GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Αγαθονήσι και η αναίμακτη κατάληψη της χώρας...

. Με τη φιλανθρωπία για τους λαθρομετανάστες δεν ξεπλένονται τα απόβλητα του παγκόσμιου καπιταλισμού . Του Θόδωρου Κατσανέβα Ο Πρόεδρος της...

.
Με τη φιλανθρωπία για τους λαθρομετανάστες δεν ξεπλένονται τα απόβλητα του παγκόσμιου καπιταλισμού
.
Του Θόδωρου Κατσανέβα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας επισκέφτηκε στις 6 Ιανουαρίου, στη γιορτή των Θεοφανείων το Αγαθονήσι, το ακριτικό νησί του ανατολικού Αιγαίου των 150 κατοίκων, όπου υπερίπτανται με μεγάλη συχνότητα τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα. Και πολύ καλά έκανε. Ελπίζουμε να ρώτησε τον ηρωικό Κοινοτάρχη του νησιού Ευάγγελο Κόττορο, πόσους λαθρομετανάστες αποβιβάζουν εκεί καθημερινά οι σύγχρονοι δουλέμποροι που έχουν την έδρα τους στην Κωνσταντινόπουλη και τη Σμύρνη, με την κάλυψη και παρότρυνση των τουρκικών αρχών. Οκτώ χιλιάδες περίπου το χρόνο εισβάλουν μόνο στην περιοχή γύρω από το ακριτικό νησί. Εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες εισβάλλουν συνολικά στη χώρα το χρόνο από τα ανατολικά σύνορα, ειδικότερα τα 2-3 τελευταία χρόνια. Οι Τούρκοι δεν τους δέχονται πίσω, παρ’ όλες τις διεθνείς συμβάσεις που έχουν υπογράψει και τελικά οι περισσότεροι προωθούνται στην Αθήνα. Εδώ κάτω από την Ομόνοια, κοντά στο Δημαρχείο του σφυρίζοντας αδιάφορα δημοσχιοσχεσίτη Νικήτα Κακλαμάνη, έχουν στήσει τρελό χορό οι δουλέμποροι και οι συνεργάτες τους, μετατρέποντας το κέντρο της χώρας, σε γκέτο του εγκλήματος, των ναρκωτικών, της πορνείας, της παιδοφιλίας, της αθλιότητας, της φοροδιαφυγής, της εισφοροδιαφυγής, της βρωμιάς, της μόλυνσης, της έλλειψης πυρασφαλείας, των επεισοδίων, της παραβατικότητας. Όσοι δυστυχείς λαθρομετανάστες δεν καταβάλλουν το τίμημα για τη μεταφορά τους που ανέρχεται σε 3.000-7.000 το κεφάλι, ή απειθαρχούν στις απαιτήσεις των δουλεμπόρων για να υπηρετούν τις άνομες πράξεις τους, τιμωρούνται καταλλήλως, ακόμα και με τη δολοφονία τους. Ορισμένα μόνο τέτοια περιστατικά έχουν δει το φως της δημοσιότητας, από τα πολλά περισσότερα για τα οποία ισχύει ο νόμος της σιωπής.
Σύμφωνα με τις «κυριλέ» εκτιμήσεις του Προκόπη Παυλόπουλου, καταγράφεται επισήμως η εισροή συνολικά 250.000 λαθρομεταναστών το χρόνο από τα σύνορά μας με την Τουρκία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε διασταυρώσει από διάφορες πηγές, αλλά και το αυτονόητο, τους λαθρομετανάστες που δεν καταγράφονται επισήμως, στην πραγματικότητα, ο αριθμός τους είναι πολύ μεγαλύτερος, περίπου 400.000 άτομα. Στα πλαίσια του δόγματος Οζάλ ότι « δε θα χρειαστεί να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια κόσμο από εδώ μεριά», η χώρα μας, υφίσταται σήμερα μια μαζική εισβολή, μια αναίμακτη σταδιακή κατάληψη, που με αριθμητικούς υπολογισμούς της 3ης Δημοτικού, οδηγεί στην εξαφάνισή της σε πολύ κοντινό χρονικό ορίζοντα. Πρόκειται για συνειδητή πολιτική πρακτική της γείτονος, η οποία συνεπικουρείται από τη γενικότερη επιθετικότητά της και τη διεκδίκηση του μισού Αιγαίου. Η απλή αυτή πρακτική του μαζικού εποικισμού εφαρμόστηκε με επιτυχία στη Βόρεια Κύπρο, ενώ υπάρχουν πολλά παρόμοια παραδείγματα διεθνώς. Με πρώτιστο αυτό της Βοσνίας, όπου ο γηγενής πληθυσμός εξαφανίστηκε από την πλημμυρίδα του μη αφομοιώσιμου μουσουλμανικού στοιχείου. Και ουδείς ψόγος μπαίνει εδώ από τον γράφοντα, για την καθ’ όλα σεβαστή μουσουλμανική θρησκεία, την όποια θρησκεία ή ανεξιθρησκία που δικαιούται να ακολουθεί ο καθένας. Ενώ, παράλληλα υπερασπίζω αδιαπραγμάτευτα τις παραδοσιακές φιλικές μας σχέσεις με τον Αραβικό κόσμο.
Στο Mega Channel πριν από λίγο καιρό, προβλήθηκε η αδιάψευστη εικόνα του τουρκικού λιμενικού σκάφους που εισέβαλλε στα ελληνικά χωρικά ύδατα, έχοντας κολλημένο δίπλα του φουσκωτό πλοιάριο γεμάτο με λαθρομετανάστες. Ταχύπλοα σκάφη χωρίς διακριτικά, καταπλέουν και αποβιβάζουν το «εμπόρευμα» τώρα πλέον όχι μόνο στα ακριτικά νησιά, αλλά και σε παράλια της μητροπολιτικής χώρας, στην Εύβοια, στην Αττική, στο Λαύριο, στα λιμανάκια της Βάρκιζας, στην Αίγινα, στον Πόρο ή αλλού. Ακόμη και αργοκίνητες φορτηγίδες μεταφέρουν καραβιές ολόκληρες σε διάφορα σημεία της χώρας. Ορισμένα σκάφη από εναπομείναντες ακόμη έντιμους δικούς μας Λιμενικούς, επιχειρούν την επαναπροώθησή των λαθρομεταναστών στην Τουρκία. Οι Τούρκοι λιμενικοί παραβιάζοντας κατάφωρα τις διεθνείς συμφωνίες, τους επαναεισάγουν στην Ελλάδα. Δουλέμποροι, παρακρατικοί ή και Τούρκοι λιμενικοί, πυροβολούν στο ψαχνό λαθρομετανάστες που σε περίπτωση ανατροπής του πλεούμενού τους, επιχειρούν κολυμπώντας να επαναπροσεγγίσουν τα παράλια της χώρας. Την ίδια ώρα, οι τουρκικές αρχές και ο τύπος της γείτονος, διαμαρτύρονται αδιάντροπα για τη συμπεριφορά των ελληνικών Λιμενικών ! Στον Έβρο, οι σύγχρονοι δουλέμποροι προωθούν το «εμπόρευμα» στοιβαγμένο μέσα σε φορτηγά, συνήθως σε συνεργασία, «με το αζημίωτο», με τις αρχές και από τις δύο πλευρές. Εναλλακτικά τους περνούν από τα σύνορα, μέσα από συγκεκριμένα σημεία ή τις εκβολές του Έβρου, που είναι σκανδαλωδώς αφύλακτα και για το θέμα αυτό, όπως και για άλλα, έχω προσωπική γνώση.
Όλες οι κανονικές χώρες της Ευρώπης ασκούν μια συγκεκριμένη συνετή πολιτική μετανάστευσης, επιτρέποντας την εισαγωγή ενός ελεγχόμενου αριθμού αναλογικά με το μέγεθός τους. Στην Ιταλία, καταγράφονται επισήμως ότι εισέρχονται 30.000 λαθρομετανάστες το χρόνο. κυρίως από τη Λιβύη και τη Μάλτα. Η διαδρομή από την Ελλάδα, από Πάτρα και Ηγουμενίτσα, έχει περίπου διακοπεί γιατί μας μάλωσαν αυστηρά οι Ιταλοί ! Μάλιστα, για να δείξουμε και πόσο καλοί είμαστε, διατυμπανίστηκε ως επιτυχία η σύλληψη κυκλωμάτων Ελλήνων Λιμενικών που διευκόλυναν λαθρομετανάστες να διαφύγουν στην Ιταλία. Αντίθετα, δε θυμάμαι τουλάχιστον τελευταία, να έχουν συλληφθεί επιλήσμονες ΄Έλληνες αρμόδιοι που κάνουν τα στραβά μάτια ή συμμετέχουν στα κυκλώματα εισαγωγής λαθρομεταναστών. Οι «κουτόφραγκοι» έχουν μεταβάλλει την Ελλάδα ως σάκο του μποξ, αφού όταν σε κάποια χώρα της Ευρώπης συλληφθεί κάποιος λαθρομετανάστης, τον στέλνουν κατά κανόνα στη χώρα μας. Είμαστε διάτρητοι στην είσοδο και σιδερόφρακτοι στην έξοδο του «εμπορεύματος». Ειδικότερα οι Ιταλοί έχουν ξεσηκώσει γη και ουρανό για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, ξεπερνώντας τα όρια, μια και εδώ έχουμε να κάνουμε με Μπερλουσκόνι και Μπόσι ή την Ιταλική Μαφία που ξεκαθαρίζει λογαριασμούς με το δικό της τρόπο. Αν υπολογίσουμε ότι οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται το χρόνο στην Ιταλία είναι ακόμη και διπλάσιοι από τα επίσημα στοιχεία, δηλ. 60.000, ο αριθμός αυτός είναι αμελητέος σε σχέση με το τεράστιο μέγεθος του γηγενούς και ομοιογενούς πληθυσμού της χώρας των 60 εκ. κατοίκων. Ειδικότερα μάλιστα όταν συγκριθούν με τους 400.000 που εισβάλλουν στην Ελλάδα των 11 εκ. κατοίκων από τους οποίους τα 2 εκ περίπου είναι μετανάστες.
Ακόμη και αν δεχτούμε τις «ελαφριές» επίσημες εκτιμήσεις του Προκόπη Παυλόπουλου ότι δηλ. έχουμε να κάνουμε με 250.000 λαθρομετανάστες το χρόνο, η μετάπτωση του ελληνογενούς στοιχείου σε μειονότητα στη χώρα μας, είναι με μαθηματική ακρίβεια επερχόμενη .Απλώς, μπορεί να καθυστερήσει λίγα χρόνια. Με τις πραγματιστικές δικές μας εκτιμήσεις, ο επικείμενος θάνατος της χώρας και της ελληνικής γλώσσας, όπως υφίσταται μέχρι σήμερα εδώ και 2.000 χρόνια, (με τις επιμιξίες, μαζί με τους οικονομικούς μετανάστες από τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ που εντάσσονται ομαλά και αποδεικνύονται πολύτιμοι για τη χώρα), πρόκειται να έρθει πολύ πιο γρήγορα. Υπολογίζουμε ότι σε 18-20 χρόνια, οι μη αφομοιώσιμοι και υπεργεννητικοί μουσουλμάνοι θα είναι περίπου 8-10 εκ. νεαρά σε ηλικία άτομα. Θα έχουν δηλ. ισοσκελίσει ή ξεπεράσει αριθμητικά το φθίνοντα και γηράσκοντα ελληνικό πληθυσμό. Αλλά και σε πιο κοντινό χρονικό ορίζοντα, όταν θα έχουν συγκεντρωθεί εδώ 3-4 εκ. άτομα, η πολιτική τους ισχύς θα είναι τέτοιου μεγέθους, που πολύ δύσκολα θα αποφευχθεί η περαιτέρω διόγκωση και τελειωτική λύση του προβλήματος.
Για τους μετανάστες και λαθρομετανάστες, απαιτείται να υπάρξει επιτέλους μια συγκεκριμένη μεταναστευτική πολιτική με κανόνες, με ανθρωπιά και ρεαλισμό. Πάνω απ’ όλα, πρέπει η Ευρωπαϊκή Ένωση να υποχρεώσει την υπό ένταξη Τουρκία να σταματήσει την απαράδεκτη πρακτική που ακολουθεί, να διαλύσει τα κυκλώματα των δουλεμπόρων και να δέχεται την επανεισαγωγή των λαθρομεταναστών που προέρχονται από τα σύνορά της. Υπάρχουν και άλλες συγκεκριμένες ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις που έχουν υποβληθεί στους αρμόδιους, όπως η δημιουργία Οργανισμού για τους Μετανάστες, κλπ. Αλλά για την ώρα η κυβέρνηση υπνώττει και ουδέν πράττει. Το ίδιο περίπου ισχύει και για το μεγαλύτερο μέρος της αντιπολίτευσης, με επιμέρους εξαιρέσεις, όπως του Νομάρχη Αθήνας Γιάννη Σγουρού και της Άννας Διαμαντοπούλου. Ορισμένοι αριστεροαφελείς ακτιβιστές και διάφοροι πονηροί συνοδοιπόροι τους που βγάζουν και το «ψωμάκι» τους, διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους υπέρ των λαθρομεταναστών. Και με την πρακτική τους αυτή λειτουργούν ως διεθνή αγγελτήρια πρόσκλησης μεγαλύτερου αριθμού τους. Ως καλοί Σαμαρείτες, τα Χριστούγεννα ( ! ) μοίρασαν δώρα και τρόφιμα στα άθλια γκέτο της Αθήνας, όπου στοιβάζονται οι εκατοντάδες χιλιάδες τραγικές φιγούρες των εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών, κάνοντας πλουσιότερους τους αδίστακτους και ασύδοτους δουλέμπορους τους συνεργάτες τους, τους χρυσοκάνθαρους φοροφυγάδες ενοικιαστές πολυκατοικιών και ορισμένους πονηρούς δικηγορίσκους που εμπορεύονται τον ανθρωπισμό.
Οι αριστεροαφελείς ακτιβιστές, με ανιδιοτέλεια, αλλά και με αφέλεια, ενεργούν ως εάν τα απόβλητα του άγριου παγκόσμιου καπιταλισμού εποχής που εκδηλώνεται με τις ανθρωπίνως κατανοητές προσπάθειες λαθρομετανάστευσης του 1 δις. των λιμοκτονούντων ανά την Υφήλιο, μπορεί να ξεπλυθούν μέσα από την ιδιωτική φιλανθρωπία, από την Ψωροκώσταινα, τη «μικρή πλην έντιμον Ελλάς» που παρεμβαίνει ως καλή Μητέρα Τερέζα. Αφού τους «συγχαρούμε» για την πρωτοτυπία του να βαφτίζεται η φιλανθρωπία, μια κλασσικά δεξιά αντίληψη ως αριστερή πρακτική, επισημαίνουμε ότι σε λίγα χρόνια, απλώς δε θα υπάρχουν ούτε η «Τερέζα», ούτε αυτοί οι ίδιοι στη χώρα ετούτη. Είναι σίγουρο ότι τουλάχιστον τα παιδιά τους θα μεταναστεύσουν για άλλης γης μέρη.
Τα περί ρατσισμού για όσα γράφονται εδώ, που με περισσή ευκολία μπορεί να εκτοξεύονται και μάλιστα σε ανθρώπους με κάποια σαφή δείγματα συνεπούς προσωπικής διαδρομής, αποτελούν βλακώδεις αν όχι πονηρές γελοιότητες και ο γράφων τα αντιπαρέρχεται. Και το αυτί μου κάθε άλλο παρά ιδρώνει από την κατ’ εντολή των δουλεμπόρων και των συνοδοιπόρων τους πρόσφατη επιδρομή και καταστροφή του γραφείου μου στην Ομόνοια. Τελικά, το μόνο που δικαιολογεί την αφασική απραξία των πολιτικών ηγεσιών και των όποιων ανιδιοτελών προοδευτικών ακτιβιστών, είναι ότι έχουν χάσει επεισόδια και δεν έχουν παρακολουθήσει τις τελευταίες συγκλονιστικές εξελίξεις του ακήρυκτου πολέμου που ζούμε. Καιρός να ανοίξουν τα μάτια και τα αυτιά. Είναι ώρα να επανεξεταστεί η συνολική πολιτική απέναντι στην Άγκυρα και να καταγγελθούν διεθνώς και ειδικότερα στην και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ανενδοίαστα επιθετικές και πονηρές πρακτικές της. Αλλιώς θα είναι όλοι συνένοχοι για το απόλυτο έγκλημα που διαπράττεται και το επερχόμενο τραγικό τέλος της χώρας.
--------------------------

49 σχόλια

  1. Άσε ρε Θόδωρε τις μλκς, όλα αυτά εξελίχθηκαν από το 1990 και μετά, όταν σε μεγάλο μέρος κυβερνούσε ο σοσιαλισμός - κι εσύ κάπου εκεί ήσουν τρυπωμένος, αν θυμάμαι καλά! Μετά παρέλαβαν ετούτοι και το αποτελείωσαν το πτώμα που παραδώσατε εσείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος Κατσανέβας είναι αυτός; Το όνειδος που έλεγε ο παπατζής; Εκείνος που έβριζε την ιεράν Μιμήν; Άλλο πάλι και τούτο, θα πιστέψω στην ανάσταση νεκρών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να καταλάβουμε ποιός είναι πίσω από τους κουκουλοφόρους και τους παρακινητές της αποσταθεροποίησης της Ελλάδας.

    ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ;

    Η Ν.Δ. χάνει γιατί οι καναλάρχες την κατηγορούν ότι δεν κτυπάει αλύπητα τους κουκουλοφόρους.

    Ο Σύριζα χάνει γιατί οι καναλάρχες τον κατηγορούν ότι υποκινεί τους ταραξίες.

    Το ΚΚΕ χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεκανίκι της Ν.Δ. (το θράσος δεν έχει όρια).

    Το Λαός χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεξιό, άρα υπέρ της άχρηστης αστυνομίας.

    Και βεβαίως βλέπουμε συνεχείς δημοσκοπήσεις από το Mega, τον Ant-1, τον Alpha, τον Αλτερ και το Star, όπου όλα τα κόμματα πέφτουν εκτός από ένα που ανεβαίνει.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;

    ΜΟΝΟ ο ελληνο-αμερικάνος γιός της margaret chad.

    Πού είπε ΝΑΙ στο βρώμικο αμερικάνικο σχέδιο Ανάν το 2005, που είπε ΝΑΙ στην αμερικάνικη πρόταση για το όνομα Μακεδονία-Σκόπια το 2002 για τους βόρειους γειτόνους μας και που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ σχολιάσει τις κοσμοι-στορικές συμφωνίες του Καραμανλή με τους Ρώσους για τους αγωγούς και τους Κινέζους για τα λιμάνια.

    Και μετά οι οπαδοί του πασόκ ονομάζουν ατεκμηρίωτες θεωρίες συνομωσίας τις κατηγορίες ότι ο Γιωργάκης κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι του λένε οι αμερικάνοι και οι καναλάρχες υπάλληλοί τους, σε βάρος της Ελλάδας.

    Φίλοι πασόκοι, θυμηθείτε είμαστε όλοι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Μην παρασύρεστε από τους καναλάρχες, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους αμερικάνους.

    Αφήστε τους κομματικούς φανατισμούς και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει καθαρά.

    Θα βρείτε αμέσως ΟΛΕΣ της απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΘΟΥΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ,ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατσανεβας,
    κατσανεβας
    κατσανεβας
    .......
    τι μου θυμιζει παλι τουτο;
    Παληος συντροφος ειναι;
    Εχθρος μηπως ειναι;
    ποιος ναναι
    ποιος ναναι.....
    Ρε ανεβοκατεβα
    η οπως σκατα σε λενε
    για εξηγησου μας τι προφιλ εισαι;
    Για να ξερουμε δηλαδης....

    Δε πιστευω νασαι εκεινος ο μαλακας με την εταιρειαρα στη 3ης Σεπτεμβριου και Βερανζερου
    που λέγανε αναλαμβανε και εργολαβιες κρατικες;
    Γιατι εκεινος ειναι πεθαμενος κατι χρονια τωρα..
    Αν και με τις εκλογες
    ζωντανευουν και οι πεθαμενοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλέπω με χαρά ότι έχετε και έχω γερή μνήμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωωωπα ρε Theo!
    Ολα αυτα ΕΣΥ τα σκεφτηκες;
    Μονος σου;

    τσ τσ τσ τσ

    ποσα χρονια τα σκεφτοσουνα ρε θηριο;

    Ειλικρινα δε πιστευα οτι το μυαλο σου ακομα δουλευει ρε Theo, ασχετα αν σε τιποτα δε συμφωνω μαζι σου....
    keep going, keep going,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η λύση είναι μόνο μια: να τους δώσουν ελληνική υπηκοότητα και να φτιάξουν εργοστάσια με χαμηλό εργατικό κόστος στα νησιά του ανατολικού αιγαίου. να τους δώσουν και σπίτια και η επόμενη γενιά θα είναι έλληνες που ταυτόχρονα έχουν σώσει τη χώρα από την καταστροφή με τα φθηνά προϊόντα που παράγουν. όσοι δεν απορροφηθούν εκεί ή στην ελληνική επαρχία που έχει ερημώσει, ως έλληνες υπήκοοι θα μπορούν δε 2-3 χρόνια να πάνε σε όποιο μέρος της ΕΕ επιθυμούν.

    enas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το άρθρο το ανεβάσαμε και στην e-Πύλη Εκπαίδευσης www.pekp.gr Ζητούξμε συγνώμη από το συγγραφέα και από το PRESS-GR.blogspot.com για το past and clopy, αλλά το άρθρο μας άρεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Το Αγαθονήσι και η αναίμακτη κατάληψη της χώρας...

    Με τη φιλανθρωπία για τους λαθρομετανάστες δεν ξεπλένονται τα απόβλητα του παγκόσμιου καπιταλισμού"

    Θεωρώ ότι είναι μια προσέγγιση που ξεφεύγει από δεξιά και αριστερά κλισέ, μπαίνει στην ουσία του προβλήματος και καταδεικνύει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

    Παράλληλα θα έλεγα ότι φανερώνει τη δεξιά κωμικοτραγική και τολμώ να πω προδοτική αντιμετώπιση του ζητήματος και οριοθετεί την αγάπη της μεγάλης Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης που είναι το ΠΑΣΟΚ, σε έννοιες όπως Έθνος και Κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε ζώα 2.42 και 2.43 ( αν δεν είσαι ένας σε δύο συσκευασίες ) αν δεν τα έγραφε ο Κατσανέβας και τα έγραφε η Παπαρίγα η ο Καρατζαφέρης η αλήθεια δεν είναι αυτή δηλαδή θα άλλαζε τίποτα αν τα έγραφε ακόμη και αυτός με το άλογο και τον σταυρό που βγαίνει στις εκλογές.
    Άιντε μαλάκες κολλημένοι

    Γοργίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απο πολύ μικρος θιμάμε οτι τον αντιπαθούσα (1983)γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 4.19

    Σωστό σε βρίσκω..

    Ας τα βλέπουν εκείνοι οι.. που έχουμε για κυβέρνηση...
    Αλλά που να βρουν καιρό, τώρα τρέχουμε τον ανασχηματισμό της προηγούμενης "σοβαρής" κατάστασης, σς άλλης, ακόμη λιγότερο σοβαρής, απ' όσο καταλαβαίνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για να καταλαβω δηλαδη. Πηγε ο Προεδρος της Δ, στο Αγαθονησι και τρομαξε τοσο τους Τουρκους που δεν θα ξαναπεταξουν; Πως παραμυθιαζεται ετσι ο κοσμος! Δηλαδη αν πηγαινε και ο μπουλης θα παρεδιδαν τα χρυσα κλειδια της Πολης; Ρε δεν ντρεπονται που για να παρουν καπιοι εξουσια γινονται μαχες σκοτωμοι πολεμοι οπως Κυπρος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. στον 2.42

    Ο θόδωρος λέει μλκς για το θέμα, ενώ με κάτι έξυπνους σαν και σένα, που δεν έχουν την ικανότητα να δούν πέρα από τη μύτη τους, ούτε και είναι σε θέση να ανησυχήσουν,αφού ο εγκέφαλός τους έχει νερουλιάσει από τα κομματικά νάμματα, γεννημένα κομματόσκυλα του κερατά, έχει πάει πολύ μπροστά αυτή η ρημάδα η χώρα...
    Κοίτα ηλίθιε αν αυτά που γράφει στέκουν, αν υπάρχει πρόβλημα, ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ, (τι λέω τώρα!...), και μετά μαλάκα θυμίσου "που ήταν τρυπωμένος"...
    Θεέ μου που να πάω να ζήσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι κ.κ. της κυβέρνησης αλαλούμ, αντί για "μεταρυθμίσεις" , και "επανίδρυση του κράτους", -της δεξιάς εννοείται-, και μιας και μέχρι τώρα όλα τα κατάφεραν τόοοσο καλά, θα ήταν καλύτερα να προσφέρουν και μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ υπηρεσία στον τόπο, ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ...
    (Ετσι κι αλλοιώς με 151 βουλευτές και 5% πίσω από την αξ. αντιπολίτευση, η "κυβέρνηση" δεν έχει και την πλειοψηφία, εντάξει? Πιο πολύ με..χούντα φέρνει!..).
    Αν παραιτούνταν θα έδειχναν, έστω τώρα στο τέλος, μια κάποια δημοκρατική ευαισθησία, και θα ήταν βέβαια και ο ποιο σίγουρος τρόπος να συνέλθουμε και να ανακάμψουμε, κι εμείς και η χώρα...

    Ομως αυτοί,ΤΟ ΜΟΝΟ που προσπαθούν με κάθε τρόπο, (επικοινωνιακό και μη), είναι πως να παραμείνουν και να ...επανεκλεγούν!..
    Μήπως και ..καλόμαθαν? Γιατί δεν φαίνεται να το θέλουν για μας!... ε!..
    Τώρα που θα "φορέσει κι ο Μανωλιός
    τα ρούχα του αλλοιώς", (βλ. ανασχηματισμός), σωθήκαμε!...
    Τώρα μάλλιστα...
    Και περισσότερα λεφτά θα πάρουμε, και η φορολογία θα εξορθολογισθεί, και η οικονομία θα ανορθωθεί, και η υγεία και η παιδεία και η δημόσια τάξη, και όλα γενικά τα προβλήματα θα τακτοποιηθούν...
    Για να μη πω τίποτε για τη διαφθορά, που θα την ...εξαφανίσουν οι κουμπάροι και οι επαϊοντες του δημοσίου, (δηλ.του δικού μας), συμφέροντος..
    Ελληνες ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ....
    (κατά Α.Στέα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν είναι απλή λαθρομετανάστευση, και όσοι θέλουν να το καταλάβουν ας καταλάβουν.
    Είναι εισαγωγή Τουρκικής εθνότητας και Μουσουλμανικών στοιχείων στην Ελλάδα, και μελετημένη από τις Τουρκικές Αρχές με σκοπό την αλλοίωση του πληθυσμού στην χώρα μας.
    Και δεν στοχεύει στην αλλοίωση εδώ και τώρα αλλά μακροπρόθεσμα, σε δεκαπέντε είκοσι χρόνια και ακόμη μακρύτερα .
    Οι μετανάστες αυτοί αν και είναι οι περισσότεροι μη Τούρκοι για να μην μας κινούν υποψίες, είναι Μουσουλμάνοι και όπως οι Μουσουλμάνοι των Βαλκανίων ελέγχονται από την Τουρκία, ( Σκόπια, Αλβανία, και όλα τα καινούρια κρατίδια που προέκυψαν από την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας) έτσι και αυτοί που μένουν τελικά στην Ελλάδα θα ελέγχονται από την Τουρκία.
    Έτσι βοηθούσης και της υπογεννητικότητας των Ελλήνων, Ελλήνων, σε χρονικό διάστημα όχι πολύ μεγάλο, η ζωντανή, δημιουργική, και ικανή σε ηλικία πλειονότητα πολιτών στην χώρα μας θα είναι Μουσουλμάνοι και ελεγχόμενοι από την Τουρκία.
    Τα υπόλοιπα περί κακομοίρηδων οικονομικών λαθρομεταναστών είναι για όσους δεν μπορούν να δουν πέρα από την μύτη τους, δεν θέλουν να δουν, βολεύονται με το ότι δεν βλέπουν , ή το χειρότερο πληρώνονται για να μην βλέπουν.
    Και η Τουρκική οικονομική διπλωματία είναι γνωστή για τις ικανότητες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν είναι απλή λαθρομετανάστευση, και όσοι θέλουν να το καταλάβουν ας καταλάβουν.
    Είναι εισαγωγή Τουρκικής εθνότητας και Μουσουλμανικών στοιχείων στην Ελλάδα, και μελετημένη από τις Τουρκικές Αρχές με σκοπό την αλλοίωση του πληθυσμού στην χώρα μας.
    Και δεν στοχεύει στην αλλοίωση εδώ και τώρα αλλά μακροπρόθεσμα, σε δεκαπέντε είκοσι χρόνια και ακόμη μακρύτερα .
    Οι μετανάστες αυτοί αν και είναι οι περισσότεροι μη Τούρκοι για να μην μας κινούν υποψίες, είναι Μουσουλμάνοι και όπως οι Μουσουλμάνοι των Βαλκανίων ελέγχονται από την Τουρκία, ( Σκόπια, Αλβανία, και όλα τα καινούρια κρατίδια που προέκυψαν από την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας) έτσι και αυτοί που μένουν τελικά στην Ελλάδα θα ελέγχονται από την Τουρκία.
    Έτσι βοηθούσης και της υπογεννητικότητας των Ελλήνων, Ελλήνων, σε χρονικό διάστημα όχι πολύ μεγάλο, η ζωντανή, δημιουργική, και ικανή σε ηλικία πλειονότητα πολιτών στην χώρα μας θα είναι Μουσουλμάνοι και ελεγχόμενοι από την Τουρκία.
    Τα υπόλοιπα περί κακομοίρηδων οικονομικών λαθρομεταναστών είναι για όσους δεν μπορούν να δουν πέρα από την μύτη τους, δεν θέλουν να δουν, βολεύονται με το ότι δεν βλέπουν , ή το χειρότερο πληρώνονται για να μην βλέπουν.
    Και η Τουρκική οικονομική διπλωματία είναι γνωστή για τις ικανότητες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. στειλε τα ολα στην δικαιοσυνη αυτο λεει ο μεγας καραμανλης.δηλαδη στο αρχειο !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
    ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.
    ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ.
    ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.
    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΜΝΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για τον 3 : 34 και τον 2 : 43

    Βρε ηλίθιο μαλακισμένο κορμί που τολμάς να βρίζεις τον Κατσανέβα ότι παίρνει κρατικές δουλειές, όταν θα μπορούσε ως γαμπρός του Αντρέα Παπανδρέου και μέσα στα πράγματα που ήτανε, να έχει κονομήσει τα άντερά του. Ηλίθιο ζώο, χαμένο κορμί, σκατιάρη, ανώμαλε, δεν καταλαβαίνεις ότι αν τα είχε κονομήσει όπως οι περισσότεροι που είχαν το 1/10000 της εξουσίας που είχε αυτός, θα είχε γραφειάρες και άλλα πολλά και όχι στη λούμπεν Ομόνοια, αλλά στο Κολωνάκι και στο London και στο New York City, κλπ.. Κι’ αν έβριζε τη Μιμή, έκανε άσκημα δηλαδή, θα τον κατηγορήσεις και γι’ αυτό ηλίθιο ζώο. Το χωρίς κουκούτσι μυαλό που διαθέτεις, δεν μπορεί να καταλάβει ότι μπορούσε πολύ εύκολα να τα φτιάξει μαζί της και να κονομήσει, ή να βολευτεί με Υπουργεία και θεσάρες όπως έκαναν τόσοι άλλοι σοσιαλησταράδες της εποχής. Τον κατηγορείς δηλαδή επειδή δεν έσκυψε το κεφάλι. Για πες μας αλήτη, συκοφάντη ποιες κρατικές δουλειές πήρε ο Κατσανέβας, σκατάνθρωπε, ένα στέλεχος από τους ελάχιστους που δεν άγγιξαν το μέλι της εξουσίας που κυλούσε παχύρευστο δίπλα του, όπως φαίνεται από τη ζωή που κάνει. Αλλά αν δεν έχεις λάχανα στο κεφάλι σου που μάλλον έχεις, θα είσαι κι’ εσύ απ’ αυτούς που του κατέστρεψαν το γραφείο, υπηρέτης των δουλέμπορων που κουβαλάνε τους δύστυχους τους λαθρομετανάστες από την Τουρκία. Γι’ αυτό μουνόπανο βρίζεις και λες ότι δε συμφωνείς μαζί του, χωρίς να έχεις διαβάσει ούτε λέξη απ’ όσες καθαρές κουβέντες γράφει στο κείμενό του. Που δε συμφωνείς ρε τσογλάνι, μαλάκα πελώριε, σε τι έθιξε την τεράστια λογική σου, ο Kατσανέβας ; Ότι μας στέλνουν με τσαμπουκά 400.000 λαθρομετανάστες το χρόνο εδώ οι τουρκαλάδες και ότι σε λίγα χρόνια θα είναι περισσότεροι από εμάς, αυτό δε σε ενδιαφέρει χαμένο κορμί ; Εκτός κι’ αν κι’εσύ δεν είσαι από εμάς, είσαι είτε από εκεί, πρακτορίσκος των Αμερικανότουρκων, ή δούλος των δουλέμπορων. Και τι συμφέρον έχει να τα γράφει αυτά ο Κατσανέβας που προσπαθεί να χτυπήσει το καμπανάκι της επερχόμενης καταστροφής μπας και ξυπνίσουν αυτοί που πρέπει να ξυπνήσουν ; Πες μας ποιος είσαι να τα πούμε από κοντά αρχίδι του κερατά που μόνο αυτή τη γλώσσα που σου γράφω τώρα καταλαβαίνεις. Keep coming and you will be fucked nicely malaka.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιορτινή μέρα σήμερα.
    Να ευχηθούμε σε όλους χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία.
    Μπαίνουμε σε μια δύσκολη χρονιά.
    Την βιώνουμε ήδη εμείς στην Ελλάδα, με την άνανδρη και καταδικαστέα πράξη μιας απόπειρας δολοφονίας απέναντι σε έναν νέο αστυνομικό, αλλά βιώνουμε αυτήν την δυσκολία και στην ευρύτερη περιοχή, με τη νέα τραγωδία που περνά ο Παλαιστινιακός λαός.
    Εκφράζει την συμπαράσταση του, ολόκληρος ο Ελληνισμός, την συμπαράσταση του στον αγώνα τους για ένα ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος.
    Είναι ώρα να κινητοποιηθεί όλος ο Ελληνικός Λαός , για να μπορέσουμε να απολαύσουμε τα αυτονόητα, που όμως σήμερα λείπουν από την χώρα μας.
    Να αποκτήσουμε κοινωνική συνοχή, αξιοπρέπεια του πολίτη, την προστασία της κάθε ελληνικής οικογένειας με μεσαίο ή χαμηλότερο εισόδημα, να δούμε την πραγματική ανάπτυξη της περιφέρειας, την πραγματική ανάπτυξη της μικρής και της μεσαίας ελληνικής επιχείρησης, να ζήσουμε επιτέλους σε ένα ευνομούμενο κράτος, ένα κράτος που εγγυάται και προστατεύει τον Έλληνα πολίτη, εγγυάται τα δικαιώματα του πολίτη, εγγυάται την αξιοπρέπεια του, την ασφάλεια του και την σιγουριά του.
    Πρέπει να έλθει μια καινούργια σοσιαλιστική κυβέρνηση για να έχει η Ελλάδα μια φωνή δυνατή, ισχυρή, που όχι μόνο προστατεύει τα εθνικά της συμφέροντα, αλλά διαμορφώνει στην περιοχή κλίμα ειρήνης και σταθερότητας.
    Για όλα αυτά χρειάζεται η κινητοποίηση όλων μας, όλων των Ελλήνων.
    Μόνο μια σοσιαλιστική κυβέρνηση θα ξαναφέρει την ελπίδα στην χώρα μας, και θα δούμε πιο φωτεινές μέρες.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟ ΟΝΥΔΟΣ ΕΜΙΛΗΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στον φίλο 4.19 που είπε ότι η Ελληνική επαρχία είναι έρημη θα του πω να ανακαλέσει. Μια χαρούλα είναι.

    Στο θέμα μας τώρα….

    Καλό θα ήταν Ελληνοποίηση να μην γίνει.
    Ποιος νομίζετε ότι έρχεται στην χώρα;
    Κανένας πτυχιούχος του ΜΙΤ;

    Κατά κύριο λόγο έρχεται όλη η σαβούρα.
    Όσοι δεν μπορούν να προκόψουν στις χώρες τους.
    Τώρα τι σόι προκοπή θα κάνουν στην Ελλάδα είναι άλλο θέμα.

    Γίνεται λοιπόν τα τελευταία χρόνια μια ιδιαίτερα φιλότιμη προσπάθεια να έρθουν στην Ελλάδα άνθρωποι χαμηλού μορφωτικού επιπέδου με σκοπό να ρίξουν το βιοτικό και πολιτισμικό επίπεδο της χώρας. Κάτι σαν αντιπολιτισμικές ενέσεις ένα πράμα…

    Μερικά από τα αποτελέσματα:

    Αρκετοί καταλήγουν να γίνουν εγκληματίες γιατί δεν τα βγάζουν πέρα οικονομικά

    Αρκετοί έχουν σοβαρές μεταδοτικές ασθένειες γιατί δεν ξέρουν τι πάει να πει γιατρός

    Αρκετοί δουλεύουν για δύο άτομα και πληρώνονται μισό μισθό. Γίναμε όλοι σκλάβοι!

    Η λίστα δεν σταματάει εδώ και σίγουρα στο μέλλον θα μεγαλώσει.

    Ποιος είπε ότι το κράτος δεν κάνει τίποτα; Το κράτος από την αρχή γέμισε τα σχολεία, τα αεροδρόμια, τις καφετέριες, τα θέατρα, τα κομμωτήρια, τις δημόσιες τουαλέτες, και οπουδήποτε μπορεί να υπάρξει κόσμος, με αφίσες και κειμενάκια για τον ρατσισμό. Μέχρι και εκδηλώσεις κατά του ρατσισμού οργανώνονται συχνά πυκνά για να μην μας πονάνε αυτές οι μικρές ενεσούλες που προανέφερα.

    Ακούω στις ειδήσεις κατά καιρούς πιάνουνε λέει καράβια δουλεμπόρων που πάνε στην Ιταλία. Τι τους κάνουν μετά όλους αυτούς τους πτωχούς Ιρανούς, Κούρδους κλπ; Μα τι άλλο; Τους αφήνουν ελεύθερους στην Ελλάδα! Είδατε; Το Ελληνικό Κράτος είναι παρόν και βοηθά τους καημένους μετανάστες από τους κακούς Τούρκους δουλεμπόρους!

    Ε ρε κούνια που σας κούναγε!
    Ποια Ιταλία και πράσινα άλογα!
    Για εδώ τους προόριζαν από την αρχή.
    Μιλημένα πράγματα και καλά να τους πιάσουν, για να τους αφήσουν μετά ελεύθερους στην Ελλάδα.
    Έτσι είναι όλοι ευχαριστημένοι και είδατε;
    Ούτε αυτή η ενεσούλα σας πόνεσε.

    Να μην ξανακούσω λοιπόν μαλακίες ότι δεν υπάρχει κράτος.
    Μια χαρά υπάρχει και τους φέρνει εδώ με την σέσουλα από το 92-93.

    Όλοι εσείς λοιπόν οι «αντιρατσιστές» βάλτε λίγο την Ελλάδα στο fast forward και δείτε πως θα είναι η χώρα αυτή σε 15-20 χρόνια.

    Σας αρέσει η εικόνα;

    Η Ελβατία, η Ιταλία, η Γαλλία, η Γερμανία…. Θα είναι έτσι;
    Για να μην γελιόμαστε λοιπόν, σας λέω ότι μόνο ένα 10% όλων αυτών είναι χρήσιμο στην χώρα. Οι υπόλοιποι μας βοηθάνε να γίνουμε μπανανία.

    Και κλείνω με μια ερώτηση:

    Εν καιρώ πολέμου όλοι αυτοί οι ξένοι, τι θα κάνουν; Θα πολεμήσουν; Ή μήπως θα τριγυρνάνε στις γειτονιές κατά 10άδες και θα βιάζουν, κλέβουν, σκοτώνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. επι τέλους κ κατσανέβα μας μάθατε και το Αγαθονήσι...το αναφέρω γιατί όντας κάτοικοσ Δωδεκανήσου δεν θυμάμαι στην μακρόχρονη πολιτική σας πορεία ως υπουργός και ως βουλευτής να είχατε όχι μόνο κάνει κάτι για τα ακριτικά μας νησιά αλλά ούτε καν να τα αναφέρατε...σε περίπτωση που μου αποδείξετε ότι είμαι λάθος ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη..αλλά κ.κατσανέβα να υποστρηρίζετε πως το πρόβλημα του Αγαθονησίου πηγάζει από όσα υποστηρίζουν οι χαζοι αριστεροί που δεν δέχονται να σιωπούν όσον αφορά το δουλεμπόριο των προσφύγων - και όχι των λαθρομεταναστών καθώς κανείς άνθρωπος δεν είναι λαθραίος- μόνο την λύπη μου για το άτομο σας μπορεί να προκαλέσει.Δεν με λέτε κ.Κατσανέβα γνωρίζετε αν το Αγαθονήσι έχει πλοίο, ιατρείο, αστυνομικό τμήμα ή οποιαδήποτε άλλη δημόσια υπηρεσία; γνωρίζετε για πόσο καιρό οι άνθρωποι μένουν αποκλεισμένοι εξ αιτίας της έλλειψης πλοίου; γνωρίζετε πως πεθαίνουν γιατί η πολιτεία δεν τους παρέχει ούτε καν τα στοιχειώδη; αν δεν τα γνωρίζετε θα σας συμβούλευα πριν αρχίσετε την κοτσανολογία να τα μάθετε.αν τα γνωρίζετε και δεν κάνατε τίποτα , γιατί δεν κάνατε, τότε τι να σας πω ..άξιος ο μισθός σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δηλαδή θέλετε να τους διώξουμε? Θα ξεσηκωθούν όλοι του συνασπισμού,του ΚΚΕ και θα ξανασπάσουν την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη την Πάτρα κλπ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γοργίας
    6 Ιανουάριος 2009 5:20 μμ

    Δηλαδή δεν είναι συνυπεύθυνος ο Κατσαβούρας, στον όποιο βαθμό, ο οποίος συμμετείχε στο κόμμα και στην κυβέρνηση που συνέβαλε σ' αυτή την κατάσταση; Ένας ένας βγαίνει έξω για να κάνει κριτική και μετά μπαίνει μέσα και συνεχίζει το φαγοπότι;

    Ένας άλλος που έγραψε κάτι ανάλογο, ότι αν τα έγραφε η Παπαρήγα..., βαριέμαι να βρω τι έγραψε ακριβώς ο μαλάκας, του ανακοινώνω ότι η κοντόχοντρη δεν ήταν σε καμιά κυβέρνηση που επηρέασε αυτά τα πράγματα και δεν ευθύνεται!

    Επειδή όμως είναι αυτός (και άλλοι πολλοί) κολλημένοι κομματικοί, νομίζουν ότι και όλοι οι άλλοι κάνουν το ίδιο. Βρε ουστ τραγιά της στάνης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο κοντός να ζητήσει από τον χαζογιώργο, όταν αυτός έρθει στην κυβέρνηση, να τον βάλει αρμοστή επί των αλλοδαπών της χώρας, να δούμε επιτέλους καμιά λύση και όχι θεωρίες. Αλλά πού, σε κανένα πόστο με διαχείριση χρημάτων θα πάει, σε κανένα ΟΑΕΔ που διακινεί χρήμα από την Ευρώπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 7:49 μμ
    Κατσανέβα, πολύ βρίζεις, μάλλον δίκιο έχουν λοιπόν γι' αυτά που σου γράφουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σε γενικες γραμμες το "ονειδος" καλα τα λεει.
    Φυσικα λεγοντας κατι τετοια εχει σιγουρεψει την ισοβια αποπομπη απο το "κωμα" ..

    Τελικα αρχιζω να πιστευω οτι το "ονειδος" δεν χαρακτηριστηκε ετσι γιατι "δεν πηγαινε τη μιμη" ,αλλα γιατι ειχε ..διαφορες σχετικα με τον τροπο που θα γινει ο "σοσιαλιστικος μετασχηματισμος" (μπλιαχ!) της κοινωνιας μας..

    Υ.Γ
    Δυστυχως ομως δεν καταλαβα τι προτεινει.
    Να μαζεψουμε αυριο το πρωι τους λαθρομεταναστες και να τους στειλουμε στην πατριδα τους (απ οπου θα ξαναρθουν στα σιγουρα!) η μηπως προτεινει καπως πιο δραστικα μετρα ("final solution", ας πουμε)...

    Ευχες και προτασεις του τυπου "να καταγγειλουμε τη τουρκια" ειναι "πιασιαρικες" μεν, του κωλου τα 9μερα δε...

    Και τελος παντων λεγοντας αυτα, πως θα παει αυριο στον κουνιαδο του και να παρακαλαει μια θεση στο ψηφοδελτιο,αφου διαφωνει "οριζοντια και καθετα" με την ..πολιτικη του??
    Τι δηλαδη φανταζεται, οτι το γιοργο θα αψηφησει 150.000 ψηφους .."μεταναστων"??

    Μα καλα που ζεις ρε "ονειδος"??
    ΟΛΟΚΛΗΡΗ κυβερνηση εκανε το (πρωην) ..κωμα σου το 2000 με τους ψηφους των ελληνοποιηθεντων (λαθρο)μεταναστων!!

    Εσυ δεν πηρες χαμπαρι τιποτα??
    Μα τοσο "βουρλο" εισαι επιτελους? η μας παριστανεις τον μαλακα??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. αγαπητοί μου... ένα είναι το συμπέρασμα:

    η Ελλάδα που ξέρατε, που σας έμαθαν στο σχολείο, που αγαπήσατε...


    ΠΑΕΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΤΡΕΠΩ:
    ΡΟΧΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ.
    ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒEΤΕ; ΜΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Θόδωρε δε σε συμπάθησα ποτέ μου ρε μπαγάσα αλλά να αγιάσει το στόματάκι σου ... ή μάλλον τα χεράκια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. η ντροπή του Αντρέα έβαλε πλώρη για ΛΑΟΣ.

    Δεν υπάρχει πρόβλημα όμως.

    ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τι σημασία έχει βρε "κολλημένοι", αν τα γράφει ο Κατστανέβας ή ο Φούφουτος; Σημασία έχει εάν όλα αυτά που γράφει είναι τεκμηριωμένα. Και νομίζω πως είναι. Σωστά μιλάει ο άνθρωπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σε 10 χρόνια δεν θα υπάρχει ΕΛΛΑΔΑ αλλά ΑΝΑΡΧΟ-ΤΑΛΙΜΠΑΝ-ΤΣΙΠΡΑΝΙΣΤΑΝ. Γεια σας αριστεροί, κρατήστε την χώρα για τα μούσια και τις τρίχες σας, εγώ την κάνω για άλλες πολιτείες. ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ. ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. αν συνεχίσει έτσι ο γελοίος, σε 300-400 χρόνια θα είναι εκατοστός πρώτος επιλαχόν αναπληρωτής.

    Γελοίε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. η ντροπή του Αντρέα έβαλε πλώρη για ΛΑΟΣ.

    Δεν υπάρχει πρόβλημα όμως.

    ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ.
    # posted by the Bloopers Team (CA) : 6 Ιανουάριος 2009 11:59 μμ
    ------------------------


    Δηλαδή, τώρα τι προσπαθείς να κάνεις ρε σπυριάρικο, μαλακισμένο φασιστρόνι;

    Να απειλήσεις τη ζωή του ΘΚ ή να προτρέψεις κάποιους άλλους να το κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 11:59
    ----------

    Tι είπες, ρε μαλάκα;

    Ότι όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου, πρέπει να πεθάνει; Απο ποιόν, μωρε πρακτορίσκο;

    Ρε δεν πας να γαμηθείς, παλιομουνόσκυλο!!!!

    Ουστ από δω προδότη της πατρίδας σου και της δημοκρατίας!!


    babis o (tami)flu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 7 Ιανουάριος 2009 12:27 πμ


    Ο/Η the Bloopers Team (CA) είπε...
    αν συνεχίσει έτσι ο γελοίος, σε 300-400 χρόνια θα είναι εκατοστός πρώτος επιλαχόν αναπληρωτής.

    Γελοίε!

    7 Ιανουάριος 2009 9:02 πμ


    -----------------


    Tι έγινε ρε χαμένε μπλουπεράκο;

    Σε αφήνει ο καψαμπέλης να προσθέτεις μεταχρονολογημένα και εμβόλιμα σχόλια, σε άσχετες χρονικές στιγμές, προκειμένου να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα όταν τα σκατώνεις; Και όταν σου την λένε λίγο άγρια, χέζεσαι πάνω σου, από το φόβο σου;

    Αει να χαθείς, από δω πέρα, κοπρόσκυλο.




    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αντί να βρίζετε λεβεντόπαιδα, εσείς που βρίζετε,δεν ανοίγετε καλύτερα τα μάτια σας να δείτε αν έχει δίκηο ή όχι σ' αυτά που γράφει ο Κατσανέβας ; Κι'αν έχει δίκηο που θα βρίσκεστε εσείς σε λίγα χρόνια από σήμερα ; Θα κατοικείτε εδώ ή θα έχετε πάρει δρόμο για αλλού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μερικοί άνθρωποι έχουν εκτεθεί τόσο πολυ ώστε, ακόμα και όταν έχουν απόλυτο δίκιο, κι όταν απαγγέλουν το "αγαπάτε αλλήλους", θα υποστούν συντριπτική κριτική. Ένας εξ αυτών είναι ο Κατσανέβας, άλλος ένας είναι ο Χατζάρας της ΕΡΤ κ.ο.κ. Άλλοι από την ίδια παρτίδα του ΠΑΣΟΚ έχουν κάνει πολύ χειρότερα, αλλά γίνονται ευνοϊκά αποδεκτοί στην κοινή γνώμη... μεθόδευση; τύχη; ποιος ξέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Το θέμα είναι αν είναι αλήθεια αυτά που γράφει ο Κατσανέβας, ή τα καταβάζει από το κεφάλι του. Αν είναι αλήθεια, τότε πρέπει να σοβαρευτούμε. Αν λέει τρίχες τότε δεν είναι σοβαρός. Αν πράγματι μπαίνουν 400.000 λαθρομετανάστες το χρόνο στη χώρα, τότε πολύ σύντομα θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα.Όνειδος και όχι όνυδος όπως γράφει κάποιος αγράμματος και ανεγκέφαλος blogger στις σελίδες εδώ, είναι αυτός που βρίζει χωρίς να έχει διαβάσει αυτά για τα οποία βρίζει.Όνειδος είναι ο κάθε ηλίθιος που δεν ενδιαφέρεται να μάθει αν αυτά που διαβάζει είναι αλήθειες ή μπαρούφες. Μπαρούφας, όνειδος, κρετίνος, φασίστας είναι όποιος κρίνει τα πρόσωπα και όχι τις απόψεις. Κι' όσο για εσένα τσογλάνι που απειλείς ότι θα σκοτώσεις, για πές μας ποιος είσαι, που μένεις, να τα πούμε κι' από κοντά αλητήριο θρασύμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ξέρετε ποιος είπε Όνειδος τον Κατσανέβα ; Η μεγάλη προσωπικότητα, η Μιμή στην εποχή της παντοδυναμίας της, όταν ο μόνος σχεδόν που δεν της έσκυψε το κεφάλι ήταν ό Θ.Κ.. Αυτός που ορισμένα ανισιστόρητα ανθρωπάκια στο blogg τον αποκαλούν έτσι, χωρίς να γνωρίζουν ιστορία, ούτε να ανοίγουν τα στραβά τους και να διαβάσουν, να καταλάβουν, τι γράφει.Το 1996, η αξιότιμη κυρία Μιμή παρουσίασε, αφού απήλθε από το μάταιο κόσμο ο Αντρέας Παπανδρέου, ένα πλαστό παλιόχαρτο που δήθεν υπέγραψε ως διαθήκη του ο Α.Π. Το ερώτημα που μπήκε τότε και είναι αυτονόητο και τώρα, είναι ποιος κανονικός άνθρωπος έχοντας στοιχειώδη λογική και επαφή με την πραγματικότητα, αφήνει ως μοναδική διαθήκη του, κατάρες και βρισιές ακόμα και για εχθρούς του, πόσο μάλλον για τον πατέρα των εγγονών του,που ήταν ο Θ.Κ.;; Ένας Αντρέας Παπανδρέου, ή όποιος μικρός ή μεγάλος ηγέτης,ή λογικός άνθρωπος, μπορεί να είναι τόσο φτηνός και ανόητος για να γράψει ένα τέτοιο τελευταίο ποταμό κείμενο για οποιονδήποτε λίγο πριν πεθάνει; Το άθλιο και οφθαλμοφανές παιχνίδι της Μιμής και των πληρωμένων κονδυλοφόρων της αλησμόνητης εκείνης εποχής, όπου συμμετείχαν ο Εφραίμ, παπάδες, μάγοι, χαρτορίχτες,δημοσιογράφοι, λεφτάδες, πολιτικάντιδες, αρπάχτες και όλο το κακό συναπάντημα, το κατάλαβε ο απλός κόσμος. Γι' αυτό στις εκλογές του 1996, έβγαλε τον Κατσανέβα με 65.000 ψήφους στην πρώτη σειρά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα.Και όσο για τη χρησιμοποίηση κατ' εξακολούθηση εναντίον του τέτοιων συκοφαντιών, ο Σπυράκος ο Καρατζαφέρης καταδικάστηκε από το δικαστήριο να πληρώσει και τελικά τα πλήρωσε, 90.000 Ευρώ. Κι' εσείς χαιβάνια επανέρχεστε σ' αυτές τις αθλιότητες και γελοιότητες, αντί να προβληματιστείτε με όσα γράφει ο άνθρωπος, προσπαθώντας απλώς να χτυπήσει καμπανάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. στον 4,32

    Όσοι έχουν δίκηο όπως ο Θ.Κ. πάντα εκτίθενται. Κι' αν ακόμα δεν έχουν δίκηο,αλλά πιστεύουν πραγματικά σ' αυτό που λενε και το υποστηρίζουν και πάλι μπράβο τους.Τους μουλωχτούς να φοβόμαστε. Αυτούς που προχωράνε οπισθοχωρώντας ή κολυμπάνε πάνω σε βραχάκια παριστάνοντας τους σπουδαίους. Και από τέτοιους στην εποχή μας της επικοινωνιακής αθλιότητας,άπειροι....Είναι αυτοί που δεν εκτίθενται και υπηρετούν αφεντικά και όχι την καθαρή τους συνείδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Εκείνο που καταλαβαίνω είναι ότι πρέπει να σοβαρευτούμε και να δούμε τι κάνουμε αν είναι αλήθεια όλα όσα γράφειο "κατηγορούμενος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ξέρετε λεβέντες ανοιχτομάτες ποιος αποκάλεσε τον Κατσανέβα Όνειδος και ορισμένοι ανιστόρητοι απο σας σήμερα το επαναλαμβάνετε ; Η κυρία Μιμή, ναι αυτή με τον Εφραίμ, τους παπαδες, τα κομποσκήνια, τα λαμόγια, τους πουλημένους δημοσιογράφους, τους συγκροτηματάρχες, τους λεφτάδες, τη ροζ βίλα, τους πρακτορίσκους,τους αθλίους που την ακολουθούσαν και μαζί της διαμέληζαν τη χώρα και έκαναν ρεζίλι τον Παπανδρέου στα τελευταία του. (Η κυριούλα μπορούσε να τον ελέγχει, αφού ήταν άρωστος,με αρώστια που επιτρέπει έλεγχο της σκέψης και των συναισθημάτων και κάποτε θα αποκαλυθεί όλη η αλήθεια και γι' αυτό, όπως και για τον πρακτόρικο ρόλο της). Η Μιμή λοιπόν μισούσε τον Θ.Κ. γιατί ήταν από τους ελάχιστους που δεν έσκυψε το κεφάλι όπως έκαναν ελάχιστοι στην εποχή εκείνη της ξεφτίλας και της ντροπής και στάθηκε παληκαρίσια απέναντί της,ενώ μπορούσε εύκολα να τα βρει μαζί της και να συμμετέχει στο μεγάλο χορό της μάσας και της ντροπής. Η κυρία Μιμή, μόλις απήλθε εις ουρανούς ο Παπανδρέου, παρουσίασε ένα τσαλακωμένο παλιόχαρτο που το εμφάνισε ως δήθεν διαθήκη του Α.Π., όπου ο τελευταίος δήθεν αναφερόταν με χυδαίους χαρακτηρισμούς στον Θ. Κ. Φυσικά το παλιόχαρτο ήταν πλαστογραφημένο. Το απλό ερώτημα που μπήκε και μπαινει και τωρα, είναι αν γνωρίζετε πολλούς κανονικούς ανθρώπους με σώας τας φρένας, να αφήνουν ως τελευταία τους υποθήκη, βρισιές και ταπεινές εκφράσεις ακόμα και για εχθρούς τους, πόσο μάλλον για τον πατέρα των εγγονών του τον Θ.Κ.,με τον οποίο έζησε μαζύ είκοσι χρόνια; Αυτό το άθλιο παιχνίδι της κυράτσας της Μιμής, το κατάλαβε πολύ καλά το 1996 ο ελληνικός λαός. Γι' αυτό και εξέλεξε τον Κατσανέβα στη Β' Περιφέρεια της Αθήνας από τους πρώτους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε αριθμό ψήφων σε όλη την Ελλάδα στις τότε εκλογές. Όσο για το μεγαλοόργανο της Μιμής τον Σπύρο (όχι το Γιώργο) Καρατζαφέρη, που εξέδιδε τότε τη φυλλάδα Αθηναική και καθύβριζε κατ' εντολήν και αποκαλούσε Όνειδος τον Κατσανέβα, καιρός να μάθετε τι του συνέβει του καημένου. Ύστερα από πολυετείς δίκες, καταδικάστηκε να πληρώσει κάπου 200.000 Ευρώ ως αποζημίωση για βαρειά συκοφαντική δυσφύμηση στον Κατσανέβα. Τελικά ο τελευταίος του έκανε σκόντο ( ! ) και τον άφησε να πληρώσει 90.000 Ευρώ και σε μετρητά μάλιστα. Αν μη τι άλλο είναι και πονόψυχος βλέπετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση