση της κυβέρνησης και των εφοπλιστών, μαζί και των κομμάτων που στηρίζουν τα συμφέροντά τους, σε βάρος των εργατών της θάλασσας και των νησιωτών. Τελευταίο κρούσμα, οι επιδοτήσεις που δίνονται στις ακτοπλοϊκές εταιρείες για να δρομολογούν τα σαπιοκαραβα τους στις συνολικά 76 λεγόμενες άγονες γραμμές και οι οποίες,θα ξεπεράσουν τα 100.000.000 ευρώ για το διάστημα 1η Νοέμβρη 2008 έως 31 Οκτώβρη 2009. Το ποσό είναι δυσθεώρητο. Πολύ περισσότερο, αν σκεφτεί κανείς ότι, την οχταετία 2000-2008, οι επιδοτήσεις από τις κυβερνήσεις του δικομματισμού προς τους εφοπλιστές έφτασαν αθροιστικά στα 226.822.254,98 ευρώ. Δηλαδή, για μια χρονιά, οι ακτοπλοϊκές εταιρείες θα πάρουν τα μισά σχεδόν χρήματα από εκείνα που έκλεψαν από τις τσέπες του ελληνικού λαού τα περασμένα οχτώ χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το ερώτημα δεν είναι αν ο Καραμανλής θα κάνει εκλογές την Κυριακή των Βαΐων, στις 12 Απριλίου. Αλλά αν έχει περιθώρια να τις αποφύγει. Νομίζω ότι δεν έχει πολλά.
    Για δύο λόγους:
    Πρώτον, επειδή η «φιλολαϊκή στροφή» που επιχειρεί στην οικονομική πολιτική είναι βραχύβια και με ημερομηνία λήξεως. Αργά ή γρήγορα η ελληνική κυβέρνηση (όποια κι αν είναι) θα πρέπει να επιστρέψει σε λογική δημοσιονομικής ισορροπίας. Δεύτερον, επειδή κάθε μέρα που περνάει, δουλεύει σε βάρος μιας κυβέρνησης που βρίσκεται ήδη πέντε χρόνια στην εξουσία και η οποία δεν έχει ξεσηκώσει κύματα ενθουσιασμού με την απόδοσή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σήμερα στις ειδήσεις είπαν ότι ο ΟΜΠΑΜΑ θα περιορίσει τους μισθούς των υπηρετούντων στο αμερικανικό δημόσιο στις 100.000 δολλάρια το χρόνο. Ο δικός μας ο Πρωθυπουργός είπε το σεμνά και ταπεινά και αυτό ήταν όλο. Αν μπορεί ας κάνει κάτι αντίστοιχο και μάλιστα στα μέτρα της ελληνικής οικονομίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΨΕΜΜΑΤΑ – ΨΕΜΜΑΤΑ - ΨΕΜΜΑΤΑ

    ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)

    Aναπαράγοντας καθημερινά τα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.

    Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!

    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το επίπεδο των αναρτήσεών σας αντανακλά και το επίπεδο των πράσινων κάφρων που εκτονώνουν τα προσωπικά τους αδιέξοδα εδώ μέσα.
    Βγείτε έξω σε καμιά πλατεία να πάρετε αέρα μπάς και οξυγονωθεί λίγο ο εγκέφαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κρίμα που δεν είναι το Χαζο-γκιόργκο κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την παγκόσμια κρίση!

    Κεφάλι ο δικός σου και ξέρει τί κάνει, ειδικά τα οικονομικά τα κατέχει σε βάθος.

    Αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον ηθικό αυτουργό του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τηλεστάρ άσχετο καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.

    Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος, σοφιστικέ γυαλάκια και αντίστοιχο τουπέ, μόνο που δεν ξέρει να ξεχωρίσει το ομόλογο από τη μετοχή.

    Η Λούκα σώζει το τραπεζικό σύστημα, μειώνει τη φοροδιαφυγή (όπως και επί Σημίτη), θα αυξήσει τις συντάξεις (όπως και επί Σημίτη), θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια (όπως και επί Σημίτη) και θα μειώσει το δημόσιο χρέος (όπως και επί Σημίτη).

    Ούφ, ευτυχώς ξύπνησα, εφιάλτης ήταν και πέρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έχουμε ιδέα τί μισθούς έχουν οι αντίστοιχοι μάνατζερς του ιδιωτικού τομέα;
    Εάν μάλιστα πάμε στο εξωτερικό οι αμοιβές είναι δεκαπλάσιες.
    Ας αφήσει ο Καρχιμάκης και το πασόκ τους φτηνούς λαικισμούς της δεκαετίας του 80, αρκετές ΔΕΚΟ κατέστρεψαν αυτές οι πρακτικές.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡΤΑΝΚΕΡ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΕΝΑ ΜΟΥΤΣΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟΣ.
    Άπατο θα πάει στην πρώτη ξέρα.
    Άει σιχτίρ αδιόρθωτοι πρασινοφρουροί που θέλετε και να ξανακυβερνήσετε τη στιγμή που ακόμη δεν έχετε αφομοιώσει τα αυτονόητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο ΣΥΡΙΖΑ γιατι κάνει τουμπεκί? και δεν μήλάει. ΑΑΑΑ ρε κότες.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ γιατι κάνει τουμπεκί? και δεν μήλάει. ΑΑΑΑ ρε κότες.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ γιατι κάνει τουμπεκί? και δεν μήλάει. ΑΑΑΑ ρε κότες.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ γιατι κάνει τουμπεκί? και δεν μήλάει. ΑΑΑΑ ρε κότες.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ γιατι κάνει τουμπεκί? και δεν μήλάει. ΑΑΑΑ ρε κότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΣΑΝ 10 ΔΙΣ € ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ...
    ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΑΝΑΤΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!! ΤΟ 2005- 09
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
    ΗΡΘΑΝΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

    ΑΜΠΜΠΑΜ ΓΚΟΥ ΓΚΙ, ΓΚΑ ΓΚΟΥ
    ΓΚΑ ΓΚΟΥ ΝΤΙΡΛΙΓΚΑΓΚΑΝ ΑΟΥΝΤΙΝΤΙ ΑΟΥΝΤΙΝΤΙ ΓΚΑ ΓΚΑΛΑ
    ΟΥΤ ΓΚΑ ΓΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιά να ξέρουμε τι λέμε πρέπει να δούμε και τι γινόταν πριν. Ο Καρχιμάκης ήταν κολητός της Δήμητρας τότε που μας κυβερνούσαν οι χαρτορίχτρες οι καφετζούδες και διάφοροι καλόγεροι που κυκλοφορούσαν στη βίλλα της Εκάλης η οποία χτίστηκε με υποτιθέμενα άτοκα δανεια. Η Siemens έκανε ότι ήθελε αλλά ο Καρχιμάκης δεν εβλεπε τίποτα μόλις ανέλαβε η Ν.Δ. του φύγανε οι τσίμπλες από τα μάτια και τώρα τα βλέπει όλλα, αν βγει πάλι το Πασοκ πάλι δεν θα βέπει τίποτα. Μέχρι την άφιξη του σοσιαλισμου στην Ελλαδα το 1981 (ο αγώνας τώρα δικαιώνεται) όλλα τα Υπουργεία είχαν κάτι παλλιές Μερσεντές με το Σοσιαλισμό γέμισε ο τόπος απαστράπτουσες Μερσεντές και όλλοι οι αποτυχημένοι που αναλάβανε τις χρεωκοπημένες εταιρίες μοιράζανε BMW. Το κακό είναι ότι οι Νεοδημοκράτες περιμένανε τόσα χρόνια να Σοσιαλιστικοποιηθούνε (φάνε) και αυτοί και ο Καρχιμάκης διαμαρτύρεται γιάτι οι Νεοδημοκράτες μοιάσανε στου Πασόκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ .ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ -ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?
    ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ.

    22 Ιανουάριος 2009 3:55 μμ

    Πως λέγεται αυτός που μας ζάλισε με το παραπάνω post;
    Απλά ΗΛΙΘΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 2:32 μμ

    Καψερή μου, εγώ παίρνω λιγότερα από 2.000 ευρώ τη μέρα, αλλά έλα που δεν μου δίνει κανείς μίζα... Ούτε εσένα ε; Και επί ΠΑΣΟΚ και επί ΝΔ με τους χαμένους είμαστε, γμτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΣΟΥ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δε λέω, πολλά είναι. Αν όμως αφαιρέσουμε τους φόρους,είναι τρείς έως έξι φορές περσσότερα από όσα μας παίρνει ένας υδραυλικός (αφορολόγητα)
    για να μας αλλάξει ένα καζανάκι στο καμπινέ,δουλειά που κρατάει μισή ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δε λέω, πολλά είναι. Αν όμως αφαιρέσουμε τους φόρους,είναι τρείς έως έξι φορές περσσότερα από όσα μας παίρνει ένας υδραυλικός (αφορολόγητα)
    για να μας αλλάξει ένα καζανάκι στο καμπινέ,δουλειά που κρατάει μισή ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δε λέω, πολλά είναι. Αν όμως αφαιρέσουμε τους φόρους,είναι τρείς έως έξι φορές περσσότερα από όσα μας παίρνει ένας υδραυλικός (αφορολόγητα)
    για να μας αλλάξει ένα καζανάκι στο καμπινέ,δουλειά που κρατάει μισή ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. κ. Γ. ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ
    (QUALITY BUSINESS SOLUTIONS
    καλα αυτος δεν ειναι ο γιος της
    ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΤΖΙΑΜΠΙΡΗ που εδοσε το ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ στη Νατασα και την κανανε ΠΡΟΕΔΡΟ του ΙΚΥ
    ΙΚΥ..(ιδρ κρατικων υποτροφιων)
    αυτη ποσα παιρνει απο τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ που μενει και το ΙΚΥ ειναι στην ΑΘΗΝΑ.....ΚΑΛΟ ΕΕΕ.....
    μαλλον πληρονουμε εισ, οδηγους κλπ κλπ λογω της σπουδεοτατης και μεγαλειωδους προσφορας της στο ΙΚΥ
    ΑΓΓΛΙΚΑ ξερει...????????
    αλλα παλι ο γιος της στον ΟΠΑΠ ..ακου να δεις QUALITY BUSINESS SOLUTIONS...πο ρεσυ μεγαλε τι τιτλος ειναι αυτος καθειστε προσοχη ολοι...αρε δολια παιδακια του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ....που ψομολυσατε στη πεινα ...που σαι ρε ΣΠΗΛΙΟΤΟΠΟΥΛΕ ,,??το ΙΚΥ σε σενα δεν ειναι????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. και το ΠΑΣΟΚ εκλεβε δε λεμε
    αλλα αλλαζε και κανα ΠΡΟΕΔΡΟ που και που αυτοι τιποτα φατε παρτε μισθαρες για χρονια ΝΕΠΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. οχι γιαυτον...για την φουκαριαρα τη μανα του....

    ΙΚΥ προεδρος ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΖΙΑΜΙΡΗ
    ΟΠΑΠ ΓΙΟΣ ΤΗΣ Γ ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ


    κελαιδιστε ωραια μου πουλακια
    βρε τι γινεται εδω απιστευτα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. EΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΕΤΟΙΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ
    ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΠΟΘ ΜΕ 600 Η 700 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ...
    ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΙ ΔΕΝ
    ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,
    ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΝΟΥΝ 3,5 Η 4% ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΚΑΡΠΟΥΤΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ...
    ΝΤΡΟΠΗ !!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ........ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ 300
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τα χρήματα δεν είναι πολλά δεδομένης της βαρύτητας των θέσεων που έχουν. Αλλο ειναι το θέμα, αν κανουν σωστά την δουλειά τους.

    Και δυστυχώς εδώ πρέπει να υπάρξει αποδεκτός ορισμός του σκοπού μιας πρωην ΔΕΚΟ ή μιας τραπεζας. Το λεω γιατί οι περισσότεροι νομιζουν οτι είναι να φροντίζει για τα προνόμια των υπαλλήλων της και ιδιαίτερα των καρκινωμάτων της κοινωνίας που λεγονται συνδικαλιστές και έχουν και την καλυψη του τύπου.

    Εισαι λαικιστής κ.βουλευτή που δίνεις αυτά τα στοιχεια.

    Θα ήταν χρήσιμο να μας δώσεις μια αναφορά με το δικό σου μισθό, επιδόματα και παροχές σε είδος, γιατι εχω την αισθηση οτι θα προκυψει συγκρίσιμος.

    Και εαν είναι έτσι, να ρωτήσω τι σε κανει να πιστευεις οτι η δουλεια σου πρέπει να αμοιβεται -συγνώμη να "αποζημιώνεται" - όσο η διευθυνση μιας επιχείρησης με χιλιαδες κόσμο και δις τζιρο.

    Υποκριτές. Στα Λεξους και στις χλιδές πεφτετε με τα μούτρα. Ολο σε ακριβά εστιατόρια και ξενοδοχεια σας πετυχάινω... να φανταστώ οτι πληρώνει "η εταιρία";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΛΦΙΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αγαπητοί μου
    Μη ξεχνάτε ότι οι golden boys της ΝΔ
    στέλνουν τις μισές αποδοχές τους στο κόμμα που τους διόρισε.
    Ευχαριστώ
    ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Εαν θέλουμε να κάνουμε πραγματική οικονομία, θα μπορούσαμε να περιορίσουμε τον αριθμό των βουλευτών σε 200 -κάτι που το Σύνταγμα το επιτρέπει- και στη συνέχεια να ορίσουμε ότι ΟΛΟΙ όσοι αμοίβονται από το Δημόσιο ή υπό τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα θα ανήκουν μια και μόνο κατηγορία αμοιβομένων, με ενεργό "πόθεν έσχες" και με κύρια έμφαση την ενίσχυση των χαμηλών συντάξεων και μισθών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕ 100 ΜΕΛΗ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΟΣΤΟΣ ΑΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΡΑΙΑ.
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΛΟΙΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Το θέμα είναι εμείς τι μισθό έχουμε... εμείς τι αύξηση θα πάρουμε φέτος και πως θα πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας...Αυτοί μια χαρά έχουν βολευτεί,για να μην μιλήσω για κάποιους άλλους δημ. λειτουργούς (δικαστικούς) που έκαναν αυξηση 80% στο μισθό τους και δεν άνοιξε ρουθούνι γιατι την πήραν και οι βουλευτές εκεί βρέθηκαν τα ριμαδια τα χρήματα. Αρε Καραμήτρο που πας με 3% αύξηση και πληθωρισμό 13?? Ξυπνάτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Και να σκεφτείτε συγγενής μου γεωργοτεχνίτης στο Υπουργείο Γεωργίας με 21 χρόνια στο ίδιο πόστο παίρνει 800 ευρώ μισθό! Τί να πει κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Και που να δείτε τι γίνεται στον ευρύτερο δημόσιο τομέα! Δεν βλέπω να ασχολείται κανείς μ' αυτόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση