GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία στη Βουλή...

Δανείζει Τούρκους και όχι Ελληνες η Εθνική Τράπεζα! Μεγάλος αριθμός βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον Μιχ. Καρχιμάκη, με Ερώτηση στη Β...

Δανείζει Τούρκους και όχι Ελληνες η Εθνική Τράπεζα!

Μεγάλος αριθμός βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον Μιχ. Καρχιμάκη, με Ερώτηση στη Βουλή (εδώ) καταγγέλουν ότι η Εθνική Τράπεζα «ενισχυμένη από την κυβερνητική «λευκή επιταγή» των 28 δις ευρώ χρημάτων και εγγυήσεων του ελληνικού λαού, υπό την ακριβοπληρωμένη «εκλεκτή» Διοίκησή της, ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΕ ΜΕ 40.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ και με ευνοϊκό επιτόκιο ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, την ίδια στιγμή που ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ακόμα και μέσω του ΤΕΜΠΕ».
Κατά τους βουλευτές, "σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009 η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ υπό τη Διοίκηση του διορισμένου και παχυλά αμειβόμενου (περίπου 600.000 ευρώ ετησίως) Κυβερνητικού εκλεκτού κ. Αράπογλου παρείχε τριετές δάνειο 40.000.000 δολαρίων στην Τουρκική Εταιρεία Τροφίμων ΤΑΤ KONSERVE".

Πατήστε:Επειδή η Εθνική Τράπεζα έχει επωφεληθεί από τα 28 δις ευρώ που η Κυβέρνησή σας έδωσε στις Τράπεζες ως «λευκή επιταγή,» χωρίς να κανέναν όρο, χωρίς καμία προϋπόθεση και χωρίς ρητή υποχρέωση των τραπεζών να στηρίξουν οικονομικά τις ασφυκτιούσες μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας μας.
Επειδή, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης από τις 16/12/08 μέχρι την Δευτέρα 19/1/09 είχε ικανοποιηθεί μόνο το 1,4 % των αιτημάτων ελληνικών επιχειρήσεων για δάνεια με εγγύηση του ΤΕΜΠΕ, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα το μεγαλύτερο μέρος του ελάχιστου αυτού αριθμού εγκεκριμένων δανείων προέρχεται από την Αγροτική Τράπεζα, με την Εθνική Τράπεζα να μην έχει ουσιαστικά ενεργοποιήσει τη σύμβαση που έχει υπογράψει με το ΤΕΜΠΕ, καθώς ελάχιστα δάνεια έχουν εγκριθεί και ακόμα λιγότερα έχουν εκταμιευθεί από αυτήν.
Επειδή, εν μέσω διεθνούς οικονομικής κρίσης και μίας εδώ και πέντε χρόνια αντιαναπτυξιακής και άδικης εθνικής οικονομικής πολιτικής, είναι προκλητικό η ίδια η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, που η Διοίκησή της διορίζεται από την Κυβέρνηση, να επιλέγει να χρηματοδοτεί με μεγάλα ποσά αλλοδαπές εταιρείες και να αρνείται να στηρίξει υγιείς Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες με πολύ μικρότερα ποσά θα εξασφάλιζαν κεφάλαιο κίνησης που είναι απαραίτητο προκειμένου να επιβιώσουν και να συνεχίζουν να απασχολούν εργαζόμενους.
Και επειδή, οι υπέρογκες αμοιβές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και τα αστρονομικά bonus της διορισμένης από την Κυβέρνησή σας Διοίκησης και των μεγαλοστελεχών της Εθνικής Τράπεζας, που μόνο το 2007 άγγιξαν τα 14.000.000 ευρώ, χρηματοδοτούνται ουσιαστικά από τους Έλληνες πολίτες.
Ερωτάσθε:
1. Πως κρίνει η Κυβέρνηση Καραμανλή την συγκεκριμένη επιλογή της Εθνικής Τράπεζας, υπό την διορισμένη από την ίδια την Κυβέρνηση και παχυλά αμειβόμενη Διοίκηση, να χρηματοδοτήσει Τουρκική εταιρεία τροφίμων με δάνειο 40.000.000 δολλαρίων σε αντιδιαστολή με την απροθυμία της να προχωρήσει σε δανεισμούς μικρών και εγγυημένων κεφαλαίων σε Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω ΤΕΜΠΕ;
2. Έτσι αξιοποιεί η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος το μερίδιό της από την «λευκή επιταγή 28 δις ευρώ» που η Κυβέρνηση Καραμανλή χάρισε στις Τράπεζες άνευ όρων και χωρίς καμία υποχρέωση να διοχετευθούν αυτά τα χρήματα στην πραγματική οικονομία;
3. Έτσι ανταποκρίνεται η Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας στις παραινέσεις του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησής σας να στηριχθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, παραινέσεις που είναι φύσει ανίσχυρες, καθώς η Κυβέρνησή σας ήταν αυτή που έδωσε συνειδητά «λευκή επιταγή» στις Τράπεζες και δεν δέχθηκε τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ να τεθούν συγκεκριμένοι όροι στο νόμο για το πακέτο των 28 δις που να υποχρεώνουν τις Τράπεζες να διοχετεύσουν μέρος της κρατικής ενίσχυσης σε δάνεια για τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας;
4. Πέρα από τις ιδιωτικές Τράπεζες που είναι ευθύνη της Κυβέρνησής σας το γεγονός ότι δεν διασφάλισε νομοθετικά ότι οφείλουν να διοχετεύσουν τα 28 δις στην πραγματική οικονομία, πως είναι δυνατόν να αγνοεί η Διοίκηση της Εθνικής τις δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών της ίδιας της Κυβέρνησης που τη διόρισε; Πρόκειται για αδυναμία της Κυβέρνησής σας να εφαρμόσει τα μέτρα που εξαγγέλλει ή μήπως οι εξαγγελίες σας για το ΤΕΜΠΕ ανήκουν και αυτές στην κατηγορία των πυροτεχνημάτων επικοινωνιακής κατανάλωσης, που τα ίδια τα στελέχη της Κυβέρνησής σας, όπως ο Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας, γνωρίζουν ότι στην πράξη θα συρρικνωθούν σε κάποιες εξυπηρετήσεις ημετέρων;
Οι ερωτώντες Βουλευτές
Μιχάλης Καρχιμάκης
Γιάννης Κουτσούκος
Θάνος Μωραίτης
Μάρκος Μπόλαρης
Χρήστος Αηδόνης
Χρύσα Αράπογλου
Δημήτρης Τσιρώνης
Βαγγέλης Παπαχρήστος
Γιώργος Πεταλωτής
Μιχάλης Τιμοσίδης
Γιάννης Δριβελέγκας
Νίκος Ζωίδης
Γιάννης Αμοιρίδης
Θεοδώρα Τζάγκρη
Γιάννης Διαμαντίδης
Ελπίδα Τσουρή
Τάσος Σιδηρόπουλος
Δημήτρης Βαρβαρήγος
Μιχάλης Παντούλας
Σοφία Σακοράφα
Λεωνίδας Γρηγοράκος
Μιχάλης Κατρίνης
Χρήστος Χάιδος
Σούλα Μερεντίτη
Ηλίας Λαμπίρης
Βασίλης Κεγκέρογλου
Μανώλης Στρατάκης
Γιάννης Σκουλάς
Τάκης Ρήγας
Γιώργος Ντόλιος
Αλέξανδρος Αθανασιάδης

19 σχόλια

  1. Η ΝΔΟΥΛΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΟΣΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ-ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΦΕΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den tha vgite pasokia...... sinexiste na onireveste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συγνώμη μαλάκα φορολογούμενε, αλλά εξυπηρετούμε μόνο μετά από ένα καλό μπαχτσίσι. Είναι η παράδοση του κόμματος βλέπετε.

    εθνική παπαδοτράπεζα των αγάδων, των τσιφλικάδων, των χρυσοβούλων και της τουρκιάς.

    εμείς, στο μπαχτσίσι, κρατάμε τις παραδόσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 02:52 ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΕΙΣ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΝΣ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΝΔΟΥΛΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΟΣΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ-ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΦΕΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο πρωθυπουργός ζήτησε συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία. Εμείς λέμε: Τέρμα στα ανέξοδα λόγια και στις θεατρικές παραστάσεις. Το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Καραμανλής στη συζήτηση στη Βουλή είναι να παραδεχθεί την πενταετή οικονομική αποτυχία του, να αποδεχθεί την αδυναμία του να κυβερνήσει και να δώσει στον Ελληνικό λαό το δικαίωμα λύτρωσης από την κυβέρνησή του.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΕΙΧΑΜΕ ΓΕΛΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΑΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ Ε ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΚΛΕΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΠΑΡΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑΜΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ.
    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ.
    ΠΑΛΙ ΕΦΥΛΙΟ ΘΑΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΑΡΗΔΕΣ .
    Ε ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΞΥΠΝΑΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ..........
    ΜΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΜΙΚΡΟΝΟΟΕΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΚΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΙΝΤΕ ΣΥΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ .
    ΚΟΥΚΟΥΔΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΨΗΦΟ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.
    ΑΙΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΑΣ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το μεγαλύτερο μαρτύριο για τον μπουχέσα ειναι να εξαντλήσει τετραετία , θα βγάλει πολύ γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. OTAN OΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
    ΤΡΟΦΙΜΩΝ;;;;

    ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο George Papandreou-Chad, ο άνθρωπος που λέει ότι θα κτυπήσει τη διαφθορά, θέλει τώρα και τη βοήθεια των υπόλοιπων αριστερών δυνάμεων (προφανώς για άλλοθι):

    Ας θυμηθούμε λοιπόν την ομάδα που θα θα παρατάξει, γιατί όπως όλοι ξέρουμε, ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ (ακούς αγαθέ λαέ;):

    Μόνοι τους τα έλεγαν μέχρι πρόσφατα:

    1) Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών. Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    (Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"
    ( Hazo-giorgo Papandreou-Chad 16-5-2007 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η μόνη βλακεία στην καταγγελία είναι ότι και να ήθελαν να τον διώξουν, τώρα θα τον κρατήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΑΜ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣΟΥΛΑΓΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ.ΘΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΚΟΘΩΝΙ ΓΙΑ ΝΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΑΣΟΚ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ.ΣΑΣ ΧΑΛΑ ΤΗ ΜΑΝΕΣΤΡΑ ,ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΤΕ ΞΥΝΙΣΜΕΝΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κύριε Καραμανλή, ακούγεται ότι με τα καινούρια μέτρα για την Παιδία κανονίζεις να γίνει έτσι η δουλειά ώστε οι κανακάρηδες των ιδιωτικών σχολείων να μπαίνουν στα Πανεπιστήμια με το τσουβάλι.
    Και αυτό γιατί με τις Πανελλήνιες δεν μπαίνανε αρκετοί λόγω βλακείας, και ξεφτιλιζόντουσαν οι επιχειρήσεις παιδείας που τους είχαν αναλάβει, ενώ όπως θέλεις να το κάνεις θα έχουν το πάνω χέρι,.
    Αληθεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο George Papandreou-Chad, ο άνθρωπος που λέει ότι θα κτυπήσει τη διαφθορά, θέλει τώρα και τη βοήθεια των υπόλοιπων αριστερών δυνάμεων (προφανώς για άλλοθι):

    Ας θυμηθούμε λοιπόν την ομάδα που θα θα παρατάξει, γιατί όπως όλοι ξέρουμε, ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ (ακούς αγαθέ λαέ;):

    Μόνοι τους τα έλεγαν μέχρι πρόσφατα:

    1) Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών. Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    (Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"
    ( Hazo-giorgo Papandreou-Chad 16-5-2007 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 7.02 περσινα ξινα σταφυλια.τωρα τι γινεται με τον μπουχεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 21 Ιανουάριος 2009 2:52 μμ naiiii fasistakoooo naiiii xaxaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ..... ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ,ΤΩΡΑ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.....ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΑΝΗΨΙΟ ΣΟΥ,ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση