GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν είναι σήμερα των Αγίων Θεοδώρων...

Τελικα ΔΕΝ ειναι σημερα η εορτη του Αγ. Θεοδωρου! Ειναι το ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ, που είναι και ψυχοσαββατο!! Εορταζεται επισης και 8 Ιουνιου!!...

Τελικα ΔΕΝ ειναι σημερα η εορτη του Αγ. Θεοδωρου! Ειναι το ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ, που είναι και ψυχοσαββατο!! Εορταζεται επισης και 8 Ιουνιου!! Οσοι βιαστηκαν να πουνε χρονια πολλά ας το σημειωσουν!
Ευχαριστω,Tamis
http://tamgr.blogspot.com/

12 σχόλια

  1. Σιγά ρε κάφρε, έχεις γράψει όλες τις γιορτές των ειδωλολατρών της φυλής σου και γεμίζεις ανάρτηση πότε είναι η μια και πότε η άλλη. Τέτοια βλακεία σε δέρνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλο λάθος, σήμερα είναι. Στις 7 Μαρτίου εορτάζεται η ανάμνηση ενός θαύματος του Αγίου Θεοδώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σήμερα είναι το αϊ βραρθολομαίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΟΥ
    ΕΙΝΑΙ 8 ΦΕΦΡΟΥΑΡΙΟΥ.ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΩΝ ΚΩΛΛΥΒΩΝ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΔΕ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΕΞΗΣ. ΑΓΙΟΙ ΘΕΩΔΩΡΟΙ Ο ΤΥΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ. ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΚΩΝ ΛΕΓΕΩΝΩΝ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΔΙΧΟΓΝΩΜΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΓΙΟΛΟΓΩΝ ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΔΥΟ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΄Η ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ.ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΤΟΥ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΟΥ.ΟΡΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΑ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΩΣ ΣΤΙΣ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΩΣ ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗ ΕΟΡΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ο ΤΗΡΩΝ.8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Ή 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΤΕΘΕΡΩΣ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπράβο, οι γνώσεις μας περι αγίων είναι πολύ σκίζουνε

    σαλάμ αλέκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Του Θεμιστοκλέους, βέβαιως-βεβαίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ουστ ρε ταμη λουμπίνα...
    Πάλι σε άφησε μόνη ο μαύρος γκόμενος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To PRESS-GR επιλέγει να δημοσιέυει βαρυσήμαντα άρθρα του TAMI αντί για άλλα που καίνε όπως το ψευτοεπίδομα μητρότητας της Πετραλιά όπου σχεδόν καμία μητέρα δε το παίρνει και έχουν το θράσος να το διαφημίζουν κιόλας οι αναίσχυντοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι ιουδαιοχριστιανοί του blog να ανοίξουν ειδικό θέμα για γιορτές, αργίες και θαύματα, θα φτιάχνονται εκεί με αγίους και τις κομπίνες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. XAMENOI , ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ .ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οσοι ειστε ΑΠΙΣΤΟΙ
    γιατι
    σχολιαζετε;



    ηλιθιοι

    σαν τον μαλακα τον εξαποδω
    ονομα και πραμα

    ακου ονομα που διαλεξε για blog!!!
    ο σκατοψυχος
    αναθεμα τη μανα που τον πεταγε
    τον αχρηστο

    τον koinonia travesti εννοω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γ...ολους τους αγιους ολης της γης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση