GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο νέος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ...

Ο Ηλίας Μπεριάτος θα είναι ο νέος βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ μετά το θάνατο του Γιώργου Παπαδημητρίου. Ο Ηλ. Μπεριάτος είναι καθηγητής ...


Ο Ηλίας Μπεριάτος θα είναι ο νέος βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ μετά το θάνατο του Γιώργου Παπαδημητρίου. Ο Ηλ. Μπεριάτος είναι καθηγητής Χωρικού - Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού και Γεωγραφίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και κατά το παρελθόν διετέλεσε νομάρχης Κεφαλονιάς, ειδικός σύμβουλος στο υπουργείο Χωροταξίας, Οικισμού και Περιβάλλοντος επί Αντώνη Τρίτση και γενικός γραμματέας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος του υπουργείου Γεωργίας επί Στ. Τζουμάκα. 

5 σχόλια

  1. μήπως είναι κανένας απ αυτούς που "οργάνωσανε" το εθνικό κτηματολόγιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο θανατος σου η ζωη μου.

    Απορω πως καταφερνουν τοσοι υπεργηροι βουλευτες να ζουν ακομα με τοσα "αναθεματα" και "καταρες" απο τους "πρωτους" επιλαχοντες!!

    Αντε ψοφα ρε πουστη να γινω εγω βουλευτης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γηs λιγότερα από εκείνα που μαs ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείs
    παρά να έχουμε ότι μαs ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιαs ξαφνικήs επίθεσηs κακόβουλων γειτόνων εναντίον μαs."
    στον κ. ΘΩΜΑ ΣΑΡΑ, αρχισυντάκτη τηs Βόρειο – Αμερικανικήs Επιθεώρησηs
    « ΠΑΤΡΙΔΕΣ » , Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Συντακτών του Ξενόγλωσσου Τύπου του Καναδά."


    -ΓΑΠ.ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ! ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. - Ο πατήρ Τιμόθεος Ηλιάκης είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να γίνει Μοναχός στην Σκήτη Μικράς Αγίας Αννας, στην Συνοδεία του γνωστού Υμνογράφου της Εκκλησίας Γεράσιμου Μικραγιαννανίτη. Δοκιμάστηκε για 1,5 χρόνο περίπου και κατόπιν απεχώρησε ο π.Τιμόθεος Ηλιάκης και έγινε Κληρικός φτάνοντας στον βαθμό του Αρχιμανδρίτη. Αγνωστο πως συνδέθηκε με την Δήμητρα Παπανδρέου ο π. Τιμόθεος Ηλιάκης.
    Με την ίδια Συνοδεία συνδεόνταν μακροχρόνια και ο Θεολόγος Καθηγητής του ΑΠΘ Γεώργιος Μαρτζέλος, σοβαρός και πολυμαθέστατος, του κλίματος και του Οικουμενικού Θρόνου.
    Η θέση του Διοικητού Αγίου Ορους ήταν κενή από το 1993, με την πτώση της Κυβέρνησης Κ. Μητσοτάκη. Στις αρχές του 1995, η "νεοφώτιστη" σύζγος του τότε Προθυπουργού, δέχεται την πρόταση του π. Τιμόθεου Ηλιάκη να τοποθετήσει τον κ. Μαρτζέλο στην θέση του Διοικητού του Αγίου Ορους, όπως και έγινε . Υποδιοικητής διορίστηκε ο στενός συνεργάτης του κ. Σ. Παπαθεμελή, Καθηγητής φιλολογίας κ. Δημήτριος Βαμβακάς.
    Η κ. Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου τότε έχτιζε το εκκλησάκι στην οικία της Αγράμπελης κλπ. Μεταξύ της τοιχοποιίας υπήρχαν και τεμάχια λίθων από το ορος Σινά, τους Αγίους Τόπους και άλλα προσκυνήματα. Η σύζυγος του Πρωθυπουργού ζήτησε από τον πνευματικό της π. Τιμόθεο Ηλιάκη και έναν λίθο από το Αγιον Ορος.
    Επιστρατεύθηκε ο τότε Υφυπουργός Αμυνας Μπετενιώτης και με ελικόπτερο μαζί με τον π. Τιμόθεο Ηλιάκη πήγαν στις Καρυές του Αγίου Ορους και επισκέφθηκαν τον Διοικητή Γ. Μαρτζέλο με τον οποίο συνδεόνταν στενά ο π. Τιμόθεος Ηλιάκης. Πήραν συμβολικά έναν μικρό λίθο για το εκκλησάκι της οικίας της Αγράμπελης και εκεί συζητήθηκε για πρώτη φορά η έλευση της Αγίας Ζώνης της Παναγίας στην οικία του Πρωθυπουργού. Φυσικά θα την συνόδευε ο Εφραίμ ως Ηγούμενος.
    Ο π. Τιμόθεος Ηλιάκης μετέβη στην Βατοπεδίου και μίλησε το θέμα με τον Εφραίμ κλπ.
    Αποφασίσθηκε η επίσημη πρόσκληση για την Αγία Ζώνη στον Ναό όπου ήταν εφημέριος ο π. Τιμόθεος Ηλιάκης στην Νέα Φιλαδέλλφεια και σωστά έγινε. Κύριος σκοπός ήταν να μεταβεί η Αγία Ζώνη στην οικία του Ανδρέα Παπανδρέου, καθώς τότε είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας ο πρωθυπουργός. Ολα έγιναν με πρωτοβουλία της Δήμητρας Παπανδρέου.
    Η έξοδος της Αγίας Ζώνης από το Αγιον Ορος έγινε με ελικόπτερο που διέθεσε ο Μπετενιώτης και μετέβησαν ο Διοικητής Αγίου Ορους κ. Γ. Μαρτζέλος μαζί με τον Εφραίμ.
    Νύχτα πήγαν στην οικία του Ανδρέα Παπανδρέου Μαρτζέλος και Εφραίμ και τους υποδέχθηκε η κυρία Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου και προσκύνησε η ίδια και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Δεν θα αναφέρω τι διημείφθη μεταξύ Εφραίμ - πρωθυπουργικού ζεύγους, καθώς αφορούν προσωπικά θέματα της πίστης της κ. Λιάνη και του Α. Παπανδρέου.
    Αυτή είναι η πλήρης αλήθεια και ας θυμηθούν καλύτερα την υπόθεση όλοι οι εμπλεκόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και φυσικά θα πάρει όλους τους μισθούς από την αρχή της κοινοβουλευτικής περιόδου. Ναι, Ναι. ΄Ετσι γίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση