GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον Γ. Παυλίδη της Αγρ. Ασφαλιστικής...

Τον καταγγέλει και η ΔΑΚΕ! . Στο φως έγγραφη καταγγελία - ντοκουμέντο για "ύβρεις" και "απειλές" από το...ημίγυμνο gold...

Τον καταγγέλει και η ΔΑΚΕ!
.
Στο φως έγγραφη καταγγελία - ντοκουμέντο για "ύβρεις" και "απειλές" από το...ημίγυμνο golden boy. Και η απάντηση με νόημα: "Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!"
Καταπληκτικά πράγματα συμβαίνουν στην πολύπαθη εταιρεία...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Ένα νέο ντοκουμέντο, μετά τη γνωστή φωτογραφία που αποκάλυψε το Press-gr, για τον διευθυνοντα σύμβουλο της Αγροτικης Ασφαλιστικής Γιάννη Παυλίδη φέρνουμε στο φώς.
Είναι έγγραφη καταγγελία του Γενικού Γραμματέα της ΔΑΚΕ Κώστα Βερυκάκη στην οποία μεταξύ άλλων αποκαλύπτει ότι ο κ. Παυλίδης του έστειλε "υβριστικό και απειλητικό μήνυμα μέσω του Διευθυντού Προσωπικού". Δεν εξηγεί ποιο ακριβώς ήταν το περιεχόμενο του μηνύματος αλλά στο τέλος του απαντά υπαινικτικά ότι ..."σας απαντώ ...ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα...".
Διαβάζοντας το κείμενο της καταγγελίας από την ίδια την ΔΑΚΕ για το πώς φέρεται ο κ. Παυλίδης σε συνδυασμό με την εικόνα που προκύπτει από τη φωτογραφία του σε δημόσιο χώρο, στο Πήλιο, μπορεί κανείς να βγάλει πολλά συμπεράσματα για το τι γίνεται στην πολύπαθη εταιρεία του ομίλου της Αγροτικής Τράπεζας...
Το πλήρες κείμενο της έγγραφης καταγγελίας είναι το εξής:

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΑΚΕ
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

Αθήνα 27/1/2009
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
του Γενικού Γραμματέα της ΔΑΚΕ Αγροτικής Ασφαλιστικής
κ. Κώστα Βερυκάκη
...ακόμα πιο πράσινη ...προβάλει η επόμενη μέρα στην Αγροτική Ασφαλιστική...

.Ο "platinum manager" της Αγροτικής Ασφαλιστικής και τα διάφορα πράσινα golden boys του, συνεχίζουν ακάθεκτοι το πράσινο πάρτι τους δίνοντας έτσι το στίγμα της επόμενης μέρας στην Εταιρία.
Αλήθεια ποιος φανταζόταν ποτέ επί ημερών Κυβερνήσεων της Νεας Δημοκρατίας θα συνεχιζόταν οι μαύρες μέρες -αυτές επί Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ- για τους φίλους και τα μέλη της ΔΑΚΕ, ενώ θα ήταν αντίθετα η χρυσή εποχή ... για κάποια στελέχη ...και φίλους της ΠΑΣΚΕ;
Ποια άλλη εκτίμηση και ποια άραγε ερμηνεία ...μπορεί να δώσει κανείς σ' αυτά που γίνονται εδώ και ένα μήνα από τον platinum manager της Εταιρίας και σ' αυτά που γνωστοποιήθηκαν αυτές τις μέρες στην Αγροτική Ασφαλιστική;
Ποια άλλη εκτίμηση και ποια άραγε ερμηνεία ...μπορεί να δώσει κανείς για το υβριστικό και απειλητικό μήνυμα που...
έστειλε ο "platinum manager"-μέσω του Διευθυντού Προσωπικού- στον εκπρόσωπο και Γραμματέα της Παράταξής μας;
Γι όλα αυτά ασφαλώς και η ΔΑΚΕ θα δώσει τις επόμενες μέρες την δικιά της δημόσια απάντηση. Ας σταματήσουν λοιπόν τα διάφορα παπαγαλάκια του "platinum manager"και των γνωστών πράσινων "golden boys" να καλλιεργούν κλίμα συγκάλυψης και ψευδών πληροφοριών και εντυπώσεων.
Σε ότι αφορά το υβριστικό και απειλητικό μήνυμα που μας αποστείλατε με τον Διευθυντή Προσωπικού κ. Παυλίδη, κατ' αρχάς σας απαντώ ...ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

46 σχόλια

  1. GIORGO...
    1. VALE STH LISTA OSOUS TRONE XHMIKA APO TA MAT
    2. DIOXE OSOUS TRONE GIAOURTIA APO TO LAO!!

    PASOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε πρασινοφρουροί χαζόπαιδα, για προσπαθείστε να μας εξηγήσετε γιατί δεν δέχθηκε ο απόφοιτος του πίκπα την πρόταση να γίνουν οι επόμενες εκλογές με το νόμο Παυλόπουλου που ευνοεί ιδιαίτερα το πρώτο κόμμα;
    6 μήνες τώρα λέτε ότι είσαστε σίγουροι ότι θα είστε πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές.
    Αφού ο νόμος Παυλόπουλου ευνοεί το πρώτο κόμμα γιατί δεν τον δέχεστε λοιπόν;
    Δύο είναι τα συμπεράσματα:
    Πρώτο, με το βλακογιώργο στην ηγεσία σας δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να κερδίσετε (όσο και να σας βοηθούν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κοντομηνάς, ο Κυριακού και ο Βρυώνης).
    Δεύτερο, οι δημοσκοπήσεις που βλέπουμε να παίζουν κάθε Σαββατοκύριακο είναι μαιμού, πάντα ήτανε.
    Περαστικά στους φανατικούς πράσινους μουτζαχεντίν.
    Πηγαίνετε για κάνα καφέ τώρα, να σκεφτείτε τί θα κάνετε στη μίζερη υπόλοιπη ζωή σας, τί θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε, και άλλα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακράν τη μεγαλύτερη αρλούμπα την είπε προχθές το βράδυ ο Πάγκαλος στη ΝΕΤ.
    Δικαιολόγησε την αρνητική στάση του πασόκ στη δυνατότητα ενός κόμματος για υγιή αυτοδυναμία με το ότι είναι θέμα αρχής για το πασόκ η αναλογική εκπροσώπηση στο Κοινοβούλιο.
    Στην προφανή ερώτηση του παρουσιαστή ότι αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα ακυβερνησίας ο Πάγκαλος απάντησε ότι η δημοκρατία θα βρεί το δρόμο της (προφανώς υπονοεί ότι θα συμπράξουμε με το Σύριζα).
    Αυτός ο "γίγαντας με μυαλό μικρού παιδιού" (όπως είχε αποκαλέσει τη Γερμανία και έγινε διεθνώς ρεζίλι με δημόσια συγνώμη) ενδεχομένως θα είναι και υπουργός του πασόκ, εάν νικήσει το πασόκ στις επόμενες εκλογές.
    Σε ποιο κόσμο ζεί αυτός ο τύπος;
    Όταν βλέπεις ένα άνθρωπο αυτής της ηλικίας να σκέπτεται τόσο καιροσκοπικά (και που δεν έχει επίγνωση για τί μεγάλη οικονομική κρίση έχουμε μπροστά μας) τί μπορείς να περιμένεις από το κόμμα που εκπροσωπεί;
    Δυστυχώς το πασόκ δεν είναι ακόμη αρκετά ώριμο για να κυβερνήσει τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ BLOGS.
    Όποιος δεν πήρε χαμπάρι χθές το βίντεο που έδειξε το τρωκτικό, που έδειχνε το Γιωργάκη και το Μίχα να κλαίνε και οι γύρω τους όχι μόνο δεν είχαν πρόβλημα στα μάτια αλλά είχαν σκάσει στα γέλια, έχασε.
    Το blog τους έδωσε μάλιστα και το Όσκαρ ηθοποιίας και όχι άδικα, ήταν και οι δύο πολύ καλοί.
    Ο Γιωργάκης έκλαιγε σαν τη Μάρθα Βούρτση όταν την παράτησε ο Γιακουμής, ο Μίχας κτυπιόταν και οδυρόταν γονατιστός σαν επιληπτικός και οι δυό τους κοιτούσαν την κάμερα με την άκρη του ματιού.
    Η πασόκα νομάρχης Ηρακλείου και μερικοί άλλοι γύρω είχαν μείνει άφωνοι και ο υπόλοιπος κόσμος είχε κατουρηθεί στα γέλια.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΑΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H ND DEN EXEI DEDHLOMENH!!
    EFYGE KAI O VOULEFTHS GIANNOULHS THS LESVOU!!!
    TO KOKKINO NHSI RIXNEI TON KARAMANLH!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ πίκρα βγάζει ο Μίνωας στον ΑΝΤ-1, έφαγε 4 χρόνια αλλά έδωσε 180.000 ευρώ στο δικαστήριο για να γλυτώσει το μπουντρούμι, τώρα όμως επανήλθε ο εισαγγελέας για τις ΛΟΙΠΕΣ βρωμιές.
    Χούι και αυτό ο Καραμανλής να μην καπακώνει τη δικαιοσύνη σαν τον κοντο-ελιά!
    Καθημερινός εφιάλτης του έχει γίνει του Μίνωα ο Κώστας, να μην τον αφήνει να χαρεί το γεροντοέρωτά του με την ξανθιά μπάρμπι, το είδωλο κάθε γερο-ξεκούτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΥΡΙΑΚΟΥ: ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

    Μερικά από τα δεκάδες μελανά σημεία της διοίκησης Κυριακού σαν μέλος της ΕΟΕ μεταξύ 2005-2009 που θα ήθελε να ξεχάσει κάθε Έλληνας:

    1. Απογοητευτική συγκομιδή μεταλλίων στο Πεκίνο. Η Ελλάδα πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ σε πτώση που έφτασε το 75%. Ποτέ μέχρι τώρα χώρα που διοργάνωσε Ολυμπιακούς Αγώνες δεν πήγε τόσο χάλια στην επόμενη διοργάνωση. Η μεγαλύτερη πτώση πριν από την Ελληνική ήταν 33%.
    2. Είδαμε να μεταφέρονται στον Τύπο ψεύτικες δηλώσεις, όπως αυτή που δεν έκανε ποτέ ο Ζακ Ρογκ περί «χρυσού στη ντόπα», δηλώσεις συκοφαντικές και δυσφημιστικές για την Ελλάδα.
    3. Διεκδικήσαμε τους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας, διοργάνωση που κέρδισε η Σιγκαπούρη το 2010. Στο έγγραφο αξιολόγησης η ΔΟΕ αναφέρει ότι η Ελληνική υποψηφιότητα περιλαμβάνει μεγάλο «ρίσκο».
    4. Μία μόλις ψήφο πήραμε στην υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Ολυμπιακού Συνεδρίου του 2009, ενώ μετά το στραπάτσο τα «πυρά» συγκέντρωσε ο Λάμπης Νικολάου και όχι τυχόν λάθος κινήσεις.
    5. Δεν είδαμε καμία ενέργεια από πλευράς ΕΟΕ στο θέμα το ντόπινγκ τα τελευταία 2 χρόνια, ενώ απούσα είναι η Ελλάδα και από τα διεθνή όργανα.
    6. Η ΔΟΕ μείωσε τις ημέρες της Λαμπαδηδρομίας επί Ελληνικού εδάφους από 10 σε 6 και έφτασε στο σημείο να ζητά υπογραφή συμβολαίου μετά το 2006 για λόγους που δεν εξήγησε ποτέ.
    7. Αρκετοί πρόεδροι Ομοσπονδιών κυνηγήθηκαν μέσα από την περιβόητη ΕΦΙΠ, Λοβέρδος (Μοντέρνο Πένταθλο), Δημητρόπουλος (Γυμναστική), Πετρόπουλος (Πάλη), Πραγαλός (Τεκβοντό), Αρβανίτης (Τρίαθλο) με αποκορύφωμα την εμμονή προς τον Βασίλη Σεβαστή (Στίβος) που αν και καταδικάστηκε από την ΕΦΙΠ, δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ. Μέχρι και διαιτητές του μπάσκετ που έκαναν λάθη σε αγώνα του Πανελληνίου οδηγήθηκαν στο… καθαρτήριο της ΕΦΙΠ.
    8. Όσοι περιμένουν τα ανταποδοτικά από το Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που θα διεκδικούσε ο Μίνωας Κυριακού, θα πρέπει να περιμένουν ακόμα…
    9. Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε ίντριγκες, μηχανοραφίες και… αδειάσματα μελών της ΕΟΕ, αλλά και συμβούλων του, δημιουργία αυλής με αυλικούς, υποτακτικούς και παρατρεχάμενους.
    10. Τέλος ακόμα περιμένουμε και εμείς, αλλά και οι ξένοι στη ΔΟΕ και την IAAF, το διεθνές μίτινγκ στην Ολυμπία.
    11. Καταδικάστηκε δύο φορές ο πρόεδρος της ΕΟΕ για αυθαιρεσίες
    12. Αποκάλεσε νεκρή την Χαλκιά για το θέμα του ντόπιγκ που είναι απαράδεκτο και δείχνει εμπάθεια προς το πρόσωπο της αθλήτριας και όχι προς την ενέργεια.
    13. Έχει αφήσει απλήρωτους τους αθλητές τουν ΠΓΣ και από το μήτιγκ Τσικλητήρεια
    14 Το κανάλι που προεδρεύει θα έπρεπε να είναι προσεχτικό στις μεταδόσεις του από την στιγμή που επέλεξε να είναι πρόεδρος της ΕΟΕ. Όχι να βλέπουμε σκουπίδια που μόνο ήθος και παιδεία δεν καλλιεργούν. Αν δεν θέλει ας μην είναι στην ΕΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 50.000- 200.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΤΡΑ ΓΙΩΤ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΙΣΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. poso ponaei thn nd poso ponaei thn nd poso ponaei thn nd poso ponaei thn nd .etsi goustaroooo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειμαι σιγουρος οτι το βλακογιοργο ,κατατρεχεται απο το "συνδρομο της αυταρχικης μαμμυ".
    ("margaret Chad" ,και οχι μαργαριτας παπανδρεου οπως καπηλα εξακολουθει να την ονομαζουν τα πασοκοσκυλα,παπανδρεου ειναι ΜΟΝΟΝ η Μιμη)

    Δεν εξηγειται αλλιως η φαντασιωση του να θελει να γινει "προτιπουργο"
    ,Governor"!!

    Η αληθεια βεβαια ειναι οτι χρωσταει ΤΑ ΠΑΝΤΑ στη μαμμυ.
    Χαρις σε αυτη διοριστηκε βουλευτης (με λιστα ) απο τον ελληνοπολωνο μινεικο παπανδρεου,που δεν ηθελε ουτε να το βλεπει "πεοπαικτη" το ανεβαζε πεοπαικτη το κατεβαζε).

    Κατοπιν απαιτησης της κ.Τσαντ διοριστηκε υπουργος Παιδειας,αλλιως δεν σου "δινω διαζυγιο" του κανει.

    Υποθετω το απειλησε οτι αν δεν γινεις "prime minister" του λεει (δεν ξερει Ελλινικος ) δεν θα σου δωσω ουτε ενα ευρω απο την .."αποζημιωση" των 5 δισεκατομμυριων δραχμων που τσεπωσε απο τον ελληνοπολωνο για το διαζυγιο..

    Το μαλωσε που επεσε απο το ποδηλατο ,και εκτοτε ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΑΜΕ πανω σε ποδηλατο..

    Ειναι τυρρανικη ,ως φαινεται .
    Η ιδια με αυτη στο βιβλιο "master of the game" κυριαρχος του παιγνιδιου..

    Και το δυστυχισμενο βλακογιοργο βρισκεται σε αδιεξοδο..

    Κατα βαση το λυπαμαι.
    Θα μπορουσε να "απεξαρτοποιηθει" απο την μαμμυ ..στο κατω κατω "συνταξη" θα παρει και πολυ μεγαλη μαλιστα (και βουλευτου και υπουργου)..
    Αλλα μαλλον δεν μπορει.

    Αστο να γαυγιζει,και να το κοροιδευουν,αφου τετοιος "πεοπαικτης" ειναι .

    μιμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παρασανταλο καψαμπελη τι γαμηθηκες ρε πουστη με αυτον τον χλιμιτζουρα??

    Μπας και σε γαμησε και δεν σε πληρωσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μόνον σε αυτήν την χώρα έχουν πέραση μεθοδεύσεις αυτού του είδους, όπου κάποιοι θυμούνται μία φωτογραφία του Ιανουαρίου 2007, για να φάνε κάποιον manager μετά από δύο έτη. Τέτοιες αστειότητες μόνον στους πιθήκους περνάνε.
    Ο Παυλίδης ανέλαβε την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ τον Μάιο 2004 όταν η εταιρεία είχε το 2003 ΖΗΜΙΕΣ € 16.841.676,69 και το 2002 ΖΗΜΙΕΣ €25.608.288,29.
    Από τότε η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ παρουσιάζει κέρδη και συγκεκριμένα το 2004 Κέρδη € 1,153 εκ. ή € 0,04 ανά μετοχή, το 2005 € 5,387 εκ ή € 0,20 ανά μετοχή, το 2006 Κέρδη € 12,253 εκ. € 0,46 ανά μετοχή και το 2007, €14,015 ή €0,51 ανά μετοχή, αυτά λένε οι οικονομικές καταστάσεις.
    Φαίνεται ότι κάποιοι και πολύ περισσότερο η διοίκηση της ΑΤΕ δεν αντέχουν τα καλά αποτελέσματα της Εταιρείας.
    Συνεπώς τα «δημοσιεύματά» σας αποσκοπούν αποκλειστικά και μόνον στο να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα «που θέλουν να φάνε τον Παυλίδη».
    Η διοίκηση της ΑΤΕ που θεωρεί δήθεν «βαρίδι» την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και τον Παυλίδη, μήπως μπορεί να εξηγήσει γιατί έχει ψηφίσει (3) φορές τον Παυλίδη ως διευθύνοντα σύμβουλο? Τότε δεν ήταν «βαρίδι», αλλά τώρα φαίνεται, ότι δεν «εξυπηρετεί» κάποιους και πρέπει να τον φάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι δεξιοί για να προωθήσουν τον άντρα της κορακοντόρας, μετά το καπράλο της λαμογιάς του χρηματιστηρίου, έχουν πιάσει δουλειά σε αυτό που ξέρουν πολύ καλά.

    Συκοφαντήστε, συκοφαντήστε, συκοφαντήστε. Στο τέλος κάτι θα μείνει.

    Δεν μου κάνει καμμία εντύπωση.Πολιτικοί απόγονοι και θαυμαστές,εξάλλου είναι του γκαίμπελς και του χίτλερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάντως για κολλητός της Νατάσσας, καλύτερος μου φαίνεται αυτός ο λιγδιάρης από τον κοιλαρά το Ζαχόπουλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ
    Έφτασε η ώρα να ζητήσουμε από τους
    Κλέφτες και διεφθαρμένους πολιτικούς και όσους διαχειρίστηκαν
    το δημόσιο χρήμα εδώ και 40 χρόνια πίσω.
    Τα κονδύλια και τα δάνεια που μας έδωσε αφειδώς η Ευρωπαϊκή ένωση για να αναπτυχθεί η Ελληνική οικονομία ,
    και οι διεφθαρμένοι και κλεφτές τα έκλεψαν και τώρα
    έχουμε , από την έλλειψη των χρημάτων αυτών πρόβλημα επιβίωσης.
    Η μη επιστροφή των χρημάτων από αυτούς που σας
    αναφέραμε ποιο πάνω η από τους κληρονόμους τους ,
    ποινή είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
    Η ΚΛΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ
    Δηλαδή θα τους τα χαρίσουμε;;;;;;;
    Δεν έχουμε αξιοπρέπεια σαν λαός ;;;;;;
    Για τόσο μαλάκες μας περνάνε;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το καταλάβαμε, το ΠΑΣΟΚ φταίει....

    ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τρίτη, Φεβρουάριος 03, 2009
    Αυτό μας πείραξε δηλαδή ;
    3:53 μμ Αναρτήθηκε από Παραπολιτική
    Ετικέτες press-gr, Παυλίδης
    Ο εικονιζόμενος ημίγυμνος άνδρας είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Αγροτικής Ασφαλιστικής Γιάννης Παυλίδης και ένα από τα πιο γνωστά golden boys της Νέας Δημοκρατίας.

    Τη φωτογραφία δημοσίευσε το press-gr .

    Πρώτα από όλα , δεν θεωρούμε ότι το press-gr είχε το δικαίωμα να δημοσιεύσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

    Είναι μια προσωπική στιγμή του συγκεκριμένου κύριου σε κάποια εκδήλωση.

    Ε και ;

    Ο συγκεκριμένος κύριος χορεύει ημίγυμνος και διασκεδάζει με την παρέα του .

    Είναι Δ-Ι-Κ-Α-Ι-Ω-Μ-Α του...

    Είτε είναι golden boy είτε άνεργος είτε εργάτης...

    Δεν υπάρχει κάποιος νόμος που απαγορεύει σε ανώτατα στελέχη του κρατικού μηχανισμού να διασκεδάζουν όπως θέλουν ! Τι δουλειά έχει ένα blog σε τέτοιες στιγμές ;

    Θα πρέπει δηλαδή να φοβόμαστε όλοι να διασκεδάσουμε μήπως και παραμονεύει κανένας Καψαμπέλης ;

    Αυτοί οι άνθρωποι ξευτιλίζουν τα blogs . Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν .

    Στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις το press-gr στη μούφα-υπόθεση των εκβιασμών γιατί είχε δίκιο...

    Τώρα όμως ο Καψαμπέλης δείχνει να μην βάζει μυαλό...

    Εμείς έχουμε μάθει να κρίνουμε τους ανθρώπους από τα έργα τους και όχι από τον τρόπο που διασκεδάζουν...

    Αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι άχρηστος ή αργόμισθος , να τον κράξουμε όλοι μαζί...

    Είμαστε από τους πρώτους που κράζουμε τα golden boys ! Αλλά όχι έτσι ! Δεν απεικονίζει η συγκεκριμένη φωτογραφία τα προβλήματα που δημιουργούν στον κρατικό μηχανισμό τα golden boys !

    Όχι όμως να τον κράξουμε για τον τρόπο που διασκεδάζει !

    Όχι να τον εκθέτουμε δημοσίως και να παρουσιάζουμε σαν την είδηση του αιώνα μια φωτογραφία που θα δημοσίευε μόνο η Espresso...

    Αυτό είναι ΝΤΡΟΠΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καψαμπέλη άσε τα παπαγαλάκια να λένε. Έχει καταντήσει αηδία η προκλητικότητα των κάθε λογής "στελεχών" να γλέντάνε με γκόμενες και παχυλούς μισθούς την ώρα που ο απλός πολίτης που δεν έχει μέσο ταλαιπωρείται από τη φτώχια και την ανέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΑΞΑΤΕ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτός στη φωτογραφία είναι ένας τουρκαλβανός μουσουλμάνος. Έχει κανένας αμφιβολία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εμένα με ενοχλεί ο μισθός του και όχι το ότι χορεύει πάνω σε τραπέζι. Αλλά μου φαίνεται περίεργο πως μια φωτογραφία μετά από τόσο καιρό, (η φωτογραφία είναι από τον Ιανουάριο του 2007), γίνεται θέμα και δημοσιεύεται εκατό φορές μέσα στο blogspot. Σαν στημένο μου μυρίζει το σκηνικό για να δημιουργηθεί κλίμα και να τον παραιτήσουν και να βάλουν άλλον δικό τους άνθρωπο. Επίσης τον καλούν να παραιτηθεί κλπ Αν πράγματι αυτοί που δημοσιεύουν είναι τόσο ηθικοί ας πούνε να μειωθεί ο μισθός του, αλλά αυτό δεν το λένε γιατί θα βάλουν κάποιον δικό τους και δεν συμφέρει να έρθει ο δικός τους με μειωμένο μισθό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μάιος 2006
    Συνέντευξη Εξωφύλλου
    Συνέντευξη: Γιάννης Παυλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος ΑΤΕΑσφαλιστικής

    H Αγορά έχει μεγάλη έλλειψη Καταρτισμένων και Ικανών Στελεχών!
    Στο Φίλιππο Μωράκη

    Λίγο μετά το ελπιδοφόρο κλείσιμο του α΄ τριμήνου του 2006 και όλων όσων… ανατρεπτικών λαμβάνουν χώρα επιτυχώς τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην ΑΤΕΑσφαλιστική, το Ε.Μ. επιλέγει να μιλήσει με τον Γιάννη Παυλίδη, το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΤΕΑσφαλιστικής. Ο αποφασιστικός Μάνατζερ – παρά τη «φαινομενική» αναστάτωση που προκάλεσε η νέα στρατηγική που χάραξε στον κοιμούμενο αυτό γίγαντα – δικαιώνεται σήμερα εκ του αποτελέσματος – γι` αυτό και στο cover story του μήνα δηλώνει χαρακτηριστικά πως «η σημερινή ΑΤΕΑσφαλιστική είναι μια κερδοφόρα και άρα ανεξάρτητη Εταιρεία, με μεγάλη και σημαντική παρουσία στην αγορά, με δυνατότητες υγιούς ανάπτυξης και ένα αξιόλογο και αξιόμαχο στελεχιακό δυναμικό».

    Κύριε Παυλίδη, Πρόσφατα παρακολούθησα το Συνέδριο της GAMA που είναι ο Σύλλογος Διευθυντών Καταστημάτων των Ασφαλιστικών Εταιρειών Ζωής, στις Η.Π.Α. Ο προβληματισμός μου είναι γιατί να υπάρχει αυτό το τεράστιο χάσμα μεταξύ των δύο χωρών, όσον αφορά στις Γνώσεις, στην Ποιότητα της Δουλειάς, στα Προγράμματα και ιδίως στις Μεθόδους Εργασίας, τόσο των Κεντρικών Υπηρεσιών, όσο και των Καταστημάτων, δεδομένου ότι ολόκληρη η Ασφαλιστική Αγορά του κλάδου Ζωής, είναι πιστή αντιγραφή των πεπραγμένων που συνέβαιναν στις Η.Π.Α. πριν 40 περίπου χρόνια;

    Έχετε απόλυτα δίκαιο με την παρατήρηση που κάνατε. Δεν φταίει όμως η αγορά, διότι αυτή αποτελείται από εμάς, από τους ασφαλισμένους και από την Πολιτεία. Φταίμε εμείς – οι ασφαλιστικές εταιρείες – και κυρίως εμείς οι διοικούντες, οι οποίοι (οι περισσότεροι από εμάς) έχουμε μείνει σε απαρχαιωμένα μοντέλα διοίκησης αλλά και προώθησης των ασφαλιστικών προϊόντων. Λείπει η αποφασιστικότητα ανατροπής της κατάστασης αυτής και σε πολλές περιπτώσεις λείπει και η γνώση. Όταν αυτοσκοπός είναι η αύξηση της εγγεγραμμένης παραγωγής, με οποιοδήποτε κόστος και ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, δημιουργείται το ανάλογο κλίμα και η ανάλογη νοοτροπία στις Πωλήσεις, τα οποία και εμποδίζουν την εξέλιξη του συστήματος. Εσείς μας συγκρίνετε με τις Η.Π.Α., μια αγορά με τελείως διαφορετική νοοτροπία, μπορείτε όμως να μας συγκρίνετε με την ευρωπαϊκή αγορά και εκεί θα διαπιστώσετε το τεράστιο χάσμα που υπάρχει, το οποίο δυστυχώς συνεχώς διευρύνεται! Ξέρετε κάτι, στην πράξη είμαστε μια πάρα πολύ συντηρητική αγορά! Φοβόμαστε τις ανατροπές και την εξέλιξη.

    Από την Αγορά λείπουν τα Καταρτισμένα και Ικανά Στελέχη.

    Γιατί κατά τη γνώμη σας η Αγορά δεν πουλάει Ασφάλειες Ζωής, παρά επιμένει στα Νοσοκομειακά και στις Επενδύσεις;

    Όπως και προηγουμένως σας ανέφερα, δυστυχώς πρωτίστως μας ενδιαφέρουν τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα! Έχουμε φτάσει στο σημείο να «βαφτίσουμε» και τις «καταθετικές επενδύσεις» ακόμα ως «Παραγωγή Ζωής» για να δείξουμε τη «δύναμή» μας! Έχουμε, από μόνοι μας, διαστρεβλώσει την έννοια της Ασφάλειας Ζωής. Πρέπει να γνωρίζετε ότι αν αφαιρέσουμε τις «καταθετικές» επενδύσεις, δηλαδή τα «ασφαλιστικά προϊόντα», τα οποία δεν περιέχουν σχεδόν καθόλου ασφαλιστική κάλυψη, η αγορά το 2005 συρρικνώθηκε. Το ίδιο πιστεύω ότι θα συμβεί και το 2006 και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει ιδιαίτερα. Όσον αφορά στην πώληση των Νοσοκομειακών Προγραμμάτων, αυτά προωθούνται από τις Εταιρείες για δύο λόγους, πρώτον γιατί η Κοινωνική Ασφάλιση Υγείας παρέχει πολύ χαμηλού επιπέδου Υπηρεσίες παρότι έχει Ικανό Επιστημονικό Προσωπικό και δεύτερον διότι παρέχουν στα Δίκτυα Πωλήσεων Ικανοποιητικές Ετήσιες Προμήθειες, παρόλο που τα περισσότερα Προγράμματα είναι ζημιογόνα για τις Εταιρείες.

    Πιστεύετε πως το Agency System στην Ελλάδα έχει μέλλον για να μπορέσει μια εταιρεία να βασιστεί επάνω του και να προγραμματίσει τις κινήσεις της για τα επόμενα 3-5 χρόνια;

    Όχι μόνο το πιστεύω, αλλά αποτελεί και βασική στρατηγική μας στην δημιουργία αποτελεσματικών Δικτύων Πωλήσεων. Φυσικά, όχι με τη σημερινή του μορφή, αλλά λειτουργώντας ως ένα αποκλειστικό Δίκτυο επαγγελματιών ασφαλιστών με ελεγχόμενο και χαμηλό λειτουργικό κόστος και με υψηλή παραγωγικότητα. Ιδιαίτερα στον Κλάδο Ζωής πιστεύω, ότι το Agency System με τις προϋποθέσεις που σας ανέφερα, έχει λαμπρή προοπτική και στη Χώρα μας. Στην ΑΤΕΑσφαλιστική δημιουργούμε ένα νέο Agency System με άριστα εκπαιδευμένους και καταρτισμένους Managers και Γραφεία Πωλήσεων στα οποία θα γίνεται πλήρης διαχείριση όλων των απλών κινδύνων Περιουσίας και Αυτοκινήτου και θα λειτουργούν ως Profit Center.

    Που οφείλεται κατά τη γνώμη σας η επιτυχία της EFG Eurolife του Ομίλου EFG Eurobank Ergasias, σε δύο χρόνια να κερδίσει την πρώτη θέση στην Ελλάδα, σε Ασφάλιστρα Ζωής, πλησιάζοντας τα ­360.000, χωρίς να διαθέτει ούτε έναν Ασφαλιστή Ζωής και με 80 περίπου άτομα προσωπικό κεντρικών υπηρεσιών;

    Στην πλήρη Αξιοποίηση του Τραπεζικού Δικτύου, στην Τυποποίηση των Προϊόντων και στην Επιθετική Πώληση.

    Γιατί το 70% των σπιτιών στην Ελλάδα να είναι Ανασφάλιστο, όσον αφορά στην Ασφάλιση Πυρός και Σεισμού όταν οι Εταιρείες Ζημιών δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα πάνω από 100 χρόνια;

    Διότι ο Έλληνας δεν σέβεται τον κόπο που έκανε για να αποκτήσει την περιουσία αυτή.

    Ακόμα πιστεύω, ότι το κόστος ασφάλισης μιας κατοικίας για Πυρκαγιά και Σεισμό στη Χώρα σε σχέση με το μέσο εισόδημα είναι αρκετά υψηλό. Χρειάζεται περισσότερη ενημέρωση των καταναλωτών από τα Δίκτυα και από τις Εταιρείες.

    Για να εστιάσουμε τις ερωτήσεις στην Αγροτική ΑΕΓΑ. Οι επικριτές σας, σας καταλογίζουν ότι φέρατε τα πάνω κάτω στην Εταιρεία, και ναι μεν παρουσιάσατε κέρδη, ωστόσο αναστατώσατε τη Ζωή των Στελεχών και των Εργαζομένων σε σημείο που αρκετοί να σκέπτονται να παραιτηθούν;

    Δεν γνωρίζω από που συλλέγετε αυτές τις πληροφορίες. Σίγουρο είναι ότι για τους επικριτές μου, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η βόλεψη τους! Και σίγουρα στο παρελθόν στην ΑΤΕΑσφαλιστική είχαν βολευτεί κάποιοι πάρα πολύ καλά!

    Αν αυτό δεν τους αρέσει, ας παραιτηθούν και ας πάνε να δουλέψουν στον ιδιωτικό τομέα!

    Τότε μόνο θα καταλάβουν τη διαφορά!

    Πράγματι αλλάξαμε και αλλάζουμε πολλά, γιατί πάρα πολλά έπρεπε να αλλάξουν από χρόνια.

    Στο παρελθόν οι Διοικήσεις αδιαφορούσαν για το αποτέλεσμα και η Εταιρεία κατέγραφε τεράστιες Ζημιές.

    Αυτή η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ δεν είχε μέλλον.

    Η σημερινή ΑΤΕ Ασφαλιστική είναι μια κερδοφόρα και άρα ανεξάρτητη Εταιρεία με μεγάλη και σημαντική παρουσία στην αγορά, με δυνατότητες υγιούς ανάπτυξης και ένα αξιόλογο και αξιόμαχο στελεχιακό δυναμικό.

    Αυτή η Εταιρεία θέλει και μπορεί να πρωταγωνιστήσει στον ασφαλιστικό χώρο τα επόμενα χρόνια.

    Πιστεύετε πώς πρέπει να αγνοούμε το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, και να προβαίνουμε σε απότομες ριζοσπαστικές αλλαγές, περιοριζόμενοι αποκλειστικά στα κέρδη;

    Δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη.

    Εμείς ό,τι πετύχαμε το πετύχαμε γιατί το στήριξε και το στηρίζει η πλειοψηφία του ανθρώπινου δυναμικού, στο οποίο δίνουμε ιδιαίτερη σημασία κυρίως στη διαρκή Εκπαίδευση του.

    Ποια είναι η Γνώμη σας όσον αφορά στην κερδοφορία του κλάδου Ζωής και Ζημιών, όταν το 80% των Ασφαλίστρων και των δύο κλάδων είναι εξ ορισμού ζημιογόνα; Αναφέρομαι στα Νοσοκομειακά και στον κλάδο Αυτοκινήτων.

    Συμφωνώ ότι οι κλάδοι αυτοί είναι εξ’ ορισμού ζημιογόνοι, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Εμείς, προσπαθούμε και το έχουμε πετύχει μερικώς, να μην καταγράφουμε ζημιά σε αυτούς τους κλάδους, χάνοντας όμως μερίδιο αγοράς.

    Γιατί κερδοφόρα και ευπώλητα συμβόλαια, όπως είναι το Προσωπικό Ατύχημα, η Απώλεια Εισοδήματος, ή οι Ασφαλίσεις Πυρός για Σπίτια και Μαγαζιά, να μην κυριαρχούν στα μερίδια του χαρτοφυλακίου των εταιρειών;

    Διότι πιστεύω ότι οι Εταιρείες αλλά και οι διαμεσολαβούντες δεν επενδύουν στην Εκπαίδευση όσο θα έπρεπε, και επίσης ότι δυστυχώς «δεν πουλάμε», απλά καλύπτουμε τη ζήτηση, δηλαδή η ρήση «η ασφάλιση πωλείται δεν αγοράζεται» δεν έχει γίνει κτήμα ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!

    Πιστεύετε ότι Ασφάλειες-Πακέτα, όπως είναι η Ασφάλεια Σπιτιού για Φωτιά και Σεισμό, μπορούν να πουληθούν με Direct Mail & Telemarketing;

    Γενικά πιστεύω ότι ο Έλληνας από τη φύση του δεν είναι ανοικτός σε τέτοιου είδους Πωλήσεις. Θέλει την προσωπική Πώληση και Ενημέρωση και αυτήν εμπιστεύεται. Θα χρειαστούν αρκετά χρόνια μέχρι να αλλάξει αυτή η νοοτροπία.

    Σελίδες: 1 2 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. -Κε ΚΩΣΤΑ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΑΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ. -ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Ο κος ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ[ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ].
    -ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΕΛΕΓΚΤΗ Α'?
    -ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. O KVSTIKAS KI'O GIVRIKAS SAS THN FYLAGAN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "Α ΘΕΜΙ(Σ)ΤΟΣ" ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ρε πατσαβουρη σαν τουρκαλβανος εισαι καλα λενε ολοι...με τοσο χαρτι και μαλιστα χωρις κοπο και αγωνια βγαλμενο και εχεις αυτη του κουραδομηχανη αντι να εχει τα καλυτερα κοριτσακια να τα γλεντας?? και εκει ιγουρης εισαι ρεεεε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. agaphtoi anagnostes toy blog aytoy ,otan ekfrazeste na omileite pio eygenika kai oxi san temaxia ths laxanagoras gia na mporei na sas katalabainei o kosmos. ti perimenete apo ton lao ths elladas ,to eipe kai o karamanis o geros kai o simitis AYTOI EISTE -TETOIN ARXHGO AXIZETE!!! ALLAXTE LOIPON MYALA GIATI SE LIGO SAS VLEPO ME ARXHGO TON SOULEIMAN TON PROKTOLAGNO,OPoS EPI 400 XRONIA PALIOTERA , EYXARISTO DIA THN YPOMONETIKHN ANAGNOSIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ήδη δραστηριοποιούμαστε στην αγορά της Ρουμανίας από το 2006. Η ΑΤΕ Insurance Romania S.A. ολοκληρώνει την επάνδρωσή της και με μια νέα γενιά ασφαλιστικών προϊόντων θα βγει σιγά-σιγά στην Αγορά. Μέχρι τώρα προωθήσαμε μόνο προϊόντα Bancassurance, μέσω των καταστημάτων της AΤΕbank Romania.

    Η δραστηριότητα στην Αγορά της Ρουμανίας θα αργήσει να φέρει καρπούς, διότι δεν επιθυμούμε να καταγράψουμε σημαντικές ζημιές στην αρχή, επενδύοντας σε Δίκτυα Πωλήσεων. Η προώθηση των προϊόντων μας θα γίνει --και γίνεται εν μέρει-- μέσω των τραπεζικών καταστημάτων της ΑΤΕbank Romania και μέσω συνεργασιών με περιορισμένο αριθμό Μεσιτών Ασφαλίσεων. Θέλουμε πρώτα να αποκτήσουμε εμπειρία από την Αγορά και μετά να αυξήσουμε το ρυθμό ανάπτυξής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. STO PROTO THEMA-PLHRES REPORTAZ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Συνέντευξη: Γιάννης Παυλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος ΑΤΕΑσφαλιστικής ...Κύριε Παυλίδη, Πρόσφατα παρακολούθησα το Συνέδριο της GAMA που είναι ο Σύλλογος ... Η σημερινή ΑΤΕ Ασφαλιστική είναι μια κερδοφόρα και άρα ανεξάρτητη ...
    www.morax.gr/article_show.php?article_id=944 - 46k -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. εγω λεω οτι ζηλευετε.Ειναι πολυ καλο παιδι.Εχετε να προτεινετε κανεναν καλυτερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η ΑΤΕ Α φαλιστική, οι Γάλλοι και οι άλλοι
    15/05/2008

    Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η πρόθεση της ΑΤΕ Βank να απαλλαγεί από ένα μεγάλο ποσοστό μετοχών της ΑΤΕ Α φαλιστικής μεταξύ των εταιρειών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον εμφανίσθηκαν όπως λένε φήμες και πληροφορίες και γαλλικές εταιρείες. Δεν γνωρίζουμε εάν πράγματι έτσι είναι. Αυτό όμως που ακούγεται είναι ότι η κυβέρνηση και ειδικά ο Υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης δεν θα ήθελε «όλα να τα πάρουν οι Γάλλοι».
    Οποιος πάντως και να αγοράσει την ΑΤΕ Α φαλιστική θα πάρει (όπως και γράψαμε ) μία «καθαρή» και με αξία εταιρεία. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΤΕ Α φαλιστικής Γιάννης Παυλίδης, που ο ίδιος ζήτησε να είναι χωρίς σύμβαση για να μην δημιουργήσει προβλήματα στο νέο μέτοχο, θα παραδώσει μία εταιρεία κερδοφόρα όταν πριν δυο χρόνια είχε συσσωρευμένες ζημίες 96 εκατ. ευρώ. Αποτέλεσμα που έχει αξία για ένα άνθρωπο που ήταν και θα παραμείνει στο χώρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=3577
    ........................................................................Περίπου τριάντα είναι τα φιλικά προσκείμενα στην υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη στελέχη που αναμένεται να εκλεγούν. Ξεχωρίζουν οι Χρήστος Τεντόμας και Διονύσης Χατζηδάκης (τοπική αυτοδιοίκηση), Ευγένιος Κολλάτος (λεκανοπέδιο), Λευτέρης Ιορδανόπουλος, Κώστας Βερυκάκης και Βασίλης Πολυμερόπουλος (συνδικαλιστικό), Χρόνης Ακριτίδης (επιστημονικό) και Ηλίας Κυρμανίδης (περιφέρεια), καθώς επίσης και οι Λεωνίδας Δραγουμάνος, Λεωνίδας Φάκας και Ρένα Ντάσκαρη..............................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. http://asfaleiesnewsgreece.blogspot.com/2009/02/blog-post_4924.html
    Δευτέρα, 9 Φεβρουάριος 2009
    Σκάνδαλο Γιάννη Παυλίδη

    Φεβ 09
    Άλλο ένα πλήγμα δέχτηκε ο Κλάδος των Ασφαλειών από τα ΜΜΕ, που δε δίστασαν, με υποβολέα την Αντιπολίτευση, να… κατακρεουργήσουν ένα Στέλεχος της Κυβέρνησης, επειδή στη διάρκεια μιας εκδήλωσης χόρεψε… τσιφτετέλι επάνω σε ένα τραπέζι, χωρίς να φοράει το επάνω μέρος της φόρμας του!
    Σίγουρα δε θα βρεθούν πολλοί CEO Ασφαλιστικών και μη Εταιρειών που να παρασυρθούν από μερικά ποτηράκια παραπάνω και να πεταχτούν στο επίκεντρο της παρέας για να χορέψουν… τσιφτετέλι, όμως η πολιτική έκταση που δόθηκε στο θέμα από διάφορα blogs και από το πρωτοσέλιδο μιας μεγάλης κυριακάτικης εφημερίδας ήταν, ως συνήθως για τα Ελληνικά δεδομένα, υπερβολική. Για να εκμεταλλευτεί περισσότερο η αντιπολίτευση το γεγονός, το στόλισε και με τον… υπέρογκο μισθό των 19.000 ευρώ το μήνα και με τις λέξεις τα «Golden Boys» της Κυβέρνησης. Ο μισθός αυτός, συγκρινόμενος με τις υπόλοιπες αμοιβές των CEO της Αγοράς, είναι από τους πιο χαμηλούς, όμως το δημοσιογραφικό στυλ της χώρας μας είναι συνηθισμένο να λαϊκίζει με αυτόν τον τρόπο.
    Από την άλλη πλευρά, για να μη δίνουμε εσφαλμένες εντυπώσεις στους νέους και επίδοξους CEO του Κλάδου μας και σε όσους άλλους είναι φιλόδοξοι και θέλουν να προαχθούν στην Ιεραρχία της Διοίκησης, οι Εργαζόμενοι και γενικά οι Υφιστάμενοι ή Οπαδοί ενός Αρχηγού, κατά βάθος, δε θέλουν ο Αρχηγός τους να είναι τόσο «Άνετος», «Εγκάρδιος», «Ανοιχτόκαρδος» ή και «Ενθουσιώδης»!
    Τον προτιμούν πιο συγκρατημένο. Τον θέλουν «Ανθρώπινο» και «Φιλικό», «Συζητήσιμο» και «Άνετο», αλλά όχι στο… δικό τους Επίπεδο!
    Τον θέλουν πιο «Σοβαρό» από τους ίδιους. Τον θέλουν λίγο πιο «Απόμακρο» από τα υπόλοιπα φιλαράκια τους!
    Το παράδοξο της Ανθρώπινης Συμπεριφοράς είναι ότι, ενώ οι Υφιστάμενοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να «Κατεβάσουν» το Διευθυντή τους και Αρχηγό τους στο… δικό τους «Επίπεδο» για να Αισθάνονται πιο Άνετα, γιατί νομίζουν ότι έτσι θα αισθάνονται λιγότερο «Ανασφαλείς», κατά βάθος δεν τον θέλουν να Συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο! Τον προτιμούν να βρίσκεται και να Συμπεριφέρεται ένα σκαλοπάτι υψηλότερα από το δικό τους.
    Η απόσταση μεταξύ ενός Προϊσταμένου και ενός Υφισταμένου, λένε οι κανόνες της Επιχειρηματικής Ψυχολογίας «Organizational Behavior», πρέπει να είναι όσο είναι το μήκος του χεριού μας για να τον αγγίζουμε στον ώμο.
    Αρκετά μακριά, για να μην παρεξηγηθούμε ότι είμαστε πολύ κοντά και μυρίζουν τα χνώτα μας, αλλά και για να μην παρεξηγηθούμε ότι είμαστε πολύ μακριά του και δεν αισθανόμαστε τα προβλήματά του!
    Στην προκειμένη περίπτωση, ο Γιάννης Παυλίδης απέκτησε πάρα πολλούς εχθρούς. Και μέσα στην Εταιρεία και απέξω. Ο λόγος ήταν το «Στοιχείο» του «Απόλυτου» που τον χαρακτηρίζει. Ενώ έκανε πολύ καλή δουλειά στην Αγροτική και περιμάζεψε τις προκλητικές σπατάλες και τις «Ημέτερες», άντε ας το πούμε… «Διευκολύνσεις», των πολιτικά προστατευόμενων Στελεχών της προηγούμενης Κυβέρνησης, η Άκαμπτη Συμπεριφορά του και ο Απόλυτος Συγκεντρωτισμός του στην κυριολεξία έφεραν τα πάνω κάτω στην Εταιρεία, με αποτέλεσμα να αποκτήσει…θανάσιμους εχθρούς! Όχι πως συμφωνούμε με αυτή την πολύ πάσης θυσίας σκληρή Οικονομική Πολιτική, προκειμένου να βγάλουμε φέτος Κέρδη για να αξιολογηθούμε «Καλοί CEO», γιατί πάντα αυτή η ανελαστική και σκληρή πολιτική περιλαμβάνει κόστος και μερικές φορές καταστρεπτικό κόστος για το μέλλον της Εταιρείας. Στο Ε.Μ. έχουν δημοσιευτεί αρκετές Μελέτες Περίπτωσης Οικονομικών Διευθυντών που ανέλαβαν τη θέση του CEO, παρουσίασαν Κέρδη για μερικά χρόνια, όμως η Εταιρεία και από την απώλεια Στελεχών και Πελατών και με τις Θυσίες Πολύτιμων άλλων Πόρων… οδηγήθηκε στην Πτώχευση!
    Άλλη μια φορά σημειώνουμε ότι η Διοίκηση είναι ίσως η πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο!
    Για να κλείσουμε το δυσάρεστο αυτό γεγονός, σημειώνουμε τη Νοοτροπία άλλων κρατών.
    Σε άλλες χώρες δε θα δημοσιεύονταν ως σκάνδαλο. Ο κάθε CEO έχει το δικαίωμα εκτός εργασίας και να χορέψει και να κάνει τις πλάκες του όταν διασκεδάζει. Επιδιώκει να γίνει ένας απλός Άνθρωπος και να διασκεδάσει ανέμελα. Αν στη δουλειά του είναι καλός, έχει χτίσει την εικόνα του στο επίπεδο που του αξίζει και αυτή η εικόνα δε μειώνεται, ούτε γκρεμίζεται από μια στιγμιαία αδυναμία πρόσκαιρου ενθουσιασμού! Σε άλλες χώρες δεν τον κρίνουν με τον τρόπο που χορεύει ή ενθουσιάζεται όταν γλεντάει.
    Τον κρίνουν από το είδος της Διοίκησης που ασκεί!
    Είναι αποτελεσματικό;
    Είναι παραγωγικό;
    Αυτό μετράει!
    Καταλαβαίνετε τη διαφορά της Νοοτροπίας μεταξύ των Πολιτών μερικών Κρατών. Εδώ, κυρίως λόγω του Πολιτικού Αίσχους και της Λαϊκίστικης Δημοσιογραφίας της Ελλάδας, η Νοοτροπία παρομοιάζεται με χώρες της Λατινικής Αμερικής ή της Αφρικής! Είναι εύκολο να κάθεσαι, εκ του ασφαλούς, πίσω από τη δημοσιογραφική πένα και να Σχολιάζεις… Σαρκαστικά τους πάντες και τα πάντα, δήθεν για χάρη της «Σάτιρας», όμως είναι πολύ δύσκολο να Σχολιάζεις γεγονότα όσο πιο Ανθρώπινα μπορείς και να ψάχνεις να βρεις κάποια άκρη μήπως και μπορέσεις να προσφέρεις μερικές λύσεις. Μπορεί να… χαχανίζουμε με τον Λάκη Λαζόπουλο με το χαριτωμένο «θάψιμο» ορισμένων επωνύμων που μας προσφέρει, που στο κάτω κάτω τα «τραβάει η σκούφια τους», όμως δεν μπορούμε να γκρεμίζουμε την εικόνα ενός άλλου που δεν προκαλεί, απλώς έτσι, γιατί έχουμε λόγους σκοπιμότητας να τον «θάψουμε»!

    ΣΧΟΛΙΟ:

    ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ.

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΟΥΝ.

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ,

    ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΥΛΙΔΗ , ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΚΟΚΚΑΛΑ, ΠΑΝΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Η ΑΓΟΡΑ , ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΙ.
    Αναρτήθηκε από EXPERT στις 2:05 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. http://www.enet.gr/online/online_text/c=114,dt=07.02.2009,id=94659420,7760668,15659164,21055004,37334940,43005212,50895516

    Ενα πουκάμισο αδειανό...


    **Για χίλια πράγματα θα μπορούσε κανείς να κατηγορήσει τον διευθύνοντα σύμβουλο της Αγροτικής Ασφαλιστικής. Αλλά τον διώξανε γιατί χόρευε χωρίς πουκάμισο. Για μια προσωπική στιγμή. Και ο διοικητής της μητρικής Αγροτικής Τράπεζας, Δ. Μηλιάκος, που τον πληρώνει, τώρα ανακάλυψε ότι είχε μισθό 18.000 ευρώ. Χωρίς να ξέρουμε πόσα παίρνει ο ίδιος, ο οποίος κατηγορείται ότι χρεώνει ακόμη και τη χρυσή εταιρική κάρτα για μία... πίτσα. Την ώρα που η Αγροτική Τράπεζα περνάει τη δυσκολότερη φάση της, με τα κέρδη να κάνουν βουτιά, τα δομημένα να τρώνε τα διαθέσιμά της και η μία μετά την άλλη οι εταιρείες αναλύσεων να την υποβαθμίζουν, ο πρωθυπουργικός κουμπάρος που τη διοικεί δημιουργεί νέα οργανωτικά σχήματα. Τελείως ανώφελα, παντελώς αχρείαστα και εντόνως ρουσφετολογικά, όπως συζητείται ευρέως. Ουσιαστικά στήνει θέσεις για τρία golden boys. Και τώρα που ακόμη και στην Αμερική (ΗΠΑ) μπαίνει όριο στις αποδοχές, κάποιοι εδώ διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα χωρίς όριο και ετοιμάζουν χρυσά αλεξίπτωτα όσο η κυβέρνηση φθίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΓΚΕΣ

    τελικά μόνο ο mail man son έκανε κουμάντο στη Νέα Δημοπρασία.

    ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

    Ειναι δύο αγράμματα άτομα χωρίς σπουδές και πτυχίο και κάνουν κουμάντο στο κόμμα σου Κωστάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. "ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ" , κε ΠΡΟΕΔΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. www.capital.gr
    ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟΠαρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2009 - 00:43
    Γλυκιά συμμορία...


    Με πιάνω ώρες – ώρες να είμαι ανακόλουθος, βρίζοντας αυτά τα καλά παιδιά που ο πολύς κόσμος τα λέει με απαξίωση golden boys. Αν δεν εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία να πλουτίσουμε μαζί τους, ποιος μας φταίει;

    Τους βρίζουμε, τους συκοφαντούμε και σε λίγο καιρό θα τους περιφέρουμε στους δρόμους, όπως κάναμε πριν πολλές δεκαετίες με κάτι άλλα παιδιά, τα teddy boys. Η αλήθεια είναι ότι αν αυτά τα παιδιά, τα golden boys, δεν ήσαν άπληστα, εμείς οι υπόλοιποι θνητοί δεν θα είχαμε απολαύσει τέτοιες στιγμές δόξας στα χρηματιστήρια, σαν κι αυτές που είδαμε μέχρι και το 2007. Ένα ράλι τιμών τεσσάρων ετών εξελίχτηκε γιατί κάποιοι άνθρωποι ήσαν άπληστοι. Μήπως δεν συμμετείχαμε κι εμείς σε εκείνο το «παιγνίδι»; Μήπως δεν επικροτήσαμε τα deals τους; Μήπως δεν κέρδισαν αξία οι μετοχές μας εξαιτίας των δικών τους κινήσεων;

    Κάποιοι μιλάγανε τότε για τα παχυλά μπόνους, για τα ριψοκίνδυνα παιγνίδια στις αγορές χρήματος, αλλά εκείνοι ήσαν «γραφικοί», ίσως και εχθροί της... αγοράς.

    Τώρα για όλα φταίνε τα «χρυσά παιδιά» του καπιταλισμού. Το βρίσκω πέρα για πέρα άδικο! Ποιος από εμάς πήγε σε μία γενική συνέλευση να τους τα ψάλλει στην εποχή της δόξας τους;

    Θέλετε την αλήθεια; Καλά, μιλάμε για την υποκειμενική αλήθεια του γράφοντος και δεν είστε υποχρεωμένοι να την υιοθετήσετε. Τα «χρυσά παιδιά», λοιπόν δεν ήταν κάτι άλλο πέρα από μία «γλυκιά συμμορία», από ανθρώπους που αντιλήφθησαν γρήγορα την παθογένεια του συστήματος και θέλησαν να την εκμεταλλευτούν, λίγο πριν αυτό αυτοπαγιδευθεί από τις ίδιες τις επιλογές του. Τα golden boys δεν είναι η αιτία του κακού, αλλά μία ομάδα ανθρώπων που είδε πιο γρήγορα από εμάς το... τέλος μιας εποχής. Είναι σαν να ξέρουν κάποιοι ότι έρχεται το τέλος του κόσμου σε ένα μήνα από σήμερα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα προσπαθήσουν να περάσουν τις τελευταίες αυτές ημέρες όπως θα επιθυμούσαν να περάσουν ολόκληρη τη ζωή τους. Δεν θα πάνε στη δουλειά τους, δεν θα συνεχίσουν να αποταμιεύουν για το αύριο, αλλά θα κάνουν πράγματα που δίσταζαν νωρίτερα και μάλιστα με μεγάλη ένταση.

    Δεν επιχειρούμε την απενεχοποίηση τους, καθώς ευθύνονται, πράγματι, για πολλά από τα δεινά των αγορών. Αλλά, δεν τα δημιούργησαν αυτοί. Ο πραγματικός υπεύθυνος είναι η νομισματική πολιτική των κεντρικών τραπεζών. Αυτοί που σήμερα εμφανίζονται ως σωτήρες μας είναι και εκείνοι που επέτρεψαν στο πρόβλημα να δημιουργηθεί και να εξελιχτεί. Γέμισαν την αγορά με ρευστότητα, σαν να πρόκειται για χαρτοπόλεμο.

    Και τι κάνουν σήμερα; Εξακολουθούν την ίδια πολιτική που προκάλεσε την κρίση. Ε, λοιπόν, υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια.

    Όσο για τα golden boys; Μην έχετε αμφιβολία ότι θα επιβιώσουν. Διότι είναι ένα είδος που επιβιώνει κάτω από τις οποιεσδήποτε συνθήκες. Μπορεί να μην είναι πλέον τόσο φιλελεύθεροι όσο στο παρελθόν. Να γίνουν και ολίγον κρατιστές, αν οι νέοι κανόνες το επιβάλλουν.

    Το πρόβλημα είναι τι κάνουμε εμείς! Όσοι, δηλαδή, είχαν την ατυχία να πιστέψουν ότι δήθεν η Οικονομία έχει πλέον άλλους νόμους , ότι το χρήμα μπορεί να παράγεται από το μηδέν και δεν ανήκουμε ταυτόχρονα σε κανενός είδους συμμορία. Ούτε γλυκιά, ούτε πικρή.

    Εμείς, φίλοι μου, θα πληρώσουμε το κόστος όλης αυτής της κρίσης. Και θα συνεχίσουμε να το πληρώνουμε συνεχώς, μέχρι να μάθουμε ότι άλλη είναι η δουλειά των συμμοριτών και άλλη των ανθρώπων της εργασίας, των ανθρώπων που χαίρονται να δημιουργούν και να ελπίζουν.

    Ναι, μας αρέσουν οι αγορές. Αλλά οι αγορές που ενισχύουν την ανάπτυξη και όχι τα σύγχρονα Καζίνο που κάποιοι δημιούργησαν στο όνομα της ανάπτυξης.

    Θανάσης Μαυρίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    Πρόκειται γιά προσωπική στιγμή σε κάποια εκδήλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. http://www.euro2day.gr/news/
    Καραμανλής: Σχέδιο δράσης για ασφαλιστική αγορά
    του Χρίστου Κίτσιου
    Δημοσιεύθηκε: 13:50 - 16/02/09


    Την έναρξη διαβούλευσης μεταξύ Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών, υπουργείου Οικονομίας και επιτροπής εποπτείας ιδιωτικής ασφάλισης με στόχο τη διαμόρφωση ενός μακρόπνοου σχεδίου δράσης για την ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς προανήγγειλε από το βήμα του συνεδρίου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής.

    Ο κ. Καραμανλής δήλωσε ότι διανύουμε τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση των τελευταίων ετών, με τις οικονομίες να περιδινίζονται σε έναν φαύλο κύκλο αλληλεπίδρασης μεταξύ χρηματοπιστωτικού συστήματος και πραγματικής οικονομίας. Η μόνη βεβαιότητα στις νέες συνθήκες που δημιουργεί η κρίση είναι ότι κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για τη διάρκεια και την έντασή της, σημείωσε ο κ. Καραμανλής, δικαιολογώντας την αναθεώρηση προβλέψεων του προϋπολογισμού του 2009 και του επικαιροποιημένου προγράμματος σταθερότητας.

    Ο πρωθυπουργός της χώρας επανέλαβε ότι δεν επιτρέπεται καμία δημοσιονομική χαλάρωση, τονίζοντας ότι τα μέτρα στήριξης που έλαβε η κυβέρνηση αποσκοπούν στο να διέλθει η Ελλάδα την κρίση με τις χαμηλότερες δυνατές απώλειες.

    Επανέλαβε, δε, την ανάγκη εθνικής συναίνεσης για την αντιμετώπιση της κρίσης.

    Από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομίας, κ. Γιάννης Παπαθανασίου, αναφέρθηκε στα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα από την κυβέρνηση για την ενίσχυση της φερεγγυότητας και την αξιοπιστία της ασφαλιστικής αγοράς, τονίζοντας ότι οι έλεγχοι από την ΕΠΕΙΑ θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση και την ίδια συνέπεια.
    Κάλεσε δε τις ασφαλιστικές να συμβάλλουν στην ενίσχυση της αξιοπιστίας της αγοράς, ελάχιστο προαπαιτούμενο, σύμφωνα με τον ίδιο, προκειμένου να δημιουργηθούν συνθήκες για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

    Σημείωσε, δε, με νόημα ότι απαιτείται πέραν της συνέπειας και ενότητα από τις ασφαλιστικές εταιρίες, καυτηριάζοντας έμμεσα τις αποσχιστικές τάσεις που δημιουργεί η λειτουργία συνδέσμου ελληνόκτητων ασφαλιστικών εταιριών εντός των κόλπων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών.

    Νωρίτερα ο πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών, κ. Φωκίων Μπράβος, είχε απευθύνει έκκληση για τη εκπόνηση εθνικής στρατηγικής 10ετούς ή 15ετούς ορίζοντα για την ανάπτυξη και την ενίσχυση του ρόλου της ασφαλιστικής αγοράς.

    Βασικοί στόχοι μιας τέτοιας στρατηγικής θα μπορούσαν, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών, να είναι οι εξής:

    1) Ανάπτυξη της συμμετοχής των ασφαλιστικών εργασιών επί του ΑΕΠ από 2,3% σήμερα στο 9%, που αποτελεί και τον μέσο όρο της Ε.Ε.

    2) Αύξηση των ασφαλιστικών αποθεμάτων από το 5% του ΑΕΠ στο 60% που αποτελεί τον μέσο ευρωπαϊκό όρο, νούμερο που στις σημερινές τιμές θα αντιστοιχούσε στα 150 δισ. ευρώ.

    3) Ανάδειξη του συμπληρωματικού ρόλου της ιδιωτικής ασφάλισης στην κοινωνική ασφάλιση.

    4) Μαζική ασφάλιση έναντι καταστροφικών ζημιών για τα νοικοκυριά της χώρας με πρωτοβουλία της κυβέρνησης.

    5) Ειδικά φορολογικά κίνητρα για ατομικά συνταξιοδοτικά προγράμματα.

    6) Παροχή των προϋποθέσεων συνεργασίας των ασφαλιστικών με δημόσια νοσοκομεία, που σήμερα τεχνικά δεν είναι δυνατή.

    7) Πάταξη της «βιομηχανίας» των ανασφάλιστων αυτοκινήτων και σκαφών. Μόνο τα ανασφάλιστα Ι.Χ. υπολογίζονται στο 10% του κυκλοφορούντος στόλου.

    8) Αντικειμενικοποίηση των αποζημιώσεων για ηθική βλάβη.

    9) Ρύθμιση του κανονιστικού πεδίου για διαμεσολαβούντες.

    10) Επικαιροποίηση του πλαισίου για ταχύτερες εξαγορές συμβολαίων.

    11) Άμεση αντιμετώπιση των θεμάτων που εγείρει ο Κανονισμός Solvency ΙΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ένωση Ασφαλιστικών: Νέος πρόεδρος ο Δ.Παλαιολόγος


    Δημοσιεύθηκε: 09:37 - 18/02/09


    Την θέση του προέδρου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών κατέλαβε για άλλη μια φορά ο κ. Δούκας Παλαιολόγος της Εθνικής Ασφαλιστικής με τον απερχόμενο πρόεδρο και πρώτο σε ψήφους κ. Φωκίωνα Μπράβο να αναλαμβάνει χρέη Γενικού Γραμματέα και τον κ. Γ. Κώτσαλο της Interamerican την θέση του Αντιπροέδρου.

    Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου όπως προέκυψε από ομόφωνη απόφαση, έχει ως εξής: Πρόεδρος: Δούκας Παλαιολόγος , Αντιπρόεδρος: Γιώργος Κώτσαλος, Γεν. Γραμματέας: Φωκίων Μπράβος, Ταμίας: Ιωάννης Λαπατάς, Μέλη: Χρήστος Αδαμαντιάδης , Γεώργιος Βαλαής, Bram Boon, Παναγιώτης Δημητρίου, Δημήτριος Ζορμπάς, Eric Kleijnen, Θεόδωρος Κοκκάλας, Δημήτριος Μαζαράκης, Νικόλαος Μακρόπουλος, Γεώργιος Μινέτας, Κωνσταντίνος Παπαμιχαλόπουλος, Πέτρος Παπανικολάου, Ιωάννης Παυλίδης, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Bertrand Woirhaye.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. http://www.sylagras.gr/anakoinoseis/analytika.php?id=251


    Σύλλογος
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 4/ 2009

    Ν. ΣΜΥΡΝΗ 20-2-09

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. www.sylagras.gr

    Εκτός από τη μνήμη χάθηκε και η τσίπα!!!!
    [ Παρατάξεις | Σ.Ε.ΠΑΣΚΕ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ | 2009-02-25 ]

    Π.Α.Σ.Κ.Ε.
    ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ Ν. Σμύρνη 25-2-2008

    Εκτός από τη μνήμη χάθηκε και η τσίπα!!!!

    Συνάδελφοι,

    Οι εργαζόμενοι της Αγροτικής Ασφαλιστικής καθημερινά βιώνουν, αισθάνονται και ανησυχούν για το μέλλον τους, που δυστυχώς εξαρτάται από τις επιλογές της Κυβέρνησης της Ν.Δ. και της Διοίκησης που έχει επιλεγεί για την Αγροτική Ασφαλιστική.

    Δεν ξεχνούν τι έχουν περάσει τα 5 τελευταία χρόνια με την συνεχή συρρίκνωση της εταιρίας και την αντιμετώπιση των εργαζομένων και ειδικά το 2008 με την απόφαση για την πώληση της εταιρίας. Είναι οι ίδιοι και υπηρετούν τις ίδιες πολιτικές. Δεν ξεχνούν ούτε την άποψη που εκφράστηκε για την εταιρία, από τα πιο επίσημα χείλη του Διοικητή της ΑΤΕ και Προέδρου της, στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής πολύ πρόσφατα, στις 12.11. 2008.

    Έχουμε (για το καλό των εργαζομένων), ανεχθεί αρκετές παραπλανητικές και προσβλητικές κυρίως για την νοημοσύνη μας τοποθετήσεις της ΔΑΚΕ το τελευταίο διάστημα. Ίσως να το εξέλαβαν ως αδυναμία να απαντήσουμε, αλλά έως εδώ.

    Η ανοχή μας εξαντλήθηκε και δεν ανεχόμαστε άλλη πρόκληση ειδικά από αυτούς, που μόνη τους επιλογή είναι το παρασκήνιο. Επιλέγουν να ξεχνούν την ιστορική διαδρομή που έχουμε διανύσει, τις δημόσιες και χωρίς υπονοούμενα ανακοινώσεις μας, την δημόσια κριτική μας για την Εταιρία και εν τέλει την χρησιμοποίηση κάθε θεσμικού τρόπου (Σωματείο – Μέτοχος, Εκπρόσωπος Εργαζομένων στο Δ.Σ. της Εταιρίας) για να κατατίθεται η άποψη των εργαζομένων στα αρμόδια εταιρικά όργανα όπως είναι το Δ.Σ. και η Γ.Σ. της.

    Θυμούνται όλοι οι εργαζόμενοι ότι η σημερινή λαλίστατη ΔΑΚΕ, ακόμα να μας πει την άποψή της για την πορεία της Εταιρίας τα τελευταία χρόνια. Όλο και κάτι περιμένουν που θα τους βοηθήσει να σχηματίσουν εικόνα. Ακόμα δεν έχουν καταλάβει πως φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και γιατί. Είναι αμέτοχοι σε ότι έχει συμβεί στην εταιρία την τελευταία πενταετία; Γράφουν με περισσό θράσος για «χειμερία νάρκη» άλλων, όταν ο εκπρόσωπό τους δεν ήλθε ούτε στο Δ.Σ. του Συλλόγου για να μας καταθέσει τα αποφθέγματά του για την Εταιρία και τα εργασιακά μας. Ίσως να ήταν απασχολημένος σε πιο σοβαρά πράγματα κλεισμένος νυχθημερόν στο γραφείο του “δήθεν” προσωπάρχη που έχει αναλάβει εργολαβικά τη δημιουργία και όχι την λύση προβλημάτων των εργαζομένων. Προσπαθεί η ανακοίνωση της ΔΑΚΕ να κάνει διαχωρισμό ευθυνών και να μας εντάξει σε ένα από τα αντιμαχόμενα στρατόπεδα.



    Ας το καταλάβουν καλά για εμάς δεν υπάρχει θέμα προσώπων αλλά αποτελέσματος
    Σύσσωμη η Διοίκηση (εκτός του εκπροσώπου μας) φέρει ακέραια όλη την ευθύνη για την χθεσινή και σημερινή κατάσταση της Εταιρίας. Αναλογικά δε οι ευθύνες κατανέμονται τόσο στο Πρόεδρο του Δ.Σ. και βασικό μέτοχο, όσο και στον Διευθύνοντα που έχουν επιλέξει. Όσες αποφάσεις πήραν για την Εταιρία κρίνονται. Για όσες δεν πήραν αν και ήταν αναγκαίες κρίνονται, το σίγουρο είναι ότι κανείς τους δεν νομιμοποιείται να λέει ότι δεν ήξερε. Για το ρόλο του Διευθύνοντα Συμβούλου αρμόδιο είναι το Δ.Σ. της εταιρίας μέσα από τις εξουσιοδοτήσεις που δίνει. Για το έργο του, υπεύθυνο είναι το Δ.Σ. που τον κρίνει και παρατείνει τις συμβάσεις του. Είναι όμως όλοι συνυπεύθυνοι γιατί ο Σύλλογος και ο εκπρόσωπος μας στο Δ.Σ. με κάθε τρόπο έχουν κάνει γνωστή την κατάσταση στην Εταιρία έγκαιρα με τοποθετήσεις, καταγγελίες, ανακοινώσεις, επιστολές, υπομνήματα, παρεμβάσεις, εξώδικα ακόμα και μηνυτήριες αναφορές.

    Γι’ αυτό συνάδελφοι της ΔΑΚΕ αφήστε μας έξω από τα δικά σας παιχνίδια. Το τι ζητάμε σήμερα από τη Διοίκηση το έχουμε δημόσια και μέσα από το Σύλλογο κάνει γνωστό. Το ρόλο σας το έχουμε καταγράψει χρόνια τώρα.

    Δεν προσδοκούμε πολλά ούτε από εσάς, ούτε από την Διοίκηση, ούτε από την πολιτική της Ν.Δ.

    Η λύση για εμάς είναι μία.

    Όσο πιο σύντομα αποχωρήσετε όλοι μαζί, τόσο πιο σύντομα θα ξαναζωντανέψουν οι ελπίδες για το μέλλον μας.

    Μέχρι τότε θα αγωνιζόμαστε για την Εταιρία και το μέλλον της, θα διεκδικούμε για τις αυτονόητες σε άλλες εποχές αποφάσεις της Διοίκησης και θα παλεύουμε για την διατήρηση και διεύρυνση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.


    Η Συντονιστική Επιτροπή

    Υ.Γ. Σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές της εταιρίας η ευθύνη μετακυλύετε στα θεσμικά όργανα, στα στελέχη της και τους εργαζόμενους. Αυτοί μπορούν αν θελήσουν να έχουν την τελευταία λέξη, θέτοντας σε εφαρμογή τη συμβουλή τον Πιττακού «πόλις άριστα πράττει, όπου τοις πονηροίς ουκ έξεστιν άρχειν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. http://www.euro2day.gr/news/highlights/121/articles/467034/Article.aspx
    Μείωση των αποδοχών των golden boys των ΔΕΚΟ




    πηγή: www.ANT1online.gr
    Δημοσιεύθηκε: 20:47 - 26/02/09



    Στο στόχαστρο του υπουργείου Οικονομίας μπαίνουν πλέον τα «golden boys» - τα χρυσά παιδιά, που είχαν επιστρατευθεί πριν από λίγα χρόνια για να σώσουν, όπως έλεγαν τότε κυβερνητικά στελέχη, και να κάνουν ανταγωνιστικές εταιρείες του Δημοσίου.

    Οι αμοιβές των συγκεκριμένων στελεχών των ΔΕΚΟ ξεπερνούν σήμερα τις 14 χιλιάδες ευρώ το μήνα, και η κυβέρνηση επιθυμεί να ρίξει το ποσό αυτό στις 6.000 ευρώ, για να εισρεύσουν έσοδα στο δημόσιο ταμείο.

    Έτσι, αποφασίστηκε από το υπουργείο Μεταφορών οι αμοιβές των πρόεδρων και διευθυνόντων συμβούλων των ΔΕΚΟ να μειωθούν στα όρια του γενικού γραμματέα. Επίσης, αποφασίστηκε να περικοπούν κατά 10% όλες οι ελαστικές δαπάνες του υπουργείου και των εποπτευόμενων ΔΕΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση