GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσιφτετέλι τούρκικο...

Εντάξει. Μας είπατε για τον Παυλίδη που χορεύει μισόγυμνος. Η άλλη η ξεπεσμένη αρχόντισσα που τον συντροφεύει στο χορό ποια είναι; Διονύσης Στ.

Εντάξει. Μας είπατε για τον Παυλίδη που χορεύει μισόγυμνος. Η άλλη η ξεπεσμένη αρχόντισσα που τον συντροφεύει στο χορό ποια είναι;
Διονύσης Στ.

12 σχόλια

  1. Μαντλίν Ολμπράιτ : πόσοι ξέρουν ποια είναι αυτή η κυρία ? σίγουρα ελάχιστοι από αυτούς που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και φωνάζουν για το Γιωργάκη ξέρουν ότι είναι η νονά του , αυτά τα πράγματα δεν λέγονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ξεπεσμένη βρε λιγούρη! Μια χαρά είναι η κυρία. Εγώ δεν θέλω το όνομά της, το τηλέφωνό της θα μ' ενδιέφερε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γράψατε τίποτα για το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει τον καταδικασμένο Κυριακού του Αντέννα για τη θέση του προέδρου στην Ολυμπιακή Επιτροπή? Με τι αντάλλαγμα εξασφάλισε ο Μίνως την υποστήριξη?
    Τουλάχιστον η ΝΔ απέσυρε τον Κούβελο της Ντόρας και κατεβάζει έναν υποψήφιο γενικής αποδοχής, ο Γιωργάκης γιατί υποστηρίζει τον καταδικασμένο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΤΕ: Διορία παραίτησης στον κ. Ι. Παυλίδη από την Αγροτική Ασφαλιστική
    16:23 - 04 Φεβρουάριος 2009
    Διορία μέχρι το τέλος της σημερινής μέρας έχει δώσει η διοίκηση της ΑΤΕ Bank στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΤΕ Ασφαλιστικής Γ. Παυλίδη να υποβάλλει την παραίτηση του. ʼλλωστε στην τελευταία γενική συνέλευση της ασφαλιστικής δεν έχει ανανεωθεί η θητεία του κ Παυλίδη λόγω της διαδικασίας πώλησης που βρισκόταν τότε σε εξέλιξη. Η πώληση του 51% της ΑΤΕ Ασφαλιστικής ματαιώθηκε και η διοίκηση της ΑΤΕ θεώρησε ότι ο κ Παυλίδης ολοκλήρωσε το έργο του. Στην περίπτωση πάντως, που ο απερχόμενος διευθύνοντας σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής δεν υποβάλλει την παραίτηση του, τότε θα συνέλθει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο την ερχόμενη Παρασκευή που θα αποφασίσει τον αντικαταστάτη του.

    Πέτρος Λεωτσάκος
    petros@reporter.gr
    Reporter.Gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενταξει ρε αρχιδι Πασοκε εκανες τη πλακα σου με τον Παυλιδη σαν μαλακας εγκαθετος που εισαι. Τη κυρια γιατι την μπλεκεις? Δεν κοιτας τι κανει το δικο σου μουνοπανο οταν λειπεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σεχτα τουρκοτσιφτετελατων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΘΑ ΤΗ ΔΙΩΡΙΣΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙ'ΑΥΤΗΝ! (ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ,ΠΡΟΛΑΒΕ ΛΛΗ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφήστε ρε παιδιά την κυρία ήσυχη... Έτσι που είναι έχει τα δικά της προβλήματα! :-b

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. νι να ναϊ γιάβρουμ, νι να ναϊ ναϊ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ξεφτιλισατε το σαιτ τελειως. Δεν διαφερετε καθολου απο κατι πρωινες εκπομπες τυπου Λαμπιρη κλπ.. Προτεινω να το μεταονομασετε σε paparologia.gr. Κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμένα με ενοχλεί ο μισθός του και όχι το ότι χορεύει πάνω σε τραπέζι. Αλλά μου φαίνεται περίεργο πως μια φωτογραφία μετά από τόσο καιρό γίνεται θέμα και δημοσιεύεται εκατό φορές μέσα στο blogspot. Σαν στημένο μου μυρίζει το σκηνικό για να δημιουργηθεί κλίμα και να τον παραιτήσουν και να βάλουν άλλον δικό τους άνθρωπο. Επίσης τον καλούν να παραιτηθεί κλπ Αν πράγματι αυτοί που δημοσιεύουν είναι τόσο ηθικοί ας πούνε να μειωθεί ο μισθός του, αλλά αυτό δεν το λένε γιατί θα βάλουν κάποιον δικό τους και δεν συμφέρει να έρθει ο δικός τους με μειωμένο μισθό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ελα μωρε με την παντοφλα!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση