GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί η Ευρώπη είναι τόσο θυμωμένη;

Από την Θεανώ Ηροδότου . Στην Ευρώπη υπάρχει έκδηλο κύμα κινητοποιήσεων εργαζόμενων όλων των κλάδων, όπως φαίνεται από ρεπορτάζ του ABCNews....

Από την Θεανώ Ηροδότου
.

Στην Ευρώπη υπάρχει έκδηλο κύμα κινητοποιήσεων εργαζόμενων όλων των κλάδων, όπως φαίνεται από ρεπορτάζ του ABCNews. Ειδικότερα, η πρώτη φωτογραφία είναι από το Παρίσι όπου στις 29 Ιανουαρίου έγινε μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση των εργατικών συνδικάτων. Η δεύτερη φωτογραφία είναι από την Μόσχα, που έγιναν διαδηλώσεις κατά της κυβερνητικής πολιτικής.
Η επόμενη φωτογραφία είναι από...
την Ισλανδία στις 22 Ιανουαρίου, όπου έγινε συγκέντρωση έξω από την Βουλή και η αστυνομία δακρυγόνα για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια. Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για το πώς μία εύρωστη Ισλανδία οδηγήθηκε σε οικονομικό ερείπιο. Τέλος, η φωτογραφία δείχνει τα γεγονότα που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στο λιμάνι του Πειραιά μεταξύ των αγροτών από την Κρήτη και των ΜΑΤ.

9 σχόλια

  1. ΕΥΡΩΠΗ ;;;;;

    ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι άρχισε από εδώ... Τελικά είμαστε κοιτίδα πολιτισμού και ιδεών... Μωρέ μπράβο την Ελλάδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ώστε έτσι εεε, τα γουρουνάκια που αποκαλούνται "Σέχτα Επαναστατών" πήγαν και άφησαν την προκήρυξη τους στον τάφο του παιδιού που σκοτώθηκε από τον αστυνομικό, ωραίο ιδεολογικό περιτύλιγμα διάλεξαν!
    Όχι επαναστάτες αλλά αλήτες με όλη την σημασία της λέξεως είναι και να μην πουλάνε φούμαρα, πληρωμένοι δολοφόνοι είναι, εχθροί του λαού είναι, πράκτορες ξένων στην Ελλάδα υπηρεσιών είναι, τι θα ωφεληθεί ρε γουρούνια ο απλός Έλληνας από τις πράξεις σας «επαναστάτες» του κερατά ;
    Πόση και πόση ζημιά δεν θα πάθει ο απλός Έλληνας από τις πράξεις σας «επαναστάτες» του κερατά;
    Κερατόσποροι είσαστε, πουτάνας γιοι είσαστε!
    Και αυτοί που σας γέννησαν και σας μεγάλωσαν δεν σκύψανε ποτέ πάνω σας, δεν σας χάιδεψαν, δεν σας είπαν ,ένα μωρουδιακό τραγουδάκι γιατί ήταν σκατάδες και ανάξιοι να έχουν παιδιά, χαμένοι και αυτοί σαν και εσάς.
    Μόνο που αυτοί περιοριστήκαν στο να σας γεννήσουν και όχι σε αυτό που κάνετε εσείς, που όλο το μίσος σας εναντίων τους, το βγάζετε εναντίων του λαού της Ελλάδας με αυτόν τον τρόπο από όπου και να είσαστε, είτε Έλληνες είτε όχι.
    Τι κατάφερε ρε γουρούνια η 17 Νοέμβρη; Απλά πρόσθεσε κάμποσες αλυσίδες στην πλάτη του Έλληνα για να μην παραπονιέται ότι του λείπει φορτίο να κουβαλά, αυτό θέλετε και εσείς γουρούνια;
    Η είσαστε πρακτοράκια με ημερομηνία λήξης άλλης χώρας που θέλει σε όλα τα άλλα που έχει φορτωθεί η Ελλάδα ιδιαιτέρως αυτήν την εποχή, να της χωθεί και το δικό σας αγγούρι;
    Στον διάολο και ακόμη παραπέρα, αλλά θα έρθει και η δική σας η σειρά είτε από αυτούς που σας πληρώνουν άμεσα, και δεν θα σας χρειάζονται πια, είτε από αυτούς που την πληρώνουν έμμεσα, εδώ είναι και ο παράδεισος και εδώ και η κόλαση!
    Και θα την ζήσετε την κόλαση, θέμα χρόνου είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και όμως έγινε!
    Χθές 4-2-2009, το ΠΑΣΟΚ στην συνεδρίαση του τομέα έκανε ΩΜΗ παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και ζήτησε από όλες τις ομοσπονδίες του κόμματος να ψηφίσουν τον Κυριακού.
    Είναι ΝΤΡΟΠΗ για τον Γιώργο Παπανδρέου να παίρνει θέση υπερ ενός καναλάρχη κάτι που δείχνει την άμεση διαπλοκή του κόμματος με τα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΑΚΟΥ: ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

    Μερικά από τα δεκάδες μελανά σημεία της διοίκησης Κυριακού σαν μέλος της ΕΟΕ μεταξύ 2005-2009 που θα ήθελε να ξεχάσει κάθε Έλληνας:

    1. Απογοητευτική συγκομιδή μεταλλίων στο Πεκίνο. Η Ελλάδα πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ σε πτώση που έφτασε το 75%. Ποτέ μέχρι τώρα χώρα που διοργάνωσε Ολυμπιακούς Αγώνες δεν πήγε τόσο χάλια στην επόμενη διοργάνωση. Η μεγαλύτερη πτώση πριν από την Ελληνική ήταν 33%.
    2. Είδαμε να μεταφέρονται στον Τύπο ψεύτικες δηλώσεις, όπως αυτή που δεν έκανε ποτέ ο Ζακ Ρογκ περί «χρυσού στη ντόπα», δηλώσεις συκοφαντικές και δυσφημιστικές για την Ελλάδα.
    3. Διεκδικήσαμε τους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας, διοργάνωση που κέρδισε η Σιγκαπούρη το 2010. Στο έγγραφο αξιολόγησης η ΔΟΕ αναφέρει ότι η Ελληνική υποψηφιότητα περιλαμβάνει μεγάλο «ρίσκο».
    4. Μία μόλις ψήφο πήραμε στην υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Ολυμπιακού Συνεδρίου του 2009, ενώ μετά το στραπάτσο τα «πυρά» συγκέντρωσε ο Λάμπης Νικολάου και όχι τυχόν λάθος κινήσεις.
    5. Δεν είδαμε καμία ενέργεια από πλευράς ΕΟΕ στο θέμα το ντόπινγκ τα τελευταία 2 χρόνια, ενώ απούσα είναι η Ελλάδα και από τα διεθνή όργανα.
    6. Η ΔΟΕ μείωσε τις ημέρες της Λαμπαδηδρομίας επί Ελληνικού εδάφους από 10 σε 6 και έφτασε στο σημείο να ζητά υπογραφή συμβολαίου μετά το 2006 για λόγους που δεν εξήγησε ποτέ.
    7. Αρκετοί πρόεδροι Ομοσπονδιών κυνηγήθηκαν μέσα από την περιβόητη ΕΦΙΠ, Λοβέρδος (Μοντέρνο Πένταθλο), Δημητρόπουλος (Γυμναστική), Πετρόπουλος (Πάλη), Πραγαλός (Τεκβοντό), Αρβανίτης (Τρίαθλο) με αποκορύφωμα την εμμονή προς τον Βασίλη Σεβαστή (Στίβος) που αν και καταδικάστηκε από την ΕΦΙΠ, δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ. Μέχρι και διαιτητές του μπάσκετ που έκαναν λάθη σε αγώνα του Πανελληνίου οδηγήθηκαν στο… καθαρτήριο της ΕΦΙΠ.
    8. Όσοι περιμένουν τα ανταποδοτικά από το Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που θα διεκδικούσε ο Μίνωας Κυριακού, θα πρέπει να περιμένουν ακόμα…
    9. Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε ίντριγκες, μηχανοραφίες και… αδειάσματα μελών της ΕΟΕ, αλλά και συμβούλων του, δημιουργία αυλής με αυλικούς, υποτακτικούς και παρατρεχάμενους.
    10. Τέλος ακόμα περιμένουμε και εμείς, αλλά και οι ξένοι στη ΔΟΕ και την IAAF, το διεθνές μίτινγκ στην Ολυμπία.
    11. Καταδικάστηκε δύο φορές ο πρόεδρος της ΕΟΕ για αυθαιρεσίες
    12. Αποκάλεσε νεκρή την Χαλκιά για το θέμα του ντόπιγκ που είναι απαράδεκτο και δείχνει εμπάθεια προς το πρόσωπο της αθλήτριας και όχι προς την ενέργεια.
    13. Έχει αφήσει απλήρωτους τους αθλητές τουν ΠΓΣ και από το μήτιγκ Τσικλητήρεια
    14 Το κανάλι που προεδρεύει θα έπρεπε να είναι προσεχτικό στις μεταδόσεις του από την στιγμή που επέλεξε να είναι πρόεδρος της ΕΟΕ. Όχι να βλέπουμε σκουπίδια που μόνο ήθος και παιδεία δεν καλλιεργούν. Αν δεν θέλει ας μην είναι στην ΕΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΕΑΝΩ ΜΟΥ ΤΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ?

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ .

    ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΠΛΟ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ.

    ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΡΓΟ ΕΧΕΙ 37 $ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ 0,85 € ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΕΞΑΓΡΙΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ .

    ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ .

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ 1800.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΜΑΛΑ Η ΖΩΗ .
    ΤΟ ΠΟΙΟΙ , ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θεανώ πιό θυμωμένη είναι η Ν. Αμερική.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΣΠΡΑΓΙΑ.
    Αναστάσης.(Παντού).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eixate dr koutsouko giayto sas diavazei o kosmos!!
    to pasok 8a exei aytodynamia giati exei dr koutsouko...den xreiazetai allagi eklogikou nomou

    45 % pasok!!
    168 edres!!
    11 % i diafora!!
    to elege o dr stin Milioni kai eixe kai mia kritiki magoura apo tous krites pou itan ston peiraia!Kostas pasp

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση