GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σημαντική πρωτοβουλία του ΓΑΠ!

. Από το http://swell-swell.blogspot.com/ Αυτές τις μέρες που φαίνεται ότι αναζωπυρώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών, με πρωταγωνιστές ...

.
Από το http://swell-swell.blogspot.com/
Αυτές τις μέρες που φαίνεται ότι αναζωπυρώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών, με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά τους αγρότες από την Κρήτη, το ΠΑΣΟΚ, σαν γνήσιο σοσιαλιστικό κίνημα που είναι, δείχνει το δρόμο. Είδαμε όλοι στις τηλεοράσεις πως υποδέχθηκε η κυβέρνηση τους αγρότες που ήρθαν από την Κρήτη στον Πειραιά. Νόμιζες ότι όλο το λιμάνι ήταν στρωμένο με κόκκινα χαλιά για την υποδοχή. Βλέποντας τα κόκκινα μάτια των αγροτών από τα χημικά του «υπουργού» Δημόσιας Τάξης. Τα εισαγωγικά είναι απαραίτητα μετά τη δήλωση του γνωστού ανεπρόκοπου (κλικ), που είπε μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό, ότι αυτός καθορίζει την πολιτική.Ο ΓΑΠ, λοιπόν, μέσα σ’ αυτήν την εκρηκτική ατμόσφαιρα αποφάσισε να κατέβει στο λιμάνι και να συναντηθεί με τους κοκκινομάτες αγρότες. Η σημασία αυτής της πρωτοβουλίας είναι τεράστια για δυο λόγους. Ο πρώτος και προφανής, είναι...
η έμπρακτη συμπαράσταση του ΓΑΠ και του ΠΑΣΟΚ στους αγρότες και τα αιτήματά τους. Ο δεύτερος λόγος είναι σύνθετος και δείχνει το μεγαλείο της προχωρημένης σκέψης του ΓΑΠ. Για να μιλήσουν οι αγρότες με τον ΓΑΠ και για να καταλάβει αυτός τα αιτήματά τους, πρέπει οι αγρότες να μάθουν αγγλικά. Με δεδομένη την αγροτική πολιτική που καθορίζει η Ε.Ε., οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι δεν μπορούν να ελπίζουν σε τίποτα. Μαθαίνοντας όμως αγγλικά, όταν θα αντιμετωπίσουν βιοποριστικό πρόβλημα στον πρωτογενή τομέα, θα στραφούν ως γλωσσομαθείς στον τριτογενή. Στον τουρισμό!
Το γεγονός ότι όλα δείχνουν πως και ο τουρισμός θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα φέτος, δικαίως δεν απασχόλησε τον ΓΑΠ. Γιατί γνωρίζει ήδη τη λύση. Όταν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι πρώην αγρότες θα κάνουν το επόμενο καλοκαίρι κατάληψη στα άδεια από τουρίστες ξενοδοχεία της Κρήτης, ο ΓΑΠ θα σπεύσει πάλι να τους επισκεφθεί. Very well done, George!

47 σχόλια

  1. ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ

    03-02-2009

    Το 1990 όταν τη διακυβέρνηση της Χώρας ανέλαβε η Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον αρχηαποστάτη και αρχιερέα της διαπλοκής Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο τότε Υπουργός Εσωτερικών Σωτήρης Κούβελας, με εντολή του αρχηαποστάτη άλλαξε σε χρόνο ρεκόρ τον εκλογικό νόμο υπέρ του πρώτου κόμματος σε βάρος κατά κύριο λόγο του δεύτερου, αλλά και των υπολοίπων.

    Στις εκλογές που έγιναν τον Οκτώβρη του 1993 με το νέο εκλογικό νόμο (συγνώμη εκλογικό έκτρωμα Κούβελα ήθελα να γράψω), ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του, τιμώρησε τόσο την Νέα Δημοκρατία αφού την έστειλε στα έδρανα της αντιπολίτευσης για μια δεκαετία, όσο και τον Κούβελα αφού έκτοτε δεν έχει εκλεγεί βουλευτής.

    Σήμερα ο Υπουργός Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Πάκης Παυλόπουλος, ενεργώντας κατ΄ εντολή του «καταλληλότερου» (sik), προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα:

    • Αφού ξεφτίλισαν με τα καμώματά τους τις διαδικασίες για την δήθεν αναθεώρηση του Συντάγματος.
    • Αφού διέλυσαν το κράτος με την περίφημη «επανίδρυση».
    • Αφού ανέχτηκαν το σκάνδαλο με τους πακιστανούς.
    • Αφού ανέχτηκαν, αν δε το δημιούργησαν, το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών.
    • Αφού δημιούργησαν τη σπείρα των κουμπάρων και ανέχτηκαν τη μιζαδόρικη δράση τους.
    • Αφού δημιούργησαν τα golden boys και ανέχονται να προκαλούν τους πολίτες με τις αστρονομικές τους αποδοχές, τα καπρίτσα και τα προκλητικά γούστα τους .
    • Αφού συνεχίζουν να καλύπτουν τις σκανδαλώδεις συμπεριφορές και ενέργειες πρωτοκλασάτων στελεχών και υπουργών. (ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ, ΣΟΥΦΛΙΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΝΤΟΣ, ΔΟΥΚΑΣ, ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ κ.λ.π.).
    • Αφού ξεπούλησαν και συνεχίζουν να ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία.
    • Αφού μείωσαν τους φόρους για τους κεφαλαιοκράτες, αλλά τους αύξησαν για τους μικρομεσαίους, συνταξιούχους, αγρότες, μισθωτούς.
    • Αφού διέλυσαν την κοινωνική ασφάλιση, το σύστημα υγείας, την παιδία, το κράτος δικαίου.
    • Αφού κατήργησαν την αξιοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη.
    • Αφού δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια των πολιτών και της περιουσίας τους.
    • Αφού επανέφεραν την αδικία και την κρατική βία.
    • Αφού….. Αφού…. Αφού………………………………………………. Αφού.

    Προσπαθούν για μία ακόμη φορά να παίξουν με τον εκλογικό νόμο, με το πρόσχημα της δήθεν ισχυρής κυβέρνησης.

    Προφανώς η δεξιά διακυβέρνηση (συγνώμη αδέξια διακυβέρνηση ήθελα να γράψω, ενθυμούμενος τον αείμνηστο ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ), και ο «καταλληλότερος» (sik), είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως, αλλά και αδίστακτοι.
    Το παρελθόν δεν τους δίδαξε τίποτα. Γι΄ αυτούς το μικροκομματικό συμφέρον και ο εναγκαλισμός με τις καρέκλες της εξουσίας, είναι υπεράνω της Χώρας και του λαού.

    «Δυστυχώς» για τη Νέα Δημοκρατία και τον «καταλληλότερο» (sik), ο λαός τους πήρε χαμπάρι, δεν πρόκειται να τον εξαπατήσουν πάλι με τα ωραία τα λόγια τα μεγάλα.

    Τα παραμυθάκια του στιλ:

    • Όλα τα λεφτά όλα τα κιλά.
    • Αύξηση των δαπανών για την παιδία στο 5% του ΑΕΠ.
    • Μείωση της στρατιωτικής θητείας στους έξι μήνες.
    • Οικογενειακός Γιατρός και αύξηση δαπανών για την υγεία.
    • Μείωση της φορολογίας. (ας θυμηθούμε μερικούς από τους νέους φόρους, ΦΠΑ 19% από 18%, κτηματόσημο, Τέλος Ακίνητης Περιουσίας, κ.λ.π.).
    • Μικρή και ευέλικτη κυβέρνηση.
    • Περιορισμό του σπάταλου κράτους και εξοικονόμηση πόρων 10.000.000 €. (αντ΄ αυτού έχουμε την ίδρυση της αγροφυλακής, την αύξηση του χρέους, τον υπέρμετρο δανεισμό, τις σκανδαλώδης αμοιβές των golden boys).
    • Σεμνά και ταπεινά.
    • Και…… Και….. Και………… Και τόσα άλλα παραμυθάκια.

    Ευτυχώς για τη χώρα και το λαό η δεξιά διακυβέρνηση και ο «καταλληλότερος» (sik), είναι απερχόμενοι.

    Συγχαρητήρια στο ΠΑΣΟΚ και τον Πρόεδρό του ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που αρνήθηκαν να παίξουν με τα τερτίπια της δεξιάς και του «καταλληλότερου» (sik).

    Συγχαρητήρια στο ΠΑΣΟΚ και τον Πρόεδρό του ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που με την υπεύθυνη στάση τους, έβαλαν το συμφέρον της Χώρας και του λαού, πάνω από το κομματικό συμφέρον.
    Την υπεύθυνη στάση τους ο λαός θα την επικροτήσει στις προσεχείς εκλογές.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re kargiolide afiste to giorgo kai piaste kana kubernitiko ksediantropi ena katharo politiko exoume kai peftete pano tou.
    alla tha sas arese na lene oti tous bazei to pasok eeeee???
    alla ela pou o tromeros markogiannakis tous efere kalopianontas tous kiolas. o giorgos eide oti rixnoun ksulo kai stous paterades tous ta mat kai peige kai milise gia na iremisei ta pragmata,allios akima tha tous edernan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!!

    ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οποιος είναι κακόπιστος δεν χρειάζεται να είναι ΚΑΙ μαλάκας!
    Swell-swell, well what to say,άτακτο παιδί.Πάντως ο ΓΑΠ καλά έκανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥΣΤΟΔΕΞΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΙΤΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπως είδαμε όλοι στις τηλεοράσεις μας..... ΕΝΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΕΡΓΟ.
    Η ΧΑΛΙΜΑΦ ΠΟΡΔΗΞ ΜΕ ΤΟΥ 400 ΚΛΕΦΤΕΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΡΑΓΚΟΥΣΗ. ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΩΣΚΩΛ ΜΙΧΑ (ΤΟΝ ΚΛΑΜΕΝΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ) ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.

    ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚ BROSS.

    AN OI ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΤΑ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΡΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΑΓΡΟΤΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΆ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΝΤΕΚΟΡ ΣΤΟ ΕΡΓΟ Ο ΒΛΑΚΑΚΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ πολυ καταντια και για τους αγρότες και για την Κρήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
    ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΟΤΑΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ!!!

    ΑΠΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΙΝΕΤΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Α.Τ

    ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

    ΦΙΛΙΚΑ - Θαλασσινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟς.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ.ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΜΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΣΗΜΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗς ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΨΕΙς ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕς.1)ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΑΓΡΟΤΕς ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΙΚΟΘΕΙ ΕΔΟ ΚΑΙ 1,5 ΜΙΝΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ? 2)ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΕΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΙΔΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΝΑΛΗ ΕΤΣΟ ΕΝΑ? 3)ΝΙΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΓΕΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.4)Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΙΞΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΚΡΙΤΙΚΩΝ "ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ".ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η ΚΡΗΤΗ ΕΧΕΙ 800.000 ΠΛΗΘΗΣΜΟ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΙ 174.000 ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ 144.000 "RART TIME" .Η ΚΡΗΤΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΕΥΕΙ ΤΟ 34% ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΝΧΟΡΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 19% ΟΠΟΡΟΚΙΠΕΥΤΙΚΩΝ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΠΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ,ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΜΠΛΕ Η ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΙΑΛΙΑ.ΟΥΤΕ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΛΑΜΑ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΚΟΥΝ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ 400 ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΙ ΜΠΑΜΠΑ,ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΑΜΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΤΑΤΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΓΑΠΗΤΟΙ BLOOGERS ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗ ΘΩΔΗ ΣΕ ΤΡΑΧΤΕΡ Η ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ MEGA ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ?ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΜΠΛΕ Η ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?ΓΙΑΤΙ?ΜΗΠΟΣ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΟΥΤΕ ΠΟΣ ΞΕΡΑΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΚΡΗΤΗ?

    ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ (ΘΕΟΡΩ) ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΙΣ Ι ΚΟΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ.

    th.o APODIMOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφου δεν αντέχει τα δύσκολα τι τα θέλει τα μπλόκα ο ΓΑΠ? Σαν κοτόπουλο έκανα ο καψερός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΛΙΒΕΡΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ

    ΕΡΡΙΨΑΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
    ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΕΤΣΙ 3.500.000 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΤΑΗΔΕΣ.
    ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ.
    Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ.
    ΚΡΙΜΑ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ .
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟς ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ.
    ΑΛΛΑ Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άντε κατούρα τα πόδια σου ρε μαλάκα πρασινοφρουρέ που συγκρίνεις τον Καραμανλή με το νερόβραστο χαλβά γιό της κυρίας Τσάντ.
    Εάν ειλικρινά θεωρείς φυσιολογικό άνθρωπο το Γιωργάκη, είσαι για ψυχιατρικές εξετάσεις, επειγόντως.
    Εάν με ειλικρίνεια έλεγες ότι ψηφίζω πασόκ γιατί δεν γουστάρω Ν.Δ. θα το καταλάβαινα, όχι να μας λές ότι πιστεύεις και στο βλακογιώργο.
    Το άτομο είναι καθυστερημένο, είναι γκάγκα, είναι σαν αυτούς που τους ρίχναμε σφαλιάρες στα διαλείμματα στο σχολείο χωρίς λόγο, έτσι για να σπάσουμε πλάκα.
    Επειδή ο πατέρας του ήταν ηγέτης θα δεχθούμε ότι και ο Γιώργος είναι ηγέτης; Τι είμαστε στραβοί, τυφλοί ή κουφοί; Χάνει λάδια από παντού, δεν το βλέπεις βρε ανεγκέφαλε;
    Ούτε να μιλήσει καλά-καλά δεν μπορεί, χρησιμοποιεί συνεχώς τις ίδιες κλισέ φράσεις που ένας Θεός ξέρει πόσο καιρό έκανε να τις αποστηθίσει. Όσο για τις αποφάσεις του, τι να πεις, ασυνάρτητος, οπορτουνιστής και παρορμητικός. Ολοι οι παλιότεροι στο πασόκ συζητάνε καθημερινά στα πηγαδάκια πού μπλέξαμε με αυτό το μπουζούκι.
    Φίλε μου, φοβάμαι ότι με τέτοιο αρχηγό θα φάτε πούτσα χοντρή στις ευρωεκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ;(ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ). ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ; ΤΙ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΤΕ ΡΕ
    πλυνε πρωτα το στομα σου και μετα μιλα για το Γιωργο

    ο καλυτερος για μενα υπουργος εξωτερικων μετα τη χουντα που ειχε ποτε η χωρα δεν μπορει να γινει πρωθυπουργος;

    ο μονος που καταφερε κατι
    την ενταξη της Κυπρου στην κοινοτητα
    αντε
    σωπαστε επιτελους με τις λασπες σας

    ΒΡΩΜΑΤΕ ΡΕ
    ΒΡΩΜΑΤΕ ΡΕ

    αλλα σας πηρανε πια ολοι χαμπαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    Βγάζω το καπέλο στους πρωταθλητές της ψευτιάς και του θράσους.
    Οι κουτοπονηριές, η εμπάθεια και η κομματική ψύχωσή σας δεν έχουν τέλος.
    Τάζετε τα πάντα στο λαό και κατηγορείτε συνεχώς όλα τα άλλα κόμματα.
    Οι νεοδημοκράτες είναι δοσίλογοι, οι συριζαίοι είναι κουκουλοφόροι, οι κουκουέδες είναι γραφικοί και οι λαοτζήδες είναι φασίστες.
    Μόνο ο Γιωργάκης είναι με το φτωχό λαό, γιατί μόνο αυτός είναι δημοκράτης. Ειδικά το δακτυλίδι που πήρε ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ από το σημίτη δείχνει πόσο δημοκρατικό είναι το κόμμα του.
    Μάλλον θα είναι ο εκλεκτός, κάτι όπως ο Αβραάμ για τους Εβραίους.
    Καλό το χολυγουντιανό σενάριο αλλά δεν είμαστε πιά στο 1981, τώρα έχουμε 2009.
    Ξέχασαν οι πασόκοι ότι δεν είναι ούτε κκε, ούτε σύριζα, ούτε λάος.
    ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    Και τι παρελθόν, μάλιστα.
    Εάν είχαν αλλάξει νοοτροπία πρώτον θα είχαν διώξει τα αρπακτικά/υπουργούς τους και δεύτερο θα είχαν ζητήσει συγνώμη για λογαριασμό τους (μόνο το χρηματιστήριο να σκεφτείς σε πιάνει ταχυπαλμία).
    Τίποτα από τα δύο δεν έχει κάνει ο γυιός της αμερικανοεβραίας μάργκαρετ τσάντ.
    Αλλού αυτά λοιπόν, δεν τσιμπάει πιά ο λαός σε θολά ψευτο-οράματα και αφηρημένες ουτοπίες.
    Όσο για τους στρατευμένους άμυαλους κομματικούς φαντάρους που πιστεύουν στο σοσιαλισμό άς ρωτήσουν και τους παλιότερους που ξέρουν κάτι παραπάνω για το ρόλο που έχουν αναθέσει στο Γιωργάκη οι χρηματοδότες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρε ανωνυμε καταναλωσες τοση πολυ φαια ουσια για να γεμισεις με τοσες μαλακιες το κειμενο σου!!!Εσυ και η παρεα σου θα παθετε την πλακα της ζωης σας στις επομενες εκλογες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. MPAVO STON PAPANDREOU!!!

    EINAI PRO8YPOURGOS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. DR KOUTSOUKO ME TIN KRITIKI MAGOURA VARA ALYPITA TIN DEXIA!!SE EIDAME STO MEGA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 5:08:00 μμ
    Με αυτά που κάνεις έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα.

    5:37:00 μμ έγραψες "ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...."

    lol απολύτως τίποτε χειρότερο από αυτό που πρέπει να σου συμβαίνει αυτή την στιγμή (αν δεν είσαι στο κλαμπ της μίζας & διαφθοράς)

    5:56:00 μμ είσαι ανόητος και μάλιστα εκτός κλήματος μπλογκόσφαιρας. Είμαι σίγουρος ότι ούτε εσύ διάβασες αυτά που σου έδωσαν να αναρτήσεις.

    6:12:00 μμ Ευχαριστώ που δείχνεις πως πρέπει να γράφει κάποιος σε blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΙΧΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΟΥΜΕΡΟ.ΤΙ ΜΙΑ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΓΑΥΓΙΖΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΕΡΑΥΝΟΣ,ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΕΧΕΙ ΔΑΣΚΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ε ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε δεν Είδατε τον Γιώργο, αλλά βαράγατε τους αγρότες γιατί ρε ρίχνατε στους αγρότες χημικά ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φιλε 5.56 αν και διαφωνω σ αρκετα απο αυτα που γραφεις ευγε για την ενημερωση που μας εδωσες και με ακλονητα στοιχεια.
    6.12 εισαι ενας απο αυτους που βλεπουν τα παπαρια ενος μαυρου μετα κοιτας τα δικα σου και λες του μαυρου οτι ειναι βρωμικα...Θελετε να το παραδεχτητε ή οχι Καραμανλης ειναι η λυση αυτη τη στιγμη και ΕΛΛΗΝΑΣ.Το αμερικανακι σας βαλτε το στον κολο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μπράβο στον Καστανίδη.Να που υπάρχουν και στο ΠΑΣΟΚ ειληκρινείς άνθρωποι.΄Οποιοι ειδαν απόψε το κεντρικό δελτίο του MEGA θα καταλάβουν τι λέω.Γιά όσους δεν είδαν είπε ο Καστανίδης.
    1.Χωρίς να ενημερώσει καμία αρχή ο Παπανδρέου αποφάσισε να κατέβει στον Πειραιά.
    2.Τα δακτυγόνα είχαν πέσει τουλάχιστον 10 λεπτά πριν ο Παπ. αποβιβασθεί σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το σημείο που μπήκε στο χώρο του λιμανιού που ήσαν οι αγρότες.
    3.Πιθανολόγησε και εικασε λάποα γεγονότα.

    Ειπε κι άλλα που έβαζαν τα πράγματα σε ορθή βάση.
    ΜΠΡΑΒΟ κ. Καστανίδη.
    Κι όλα αυτά στο MEGA οπου προς τιμή και των τηλεπαροσιαστών ειπώθηκε η αλήθεια.
    ΄Αλωστε δικαιώθηκε και ο Μαρκογιαννάκης σε όσα είχε πει για τα γεγονότα αυτά καθ' αυτά .

    Και τώρα κάποιες δικές μου παρατηρήσεις:
    1.Πως είναι δυνατον ο Παπανδρέου και ο Μίχας να είναι σκασμένοι στα δάκρυα και ΟΛΟΙ όσοι είναι στο χώρο να μην έχουν πρόβλημα;Ανοσοποιήθηκαν;
    2.Τους παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες;Γιατί είδα γύρω από τα μάτια τους κάτι να γυαλίζει.
    3..Αφού κατέβηκε ο Παπ. 100 περίπου μέτρα για να φθάσει στο χώρο που πήγαινε με τις χαιρετούρες και τα λοιπά κόλπα θα έκανε οποσδήποτε πανω από 10 λεπτά το χρόνο δηλ. που όλοι λένε οτι έπεσαν τα δακρυγόνα.

    4.Δεν το πολυθέλω αλλά θα το πω ύστερα από όλο αυτό το σκηνικό.ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΕΙ Η ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ στις παλιές Ελληνικές ταινίες.
    5.Πρόλαβα και είδα και σε κάποιο άλλο κανάλι τον νομάρχη Μίχα να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Αλλά μάλον οι παρουσιαστές εκεί είχαν ενημερωθεί για τα ειποθέντα από τον Καστανίδη που έδειξαν να τον πολυλυπούνται το νομάρχη από τη μια μεριά αλλά και να φροντίζουν να μην κάνουν καμμιά πατάτα οι ίδιοι από την άλλη.Αφου και ο τρισμέγιστος στρατηλάτης Βερύκιος έκανε ψιλοτουμπεκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΙΧΑΣ.... ΠΙΑΣΤΕ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ


    Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΑΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ



    BRAVOYORGO......ΞΑΝΑΠΙΑΣΤΕ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ


    ΚΛΑΙΕΙ (ΔΗΘΕΝ-ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΕΨΕ ΚΑΛΑ Η ΜΟΜΜΥ ΤΣΑΝΤ). ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΛΑΙΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. καλα ακομα ελευθερο κυκλοφορει το γιωργακη??

    Νομιζα τον ειχανε ηδη κλεισει σε ιδρυμα για παιδια με νοητικη καθυστερηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. O γνωστός αριστεροδέξιος ψευτοκουλτουριάρης
    swell-swell.
    Eυθυμήσαμε κι απόψε...
    ΓΕΛΟΙΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕΝΤΟΝΑ 5.56

    ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ.

    ΤΟΣΟ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ.

    ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΑ ΣΟΥ.

    ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ.

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑ ΠΑΛΙ.

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. άντε γαμηθειτε φασίστες νεοδημοκράτες καθίκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ
    Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ GIORGO ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΜΥΝΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΡΙΨΑΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ.
    ΟΙ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΦΟΔΟΥ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ. ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΟΝΑΔΕΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ. Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ.ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

    ΟΒΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΜΑΛΑΚΑ 5:56:00 μμ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΓΗΛΗΣ ΣΤΟ ΔΩΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ????ΓΙΑ ΠΕΣΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥΤΣΑ ΜΙΛΑΜΕ.ΤΟ 37% ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΦΑΤΕ ΝΟΥΔΟΥΛΙΔΕΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!

    Ο δΡ κΟΥΤΣΟΥΚΟς ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟς!!! οΙ ΝΕΟΦΕΡΤΟΙ ΣΤΟΥς ΑΓΩΝΕς ΚΛΑΨΑΝΕ...ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΟΤΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ Η νδ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ πΑΣΟΚ...ΠΡΩΤΟΚΛΑΑΤΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΗΙΑς....
    οΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!
    αΛΗΘΕΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ???ΕΛΕΙΠΕ ΚΙ ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. o MPOUXESAS OPWS LES MPOREI NA XRHSIMOPOIHSE THN EKKLHSIA KAI THS TAUTOTHTES ALLA TOULAXISTON EIXE XEKA8ARH 8ESH STIS SXESEIS EKKLHSIAS POLITEIAS ANEKA8EN O DIKOS SAS RE KARAGKIOZH (O GAP) EXEIS ANALOGIS8EI OTI TO TELEUTAIO KAIRO TON KRUBOUNE GIA NA MHN MILAEI KAI EXEI POLITIKO KOSTOS EDW STOYS AGROTES PHGE KAI MILHSE BRE EKSUXRONISTH KAI THN 8ESSALIA TH EKANE 8ESLIA...

    S...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο Γιώργος είναι χαζός...

    Κατά το άσμα : ο Γιώργος είναι πονηρός κι αυτά που λέει μην τα τρως...

    Όπου εμφανίζεται χαζομάρες κάνει.

    Σήμερα πήγε στο λιμάνι να κάνει τί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ BLOGS.
    Όποιος δεν πήρε χαμπάρι χθές το βίντεο που έδειξε το τρωκτικό, που έδειχνε το Γιωργάκη και το Μίχα να κλαίνε και οι γύρω τους όχι μόνο δεν είχαν πρόβλημα στα μάτια αλλά είχαν σκάσει στα γέλια, έχασε.
    Το blog τους έδωσε μάλιστα και το Όσκαρ ηθοποιίας και όχι άδικα, ήταν και οι δύο πολύ καλοί.
    Ο Γιωργάκης έκλαιγε σαν τη Μάρθα Βούρτση όταν την παράτησε ο Γιακουμής, ο Μίχας κτυπιόταν και οδυρόταν γονατιστός σαν επιληπτικός και οι δυό τους κοιτούσαν την κάμερα με την άκρη του ματιού.
    Η πασόκα νομάρχης Ηρακλείου και μερικοί άλλοι γύρω είχαν μείνει άφωνοι και ο υπόλοιπος κόσμος είχε κατουρηθεί στα γέλια.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΑΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τα blogs είναι μια περιοχή που ο καθένας μπορεί να γράψει ελεύθερα την άποψή του. Βέβαια, όπως είπε και ο μέγιστος Κλιντ Ιστγουντ, η άποψη είναι σαν τη κωλοτρυπίδα: ο καθένας έχει από μια.

    Βέβαια, τα blogs προσφέρουν και ανωνυμία, οπότε οι κωλοτρυπίδες σας δεν εκτίθενται δημόσια, διαφορετικά θα σας είχαν ξεσκίσει όλους, ειδικά τους νεοδημοκράτες, με τις παπαριές που γράφετε.

    Το παραμύθι με το μπουχέσα το καραμανλή τελείωσε, τον πήρανε χαμπάρι...έίναι γελοίος και ανίκανος, έρμαιο του ρουσόπουλου πριν και του σουφλιά τώρα...

    Αυτό το καταλαβαίνει και ο πλέον άσχετος με την πολιτική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Να φύγουν από τη χώρα μας ο φαταούλας ο Μπόμπολας, ο κομπλεξικός ο Λαμπράκης, ο ασφαληστής Κοντομηνάς, ο διπρόσωπος Αλαφούζος, ο ξεμωραμένος ο Κυριακού και ο ξεφτίλας ο Βρυώνης.
    Είναι όλοι τους υπόκοσμος με γραβάτα.
    ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    Δεν χρειαζόμαστε τις εφημερίδες τους, ούτε τα κανάλια τους, μας έχουν πάρει το μυαλό.
    Ανοίγεις καθημερινά την τηλεόραση και το μόνο που ακούς είναι κινδυνολογίες, υπερβολές, ψέμματα, το τέλος του κόσμου, σε πιάνει η ψυχή σου.
    Πάς να δείς ένα σήριαλ και σου διαφημίζουν τους ομοφυλόφιλους, τους ναρκομανείς, την αναρχία, τη μοιχεία και την κουτοπονηριά.
    Από διαφημίσεις βέβαια, είναι τόσο πολλές που ξεχνάς τί έβλεπες.
    Πάς να πάρεις ένα DVD με την εφημερίδα για το σαββατοκύριακο και σε ταίζουν φτηνή προπαγάνδα για μικρά παιδιά και φοιτητές.
    Και ο Καραμανλής κάθεται και τους κοιτάει.
    Βρε μπούλη Κωστάκη, εντάξει, για τις εφημερίδες το καταλαβαίνω, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε (αν και για το θέμα των DVD μπορείς να τους τα κόψεις).
    Σε ότι αφορά την τηλεόραση τουλάχιστον, αφού οι συχνότητες είναι δημόσια περιουσία, γιατί δεν τις παίρνει πίσω το κράτος να τελειώνουμε;
    ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΓΙΔΙΑ.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

    Μερικά από τα δεκάδες μελανά σημεία της διοίκησης Κυριακού σαν μέλος της ΕΟΕ μεταξύ 2005-2009 που θα ήθελε να ξεχάσει κάθε Έλληνας:

    1. Απογοητευτική συγκομιδή μεταλλίων στο Πεκίνο. Η Ελλάδα πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ σε πτώση που έφτασε το 75%. Ποτέ μέχρι τώρα χώρα που διοργάνωσε Ολυμπιακούς Αγώνες δεν πήγε τόσο χάλια στην επόμενη διοργάνωση. Η μεγαλύτερη πτώση πριν από την Ελληνική ήταν 33%.
    2. Είδαμε να μεταφέρονται στον Τύπο ψεύτικες δηλώσεις, όπως αυτή που δεν έκανε ποτέ ο Ζακ Ρογκ περί «χρυσού στη ντόπα», δηλώσεις συκοφαντικές και δυσφημιστικές για την Ελλάδα.
    3. Διεκδικήσαμε τους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας, διοργάνωση που κέρδισε η Σιγκαπούρη το 2010. Στο έγγραφο αξιολόγησης η ΔΟΕ αναφέρει ότι η Ελληνική υποψηφιότητα περιλαμβάνει μεγάλο «ρίσκο».
    4. Μία μόλις ψήφο πήραμε στην υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Ολυμπιακού Συνεδρίου του 2009, ενώ μετά το στραπάτσο τα «πυρά» συγκέντρωσε ο Λάμπης Νικολάου και όχι τυχόν λάθος κινήσεις.
    5. Δεν είδαμε καμία ενέργεια από πλευράς ΕΟΕ στο θέμα το ντόπινγκ τα τελευταία 2 χρόνια, ενώ απούσα είναι η Ελλάδα και από τα διεθνή όργανα.
    6. Η ΔΟΕ μείωσε τις ημέρες της Λαμπαδηδρομίας επί Ελληνικού εδάφους από 10 σε 6 και έφτασε στο σημείο να ζητά υπογραφή συμβολαίου μετά το 2006 για λόγους που δεν εξήγησε ποτέ.
    7. Αρκετοί πρόεδροι Ομοσπονδιών κυνηγήθηκαν μέσα από την περιβόητη ΕΦΙΠ, Λοβέρδος (Μοντέρνο Πένταθλο), Δημητρόπουλος (Γυμναστική), Πετρόπουλος (Πάλη), Πραγαλός (Τεκβοντό), Αρβανίτης (Τρίαθλο) με αποκορύφωμα την εμμονή προς τον Βασίλη Σεβαστή (Στίβος) που αν και καταδικάστηκε από την ΕΦΙΠ, δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ. Μέχρι και διαιτητές του μπάσκετ που έκαναν λάθη σε αγώνα του Πανελληνίου οδηγήθηκαν στο… καθαρτήριο της ΕΦΙΠ.
    8. Όσοι περιμένουν τα ανταποδοτικά από το Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που θα διεκδικούσε ο Μίνωας Κυριακού, θα πρέπει να περιμένουν ακόμα…
    9. Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε ίντριγκες, μηχανοραφίες και… αδειάσματα μελών της ΕΟΕ, αλλά και συμβούλων του, δημιουργία αυλής με αυλικούς, υποτακτικούς και παρατρεχάμενους.
    10. Τέλος ακόμα περιμένουμε και εμείς, αλλά και οι ξένοι στη ΔΟΕ και την IAAF, το διεθνές μίτινγκ στην Ολυμπία.
    11. Καταδικάστηκε δύο φορές ο πρόεδρος της ΕΟΕ για αυθαιρεσίες
    12. Αποκάλεσε νεκρή την Χαλκιά για το θέμα του ντόπιγκ που είναι απαράδεκτο και δείχνει εμπάθεια προς το πρόσωπο της αθλήτριας και όχι προς την ενέργεια.
    13. Έχει αφήσει απλήρωτους τους αθλητές τουν ΠΓΣ και από το μήτιγκ Τσικλητήρεια
    14 Το κανάλι που προεδρεύει θα έπρεπε να είναι προσεχτικό στις μεταδόσεις του από την στιγμή που επέλεξε να είναι πρόεδρος της ΕΟΕ. Όχι να βλέπουμε σκουπίδια που μόνο ήθος και παιδεία δεν καλλιεργούν. Αν δεν θέλει ας μην είναι στην ΕΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. moynakia deksioi tha sas gamao opou sas petixaino sinexeia tha sas liono fasistakia erxontai oi ekloges

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!

    Ο δΡ κΟΥΤΣΟΥΚΟς ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟς!!! οΙ ΝΕΟΦΕΡΤΟΙ ΣΤΟΥς ΑΓΩΝΕς ΚΛΑΨΑΝΕ...ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΟΤΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ Η νδ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ πΑΣΟΚ...ΠΡΩΤΟΚΛΑΑΤΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΗΙΑς....
    οΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!
    αΛΗΘΕΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ???ΕΛΕΙΠΕ ΚΙ ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΙ POIA??

    GIORGO ANOIKSE TA MATIA SOU....
    SOU SKAVOUN TO LAKO...KAPOIES MESA STO KOMMA...
    PETAKSE EKSO TOUS TYXODIOKTES
    PASP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. http://swell-swell.blogspot.com/,
    swallow καθόλου?
    Δέν καταλαβαίνεις πόσο προφανέστατος
    είναι ο λόγος πού γράφεις?
    Νά στόν περιγράψω μέ χρώμα:
    ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟΣ.
    Αναστάσης(ε,δέν τούς πάω τούς φανατικούς,όλων τών χρωμάτων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. GIORGOS MIXAS DR KOUTSOUKOS....MONO AYTOI FANHKAN STON PEIRAIA
    HGETES!!!@@@@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. GIORGO...
    1. VALE STH LISTA OSOUS TRONE XHMIKA APO TA MAT
    2. DIOXE OSOUS TRONE GIAOURTIA APO TO LAO!!

    PASOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Εντάξει παιδιά, καταλάβαμε.
    Έτσι είναι οι αγάπες.
    Εάν είσαι καψούρης και με όλους τους φίλους σου να πηγαίνει το κορίτσι, εσύ δεν το πιστεύεις.
    Γιατί δεν θέλεις να το πιστέψεις, πονάει πολύ.
    Εάν έχετε πιστέψει στο Γιωργάκη μπράβο σας, προσωπικά από μία μεριά χαίρομαι.
    Υπάρχουν τουλάχιστον πέντε άλλα στελέχη σας που ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ να είναι αρχηγοί του πασόκ.
    Μπέσα.
    Γιαυτό σας λέω, από μιά πλευρά χαίρομαι, πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. NA KANEI MYNHSH TO PASOK STHN KYBERNHSH GIA TA XHMIKA ENANTION TOU GIORGOU

    E8ESAN TH ZOH TOU GIORGOU SKOPIMOS SE KINDYNO
    AYTA ELEGAN OI PRASINOFROUROI THS MHLIONH
    ALLA OSO O GIORGOS ZESTAINEI STON KORFO TOU TA FIDIA POU EXEI DEN 8A PAEI MPROSTA!!
    SE DOULEVOUN GIORGO AYTES POU EXEIS KONTA SOU
    DEN MPOREI KANEIS NA XYPNHSEI AYTON TON AN8ROPO EINAI KRIMA!!
    GIORGO KATEVASE THN A8HNA STO SYNTGMA KAI RIXE TON KARAMANLH KAI DIOXE OSOUS EXEIS DIPLASOU
    SE DOULEVOUN
    PASOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. KAI EINAI KALYTERO TO PAINTI 10:26? PLAKA MAS KANEIS?
    PRWTHYPOURGOS O GIWRGAKHS....DEN TO PISTEUW AKOMA. E RE TI KANEIS AMA EXEIS MESO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. καλυτερα ο γιωργακης ,δεν φαινετε φασιστας.ειναιηρεμος και συνετος σε σχεση με την ντουλαπα που ουρλιαζει και ειναι σαν μπραβος στο σουλουπι.και μακρια απο θεοσεβουμενους(υπογραφες).φασισταριο- εκκλησια στο φορτε.(μπιζνεσ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση