GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τον Τούρκο ηθοποιό...

...μεγάλη οργή στο facebook . Από το http://tvstarnews24.blogspot.com/ GROΥP ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ: ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΗΘΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗ ...

...μεγάλη οργή στο facebook
.
Από το http://tvstarnews24.blogspot.com/

GROΥP ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ: ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΗΘΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 10 ΚΥΠΡΙΩΝ.ΕΔΩ .: http://www.facebook.com/group.php?gid=47552303769
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ 10.712 ΜΕΛΗ ..! ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΡΑΓΔΑΙΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ! Αποφάσισα να μη γράψω μεγάλο κείμενο γιατί δεν θέλω να δώσω καθόλου αξία στο άτομο αυτό... Αλλά ο κυνισμός, με τον οποίο περιέγραφε τη δολοφονία των δέκα Ελληνοκυπρίων στη διάρκεια της επιδρομής του Αττίλα, με έκανε να φτιάξω αυτό το γκρουπ...Να γίνετε μέλη τώρα και να καλέσετε και τους φίλους σας... για να έρθει αντιμέτωπος αυτός ο άνθρωπος με τη δικαιοσύνη...!

9 σχόλια

  1. Ο ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΙΤΣΙΟΥΣ

    28-01-2009


    H GPO ας συμπεριλάβει στις δημοσκοπήσεις της και την ερώτηση, ποιο κανάλι είναι αξιόπιστο και αντικειμενικό, όπως και ποιος τηλεπαρουσιαστής – τηλεαστέρας???
    .
    Είναι βέβαιο ότι τόσο το MEGA, όσο και ο προπαγαντίτσιους «κύριος» ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ θα πάρουν την πρωτιά, με μεγάλη διαφορά μάλιστα, της διαπλοκής, της αναξιοπιστίας, της εμπάθειας, της μικροπρέπειας και του γκεμπελίσκου.

    «Κύριε» ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ σε έχουμε πάρει χαμπάρι!!!!

    Είσαι ο καλλίτερος προπαγαντιστής της κυβέρνησης και του «καταλληλότερου» (sk).
    Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ωχριά μπροστά σου.

    «Κύριε» ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ όσο και αν προσπαθείς κάθε βράδυ να μας κάνεις πλύση εγκεφάλου σε πληροφορούμε ότι ματαιοπονείς, δεν πρόκειται να μας παραπλανήσεις.

    «Κύριε» ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ κλείνουμε ραντεβού για το βράδυ των εκλογών, είναι σίγουρο ότι θα γελάσει κάθε πικραμένος με τα ζαρωμένα, από τη λύπη, μουτράκια σου.

    Άντε γεια προς το παρόν!!!!!!!!

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο Atila σκότωνε στον "Αττίλα". Και μάλιστα στον "Αττίλα 2" με πρωθυπουργό της Ελλάδας τον "Εθνάρχη" Κ. Καραμανλή.
    Για την προδοσία στην Κύπρο θα μιλήσει κανείς;
    Γιατί οι Έλληνες πολιτικοί "έδωσαν" την Κύπρο. Αυτοί πρέπει να δικαστούν κι όχι ένας Τούρκος φαντάρος που σκότωσε τους "εχθρούς" του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε μπουμπούνες ο συγκεκριμένος άνθρωπος ομολόγησε τις πράξεις του αυτές πριν απο 25 χρόνια στην ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα. Επίσης είχε εκφράσει ακόμη την επιθυμία του να έρθει στην Ελλάδα για να δικαστεί προκειμένου να πληρώσει για τις απάνθρωπες πράξεις του.
    Όμως η Ελληνική Κυβέρνηση τι έκανε τότε; Aπάντηση: Τίποτα!
    Όπως και στο Σκοπιανό, τίποτα.
    Εν αντιθέση η ελλήνική κυβέρνηση έβαλε την υπόθεση στο αρχείο.
    Ο συγκεκριμένος δεν παινεύτηκε για τις πράξεις τους αλλά αντίθετα δήλωσε ότι από τότε αντιμετωπίζει τύψεις για τα εγκλήματα του.
    Πιστέψτε με ότι αν η Ελληνοκύπρια
    και η Ελληνική πλευρά χειριστεί σωστά το θέμα θα μπορούσε να αντλήσει περισσότερα στοιχεία από τον συγκκριμένο άνθρωπο για τους αγνοούμενους και τους ηθικούς δράστες που έδωσαν αυτές τις εγκληματικές εντολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 29 Ιαν 2009 10:10:00 πμ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ, Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΨΩΝ, ΕΝΑΝ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ, ΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ, ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ...Ο ΓΡΙΒΑΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ "ΗΘΙΚΗ" ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ-ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΟΤΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚΑ Β;ΟΣΟ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΣ-ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ , ΤΟΤΕ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ, ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΡΑΦΩ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ-ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ...
    Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΤΥΨΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ (ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ=ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ)...ΣΤΟ ΣΤΡΑΤ ΔΙΚΑΙΟ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ-ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ, ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΓΚΡΟΥΠ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10.00

    ποιος "Αττίλας δυο" βρε μαλάκα χουντικέ; Α σιχτίρ προδότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΦΙΛΑΡΕΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΛΙΓΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΖΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορείτε να τον χαρακτηρίσετε όπως θέλετε, αλλά αυτή τη στιγμή μπορεί να προσφέρει μεγάλη υπηρεσία στη πατρίδα μας-και στη Κύπρο-, απλά αποδεικνύοντας τι έκαναν οι συμπατριώτες του στην Κύπρο, γιατί δεν πυροβολούσε χωρίς διαταγές. (Και μάλιστα με μια έξυπνη κίνηση το "έβγαλε" στον αέρα χωρίς να τον κόψει κανένας-εκτός και αν αυτό ήθελαν κάποιοι να βγει έξω). Πάση θυσία να μείνει ζωντανός και στα "λογικά" του. Αν τον χάσουμε δε θα είναι επειδή οι της ΜΙΤ θα είναι ικανοί. Ο καιρός γαρ εγγύς...

    Καπετάν Μακρής. Ο 19χρονος και τα άλλα χιλιάδες θύματα και αγνοούμενοι θα δικαιωθούν... από έναν εχθρό... (γιατί ξέρει ότι κάποια μέρα ψυχή θα παραδώσει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 29 Ιαν 2009 10:31:00 μμ Ο καιρός γαρ εγγύς...ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ; ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΕΙΡΩ, ΟΙ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΙΚΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ...ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ...ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΣΤΗ ...ΚΥΠΡΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση