GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα πρωτοσέλιδα...

9 σχόλια

  1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ

    για μία ακόμα φορά..


    Είναι γνωστές και θλιβερές οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι σε λίγους μήνες η διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, θα αποτελεί παρελθόν στην ιστορία μας.

    Ο ελληνικός λαός με τις προτιμήσεις του αυτοκτονεί για μία ακόμα φορά, το έθνος δε θα επιστρέψει δεκαετίες πίσω.

    Η διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή προσέφερε στο έθνος και στους έλληνες μία χρυσή ευκαιρία να ανορθωθούν και εν πολλοίς τα κατάφερε. Ανέπτυξε την οικονομία (όλοι οι δείκτες το μαρτυρούν), τον πολιτισμό, την κοινωνική αλληλεγγύη, την πρόνοια, εν γένει ανόρθωσε τη χώρα. Καταπολέμησε τη φτώχεια, την ακρίβεια, τη διαφθορά. Βέβαια είχε ακόμα πολλά να προσφέρει και πολλά να ολοκληρώσει.

    Δυστυχώς όμως οι έλληνες πολίτες ούτε τα εκτίμησαν, ούτε τα σεβάστηκαν και ακόμα χειρότερα τα υβρίζουν και τα συκοφαντούν. Προστρέχουν δε σε άλλους ψευτο-μεσσίες και στην κομμουνιστική ιδεολογία για να σωθούν, όπως νομίζουν.

    Εκ τούτου συνάγεται το εξής δίδαγμα: Στην Ελλάδα η δημοκρατία βλάπτει σοβαρά τον τόπο. Τούτο είχε διαισθανθεί και η επανάσταση της 21ης Απριλίου το 67, πάλιν όμως συνέβησαν τα ίδια. Επομένως θα πρέπει να ηχήσουν οι σάλπιγγες, οι εθνικές φωνές και πάλιν. Κώστα Καραμανλή, οδήγησε τον τόπο εις το πεπρωμένο του. Oi καιροί ου μαινετοί...

    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με άρθρο του στην εφημερίδα Ημερησία του Σαββάτου, ο Γ.Παπανδρέου ξεκαθαρίζει ότι στην ατζέντα του περιλαμβάνεται και η κρατικοποίηση τραπεζών.

    TON ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΨΗΦΟ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 81 ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΗ – ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟΣΠΙΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ "Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ"ΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙς ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ SPAM ΤΟ BLOG. ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΖΩΝ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΡΥΦΟΔΕΞΙΟΥΛΗ...
    ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ!!! ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΕΙΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑΣ!!!! ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΥ ΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΣΟΥ ΚΩΛΟΜΑΛΑΚΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΩΝΥΜΕ 1:20 ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΡΥΦΟΔΕΞΙΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΔΕΞΙΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΑΑΝΩΝΥΜΩΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ!!! ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΧΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ Ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΥΜΕΝΕ ΤΖΩΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΟΥΤΕ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΑΜΑΝ...ΠΩ...ΠΩ..ΠΩ...
    ΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ !!!
    ΩΧ... ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.
    ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΦΡΟΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ.....
    ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑ....
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΒΛΑΜΕΝΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε τζων πάρε τον καραμανλίκο σου και αδειάστε μας τη γωνιά μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση