GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζήτησε την παραίτηση του Παυλίδη;

"Οι φωτογραφίες δεν συνάδουν με τη θέση που κατέχει" ο διευθ. σύμβουλος της Αγροτικής Ασφαλιστικής Σύμφωνα με το isotimia.gr , &q...

"Οι φωτογραφίες δεν συνάδουν με τη θέση που κατέχει" ο διευθ. σύμβουλος της Αγροτικής Ασφαλιστικής

Σύμφωνα με το isotimia.gr, "την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου της Αγροτικής Ασφαλιστικής Γιάννη Παυλίδη ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ΑΤΕ Bank. Ο Γ. Παυλίδης βλέπει την πόρτα της εξόδου μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών από προσωπικές στιγμές οι οποίες – κατά τη διοίκηση της ΑΤΕ – δε συνάδουν με τη θέση που κατέχει". Πάντως σε λίγο το Press-gr κάνει μια νέα αποκάλυψη για τον κ. Παυλίδη!

22 σχόλια

  1. ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

    Μερικά από τα δεκάδες μελανά σημεία της διοίκησης Κυριακού σαν μέλος της ΕΟΕ μεταξύ 2005-2009 που θα ήθελε να ξεχάσει κάθε Έλληνας:

    1. Απογοητευτική συγκομιδή μεταλλίων στο Πεκίνο. Η Ελλάδα πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ σε πτώση που έφτασε το 75%. Ποτέ μέχρι τώρα χώρα που διοργάνωσε Ολυμπιακούς Αγώνες δεν πήγε τόσο χάλια στην επόμενη διοργάνωση. Η μεγαλύτερη πτώση πριν από την Ελληνική ήταν 33%.
    2. Είδαμε να μεταφέρονται στον Τύπο ψεύτικες δηλώσεις, όπως αυτή που δεν έκανε ποτέ ο Ζακ Ρογκ περί «χρυσού στη ντόπα», δηλώσεις συκοφαντικές και δυσφημιστικές για την Ελλάδα.
    3. Διεκδικήσαμε τους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας, διοργάνωση που κέρδισε η Σιγκαπούρη το 2010. Στο έγγραφο αξιολόγησης η ΔΟΕ αναφέρει ότι η Ελληνική υποψηφιότητα περιλαμβάνει μεγάλο «ρίσκο».
    4. Μία μόλις ψήφο πήραμε στην υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Ολυμπιακού Συνεδρίου του 2009, ενώ μετά το στραπάτσο τα «πυρά» συγκέντρωσε ο Λάμπης Νικολάου και όχι τυχόν λάθος κινήσεις.
    5. Δεν είδαμε καμία ενέργεια από πλευράς ΕΟΕ στο θέμα το ντόπινγκ τα τελευταία 2 χρόνια, ενώ απούσα είναι η Ελλάδα και από τα διεθνή όργανα.
    6. Η ΔΟΕ μείωσε τις ημέρες της Λαμπαδηδρομίας επί Ελληνικού εδάφους από 10 σε 6 και έφτασε στο σημείο να ζητά υπογραφή συμβολαίου μετά το 2006 για λόγους που δεν εξήγησε ποτέ.
    7. Αρκετοί πρόεδροι Ομοσπονδιών κυνηγήθηκαν μέσα από την περιβόητη ΕΦΙΠ, Λοβέρδος (Μοντέρνο Πένταθλο), Δημητρόπουλος (Γυμναστική), Πετρόπουλος (Πάλη), Πραγαλός (Τεκβοντό), Αρβανίτης (Τρίαθλο) με αποκορύφωμα την εμμονή προς τον Βασίλη Σεβαστή (Στίβος) που αν και καταδικάστηκε από την ΕΦΙΠ, δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ. Μέχρι και διαιτητές του μπάσκετ που έκαναν λάθη σε αγώνα του Πανελληνίου οδηγήθηκαν στο… καθαρτήριο της ΕΦΙΠ.
    8. Όσοι περιμένουν τα ανταποδοτικά από το Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που θα διεκδικούσε ο Μίνωας Κυριακού, θα πρέπει να περιμένουν ακόμα…
    9. Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε ίντριγκες, μηχανοραφίες και… αδειάσματα μελών της ΕΟΕ, αλλά και συμβούλων του, δημιουργία αυλής με αυλικούς, υποτακτικούς και παρατρεχάμενους.
    10. Τέλος ακόμα περιμένουμε και εμείς, αλλά και οι ξένοι στη ΔΟΕ και την IAAF, το διεθνές μίτινγκ στην Ολυμπία.
    11. Καταδικάστηκε δύο φορές ο πρόεδρος της ΕΟΕ για αυθαιρεσίες
    12. Αποκάλεσε νεκρή την Χαλκιά για το θέμα του ντόπιγκ που είναι απαράδεκτο και δείχνει εμπάθεια προς το πρόσωπο της αθλήτριας και όχι προς την ενέργεια.
    13. Έχει αφήσει απλήρωτους τους αθλητές τουν ΠΓΣ και από το μήτιγκ Τσικλητήρεια
    14 Το κανάλι που προεδρεύει θα έπρεπε να είναι προσεχτικό στις μεταδόσεις του από την στιγμή που επέλεξε να είναι πρόεδρος της ΕΟΕ. Όχι να βλέπουμε σκουπίδια που μόνο ήθος και παιδεία δεν καλλιεργούν. Αν δεν θέλει ας μην είναι στην ΕΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε πρασινοφρουροί χαζόπαιδα, για προσπαθείστε να μας εξηγήσετε γιατί δεν δέχθηκε ο απόφοιτος του πίκπα την πρόταση να γίνουν οι επόμενες εκλογές με το νόμο Παυλόπουλου που ευνοεί ιδιαίτερα το πρώτο κόμμα;
    6 μήνες τώρα λέτε ότι είσαστε σίγουροι ότι θα είστε πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές.
    Αφού ο νόμος Παυλόπουλου ευνοεί το πρώτο κόμμα γιατί δεν τον δέχεστε λοιπόν;
    Δύο είναι τα συμπεράσματα:
    Πρώτο, με το βλακογιώργο στην ηγεσία σας δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να κερδίσετε (όσο και να σας βοηθούν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κοντομηνάς, ο Κυριακού και ο Βρυώνης).
    Δεύτερο, οι δημοσκοπήσεις που βλέπουμε να παίζουν κάθε Σαββατοκύριακο είναι μαιμού, πάντα ήτανε.
    Περαστικά στους φανατικούς πράσινους μουτζαχεντίν.
    Πηγαίνετε για κάνα καφέ τώρα, να σκεφτείτε τί θα κάνετε στη μίζερη υπόλοιπη ζωή σας, τί θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε, και άλλα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να φύγουν από τη χώρα μας ο φαταούλας ο Μπόμπολας, ο κομπλεξικός ο Λαμπράκης, ο ασφαληστής Κοντομηνάς, ο διπρόσωπος Αλαφούζος, ο ξεμωραμένος ο Κυριακού και ο ξεφτίλας ο Βρυώνης.
    Είναι όλοι τους υπόκοσμος με γραβάτα.
    ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    Δεν χρειαζόμαστε τις εφημερίδες τους, ούτε τα κανάλια τους, μας έχουν πάρει το μυαλό.
    Ανοίγεις καθημερινά την τηλεόραση και το μόνο που ακούς είναι κινδυνολογίες, υπερβολές, ψέμματα, το τέλος του κόσμου, σε πιάνει η ψυχή σου.
    Πάς να δείς ένα σήριαλ και σου διαφημίζουν τους ομοφυλόφιλους, τους ναρκομανείς, την αναρχία, τη μοιχεία και την κουτοπονηριά.
    Από διαφημίσεις βέβαια, είναι τόσο πολλές που ξεχνάς τί έβλεπες.
    Πάς να πάρεις ένα DVD με την εφημερίδα για το σαββατοκύριακο και σε ταίζουν φτηνή προπαγάνδα για μικρά παιδιά και φοιτητές.
    Και ο Καραμανλής κάθεται και τους κοιτάει.
    Βρε μπούλη Κωστάκη, εντάξει, για τις εφημερίδες το καταλαβαίνω, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε (αν και για το θέμα των DVD μπορείς να τους τα κόψεις).
    Σε ότι αφορά την τηλεόραση τουλάχιστον, αφού οι συχνότητες είναι δημόσια περιουσία, γιατί δεν τις παίρνει πίσω το κράτος να τελειώνουμε;
    ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΓΙΔΙΑ.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ BLOGS.
    Όποιος δεν πήρε χαμπάρι χθές το βίντεο που έδειξε το τρωκτικό, που έδειχνε το Γιωργάκη και το Μίχα να κλαίνε και οι γύρω τους όχι μόνο δεν είχαν πρόβλημα στα μάτια αλλά είχαν σκάσει στα γέλια, έχασε.
    Το blog τους έδωσε μάλιστα και το Όσκαρ ηθοποιίας και όχι άδικα, ήταν και οι δύο πολύ καλοί.
    Ο Γιωργάκης έκλαιγε σαν τη Μάρθα Βούρτση όταν την παράτησε ο Γιακουμής, ο Μίχας κτυπιόταν και οδυρόταν γονατιστός σαν επιληπτικός και οι δυό τους κοιτούσαν την κάμερα με την άκρη του ματιού.
    Η πασόκα νομάρχης Ηρακλείου και μερικοί άλλοι γύρω είχαν μείνει άφωνοι και ο υπόλοιπος κόσμος είχε κατουρηθεί στα γέλια.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΑΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αληθεύει ότι η βουλευτής Λούκα Κατσέλη (και σκιώδης υπουργός οικονομικών του Γιωργάκη) και ο Τσούκαλης (πρόεδρος του «κατηχητικού» των πρασινοφρουρών, του ΕΛΙΑΜΕΠ) είναι ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ TOY ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (Center for Economics and Foreign Politics Studies) μαζί με εξέχουσες προσωπικότητες της Τουρκίας, όπως ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων, μεγαλοεπιχειρηματίες, ανώτατους δικαστικούς, πρώην υπουργούς εξωτερικών;
    Τι κάνει η αλεπού στο παζάρι;
    Τι ΑΚΡΙΒΩΣ συμβουλεύουν τους Τούρκους η κ. Κατσέλη και ο κ. Τσούκαλης (προφανώς προς όφελος της χώρας τους, που ψάχνει να βρεί αφορμή για νέα θερμά επεισόδια για να μας στριμώξουν να αγοράσουμε και άλλα πανάκριβα αεροπλάνα και όπλα, κυρίως αμερικανικά);
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΘ’ ΥΠΟΔΕΙΞΗ;
    Και εγώ που νόμιζα ότι ο Γιωργάκης εκπροσωπεί ΜΟΝΟ τους Έλληνες (και μάλιστα το φτωχό λαό), τι θα σκεφθώ όταν μου ζητήσει να τον ψηφίσω σε λίγους μήνες;
    (Να δείς που στο τέλος θα μας πούνε και μαλάκες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ν.Δ. δεν είναι τέλεια, εξάλλου όπου υπάρχουν άνθρωποι είναι φυσιολογικό να υπάρχει διαφθορά.
    Η διαφορά των ημερών της Ν.Δ. με το πασόκ είναι ότι τα 20 πράσινα χρόνια είχε ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ των υπουργών και των ανώτερων κρατικών υπαλλήλων (προφανώς διορισμένων από τους πρασινοφρουρούς).
    Θυμίζω ότι ο Αντρέας είχε ταριφοποιήσει τη "λογική μίζα" και έλεγε μέχρι 500 εκατ. Θυμίζω ότι ο Παπαντωνίου (Υπουργός Εθνικής Οικονομίας) κατέστρεψε εκατομμύρια Έλληνες στο Χρηματιστήριο και δεν δικάστηκε κάν.
    Πριν οι πράσινοι οπαδοί κάνουν κριτική στη Ν.Δ. για τα λάθη και τις ανεπάρκειες της να θυμούνται την προίκα της θεσμοθετημένης διαφθοράς που άφησαν.
    Δεν είστε παρθένες κύριοι, έχετε παρελθόν και μάλιστα το χειρότερο!
    Διώξτε ΠΡΩΤΑ από το κόμμα σας όλους τους επώνυμους διεφθαρμένους του Σημίτη και μετά κάθε κριτική και πρότασή σας θα είναι πειστική.
    Μέχρι τότε ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    Βγάζω το καπέλο στους πρωταθλητές της ψευτιάς και του θράσους.
    Οι κουτοπονηριές, η εμπάθεια και η κομματική ψύχωσή σας δεν έχουν τέλος.
    Τάζετε τα πάντα στο λαό και κατηγορείτε συνεχώς όλα τα άλλα κόμματα.
    Οι νεοδημοκράτες είναι δοσίλογοι, οι συριζαίοι είναι κουκουλοφόροι, οι κουκουέδες είναι γραφικοί και οι λαοτζήδες είναι φασίστες.
    Μόνο ο Γιωργάκης είναι με το φτωχό λαό, γιατί μόνο αυτός είναι δημοκράτης. Ειδικά το δακτυλίδι που πήρε ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ από το σημίτη δείχνει πόσο δημοκρατικό είναι το κόμμα του.
    Μάλλον θα είναι ο εκλεκτός, κάτι όπως ο Αβραάμ για τους Εβραίους.
    Καλό το χολυγουντιανό σενάριο αλλά δεν είμαστε πιά στο 1981, τώρα έχουμε 2009.
    Ξέχασαν οι πασόκοι ότι δεν είναι ούτε κκε, ούτε σύριζα, ούτε λάος.
    ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    Και τι παρελθόν, μάλιστα.
    Εάν είχαν αλλάξει νοοτροπία πρώτον θα είχαν διώξει τα αρπακτικά/υπουργούς τους και δεύτερο θα είχαν ζητήσει συγνώμη για λογαριασμό τους (μόνο το χρηματιστήριο να σκεφτείς σε πιάνει ταχυπαλμία).
    Τίποτα από τα δύο δεν έχει κάνει ο γυιός της αμερικανοεβραίας μάργκαρετ τσάντ.
    Αλλού αυτά λοιπόν, δεν τσιμπάει πιά ο λαός σε θολά ψευτο-οράματα και αφηρημένες ουτοπίες.
    Όσο για τους στρατευμένους άμυαλους κομματικούς φαντάρους που πιστεύουν στο σοσιαλισμό άς ρωτήσουν και τους παλιότερους που ξέρουν κάτι παραπάνω για το ρόλο που έχουν αναθέσει στο Γιωργάκη οι χρηματοδότες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ,ΠΙΑ ΣΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΔΟΥΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ .ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΣΑΝ ΚΕΡΑΤΑΣ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.ΚΑΨΑΜΠΕΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΝΗΡΟ ΖΟΥΛΑΠΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ ΚΟΦΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΓΑΜΗΣΟΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ πίκρα βγάζει ο Μίνωας στον ΑΝΤ-1, έφαγε 4 χρόνια αλλά έδωσε 180.000 ευρώ στο δικαστήριο για να γλυτώσει το μπουντρούμι, τώρα όμως επανήλθε ο εισαγγελέας για τις ΛΟΙΠΕΣ βρωμιές.
    Χούι και αυτό ο Καραμανλής να μην καπακώνει τη δικαιοσύνη σαν τον κοντο-ελιά!
    Καθημερινός εφιάλτης του έχει γίνει του Μίνωα ο Κώστας, να μην τον αφήνει να χαρεί το γεροντοέρωτά του με την ξανθιά μπάρμπι, το είδωλο κάθε γερο-ξεκούτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τί μαλακίες αναρτήσεις είναι αυτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με πρόσθετες δαπάνες 20 δισ. ευρώ φόρτωσε η κυβέρνηση τον δημόσιο τομέα -τον «μεγάλο ασθενή» όπως αρέσκεται να τον αποκαλεί ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής- μέσα στην τελευταία πενταετία και τώρα... ευελπιστεί πως θα τις περιστείλει κατά περίπου 1 δισ. ευρώ εντός του τρέχοντος έτους. Τόσο κοστολογούνται οι δράσεις για τον περιορισμό των δαπανών που περιγράφονται στο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης.

    ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Επίθεση ΣΕΒ στην κυβέρνηση με πρόταση 29 μέτρων
    Βλέπει έκρηξη ανεργίας και πτώση του τζίρου
    Φόβοι ΓΣΕΕ για 100.000 απολύσεις το 2009
    Θα χαθούν 110.000 θέσεις εργασίας έως το 2011
    ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Επίθεση ΣΕΒ στην κυβέρνηση με πρόταση 29 μέτρων
    Βλέπει έκρηξη ανεργίας και πτώση του τζίρου
    Φθηνότερα έωs 0,85% τα δάνεια
    Φόβοι ΓΣΕΕ για 100.000 απολύσεις το 2009
    Θα χαθούν 110.000 θέσεις εργασίας έως το 2011
    Υπέρ της δημιουργίας των ευρωομολόγων
    Η απάτη Μάντοφ έχει έως και 3 εκ. θύματα παγκοσμίως
    Περισσότερα άρθρα...Κέρδη για δείκτη και 110 μετοχέςΕρωτήσεις & Απαντήσεις | Ασφάλιση & Συντάξεις«Παράθυρο» για ανατιμήσειςΟι Ελληνες καταναλωτές δεν αισθάνονται προστατευμένοι«Ευρω-ομόλογα για τις ευάλωτες οικονομίες»Επίσημη πρόβλεψη για 30.000 άνεργους το 2009«Ακυρώθηκε ο προϋπολογισμός, να κατατεθεί νέος»Διγλωσσία για το αφορολόγητο όριοΠλαίσιο μέτρων για την αντιμετώπιση της κρίσης από τον ΣΕΒΖητεί αλλαγές στα κριτήρια δανειοδότησηςΑρνητικό ρεκόρ για τη μεταποίηση στην ΕλλάδαΠρος κατάργηση τραπεζικού απορρήτου σε 3 χώρες«Βουτιά» δείκτη και 147 μετοχώνΕρχονται προεκλογικές αλλαγές στη φορολογίαΜειώσεις έως 1,5% σε μισθούς και συντάξειςΕνισχύσεις 100 εκ. € σε νέους αγρότεςΣε επιπλέον 35.000 συνταξιούχους το ΕΚΑΣΟλοταχώς προς μια νέα επιτήρηση«Η Ελλάδα παράδειγμα ευάλωτης οικονομίας»«Ανάσα» στις τράπεζες η πτώση του euriborΣημάδια ασφυξίας στην οικονομίαΣτο ναδίρ ο τζίρος, στο ζενίθ τα «φέσια»
    Η κυβέρνηση μέσω του Προγράμματος δεσμεύεται απέναντι στην Κομισιόν πως, μεταξύ των άλλων, θα προχωρήσει σε περιορισμένες προσλήψεις στο Δημόσιο (θα είναι λιγότερες από τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων που συνταξιοδοτούνται), σε εξαιρετικά χαμηλές αυξήσεις μισθών και συντάξεων στο όριο του πληθωρισμού, ο οποίος εκτιμάται μεταξύ 2,2% και 2,6% σε συγχωνεύσεις δημόσιων φορέων, σε... συμμάζεμα των ΔΕΚΟ, κόψιμο επιδομάτων και εξορθολογισμό του συστήματος προμηθειών στον κλάδο της Υγείας.

    Σε μία περίοδο που το οικονομικό επιτελείο δεν μπορεί να αυξήσει τη φορολογία λόγω της κρίσης -άλλωστε αναμένει να εισπράξει 2,5 δισ. ευρώ λιγότερα φορολογικά έσοδα σε σχέση με τα όσα προέβλεπε ο προϋπολογισμός- στρέφεται στην περιστολή των δαπανών.

    Πρόκειται για όψιμο ενδιαφέρον αν αναλογιστεί κανείς πως οι πρωτογενείς δαπάνες από τα 30,46 δισ. ευρώ στα τέλη του 2003 εξακοντίστηκαν στα 49,15 δισ. ευρώ το 2008. Προκύπτει μία αύξηση περίπου 19 δισ. ευρώ ή 61,35%.

    Επίσης λίγο πριν κατατεθεί το ΠΣΑ εξαγγέλθηκαν μέτρα με προεκλογικό άρωμα.

    Παρουσιάζεται, δηλαδή, το οξύμωρο φαινόμενο η ελληνική κυβέρνηση να δεσμεύεται απέναντι στην Κομισιόν ότι θα βάλει ψαλίδι στις δημόσιες δαπάνες για να κρατήσει το έλλειμμα και την ίδια ώρα να προβαίνει σε εξαγγελίες των οποίων το δημοσιονομικό κόστος υπολογίζεται μεταξύ 2 και 2,5 δισ. ευρώ.

    Εξαγγελίες
    Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι προσλήψεις στον δημόσιο τομέα.

    Στο Πρόγραμμα αναφέρεται ρητώς πως θα υπάρξει δραστική μείωσή τους, αν και έχουν ήδη εξαγγελθεί 60.000 προσλήψεις (στην τετραετία 2004-2008), έγιναν περί τις 110.000 προσλήψεις), για τις οποίες θα δαπανηθούν 500 εκατ. ευρώ.

    Επίσης στις ΔΕΚΟ έχει επιχειρηθεί από τις αρχές του 2005 κιόλας με την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου η εξυγίανση των οικονομικών τους, αλλά παρ όλα αυτά τα ελλείμματα των μη εισηγμένων οργανισμών αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο, προσεγγίζοντας το 1,5 δισ. ευρώ.

    Πάντως στο υπουργείο δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε «γενναία» μείωση λειτουργικών καταναλωτικών δαπανών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΗΓΕΤΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!
    ΟΛΗ Η ΚΡΗΤΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚ!!
    Ένταση επικράτησε και πάλι στο λιμάνι του Πειραιά μεταξύ αγροτών από την Κρήτη και αστυνομικών. Οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών την ώρα που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου συνομιλούσε με αγρότες..
    ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΕΧΤΕΣ!!Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΓΚΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΒΑΣΤΑΕΙ ΝΑ ΤΗ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΣΠ

    3 Φεβ 2009 7:21:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ειμαι η νουδουλα και μολις τελειωσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΓΕΤΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!
    ΟΛΗ Η ΚΡΗΤΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚ!!
    Ένταση επικράτησε και πάλι στο λιμάνι του Πειραιά μεταξύ αγροτών από την Κρήτη και αστυνομικών. Οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών την ώρα που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου συνομιλούσε με αγρότες..
    ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΕΧΤΕΣ!!Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΓΚΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΒΑΣΤΑΕΙ ΝΑ ΤΗ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΣΠ

    3 Φεβ 2009 7:21:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά κάνετε και τα βγάζετε, έχει παραγίνει το κακό με αυτή την προκλητική συμπεριφορά των γαλάζιων στελεχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς 4 Φεβ 2009 11:02:00 πμ

    Αγαπητέ καθυστερημένε ΝΔ!
    Ο Γιωργάκης και το ΠΑΣΟΚ αγοράκι μου δεν έχει ανάγκη τέτοιου είδους νόμους προκειμένου να διατηρηθεί στην εξουσία.
    Η ΝΔ γιατί τρώγεται να περάσει αυτόν τον νόμο τώρα;
    Αναρωτήθηκεs ποτέ;
    Τώρα κατάλαβε η ΝΔ ότι με 152 και 151 βουλευτές είναι αδύνατο να κυβερνήσει;
    Tώρα κατάλαβε η ΝΔ ότι στο μέλλον δεν πρόκειται ποτέ να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση;
    Το ΠΑΣΟΚ ευχαριστεί πάρα πολύ για τον νόμο Παυλόπουλου αλλά δεν θα το δεχθεί αλλά και μόλις βγεί, που θα βγεί στις επόμενες εκλογές αυτοδύναμη κυβέρνηση, με μεγάλη διαφορά από την ΝΔ θα τον καταργήσει.
    Οι αλήτες και τα λαμόγια της ΝΔ νομίζουν ότι είναι έξυπνοι.
    Αν είναι έτσι, ας δώσουμε στο πρώτο κόμμα 300 βουλευτικές έδρες να τελειώνουμε.

    ΝΔ δεν πάτε καλά!
    Υπάρχουν και μικρότερα κόμματα τα οποία εκπροσωπούν ένα μικρό αλλά υπάρκτο ποσοστό των πολιτών αυτής τη χώρας και για αυτό θα πρέπει να ακούγονται οι απόψεις τους.
    Είναι άδικο να κλέβεις από αυτά τα κόμματα τiς έδρες που κατεχούν.

    Από αυτό το νόμο του Παυλόπουλου και μόνο μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι η ΝΔ είναι ένα κόμμα αληταριών, κλεφταράδων, απατεώνων και κυρίως φασιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. GIORGO...
    1. VALE STH LISTA OSOUS TRONE XHMIKA APO TA MAT
    2. DIOXE OSOUS TRONE GIAOURTIA APO TO LAO!!

    PASOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι δεξιοί για να προωθήσουν τον άντρα της κορακοντόρας, μετά το καπράλο της λαμογιάς του χρηματιστηρίου, έχουν πιάσει δουλειά σε αυτό που ξέρουν πολύ καλά.

    Συκοφαντήστε, συκοφαντήστε, συκοφαντήστε. Στο τέλος κάτι θα μείνει.

    Δεν μου κάνει καμμία εντύπωση.Πολιτικοί απόγονοι και θαυμαστές,εξάλλου είναι του γκαίμπελς και του χίτλερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ
    Έφτασε η ώρα να ζητήσουμε από τους
    Κλέφτες και διεφθαρμένους πολιτικούς και όσους διαχειρίστηκαν
    το δημόσιο χρήμα εδώ και 40 χρόνια πίσω.
    Τα κονδύλια και τα δάνεια που μας έδωσε αφειδώς η Ευρωπαϊκή ένωση για να αναπτυχθεί η Ελληνική οικονομία ,
    και οι διεφθαρμένοι και κλεφτές τα έκλεψαν και τώρα
    έχουμε , από την έλλειψη των χρημάτων αυτών πρόβλημα επιβίωσης.
    Η μη επιστροφή των χρημάτων από αυτούς που σας
    αναφέραμε ποιο πάνω η από τους κληρονόμους τους ,
    ποινή είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
    Η ΚΛΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ
    Δηλαδή θα τους τα χαρίσουμε;;;;;;;
    Δεν έχουμε αξιοπρέπεια σαν λαός ;;;;;;
    Για τόσο μαλάκες μας περνάνε;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΒΛΑΧΟ ΚΙΛΑΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΟΡΕΥΕΙΣ.

    ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 2 ΞΑΝΘΑ ΟΥΚΡΑΝΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙ.

    ΜΑΛΑΚΑ ΒΛΑΧΟ ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΟΦΑΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εμένα με ενοχλεί ο μισθός του και όχι το ότι χορεύει πάνω σε τραπέζι. Αλλά μου φαίνεται περίεργο πως μια φωτογραφία μετά από τόσο καιρό, (η φωτογραφία είναι από τον Ιανουάριο του 2007), γίνεται θέμα και δημοσιεύεται εκατό φορές μέσα στο blogspot. Σαν στημένο μου μυρίζει το σκηνικό για να δημιουργηθεί κλίμα και να τον παραιτήσουν και να βάλουν άλλον δικό τους άνθρωπο. Επίσης τον καλούν να παραιτηθεί κλπ Αν πράγματι αυτοί που δημοσιεύουν είναι τόσο ηθικοί ας πούνε να μειωθεί ο μισθός του, αλλά αυτό δεν το λένε γιατί θα βάλουν κάποιον δικό τους και δεν συμφέρει να έρθει ο δικός τους με μειωμένο μισθό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση