GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το όνομα του νέου κόμματος...

. Τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009, στις 15:00 μμ, στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (Ακαδημίας 23), οι εκπρόσωποι του νέου κόμματος, το οποί...

.
Τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009, στις 15:00 μμ, στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (Ακαδημίας 23), οι εκπρόσωποι του νέου κόμματος, το οποίο θα προκύψει από την ιδρυτική συνδιάσκεψη που θα προηγηθεί στις 17 & 18 Ιανουαρίου 2009, θα παρουσιάσουν σε συνέντευξη τύπου την ηγεσία, το όνομα, το έμβλημα, το καταστατικό και τις προγραμματικές θέσεις του νέου κόμματος.
-----------------------

21 σχόλια

  1. με τον ερμή ανάδρομο,
    σιγά να μην τους κάτσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαρέθηκα τους σωτήρες του εαυτού τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑ ΚΑΛΑ Ο ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ "ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ";

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΟΥΠΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί τόσα απωθημένα για κάποιο κόμμα που δέν είδατε ακόμα? Τί σας χαλάει είστε τόσο πολύ ευχαριστημένοι απτον Καραμανλή και τον Παπανδρέου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι αμερικανοι τα βρηκανε και παλι με τον Κωστα και τον γραψανε στα αρχιδια τους πια τον μικρο Γιωργκο

    Αλλωστε δεν τραβουσε..

    Ουτε ο ιδιος, αλλα ουτε και οι σκατοφατσες του παρελθοντος που κουβαλουσε. ΔΥΟ φορες ειπε το χαζο-Γιωργκο οτι θα τα αλλαζε ολα στο κομμα!
    Τι εγινε τελικα?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειδατε αγαπητοι πως οι αποδεδειγμενα Τουρκοφιλοι εβραιοι ("κατοικοι" Ελλαδας)επεμβαινουν σε καθε ποστ που αφορα του γεννοκτονους του συρφετου τους;
    Οι επιστρατευμενοι εβραιοι (επωνομαζομενοι sayianim-διαβαστε το βιβλιο του εβραιου πρακτορα της Mossant, Βικτωρα Οστροβσκι με τιτλο "Με την Mεθοδο της Dιαφθορας" ISBN 0-9717595-0-2) στις χωρες ανα τον Κοσμο που φιλοξενουνται, προσπαθουν ειτε με σχολια ασχετα επι της επιτελουμενης γεννοκτονιας, να αποπροσανατολισουν τον αδαη αναγνωστη (ιδιως δημοσιογραφοι, φοιτητες, ψυχιατροι, ψυχολογοι, αλλα και νοικοκυρες και συνταξιουχοι δουλευουν προσω ολοταχως και μαλιστα αφιλοκερδως), ειτε επιτιθενται με σαρθρα επιχειρηματα βεβαια, να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα. Και σε αλλους καιρους οι σημερινοι ηθικοι αυτουργοι των σημερινων δολοφονων μικρων παιδιων φωναζουν "ολοκαυτωμα", κι "εμεις δεν εχουμε σχεση με το ισραηλ, εμεις ειμαστε Ελληνες" και αλλα τετοια υποκριτικα.
    Πρεπει να σας τονισω οτι αν πατε στην εβραϊκη πρεσβεια η στις συναγωγες τους ανα την Ελληνικη επικρατεια θα δειτε η χαβρα των ρατσιστων ραββινων και του ΚΙΣ να εχουν στησει σειρα απο Η/Υς και να δουλευουν υπερωριες με τους προαναφερθεντες "εθελοντες" για να εξωραϊσουν την εικονα του κλεμμενου απ τους Παλαιστινιους κολω-χωραφου που το ονομαζουν "ισραηλ", στην Ελληνικη και Παγκοσμια πραγματικοτητα.

    Ναι αυτοι ειναι οι εβραιοι φιλοι μου, δηλ. ο καρκινος της Ανθρωπωτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προφανώς και δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον Κωστάκη και το Γιωργάκη, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να υποστηρίζουμε κόμματα αποτυχημένων πολιτικάντηδων και κάθε λογής αερολόγων, του τύπου πατρίς - θρησκεία - οικογένεια και ολίγη από κολτουριάρικο ριζοσπαστισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΟΝΟ Ο ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ. Ο ΔΡ ΦΕΡΕΤΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ. ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "Π.Η.ΔΗΜ.Α." , ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΡΕΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 15 Ιανουάριος 2009 5:40 μμ

    ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ & Συντροφία:

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΕΦΤΕΙ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 5:47 μμ


    ΦΙΛΕ ΤΑ ΠΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΚΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΗ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΑ ΝΕΑ. ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ Π.Η.ΔΗΜ.Α. ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΙΚΟΣ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ Ως ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΨΑΡΕΨΕ Ο ΔΟΚΤΩΡ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιά τό όνομα:
    Αγόρασε τό "ΚΟΜΙΚ"(μηνιαίο περιοδικό γιά παιδιά σάν τού λόγου μου)
    καί ανάτρεξε σέ μιά ιστορία τών μικρών
    εξερευνητών.
    Ο αρχιστράτηγος τους κατά περίπτωση
    ονομάζεται μέ αρχικά...όπως:
    Π.Α.Μ.Ο.Ν.Ε.Φ.
    δηλ. Παντοδύναμος Αρχιστράτηγος Μεσαίων
    Ομάδων Νοικάρηδων Εκπολιτισμένων
    Φρουρών.
    Ε,τί στό καλό δέν υπάρχει ένας νά
    προτείνει τό:
    Ε.Σ.Α.Π.Ο.Σ.Γ.,δηλαδή
    Εμείς Σας Αγαπάμε Πάντα Οταν Σάς Γαμάμε.?
    Καί φυσικά τό έμβλημα θά είναι μιά
    μακρόστενη καρδούλα μέ 2 κύκλους
    στίς κοιλίες αριστεροδέξια.
    Αναστάσης(κι΄ακόμα δέν ήπια γουλιά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρέ τί πάθαμε μέ τήν
    ίδρυσιν ολοένα καί νέων
    Ανωνύμων Εταιρειών!!
    Μάθανε ότι ό Ελληνικός
    Λαός..πηδ....πλακώσανε
    και οί γύφτοι!!!!
    Ελεος!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΙΚΟΥ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ, ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΟ.Υ.Ν.Ι.", ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΤΕΛΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Κ.Α.Υ.Λ.Ι, ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΜΜΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΛΑΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ολοι θελουν αρχηγιλικι και να σωσουν τον τοπο;Αντε ρε στα σπιτια σας.Ανδρεικελα του κοινοβουλευτισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ναι ρε παίδες, καλά τα λέτε, αλλά....

    μπήκε κανείς απο εσάς στον κόπο να δεί ΄ποιές είναι οι θέσεις αυτού του κόμματος? Απο ποιούς στελεχώνεται, τι δουλειά κάνουν κλπ κλπ?

    Δηλαδή, αντί να λέτε δόξα το θεό που κάποιοι ασχολούνται και θέλουν να αλλάξει κάτι σε αυτό το μπουρδέλο, τους κατηγορείτε και απο πάνω.

    Γειά σου Ελλάδα με τους ανυχτόμυαλους μαλάκες σου. Ψηφίστε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ξέρετε εσείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Την πουλήσατε την Β. Ήπειρο κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, μην μας δουλεύεται και από πάνω!!! Όλοι επικυρώσατε το πρωτόκολλο συνεργασίας Αλβανίας - Ε.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 15 Ιανουάριος 2009 9:25 μμ

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ Η ΙΔΕΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΓΙΑ ΤΙ ΟΛΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΟΥΝ....ΚΑΙ ΚΑΒΛ....!!

    ΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ??
    ΠΕΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕ!!
    ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αν αποδειχτεί πως είναι μάπα κι αυτό το καρπούζι μπορείς να το παρατήσεις , όμως έχεις ...... για να παρατήσεις τα ήδη υπάρχοντα κόμματα που σου έχουν ρουφήξει το αίμα κι εσύ ακόμα τα ψηφίζεις; δεν χάμουμε κάτι να δοκιμάσουμε στις ευρωεκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς : "δεν χάνουμε κάτι να δοκιμάσουμε στις ευρωεκλογές."

    Τι λες ρε αδερφέ σοβαρά. Τι φιλοσοφίες της δεκάρας είναι αυτές. Δηλαδή, για σένα η δημοκρατία (έστω αυτή την σάπια που έχουμε) είναι να ψηφίζεις έτσι για πλάκα; Από αυτά που λένε (βασικά δε λένε τίποτα) και από τα άτομα (Δάσκαλοι οι δύο από τους τρεις -καμιά θέση ευθύνης-) προκύπτει ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου. Άσε που δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να παίζει... Παιδιά ας είμαστε σοβαροί.

    Στην Ελλάδα όποτε βγήκαν νέα κόμματα ήταν δημιουργήματα μιας μεγάλης πολιτικής ανωμαλίας, που τέτοια ακόμη δεν υπάρχει. Όταν γίνει πόλεμος και τον χάσουμε ή οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν μπορούν να λάβουν μισθούς, τότε μπορεί να προκύψουν νέα ριζοσπαστικά κόμματα. Μέχρι τότε θα τρώμε στην μούρη Κωστάκη, Γιωργάκη και Ντόρα (ωχ παναγία μου!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση