GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάρηκαν οι ...σαπουνοπαραγωγοί

...με τα μέτρα για τους αγρότες! .. Από το arpaxta.blogspot.com . Μέτρα για τους Αγρότες ανήγγειλε ο Πρωθυπουργός Μέτρα ανήγγειλε ο Πρωθυπου...

...με τα μέτρα για τους αγρότες!
..
Από το arpaxta.blogspot.com
.
Μέτρα για τους Αγρότες ανήγγειλε ο Πρωθυπουργός
Μέτρα ανήγγειλε ο Πρωθυπουργός για τους Αγρότες που έγιναν αποδεκτά με ιδιάτερη χαρά από τους ... Σαπουνοπαραγωγούς

9 σχόλια

  1. PIA AGROTIA RE PSEUTARADES ????????

    MONO EISAGOGEIS TROME OLA AYTA TA XRONIA

    XOUNTIKOPATERES TRAKTERONTAVATZIDES

    SKATOGIANNAKI NA TOYS XERESE

    DOSTE PISO TA KLEMENE REEEEEEEEEEEEE

    NA PLHRONOYN PARAPANO FOROYS KE NA DHLOSOYN TO PO8EN ESXES

    NA TOYS PETAKSOUNE EKSO APO TIS DHMOSIES YPHRESIES

    TI PAEI NA PEI DHMOSIOS YPALHLOS AGROTHS

    TI AGROTHS TI PRODOTHS

    GAMO TA TSIFLIKIA SAS MPINEDES

    MIRASTE TA STREMMATA STOUS AKTHMONES

    OTAN POULOUSANE TA KATAPATTHMENA XORAFIA GIA OIKOPEDA KALA HTAN

    TORA TELIOSAN DEN EXETE PARA8ALASIA H PERIFERIAKA???????

    AI SIXTIRRRRRRRRRRRRRRRRR
    RE TOMARAAAAAAAAAAAAAADESSSSSSSS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ME AYTA TA LEYTA POY DINOYME SE AYTA TA 300 KOYMASIA

    THA PLHRONAME TOYS KALYTEROYS MANAGER TOY KOSMOU

    THA KANAME MIA ELLADA AXTIPITI

    KE 8A MAS PERISEVAN POLLA EKATOMMIRIA

    ALLA POY NA VREIS PATRIOTES


    TRIANTAFYLIA GAMO TA KA8IKIA POU STIRIZEIS KARIOLI

    *EPIDI TYXANH NA EISE PONTIOS DEN PAEI NA PEI OTI OLOI OI ALLOI EINAI MALAKES

    GAMO TO LOMPY SOY KOMPLEKSARA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα τους τακτοποιήσει ο Γιωργάκης τους αγρότες, γιατί είναι και ο ίδιος άνθρωπος του μόχθου και του λαού.
    Εξάλλου, όπως όλοι ξέρουμε, είναι πολύ καλός στα οικονομικά, τα ξεπετάει στο πίτς φιτίλι.
    Έχει μεγάλη εμπειρία, μιά φορά είχε περάσει έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και άλλη μιά φορά ήταν σε μία ομιλία στο λόντον σκούλ οφ εκονόμικς.
    Για να μάθετε παλιοδεξιοί, τί πάει να πεί γιωργάκης τσάντ, εννοώ παπαντρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλη πλάκα οι στόχοι του χαζοκούταβου Γιωργάκη για την οικονομία!

    Θα μειώσει τη φοροδιαφυγή, θα αυξήσει τις συντάξεις, θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια και θα μειώσει το δημόσιο χρέος.

    Γιώργο μου η συνταγή σου για να τα πετύχεις όλα αυτά ακούγεται τρομερή περίπτωση, σχεδόν ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ.

    Τέτοιο ΟΥΦΟ που είσαι τέτοιες παλαβωμάρες λές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον έχετε παρεξηγήσει το Γιωργάκη, ξέρει και οικονομικά και απ’ όλα ξέρει.
    Έχει και πτυχίο, το ξέρετε;
    Έπειδή οι περισσότεροι δεν ξέρετε τί πτυχίο έχει να σας πώ εγώ.
    Κοινωνιολογίας, μιλάω σοβαρά παιδιά.
    Μα την παναγία.
    Κοινωνιολογίας.
    Δηλαδή όπως λέμε πατριδογνωσίας, οικοκυρικών, χαρτοκοπτικής, τιγκελού-κοπτοραπτού, και λοιπά.
    Ξέρει τα πάντα για τη διακυβέρνηση της χώρας, τώρα τελευταία μάλιστα κάνει και εντατικό μάθημα στα Ελλήνικος.
    Πέρασε από την ΑΣΟΕΕ (απέξω), από τη Νομική (απέξω) από το Πολυτεχνείο (απέξω), από την Ιατρική (απέξω) και λοιπά, άστα να πάνε, γελάνε και οι μάντρες.
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΑ ΟΥΦΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    Παιδιά συγνώμη δεν αντέχω άλλο τη σκεψη αυτή, με έπιασε ταχυπαλμία.
    Τόσος κόσμος στο πασόκ βρε παλληκάρια, που το ψωνίσατε αυτό το κουνουπίδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Γιωργάκης και ο Μπέννυ περπατούν κάτω από ένα δέντρο. Σε μια στιγμή, πέφτει πάνω στο κεφάλι του Γιώργου μία σκατούλα από τα πουλιά του δέντρου. Ρωτάει αμέσως το Μπέννυ:
    - "Ρε Μπέννυ, τι έχω στο κεφάλι μου;"
    - "Σκατά", του απαντά αυτός.
    - "Όχι ΜΕΣΑ βρε, ΕΠΑΝΩ στο κεφάλι τι εχω;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την ώρα που οι πολίτες απαιτούν προοδευτικές και δίκαιες λύσεις στα προβλήματα τους, την ώρα που η χώρα έχει ανάγκη σχέδιο για την έξοδο από την κρίση, η κυβέρνηση εξακολουθεί να βλέπει την οικονομία, ως ένα ακόμα χώρο άσκησης επικοινωνιακής πολιτικής. Την ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η κοινωνία. Τα πέντε χρόνια της καταστροφικής της πολιτικής και η τραγική κατάσταση που έφερε την μέση ελληνική οικογένεια, δεν την δίδαξαν απολύτως τίποτα. Δεν έχει καταλάβει ότι η εποχή των πυροτεχνημάτων έχει περάσει. Δεν έχει καταλάβει ότι οι κλασικές μέθοδοι του κλεισίματος του ματιού «για παροχές» και η προσπάθεια εξαγοράς συνειδήσεων και ψήφων μέσω των χιλιάδων διορισμών και του μοιράσματος χιλιάρικων, εξαγριώνουν τους πολίτες, που δεν ζητούν ελεημοσύνες και δωράκια. Απαιτούν αξιοπρέπεια. Ζητούν λύσεις.

    Και λύσεις μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ μπορεί να φέρει, γιατί μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ έχει πάει την Ελλάδα μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1. Του πήρε τέσσερεις μήνες να καταλάβει ότι κάτι το μεμπτό υπήρχε στην υπόθεση Βατοπεδίου. Δήλωσε παραπλανηθείς. Αλλά για προανακριτική ούτε κουβέντα. Του πήρε τρία χρόνια (έτσι είχε δηλώσει) να καταλάβει ότι κάτι τρέχει με τις διοικήσεις των Ασφαλιστικών Ταμείων. Αλλά για Εξεταστική για την υπόθεση των γαλάζιων δομημένων ομολόγων, ούτε λόγος. Και για να μην αποκαλύφθεί το πόρισμα Ζορμπά οδήγησε τη χώρα σε εκλογές μέσα στην πύρινη κόλαση.
    2. Τώρα, συμπεριφέρεται σαν να λέει ότι του πήρε πέντε ολόκληρα χρόνια για να καταλάβει πόσο καταστροφική για τον τόπο ήταν Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ οικονομική πολιτική.
    • Δεν το κατάλαβε το 2004, όταν οδηγούσε την Ελλάδα στον παραλογισμό και το διασυρμό της απογραφής και έβαζε τη χώρα στην επιτήρηση.
    • Δεν το κατάλαβε το 2005, όταν το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου υπέβαλαν πρόταση μομφής κατά του κ. Αλογοσκούφη. Τι έκανε τότε ο κ. Καραμανλής; Τι είπε στη Βουλή στις 9 Ιουνίου του 2005; «Ζητώ να μετατραπεί η συζήτηση αυτή σε συζήτηση για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Η οικονομία και ο προϋπολογισμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Είναι γενικότερη, συλλογικότερη πολιτική της κυβέρνησης». Έχει απόλυτο δίκιο.
    • Δεν το κατάλαβε ούτε το 2006, ούτε το 2007, ούτε το 2008 όταν εξαπέλυε φοροεπιδρομές κατά των μεσαίων και των ασθενέστερων στρωμάτων. Όταν διέσυρε και πάλι τη χώρα με το κόλπο της αναθεώρησης του ΑΕΠ. Ή όταν ο Υπουργός Οικονομικών του δήλωνε «πιάσαμε πάτο στα έσοδα» (Ιούνιος 2008).
    • Δεν το κατάλαβε ούτε πρόσφατα, πριν πέντε μήνες, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όταν είχαν εξεγερθεί οι επαγγελματίες και οι μικρομεσαίοι με την κατάργηση του αφορολόγητου των 10.500 ευρώ. Τι είχε πει τότε ο κ. Καραμανλής; Τι είπε στη συνέντευξη τύπου στην Δ.Ε.Θ., στις 7 Σεπτεμβρίου 2008; «Όταν έρχεται η ώρα να πάρεις δύσκολες αποφάσεις και, μεσούσης μιας διεθνούς κρίσης η οποία πλήττει και τη χώρα…. καλείσαι να επιλέξεις- εκλήθην αν θέλετε ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ, ποιος είναι ο προσφορότερος τρόπος να αντιμετωπιστεί. Τόσο πολιτικά, όσο και κοινωνικά και ηθικά, το συμπέρασμα για μένα είναι απλό: Εστιάζεις εκεί που υπάρχουν κέρδη, ή υπεραξίες και εκεί όπου, εν πάση περιπτώσει, εντοπίζεται σε μεγαλύτερο βαθμό, μεγαλύτερο ζήτημα απόκρυψης φορολογητέας ύλης». Αυτός επέλεξε δηλαδή. Το χαράτσι στα μπλοκάκια και στα εισοδήματα κοντά στα όρια της φτώχιας, ήταν ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ.
    3. Τώρα εξετάζουν, λένε, την κατάργηση της …κατάργησης του αφορολογήτου! Τώρα, λένε, ετοιμάζουν «φιλολαϊκή» στροφή. Ποιον κοροϊδεύουν; Αυτοί δεν ψήφισαν, μόλις πριν είκοσι μέρες, τον προϋπολογισμό των 7,1 δις ευρώ επιπλέον φόρων στους πολίτες; Αυτοί δεν ήταν που απέρριψαν την πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ για το επίδομα θέρμανσης, το έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης στους ασθενέστερους και την αύξηση της επιστροφής του Φ.Π.Α. στους αγρότες από το 7% στο 11%; Αυτοί δεν ήταν που καταψήφισαν τον προηγούμενο Ιούλιο την πρότασή μας για την προστασία των δανειοληπτών; Αυτοί δεν ήταν που λοιδόρησαν τις ολοκληρωμένες 5 δέσμες προτάσεων μας για έξοδο από την κρίση, με αντιμετώπιση της ανεργίας και στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της πραγματικής οικονομίας;
    4. Αυτή η κυβέρνηση πουλάει κουτόχορτο και μας θεωρεί λωτοφάγους. Αλλά οι πολίτες βιώνουν στην καθημερινότητα τους, τα αποτελέσματα της πολιτικής αυτής της κυβέρνησης. Μιας κυβέρνησης που ακόμη και τώρα δεν ενδιαφέρεται για τα προβλήματα των πολιτών αλλά για τα νούμερα των δημοσκοπήσεων. Το δυστύχημα για τον κ. Καραμανλή και την κυβέρνηση του είναι ότι τα προβλήματα δεν μπορούν να περιμένουν. Και το δυστύχημα για τον κ. Καραμανλή είναι ότι οι πολίτες πια ξέρουν. Δεν περιμένουν τίποτα από αυτήν την κυβέρνηση. Ζητούν πραγματική αλλαγή πολιτικής. Ζητούν μία κυβέρνηση που κοιτάζει την κοινωνία και όχι την επικοινωνία. Μία Πολιτεία που επενδύει στον άνθρωπο, στην ελπίδα και τη σιγουριά, και όχι στον φόβο και την ανασφάλεια του. Μία Πολιτεία που το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγγυηθεί. Αυτή είναι η ευθύνη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΥΣΤ !!!!! Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ .ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση