GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο "μύθος του καθαρού Ελληνικού Έθνους" είναι το πρόβλημα...

. κατά τον κύριο Μιλοσόσκι... . . Aπό το greece-salonika.blogspot "To πρόβλημα της ονομασίας πηγάζει από την Ελληνική επιθυμία να προ...

.
κατά τον κύριο Μιλοσόσκι...
. .
Aπό το greece-salonika.blogspot

"To πρόβλημα της ονομασίας πηγάζει από την Ελληνική επιθυμία να προστατευθεί ο μύθος του καθαρού (pure) Έθνους(!!). Το οποίο σημαίνει:μια χώρα,μια γλώσσα,ένα Έθνος.Παρ΄όλα αυτά όμως η "Μακεδονόφωνη" μειονότητα (Macedonian-speaking minority) ζει στο βόρειο τμήμα της Ελλάδας..Σ'αυτή τη μειονότητα δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί τη μητρική της γλώσσα ή να διατηρήσει την πολιτιστική της κληρονομιά.Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η Ελλάδα προσπαθεί να απαγορεύσει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού σε μια μικρή χώρα όπως η "Μακεδονία"..
Αυτό δήλωσε πριν...
από λίγο σε συνέντευξή του στη Γερμανική εφημερίδα "Die Tageszeitung" ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ,κ.Αντόνιο Μιλοσόσκι.
Όσο για μια "πιθανή λύση" επαναδιατύπωσε την πρότασή του για διπλή ονομασία που θα αφορά μόνο τις σχέσεις της χώρας του με την Ελλάδα καθώς το όνομα "Μακεδονία" είναι αδιαπραγμάτευτο..Αν είναι κάτι πάντως που ίσως έχει σημασία πέρα απ΄τις κλασσικές πλέον προκλήσεις του κ.Μιλοσόσκι, είναι η χρησιμοποίηση για πρώτη φορά του όρου "μακεδονόφωνη μειονότητα" αντί για "μακεδονική".Εάν δεν πρόκειται βέβαια για λάθος στη μετάφραση της Γερμανικής εφημερίδας...

12 σχόλια

  1. Πρεπει να εχει καταρρευσει ο αριθμος επισκεψεων σε αυτο το blog πια..

    Πιασατε πατο

    Μετα απο τοση φιλοπασοκικη προπαγανδα επομενο ητανε καποτε.
    Καλα να παθετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kai polu asxoleiste me auto to malaka Slavotsobanara!
    As opsetai i Dora xanoum !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ώστε έτσι εεε, τα γουρουνάκια που αποκαλούνται "Σέχτα Επαναστατών" πήγαν και άφησαν την προκήρυξη τους στον τάφο του παιδιού που σκοτώθηκε από τον αστυνομικό, ωραίο ιδεολογικό περιτύλιγμα διάλεξαν!
    Όχι επαναστάτες αλλά αλήτες με όλη την σημασία της λέξεως είναι και να μην πουλάνε φούμαρα, πληρωμένοι δολοφόνοι είναι, εχθροί του λαού είναι, πράκτορες ξένων στην Ελλάδα υπηρεσιών είναι, τι θα ωφεληθεί ρε γουρούνια ο απλός Έλληνας από τις πράξεις σας «επαναστάτες» του κερατά ;
    Πόση και πόση ζημιά δεν θα πάθει ο απλός Έλληνας από τις πράξεις σας «επαναστάτες» του κερατά;
    Κερατόσποροι είσαστε, πουτάνας γιοι είσαστε!
    Και αυτοί που σας γέννησαν και σας μεγάλωσαν δεν σκύψανε ποτέ πάνω σας, δεν σας χάιδεψαν, δεν σας είπαν ,ένα μωρουδιακό τραγουδάκι γιατί ήταν σκατάδες και ανάξιοι να έχουν παιδιά, χαμένοι και αυτοί σαν και εσάς.
    Μόνο που αυτοί περιοριστήκαν στο να σας γεννήσουν και όχι σε αυτό που κάνετε εσείς, που όλο το μίσος σας εναντίων τους, το βγάζετε εναντίων του λαού της Ελλάδας με αυτόν τον τρόπο από όπου και να είσαστε, είτε Έλληνες είτε όχι.
    Τι κατάφερε ρε γουρούνια η 17 Νοέμβρη; Απλά πρόσθεσε κάμποσες αλυσίδες στην πλάτη του Έλληνα για να μην παραπονιέται ότι του λείπει φορτίο να κουβαλά, αυτό θέλετε και εσείς γουρούνια;
    Η είσαστε πρακτοράκια με ημερομηνία λήξης άλλης χώρας που θέλει σε όλα τα άλλα που έχει φορτωθεί η Ελλάδα ιδιαιτέρως αυτήν την εποχή, να της χωθεί και το δικό σας αγγούρι;
    Στον διάολο και ακόμη παραπέρα, αλλά θα έρθει και η δική σας η σειρά είτε από αυτούς που σας πληρώνουν άμεσα, και δεν θα σας χρειάζονται πια, είτε από αυτούς που την πληρώνουν έμμεσα, εδώ είναι και ο παράδεισος και εδώ και η κόλαση!
    Και θα την ζήσετε την κόλαση, θέμα χρόνου είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και όμως έγινε!
    Χθές 4-2-2009, το ΠΑΣΟΚ στην συνεδρίαση του τομέα έκανε ΩΜΗ παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και ζήτησε από όλες τις ομοσπονδίες του κόμματος να ψηφίσουν τον Κυριακού.
    Είναι ΝΤΡΟΠΗ για τον Γιώργο Παπανδρέου να παίρνει θέση υπερ ενός καναλάρχη κάτι που δείχνει την άμεση διαπλοκή του κόμματος με τα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κ. Μιλοσόσκι φαίνεται καλά διαβασμένος. Ανάγει το πρόβλημα των Σκοπίων στην "Ελληνική επιθυμία να προστατευθεί ο μύθος του καθαρού (pure) Έθνους". Με αυτόν τον τρόπο χαιδεύει τα αυτιά των διεθνών κέντρων εξουσίας της παγκοσμιοποίησης που θέλουν να καταργηθούν τα αμιγή κράτη-έθνη και όλα να γίνουν "πολυπολιτισμικά" για να υπάρχει μια ανάμιξη πληθυσμών η οποία στο μέλλον δεν θα επιτρέπει οι λαοί να ξεσηκώνονται σύσσωμοι εναντίον των κέντρων παγκοσμιοποίησης. Επίσης ένα μπερδεμα εθνοτήτων επιτρέπει στον οποιονδήποτε να κινηθεί άνετα μέσα στο κράτος, ενώ μέσα σε ένα ομογενές κράτος γίνεται αντιληπτός "σαν την μυγα μεσ' το γάλα". Γι' αυτό βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, το κράτος να προσποιείται πως δεν μπορεί να ελέγξει την είσοδο των λαθρομεταναστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σ' αυτό δεν έχει άδικο. Δεν υπάρχει εθνική καθαρότητα, αυτές είναι ναζιστικές μαλακίες. Μας ενώνει η κοινή γλώσσα και οι συνθήκες. Το ίδιο είναι ο κάτοικος της Κρήτης με τον κάτοικο της Φλώρινας; Μην τρελαθούμε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν είμαι εθνικιστής αλλά αυτό το γελοίο ανθρωπίδιο με τις 'απερικανότροπες' σπουδές και τον μισθό από την CIA μου είναι φοβερά εκνευρισκό. Ότι κάνει απλά δυσκολεύει και υποβαθμίζει την ζωή των ανθρώπων του κρατιδίου! (σιγά μην τον νοιάζει).
    Επί πλέον συναγελάζεται και 'εκφράζει' την πλέον καθυστερημένη και φασιστική μερίδα των σκοπιανών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΙΤΑΞΤΕ .
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΠΟΛΛΑ .

    " ΑΣ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ..."

    ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΠΕΣ ΔΙΕΘΝΩΣ .
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ .
    ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΓΕΛΑΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11:14:00 μμ
    Αυτό που μου αρέσει σε εσένα είναι ότι είσαι πάντα ΕΝΤΟΣ θέματος lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τέλος οι εθνικιστικές ανοησίες.

    Πρέπει να γίνουμε ένα σύγχρονο κράτος. Κάθε ένας να προσδιορίζεται όπως θέλει και να πιστεύει σε ότι θέλει.

    Είναι δικαίωμά του.

    Ομως, όσοι θέλουν να μένουν στο γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας θα πρέπει να σέβονται τους κοινούς νόμους.

    Αν αρχίσουμε τις εθνικιστικές ανοησίες, στο τέλος θα πολεμά η Αθήνα με την Σπάρτη ή με την Θήβα όπως έκαναν οι προγονοί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 5 Φεβ 2009 2:52:00 μμ

    ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΗΓΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ !!!

    ΤΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δηλαδή ποιές είναι οι "εθνικιστικές ανοησίες" ρε φίλε ? Αν εγώ δηλώσω ότι είμαι παιδί του πατέρα σου, θα μου δώσεις και μέρος της κληρονομιάς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση