... για να προβάλουν αμερικάνικη σειρά! . Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει το λόγο για τον οποίο κόπηκε στη μέση η μετάδοση της συνέντευξης το...
.
Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει το λόγο για τον οποίο κόπηκε στη μέση η μετάδοση της συνέντευξης του Γιώργου Παπανδρέου από την ΕΤ1, για να ακολουθήσει η προβολή της αμερικανικής σειράς "Ατίθασα Νιάτα" ;Πάντως σε τηλεφωνική επικοινωνία με την ΕΤ1 που επιχείρησα για το ζήτημα, μόλις κατάλαβαν το λόγο του τηλεφωνήματος, μου ζήτησαν να... περιμένω - για να μου το κλείσουν μισό λεπτό αργότερα.
Φοβάμαι ότι τέτοιες τακτικές ξεπερνούν τη δεδομένη σκοπιμότητα των κυβερνώντων και αγγίζουν το όριο της συμπυκνωμένης βλακείας.
(...)
Ο.Π.Κ
Διαπιστώνω ότι ξεχύθηκαν οι χασομέρηδες της Ολυμπιακής και προσπαθούν να πείσουν ότι "δεν συμφέρει" η λύση Βγενόπουλου. Γι' αυτούς μια λύση "συμφέρει": Να βάζει το δημόσιο 1-2 εκατ ευρώ την ημέρα και να λουφάρουν οι ίδιοι μέρι συνταξιοδοτήσεως.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔιότι τα ατίθασα νιάτα είναι πιό ενδιαφέροντα από το παιντί. Κοιμηθήκαμε ακούγοντάς τον...
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι η συνέντευξη Παπανδρέου αμερικάνικη σειρά ήταν. Καμιά διαφορά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι να κάνουν οι άνθρωποι, να μην το κόψουν;
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίχε πάρει όλο τον κόσμο ο ύπνος και ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΚΟΥΔΟΣ στα πίσω καθίσματα χασμουριότανε μέχρι θανάτου.
Τί να κάνουν οι άνθρωποι, πόσο να αντέξουν;
ΑπάντησηΔιαγραφήΜας είχε πάρει όλους ο ύπνος, σαν να βλέπαμε Αγγελόπουλο στις 3 τα ξημερώματα.
Ακόμη και ο Αρκούδος που ήταν στα πίσω καθίσματα είχε βαρεθεί μέχρι θανάτου ο κακομοίρης.
Έλεος όχι άλλη συνέντευξη του Γιωργάκη, θα μας μείνει κουσούρι.
What a fucking boring sod.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤό ξέρω ότι είναι δύσκολο να μην μπορείς να αντέξεις την πραγματικότητα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα σου πώ λοιπόν μία περίπτωση να τη θυμάσαι.
Έχω ένα θείο, τον Κυριάκο. Είναι 110 κιλά, ιδρώνει ακόμη και όταν βλέπει τηλεόραση, έχει 7 βαθμούς μυωπία, μόνιμο τρέμουλο και τα αντανακλαστικά ενός σαλιγκαριού.
Βάλε τον θείο μου τον Κυριάκο στήν καλύτερη Φόρμουλα 1. Όσο γρήγορο και να είναι ένα αυτοκίνητο φόρμουλα 1, εσύ τί λές υπάρχει περίπτωση να νικήσει;
Έτσι και εσείς οι πασόκοι με το Γιωργάκη. Παρόλο που ΞΕΡΕΤΕ ότι είναι βλήμα προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να τον κάνετε πρωθυπουργό.
Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ, χάνει λάδια, από παντού.
Δεν λυπάστε τα νειάτα σας;
ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπό τότε που πήγε στην αντιπολίτευση, τον έχουμε δει να σκουπίζει σε συνέδριο, να κλαίει με φόντο τα καμένα δέντρα της Ηλείας και πρόσφατα να ... κλαίει στο λιμάνι του Πειραιά.
Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πηγές, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εθεάθη επίσης να δακρύζει στα γραφεία του κόμματος, μετά από μακρόσυρτη και οσμίζουσα κλανιά του Ευάγγελου Βενιζέλου".
Από τον dr.seeng
Θα ήθελα να ξέρω τί σκέπτεται αυτό το κορίτσι η mother.
ΑπάντησηΔιαγραφήH Margaret Chad, ντε.
Έχοντας ζήσει τόσο χρόνια δίπλα στον Αντρέα αναρωτιέμαι τί να σκέπτεται για τον κανακάρη.
Τι πήγε λάθος;
Τον έτρεφε υγιεινά.
Τον έντυνε καλά.
Τον πήγε στα πιό ακριβά σχολεία.
Τον έστειλε στην Αμερική.
Τον έστειλε στη Σουηδία.
Τόσα χρόνια πρωθυπουργός ο μπαμπάς τούκανε συνεχώς φροντιστήριο.
Τόν κάναμε και υπουργό για καμιά δεκαριά χρόνια μπάς και αποκτήσει πρακτική εμπειρία.
Και τί καταφέραμε μετά από 57 χρόνια;
Ένα τούβλο με τσιγγελωτό μουστάκι.
Φτωχή κυρία Chad.
Δεν παίζεται ο οραματιστής Γεώργιος Τσάντ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν παίζεται.
Μιλάμε, το άτομο είναι από άλλο κόσμο, ηλεκτρονικό.
Κάτι σαν τα ντίτζιμον και τους γκορμίτι, κάτι.
Πως μπορεί ένας άνθρωπος να λέει τόσο πολλά που περιέχουν τόσο λίγα;
ΑπάντησηΔιαγραφήΆλλα αντ' άλλων οι απαντήσεις σε όλα αυτά που τον ρωτούσαν (όλες οι ερωτήσεις ήταν μιλημένες πάσες-άλλο κεφάλαιο αυτό).
Εντελώς ασυνάρτητος αυτός ο άνθρωπος.
Τελικά είναι δυνατό να είναι πραγματικά ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ;
Εκοψαν την συνεντευξη βλακογιοργο
ΑπάντησηΔιαγραφήγια να προβάλουν αμερικάνικη σειρά
==
Και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ εκαναν!!
Βρε ζωον! θα ηθελες παραπανω .."συνεντευξη"???
Ασε δηλαδη που αντικειμενικα ,προς οφελος της πασοκοσκυλιας ητανε !
και του ιδιου του βλακογιοργος!!
Γιατι θα κανανε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ερωτησεις και καποιοι .."αλλοι" και ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ τα πασοκοσκυλαιικα δημοσιοκαφρα..
Αρχισε με την.."ερωτηση" του αρτηριοσκληρωτικου πορωμενου χιτλερικου καταλοιπου "παπαχρηστου" του λαμπρακισταν..
Φαντασου να τον ρωταγαν και οι δημοσιογραφοι συμπολιτευομενων εφημεριδων..
"Βαρβαρισμους" και "σολοικισμους" απο αυτο το ανερματιστο,ηλιθιο,καθυστερημενο
"βαρβαρο-σολοικιστη"
το βλάκο-γιόργο
τζων
Ο πανικος τους ειναι πλεον εμφανης και αυτο ειναι κακος συβοουλος.Ειμαι σιγουρος οτι θα δουμε και χειροτερα απο το κατ επιφαση δημοκρατικο Νεοδημοκρατικο φασιστικο καθεστως διοτι περι καθεστωτος προκειται.Αλητες χαραμοφαηδες της ΕΡΤ παραιτηθειτε ζωα εαν σας εχει απομεινει ιχνος απο φιλοτιμο.DL
ΑπάντησηΔιαγραφήΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΟΨΑΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΡΗΤΟΡΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ,ΤΟΝ ΚΙΚΕΡΩΝΑ ΤΩΝ ΛΑΤΙΝΩΝ.ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ Η ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΡΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΩΜΕΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΩΡΓΟ?
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΧΩΡΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΧΑΧΑΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ??
ΑπάντησηΔιαγραφήΡΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΞΕΦΤΥΛΑ Ο ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑ ΕΛΕΟΣ ΓΚΙΟΡΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟ!
Διαπιστωνω απο τα σχολια των δεξιων οτι μαλλον πρεπει να εχουν θορυβηθει απο την πολυ καλη εμφανηση του Παπανδρεου.Θα σας περασει !!Αν τολματε κανετε εκλογες!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΓαμώπαιδα της δεξιάς, τραβάτε ζόρι;
ΑπάντησηΔιαγραφήπω πω κακια τα παπαγαλαρια.αμα σας ριξουν σκυλοτροφες αμασητες θα τις φατε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓΙΩΡΓΟ ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΡε συ Τζών,
ΑπάντησηΔιαγραφήΚόψτην ρε φίλε, έχει αρχίσει και φαίνεται έντονα πλέον, για το καλό σου στο λέω.
Υπέροχη ομιλία έως την στιγμή που η ΝΔτική τηλεόραση τον έκοψε στον αέρα...
ΑπάντησηΔιαγραφήΠροβλέπω 45% ΠΑΣΟΚ & 12% ΣΥΡΙΖΑ.
Εναν πολιτικό που δεν τον υπολογίζεις δεν του κόβεις την συνέντευξη . Τον αφήνεις να πεί αυτάπου θέλει για να εκτεθεί . Τώρα ποιός εκτέθηκε ;
ΑπάντησηΔιαγραφήτζων
ΑπάντησηΔιαγραφή5 Φεβ 2009 6:18:00 μμ
MONOΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙΣ Ή ΣΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ;
ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ ΔΕΞΙΟΥΛΙΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΕΔΩΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΑΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΕΡΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Η ΠΟΥΤΣΑ ΘΑΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΑ ΚΟΛΑΡΑΚΙΑΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
Ο ΠΛΕΟΝ ΑΠΛΗΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΙ,ΟΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΟΥΣΑΝ ΤΡΕΛΛΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΠΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1, ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΛΛΥ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ κ.α.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΕΟΥΣ.ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΣΑΝ..
ΑπάντησηΔιαγραφήμυαλό χρειάζεται για να καταλάβεις ? έλεγε μαλακίες σε ώρα που έβλεπαν και παιδία
ΑπάντησηΔιαγραφήshkat
Όλα τα φασιστοειδή σε δράση.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔιαβάστε τους!
Χολή και ξεφτύλα!
Ότι θυμούνται χαίρονται!
Ε! ρε κλάμα το βράδυ των εκλογών τα παλικάρια!
Θα πάρει καιρό να το
συνειδητοποιήσουν οι λεβέντες ότι εντός ολίγου μάσα ΤΕΛΟΣ!
Μετά την συνέντευξη του Αμερικάνου Παπανδρέου ακούστηκε οτι ακολουθεί Τούρκικο διάγγελμα απο τον πασά Καραμάν-αλή.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε αυτόν πού να τολμήσουν να κάνουν τέτοια πουστιά θα πέσει το χασαπομάχαιρο σύννεφο.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ ΡΕ ΚΩΣΤΑ? ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑ, ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ, ΠΑΕΙ ΚΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ...ΩΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ... ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥς, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΣΟΥ...ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΗς ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ; ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ; ΡΟΜΠΕΣ. Ε ΡΟΜΠΕΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι προφανές λοιπόν μετά από αυτά τα 12 σχόλια, ότι όλα τα δεξιά υποκείμενα χάρηκαν γι αυτό που συνέβει και δεν τους αδικώ..!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε φασίστες δεν έχεις τίποτα να πείς άλλωστε!
Και για να πέσω και στο επίπεδο τους, ο Γιωργάκης σίγουρα πάντως δεν είναι τόσο ηλίθιος όσο ο Καραμανλής και ο Αντώναρος και ο Μαρκογιαννάκης και ο... μην αναφέρω τώρα 150πόσους βουλευτές έχετε????
Είναι σαφές πάντως γιατί η χώρα τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μπουρδέλο...Αφού έχει κάτι τέτοιους σαν εσάς, για υποστηρικτές του κυβερνητικού έργου μη χέσω!!!
Άντε περαστικά! Ψυχοραγείτε αλλά δεν το έχετε πάρει χαμπάρει ακόμα!!!
Έχουν βγει όλοι οι συκοφάντες κλέφτες, λαμόγια, απατεώνες δεξιοί και προσπαθούν υβρίζοντας και συκοφαντώντας να υποβαθμίσουν τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠάρτε το χαμπάρι συκοφάντες κλέφτες, λαμόγια, απατεώνες, και προδότες δεξιοί ότι και να κάνετε ο κόσμος σας κατάλαβε και έχει κάνει τις συγκρίσεις του.
Τι να συγκρίνει το μπουχέσα σας άχρηστο ακαμάτη τεμπέλη, πισωγλέντη,με τον αδιάφθορο Γιώργο Παπανδρέου; Αποτελεί προσβολή της ανθρώπινης νοημοσύνης
Ότι και να γίνει, και μαλακίες να λέει, πρόκειται για δεδομένη νίκη του ΧΑΣΟΚ. Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Όταν σε πάρει η κάτω βόλτα δεν γίνεται τίποτα. Τ'ακούς Κωστάκη; Μην ζορίζεσαι και ο Σιωνιστής Σημίτης τα ίδια με σένα έπαθε.Τέρμα, το ΧΑΣΟΚ σε έχει καπελωμένο Καραμανλάκο. Αντε σειρά της Ντόρας τώρα. Στην Ελλάδα είμαστε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔΕΞΙΟΙ,
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!!
ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΕΣ.
shkat
ΑπάντησηΔιαγραφή5 Φεβ 2009 6:44:00 μμ
ΡΕ SHKATA, PE SHKATA, ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΜΟΛΥΣΑΝ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ; ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ...
βρε καραγκιοζηδες φασιστοδεξιοι ποτε θα καταλαβετε οτι οι ωραιες μερες για σας εχουν πια τελειωσει;
ΑπάντησηΔιαγραφήΌσο κι αν προσπαθει η κρατικη προπαγανδα της ΕΡΤ να καταπνίξει το δυνατο κοινωνικο ρευμα που εκφραζεται στο προσωπο του Παπανδρεου, πετυχαινει το ακριβως αντιθετο
Καλως ή κακως οι προοδευτικοι Ελληνες εμπιστευονται σημερα το ΠΑΣΟΚ.
Αυτο δεν αλλαζει, οσο κι αν δεν αρεσει στους σημερινους βολεμενους του συστηματος.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ ΑΠΟ ΘΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΩΡΑ; ΠΑΛΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ-ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΣ-ΑΠΟΛΥΤΟΣ-ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ-ΘΑ ΕΙΝΑΙ; ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΝΕΣΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΣΟΙ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΕΡΧΕΣΤΕ,
ΑπάντησηΔιαγραφήΓΙΝΕΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕς ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ.
ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ...
6:27:00 μμ ετοιμάσου lol
ΑπάντησηΔιαγραφήΑμάν ζόρι τα ΝεοΔιακυβερνητικά καλόπαιδαααα...Ρε μαλάκες πιστέψατε αλήθεια ότι θα είστε μια ζωή κυβέρνηση χωρίς να κυβερνάτε;
ΑπάντησηΔιαγραφήΚανόνισε ο Μπούλης να μιλήσει μετα τον ΓΑΠ για να παίξει εκείνος ως βασικό θέμα στις ειδήσεις.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπράβο μας που έχουμε πρωθυπουργό τσαρλατάνο!!
Δε θάναι βέβαια για πολύ!
George, fuck them in the kol...xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕντάξει, έκοψαν τον αργόστροφο και όπου να ναι σκάει μύτη ο τενώρος-χορευτής της Ραφήνας για διάγγελμα παραλήρημα. Πιάστα και φέρτα γύρω ένα πράγμα. Είμαι βιδωμένος, είμαι χρήσιμος είμαι χεσμένος γιατί βλέπω ότι πάει σε αλλον η κουτάλα κλπ κλπ κλπ τα ίδια και τα ίδια μας τα έχει χιλιοσπάσει τα αρχίδια και ο μαλάκας ο δήθεν ρήτορας της Νέα Ληστοκρατίας.Τίποτα σοβαρό απο κανέναν;
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΕΡΔΟΣ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΕ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΝΤΙΜΑ!
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΣΕΦΡΕΤΖΗ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΟΝ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ !!!! Ν.Δ.
Από TV χωρίς σύνορα, tvxs.gr :
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ζωντανή μετάδοση της εκπομπής διακόπηκε αιφνιδιαστικά, λίγο πριν πάρει τον λόγο ο Στέλιος Κούλογλου για λογαριασμό του Tvxs. Η ερώτησή του αφορούσε τη λογοκρισία στην ΕΡΤ, τις απολύσεις στα ιδιωτικά ΜΜΕ, το Ίντερνετ και τα νέα μέσα.
Η συμφωνία του ΠΑΣΟΚ με τη διοίκηση της ΕΡΤ προέβλεπε την ζωντανή μετάδοση από την ΕΤ-1 χωρίς περιορισμό χρόνου.Παρ όλα αυτά η συνέντευξη διακόπηκε για να μεταδοθεί η σαπουνόπερα "Ατίθασοι και Ωραίοι". Στους τεχνικους της ΕΡΤ που ρώτησαν πως είναι δυνατόν να κόβεται στη μέση η συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δόθηκε η απάντηση "ότι είναι απόφαση της διοίκησης".
Ότι και να κάνει-αν κάνει-η Ν.Δ όταν μία κυβέρνηση έχει πάρει την κάτω βόλτα δεν την σώζει τίποτα ρε παιδιά. Το έχουμε ξαναδεί το έργο. Και τον Καραμανλή Κωστάκη τον ανεβάζαμε μπούλη τον κατεβάζαμε, έλεος και ξαφνικά μαςπροέκυψε ΗΓΕΤΑΡΟΣ και, ήταν όσο κάποιοι τον γούσταραν να έιναι. Τώρα ήρθε η σειρά του άλλου. Οπότε πούστηδες δεξιοί ρουφήξτε στεγνά την πούτσα του Γιώργου και στραγγίξτε την καλά. Γαμώφαρα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ΙΔΙΑ ΠΑΛΑΙΑ, ΓΝΩΣΤΗ, ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ, ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜα ο κύριος καταλληλότερος θα κάνει διάγγελμα και θααααα....
ΑπάντησηΔιαγραφή5 Φεβ 2009 6:15:00 μμ
ΑπάντησηΔιαγραφήΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΣΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΜΩΣ ΠΙΑ.
RE MALAKES OTI KAI NA KANETE OI EKLOGES GRAFOYN PASOK RE ZWA. PASOK.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚόψτε εκπομπές, βγάλτε διαγγέλματα, μπαλαμουτιαστείτε με τον Πρετεντέρη, δεν γίνεται να αλλάξει τίποτα. Τελειώσατε ρε μάγκες. Έχετε τελειώσει, μυρίζετε ψοφίμι πλέον.
ΑπάντησηΔιαγραφήPASOK DYNAMI EYTHINIS DYNAMI ALLAGHS XA XA XA XA XA!!! A RE KOSTAKI TI EPATHES THA SE PAEI GAMIONTAS KAI O GIWRGOS RE AXRHSTE HGETISKE TOY KWLOY.
ΑπάντησηΔιαγραφήΡΙΞΤΕ ΤΟΥ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΟΨΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!
ΒΓΑΛΤΕ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ!!!
ΟΜΩΣ
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ
ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΠΕΣ. ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ. ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΧΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΕ ΖΩΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΣΤΕ ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤέλος πάντων, η πούτσα είναι κοντά γαμώ την Νέα Τρομοκρατία.
ΑπάντησηΔιαγραφήΩπα ωπα, σε λίγο βγαίνει, λέει, ο πανμέγιστος καταλληλότερος με ένα τεράστιο φυσερώ για να κάνει αέρα στα αρχίδια των Νταβαντζήδων.
ΑπάντησηΔιαγραφήPALI TO FTAINE OLOI OI ALLOI PERA APO TON EAYTO TOY. TELIKA POSO MALAKAS MPOREI NA EINAI O KARAMANLHS? TA IDIA RE POYSTH, ELEOS LES KAI VAZEI KASETA TO ATOMO.TON DIA MOY MESA.
ΑπάντησηΔιαγραφήΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΠ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΛΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΥΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.ΑΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΚΟΥΡΗ;
ΘΕΛΕΤΕ ΡΗΤΟΡΑ;
ΑπάντησηΔιαγραφήΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑ;
ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ;
ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ;
ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ;
...Τι να συγκρίνει το μπουχέσα σας άχρηστο ακαμάτη τεμπέλη, πισωγλέντη,με τον αδιάφθορο Γιώργο Παπανδρέου; Αποτελεί προσβολή της ανθρώπινης νοημοσύνης
ΑπάντησηΔιαγραφή5 Φεβ 2009 6:51:00 μμ
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ.
Νεοδημοκρατες φασίστες ρίξτε μια ματιά στο Γκάλοπ δίπλα να δείτε γιατι η ερτ εκοψε τον Γιώργο περαστικά σας και δεν μπορείτε να ψηφίζετε οσο θέλετε
ΑπάντησηΔιαγραφή-Μπορεί να γίνει ο Γιωργάκης πρωθυπουργός;
ΑπάντησηΔιαγραφή-Γιατί όχι;
Ο Κωστάκης απέδειξε πως η Ελλάδα είναι δυνατόν να κυβερνάται και χωρίς πρωθυπουργό.
Η ΕΡΤ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ συνέντευξη τύπου του Γιωργάκη πρέπει να ήταν η πιό βαρετή συνέντευξη που έχω παρακολουθήσει σε όλη μου τη ζωή.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ μονότονος ρυθμός της ομιλίας του αλλά και ο αργός τρόπος που σκέπτεται και εκφράζεται είναι μοναδικοί.
Εάν σε αυτά προσθέσει κανείς και το ότι:
Πρώτο, ποτέ δεν απαντά συγκεκριμένα σε οποιαδήποτε ερώτηση (απλώνει το τραχανά) και
δεύτερο ότι πηδάει συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο (μάλλον μπερδεύονται οι άτιμες οι σκέψεις)
έχουμε το ιδεώδες νανούρισμα.
Θα μου πείς έτσι και αλλιώς παραμύθια για μικρά παιδιά διηγείται, οπότε όλα καλά.
Έτσι είναι τα υψηλά οράματα και οι νέες ιδέες, τάχουν αυτά.
Αααα, καληνύχτα…..
Εδώ έκοψαν τη συνέντευξη στον Ant1 για να βάλουν την αυτού μεγαλειότητα Τατιάνα και περίμενες να μην το κάνει η ΓΑΛΆΖΙΑ ΕΡΤ ;
ΑπάντησηΔιαγραφήΓια φτύσιμο είναι όλοι σε αυτή τη χώρα από τη κορυφή ως τα νύχια.
Eixate dr koutsouko giayto sas diavazei o kosmos!!
ΑπάντησηΔιαγραφήto pasok 8a exei aytodynamia giati exei dr koutsouko...den xreiazetai allagi eklogikou nomou
45 % pasok!!
168 edres!!
11 % i diafora!!
to elege o dr stin Milioni kai eixe kai mia kritiki magoura apo tous krites pou itan ston peiraia!Kostas pasp
ε υπολόγισαν μέσες άκρες τα ίδια θα ακούγατε :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΩΣΤΑΚΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΙΣΟ DVD ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.
ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ
ΔΟΥΜΕ....;;;
Ρε παιδιά γιατί τσακώνεστε μεταξύ σας για το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ. Αφού τα ίδια είναι. Σας βάζουν να πλακώνεστε και έντεχνα σας εγκλωβίζουν στο δίλημμα ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ. Σαν να βλέπω Παναθηναικό Ολυμπιακό. Το ΠΑΣΟΚ εκεί που ήταν πεθαμένο, το ανέστησαν με κάτι δήθεν γκάλοπ που το έδειχναν δήθεν να προηγείται τόσες μονάδες. Αμέσως οι ηλίθιοι συσπειρώθηκαν γύρω από τον ηλίθιο Γιωργάκη βλέποντας ότι προηγούνται σύμφωνα με τα ψεύτικα γκάλοπ τόσες μονάδες. Οι ελεγχόμενες εταιρείες δημοσκοπήσεων πέτυχαν και πάλι την πόλωση στα δύο μεγάλα κόμματα και εσείς τσακώνεστε μεταξύ σας σαν βλάκες. Κάντε ένα κόμμα που το ψηφοδέλτιό του θα καταρτίζεται με κλήρωση μέσα από τον λαό και θα δείτε που θα πάει ο Γιωργάκης και ο Κωστάκης και η Παπαρήγα κλπ. Το ψηφοδέλτιο πρέπει να καταρτίζεται με κλήρωση μέσα από όλο τον λαό δηλαδή υποψήφιοι βουλευτές να είναι με κλήρωση όλοι οι Έλληνες πολίτες και όχι τους υποψήφιους βουλευτές να τους ορίζει ο αρχηγός του κόμματος. Η Βουλή που θα προκύψει να διαλέξει υπουργούς εξωκοινωβουλευτικούς καταξιωμένους στον τομέα τους.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠάντα τόλεγα ότι οι πρασινοφρουροί ζούν σε ένα άλλο κόσμο, προφανώς δεν έχουν ακούσει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγαλύτερη παγκόσμια οικονομική κρίση που είδαμε ποτέ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΈχω μία απλή ερώτηση για όλους τους επιπόλαιους και ανεύθυνους χαζούληδες, οι οποίοι το μόνο που μπορούν να πετύχουν στη ζωή τους είναι να παπαγαλίζουν τις ψευτιές των καναλονταβατζήδων.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΝ ΕΤΕΙ 2009, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟN ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ;
Για την Αμερική να μη τα συζητάμε, μόλις χθές (5-2-09) ο Ομπάμα είπε -επί λέξει- ότι υπάρχει περίπτωση η κρίση να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΕΨΙΜΗ.
Η Γερμανία καταρέει, έχει πτώση εξαγωγών 40% το 2008 και μείωση ΑΕΠ 4% μόνο το Δεκέμβρη.
Στην Ιαπωνία η ανεργία έχει διπλασιασθεί μέσα σε τρείς μήνες και οι ζημιές των επιχειρήσεων είναι από 30-90%.
Στη Βρετανία έχουν πανικοβληθεί. Χθές μειώθηκαν τα επιτόκια της στερλίνας στο 1% και παρόλα αυτά η ανεργία ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια.
Στη Γαλλία τα περισσότερα εργοστάσια έχουν μειώσει ή σταματήσει την παραγωγή τους στέλνοντας στην ανεργία δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους το τελευταίο δίμηνο.
Το δεύτερο εξάμηνο του 2008 στην Κίνα έχασαν τη δουλειά τους 20 εκατομμύρια άνθρωποι και περιπλανιώνται από πόλη σε πόλη ψάχνοντας τα σκουπίδια.
Να συνεχίσω;
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ;
Είστε όλα μαλακισμένα, ανεύθυνα και επιπόλαια κομματικά στρατιωτάκια που έρχεστε από άλλο πλανήτη.
Μόνο το γεγονός ότι θεωρείτε αξιόπιστες τις αόριστες υποσχέσεις αυτού του μπουρδολόγου αεριτζή του Γιωργάκη αποτυπώνει και το δικό σας πνευματικό μεσαίωνα.
Εάν εσείς ζείτε στον εικοστό πρώτο αιώνα εγώ είμαι η αζέλ.
Έχουν βγει όλοι οι συκοφάντες κλέφτες, λαμόγια, απατεώνες δεξιοί και προσπαθούν υβρίζοντας και συκοφαντώντας να υποβαθμίσουν τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠάρτε το χαμπάρι συκοφάντες κλέφτες, λαμόγια, απατεώνες και προδότες δεξιοί ότι και να κάνετε ο κόσμος σας κατάλαβε και έχει κάνει τις συγκρίσεις του.
Τι να συγκρίνει κανείς το μπουχέσα σας τον άχρηστο, ακαμάτη, τεμπέλη, πισωγλέντη, με τον αδιάφθορο Γιώργο Παπανδρέου; Αποτελεί προσβολή της ανθρώπινης νοημοσύνης η σύγκριση
είμαι η αζέλ.
ΑπάντησηΔιαγραφή6 Φεβ 2009 9:43:00 πμ
Ποια Αζέλ αγόρι μου; Του Πανίκα; Λοιπόν πάρε φόρα και φτύσε τα μπούτια σου να κάνεις τσουλίθρα, διότι ο Γιώργος είτε το θες είτε όχι, θα είναι πρωθυπουργός από αύριο. Και σε παρακαλώ, άσε τον δήθεν υπεράνω διανοούμενο καθωσπρεπισμό σου, μορφωτικά αόματε, ΕΓΚΑΘΕΤΕ δεξιίσκε. Άντε μπράβο, όλοι οι δεξιοί μας προέκυψαν Στίγκλιτς με αποχρώσεις Ρούσβελτ. Χορτάσαμε διανοούμενους της δεκάρας με άποψη επί παντός επί στητού.Βούρλα.
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΞΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΞΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΙΛΙΑ;
ΑπάντησηΔιαγραφή