GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απειλούν να σκοτώσουν τον Σαμαρά...

...με "μήνυμά" τους στο youtube οι Σκοπιανοί!!! Δείτε το video: www.youtube.com/watch?v=uctKTCk0QBE

...με "μήνυμά" τους στο youtube οι Σκοπιανοί!!!

Δείτε το video: www.youtube.com/watch?v=uctKTCk0QBE

36 σχόλια

  1. Τι να μας πει ο Σαμαράς , αυτός μας κουβάλησε τους Αλβανούς στην Ελλάδα , ας μην το ξεχνάμε , όταν σας κλέβει η σας ληστέψει κάποιος Αλβανός να ξέρεται ότι αυτό το χρωστάτε στον ΣΑΜΑΡΑ

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ή ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ; ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΚΡΑΖΟΥΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΚΕΜΑΛ. ΒΡΕ ΒΟΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΤΕ ΦΥΤΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΩΣ ΗΡΩΕΣ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το Σαμαρά δεν έχουν και πολύ άδικο ότι είναι φασιστοειδές.
    Όλα τα άλλα γελοία δείχνουν που οδηγούν οι ανέξοδοι εθνικισμοί που εκφράζουν οι ψωμιάδηδες και οι άνθιμοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TA @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

    8A TOU KLASOUNE!!!

    OUUUUSTTTT SLAVOTSOBANARADES!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. POTE ARAGE MIA TE8WRAKISMENH MERARXIA MAS 8A 'XASEI' TO DROMO THS??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ:

    http://greece-salonika.blogspot.com/2009/01/blog-post_5184.html

    INsider

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΗΡΩΑ.
    ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ.
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΛΒΑ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΒΑΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ Ο ΧΑΛΒΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ.
    ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΣΕ ΤΟΝ ΧΑΛΒΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΤΡΩΕΙ Η ΜΟΥΧΛΑ.
    ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΞΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ
    Σε τοπική εφημερίδα της Ανατολικής Αττικής ,δημοσιεύτηκε ανακοίνωση του «Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αν Αττικής o Σωκράτης»,στην οποία οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί διαμαρτύρονται, διότι η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, ανακινεί το θέμα του αντικομουνιστικού μνημονίου. Θέτοντας σύμφωνα με την ανακοίνωση, όλους ενώπιον σοβαρών ζητημάτων συνείδησης ,ανεξάρτητα από τις πολιτικοϊδεολογικές πεποιθήσεις και εκτιμήσεις του καθενός.

    Η προσπάθεια, εξομοίωσης –αναφέρει η σχετική ανακοίνωση- του κομμουνισμού με το Ναζισμό, αποτελεί πρόκληση προς την ιστορική μνήμη.

    Στο σημείωμα αυτό ,θα επιχειρήσω να φρεσκάρω τη μνήμη εκείνων που φαίνεται ότι λειτουργεί επιλεκτικά και μάλιστα κατά τρόπο παιδαριώδη λες και το 95% του Ελληνικού Λαού έχει πάθει αμνησία και μόνο το δογματικό και αμετανόητο 5% κατέχει την ιστορική αλήθεια.

    Τι αναφέρει αυτό το περιβόητο μνημόνιο για το οποίο διαμαρτύρονται οι ελάχιστοι εναπομείναντες σήμερα κομμουνιστές στην Ευρώπη. Αναφέρει δηλαδή κάτι πολύ απλό και κατανοητό ακόμα και σε ανόητους. «Ότι τα εγκλήματα που διαπράττονται εν ονόματι οποιασδήποτε ιδεολογίας , είναι εγκλήματα και πρέπει να τιμωρούνται .» Οι Ναζί λ.χ ,χωρίς καμία αμφιβολία διέπραξαν θηριωδίες .Σκότωσαν, έκαψαν , ατίμασαν ,σκόρπισαν τον όλεθρο.

    Ο ελεύθερος κόσμος , στον β΄ παγκόσμιο πόλεμο αντιστάθηκε σθεναρά , ανέτρεψε τον ναζισμό και τιμώρησε παραδειγματικά τους πρωτεργάτες στη Νυρεμβέργη το 1945. Μεταξύ εκείνων που

    έμειναν ατιμώρητοι για τα εγκλήματα που διέπραξαν σε βάρος

    εκατομμυρίων αθώων πολιτών είναι και οι κομμουνιστές.

    Και αυτό, δεν το καταγγέλλουν αντικομμουνιστές ,αλλά αξιόπιστοι

    πνευματικοί άνθρωποι της τέχνης και της επιστήμης, που πίστεψαν στο μαρξισμό , συμπαραστάθηκαν για την επικράτησή του και έζησαν στο πετσί τους τη βαρβαρότητα και το άγριο πογκρόμ που οργανώθηκε σε βάρος εκατομμυρίων αντιφρονούντων στο μαρξιστικό σύστημα που επιβλήθηκε εκτός από τη Σοβιετική ΄Ένωση και στα κράτη του λεγόμενου ανατολικού μπλοκ .

    Ένας από αυτούς είναι και ο Αντρέι Ζαχάρωφ. Διάσημος πυρηνικός επιστήμων και αποκαλούμενος πατέρας της υδρογονοβόμβας , που σήμερα αποτελεί σύμβολο του παγκόσμιου ανθρωπισμού.

    Ο Ζαχάρωφ συνέλαβε τον εαυτόν του να αναρωτιέται για τη επιτυχία της θεωρίας του σοσιαλισμού .Είχε αντιληφθεί ότι λιγόστευε όλο και περισσότερο η ικανότητα του σοσιαλισμού να λύσει με κάποιο ειδικό τρόπο τα προβλήματα του κόσμου. Πίστευε ότι τα κράτη που ακολουθούν το σοσιαλιστικό σύστημα τείνουν να έχουν τα ίδια προβλήματα με τα καπιταλιστικά κράτη.

    Τις ανησυχίες του αυτές τις δημοσιοποίησε στον Τύπο και γι αυτό καθαιρέθηκε από όλα τα προνόμια που είχε σαν επικεφαλής του πυρηνικού προγράμματος της Σοβιετικής Ενώσεως.

    Ο Αντρέι Ζαχάρωφ στο βιβλίο του « Ο Ζαχάρωφ αποκαλύπτει»

    Γράφει χαρακτηριστικά για το κομουνιστικό καθεστώς και τα εγκλήματα που διέπραξε , τα οποία και εξομοιώνει με αυτά της ναζιστικής θηριωδίας.

    « Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα χαντάκια με τα πτώματα τους θαλάμους αερίων ,τα σκυλιά των Ές-‘Ες ,τους φανατισμένους γιατρούς, τους σωρούς από γυναικεία μαλλιά, τις βαλίτσες γεμάτες χρυσά δόντια, και τα λιπάσματα από τα εργοστάσια του θανάτου.

    Όμως, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και την εγκληματική κομματική και δογματικά στενοκέφαλη πολιτική του Στάλιν και των συνεργατών του, που έβαλε τους σοσιαλιστές και τους κομμουνιστές να πολεμήσουν ο ένας τον άλλον.

    Ο ναζισμός - λέει ο Ζαχάρωφ -, κράτησε δώδεκα χρόνια στη Γερμανία . Ο σταλινισμός όμως κράτησε διπλάσιο χρονικό διάστημα στη Σοβιετική Ένωση.

    Υπάρχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά .αλλά και μερικές διαφορές. Ο σταλινισμός, παρουσίασε ένα πολύ πιο έξυπνο είδος υποκρισίας και δημαγωγίας από τον ναζισμό, που δε βασιζόταν σ ένα φανερά κανιβαλιστικό πρόγραμμα , όπως αυτό του Χίτλερ, αλλά σε μια προοδευτική , επιστημονική και λαοφιλή σοσιαλιστική ιδεολογία. Ο μηχανισμός των βασανιστηρίων και των εκτελέσεων

    γινόταν πλέον σε επιστημονική βάση….Τουλάχιστον δεκαπέντε εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν στις αίθουσες των βασανιστηρίων της NKVD {μυστική αστυνομία]

    στα στρατόπεδα για τους εξόριστους κούλακ {πλούσιοι αγρότες}και τις οικογένειες τους και στα στρατόπεδα «χωρίς επικοινωνία» {αυτά τα στρατόπεδα ήταν στην πραγματικότητα το πρότυπο για την κατασκευή των φασιστικών στρατοπέδων του θανάτου}Χιλιάδες κρατούμενοι εκτελούνταν εξαιτίας του «συνωστισμού».ή έπειτα από ειδικές διαταγές» Αυτά έγραψε μεταξύ άλλων ,ο κορυφαίος αυτός διανοούμενος .Και βέβαια η ιστορική διαδρομή των μετέπειτα εξελίξεων στη Σοβιετική Ένωση και στους δορυφόρους της, τον δικαίωσε απολύτως.

    Στην Κίνα, στην Καμπότζη , στη Ρουμανία , στην Ελλάδα στο Βιετ Νάμ και αλλού, έγιναν επίσης εγκλήματα φρίκης και αποτροπιασμού εν ονόματι δήθεν, της μαρξιστικής ιδεολογίας και της επιβολής με τη βία τη δικτατορία του προλεταριάτου . Ορισμένοι ιστορικοί καταγράφουν τα εγκλήματα αυτά , ως κατά πολύ υπέρτερα εκείνων που διαπράχθηκαν κατά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο. Δεν χρειάζεται συνεπώς να καταβάλει κάποιος προσπάθεια για να εξομοιώσει τα εγκλήματα του ναζισμού με αυτά του κομμουνισμού .Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί θα πρέπει να

    επισημάνουμε ότι τα εγκλήματα των κομμουνιστών υπήρξαν ειδεχθέστερα . Διότι ενώ οι ναζιστές διέπραξαν εγκλήματα εν καιρώ πολέμου , αντίθετα οι κομμουνιστές δολοφονούσαν εν ψυχρώ σε καιρό ειρήνης και μάλιστα. στις ίδιες τους τις πατρίδες.

    ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΛΥΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ANTWNI GERA OLOI OI ELLINES OMOGENEIS MAZI SOU!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΥΣΤ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ..........
    ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
    ΟΥΣΤ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αφείστε ρε παιδιά τις πληρωμένες ηρωποιήσεις του Αντωνάκη. Εάν θέλει να παιξει ρόλο στα ηγετικά της ΝΔ να βρεί άλλους τρόπους.Αν θυμηθούμε το Σκοπιανό και είχαμε τσίπα σαν λαός κανονικά θα έπρεπε να ιδιωτεύει εκτός Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ? ΤΖΑΜΠΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΝΤΟΡΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΑΓΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΑ BLOGS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΩΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ξεχασανε να στειλουν μυνημα και στον μητσοτακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είναι αλήθεια ότι μόνο το Σαμαρά φοβούνται, γιατί και επιχειρήματα έχει και εθνική συνείδηση. Ξέρουν αυτός ο άνθρωπος δεν είναι τυχαίος. Είναι ο αντίπαλος που δεν θέλει κανείς να έχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σηκωθειτε ολοι, σε μιση ωριτσα μεσα να κυριευσουμε τα Σκοπια να τελειωνουμε με αυτους τους μαλακες.

    μας εχουνε σπασει τα παπαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 16/1/2009

    ΠΑΣΟΚ: Δημοψήφισμα οι ευρωεκλογές



    Το ΠΑΣΟΚ θα προσδώσει χαρακτήρα δημοψηφίσματος στις ευρωεκλογές, αν μέχρι τότε δεν

    θα έχουν διεξαχθεί οι εθνικές εκλογές, τόνισε ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

    Για το λόγο αυτό, όπως είπε, από τώρα μέχρι και τον Ιούνιο, αλλά και μέχρι την ημερομηνία των εθνικών εκλογών, αν προηγηθούν, το ΠΑΣΟΚ ξεδιπλώνει τα σχέδιά του, τόσο οργανωτικά όσο και προγραμματικά.

    Ανέφερε, επίσης, ότι θα συνεχιστούν οι πρωτοβουλίες του κ. Παπανδρέου (την Κυριακή επισκέπτεται τα Τρίκαλα) αλλά και συνολικά του Κινήματος για όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

    Ο κ. Παπακωνσταντίνου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δήλωσε ότι δεν έχει συσταθεί Επιτροπή που θα ασχοληθεί με τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων. Επίσης, διέψευσε ότι υπάρχει θέμα αλλαγής προσώπων ή θεσμικών οργάνων στο ΠΑΣΟΚ.

    Προανακριτική
    Αναφορικά με τη συζήτηση στη Βουλή, την προσεχή Δευτέρα, για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το Βατοπαίδι, ο κύριος Παπακωνσταντίνου σημειωσε ότι θα κριθεί η συνολική στάση της ΝΔ απέναντι στα σκάνδαλα και την παραγραφή τους. Τη Δευτέρα, τόνισε, δεν κρίνεται μόνο η δυνατότητα περαιτέρω διερεύνησης των ευθυνών πολιτικών προσώπων για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, αλλά και το αν έχουμε μια αποχωρούσα κυβέρνηση με όλη τη σημασία του όρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αντε να κάνουμε ήρωα και τον Σαμαρά!
    Αυτός μας έλειπε στο πάνθεον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. SHKAT, ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΥΘΙΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ....ΔΙΑ ΜΑΣ!!! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΑ. ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟΥ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ . ΓΙΑ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΣΟΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. an pathei kati o samaras oi protoi pou tha tin arpaxoune tha einai oi youtubides.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Nai den eixane alli doulia oi skopianoi kai thimithikan ton Samara. Ma pistevetai tin trela tou kathe blaka kai dinete aksia se enan politiko tis perasmenis dekaetias pou den exei parousiasei kanena ergo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΝΕ.

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ

    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. χρονια πολλα Ελληνα ΑΝΤΩΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 17 Ιανουάριος 2009 3:12 μμ


    Η ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !!

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΩΝΗ ΕΛΛΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρε παιδιά πολύ καραγκιόζης είναι αυτός ο τύπος που έφτιαξε το βίντεο. Εμφανίζει ως ΝΑΖΙ τον εγγονό της Πηνελόπης Δέλτα που αυτοκτόνησε όταν μπήκε η σβάστιγγα στην Αθήνα…

    ΝΑΖΙ μάλλον οι ίδιοι είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αντε ρε τους βρωμιάρηδες.
    Δεν τους κάνουμε ένα ντου να τους σκίσουμε τ'άντερα ?
    Εχει χάρη που τους υποστηρίζουν οι βρωμιάρηδες από την άλλη μεριά του Ατλαντικού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πώς θα τον σκοτώσουν δηλαδή, όλοι οι σκοπιανοί θα φάνε φασολάδες και θα τον αρχίσουν στις κλανιές μπάς και πάθει ασφυξία;
    Και εάν με τόσους γυμνούς κόλους μπροστά μας, εμάς σηκωθεί και τους πιάσουμε στα πισωκολλητά θα φταίμε εμείς;
    Σοβαρευτείτε παιδάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Antwni mi masasa. Oloi eimaste mazi sou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος όταν φτιάχνει τέτοια βίντεο; πόσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΜΥΓΑ Κ..Ο ΚΑΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ. ΟΥΣΤ ΒΡΕ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ.
    ΜΗΠΩΣ ΛΑΧΤΑΡΑΤΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΕΛΛΑΔΑ"?
    ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
    ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ, ΤΑΠΕΙΝΗ, ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΗ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ.ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΗ.
    ΤEΝΤΩΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤO ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΨΗΛΩΣΕΣ.ΑΜ ΔΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Να φύγουν από τη χώρα μας ο φαταούλας ο Μπόμπολας, ο κομπλεξικός ο Λαμπράκης, ο ασφαληστής Κοντομηνάς, ο διπρόσωπος Αλαφούζος και ο ξεφτίλας ο Κουρής. Είναι όλοι τους υπόκοσμος με γραβάτα.
    ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    Δεν χρειαζόμαστε τις εφημερίδες τους, ούτε τα κανάλια τους, μας έχουν πάρει το μυαλό.
    Ανοίγεις καθημερινά την τηλεόραση και το μόνο που ακούς είναι κινδυνολογίες, υπερβολές, ψέμματα, το τέλος του κόσμου, σε πιάνει η ψυχή σου.
    Πάς να δείς ένα σήριαλ και σου διαφημίζουν τους ομοφυλόφιλους, τους ναρκομανείς, την αναρχία, τη μοιχεία και την κουτοπονηριά.
    Από διαφημίσεις βέβαια, είναι τόσο πολλές που ξεχνάς τί έβλεπες.
    Πάς να πάρεις ένα DVD με την εφημερίδα για το σαββατοκύριακο και σε ταίζουν φτηνή προπαγάνδα για μικρά παιδιά και φοιτητές.
    Και ο χέστης ο Καραμανλής κάθεται και τους κοιτάει.
    Βρε μπούλη Κωστάκη, σε ότι αφορά την τηλεόραση τουλάχιστον, αφού οι συχνότητες είναι δημόσια περιουσία, γιατί δεν τις παίρνει πίσω το κράτος να τελειώνουμε;
    ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΓΙΔΙΑ.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ .

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ, ΣΑΣ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ -ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ , ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ .

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ.

    ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ?

    ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΜΑΡΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΕΝΝΑ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΩΣ ΗΡΩΑ. ΗΜΑΡΤΟΝ , ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ...ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ!!!!ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ "ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ"...ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΣΑΜΑΡΑ. ΟΥΣΤ, ΑΙΣΧΟΣ ΠΙΑ. ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΚΑΙ 50000 ΟΠΛΑ ΣΕ ΣΕΚΙΟΥΡΗΤΑΔΕΣ, ΜΠΑΝΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΨΩΜΙΑΔΗΔΕΣ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΒ, ΑΠΑΓΩΓΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΙΑ. ΑΙΣΧΟΣ, ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΤΡΩΤΕ ΚΑΘΕ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση