GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bush's last day in Office...

Από το http://ideodoxeio.blogspot.com/ Αύριο Τρίτη ορκίζεται ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Μπαράκ Ομπάμα . Επομένως σήμερα είναι η τελευταία μέ...

Από το http://ideodoxeio.blogspot.com/

Αύριο Τρίτη ορκίζεται ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Μπαράκ Ομπάμα. Επομένως σήμερα είναι η τελευταία μέρα του George W. Bush στο αξίωμα του προέδρου! Ο άνθρωπος που επιβεβαίωσε τον Δαρβίνο, έχει πολλά επιτεύγματα στην οκταετή του θητεία.Ξεκίνησε δύο πολέμους "κυνηγώντας" όπλα μαζικής καταστροφής.Δεν βρέθηκε ούτε οδοντογλυφίδα και εκ των υστέρων είπε ότι δεν τον πληροφόρησαν σωστά ( μήπως είδε και πολύ τηλεόραση ;). Η τιμή του πετρελαίου "πετούσε" επί μήνες.
Πρωτοστάτησε στην επιβολή μιας νεοφιλελεύθερης και νεοδεξιάς ιδεολογίας σε ολόκληρο τον κόσμο, τόσο αποτρόπαια συντηρητικής, που θα την ζήλευαν οι παπάδες του Μεσαίωνα. Δεν είναι τυχαίο τι ότι, όπως ο ίδιος δήλωσε, ότι έκανε του το υπαγόρευε ο Θεός.
Η ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική του σε συνδυασμό με τους δύο πολύ δαπανηρούς πολέμους στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, κατέστρεψαν την αμερικανική οικονομία και έφεραν στο χείλος της καταστροφής την παγκόσμια οικονομία. Στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δημιούργησε τα γκούλαγκ του 21ου αιώνα (Γκουαντάναμο, Άμπου Γκράϊμπ) και καταπάτησε κάθε μορφή ανθρώπινου δικαιώματος στο όνομα της "αντιμετώπισης της τρομοκρατίας".Στο τομέα του περιβάλλοντος, οι πληγές που δημιούργησε η πολιτική Bush εντός και εκτός ΗΠΑ, θα αφήσουν σημάδι. Ενδεικτικά, το τελευταία πακέτο νόμων που πέρασε η κυβέρνηση Bush αφορούσε τον αποχαρακτηρισμό τεραστίων εκτάσεων δάσους.
Ο Bush κατάφερε να στρέψει όλη την παγκόσμια κοινή γνώμη εναντίον των ΗΠΑ. Ακόμα και μέσα στην χώρα του, η δημοτικότητα του έφτασε ιστορικά χαμηλά για πρόεδρο των ΗΠΑ. Σε πάμπολλες δημοσκοπήσεις αναδείχθηκε ο "χειρότερος πρόεδρος όλων των εποχών"!Δεν μπορούμε να αναπτύξουμε σε μία ανάρτηση, όλο το κακό που προκάλεσε αυτά τα 8 χρόνια η κυβέρνηση Bush. Για αυτό σταματάμε εδώ. Ωστόσο πρέπει να θίξουμε το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι που τον ευγνωμονούν! Οι γελοιογράφοι στους οποίους έχει προσφέρει άφθονο υλικό. Άλλωστε δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει γελάσει με την απύθμενη βλακεία του.
Υ.Γ. Επειδή ο εν λόγω καουμπόϋς, ήταν κυβερνήτης του Τέξας πριν γίνει πρόεδρος, και τον καιρό της θητείας έγινε ρεκόρ εκτελέσεων, θεωρούμε ότι το τέλος που του αρμόζει είναι αυτό της φωτογραφίας!

6 σχόλια

  1. MAKARI NA TON EIXATE KAI ESEIS...MALAKES ELLINES.....ALLA TI PERIMENIS PLOI SAS ZHTE STA DENDRA ME TOUS XIMPATZIDES.... XORIS POLITISMO POU PETHANE TO 1974.... AXARISTOI ANTHROPOI....DEN AKSIZETE MIA DEKARA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε, η καταστροφή της ελλάδας επήλθε επειδη για 35 χρόνια οι κυβερνήτες την αποβιομηχανοποίησαν,την καταχρέωσαν και την αποβλάκωσαν ακολουθώντας τις εντολές των ηπα.
    Κατά τα άλλα,μην περιμένει κανένας τιποτα καλό απο τον ομπάμα.Στάχτη στα μάτια είναι για να ηρεμήσει λίγο το πόπολο και να συνεχίσουν τη δουλειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το 50% των συμβούλων του Μπαράκ Ομπάμα είναι πρώην σύμβουλοι του G.W.Bush. Η σιγή του Μπαράκ Ομπάμα σχετικά με τα τεκταινόμενα στη Γάζα δεν είναι τυχαία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 19 Ιανουάριος 2009 8:23 μμ: XORIS POLITISMO POU PETHANE TO 1974....
    ---------------------
    ωστε για σενα ο πολιτισμος πεθανε το 1974;
    εννοεις τον πολιτισμο των τανκς; του πατακου; και του ζωϊτακη;
    .................
    δικαιωμα σου να εισαι φασιστακος
    αλλα εκεινη η εποχη θα μενει μονο στις αναμνησεις σου
    ΔΕΝ θα ξαναρθει ΠΟΤΕ!

    Ελα να σου κανω ενα αγιασμο......


    όσο για τον μπους και τον ομπαμια, ενα εχω να πω:
    Ασπρος γατος
    μαυρος γατος
    ι δ ι ο ι ε ι ν α ι
    ποντικια τρωνε και οι δυό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και γιατί τον εκλέξανε για δεύτερη πενταετία; Έκανε λέει νοθεία. Νοθθεία σηκώνει όταν με τον αντίπαλό σου έχεις μικρή διαφορά. Γιατί του δώσανε τη μικρή έστω διαφορά; Και οι Αμερικάνοι την πάθανε με το μπλα-μπλα του Μπαμπά Μπους! Ελπίζω να περάσουν πεντέξι πενταετίες με τους δημοκρατικούς μπας και διορθωθεί η κατάσταση τόσο στην Αμερική όσο και διεθνώς.
    Ισως.

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση