GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εσεις τι λέτε, κ. Μηλιάκο...

...γι΄αυτά τα χάλια του συνεργάτη σας; . Του Αντώνη Μαργαρίτη . Η φωτογραφία του διεύθυνοντα συμβούλου της Αγροτικής Ασφαλιστικής Γιάννη Παυ...

...γι΄αυτά τα χάλια του συνεργάτη σας;
.
Του Αντώνη Μαργαρίτη
.
Η φωτογραφία του διεύθυνοντα συμβούλου της Αγροτικής Ασφαλιστικής Γιάννη Παυλίδη, που αποκάλυψε το Press-gr και τον δείχνει να χορεύει ...ημίγυμνος πάνω σε τραπέζι, είναι εξόχως αποκαλυπτική της ...σεμνότητας και ταπεινότητας ορισμένων κυβερνητικών στελεχών.
Η απορία μου είναι τι λεει...
γι΄αυτά τα χάλια ο πρόεδρος της εταιρείας - και διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας- Δημήτρης Μηλιάκος. Δεν ντρέπεται για την εικόνα του στενού και έμπιστου συνεργάτη του;

25 σχόλια

  1. TI EINAI AYTA TA PASOKIA RE CS.ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ!! ΚΑΙ Η ΜΙΜΗ ΤΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΒΥΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩ ΚΑΛΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ!!!!

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΡΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟ ΘΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΖΑΝ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ. ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ. ΤΟΝ ΓΚΙΟΓΛΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΕΛΑ ΤΟΝ ΘΕΜΟ.
    ΘΑ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ BLOG ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΜΕΤΟΣ ΟΛΟ ΤΟ PRESS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα αυτό αναδεικνύει τη διασκέδαση ενός ανώτατου στελέχους της αγροτικής ασφαλιστικής;

    Και ο πρωθυπουργός να χόρευε, εμένα δεν θα μου φαινόταν κακό. Αντίθετα, η διασκέδαση εκτονώνει την επαγγελματική πίεση και επιτρέπει την βελτίωση της παραγωγικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OXI MONO TA BYZAKIA MHN TA KΡΥΒΕΙΣ. Η ΜΙΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΙΔΕΥΕ Η ΤΟΡΛΟΜΠΟΥΣΗ ...ΜΕ ΤΑΝΙΣΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΟΞΥΔΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΡΟΜΕΡΟ!!ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΕΛΑ!!!ΚΑΛΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. pali arxises tis malakies kapsampeli leyta i tesi soy taxane ta mas ypodixis tora ke pos ta diaskedazoyme to sixoremeno ton gianopoylo me to soytien sti karafla ke to gimno stitos apopano to xexases e pinala kapsampeli e pinala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή τα στελέχη δεν δικαιούνται να διασκεδάζουν; Κάνει πάρτι αυτή τη στιγμή με εταιρικά λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή αν κάποιος χορεύει μέσα στο σπίτι του, σημαίνει ότι διάγει σκανδαλώδη βίο ή τα παίρνει; Έχετε ξεφύγει κάπως, έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο τύπος διασκεδάζει στο ΣΠΙΤΙ του κι εσείς δημοσιοποιείτε φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΙΤΡΙΝΙΣΤΕΣ σα δε ντρέπεστε. Δε πα να τον πηδάν 7 αραπάδες ταυτόχρονα, άμα είναι καλός στη δουλειά του και κάνει το καθήκον του τι σας νοιάζει πως περνάει το χρόνο του και πως διασκεδάζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΟΙ!!! ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΔΕΞΙΟΙ!!!!!

    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!

    ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ...ENJOY IT!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανακοίνωση Νο 50-08
    [ Σύλλογος | 2008-12-29 ]

    Σμύρνη 29-12-2008
    Ανακοίνωση Νο 50-08
    Συνάδελφοι,

    Με την παρακάτω ανακοίνωση αργά το απόγευμα της Τετάρτης 24-12-2008 η ΑΤΕ γνωστοποίησε την απόφασή της για την διαδικασία εκχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου της Αγροτικής Ασφαλιστικής που ξεκίνησε στις 22-4-2008.

    ΑΤΕbank Ανακοίνωση Ημ/νία ανάρτησης : 24/12/2008
    H ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκαν, χωρίς επιτυχία, οι διαπραγματεύσεις με τη GROUPAMA ως προτιμητέου επενδυτή για το θέμα της πώλησης πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΑΤΕ Ασφαλιστικής.
    Η στρατηγική της Τράπεζας ως βασικού μετόχου για την Εταιρία θα επανεξεταστεί εν ευθέτω χρόνω και παράλληλα θα επιδιωχθεί η ανάπτυξη της Εταιρίας και η βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της.
    Η απάντηση του συλλόγου μας ήταν άμεση με Ανακοίνωση που εκδόθηκε το βράδυ της ίδιας μέρας και γνωστοποιήθηκε μέσω της ιστοσελίδας του Συλλόγου μας και αναφέρει τα εξής:
    Ανακοίνωση Νο 49/08 Νέα Σμύρνη 24-12-2008

    Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Α.Τ.Ε. ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.

    Με ικανοποίηση διαβάσαμε στην σημερινή επίσημη ανακοίνωση της ΑΤΕbanc για την ολοκλήρωση, χωρίς επιτυχία, των διαπραγματεύσεων για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου της Αγροτικής Ασφαλιστικής.
    Με μεγαλύτερη όμως ικανοποίηση διαβάσαμε την δέσμευση του βασικού μετόχου ότι θα επιδιωχθεί η ανάπτυξη της εταιρίας και η βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της.
    Εμείς σήμερα θα επαναλάβουμε για μια ακόμα φορά τις πάγιες και γνωστές στην διοίκηση της Α.Τ.Ε. θέσεις μας για ανάπτυξη των εργασιών της εταιρίας εντός του Ομίλου της Α.Τ.Ε. με συγκεκριμένο επιχειρησιακό πλάνο, προς όφελος των εργαζομένων, των συνεργατών, των πελατών, των μετόχων και του κοινωνικού συνόλου
    Σημερινή αλλά και διαχρονική θέση μας είναι ότι το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς διασφάλισε την μέχρι σήμερα βιωσιμότητα, ανάπτυξη και κερδοφορία της Εταιρίας μας. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά και παραγωγικά στοιχεία, θα μπορούσαν να είναι θεαματικά υψηλότερα εάν το σημερινό management ακολουθούσε έστω τους βασικούς κανόνες λειτουργίας του, στην κατεύθυνση της ανάπτυξης και αξιοποίησης των δυνατοτήτων της Αγροτικής Ασφαλιστικής.
    Για αυτό πρέπει να σχεδιαστεί άμεσα ένα τριετές επιχειρησιακό σχέδιο που να περιλαμβάνει:
    1. Την πλήρη στήριξη και ανάπτυξη της Τραπεζοασφαλιστικής συνεργασίας μεταξύ
    ΑΤΕ και Αγροτικής Ασφαλιστικής.
    2. Την ενδυνάμωση και ανάπτυξη του Εταιρικού Δικτύου και εκσυγχρονισμό της
    πολιτικής των Πωλήσεων.
    3. Την πλήρη αξιοποίηση του προσωπικού και των δυνατοτήτων του και
    4. Management που θα αξιοποιεί και δεν θα συρρικνώνει τις δυνατότητες της
    Εταιρίας.
    Τέλος, δηλώνουμε ότι συμμετέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου αναπτυξιακού σχεδιασμού, γιατί είμαστε βέβαιοι ότι ακόμα και αν για τις παραπάνω επιλογές απαιτηθεί να επενδυθούν ελάχιστα κεφάλαια, η απόδοσή τους (όπως γίνεται μέχρι τώρα) θα είναι και πάλι από τις υψηλότερες που μπορεί να επιτύχει η ΑΤΕ.

    Συνάδελφοι,
    Δώσαμε ένα δύσκολο μακροχρόνιο και ιστορικό αγώνα, με ενότητα και πολλές διακυμάνσεις που σε αυτή τη φάση μας δικαιώνει. Πιστεύουμε ότι από αυτή την απόφαση της ΑΤΕ θα είμαστε όλοι κερδισμένοι. Η ΑΤΕ γιατί αναπτύσσοντας τις εργασίες και αξιοποιώντας τις δυνατότητες τις εταιρίας θα αποκομίσει πολλαπλά οφέλη διαχρονικά. Οι μέτοχοι της ΑΤΕ και της Αγροτικής Ασφαλιστικής γιατί θα μεγαλώσουν την απόδοση της επένδυσης τους και θα προσθέτουν υπεραξίες κάθε χρόνο. Οι εργαζόμενοι της ΑΤΕ γιατί διατηρείται η συνοχή του ομίλου και αξιοποιώντας την τραπεζοασφαλιστική συνεργασία θα δυναμώνει ολόκληρος ο όμιλος της ΑΤΕ. Τέλος εμείς οι εργαζόμενοι της Αγροτικής Ασφαλιστικής που συνεχίζουμε να διεκδικούμε την ανάπτυξη και αξιοποίηση των δυνατοτήτων της Αγροτικής Ασφαλιστικής, την πλήρη αξιοποίηση του προσωπικού και των δυνατοτήτων του, μέσα από ένα τριετές επιχειρησιακό σχέδιο που να περιλαμβάνει και τα όσα κατά καιρούς έχουμε προτείνει.
    Συνάδελφοι
    Έχουμε πλέον δικαίωμα στο όνειρο για μια εταιρία που σέβεται τους κανόνες λειτουργίας της και αξιοποιεί όλες τις επιχειρηματικές δυνατότητες της για να προσφέρει με τα αποτελέσματα της στους εργαζομένους, τους συνεργάτες, τους πελάτες, τους μετόχους και το κοινωνικό σύνολο.
    Έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι η εταιρία μας να βρει το ρυθμό της, τον προσανατολισμό της και κυρίως να διαμορφωθεί δημιουργικό κλίμα για να υλοποιηθεί ένα αναπτυξιακό σχέδιο που απαιτείται να αποφασιστεί άμεσα. Οι μήνες που πέρασαν άφησαν τραύματα που μπορούν να κλείσουν μόνο αν όλοι οι εμπλεκόμενοι κοιτάξουμε με ελπίδα, αισιοδοξία και αμοιβαία εμπιστοσύνη το μέλλον.
    Εμείς, όπως έχουμε δηλώσει επανειλημμένα, συνεχίζουμε την προσπάθεια για
    να βρει η Αγροτική Ασφαλιστική τον δημιουργικό εαυτό της, με ένα Management που
    θα αξιοποιεί και δεν θα συρρικνώνει τις δυνατότητες της.
    Σύντομα μετά τις γιορτές, θα συγκληθεί και πάλι η Γενική Συνέλευση μας για να συζητήσουμε αναλυτικά τις εξελίξεις, όπως διαμορφώνονται με τα νέα δεδομένα.

    Μέχρι τότε σας ευχόμαστε να είστε υγιείς εσείς και οι οικογένειες σας, αισιόδοξοι για το μέλλον, και η νέα χρονιά να είναι καλύτερη και δημιουργικότερη από αυτή που φεύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kako einai pou diaskedazei?

    Zilevete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΑΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΗΔΗ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΑΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ. ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΑΛΙΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΕΞΩ
    ΑΝΤΕ ΑΣΤΕ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Μηλιάκος ειναι καλύτερο κουμάσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καμιά γκόμενα την έστειλε τη φωτο για εκδίκηση να υποθέσω; Σκεπτικό:Τώρα θα σου δείξω για να μάθεις να χορεύεις με άλλες. Ας σοβαρευτούμε θα πρότεινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η λέξη ρουφιανιά σού λέει τίποτα Καψαμπέλη; Κάποιος ρουφιάνος σού έσπρωξε μία φωτογραφία από κάποια εκδήλωση (μη μού πεις ότι πήγε σε χορό του Μαξίμου με τις φόρμες) και εσύ έσπευσες να τό κάνεις πρώτο θέμα. Όποια σελίδα κι αν ανοίξουμε ο "golden boy" κάνει και "golden boy" ράνει

    Αντε από δω! ΡΟΥΦΙΑΝΟ-BLOG του κερατά γίνατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    Βγάζω το καπέλο στους πρωταθλητές της ψευτιάς και του θράσους.
    Οι κουτοπονηριές, η εμπάθεια και η κομματική ψύχωσή σας δεν έχουν τέλος.
    Τάζετε τα πάντα στο λαό και κατηγορείτε συνεχώς όλα τα άλλα κόμματα.
    Οι νεοδημοκράτες είναι δοσίλογοι, οι συριζαίοι είναι κουκουλοφόροι, οι κουκουέδες είναι γραφικοί και οι λαοτζήδες είναι φασίστες.
    Μόνο ο Γιωργάκης είναι με το φτωχό λαό, γιατί μόνο αυτός είναι δημοκράτης. Ειδικά το δακτυλίδι που πήρε ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ από το σημίτη δείχνει πόσο δημοκρατικό είναι το κόμμα του.
    Μάλλον θα είναι ο εκλεκτός, κάτι όπως ο Αβραάμ για τους Εβραίους.
    Καλό το χολυγουντιανό σενάριο αλλά δεν είμαστε πιά στο 1981, τώρα έχουμε 2009.
    Ξέχασαν οι πασόκοι ότι δεν είναι ούτε κκε, ούτε σύριζα, ούτε λάος.
    ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    Και τι παρελθόν, μάλιστα.
    Εάν είχαν αλλάξει νοοτροπία πρώτον θα είχαν διώξει τα αρπακτικά/υπουργούς τους και δεύτερο θα είχαν ζητήσει συγνώμη για λογαριασμό τους (μόνο το χρηματιστήριο να σκεφτείς σε πιάνει ταχυπαλμία).
    Τίποτα από τα δύο δεν έχει κάνει ο γυιός της αμερικανοεβραίας μάργκαρετ τσάντ.
    Αλλού αυτά λοιπόν, δεν τσιμπάει πιά ο λαός σε θολά ψευτο-οράματα και αφηρημένες ουτοπίες.
    Όσο για τους στρατευμένους άμυαλους κομματικούς φαντάρους που πιστεύουν στο σοσιαλισμό άς ρωτήσουν και τους παλιότερους που ξέρουν κάτι παραπάνω για το ρόλο που έχουν αναθέσει στο Γιωργάκη οι χρηματοδότες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΒΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ.ΟΤΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.ΑΜΑ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΘΕΙΤΕ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΕ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕ.ΕΑΝ ΣΑΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ.ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ

    03-02-2009

    Το 1990 όταν τη διακυβέρνηση της Χώρας ανέλαβε η Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον αρχηαποστάτη και αρχιερέα της διαπλοκής Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο τότε Υπουργός Εσωτερικών Σωτήρης Κούβελας, με εντολή του αρχηαποστάτη άλλαξε σε χρόνο ρεκόρ τον εκλογικό νόμο υπέρ του πρώτου κόμματος σε βάρος κατά κύριο λόγο του δεύτερου, αλλά και των υπολοίπων.

    Στις εκλογές που έγιναν τον Οκτώβρη του 1993 με το νέο εκλογικό νόμο (συγνώμη εκλογικό έκτρωμα Κούβελα ήθελα να γράψω), ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του, τιμώρησε τόσο την Νέα Δημοκρατία αφού την έστειλε στα έδρανα της αντιπολίτευσης για μια δεκαετία, όσο και τον Κούβελα αφού έκτοτε δεν έχει εκλεγεί βουλευτής.

    Σήμερα ο Υπουργός Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Πάκης Παυλόπουλος, ενεργώντας κατ΄ εντολή του «καταλληλότερου» (sik), προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα:

    • Αφού ξεφτίλισαν με τα καμώματά τους τις διαδικασίες για την δήθεν αναθεώρηση του Συντάγματος.
    • Αφού διέλυσαν το κράτος με την περίφημη «επανίδρυση».
    • Αφού ανέχτηκαν το σκάνδαλο με τους πακιστανούς.
    • Αφού ανέχτηκαν, αν δε το δημιούργησαν, το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών.
    • Αφού δημιούργησαν τη σπείρα των κουμπάρων και ανέχτηκαν τη μιζαδόρικη δράση τους.
    • Αφού δημιούργησαν τα golden boys και ανέχονται να προκαλούν τους πολίτες με τις αστρονομικές τους αποδοχές, τα καπρίτσα και τα προκλητικά γούστα τους .
    • Αφού συνεχίζουν να καλύπτουν τις σκανδαλώδεις συμπεριφορές και ενέργειες πρωτοκλασάτων στελεχών και υπουργών. (ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ, ΣΟΥΦΛΙΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΝΤΟΣ, ΔΟΥΚΑΣ, ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ κ.λ.π.).
    • Αφού ξεπούλησαν και συνεχίζουν να ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία.
    • Αφού μείωσαν τους φόρους για τους κεφαλαιοκράτες, αλλά τους αύξησαν για τους μικρομεσαίους, συνταξιούχους, αγρότες, μισθωτούς.
    • Αφού διέλυσαν την κοινωνική ασφάλιση, το σύστημα υγείας, την παιδία, το κράτος δικαίου.
    • Αφού κατήργησαν την αξιοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη.
    • Αφού δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια των πολιτών και της περιουσίας τους.
    • Αφού επανέφεραν την αδικία και την κρατική βία.
    • Αφού….. Αφού…. Αφού………………………………………………. Αφού.

    Προσπαθούν για μία ακόμη φορά να παίξουν με τον εκλογικό νόμο, με το πρόσχημα της δήθεν ισχυρής κυβέρνησης.

    Προφανώς η δεξιά διακυβέρνηση (συγνώμη αδέξια διακυβέρνηση ήθελα να γράψω, ενθυμούμενος τον αείμνηστο ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ), και ο «καταλληλότερος» (sik), είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως, αλλά και αδίστακτοι.
    Το παρελθόν δεν τους δίδαξε τίποτα. Γι΄ αυτούς το μικροκομματικό συμφέρον και ο εναγκαλισμός με τις καρέκλες της εξουσίας, είναι υπεράνω της Χώρας και του λαού.

    «Δυστυχώς» για τη Νέα Δημοκρατία και τον «καταλληλότερο» (sik), ο λαός τους πήρε χαμπάρι, δεν πρόκειται να τον εξαπατήσουν πάλι με τα ωραία τα λόγια τα μεγάλα.

    Τα παραμυθάκια του στιλ:

    • Όλα τα λεφτά όλα τα κιλά.
    • Αύξηση των δαπανών για την παιδία στο 5% του ΑΕΠ.
    • Μείωση της στρατιωτικής θητείας στους έξι μήνες.
    • Οικογενειακός Γιατρός και αύξηση δαπανών για την υγεία.
    • Μείωση της φορολογίας. (ας θυμηθούμε μερικούς από τους νέους φόρους, ΦΠΑ 19% από 18%, κτηματόσημο, Τέλος Ακίνητης Περιουσίας, κ.λ.π.).
    • Μικρή και ευέλικτη κυβέρνηση.
    • Περιορισμό του σπάταλου κράτους και εξοικονόμηση πόρων 10.000.000 €. (αντ΄ αυτού έχουμε την ίδρυση της αγροφυλακής, την αύξηση του χρέους, τον υπέρμετρο δανεισμό, τις σκανδαλώδης αμοιβές των golden boys).
    • Σεμνά και ταπεινά.
    • Και…… Και….. Και………… Και τόσα άλλα παραμυθάκια.

    Ευτυχώς για τη χώρα και το λαό η δεξιά διακυβέρνηση και ο «καταλληλότερος» (sik), είναι απερχόμενοι.

    Συγχαρητήρια στο ΠΑΣΟΚ και τον Πρόεδρό του ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που αρνήθηκαν να παίξουν με τα τερτίπια της δεξιάς και του «καταλληλότερου» (sik).

    Συγχαρητήρια στο ΠΑΣΟΚ και τον Πρόεδρό του ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ που με την υπεύθυνη στάση τους, έβαλαν το συμφέρον της Χώρας και του λαού, πάνω από το κομματικό συμφέρον.
    Την υπεύθυνη στάση τους ο λαός θα την επικροτήσει στις προσεχείς εκλογές.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. re malaka ayti i foto einai prin 20xronia!

    Plaka mas kanete re skatopasokia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπραβο ρε γατες, μεγαλη αποκαλυψη! Δε γαμιομαστε λεω εγω με τις μαλακιες που ασχολουμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φοβερή αποκάλυψη, είμαστε ευγνώμονες στον κύριο Μαργαρίτη για αυτή την φωτογραφία. Αλλάζει ο ρους της ιστορίας αυτής της χώρας!
    Ρε βλάκα Μαργαρίτη (αν σε λένε έτσι;) εμάς τι μας νοιάζει;
    Από πότε απαγορεύεται να διασκεδάζει ο οποιοσδήποτε;
    Οσο αναφορά το press -gr με στεναχωρεί η πολύ κακή "διαχείριση" της συγκεκριμένης είδησης (καταλαβαινόμαστε...νομίζω), και δείχνει - κατά την γνώμη μου - ότι είστε...πως να το πω..."ντεφορμέ". Σας παρακολουθώ σχεδόν απο την αρχή. Η αλήθεια είναι ότι ανατρέψατε κατεστημένα δεκαετιών και ουσιαστικά "φέρατε" τα blogs στην Ελλάδα. Σταματήστε να αυνανίζεστε σας παρακαλώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα γαλάζια παπαγαλάκια θέτουν το ερώτημα: "κακό είναι να διασκεδάζει;"

    Λοιπόν ναι, είναι κακό να διασκεδάζουν όλοι οι καλοπληρωμένοι που έπιασαν θέσεις χάρη στο κόμμα και στις σκοπιές που φύλαγαν στα τραπεζάκια της ΔΑΠ όταν άλλοι διάβαζαν. Λίγη σεμνότητα δε θα έβλαπτε.

    Αλλά όταν θα έρθουν οι εκλογές, θα έχετε άραγε μούτρα να ζητήσετε από τους άνεργους και τους υποαπασχολούμενους να σας ψηφίσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. AN GOUSTARETE TIS MPAKES TOU EISTE KAI POLY POUSTRONIA NA POUME!!!

    DEXIOI=POUSTIDES, BINEDES, ADERFES, XEFWNIMENES

    SAN TON ARXIGO TOUS ENA PRAGMA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Άκου Καψαμπέλη εγώ είμαι σφοδρά αντίπαλος απέναντι στην χειρότερη κυβέρνηση που έχει περάσει ποτέ απο την Ελλάδα αλλά με κάτι τέτοιες αναρτήσεις μόνο καλό μπορείς να κάνεις στον Καραμανλή. Είναι χυδαίο, βρώμικο, τρισάθλιο να παρακολουθείς με κάμερες ανθρώπους να τους φωτογραφίζεις κρυφά και να δημιεύεις τις φωτογραφίες τους σε κάποια τυχαία παράξενη στάση στο Ίντερνετ με ονοματεπώνυμο. Ντροπή και πάλι ντροπή συμφωνώ οτι ο άνθρωπος αυτός με τα 18.000 ευρώ τον μήνα ληστεύει τον φτωχό κόσμο, αλλά είναι απρεπέστατα ελεεινός αυτός ο τρόπος να τον καταπολεμήσουμε. Η καλύτερη απάντηση που μπορούμε να δώσουμε είναι στον άνθρωπο που του δίνει απο την πίσω πόρτα όλα αυτά τα μαύρα λεφτά.
    Εκλογές ακολουθούν σύντομα, καταμαυρίστε την Νέα Δημοκρατία του Καραμανλή ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στα 18.000 ευρώ τον μήνα σε μερικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση