GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέντε τρόποι για να ...

....τιμωρηθεί ο Βουλγαράκης! . Από το http://www.drseeng.blogspot.com/ . . Πέντε διαφορετικοί τρόποι για να τιμωρηθεί ο Βουλγαράκης. Το Pre...

....τιμωρηθεί ο Βουλγαράκης!
.
Από το http://www.drseeng.blogspot.com/
. .
Πέντε διαφορετικοί τρόποι για να τιμωρηθεί ο Βουλγαράκης. Το Press-gr ξεκίνησε δημοσκόπηση, στην οποία μας προτρέπει να ψηφίσουμε ποια θα θέλαμε να είναι η τιμωρία για τον νόμιμο και ηθικό πρώην υπουργό μας. Επάνω βλέπουμε την τιμωρία του μαστιγώματος. Πάμε παρακάτω. Οι υπόλοιποι στο: http://www.drseeng.blogspot.com/?zx=2add18ecc0f98649

10 σχόλια

  1. <>
    Αν προσπαθεις να μας πεις οτι η δικαιοσυνη σε ενδιαφερει τοσο πολυ,

    Γιατι στενοχωριεσαι για τον Βουλγαράκη που ως τωρα κανενας αρμοδιος και υπευθυνος φοροτεχνικος οργανισμος δεν μπορεσε να αποδειξει οτι ηταν συνταγματικα λαθος
    και για περιουσιακα που αλλωστε ο ιδιος ειχε δηλωσει,

    και γιατι δεν μας λες εσυ πρωτα ρε mnpano πως θα ηθελες να τιμωρηθει ο Μαντελης, ο Τσουκάτος κι ο Σημιτης (που δεν αντεληφθη τιποτα) οταν καταληστεψαν το κρατος δεκαδες εκατομυρια για εξοπλισμοούς "του κώλου"?

    (Και που' σαι, τραβα πληρωσε το προστιμο που μου ελεγες για την περυσινη σου φοροδιαφυγη πριν σε μπαγλαρωσουνε. Σε εβαλα σε σκεψεις κύριε Tsatso ?)

    "ΑΝΤΕΚΑΙ/ΞANAΑΑΑΓΜSU/PASOKLTRYPDA"
    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά αυτοί στο ΚΚΕ Εσωτερικού- Συνασπισμό – Σύριζα, (κι άλλες μάσκες, κι άλλες μάσκες) δεν έχουν τον Θεό τους.
    Κατηγορήσαμε την δεξιά για πρωτοφανή κυνισμό, επειδή στον ανασχηματισμό- αναγραμματισμό που κάμανε είχε παιχτεί και το όνομα της Γιαννάκου, μπας και επειδή έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας λυπηθεί ο κόσμος την παράταξη και ανεβάσει μέσω αυτής το εκλογικό ποσοστό στα γκάλοπ, τελικά καταλάβανε πια μαλακία δέρνει όσους το σκεφτήκανε οι υπόλοιποι, και ευτυχώς τους κόψανε τα φτερά, και αφήσανε την γυναίκα ήσυχη στην αξιοπρέπεια της, και στον πόνο της.
    Σήμερα όμως όπως διαβάζω στο Θέμα, πως οι του ΚΚΕ Εσωτερικού- Συνασπισμού – Σύριζα, σκέφτονται πολύ σοβαρά να κατεβάσουν επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου την Κούνεβα, αυτήν την δυστυχισμένη από την Βουλγαρία που την λούσανε βιτριόλι, και είναι μέρες τώρα στην εντατική στον Ευαγγελισμό,.
    Και γιατί την Κούνεβα ρε μάγκες;
    Χάθηκε να βάλετε επικεφαλής κανένα άλλον, πχ, που να του λείπουν τελείως μάτια και αυτιά, τα δάχτυλα του αριστερού ποδιού και του δεξιού χεριού, η μύτη και στην θέση της να έχουν βάλει μια πολύ πολύ όμορφη πλαστική, τα αρχίδια αν πρόκειται για άντρα, το ένα πόδι και να έχει και προχωρημένη Πάρκινσον;
    Και αν είναι γυναίκα να της λείπει ο ένας μαστός από καρκίνο, ο άλλος από αυτοκινητιστικό δυστύχημα, να της έχει καεί το ένα χέρι έτσι που να μην υπάρχει από τον καρπό και κάτω τίποτα, στα πόδια της η λέπρα να έχει αφήσει τέτοιες πληγές που να μην φτιάχνονται με τίποτα., και η σπονδυλική της στήλη να τα έχει φτύσει τόσο που να είναι διπλωμένη στα τέσσερα;
    Στην Κούνεβα σταμάτησε η φαντασία σας, εσάς που όπως λέτε εκπροσωπείτε το καλύτερο και ευγενέστερο κομμάτι του εκλογικού σώματος, τι θα πουν τα βόρεια προάστια σε τέτοια ένδεια σκέψης;
    Το έχετε σκεφτεί ανεγκέφαλοι;
    Έχετε σκεφτεί πόσους ψήφους θα χάσετε από τους ευγενείς, έξυπνους, κονομημένους ψηφοφόρους σας;
    Ποιος θα κατέβει μετά σε διαδηλώσεις;
    Πώς να απευθυνθεί ο βουλευτής σας στους μαθητές- φοιτητές από την Βουλή και να τους παροτρύνει ως νέους Κολοκοτρώνηδες να σηκώσουν την σημαία της επανάστασης;
    Μπείτε βρε στραβοί στο INTERNET, και ψάξετε στα ανά τον κόσμο διάφορα Τσίρκα, εκεί να δείτε πράμα!
    Σε ένα από αυτά μάλιστα, είναι Ο Σχηματισμένος Άνθρωπος, που τον μεγαλώσανε κλεισμένο μέσα σε ένα κιούπι, στο οποίο μάλιστα τον κάτσανε πριν το φτιάξουν στην λάσπη μωρό πράμα, και μετά το έφτιαξε ο τεχνίτης, μιλάμε για μεγάλο μάστορα, όνομα στην δουλειά.Made In Chicoland, με την σφραγίδα στο κούτελο!
    Έτσι λοιπόν τον φτιάξανε όπως θέλανε, σημειωτέον ότι το κιούπι δεν το ψήσανε σε φούρνο, αλλά στον ήλιο, γι’ αυτό και ο Κατασκευασθείς «Άνθρωπος» είναι σκουρόχρωμός, αλλά αν τον βρείτε δεν θα είναι και μεγάλο ελάττωμα, σημασία έχει το Σχήμα του!
    Η σελίδα του Τσίρκου στο Internet είναι, www.toso- kopanoi-eimaste-stin-koumoundourou-?.gr
    Ξαμοληθείτε λοιπόν να τον φέρετε, η υπηκοότητα είναι εύκολο πράμα, θα πείτε πχ, ότι ο προπάππος του ήταν ναυτικός και έτσι πέρασε και από την Ελλάδα και έκατσε και κάμποσα χρονάκια, τέλος πάντων δεν είναι από τα προβλήματα που δεν λύνονται,
    Σημασία είναι ξεφτέρια μου να τον βρείτε και θα δείτε ψήφους!
    Ποιος τον βρήκε; Ο Σύριζα!
    Ποιος τον έφερε Σύριζα!
    Ποιος τον προτείνει επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του; Ο Σύριζα!
    Και πάρε και δώσε νταβαντούρι!
    Κίτρινη θα γίνει από το κακό της η Πετρούλα που νόμισε πως με το να μας λέει τον καιρό εμείς θα πέσουμε στα πόδια της να την προσκυνήσουμε! ( καλά μεταξύ μας είναι φοβερό μωρό!)
    Τον Σύριζα θα προσκυνήσουμε και τις εμπνεύσεις του!
    Γι’ αυτούς τους λόγους κύριοι και κυρίες του Σύριζα αναφωνώ, Ντροπή σας αν τελικά ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ, αυτήν την δυστυχισμένη την Κούνεβα για να μαζέψετε ψήφους, γιατί θα πρόκειται περί ΧΡΗΣΕΩΣ, και τελειώνω, ευχόμενος να μην επανέλθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ!!!

    13-02-2009

    Την ώρα που ασθενής πεθαίνει στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, λόγω έλλειψης αναλώσιμων εξευτελιστικής αξίας!!!

    Την ώρα που οι πραίτορες του Μαρκογιαννάκη ρίχνουν δακρυγόνα στους αγρότες και στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης!!!

    Την ώρα που βιώνουμε την αποθέωση της διαφθοράς και της διαπλοκής, σε αντιδιαστολή της διακήρυξης, από τον «καταλληλότερο» (sic), του σεμνά και ταπεινά, χα!!! χα!!! χα!!!

    Την ώρα που τα καρτέλ επιβάλουν τους όρους τους στην αγορά!!!

    Την ώρα που η ακρίβεια απαξιώνει μισθούς και εισοδήματα!!!

    Την ώρα που καταστρέφονται – καίγονται περιουσίες πολιτών!!!

    Την ώρα που η χώρα μαστίζεται από καταλήψεις, απεργίες, κλείσιμο δρόμων!!!

    Την ώρα που η χώρα διαβαίνει το κατώφλι της επιτήρησης!!!

    Την ώρα που οργιάζει η αναξιοκρατία και το βόλεμα των ημετέρων!!!

    Την ώρα που η ανασφάλεια, ο φόβος, η ανέχεια, η ανεργία απασχολούν την πλειονότητα των πολιτών!!!

    Την ώρα που η χώρα είναι σε διεθνή απομόνωση!!!

    Την ώρα που τα τούρκικα μαχητικά αεροσκάφη κάνουν πάρτι στο Αιγαίο!!!

    Την ώρα που οι σκοπιανοί κερδίζουν πόντους, καθημερινά, στο διεθνές περιβάλλον!!!

    Την ώρα που η χώρα μας είναι απούσα από τη διεθνή σκηνή!!!

    Την ώρα που ο «καταλληλότερος» (sic) και οι ανίκανοι υπουργοί του, με πρόσχημα την περίφημη επανίδρυση του κράτους, επανασύστησαν την αγροφυλακή, αλλά έχουν διαλύσει:

    · Το κοινωνικό κράτος και το Εθνικό Σύστημα Υγείας.
    · Την παιδεία σε όλα τα επίπεδα.
    · Την οικονομία (ανάπτυξη, έσοδα, έξοδα).
    · Την κοινωνική συνοχή.
    · Το κράτος δικαίου.
    · Της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, με την εξόντωση των μη αρεστών και την αναβάθμιση των ανίκανων, αλλά γαλάζιων παιδιών.

    Την ώρα που ο «καταλληλότερος» (sic) και η κυβέρνησή του ανέχτηκαν και ανέχονται:

    · Τα σκάνδαλα των υποκλοπών, των κουμπάρων, της γαλοπούλας, των πακιστανών, των τοξικών ομολόγων, βατοπαιδίου κ.λ.π. δυστυχώς ο κατάλογος είναι χωρίς τέλος.
    · Τις μικρές και μεγάλες παρατυπίες – παρανομίες, κυβερνητικών στελεχών και κομματικών golden boys, για ίδιον ή μικροκομματικό όφελος, (ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ, ΜΑΓΓΙΝΑΣ, ΣΟΥΦΛΙΑΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ και πάλι ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΔΑΣ, ΣΟΥΠΙΑΔΗΣ, ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΠΕΛΕΚΙΔΩΝ, ΚΟΝΤΟΣ, ΔΟΥΚΑΣ, ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ, ΜΗΛΙΑΚΟΣ, ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ, ΛΕΥΤΕΡΙΩΤΗΣ, ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ, ΦΙΛΟΙ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΘΕΙΟΙ, ΜΑΝΑΔΕΣ, ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ κ.λ.π.) δυστυχώς και αυτός ο κατάλογος είναι χωρίς τέλος.

    Στα καλά του καθουμένου και εντελώς ξαφνικά, ξεπετιέται και κάποιος «λαγός» προκειμένου να σώσει/ουν τον «καταλληλότερο» (sic) και την κυβέρνησή του, αφού πιστεύει/ουν ο/οι «πονηρούλης/δες» και «εντιμότατος/οι» ότι μπορούν συνέχεια να παραπλανεί/ούν και να αποπροσανατολίζει/ουν την κοινή γνώμη!!!

    Όπως καλή ώρα ο «αξιόπιστος» ΜΑΝΩΛΗΣ Ο ΑΡΓΕΙΟΣ ή κατά το πρόσφατο παρελθόν ΠΑΚΗΣ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ κ.λ.π.

    Αχ και να ήξεραν τι κούνια που τους κουνάει τους δεξιούλιδες «λαγούς»???
    Αχ και να ήξεραν σε τι κλαδί κάθονται οι αθεόφοβοι???

    Στο γαϊτανάκι αυτό συμμετέχουν και τα καλοπληρωμένα «παπαγαλάκια» των κρατικοδίαιτων και διαπλεκόμενων έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ όπως: (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΡΥΠΟΣ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΡΥΠΟΣ, ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, ΒΡΑΔΙΝΗ, ΟΙ «ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ» ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΏΝ ΚΟΥΡΟΊ ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΩΝ, ΧΩΡΑ ΤΟΥ «ΦΡΑΓΚΑ»).

    Φυσικά στο γαϊτανάκι αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, συμμετέχουν και τα ευαγή ιδρύματα: (ΔΟΛ με ΤΟ ΒΗΜΑ και ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ με της γραφίδες των «star» αρθρογράφων του, αλλά και Η ΕΡΤ με τους λογής – λογής «τelestar» και τα soou τύπου Eurovision).

    Για το «MEGA» CANAL και την Πρετεντεριάδα, αλλά και την Τρεμιάδα, δεν θα σας κουράσω, αφού τους έχουν «ξεβρακώσει» άλλοι ποιο αξιόλογοι από μένα.

    Στον «καταλληλότερο» (sic), στην κυβέρνησή του, στους «λαγούς» και στα «παπαγαλάκια» των διαπλεκόμενων ΜΜΕ τους λέμε ότι τους πήραμε χαμπάρι… όσο και αν χτενίζονται…. χα!!! χα!!! χα!!!

    Είμαστε εδώ και θα «ανταμείψουμε» έκαστο στην ώρα του όπως του αξίζει!!!


    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με την Ντορα! Με την Ντορα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεν ανησηχείτε ο Βουλγαράκης μας έχει γραμμένους εκεί που δεν πιάνει το μελάνι .
    Έχει παντρευτεί μια ωραία γυναίκα με ετήσιο εισόδημα περίπου ένα εκατομ.ευρώ .
    Έχει διατελέσει πολλές φορές βουλευτής και έστω και να μην ξαναεκλεγεί , μόλις κλείσει τα 55 δικαίούται σύνταξη βουλευτού .
    Αλοίμονο σε μας τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους που μας έχει γαμήσει με τους φόρους και την ακρίβεια η Νέα Δυστυχία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ πτώση η Οικονομία. Το ίδιο και η Νέα Δημοκρατία. Το ίδιο και η χώρα. Οι αντικειμενικές συνθήκες κατάλληλες να ευαισθητοποιήσουν ακόμα και τον ελάχιστο πατριωτισμό των πολιτικών. Κυρίως των κυβερνητικών. Όταν πανίσχυρος εχθρός προ των πυλών, το στοιχειώδες που κάνεις είναι να φροντίσεις την άμυνά σου. Δηλαδή να συσπειρώσεις με τα λόγια, αλλά κυρίως με τις πράξεις σου, όλο τον Λαό. Επειδή όμως εδώ είναι Ελλάντα που σημαίνει τοπικισμός, κομματισμός και ωχαδερφισμός, άπαντες προς τον γκρεμό ακολουθώντας θέλοντας και μη τον χορό του Ζαλόγγου με πρώτο τον αρχηγό. Όλα τα συμπτώματα της πτωματολογίας είναι εδώ. Πρωτοφανής ακινησία. Ανεξέλεγκτη ψηφοθηρία. Μόνιμη σκανδαλολογία. Παρατεταμένη νοσηρή εσωστρέφεια. Και αχαλίνωτη δελφινολογία. Αγαπητοί μου, μόνο μία η κορυφαία διαφορά ανάμεσα στο Δελφινάριο του Ψάλτη και σ΄ αυτό του Καραμανλή. Με τον Ψάλτη γελούσαμε. Με τη Νέα Δυστυχία θα κλάψουμε.

    Η Ελλάδα βυθίζεται και οι δελφίνοι χτενίζονται!


    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΙ Ο MARX....
    ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ.
    ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ. ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ GIORGOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον τελευταίο καιρό αφού δε μπόρεσε η ΝΔ και οι νταβατζήδες της να αναστρέψουν το κλίμα, προσπαθούν μέσω ορισμένων ΜΜΕ και μεγαλοδημοσιογράφων να μας πείσουν ότι αφού δε μπορεί ο καταλληλότερος να τα βγάλει πέρα με την οικονομική κρίση δε μπορεί ούτε το ΠΑΣΟΚ οπότε τι τις θέλουμε τις εκλογές; καλά είμαστε και με τον Καραμανλή αφού τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει.
    Ακούστε καλά ρεμάλια ( όπως θα έλεγε και ο αείμνηστος Κωνσταντάρας), θέλουμε να αλλάξει η κυβέρνηση γιατί η ΝΔ,
    -ήλθε στην εξουσία υποσχόμενη τα πάντα και τη μόνη υπόσχεση που κράτησε ήταν να ευνοήσει τα πάσης φύσεως τρωκτικά και κουμπάρους.
    -ήλθε στην εξουσία ως φορέας αλλαγής αλλά τη μόνη αλλαγή που έκανε ήταν να διορίσει γαλάζιους στη θέση των πράσινων και να αυξήσει τις θέσεις δεκάδων αργόμισθων διοικητικών συμβουλίων.
    -ήλθε στην εξουσία για να κάνει περικοπές στις δαπάνες τουλάχιστον 10 δις ευρώ ( υπόσχεση του καταλληλότερου) και αύξησε το δημόσιο χρέος κατά 40%.
    -ήλθε στην εξουσία υποσχόμενη πως δε θα υπάρχουν ράντζα και κατσαρίδες στα νοσοκομεία και αντ΄ αυτού πεθαίνουμε πριν φτάσουμε στο νοσοκομείο και αν φτάσουμε είναι υπό κατάρρευση..
    Μπορώ να σας απαριθμήσω επιπλέον δεκάδες λόγους ( πχ σκάνδαλα, ακρίβεια, τράπεζες, εντιμότητα, διαφάνεια, κλπ) για τους οποίους είναι ανάγκη να αλλάξει η κυβέρνηση εδώ και τώρα και να έλθει το ΠΑΣΟΚ, ναι το ΠΑΣΟΚ γιατί,

    -Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΗΣ Ν.Δ
    -Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗ΅ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

    Ν.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση