GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κάμπος φλέγεται!..

Από τον Γ. Παπαϊωάννου http://papaioannou.wordpress.com/ Τα τρακτέρ στους δρόμους και για πρώτη φορά μετά από χρόνια το ΠΑΣΟΚ είναι εκεί δυν...

Από τον Γ. Παπαϊωάννου
http://papaioannou.wordpress.com/

Τα τρακτέρ στους δρόμους και για πρώτη φορά μετά από χρόνια το ΠΑΣΟΚ είναι εκεί δυναμικά παρών.
Δεν φέρνει καμία παρηγοριά το γεγονός ότι στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν νέοι αγρότες. Αγρότες δηλαδή που έγιναν αγρότες επί ΟΝΕ. Και εδώ υπάρχει ένα μεγάλο θέμα καθώς ο ελληνικός αγροτικός κόσμος ξεκληρίζεται. Αλλά ας μην τα ρίχνουμε όλα εκεί. Η ΕΕ δεν είναι κουμπαράς αλλά κυρίως αγορά. Ας δούμε λοιπόν λίγο το Ελληνικό δαιμόνιο.
Παραβρέθηκα σε μια εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για τους αγρότες και άκουσα τα αιτήματα τους.
7 στα δέκα ήταν αιτήματα του στυλ κόψτε χρημα και δώστε μας άμεσα από τον προϋπολογισμό γιατί χανόμαστε. Ανεξάρτητα από τις προθέσεις καλό είναι να εξηγηθούν σε αυτούς τους αγρότες κάποια πράγματα για την αγορά και τις δομές της. Τα υπόλοιπα ήταν ποιο σοβαρά και μάλιστα προέρχονταν από νέους αγρότες. Ο ένας ήθελε να ανοίξει κτηνοτροφική μονάδα και του ζήτησαν από την περιφέρεια δελτίο επικρατούντων ανέμων στην περιοχή της εγκαταστάτης.
Φυσικά δεν υπάρχει στην Χώρα μας φορέας να το πιστοποιήσει, έτσι αναγκάστηκε να λαδώσει δυο τρεις ειδικούς να βγάλουν τον άνεμο κατά πως βόλευε.
Ο δεύτερος ήθελε και αυτός να κάνει κτηνοτροφική μονάδα και υπολόγισε ότι για μια μέτριας δυναμικότητας μοναδούλα θα ήθελε 200.000 ευρώ δάνειο.
Είναι προφανές ότι εάν αυτός ο αγρότης είχε αυτά τα χρήματα διαθέσιμα δεν θα γίνονταν αγρότης αλλά θεσμικός επενδυτής . Είναι προφανές ότι εάν πάρει αυτά τα χρήματα δεν θα τα ξεχρεώσει ποτέ του γιατί το γάλα πουλιέται γύρω στα 60-70 λεπτά το κιλό στα καρτέλ και το κρέας φεύγει στα 2,5-3 ευρώ το κιλό για τον έμπορα.
Ακόμα αγρότισσα επιχειρηματίας έθεσε υπόψη των παρισταμένων στοιχειά για την ύπαρξη καρτέλ που εκβίασε έμπορα από άλλη περιοχή όταν ήρθε να αγοράσει γαλα σε τιμές καλύτερες από την τοπική μαφία που αγοράζει με ανοιχτές τιμές.
Τέλος αξίζει να γίνει γνωστό ότι για να οριστεί κάποιος ως νέος αγρότης και να τυγχάνει επιδοτήσεων και ευεργετημάτων, πρέπει να έχει ένα μεγάλο αριθμό στερεμάτων που υποψιάζομαι ότι αποφασιστήκαν στην Αθηνά με την μέθοδο 200 ή 400, να το αφήσω 300;
Και δεν λαμβάνουν υπόψη της τοπικές συνθήκες ορεινά, ημιορεινά μικρές καλιεργήσιμες εκτάσεις κλπ. Ενώ το ποιο παράδοξο είναι ότι νοματαίοι χωρίς ούτε ένα στρέμμα γης έχουν δικαιώματα παραγωγής αγροτικών προϊόντων τα οποία τα νοικιάζουν σε πραγματικούς αγρότες! (Να λοιπον μια καλη δουλειά για τα παιδια σας. Έμποροι δικαωμάτων ).
Κοινή ήταν ακόμη η διαπίστωση ότι επειγεί το μητρώο αγροτών μέσα από το οποίο θα ξέρει η πολιτεία ποιος είναι κατά κύριο επάγγελμα αργάτης και θα τον στηρίζει.
Ενώ κοινή ήταν επίσης η παραδοχή ότι κανένα κόμμα δεν το θέλει στα αλήθεια γιατί έχει πολιτικό κόστος. Το να αφήσεις έξω από την επιχορήγηση τον καλαματιανό δημόσιο υπάλληλο που έχει 50 ρίζες ελιές στην πατρίδα του και ζει στην Αθήνα είναι κόστος.

21 σχόλια

  1. Όποιος έγραψε αυτή την ανάρτηση θέλει ιατρική παρακολούθηση, τουλάχιστον ένα ψυχίατρο και επίσης ένα παθολόγο να του εξετάσει την όραση και την ακοή.
    ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 50.000- 200.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΤΡΑ ΓΙΩΤ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΙΣΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.
    Είναι και πολύ μορφωμένος, έχει και πτυχίο, το ξέρετε;
    Έπειδή οι περισσότεροι δεν ξέρετε τί πτυχίο έχει να σας πώ εγώ.
    Κοινωνιολογίας, μιλάω σοβαρά παιδιά.
    Μα την παναγία.
    Κοινωνιολογίας.
    Δηλαδή όπως λέμε πατριδογνωσίας, οικοκυρικών, χαρτοκοπτικής, τιγκελού-κοπτοραπτού, και λοιπά.
    Ξέρει τα πάντα για τη διακυβέρνηση της χώρας, τώρα τελευταία μάλιστα κάνει και εντατικό μάθημα στα Ελλήνικος.
    Πέρασε από την ΑΣΟΕΕ (απέξω), από τη Νομική (απέξω) από το Πολυτεχνείο (απέξω), από την Ιατρική (απέξω) και λοιπά, άστα να πάνε, γελάνε και οι μάντρες.
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΑ ΟΥΦΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    Παιδιά συγνώμη δεν αντέχω άλλο τη σκεψη αυτή, με έπιασε ταχυπαλμία και πάω έξω να καπνίσω.
    Τόσος κόσμος στο πασόκ βρε παλληκάρια, που το ψωνίσατε αυτό το κουνουπίδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΡΙΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΚΩΛΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΜΠΑΡΕΤΖΟΥΔΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ?ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΡΕ ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΡΙΞΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ,ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ,ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ,ΣΕ ΚΑΙΡΝΟΥΓΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΞΙΝΟΥΜΕ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΔΑ ΡΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακούμε αυτές τις μέρες της μεγάλης οικονομικής κρίσης πόσο έχουν φτηνήσει τα ακίνητα σε διάφορες χώρες της Ευρώπης ανατολικά και δυτικά, αλλά στην πατρίδα μας την Ελλάδα οι υψηλές τιμές καλά κρατούν.
    Πολλοί λένε ότι οι ιδιώτες που τα έχουν δεν έχουν και μεγάλη ανάγκη σαν ιδιώτες, ή ότι οι κατασκευαστές που έχουν στα χέρια τους ακίνητα έχουν κερδίσει τόσα πολλά που μπορούν και τα κρατούν απούλητα.
    Δεν λέω ότι μπορεί να συμβαίνει και αυτό, αλλά η μεγάλη πληγή και αυτοί που τρώνε το μεδούλι και του αγοραστή και του κατασκευαστή είναι οι μεσίτες, από 2,5 έως και τέσσερα τοις εκατό και από τον αγοραστή και από τον πωλητή η προμήθεια τους, και τι έκαναν;
    Απλώς περιέλαβαν το προς πώληση ακίνητο σε εκείνα προς πώληση από το γραφείο τους, και όταν κάποιος ενδιαφέρετε να του το δείξουν.
    Καμιά άλλη υποχρέωση προς κανένα.
    Έχετε σκεφτεί όμως πόσα βγάζουν από μια αγοροπωλησία;
    Ας πούμε ότι το ακίνητο πωλείται προς 100.000 ευρώ.
    Στις 100.000, αυτοί θα πάρουν περίπου 7.000, ευρώ, εφτά χιλιάδες.
    Αν το ακίνητο πωλείται 300.000 χιλιάδες αυτοί θα πάρουν 21.000 ευρώ
    Αν το ακίνητο πωλείται 500.000 ευρώ αυτοί θα πάρουν 35.000 ευρώ.
    Και αν σε κοινή συμφωνία αγοραστής και πωλητής βάλουν στα συμβόλαια τιμή μικρότερη για να γλυτώσουν από την εφορία, ο μεσίτης θα πάρει προμήθεια επί του συμφωνηθέντος ποσού αγοροπωλησίας.
    Και όλα αυτά χωρίς να ιδρώσει το αυτί τους.
    Όταν ο ηλεκτρολόγος που έφτιαξε τα ηλεκτρικά σε ένα ακίνητο αξίας 300.000 ευρώ δούλεψε ένα μήνα με το συνεργείο του και πήρε περίπου 5-6 χιλιάδες ευρώ.
    Όταν ο υδραυλικός που και εκείνου του βγήκε το λάδι για το ίδιο ακίνητο πήρε πολύ λιγότερα.
    Και γενικά όλοι όσοι δούλεψαν για να γίνει αυτό το ακίνητο και ίδρωσαν περίπου έτσι πληρώθηκαν.
    Και έρχεται μετά ο κύριος μεσίτης και χωρίς να ιδρώσει παίρνει αυτά που ανάφερα παραπάνω.
    ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΛΑΔΟΠΟΝΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ.
    Αλλά δυστυχώς ζούμε σε ένα κράτος με πλήθος αεριτζήδων, από κυβερνώντες έως κυβερνώμενους και έτσι το φρούτο αυτό όπως και πολλά άλλα επιβιώνει και τρέφεται με τις σάρκες του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριοι της κυβέρνησης περιορίσετε στο ελάχιστο τα κέρδη των μεσιτών κάτω από το ο,5 τοις εκατό και πάλι πολλά τους είναι, αεριτζήδες είναι, πληγή είναι, ρωτήσετε έναν που θέλει να αγοράσει ένα ακίνητο πόσο σκέφτεται τα μεσιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ, ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελπιζω να μην κλεισουν τους δρομους ολους γιατι θα τους καψω τα τρακτερ εγω.

    Σε μερικα αιτηματα εχουν δικιο αλλα εγω δεν τους φταιω σε τιποτα να ταλαιπωρουμαι.

    Ας κατεβουν στην Αθηνα να κλεισουν την Βουλη, οχι να ταλαιπωρουν τον κοσμο.

    Μαθαμε τωρα..
    Παλιες Πασοκικες τακτικες..

    Α ρε Κωλοπασοκ και που δεν εβλαψες την Ελλαδα, πες μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ήμουν νιος και γέρασα , από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου μια ζωή οι αγρότες τα έπαιρναν , ήρθε ο Παπαδόπουλος τους χάρισε ότι χρωστούσαν , ήρθε η μεταπολίτευση μια ζωή τα έπαιρναν , στην δεκαετία του 80 τα ακριβά αμάξια κυκλοφορούσαν στις αγροτικές περιοχές , εάν πήγαινες στα μπουζούκια στην Λάρισα , οι αγρότες είχαν ξεφτιλίσει το χιλιάρικο , τώρα πάλι ζητάνε , οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι αγρότες είναι η προνομιούχοι έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΥΣΕ ΡΕ ΣΗΜΙΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙΣ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΡΟΤΗ. ΚΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΑΝΕ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΥ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπουρμπούτσαλα όλοι σας. Ελάτε να σας δώσω τα "χιλιάδες" στρέμματά μου να ζήσετε και να ενισχύσετα κα τα "κορίτσια". Αεριτζήδες ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 'Οταν χλαπακιάζουν τις επιδοτήσεις με ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ,ΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΖΥΓΟΛΟΓΙΑ,ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΦΠΑ ΚΑΙ ΓΥΨΟΥΣ είναι καλά. ΄Οταν στα τοπικά μέγαρα μουσικής,βλέπε σκυλάδικά, δημιουργείται το αδιαχώρητο από κουρσάρες και αγροτικά κωλονακίου 4χ4είναι καλύτερα.΄Οταν λόγω εποχής δεν υπάρχουν αγροτικές ασχολείες δεν ρίχνουμε και καμιά κατάλληψη υων δρόμων, δεν στήνουμε και κανένα μπλόκο έτσι για να σπάει η μονοτονια του χειμώνα;Ρε δε @@μαστε λέω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ηρθε η ώρα του Χατζηγακη και της Παπακωστα ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ανεβείτε τωρα στα τρακτερ να πειτε το ιδιο ποιημα αλλα αυτη την φορα σας περιμενουν κλωτσιες και καρπαζιες.
    Τωρα να δουμε ποσα απιδια χωραει ο σακκος κουραδομαγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου θα γίνει - επιτέλους - στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Βατοπεδίου. Η ΝΔ δεν έχει δηλώσει αν θα απουσιάζει για δεύτερη φορά τόσο από τη συζήτηση όσο και από την ψηφοφορία επί της πρότασης.

    Η προανακριτική μπορεί να συσταθεί - κατά την άποψη νομικών κύκλων - και μόνο με την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων βουλευτών, αφού οι υπόλοιποι εγκατέλειψαν την βουλή...για να διασωθούν!!

    Αν ξανα-αποχωρήσουν αυτόματα εγκαταλείπουν και την εξουσία - όπως το γαλλικό Μάη του 1968 - η έντρομη Γαλλική κυβέρνηση εγκατέλειψε το Παρίσι υπό το βάρος των εξεγερμένων. Ταυτόχρονα η ΝΔ χάνει και την «δεδηλωμένη».

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αυτομάτως δικαιούται - υποχρεούται να προκηρύξει εκλογές, αφού διορίσει υπηρεσιακή κυβέρνηση, με την ευρύτερη ερμηνεία του Συντάγματος, ότι η Κυβέρνηση καταφανώς απώλεσε την «δεδηλωμένη» και σιωπηρώς παραιτήθηκε.!!!

    Αν παραμείνουν στην Βουλή και δεν ψηφίσουν την προανακριτική επιτροπή τότε αυτομάτως είναι όλοι συνυπεύθυνοι του σκανδάλου και μόνο οι άμεσες εκλογές μπορούν να δώσουν δημοκρατική λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε εσεις της ΝΔ εισαστε τοσο αθλιοι που ορια δεν εχει η αλλαζονεια σας. Εχει δουλεψει ρε κανενας απο εσας στα χωραφια να δειτε πως βγαίνει το ψωμι του αγροτη? Ειστε τοσο αθλιοι που μονο τις πουτανες σκεφτεστε γιατι πραγματικα κρινετε εξ ιδιων τα αλλοτρια αφου εισαστε σκετο μπουρδελο.
    Λαμογια φαγατε ολο τον κοσμο και εχετε μουτρα και μιλατε αντι να βγαλετε τον σκασμο λουμπινες.
    Τζαμπα μαγκες με κολους φινιστρινια θα μιλησετε εσεις για τους αγροτες κολοφλωροι.
    Λιγο ντροπη ρε !!! ρε λιγο φιλοτιμο τοσο τομαρια ειστε ? κομματοσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλά ρε, όλοι ουφο είσατε;
    δεν καταλαβένετε τίποτα;
    οι μισοί ρίχνουν το φταίξιμο στη νδ και οι άλλοι μισοί στο πασοκ.
    ρε σεις όλοι έλληνες είμαστε.
    αφήστε κατα μέρος τις ανούσιες αντιπαραθέσεις και κατανοήστε οτι μόνο αν μονιάσουμε θα παμε μπροστά.
    μόνο εμείς μπορούμε να εργαστούμε παραγωγικά και να φτιάξουμε τα πράγματα. οι πολιτικάντιδες που μας κυβερνάνε από το 1974 μόνο τη παρτυ τους κοιτάνε και πως θα ενισχύχουν τον δικοματισμό.
    νδ και πασοκ εξυπηρετούν το ίδιο καθεστώς καθώς και τα άλλα κόματακια.
    όλοι προδότες και υπηρέτες ανθελληνικών συμφερόντων.
    μας έχουν καταντήσει τους πιο άμυαλους καταναλωτές, μέχρι και αέρα κοπανιστό θ'αγοράζαμε αν πουλιόταν στα σουπερ μαρκετ. όλ'οι ευρωπαίοι μας θεωρούν κορόιδα τεράστιου μεγέθους.
    δεν χρειαζόμαστε παρά ισχυρή ΠΑΙΔΕΙΑ - ΥΓΕΙΑ - ΑΓΡΟΤΙΑ - ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΕ. οτιδήποτε άλλο ειναι ανούσιο και διατηρήται για να τρώνε οι επιτίδιοι.
    αν δεν ξεφύγουμε από τον καταναλωτισμό και δεν αρχίσουμε να παράγουμε είμαστε τελειωμένοι σαν κοινωνία. ΣΕ 30 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΤΕΡΜΑ Η γΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Α ρε λαμόγια της ΝΔ

    Μας καταντήσατε να νοσταλγούμε τον Σημίτη

    Στα τσακίδια βλαχο-πόντιοι καραγκιόζηδες

    Τον πούλο, ζητοπατριώτες τουρκαλβανοί χαμουτζήδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έτσι!
    Έχεις απόλυτο δίκιο. Οι επιδοτήσεις εξελίχτηκαν ώμή σε στήριξη του εισοδήματος, BMW, προίκες, και σπίτια.
    Αυτό κράτησε τους αγρότες στα χωριά τους μεν, αλλά στην Λάρισα έχουμε τις περισσότερες BMW ανά κάτοικο.
    Κάτι πρέπει να γίνει όμως.
    Υπάρχουν προβλήματα κυρίως με τα καρτέλ, την έλλειψη αυτοοργάνωσης των αγροτών σε συνεταιρισμούς το νομικό πλαίσιο που δεν εξειδικεύει την έλλειψη κατάρτισης σε νέες καλλιέργειες. Την απουσία μιας αγοράς που λειτουργεί στην πραξη. Την απουσία μητρώου αγροτων κατά κύριο επάγγελμα.

    Σήμερα οι αργότες δεν σπέρνουν με βάση της ανάγκες της αγοράς αλλά με βάση το τι επιδότηση θα πάρουν ανά στρέμμα και φέρνω εδώ την καλλιέργεια ροδιάς που μετατρέπεται σταδιακά σε νέο ελ ντοραντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    Πού το είδες το ΠΑΣΟΚ ...παρών, ρε μαλάκα; Για πες πού είναι να το βρω κι εγώ! Δεν βρίσκω κανέναν! Έλεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. και σεις που καταναλωνετε πρεπει να μιλησετε.οι αγροτες πουλανε φτηνα και ο καταναλωτης αγοραζει πολυ ακριβα.μας αφορα ολους η κινητοποιηση των αγροτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση