GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλβος – Κόρος – Ύβρις...

Νέμεσις – Άτις και Κάθαρσις Εκλογές Εδώ και Τώρα . Γράφει ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας http://www.koutsou...

Νέμεσις – Άτις και Κάθαρσις
Εκλογές Εδώ και Τώρα

.
Γράφει ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας
http://www.koutsoukos-anastasios.gr/
.
Όλβος: Ευτυχία
Κόρος: Κορεσμός
Ύβρις: Πάσχουν οι (εκάστοτε) κυβερνόντες...
Άτις: Το μίσος, η οργή, η μανία, αλλιώς και Οίστρος ... την στέλνουν οι Θεοί στους ανθρώπους που διέπραξαν την Ύβρι, για να καταστραφούν από μόνοι τους...
Τίσις: η εκδίκηση των Θεών
Νέμεσις: η Θεϊκή Δικαιοσύνη.
Κάθαρσις: Αυτό που εξιλεώνει τον άνθρωπο...


«Η πόλη μας ποτέ δεν θα χαθεί σύμφωνα με τη θέλησηκαι τη διάθεση του Δία και των μακαρίων αθανάτων θεών.Γιατί μια τόσο μεγαλόψυχη προστάτιδα, κόρη πατέρα ισχυρού,η Παλλάδα Αθηνά, έχει τα χέρια της απλωμένα πάω από την πόλη.Αλλά μόνοι τους οι πολίτες θέλουν να καταστρέφουντη μεγάλη πόλη με τις απερισκεψίες τους, παρασρμένοι από φιλοχρηματία,και ο άδικος νους των αρχόντων του λαού. Είναι επόμενο γι’ αυτούςεξαιτίας της μεγάλης αλαζονείας να πάθουν πολλά κακά».
Σόλων: Υποθήκη προς Αθηναίους

Η πανάρχαια ελληνική αντίληψη της ύβρεως και της συνακόλουθης νέμεσης είναι, σήμερα, επίκαιρη όσο ποτέ. Κύρια ιδέα της αρχαίας τραγωδίας είναι πως...
ο άνθρωπος δεν επιτρέπεται να υπερβεί τα όριά του και να συγκρουστεί με τους θεούς ή τη φύση, με υπέρτερες δυνάμεις. Τότε επέρχεται η τίση, η τιμωρία (παράβαλε την τιμωρία του Κρέοντα στην Αντιγόνη), είναι η κάθαρση που αποκαθιστά τη διασαλευθείσα ηθική τάξη του κόσμου.
Ο Κρέοντας εγγίζει επικίνδυνα τα όρια της απρέπειας προς τους θεούς (στους στ. 777- 780). Χλευάζει την πίστη της Αντιγόνης στην αιωνιότητα της άλλης ζωής και σαρκάζει την υπακοή της στο θέληµα του κάτω κόσµου. Ειρωνεύεται την αδυναµία της ηρωίδας να αποφύγει το θάνατο, περιφρονεί µε περισσή ασέβεια τον κάτω κόσµο (θεούς και νεκρούς) και διασαλεύει την θεία τάξη και ηθική ισορροπία · το δίκτυ της ύβρεως πνίγει σιγά σιγά στα βρόχια του τον υπερφίαλο βασιλιά και η νέµεσις των θεών αναµένεται να επιβάλλει άτεγκτα την τίσιν του Κρέοντα, για να επέλθει τελικά η κάθαρσις.

Ο Κροίσος διαπράτει και αυτός το αδίκημα της ύβρεως. Ο Λυδός βασιλιάς, θεωρώντας τον εαυτό του ολβιώτατον, δηλαδή τον πιο ευτυχισμένο από όλους, φτάνει στο στάδιο του κορεσμού, αφού επιδεικνύει την αλαζονεία του. Προβάλλοντας την αυτάρκεια και την ευδαιμονία του παρουσιάζεται ασεβής προς τους θεούς και προκαλεί την οργή τους. Κατά τον Ηρόδοτο, η ύβρις που διαπράττει συνδέεται άμεσα με τη νέμεση και τον φθόνο των θεών, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη συμφορά (άτη) που θα ακολουθήσει.

Σήμερα είναι επίκαιρη όσο ποτέ η πανάρχαια ελληνική αντίληψη της ύβρεως και της συνακόλουθης νέμεσης. Η διαφθορά, σύμφωνα με έρευνα του Τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε δείγμα 4.720 ατόμων άνω των 18 ετών σε όλη τη χώρα, αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο πρόβλημα στην ελληνική κοινωνία, μετά την ακρίβεια. Μάλιστα, οι πολίτες ανέδειξαν ως πρώτους στην διαφθορά στην Ελλάδα τα πολιτικά κόμματα και τους βουλευτές. «Η χώρα θα βγει από την κρίση μόνο εάν επενδύσει στο μέλλον της. Οφείλουμε να πάρουμε τις αποφάσεις που χρειάζονται για να αλλάξουμε πορεία, να κτίσουμε μια Ελλάδα των αξιών με επίκεντρο τον άνθρωπο» τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, παρουσιάζοντας το Σχέδιο του Κινήματος για την χώρα.
Σήμερα πάνω από 7.500.000 πολίτες είναι υπερδανεισμένοι και πάνω από 450.000 σπίτια κατάσχονται, ενώ οι ληστρικές τράπεζες έχουν υπερκέρδη και οι υπάλληλοι των εταιρειών κατάσχεσης θυμίζουν τους «δήμιους» του μεσαίωνα!!. Οι τραπεζίτες πήραν τα 28 δις και κάνουν «μπίζνες» και δεν δίνουν κανένα χαμηλότοκο δάνειο ανακούφισης στον κοσμάκη. Το Πασοκ δηλώνει: «όχι λευκή επιταγή στους τραπεζίτες» και ουσιαστικά κινείται προς μια νέα σεισάχθεια. Τερματισμός κάθε είδους κατασχέσεων, δεδομένου ότι κάθε μέρα υποβάλλονται 90 αιτήσεις κατάσχεσης!!
Η λαοθάλασσα που έπνιξε την Αθήνα τον Δεκέμβρη του 2008 είχε την επαναστατική δυναμική της Γαλλικής Επανάστασης. Η Μαρία Αντουανέτα, ξόδευε κάθε μήνα 15.000 λίβρες (75.000 ευρώ περίπου), ενώ μεγάλο μέρος του γαλλικού πληθυσμού πέθαινε από την πείνα!!! Ο Λουδοβίκος επιχείρησε να δραπετεύσει από το Παρίσι ... αλλά συνελήφθη...
Σε όλο τον πλανήτη, σήμερα, όποια και να είναι η κυβέρνηση σε κάθε χώρα (δεξιά – κεντρώα - αριστερή) αναγκαστικά θα ακολουθήσει σοσιαλιστική πολιτική!! Το Πασοκ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση!! Η αλλαγή έρχεται !!! Ο Ομπάμα ήδη υιοθετεί τη «νέα σεισάχθεια». Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει - μέσα και έξω από το Πασοκ - να κατέβει από το τρένο τώρα!! Η παραμονή της ολιγαρχίας στην εξουσία «κοστίζει περισσότερο» από το «κόστος διενέργειας» των εκλογών!! Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!!Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!!"
Εκλογές Εδώ και Τώρα με Υπηρεσιακή διακομματική Κυβέρνηση.
Νυν υπέρ πάντων ο αγών!!!

88 σχόλια

  1. Ο Τσε Γκεβάρα ήταν ανθρωπιστής ?


    Αμέσως μετά την ανατροπή του δικτάτορα Φουλχένσιο Μπατίστα στην Κούβα το 1959, ο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα θέτει σε λειτουργία στρατόπεδα «εργασίας και αναμόρφωσης» για τους αντιφρονούντες, ενώ στέλνει στο εκτελεστικό απόσπασμα και την εξορία χιλιάδες μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας του προηγούμενου καθεστώτος, αλλά και απλούς πολίτες.

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυριε "Δρ.", πώς μπερδεύονται τα αρχαία μας με τα νεώτερα και πώς φθάνουμε στο τελικό παραλήρημα...είναι προς διερεύνηση ειδικών περί τα ιατρικά και εσωκοματικά...
    ελπίζω τούτο να είναι η πρόβα και να μην παιχθεί αντίστοιχη "προεκλογική παράσταση" σε καφενείο ή πεζόδρομο της Β΄αθήνας...διότι αν υπάρχουν νεράτζια...εαν και εφόσον υπάρξει τελικά υποψηφιότης, βεβαίως-βεβαίως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λέει πάλι το νούμερο; Φύγε ρε γελοίε, ρεζιλεύεις το κίνημα, δεν το καταλαβαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ,
    ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΓΑΝΤΙ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΕΣΕΝΑ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ.
    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:
    ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΩΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.
    ΕΧΕΣ ΚΟΨΕΙ ΑΛΥΣΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΜΑΖΙ.
    ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τον Giorgakis τα οικονομικά μας θα ήταν πολύ καλύτερα.

    Οι νέοι θα είχαν όλοι καλοπληρωμένες δουλειές στο αντικείμενο που είχαν σπουδάσει,
    οι συνταξιούχοι θα έπαιρναν σύνταξη 1200 ευρώ τουλάχιστον,
    τα πανεπιστήμιά μας θα έκαναν τόση έρευνα που δεν θα είχαν χρόνο για πορείες και καφετέριες,
    οι έμποροι θα τα κονομούσαν από το άφθονο διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών,
    οι εταιρίες δεν θα φοροδιέφευγαν διότι δεν θα ήταν διεφθαρμένοι οι εφοριακοί,
    οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έπαιρναν αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό (λόγω υψηλής παραγωγικότητας),
    οι τιμές στο supermarket θα ήταν χαμηλές, λόγω του υγειούς ανταγωνισμού και
    οι Λαμπρακο-Μπομπολο-Κοντομηνέοι θα ζητούσαν ακόμη καλύτερες μέρες, διότι, ως γνωστόν, είναι πάντα με
    το λαό.
    Καλό έ;
    Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ και τα προηγούμενα 20 πράσινα χρόνια.
    Dear Giorgakis,, δυστυχώς για σένα και τους χρηματοδότες σου, θυμόμαστε.
    Εάν κάνοντας παρθενοραφή νομίζεις ότι θα ξεχάσουμε ότι δούλευες σε οίκο ανοχής, κάνεις λάθος χαζούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά φαίνεται ότι σε αυτό το κόμμα όλοι έχουν κολλήσει το αλτσχάιμερ του αρχηγού.
    Τι συμβαίνει παιδάκια, σας βάζουν τίποτε εκεί στα συνέδρια και έχετε παραφρονήσει;
    Τα πολύπλοκα δεν τα καταλαβαίνετε και με τα απλά μπερδεύεστε.
    Από το Γενάρη σας ρωτάμε να μας εξηγήσετε ΓΙΑΤΙ ο απόφοιτος του πίκπα δεν δέχθηκε να γίνουν οι επόμενες εκλογές με το νόμο Παυλόπουλου, που ευνοεί ιδιαίτερα το πρώτο κόμμα και μας λέτε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
    6 μήνες τώρα λέτε ότι είσαστε σίγουροι ότι θα είστε πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές, ΟΚ. Αφού ο νόμος Παυλόπουλου ευνοεί το πρώτο κόμμα γιατί δεν τον δέχεστε λοιπόν;
    Δύο είναι οι πιθανές εξηγήσεις:
    Πρώτο, έχετε εντελώς μπερδευτεί. Θα έπρεπε μόνοι σας έχετε καταλάβει ότι με το βλακογιώργο στην ηγεσία σας δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να κερδίσετε (όσο και να σας βοηθούν ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Αλαφούζος, ο Κοντομηνάς, ο Κυριακού και ο Βρυώνης).
    Δεύτερο, οι δημοσκοπήσεις που βλέπουμε να παίζουν κάθε Σαββατοκύριακο είναι μαιμού, πάντα ήτανε. Κάθε σαββατοκύριακο δημοσκοπήσεις υπέρ του πασόκ και εσείς δεν θέλετε τον εκλογικό νόμο που ευνοεί το πρώτο κόμμα, άρα ξέρετε ότι είναι μαιμού και κάνετε την πάπια.
    Τι να πεί κανείς, περαστικά στους φανατικούς πράσινους μουτζαχεντίν.
    Πηγαίνετε σε κανένα γιατρό και, εάν ούτε αυτός δεν μπορέσει να βοηθήσει, ρίξτε το στη θρησκεία, που ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Χαζογιώργος πρωθυπουργός, έτσι;
    Ξανασκεφτείτε το λίγο.
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ.
    Θυμηθείτε ότι επέλεξε την μουσουλμάνα πιτσιρίκα Καραχασάν να εκπροσωπήσει το πασόκ στη Βόρεια Ελλάδα (που μετά έλεγε ότι είναι τουρκάλα όχι μουσουλμάνα, βρίζοντας την Ελλάδα και εκθειάζοντας την Τουρκία), λες και δεν υπήρχαν άλλοι πιό κατάλληλοι υποψήφιοι.
    Θυμηθείτε ότι για 23 χρόνια είχε σύμβουλο και φίλο (κατά δήλωσή του) το Γρηγοράκη το Βαλιανάτο που έλεγε στα κανάλια και τις ξένες εφημερίδες ότι τα σκόπια πρέπει να ονομάζονται Μακεδονία.
    Έτσι ενδεικτικά σας τα θυμίζω, πιό πολύ για να σπάσουμε πλάκα.
    Εάν δεν το καταλαβαίνετε μόνοι σας ότι ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ τί να σας πώ.
    Του αρέσει βέβαια να φαντασιώνεται καλύτερους κόσμους και να έχει νέα οράματα και νέες ιδέες (όλα “νέα” είδες τί ωραία που τα λέει το άτιμο;, τίποτε το συγκεκριμένο όμως) αλλά ένα πράγμα έχω να σχολιάσω.
    ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΙΧΕ ΟΡΑΜΑΤΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΙΣΩΣ;
    Φίλοι πασόκοι, εάν δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τις προσωπικές ανεπάρκειες του χαζούλη θέλετε ψυχιατρική βοήθεια, επειγόντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άντε βρε πρασινοφρουροί να βαρέσετε καμμία γρήγορη να συνέλθετε.
    Δεν κυτάτε το χαζοβιόλη που σας πάσαραν οι Αμερικανοί για εκκολαπτόμενο πρωθυπουργό, ούτε να χωρίσει δυό γαϊδάρων άχυρα δεν μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από κάποιο σημείο καί πέρα,τί νά σχολιάσει κάποιος?
    Κρίμα τό phd.
    Τό νά επικριθεί-καταγελασθεί τό κείμενο
    (οί τελευταίες αράδες μεταφέρθηκαν
    από τήν προηγούμενη διατριβή τού Dr)
    είναι πιό εύκολο από τήν αρπαγή γλυφιτζουριού
    από τό χέρι μωρού.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ
    ΚΛΕΙΣΑΜΕ. ΤΕΛΟΣ.
    ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ.

    Ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    Ο DR KOYTSOYKOS....ΝΙΚΗΣΕ...

    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ
    ΕΥΡΩΛΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πσπανδρεικός ...
    Τυπικο Δειγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. TO WHOM IT MAY CONCERN

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ, Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ... ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε Κούτσουκε εσύ είσαι τελείως τραλαλά λέμε.Φύγε ψυχάκια μας χαλάς το κίνημα ,μη σε πετύχω σε δημόσιο χώρο θα φας πολύ γιαούρτι ούφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Megalos o dr..
    kai omos filoi mas o dr koutsoukos edo kai 7 mines exei xeskisei tin ND !!
    mipos protimate ton PAKH pou troei sfaliares??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 28 Φεβ 2009 7:23:00 μμ
    EISTE OI GNOSTOI PASOKOI POU PLHRONONTAI APO THN ND

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 28 Φεβ 2009 7:37:00 μμ

    xa xa teleiosan ta lefta tou rousopoulou?
    krima akoma liga na sas edine isos grafate kai alla arnitika sxolia!!
    pasokara...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Κostas διαπράτει και αυτός το αδίκημα της ύβρεως.

    dr koutsoukos efh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αναστάσης.

    28 Φεβ 2009 8:21:00 μμ

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ αΝΑΣΤΑΣΗ ...ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙς ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ...
    ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ !!!
    ΦΙΛΙΚΑ..
    ΑΝΑΣΤΑΣΗ...ΚΑΝΕ ΣΤΑΣΗ
    ΔΡ ΠΡΟΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 28 Φεβ 2009 7:23:00 μμ
    μα που ειναι αυτοι που ειναι καλυτεροι??
    που ειναι τα κειμενα τους??
    γιατι δεν τα βαζετε?? ή μηπως είναι γραμμενα από πληρωμένους επαγγελματίες δημοσιογράφους του ΤΙΠΟΤΑ??

    Ο ΔΡ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΩΛΟΝΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!

    ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το Πασοκ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση!!

    ti lene ta gallop???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είναι επόμενο γι’ αυτούς εξαιτίας της μεγάλης αλαζονείας να πάθουν πολλά κακά».

    KALA TA LEEI O SOLON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ,
    ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ
    ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΟΛΥ
    ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΑΤ ΟΤΑΝΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ...

    ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ...

    Ανώνυμος 28 Φεβρουάριος 2009 12:47 μμ

    οτι λεει ο γιατρος βγαινει να τον ακουτε..

    Ανώνυμος 28 Φεβρουάριος 2009 5:31 μμ

    αν διαβασετε ολα τα αρθρα του δρ κουτσουκου θα δειτε οτι επαληθευτικε σε ολα...
    οι δεξιοι επειδη τον φοβουνται γιατι ...αυτος ουσιαστικα τους ριχνει απο την εξουσια...γραφουν τα αρνητικα σχολια
    εχει φοβερες ικανοτητες και γνωσεις και παιζει τα μμε στα δαχτυλα..
    να θυμηθειτε οτι θα παρει το πασοκ μετα απο Γιωργο και Βαγγελη και ηδη θεωρειται απο πολλους ο 3 ος στην ιεραρχια πασοκ!!

    Ανώνυμος 28 Φεβρουάριος 2009 6:16 μμ

    Ο νεος ρουσοπουλος ειναι ο γιατρος ;;;

    Ανάρτηση Σχολίου
    ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Υπερόχη του ΠΑΣΟΚ στά άστικα κέντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Με αυτό τον τρόπο θα αποκατασταθεί το μέτρο, η ηθική τάξη και θα έρθει η κάθαρσις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η ύβρις στην αρχαία τραγωδία - πάντα - ακολουθείται από την τίση, ... Σε μια χώρα χωρίς εξουσία, χωρίς νόμο, δεν υπάρχει τίσις. Και άρα δεν υπάρχει ούτε κάθαρσις
    AN ETSI NOMIZETE ETSI EINAI

    PISV EXEI H AXLADA THN OYRA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ
    ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ…
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ
    MAKARI NA MPEIS KAI STHN EYRVBOYLH...TOYLAXISTON NA ANADEIJEIS TON POLITISMO MAS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. κυριε "Δρ.", πώς μπερδεύονται τα αρχαία μας με τα νεώτερα

    ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙς ..
    ΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η δημοσκόπηση που θα δημοσιευτεί αύριο στο “Πρώτο Θέμα”, επιβεβαιώνει την υπεροχή του ΠΑΣΟΚ στα αστικά κέντρα.
    Στη Β΄ Αθήνας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται με 14 μονάδες,

    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 11% !!

    ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΑΝΑΛΥΤΕΣ"??

    ΗΓΕΤΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ 52% οπως κερδισε ο γερος της δημοκρατιας !!

    ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η παραμονή της ολιγαρχίας στην εξουσία «κοστίζει περισσότερο» από το «κόστος διενέργειας» των εκλογών!!

    ta eipe ola!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 28 Φεβ 2009 8:25:00 μμ

    εισαι καλος...αλλα μηπως εισαι ο συζυγος της "γκομενας" του Πακη??

    Κριμα...νεο παιδι...και δεξιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΡΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ,
    ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΓΑΝΤΙ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣΕΙ ΕΣΕΝΑ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΗ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ.
    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:
    ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΩΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ.
    ΕΧΕΣ ΚΟΨΕΙ ΤΗ ΝΔ ΣΕ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΜΑΖΙ.
    ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΝΔ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ..... ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΔΕΞΙΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΓΚΕΥ ΤΑ ΞΕΣΚΙΣΕΣ!!!

    ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ
    ΝΕΟΣ ΤΣΕ..
    28 Φεβ 2009 7:37:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τι λέει πάλι το νούμερο; Φύγε ρε γελοίε, ρεζιλεύεις το κίνημα των δεξιων, δεν το καταλαβαίνεις;
    Γκρεμιζεις τη δεξια για την πλακα σου!!!
    Εμεις ειχαμε συνηθισει σε πασοκους "λαδιαρηδες"...τους τα διναμε και κυβερνουσαμε....
    τωρα μας χαλασες την πιατσα...θα σε φαμε...θα κανουμε τα παντα να σε βαλουμε στο περιθωριο...

    28 Φεβ 2009 7:23:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. kala aytoi oi dexioi oute na pidixoun den mporoun...o dioikitis tou IKA peuane apo fapes kai o allos tis eisepraxe!!
    a re Andrea megale!!

    28 Φεβ 2009 10:47:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κακόμοιρε Παυλόπουλε,
    τι σου ΄μελε να πάθεις,
    ξεφτέλισες τ' άσπρα σου μαλλιά,
    του προφεσόρου τη δουλειά,
    και του μινίστρου την πρωτιά.
    Σε φτύνει κάθε γειτονιά,
    κάθε φοιτητική γωνιά,
    του υπουργείου τα σκυλιά
    και κάθε υπαλληλάκι.

    ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΕΡΑΣΤΗ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

    28 Φεβ 2009 10:48:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΔΙΑΦΘΟΡΑ....
    ΣΤΟ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ" ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΡΙΞΑΜΕ...
    ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΜΗΛΙΩΝΗ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΥN ΤΟ "ΞΑΝΘΟ ΜΩΡΟ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ...ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΩΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ??)

    Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΘΑ ΠΑΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΑ ΕΝΤΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΚΗΔΕΣ ΟΙ ΚΑΡΠΑΖΟ-ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!!!
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ!!
    ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΛΙΩΝΗ ΠΑΣΟΚ

    28 Φεβ 2009 11:32:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ρε παιδιά τι το περάσατε το πήδημα;
    Δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση και όταν πρόκειται για ΝΔκράτες.
    Μια ζωή τον λαουτζίκο.Πήδα και παντρεμένη βιτσιόζα με ευαίσθητο κερατά σύζυγο,να δεις τι γρήγορα πέφτουν οι ψιλές.Ρε και στο πήδημα κακέκτυπα του Αντρέα θα είστε.5 χρόνια και πρέπει να αρχίσετε από τα βασικά του πηδήματος.Πότε επιτέλους θα μάθετε.Πρώτα πηδάμε και μετά το διαλαλάμε.Θέλει ο Πάκης να κρυφτεί μα δεν τον αφήνει η χαρά του.Εδώ στο Λουτράκι με 3ο ευρώ πηδάς ήσυχα και ανώδυνα ρε Πάκη στο καλύτερο ξενοδοχείο.
    Σοβαρέψου κοτζάμ δάσκαλος είσαι, δεν επιτρέπεται να παραμένεις μαθητής.Και δεν σε παίρνει κανείς χαμπάρι είσαι ο μοναδικός υπουργός που ξεχάστηκε τόσο γρήγορα.

    28 Φεβ 2009 7:44:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΑΡΑΛΟΣ...

    ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΠΛΟΙΟ ΠΑΡΑΛΟΣ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΙ ΙΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΔΗΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

    ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟ ΕΠΙΒΕΝΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ...ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΔΗΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΛΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΛΟΥ....

    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΧΡΗΣΜΟΙ ΦΤΑΣΑΝ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΙΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ...
    ΜΕΣΩ
    ΤΟΥ PRESS-GR.blogspot.com

    ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΙΣΧΥΡΗ
    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ
    ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 11% !!!
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

    ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ ΔΗΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΔΙΑΦΘΟΡΑ....
    ΣΤΟ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ" ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΡΙΞΑΜΕ...
    ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΜΗΛΙΩΝΗ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟ "ΞΑΝΘΟ ΜΩΡΟ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ...ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΩΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...ΜΠΟΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ??)

    Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΘΑ ΠΑΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΑ ΕΝΤΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΚΗΔΕΣ ΟΙ ΚΑΡΠΑΖΟ-ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!!!
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ!!
    ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΛΙΩΝΗ ΠΑΣΟΚ

    28 Φεβ 2009 11:32:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. MAGES MIPOS O DR SAS DOULEVEI OLOUS KAI 8A GINEI YPOURGOS KAI DEN TO PISTEVATE??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. «η χόρταση (να) γεννά αλαζονεία όταν πλουταίνουν άνθρωποι ανέμυαλοι

    («Τίκτει τοι κόρος ύβριν, όταν κακώ όλβος έπηται ανθρώπω, και ότω μη νοος άρτιος ή»

    ΝΕΕ ΣΟΛΩΝΑ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!!
    ΚΑΘΑΡΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. «Η πόλη μας ποτέ δεν θα χαθεί σύμφωνα με τη θέλησηκαι τη διάθεση του George και των μακαρίων αθανάτων PASOKON.Γιατί μια τόσο μεγαλόψυχη προστάτιδα, κόρη πατέρα ισχυρού,η kAILI, έχει τα χέρια της απλωμένα πάω από την πόλη.Αλλά μόνοι τους οι πολίτες θέλουν να καταστρέφουντη μεγάλη πόλη με τις απερισκεψίες τους, παρασρμένοι από φιλοχρηματία,και ο άδικος νους των αρχόντων του λαού. Είναι επόμενο γι’ αυτούςεξαιτίας της μεγάλης αλαζονείας να πάθουν πολλά κακά».
    dR KOUTSOUKOS: Υποθήκη προς Αθηναίους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΧΕΛΙ Ο ΑΤΙΜΟΣ...ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Η ΝΕΑ «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ» από το Δρ Κουτσούκος

    "Κάντε τόπο να περάσει η Ελλάδα"... Δρ Κουτσούκος ο ΗΓΕΤΗΣ υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στη Β Αθηνών! Ούτε ο Ανδρέας δεν είδε τόσο κόσμο το 81 στη Καλαμάτα! ...


    xanthi.pblogs.gr/2009/02/h-nea-apeleftherwsh-apo-to-dr-koytsoykos.html - 20k -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. makelio: Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ...

    Ο Δρ Κουτσουκος εσωσε με αυταπαρνηση νεους "Αλεξηδες" απο τα Ματ!! Που ειναι οι δηθεν αλλοι πολιτικοί, οι "άκαπνοι" θέλουν να ξαναβγούν? ...

    makelio.blogspot.com/2008/12/blog-post_3765.html - 392k -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Επίθεση της ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ο ΣΤΟΧΟΣ στο πρόσωπο του ΔΡ.ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ..Πάτε καλά ρε;
    Γράφει ο/η http://xanthi.pblogs.gr
    09.01.09
    Είχα την εφημερίδα ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ που την χρησιμοποιώ για ``σκατόχαρτο`` τώρα τελευταία,επειδή υποστηρίζει φανατικά την ΧΟΥΝΤΑ του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...τώρα τελευταία νομίζω ότι ανακάλυψα και νέα εφημερίδα,για να την χρησιμοποιώ για σκατόχαρτο στη WC...την εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ...(αλλά παίζει αυτό).
    Τρίζουν τα κόκαλα του ιδρυτή της Εφημερίδας,του Καψάλη...γιατί κάποια φεγγάρια,την περίοδο που ήμουν φοιτητής,ήμουν και φανατικός της συγκεκριμένης εφημερίδας,λίγο το ότι έζησα 20 χρόνια σε μια γειτονιά μουσουλμάνων στη πόλη της Ξάνθης,λίγο τα γεγονότα με το ΣΙΣΜΙΚ και μετά με τα ΙΜΙΑ...η εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ επί ΚΑΨΑΛΗ,και στην ηλικία 20 άντε 22 ήταν ότι καλύτερο...
    Μετά το θάνατο του Ιδρυτή,η εφημερίδα τα έχει κάνει σαλάτα στη θεματολογία της,κοινώς τα έχει γαμήσει όλα,ανάμεσα σε αυτό,και επιθέσεις σε πρόσωπα δημόσια και μη,της χώρας μας...
    Όταν ζούσε ο ΚΑΨΑΛΗΣ ποτέ δεν έκανε ευθείες επιθέσεις σε πολιτικά πρόσωπα..από την εφημερίδα του...γιατί δικιά του ήταν,είναι και θα παραμείνει,ακόμη και τώρα που δεν είναι στη ζωή...
    Έτσι και οι συνεχιστές του έργου του,πρέπει να στραφούν και πάλι εκεί που ``πονάει`` και ξεσηκώνει το εθνικό αίσθημα για την πατρίδα...και όχι να κάνουν επιθέσεις σε έναν αγωνιστή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...και μάλιστα ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ...όπως είναι ο κύριος Κουτσούκος...
    Ο άνθρωπος στη ΒΟΥΛΗ θα εισέλθει στις επόμενες ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...κάντε λίγο υπομονή,και αν δούμε ότι είναι ΥΠΕΡ των ΤΟΥΡΚΩΝ η των ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ...μαζί θα το κράξουμε
    ΟΜΩΣ το παπαγαλάκι(από την ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ)που σας έκανε ``πάσα``το συγκεκριμένο e mail του κυρίου ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ που είναι ΑΣΧΕΤΟ με το υφάκι της εφμερίδα σας,και που δημοσιεύεται στο σημερινό σας φύλλο 372-Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009...έπρεπε να σας δώσει και εκείνα τα e mail που αποδυκνείει πως ο κύριος ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ είναι περισσότερο ΕΛΛΗΝΑΣ ... από εσάς τους ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ...κάνει ΣΩΣΤΗ ανάπτυξη πάνω στα ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ...και είναι τιμή όλων των Ελλήνων,που επιτέλους ένας διανοούμενος συνάνθρωπός μας,με τέτοια μόρφωση,μιλάει
    με τέτοια υπερηφάνια για την πατρίδα μας...
    Εκτός βρε ``μάγκες``αν έχετε ακόμη την εντύπωση,πως σε λίγα χρόνια πρωτεύουσα της Ελλάδας μας θα είναι και πάλι η Κωνσταντινούπολη...ε! τότε συγνώμη όχι ο Κουτσούκος...αλλά ούτε ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ δεν σας σώνει...΄
    Κάτω τα χέρια από το ΔΡ.ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ...έχει πολλούς φανατικούς στη ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ...και μάλιστα ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ...
    Εκτός αν ο άλλος,ο ``δικτάτορας`` Κωνσταντίνος Καραμανλής...σας έκανε και εσάς μάγια...
    Παίζει πάντως το αν θα σας χρησιμοποιήσω εκεί που σας είπα...στην αρχή
    Κοιτάξτε να ζητήσετε συγνώμη από το ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ...γιατί υπάρχουν ρε χαϊβάνια και ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,όπως είμαι `και` εγώ,που κάθε ΠΕΜΠΤΗ,αγοράζουν την εφημερίδα σας...
    ΣΕΒΑΣΜΟ και στο ΚΑΨΑΛΗ τον ιδρυτή σας...αλλά και στο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΔΡ.ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ...
    ΕΧΘΡΟΣ είναι ο ΤΟΥΡΚΟΣ ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ...και όλοι όσοι είναι εχθροί της χώρας μας...αλλά όχι να βάλετε ΕΛΛΗΝΕΣ να φαγωθούν με ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΕΛΕΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ...

    http://xanthi.pblogs.gr/2009/01/epithesh-ths-ethnikistikhs-efhmeridas-o-stohos-sto-proswpo-toy-d.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Εκλογές Εδώ και Τώρα!!

    Η διαφθορά, σύμφωνα με έρευνα του Τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε δείγμα 4.720 ατόμων άνω των 18 ετών σε όλη τη χώρα, αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο πρόβλημα στην ελληνική κοινωνία, μετά την ακρίβεια.

    Μάλιστα, οι πολίτες ανέδειξαν ως πρώτους στην διαφθορά στην Ελλάδα τα πολιτικά κόμματα και τους βουλευτές! Για να ακολουθήσουν κατά σειρά η Πολεοδομία, οι γιατροί και τα νοσοκομεία, οι εφορίες, η αστυνομία και η δικαιοσύνη.

    Από την έρευνα προκύπτει ότι πρώτο στοιχείο της διαφθοράς είναι ο χρηματισμός, καθώς το 44% των ερωτηθέντων θεωρούν πως για να προχωρήσει μια υπόθεσή τους στο δημόσιο θα πρέπει να δωροδοκήσουν.

    Για δε την αποτελεσματική καταπολέμηση της διαφθοράς, οι ερωτηθέντες απάντησαν πως ο μόνος τρόπος είναι η επιβολή βαρύτερων ποινών, ενώ το 55% πιστεύει πως η κεντρική πολιτική εξουσία δεν είναι διατεθειμένες να καταπολεμήσουν το πρόβλημα της διαφθοράς.

    Είναι, επίσης, εντυπωσιακό, όσο και απογοητευτικό, το ότι οι πολίτες δεν έχουν ιδιαίτερο ηθικό πρόβλημα ως προς την προσφορά χρημάτων και δώρων σε δημόσιους λειτουργούς για την προώθηση των υποθέσεών τους και θεωρούν ως «αποδεκτή» λύση τη δωροδοκία, αφού αντιλαμβάνονται πόσο διαδεδομένη είναι η πρακτική στους οργανισμούς και φορείς του Δημοσίου.


    DR KOYTSOYKO KLEISE MESA TOUS DIEF8ARMENOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μια φωτισμένη δημοκρατία ασφαλώς αποτελεί το καλύτερο πολίτευμα, για όποια χώρα επιζητεί ευημερία, πρόοδο, δικαιοσύνη, αξιοκρατία, επειδή ως κορυφαία έκφρασή της έχει τις εκλογές, οι οποίες, αξίζει να τονίσουμε ότι καθιερώθηκαν στην Αρχαία Ελλάδα με εμπνευστή τον Αθηναίο πολιτικό Κλεισθένη…

    Μετά την έξωση του Πεισίστρατου ανέλαβε να μεταρρυθμίσει το πολίτευμα της Αθήνας ο Κλεισθένης, Αθηναίος πολιτικός, με δράση στο τέλος του 6ου αιώνα π.Χ., κάνοντάς το πιο δημοκρατικό. Και για να το προστατέψει καθιέρωσε τον οστρακισμό όπου ο κάθε πολίτης έγραφε πάνω σ’ ένα κομμάτι από σπασμένο όστρακο, τ’ όνομα του πολιτικού που θεωρούσε πιο επικίνδυνο για τη δημοκρατία. Μετρούσαν τα όστρακα και όποιος υποψήφιος είχε συγκεντρώσει τον προβλεπόμενο αριθμό, εξοριζόταν για 10 χρόνια!

    Εκείνα τα χρόνια γεννήθηκε στην Αθήνα η Δημοκρατία ένα ιδανικό πολίτευμα που δίνει σε όλους τους πολίτες το δικαίωμα μαζί και την υποχρέωση να συμμετέχουν στη διακυβέρνηση του κράτους. Η συγγένεια και η καταγωγή δεν είχαν πλέον ρόλο στην πολιτική ζωή…

    Τα χρόνια περνούσαν με πολλά και διάφορα γεγονότα, άλλοτε δυσάρεστα και άλλοτε ευχάριστα για την Ελλάδα και τον κόσμο γενικότερα…

    Οι ξύλινες κάλπες καθιερώθηκαν στη χώρα μας το 1920 σε αντικατάσταση άλλων που ήταν σιδερένιες με… σφαιρίδια. Οι κάλπες αυτές ήταν χωρισμένες εσωτερικά σε δύο μέρη και εξωτερικά γράφονταν οι λέξεις ΝΑΙ και ΟΧΙ. Ο κάθε ψηφοφόρος έριχνε μέσα, μυστικά ένα σφαιρίδιο, είτε προς την πλευρά του ΝΑΙ είτε του ΟΧΙ.
    Οι εκλογές με τη μέθοδο του σφαιριδίου είχαν ορισθεί από το Σύνταγμα του 1864. Οι κάλπες αυτές ήταν κλειστές από όλες τις πλευρές εκτός από μια τρύπα στην οποία υπήρχε ένας σωλήνας, όπου ο ψηφοφόρος έβαζε το χέρι του και έριχνε το σφαιρίδιο στη θετική ή την αρνητική πλευρά της σιδερένιας κάλπης. Εξωτερικά, οι κάλπες, είχαν διχρωμία με το άσπρο να συμβολίζει το ΝΑΙ και το μαύρο το ΟΧΙ. Κάποιοι ψηφοφόροι δάγκωναν το σφαιρίδιο προτού το ρίξουν στην αρνητική πλευρά της κάλπης, δηλαδή του ΟΧΙ και από τότε βγήκε η έκφραση «μαύρο και δαγκωτό».
    Πριν από μερικά χρόνια, ψηφίζουμε σε διάφανες κάλπες, οι οποίες αντικατέστησαν τις ξύλινες. Το επόμενο βήμα που πρέπει να γίνει στη χώρα μας, αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα κάτι που ορισμένες άλλες χώρες ήδη έχουν εφαρμόσει με επιτυχία, είναι να μπορούν οι ψηφοφόροι να εξασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα μέσω του διαδικτύου.

    Όσο θα υπάρχουν οι κάλπες και τα ίδια εκλογικά συστήματα, αναμφισβήτητα θα διαιωνίζεται η μόλυνση της πολιτικής, ο κομματισμός και η υποκρισία μεταξύ των ψηφοφόρων. Η χώρα μας, δυστυχώς, βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο, σε εκτροχιασμό. Λύσεις όμως που μπορούν να μας επιτρέψουν να ορθοποδήσουμε, υπάρχουν. Και αυτό, επειδή στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Οι επικείμενες βουλευτικές εκλογές θα διεξαχθούν με το εκλογικό σύστημα «Σκανδαλίδη». Το κέντρο βάρους, λοιπόν, πρέπει ν’ αρχίσει να εστιάζεται, κυρίως από τα δύο μεγάλα κόμματα στις προεκλογικές συνεργασίες με τη συμμετοχή στα κομματικά τους ψηφοδέλτια και υποψήφιων ανεξάρτητων βουλευτών. Διαφορετικά, η αυτοδυναμία δεν πρόκειται να κατακτηθεί, ούτε και στην επαναληπτική εκλογική αναμέτρηση με τον εκλογικό τότε, νόμο του «Παυλόπουλου»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Evia Blogs » News-8 » Εκπληκτικο κειμενο του Αναστασιου Κουτσουκου ...Evia Blogs » News-8

    » Εκπληκτικο κειμενο του Αναστασιου Κουτσουκου δημοσιευει το press-gr. »

    Όλα τα blogs του νομού Εύβοιας με μια ματιά.

    www.eviablogs.gr/.../Εκπληκτικο_κειμενο_του_Αναστασιου_Κουτσουκου_δημοσιευει_το_pres... - 55k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Το τέλος του Καραμανλή αλλά και της παρούσας αντιπολίτευσης ...

    Πήραμε το παρακάτω e-mail από το dr Κουτσούκο Αναστάσιο και στην αρχή νομίσαμε ... wolf: Εκπληκτικο κειμενο του Αναστασιου Κουτσουκου δημοσιευει το …ολο το ...


    sofistis.wordpress.com/2008/09/07/070908/ - 65k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. naxios: O Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος ξανακτυπά!!!!

    ΤΟ "ΡΟΥΤΕΡ" ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΡΕ ΕΚΤΕΝΗ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ...

    naxios.blogspot.com/2008/10/o.html - 197k -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. TA NEA On-line
    Dr. ANASTASIO KOUTSOUKO EPIKROTO THN PROTASH SAS! ... με τον τομέα παιδείας της UNESCO και με τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο, για να συμπεριληφθεί ο πυρρίχιος ...

    www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4499751&ct=1 - 93k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 28 Φλεβάρη 1968:
    41 χρόνια από την ημέρα που ο Ανδρέας Παπανδρέου ίδρυσε το ΠΑΚ.
    Όποιος δεν έχει μνήμη δεν έχει μέλλον…

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ...
    ΑΝ ΗΟΥΝ ΚΑΙΜΙΑ ΑΔΕΡΦΩ ΕΙΤΕ ΜΑΣΩΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΒΑΛΛΑΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ!!
    ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Η «πορεία για την αλλαγή» ξεκίνησε... | Me

    Από τον Αναστάσιο Κουτσούκο Η «πορεία για την πτώση» της δεξιάς ξεκίνησε από την Καλαμάτα (2009) «Προέχει η προστασία των αδυνάτων» ...

    www.me.gr/radar/view/H-poreia-gia-thn-allaghl-ksekinhse*75225

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. «Η χώρα θα βγει από την κρίση μόνο εάν επενδύσει στο μέλλον της. Οφείλουμε να πάρουμε τις αποφάσεις που χρειάζονται για να αλλάξουμε πορεία, να κτίσουμε μια Ελλάδα των αξιών με επίκεντρο τον άνθρωπο» τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, παρουσιάζοντας το Σχέδιο του Κινήματος για την χώρα Έθεσε πέντε εθνικούς στόχους -προτεραιότητες για μια νέα πορεία και επεσήμανε ότι απαιτούνται άμεσα μέτρα και πρωτοβουλίες για την υπέρβαση της κρίσης. «Δεν θα επιτρέψουμε την κρίση να την πληρώσει ο απλός πολίτης, δεν θα βγούμε από αυτήν με περιοριστικές πολιτικές» είπε ο Γ. Α. Παπανδρέου και παρουσίασε τις πέντε εθνικές προτεραιότητες που θέτει το ΠΑΣΟΚ. Προτεραιότητες, στόχοι, που ανοίγουν τους ορίζοντες για μια νέα πορεία της Ελλάδας.

    Πρώτος στόχος: Ελληνική φωνή παντού και με αξιώσεις. Υιοθετούμε και πιάνουμε ξανά από τις δικές μας μέρες το νήμα μιας εξωτερικής πολιτικής, που παρεμβαίνει σε όλες τις μεγάλες διεθνείς εξελίξεις. Υπερασπίζεται αποτελεσματικά τα εθνικά μας δίκαια. Δίνει φωνή στην Ελλάδα.

    Δεύτερος: Πράσινη Ανάπτυξη. Απέναντι στη διασπάθιση των πόρων, στην απαξίωση των παραγωγικών πλεονεκτημάτων μας, στην υποβάθμιση του φυσικού πολιτισμικού, αλλά και ανθρώπινου πλούτου, εμείς προτείνουμε το νέο πρότυπο οικονομικής ανάπτυξης. Τη λεγόμενη «Πράσινη Ανάπτυξη».

    Τρίτος: Παιδεία και Πολιτισμός. Απέναντι σε ένα εκπαιδευτικό σύστημα, που δεν υπηρετεί τις ανάγκες του μαθητή, της οικογένειας, της ανάπτυξης της χώρας, διαμορφώνουμε το πλαίσιο για μια σύγχρονη παιδεία. Δια βίου παιδεία. Εκπαιδευτικές διαδικασίες για πάντα και παντού. Παιδεία, θεμέλιο του πολιτισμού, της Δημοκρατίας, της ταυτότητάς μας, των αξιών μας, ζωντανό εργαλείο ανάπτυξης των ποιοτικών μας δυνατοτήτων, της προοπτικής μας ως χώρα, ως λαός.

    Τέταρτος: Κράτος πρόνοιας. Απέναντι στην απαξίωση του δικτύου προστασίας των πολιτών μας, στην ανασφάλεια και στη λογική ότι, υγεία και πρόνοια είναι προνόμια των λίγων και όχι δικαιώματα όλων, εμείς αναγεννούμε το κοινωνικό κράτος. Κοινωνικό δίκτυο που διασφαλίζει το δικαίωμα σε όλους για ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης. Κοινωνικό δίκτυο που διακρίνεται για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.

    Πέμπτος: Παραγωγικό ευνομούμενο κράτος, διότι για όλα τα παραπάνω απαιτείται ένα άλλο κράτος. Απέναντι στην ανομία, απέναντι στην κατάρρευση αρχών και αξιών, απέναντι σε ένα κράτος σπάταλο, πελατειακό, χτίζουμε ένα σύγχρονο, δημοκρατικό, παραγωγικό, επιτελικό και αποκεντρωμένο κράτος. Ένα κράτος που σέβεται, προστατεύει, στηρίζει, εμπιστεύεται τον πολίτη.

    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΝΤΟΜΠΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕ ...;
    μυθιστόρημα του Μπάμπη Πλαϊτάκη


    «Αν σταματήσουμε να κυριαρχούμε
    πάνω στους άλλους κινδυνεύουμε
    εμείς οι ίδιοι να γίνουμε
    υποτελείς»!! ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ

    Ένα από τα καλύτερα ιστορικά
    μυθιστορήματα της σύγχρονης
    Ελλάδας κυκλοφόρησε αυτή την
    ιστορική συγκυρία που ζει η
    Ελλάδα και αναφέρεται σε μια
    άλλη ιστορική περίοδο της
    αρχαίας Ελλάδας και σε ένα ηγέτη
    τον Αλκιβιάδη που τόσο έχει
    παρεξηγηθεί και ο συγγραφέας
    προσπαθεί να αποκαταστήσει την
    προσωπικότητά του!!

    Ενόσω ο κλοιός σφίγγει θανάσιμα
    γύρω του, ο Αλκιβιάδης
    εκμυστηρεύεται τα πάντα στην
    όμορφη εταίρα Τιμάνδρα,
    αναφέροντας ακόμα και στους
    λόγους που τον οδήγησαν στην
    προδοσία ...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ειναι ο καλυτερος απο ολους τους νεους...αλλα που ειναι οι υπολοιποι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ο Μπαράκ Ομπάμα υιοθετεί τη «νέα σεισάχθεια»!!!

    ΔΡ.Κουτσούκος ...Βάλτε τη σημαία του Πασοκ στο μπαλκόνι, στο γραφείο, στο καφενείο και όπου μπορείτε. ...

    Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Νομίζω παιδιά ότι δεν παίζει ρόλο αν θα είναι ο Δρ Κουτσούκος υπουργός και ο Λουτράδης υφυπουργός ή το αντίστροφο. Οι δύο άνδρες είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά. Γραφείο τύπου του υπουργείου μπορούν άνετα να αποτελούν οι Τζαφέρης, Κουκούλογλου, Πρίφτης, Βέλλιος και Αποστολόπουλος. Το υπουργείο τότε θα ρολάρει σωστά.

    November 5, 2008 11:38 PM
    Anonymous said...
    ΣΩΣΤΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΩΣΤΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ. ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΟΜΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΓΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ: Ο ΠΑΝΟΣ ΡΕΓΟΥΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΣ! ...

    Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. O "ΑΛΕΞΗΣ", ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΒΟΛΑΣ, ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, και Ο "ΚΟΥΓΙΑΣ"

    Ο Αγωνιστής της Δημοκρατίας Δημήτρης Τσοβόλας κατέβαινε την Ερμού όταν τον συνάντησε ο Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος από το νέο έντιμο Πασοκ και τον χαιρέτησε θερμά....και του σιγοψυθύρισε "κάνε νέα μήνυση στον Κούγια και στον αστυνομικό για προσβολή νεκρού για αυτά που έγραψε και είπε για τον "Αλέξη"..."ό,τι και να κάνει ένα παιδί ...δεν το πυροβολούμε ποτέ" είπε ο διδάκτωρ Ψυχολογίας του παιδιού του Πανεπιστημίου της Σορβόννης Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος στον Δικηγόρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Τσοβόλα (τον έντιμο πατριώτη)...και του υποσχέθηκε να πάει και ο ίδιος μάρτυρας!!!

    Είναι γνωστό ότι ο δρ Κουτσούκος ααγαπάει πολύ τα παιδιά και μπήκε μπροστά στα ΜΑΤ για να προστέψει τους μαθητές στις 9 Δεκεμβρίου στο Σύνταγμα και έπιασε από το χέρι και τον Αγωνιστή Αντώνη Καρρά!!! Το Πασοκ σιγά σιγά συσπειρώνεται και δυναμώνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΜΗ ΣΕΙΡΑ! ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ Giorgo
    ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ "ΚΕΦΑΛΙ" ΣΟΥ! ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΝΕΟ ΕΤΟΣ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    Το 2009 φέρνει τη νέα Δημοκρατική Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ

    Με το τέλος του 2008 φεύγει και η «πολιτική μαφία»
    που ταλάνισε την Ευρώπη
    Όσο αργούν οι εκλογές τόσο μεγαλώνει η διαφορά.


    Το 2008 μας εγκαταλείπει αφήνοντας πίσω του έναν νεοφιλελευθερισμό υπό κατάρρευση παρά τα «πρόσκαιρα» δεκανίκια του και μια παραπαίουσα φεουδαρχική Ευρώπη. Η ελληνική νεολαία ξεσηκώθηκε και τίμησε τον άδικο χαμό του νεαρότερου ήρωα της δημοκρατίας του «Αλέξη» που έπεσε από τις σφαίρες του παρακράτους. Η νεολαία της Ευρώπης ξεσηκώθηκε ακολουθώντας τα χνάρια της Ελληνικής νεολαίας και αυτό πρέπει να μας χαροποιεί Η πρωτοφανής αφύπνιση της Ελληνικής νεολαίας για την οποία πολλοί «σχολιαστές – υπηρέτες της Φεουδαρχίας» πίστευαν ότι δεν έχει στόχους και οράματα είναι ελπιδοφόρο μήνυμα. Μια δημοκρατική αγωνιστική σελίδα γράφτηκε στην καρδιά της Αθήνας και των άλλων μεγαλουπόλεων και απευθύνθηκε προς την παραπαίουσα ολιγαρχική – φεουδαρχική κυβέρνηση, αλλά και προς διάφορους «δημοσκόπους», «συνδικαλιστές» και «κομματικούς παράγοντες» που με τον «τρόπο τους» στήριζαν την ντόπια ολιγαρχία τύπου Λουδοβίκου. Οι «αναλυτές-στυλοβάτες της φεουδαρχίας – μεσαιωνικού τύπου - τα έχουν χάσει» μπροστά στην αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα της δημοκρατικής νεολαίας μας, η οποία ακόμα δεν είπε την τελευταία λέξη στο πεδίο των διεκδικήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. valte kai ta alla sxolia !!
    mono ayta pou grafoun oi ndoulakides vazete prota prota kai ta alla teleytaia??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Λεγεται οτι ο δρ Κουτσουκος θελει να γραφουν αρνητικα σχολια εναντιον του για να γινεται ΣΑΛΟΣ με αυτον, αλλα εμεις δεν το πιστευουμε ουτε το λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ ...ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. δρ σκισε τη νδ τωρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Τελικα ο Πακης τις "εφαγε"
    απο πρασινοφρουρο του δρ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΛΑΣΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ...
    ΘΕ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ
    ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ,,,
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΛ...ΟΥΝ ΤΑ @@@@@@@@

    ΜΕ ΤΙΜΗ
    ΑΝΤΙ-ΠΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ε ε ε ερχρχεται
    ο Γιωργος ερχεται
    με αλλαγη και δρ κουτσουκο..
    με νεα σεισαχθεια και 5 στοχους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. o vapsomalias ti leei gia ola ayta??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. H βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή μιλά στο Press-gr
    Μια εξομολόγηση διαφορετική που θα συζητηθεί! Για τους άνδρες και τα ψέματά της, την απόλυτη ευτυχία, την ψυχανάλυση και τους ήρωές της, και το κυφο καημο της τον δρ Κοτσουκο, που τον βλεπει στην Μηλιωνει και τον ληγουρευεται. (Πατήστε εδώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Δρα ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΡΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ, ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.ΤΟΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ!!! ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΡΓΟΣΧΟΛΗ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΗ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΙ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Αποκαλυψη
    Ο δρ κουτσουκος ειχε παει στον αμερικανο πρεσβη και του ειχε θεσει το θεμα της διαφθορας στην ελλαδα και ο πρeσβης τον κυταζε με εκπληξη και στο τελος καταλαβε οτι ο δρ ειχε δικιο...γιατι ο δρ ειναι ο μoναδικος ομπαμικος παπανδρεικος που θα παταξει τη διαφθορα και θα σωσει τον κοσμακη απο τα δανεια!!
    Eτσι οι αμερικανοι βγαλαν την ιστορια για τη διαφθορα στην ελλαδα και για την βια των αστυνομικων κλπ...
    καταλαβατε οτι ο δρ θα ριξει μονος του την νδ??
    νικη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΔΙΑΦΘΟΡΑ....
    ΣΤΟ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ" ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΡΙΞΑΜΕ...
    ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΜΗΛΙΩΝΗ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟ "ΞΑΝΘΟ ΜΩΡΟ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ...ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΩΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...ΜΠΟΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ??)

    Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΘΑ ΠΑΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΑ ΕΝΤΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΚΗΔΕΣ ΟΙ ΚΑΡΠΑΖΟ-ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!!!
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ!!
    ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΛΙΩΝΗ ΠΑΣΟΚ

    28 Φεβ 2009 11:32:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. 28 Φλεβάρη 1968:
    41 χρόνια από την ημέρα που ο Ανδρέας Παπανδρέου ίδρυσε το ΠΑΚ.
    Όποιος δεν έχει μνήμη δεν έχει μέλλον…

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ...
    ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙΜΙΑ ΑΔΕΡΦΩ ΕΙΤΕ ΜΑΣΩΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΒΑΛΛΑΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ!!
    ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ!!
    Ανδρεα ζεις

    1 Μαρ 2009 12:00:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ο Τσε Γκεβάρα ήταν ανθρωπιστής ?

    ναι ο δρ Τσε ηταν και ανθρωπιστης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ...
    ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
    ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ
    ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ,,,
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΛ...ΟΥΝ ΤΑ @@@@@@@@

    ΜΕ ΤΙΜΗ
    ΑΝΤΙ-ΠΑΚΗΣ

    1 Μαρ 2009 12:22:00 πμ
    Τελικα "κολητοι του δρ Κουτσουκου" ριξαν τις σφαλιρες στον Πακη τον φιφη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ε ε ε ερχρχεται
    ο Γιωργος ερχεται
    με αλλαγη και δρ κουτσουκο..
    με νεα σεισαχθεια και 5 στοχους..

    1 Μαρ 2009 12:23:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. τσουκου τσουκου
    ο κουτσουκος
    αρχισε να σπερνει τσουκους

    εχει λει για αρχηγο
    μεγαλεξανδρο σωστο
    και οταν γινει ο Γιωργος πρωθυπουργος αυτος
    θα ειναι υπουργος...
    \
    λεγε λεγε το κοπελι
    μαλλον θα τα καταφερει
    στην βουλη μεσα να μπει
    εξουσια να γευτει
    τη νεα σεισαχθεια να κανει !!
    Τσουκος: ο αληθινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ο ΚΙΟΥΤΣΟΥΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗς Εργκενεκόν !!

    Η ομάδα των τΟΥΡΚΩΝ συνωμοτών είχε τον τίτλο Εργκενεκόν. Τι σημαίνει όμως αυτή η λέξη που βρίσκεται στο στόμα του κάθε Τούρκου τον τελευταίο χρόνο από τότε που άρχισε η μεγάλη δίκη έξω από την Κωνσταντινούπολη ενάντια στους συνωμότες; Εργκενεκόν παραπέμπει σε μια ομάδα αποφασισμένων ανθρώπων πριν πολλούς αιώνες να υπερασπιστούν την Τουρκία από εκείνους που την απειλούσαν. Μαζεύτηκαν σε μια σπηλιά και πήραν έναν όρκο. Σε μια σπηλιά όπως οι λύκοι… όπως οι γκρίζοι λύκοι.

    Ο δΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙ-Εργκενεκόν

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Παπανδρέου: ισχυρό κράτος στον τομέα των τραπεζών

    - «Θα καλέσω τα καλύτερα μυαλά»

    Τη δημιουργία ενός ισχυρού «δημόσιου πυλώνα», που με τις επιλογές του θα κατευθύνει συνολικά το τραπεζικό σύστημα, προαναγγέλλει μέσω συνέντευξης στην «Κ» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου.

    Ο κ. Παπανδρέου εξειδικεύει παράλληλα τις θέσεις του για την «πράσινη ανάπτυξη», ενώ αναλύει το μοντέλο διακυβέρνησης που θα υιοθετήσει στην περίπτωση εκλογικής νίκης του ΠΑΣΟΚ: Αναφέρεται σε «ισχυρό, λιτό, επιτελικό κράτος» και γνωστοποιεί ότι προτίθεται να «καλέσει τα καλύτερα μυαλά της χώρας και των Ελλήνων του εξωτερικού», προκειμένου να μετάσχουν στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της δημόσιας διοίκησης. Τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εμμένει στο αίτημα για πρόωρες εκλογές. Χαρακτηρίζει, μάλιστα, ολοένα και πιο εφικτό τον στόχο της αυτοδυναμίας και θέτει ως προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης την αλλαγή του εκλογικού νόμου, χωρίς όμως ανατροπή της υφιστάμενης αναλογικότητας.


    O DR KOUTSOUKOS EINAI PAPANDREIKOS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. «Δημόσιος πυλώνας» στον τραπεζικό τομέα
    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου δεν αποκλείει κρατικοποιήσεις και δεσμεύεται για τη στήριξη του κοινωνικού συνόλου
    Συνέντευξη στον Κ. Π. Παπαδιοχο

    Ανατροπές στην υφιστάμενη δομή του ελληνικού τραπεζικού συστήματος προαναγγέλλει μέσω συνέντευξης προς την «Κ» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αφού καθιστά σαφές πως «δεν θα διστάσει να προβεί σε κρατικοποιήσεις, εφόσον χρειαστεί», προσθέτει πως στις προθέσεις του είναι η δημιουργία ενός ισχυρού «δημόσιου πυλώνα» που με τις επιλογές του θα κατευθύνει συνολικά τον κλάδο, στην κατεύθυνση στήριξης της πραγματικής οικονομίας και του κοινωνικού συνόλου.

    Παράλληλα, ο κ. Παπανδρέου εξειδικεύει τις θέσεις του για την «πράσινη ανάπτυξη» ως βασικό μοχλό της νέας οικονομικής πολιτικής, ενώ αναλύει το μοντέλο διακυβέρνησης που θα υιοθετήσει στην περίπτωση νίκης του ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς εκλογές: Αναφέρεται συγκεκριμένα σε «ισχυρό, λιτό, επιτελικό κράτος», και γνωστοποιεί ότι προτίθεται να «καλέσει τα καλύτερα μυαλά της χώρας και των Ελλήνων του εξωτερικού» προκειμένου να συνδράμουν στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της δημόσιας διοίκησης.

    Τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θεωρεί αναγκαία για τη χώρα την ταχεία προσφυγή στις κάλπες. Χαρακτηρίζει, μάλιστα, ολοένα και πιο εφικτό τον στόχο της αυτοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ και θέτει ως μία από τις βασικές προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης την αλλαγή του εκλογικού νόμου, χωρίς όμως ανατροπή της υφιστάμενης αναλογικότητας, αλλά με στόχο την αυτονομία της πολιτικής από τα κάθε λογής συμφέροντα.

    Βασικός μοχλός, η «πράσινη ανάπτυξη»

    - Ποια θα ήταν τα πρώτα πρακτικά μέτρα εξόδου από την οικονομική κρίση που θα λαμβάνατε, εάν το αμέσως επόμενο διάστημα γίνουν, όπως ζητάτε, εκλογές και επικρατήσει το ΠΑΣΟΚ;

    - Η κρίση δεν αντιμετωπίζεται μόνο με περιοριστικές πολιτικές, όπως αυτές που εφαρμόζει η Ν.Δ. - είναι η χειρότερη συνταγή. Οδηγεί αρχικά σε επιδείνωση της κρίσης και στη συνέχεια σε επιμήκυνση της διάρκειάς της. Η κρίση επιβάλλει αντιθέτως τη στήριξη της αγοραστικής δύναμης, της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων για να διατηρηθεί και αναθερμανθεί η οικονομική δραστηριότητα, αλλά και η κοινωνική συνοχή. Αυτή είναι η δική μας κατεύθυνση και θα αποτυπωθεί άμεσα στην οικονομική μας πολιτική, στα πρώτα μας μέτρα. Είναι αδήριτη ανάγκη για να ξανακινηθεί η οικονομία, αλλά και για να υπάρξουν άμεσα μέτρα που παράλληλα στηρίζουν τους στρατηγικούς μας στόχους για αλλαγή του μοντέλου ανάπτυξης της χώρας.

    - Προτείνετε, ουσιαστικά, ένα νέο μοντέλο οικονομικής πολιτικής, με βασικό πυλώνα την «πράσινη ανάπτυξη». Τι σημαίνει πράσινη ανάπτυξη για σας;

    - Πρέπει όλοι μας να πούμε τέλος στο σημερινό πρότυπο ανάπτυξης. Με τσιμέντο, μαζικά αγροτικά προϊόντα χωρίς ποιότητα και μόνο ήλιο και θάλασσα θα χάνουμε συνεχώς ανταγωνιστικότητα και εισόδημα. Προτείνουμε τη στοχευμένη, μακροχρόνια σχεδιασμένη και ποιοτική ανάπτυξη. Στα προϊόντα μας, στις υπηρεσίες μας, στα δίκτυά μας, στα κτίριά μας θα εισάγουμε νέα τεχνολογία και γνώσεις από τη μια πλευρά και στοιχεία ελληνικού πολιτισμού και δημιουργίας από την άλλη. Η «πράσινη ανάπτυξη» είναι το μοντέλο που ταιριάζει ιδανικά σε μια χώρα με τα δικά μας χαρακτηριστικά, με την απουσία μεγάλης βιομηχανικής παράδοσης από τη μια και τη μοναδική φυσική και πολιτιστική κληρονομιά από την άλλη. Επενδύοντας στον πολίτη, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, τη γνώση, τις σύγχρονες επιχειρήσεις, σε μια χώρα που παράγει με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

    Nέες τεχνολογίες

    - Δεν είναι παρακινδυνευμένο σε μια περίοδο γενικευμένης κρίσης να προσπαθήσει η χώρα να υιοθετήσει μια άλλη οικονομική προσέγγιση, εγκαταλείποντας παραδοσιακά εργαλεία, όπως για παράδειγμα οι δημόσιες επενδύσεις;

    - Το ζητούμενο είναι τα παραδοσιακά εργαλεία να μετατρέψουν την οικονομική κρίση σε ευκαιρία. Προτείνουμε σημαντική αύξηση στις δημόσιες επενδύσεις, αλλά με ξεκάθαρο στόχο το νέο μοντέλο «πράσινης ανάπτυξης». Να στηρίξουμε άμεσα την εκπαίδευση, την έρευνα, την καινοτομία, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τη σύγχρονη διαχείριση των απορριμμάτων, τις μεταφορές, την πληροφορική και το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις νέες πρότυπες πράσινες κατασκευές, τις σύγχρονες πράσινες τεχνολογίες, να στρέψουμε τα ιδιωτικά κεφάλαια προς την κατεύθυνση των νέων τεχνολογιών και των νέων προϊόντων.

    - Η υπόθεση της «πράσινης ανάπτυξης» φαίνεται να περιπλέκεται όταν προκύπτουν επικαλύψεις αρμοδιοτήτων υπηρεσιών, γραφειοκρατία, πόλεμοι συμφερόντων. Είστε έτοιμος να ξεπεράσετε και πώς αυτά τα προβλήματα που μπορεί να αδρανοποιήσουν τις εξαγγελίες σας;

    - Οταν βάζεις ένα σοβαρό και φιλόδοξο στόχο γίνεται ο ίδιος μοχλός και δύναμη ανατροπής αγκυλώσεων και παγιωμένων αντιλήψεων και συμφερόντων. Ετσι βλέπω την «πράσινη ανάπτυξη». Ως δύναμη ανατροπής για τα κακώς κείμενα στη χώρα μας. Μια ευκαιρία να κάνουμε τα απαραίτητα βήματα για να μπούμε πρωτοπόροι σε μια άλλη εποχή. Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε και θα συγκρουστούμε με οποιαδήποτε προνόμια και συμφέροντα προσπαθήσουν να υπονομεύσουν την αναπτυξιακή προσπάθειά μας. Και βέβαια έχουμε δεσμευτεί για ξεχωριστό υπουργείο Περιβάλλοντος και οριζόντιο συντονισμό σε ανώτατο επίπεδο.

    - Και η «πράσινη ανάπτυξη» έχει εκ των πραγμάτων κόστος χρηματοδότησης. Πού θα βρεθούν οι πόροι για όσα επαγγέλλεσθε;

    - Κατ' αρχάς η «πράσινη ανάπτυξη» θα φέρει ανάπτυξη… δηλ., περισσότερους πόρους, επενδύσεις στην οικονομία, άρα και στο κράτος. Επιπρόσθετα, δεν αναφερόμαστε μόνο σε μέτρα που έχουν σημαντικό δημοσιονομικό κόστος. Πολλά θα είναι θεσμικού χαρακτήρα και άρα χαμηλού κόστους, ενώ σκοπεύουμε να απελευθερώσουμε εγκλωβισμένες επενδυτικές δυνάμεις, αλλά και να προσελκύσουμε κεφάλαια από το εξωτερικό. Η «πράσινη ανάπτυξη» δεν είναι ένας στόχος που θα πετύχει το Δημόσιο μόνο του. Το Δημόσιο θα δώσει την κατεύθυνση και την ώθηση για να γίνουν οι αλλαγές στον ιδιωτικό τομέα. Και φυσικά θα ανατροφοδοτήσουμε τα οφέλη από την «πράσινη ανάπτυξη» πίσω στην οικονομία. Παραγωγή, κατανάλωση θα προσαρμοστούν στο νέο πρότυπο ανάπτυξης που θα γίνει υπόθεση της πολιτείας, των επιχειρήσεων, των καταναλωτών, όλων των πολιτών.

    - Περιγράφετε με μελανά χρώματα την κατάσταση της οικονομίας. Ομως οι εξαγγελίες σας για την ενίσχυση των ασθενέστερων τάξεων έχουν μεγαλύτερο κόστος απ' ό,τι οι παροχές για τις οποίες καταγγέλλετε την κυβέρνηση. Ποιο είναι το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ για την αύξηση των φορολογικών εσόδων;

    - Κατ' αρχάς εμείς δεν προτείναμε ρουσφετολογική σπατάλη, ούτε τις ταπεινωτικές και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις για πρόσληψη ανέργων νέων στο Δημόσιο για μερικούς μήνες. Θα λάβουμε στοχευμένα μέτρα στήριξης του οικογενειακού προϋπολογισμού και προστασίας ανέργων, επανεκπαίδευσή τους που στην ουσία συνιστούν μέτρα στήριξης της ζήτησης. Η εφαρμογή του προτάσεών μας θα επιταχύνει την ανάκαμψη. Αρα και την αύξηση των φορολογικών εσόδων. Θα λάβουμε συγκεκριμένα μέτρα φορολογικής δικαιοσύνης που θα αυξήσουν τα έσοδα, όπως η επαναφορά του Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας, η φορολόγηση των διανεμόμενων κερδών επιχειρήσεων και κερδών από βραχυχρόνιες χρηματιστηριακές συναλλαγές ως εισόδημα φυσικών προσώπων, η αποτελεσματική φορολόγηση ακινήτων εξωχώριων εταιρειών (off-shore). Και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τη μάχη για ένα πιο δίκαιο και διαφανές φορολογικό σύστημα που εγγυάται το χτύπημα κατά της μεγάλης φοροδιαφυγής.

    Αξιοκρατία

    - Η χώρα βρίσκεται εν μέσω μιας μεγάλης οικονομικής κρίσης και η κοινή γνώμη έχει αβεβαιότητα για το πώς θα βγούμε από αυτή. Πιστεύετε ότι θα βοηθούσε αν γινόσασταν πιο συγκεκριμένος για το ποιους ανθρώπους θα διορίσετε σε θέσεις- κλειδιά;

    - Σε κυβερνητικό επίπεδο χρειάζεται σχήμα μάχης έτοιμο να συγκρουστεί με παλιές αντιλήψεις και ικανό να κάνει τις αλλαγές για να βγει η χώρα από την κρίση και να μπει σε μια νέα τροχιά ανάπτυξης. Διαθέτουμε ως κόμμα, αλλά και ως χώρα ικανότατο δυναμικό. Αυτό ποτέ δεν μας έλειπε. Λείπει σήμερα από την κυβέρνηση η βούληση να στελεχώσει τον κρατικό μηχανισμό αξιοκρατικά. Δικός μου στόχος είναι να επιβάλλω κανόνες αξιοκρατικής στελέχωσης σε όλη την ιεραρχία της δημόσιας διοίκησης. Τέλος η λογική των «κουμπάρων και κολλητών».

    - Στις τελευταίες ομιλίες σας αφήνετε να εννοηθεί πως είναι πιθανόν να αυξήσετε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την κρατική συμμετοχή στο τραπεζικό σύστημα. Το ερώτημα είναι ευθύ: είναι στις σκέψεις σας να επανέλθει υπό κρατικό έλεγχο η Εθνική Τράπεζα;

    - Απαντώ ευθέως. Θα θέσουμε τέλος στο καθεστώς ασυδοσίας που επικρατεί σήμερα στο τραπεζικό σύστημα της χώρας. Σε περίοδο υψηλής ανάπτυξης, οι τράπεζες ενθυλάκωσαν πρωτοφανή κέρδη. Σήμερα ζητάνε τη στήριξη του κράτους, δηλαδή των φορολογουμένων. Αυτό δεν θα γίνει χωρίς ανταλλάγματα, όπως συμβαίνει τώρα, με τη Ν.Δ. Δηλαδή κατάλληλες εγγυήσεις και μέτρα ώστε να διοχετεύσουν στην πραγματική οικονομία τη στήριξη ρευστότητας, να συμβάλουν στη δανειοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων και να πάψουν να μεταφέρουν μόνο μερικώς και με καθυστέρηση στους Ελληνες δανειολήπτες τις μειώσεις επιτοκίων που αποφασίζει η ΕΚΤ. Θέλω να είμαι σαφής: εφόσον χρειαστεί, και εφόσον η απαραίτητη κεφαλαιακή επάρκεια των τραπεζών δεν εξασφαλίζεται από τους μετόχους τους, δεν θα διστάσουμε να προβούμε σε κρατικοποιήσεις. Πέραν αυτού, θα διασφαλίσουμε ότι λειτουργεί στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα ένας «δημόσιος πυλώνας», ο οποίος θα δώσει κατεύθυνση σε όλο το τραπεζικό σύστημα και έτσι θα στηρίξει την οικονομία και το κοινωνικό σύνολο. Με τη σημερινή κεφαλαιοποίηση των τραπεζών δεν θα είναι δύσκολο κάτι τέτοιο.

    Για το Δημόσιο, Πανεπιστήμιο το άσυλο και την Αστυνομία

    - Στην παιδεία, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τις θέσεις σας στα θέματα του ασύλου, της αξιολόγησης και το αν πρέπει τα ΑΕΙ να κλείνουν όποτε υπάρχει κατάληψη;

    - Μιλάμε για σοβαρή επένδυση στο δημόσιο σύστημα παιδείας. Μιλάμε για αξιολόγηση παντού. Μιλάμε για άσυλο που προστατεύει την ελευθερία της έκφρασης, δεν αφήνει να την καταπατήσουν, δεν αφήνει τα πανεπιστήμια έρμαια της βίας και της ανομίας. Μιλάμε για ένα δημόσιο πανεπιστήμιο αυτοδιοίκητο αλλά ανοικτό σε καινοτόμες ιδέες, συνδεδεμένο με την ανάπτυξη της χώρας και ιδιαίτερα της περιφέρειας και τα νέα επαγγέλματα που χρειάζεται η πράσινη ανάπτυξη. Μιλάμε για ένα πανεπιστήμιο που δίνει πολλαπλές επιλογές και διεξόδους, διασφαλίζει το δικαίωμα για ποιότητα και σιγουριά στον φοιτητή. Δυστυχώς το σημερινό πανεπιστήμιο δεν τα εγγυάται αυτά. Είναι μακριά από τις ανάγκες των νέων και της χώρας. Γι' αυτό δεν αρκεί να αντιμετωπίσουμε τα συμπτώματα της κρίσης, αλλά με τομές να θεραπεύσουμε τις αιτίες της απαξίωσης τη δημόσιας παιδείας. Εμείς θα τιμήσουμε τις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει, τόσο για τη χρηματοδότηση της παιδείας όσο και για την προώθηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων για την αναβάθμιση του δημόσιου πανεπιστημίου. Θα καλέσουμε τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας σε συστράτευση στον στόχο αυτόν.

    - Υπάρχει ένα ζήτημα δημόσιας τάξης στη χώρα. Πώς θα αντιμετωπίσετε το πρόβλημα της τρομοκρατίας, της βίας και των κουκουλοφόρων;

    - Σήμερα έχουμε πρωτοφανή έξαρση του αυταρχισμού των δυνάμεων ασφαλείας κατά των πολιτών, από τη μια, και παντελή αδυναμία προστασίας τους έναντι κρουσμάτων εγκληματικότητας, σκληρής βίας και τρομοκρατίας, από την άλλη. Εχει τεράστιες ευθύνες η σημερινή κυβέρνηση. Καλλιέργησε μία συγκεκριμένη αντίληψη που απομακρύνει τις δυνάμεις ασφαλείας από τους πολίτες. Αφετέρου διέλυσε τα σώματα ασφαλείας με την πλήρη επικράτηση των πελατειακών σχέσεων και του κομματισμού. Αύριο θα κληθούμε να κτίσουμε εκ νέου μια αστυνομία αποτελεσματική, αξιοκρατική και φιλική προς τους πολίτες. Θα το κάνουμε, είναι δέσμευσή μας. Μια πολιτεία που θα προστατεύσει τα δικαιώματα των πολιτών. Κανένας δεν αμφισβητεί ότι παραδώσαμε τη χώρα το 2004 με αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς. Από τις εξωτερικές μας σχέσεις, στην ασφάλεια στις γειτονιές και στα αστικά κέντρα. Δεν υπήρχε ο φόβος που σήμερα αισθάνεται ο πολίτης.

    Το σχέδιο διακυβέρνησης και οι αλλαγές στη δημόσια διοίκηση

    - Εχετε ζητήσει με τον πλέον σαφή τρόπο τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, που όμως με βάση τις δημοσκοπήσεις δεν οδηγούν στην αυτοδυναμία. Είναι πράξη ευθύνης η διεξαγωγή αλλεπάλληλων εκλογικών αναμετρήσεων εν μέσω της οικονομικής κρίσης;

    - Η Ελλάδα είναι ήδη ακυβέρνητη εδώ και πολύ καιρό. Αποτελεί πράξη ευθύνης το να ζητούμε να μπει ένα τέλος σε αυτόν τον κατήφορο. Οπως είναι πράξη ευθύνης να μη φοβάσαι να διαχειριστείς τα προβλήματα της χώρας σε αυτήν τη δύσκολη καμπή. Αν κοιτούσαμε το μικροκομματικό εκλογικό συμφέρον μας, ίσως δεν θα έπρεπε να ζητούμε εκλογές τώρα, δεδομένου ότι η δυναμική είναι με το μέρος μας και ο χρόνος δουλεύει υπέρ μιας όλο κα μεγαλύτερης εκλογικής νίκης του ΠΑΣΟΚ. Αλλά η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει. Πρέπει να αλαλάξουμε άμεσα πορεία, διαφορετικά, κάθε μέρα τα προβλήματα θα επιδεινώνονται και η κρίση θα βαθαίνει. Εξάλλου, θεωρούμε πως ο στόχος της αυτοδυναμίας γίνεται κάθε μέρα και πιο εφικτός.

    - Μπορεί ένα κόμμα, με την όποια αυτοδυναμία, να σηκώσει το πολιτικό κόστος των μεταρρυθμίσεων που απαιτεί η χώρα; Θα είναι από τις πρώτες σας ενέργειες η αλλαγή του εκλογικού νόμου, ώστε να μην οδηγούμαστε σε οριακές κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες, όπως τώρα;

    - Εμείς ήδη διαμορφώνουμε ευρύτερες συναινέσεις για βαθιές τομές και αλλαγές. Συναινέσεις σε 5 κεντρικούς στόχους που πρόσφατα παρουσιάσαμε. Συναινέσεις με τους κοινωνικούς εταίρους. Θα συνεχίσουμε και μετεκλογικά ως κυβέρνηση. Θα επιδιώξουμε τη συνεργασία, έστω και σε επιμέρους θέματα, με άλλες δυνάμεις της κεντροαριστεράς. Οσο για την αλλαγή του εκλογικού νόμου: ναι, θα είναι από τις πρώτες μας προτεραιότητες. Οχι όμως για να αντιστρέψουμε τη σημερινή αναλογικότητα. Θα προτείνουμε έναν εκλογικό νόμο στα πρότυπα του γερμανικού, που συνδυάζει μονοεδρικές και μεγάλες εκλογικές περιφέρειες και κατοχυρώνει την αυτονομία της πολιτικής από τα κάθε λογής συμφέροντα.

    - Παραμένει στο τραπέζι η πρόταση συνεργασίας με τον ΣΥΝ; Και πόσο αξιόπιστη είναι όταν το συγκεκριμένο κόμμα ζητεί παραδείγματος χάριν την κατάργηση του Συμφώνου Σταθερότητας;

    - Παραμένει στο τραπέζι, με στόχο ένα πλαίσιο εθνικών προτεραιοτήτων. Αλλά το οξυγόνο αυτής της πρότασης είναι ένας σοβαρός διάλογος για τα θέματα που και εσείς θέτετε, όπως και άλλα σημεία σύγκλισης. Η άρνηση για έναν παρόμοιο σοβαρό διάλογο δεν είναι από τη πλευρά μας. Η πόρτα της συνεργασίας θα παραμείνει ανοικτή, τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά.

    - Είστε πολιτικός που διατυπώνετε με σαφήνεια τις πολιτικές σας θέσεις. Γιατί δεν έχετε τοποθετηθεί ξεκάθαρα για τη στάση που θα κρατήσετε στην προεδρική εκλογή του 2010, εάν δεν έχουν προηγηθεί -όπως ζητάτε- εθνικές εκλογές;

    - Εχω τοποθετηθεί απόλυτα καθαρά απέναντι στην προεδρική εκλογή. Σεβόμαστε τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας και τον Κάρολο Παπούλια. Θα τον στηρίξουμε εφόσον επιθυμεί ανανέωση της θητείας του. Οταν έρθει η στιγμή, θα πράξουμε με γνώμονα το συμφέρον της χώρας. Εμείς εξάλλου πιστεύουμε πως η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές πριν από την προεδρική εκλογή του 2010. Αυτό ζητούμε γιατί κάθε μέρα που περνάει είναι μία χαμένη μέρα για τη χώρα. Και αυτό πιστεύουμε πως θα γίνει.

    - Εχει αποδειχθεί πως η χώρα είναι πρωθυπουργοκεντρική. Πώς σχεδιάζετε να στελεχώσετε το πρωθυπουργικό επιτελείο, που προφανώς παίζει κρίσιμο ρόλο, ειδικά σε περιόδους κρίσεων; Πώς -οργανωτικά και πρακτικά- θα διαφέρει ο τρόπος που θα κυβερνήσετε από τον σημερινό του κ. Καραμανλή;

    - Ενας πρωθυπουργός δεν είναι απλώς ο προϊστάμενος των υπουργών, αν και ούτε και αυτόν το ρόλο επιτελεί ορθά ο σημερινός πρωθυπουργός και το επιτελείο του. Οφείλει να διαθέτει επιτελείο που του επιτρέπει να ενημερώνεται σωστά, να επεξεργάζεται και να διασταυρώνει ιδέες, να παρακολουθεί τις διεθνείς τάσεις, να επιβάλλει τη συνεργασία μεταξύ υπουργείων και να προωθεί λύσεις σε προβλήματα όταν υπάρχουν συναρμοδιότητες. Αυτές τις ανάγκες θα καλύψω με τις κατάλληλες επιλογές προσώπων και δομών. Διασφαλίζοντας την αποτελεσματική διεύθυνση της κυβέρνησης, την παρακολούθηση της εφαρμογής των αποφάσεων και τη συνεχή επεξεργασία νέων ιδεών και προτάσεων. Παράλληλα ο συγκεντρωτισμός και η πελατειακή λογική του ελληνικού κράτους πρέπει να δώσουν τόπο σε ένα ισχυρό, λιτό, επιτελικό κράτος με ισχυρές αναπτυξιακές περιφέρειες. Αυτήν τη μεγάλη τομή χρειάζεται να εγγυηθεί ο πρωθυπουργός.

    - Είναι εμφανές ότι υπάρχει σημαντικό ζήτημα δημόσιας διοίκησης στη χώρα. Πώς μπορεί να διορθωθεί, ποια πρακτικά μέτρα βλέπετε εσείς ως χρήσιμα; Π.χ., ρόλος γενικών γραμματέων και γενικών διευθυντών;

    - Δεν είναι γραφτό μας να έχουμε μια αναποτελεσματική δημόσια διοίκηση. Είναι αποτέλεσμα μιας πελατειακής λογικής για το κράτος που εμείς είμαστε αποφασισμένοι να ανατρέψουμε. Είναι θέμα διαδικασιών, νοοτροπιών και προσώπων. Εχω ήδη μιλήσει για τις προτάσεις μας για μία νέα δομή του κράτους με έμφαση στην αποκέντρωση, σε διαδικασίες που κατοχυρώνουν τη διαφάνεια και την κοινωνική λογοδοσία, στην εκτεταμένη χρήση εργαλείων ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Ταυτόχρονα όμως χρειάζονται οι κατάλληλοι άνθρωποι για να κάνουν τις μεγάλες τομές. Θα καλέσω τα καλύτερα μυαλά της χώρας και των Ελλήνων του εξωτερικού για να συμμετάσχουν στο μεγάλο πρόγραμμα ανασυγκρότησης του κράτους. Τους πιο αξιόλογους ανθρώπους. Θα τους ζητήσω να συνεισφέρουν το ταλέντο και την εμπειρία τους στην υπηρεσία μιας μεγάλης προσπάθειας για την πατρίδα μας. Στόχος μας είναι σε μερικά χρόνια η διοίκηση στο ανώτατο επίπεδο να είναι στελεχωμένη με ανθρώπους που καμία κυβέρνηση που υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον δεν θα θέλει να χάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΠΑΡΑΛΟΣ...

    ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΠΛΟΙΟ ΠΑΡΑΛΟΣ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΙ ΙΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΔΗΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

    ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟ ΕΠΙΒΕΝΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ...ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΔΗΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΛΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΛΟΥ....

    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΧΡΗΣΜΟΙ ΦΤΑΣΑΝ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΙΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ...
    ΜΕΣΩ
    ΤΟΥ PRESS-GR.blogspot.com

    ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΙΣΧΥΡΗ
    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ
    ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 11% !!!
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

    ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ ΔΗΛΟΥ

    28 Φεβ 2009 11:28:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. οτι λεει ο γιατρος βγαινει να τον ακουτε..

    28 Φεβρουάριος 2009 12:47 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    αν διαβασετε ολα τα αρθρα του δρ κουτσουκου θα δειτε οτι επαληθευτικε σε ολα...
    οι δεξιοι επειδη τον φοβουνται γιατι ...αυτος ουσιαστικα τους ριχνει απο την εξουσια...γραφουν τα αρνητικα σχολια
    εχει φοβερες ικανοτητες και γνωσεις και παιζει τα μμε στα δαχτυλα..
    να θυμηθειτε οτι θα παρει το πασοκ μετα απο Γιωργο και Βαγγελη και ηδη θεωρειται απο πολλους ο 3 ος στην ιεραρχια πασοκ!!

    28 Φεβρουάριος 2009 5:31 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο νεος ρουσοπουλος ειναι ο γιατρος ;;;

    28 Φεβρουάριος 2009 6:16 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    mallon mperdevete
    to IEK tou rousopoulou
    me tin Sorbonne tou dr Koutsoukou...
    allou nt'allou!!

    28 Φεβρουάριος 2009 10:27 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Παπανδρέου: ισχυρό κράτος στον τομέα των τραπεζών
    - «Θα καλέσω τα καλύτερα μυαλά»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. 1 Μαρ 2009 8:32:00 μμ
    o dr koutsoukos mazi sou proedre!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση